Beauty

Studio78 – innovatiivisia meikkejä Pariisin sydämestä

Beauty | 27.10.2016 | Katja Kokko

dsc_0035

Yhteistyössä Eco Beauty Wellness

Taas meitä luonnonkosmetiikan ystäviä hemmotellaan uusilla meikeillä – tällä kertaa suoraan Pariisin sydämestä. Eco Beauty Wellnessiin hiljattain rantautunut meikkisarja Studio78 ammentaa inspiraationsa Grands Boulevardseilta ja henkii pariisilaista naisellisuutta hieman boheemilla, huolettomalla twistillä. Tuotteet ovat taatusti jotain semmoista, mitä emme ole Suomessa ennen nähneet ja pelkästään kauniit pakkaukset herättävät jo ihastuneita huokauksia.

Sarjan raaka-aineet ovat huolellisesti suunniteltuja, erityisesti herkkää ja allergista ihoa silmällä pitäen. Tuotteet sisältävät mineraaleja, kasviöljyjä ja runsaita väripigmenttejä. Ne antavat ihon hengittää ja samalla kosteuttavat, ravitsevat ja rauhoittavat ihoa. Sarjan perustaja Margareth on itse allergisoitunut useille synteettisille kemikaaleille erityisesti meikkituotteissa, mistä hän onkin alunperin saanut inspiraation oman sarjan perustamiseen.

Studio78:n tuotevalikoima on hillitty, mutta kattava. Oma testijoukkoni sisälsi sarjan molemmat meikkivoiteet, meikinpohjustajan, peitevoiteen, poskipunan, luomivärejä, silmänrajauskynän, ripsivärin sekä huulipunia. Erityisesti meikkipohjat kiinnostivat itseäni, sillä vastaavia tuotteita en ollut koskaan nähnyt. Sarjan erikoisin tuote on We Oxygenize Chameleon meikkivoide, joka on tuubista pursotettuna vitivalkoista voidetta, mutta kun sitä hieroo iholle, väripigmentit aktivoituvat ja kohta kasvoilla onkin ihon väriin sulautuva, valoa heijastava meikkipohja! We Revitalize nestemäinen meikkivoide on puolestaan koostumukseltaan kuin vettä, mutta sen väripigmentit ovat todella peittävät. Tuote on täydellinen helposti tukkeutuvalle iholle, sillä se antaa ihon hengittää ja kosteuttaa ihoa. Tein tuotteilla luonnollisen meikkilookin, kahdella eri pohjalla, jotta näkisitte meikkivoiteiden erot.

dsc_0042

Silmämeikki ei ole niin punaruskea, miltä se kuvissa näyttää ja itse asiassa fiilistelin todella paljon valitsemieni luomivärien neutraaleja, hieman viileitä sävyjä. Koko liikkuvalla luomella sekä alaripsien tyvessä on We Breathe -luomivärin sävy Coffee Break, joka on täydellinen neutraalinruskea. Luomiväreissä on pigmenttiä runsaasti, eivätkä värit karise lainkaan niitä levittäessä. Sipaisin silmän sisäkulmiin aavistuksen vaaleaa sävyä Sleep in. Yläripsen tyven rajasin We Take Off rajauskynän sävyllä Shooting Star, jonka toisessa päässä on rajauksen pehmentämiseen tarkoitettu aplikaattori. Rajauskynä on unelman pehmeä ja väri on erittäin runsasta, joka tekee viivan piirtämisestä helppoa. Ripsiin sudin We Flirt Around -mascaran mustaa sävyä All Nighter, joka yllätti positiivisesti: ripset eivät suoristuneet taivutuksen jälkeen! Tuuheutta tällä ripsivärillä ei saa ensimmäisillä käyttökerroilla ihan muutamalla harjanvedolla, mutta väri ei puolestaan paakkuunnu olleenkaan! Veikkaan, että tästä tulee monen uusi suosikkiripsiväri juuri siistin jäljen vuoksi.

dsc_0055dsc_0072

Meikkivoiteen alle levitin We Take Some Fresh Air meikinpohjustusvoiteen, jossa on kaunis, kultainen sävy ja kuulto. Pidin todella paljon tästä pohjustajasta sen lämpimän sävyn vuoksi ja kuultoa oli myöskin niin paljon, että se jäi hohtamaan juuri sopivasti meikkivoiteen alta. Ensimmäisissä kuvissa kasvoillani on We Revitalize -nestemäisen meikkivoiteen sävy Toning Beige, joka sulautui ihooni täydellisesti. Pulloa täytyy ravistaa huolellisesti ennen meikkivoiteen levittämistä, jotta väripigmentit ja muut aineet sekoittuvan keskenään. Kokeilin levittämistä sekä sormin että siveltimellä, mutta totesin sormien toimivan tämän meikkivoiteen kanssa paremmin. Vesimäisen ohuen koostumuksen ei kannata antaa hämätä, sillä peittävyyttä on tässä meikkivoiteessa erittäin mukavasti ja sen pinta jää mataksi – en käyttänyt sen päällä lainkaan puuteria ja kuten kuvista näkyy, iho ei kiillä ollenkaan, vaan näyttää luonnollisen tasaiselta ja kauniilta.

dsc_0048

Silmänaluset peitin Off We Go -peitevoiteen sävyllä At Dawn, josta onkin mainittava juuri sen täydellinen sävy. Tummiin silmänalusiin paras peitevoide on hieman aprikoosiin taittava, sillä vastaväri neutraloi sinertävyyttä ja tummuutta. Peitevoide liukuu iholla kauniisti, peittää sopivasti eikä jätä silmien alusia kuivakan näköiseksi. Poskipunaksi sipaisin korallin We Walk -poskipunan sävyn On the Beach, joka on ihanan raikas, mutta lämmin.

dsc_0053dsc_0059dsc_0076

Vaaleampaan lookiin yhdistin Let’s Get Married -huulipunan sävyn Satin Wedding, joka sopii muuten arkimeikin lisäksi loistavasti myös häämeikkiin! Huulipunien hylsy muistuttaa perinteistä valokynää: väri tulee ulos kynän pohjasta naksuttamalla ja toisessa päässä olevan aplikaattorin ansiosta huulet saa rajattua tarkasti. Huulipunien koostumus ei ole lainkaan huulikiiltomaista, vaikka ensisilmäyksellä hylsystä saattaisi niin päätellä. Punien pysyvyys on suorastaan ällistyttävän hyvä ja niiden poistamiseen saakin käyttää putsaria. Sanoisin, että Let’s Get Married on erittäin osuvasti nimetty tämän tuotteen kohdalla, sillä hääjuhlassa, jos jossain, keskittyy mieluummin johonkin muuhun, kuin huulipunan korjailuun!

dsc_0050

Toiseen lookiin en käyttänyt meikipohjustajaa, sillä arvelin Chameleon meikkivoiteen oman kuullon olevan riittävä, joka pitikin paikkaansa. Kuten kuvista näkyy, Chameleon meikkivoide on tuubista pursotettaessa kuin valkoista tahnaa, mutta joutuessaan kosketukseen hapen kanssa, väripigmentit aktivoituvat ja valkoinen voide muuttuu meikkivoiteeksi. Valitsin väreistä keskimmäisen sävyn Weekend In Spring, joka oli sävyltään kylmempi, kuin nestemäinen meikkivoide, mutta ei liian tumma ja sävy sulautui ihoon kauniisti. Chameleon meikkivoide peittää nestemäistä meikkivoidetta hieman paremmin ja siitä jää kaunis, valoa heijastava pinta, mutta silti matta, jonka vuoksi en käyttänyt myöskään sen päälle puuteria. Myös tämän meikkivoiteen levitin sormin, sen levittyvyys oli oikein hyvä, eikä voide rullannut iholla lainkaan.

dsc_0103dsc_0105dsc_0108

Valitsin toiseen meikkiin huulipunista kirkkaanpunaisen Ruby Wedding -sävyn, jossa on lämmin, tiilenpunainen vivahde. Väripigmenttiä on niin reilusti, että hyvin ohut kerros riittää tuomaan huulille runsaan ja tasaisen sävyn. Ohuen kerroksen ansiosta huulimeikki ei myöskään lähde karkailemaan huulten juonteisiin, joten näille punille vahva suositus, jos huulipunan karkailu on ongelmana. Silmien sisänurkkiin sipaisin vielä hennosti kimaltavaa, kullanväristä jauheluomivärin sävyä Bike Ride ja tadaa, lookista kuoriutui hillitty juhlakelpoinen meikki!

dsc_0094dsc_0082dsc_0079

Nyt kun on tullut leikittyä luomiväreillä enemmän, olen taas aivan rakastunut tummempaan silmämeikkiin. Tuntuu, että tummakin meikki näyttää kasvoilla aivan erilaiselta hiustyylin muututtua. Vaikka meikkiä olisi hieman enemmänkin, ei silti ole kovin meikattu olo. Ilmeisesti hiustyylillä on sitten näin suuri vaikutus, sillä entinen polkkatukka oli niin vahvan mallinen, että se oli jo itsessään statement. Nyt on ihanan vapauttavaa, kun painopiste voi olla jossain muualla, eivätkä raskaat hiukset enää kehystä kasvoja. On jotenkin itse asiassa rennon huoleton, mutta pariisilaisella tavalla chic olo – ja siihen kyllä Studio78:n meikkivibat sopivat kuin nenä päähän!

Eco Beauty Wellnessin verkkokaupassa on muuten viikon loppuun saakka (30.10.) ilmaiset toimituskulut, joten nyt kannattaa laittaa testimeikit tilaukseen!

Mitä sanoo arvon purnukkahullujen raati? Kelpuutatteko Studio78:n meikkipusseihinne? Erityisesti kiinnostaa tietää, mitkä tuotteista kiinnostavat teitä eniten?

Ps. Pienenä loppukevennyksenä kurkistus bloggaajan työn ja tämän postauksen kulisseihin löytyy täältä.

dsc_0113

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , ,