Beauty

Sievä & Helmi – Mia Höydön ihanat uutuudet

Beauty | 25.10.2016 | Katja Kokko

dsc_0006

Mia Höytö on rakentanut omaa luonnonkosmetiikkasarjaansa uskomattomalla pieteetillä muutaman vuoden ajan. Ihailen tämän kaunottaren kärsivällisyyttä ja rauhallisuutta, mutta varmuutta, jolla hän etenee sarjansa kanssa. Olen saanut seurata vierestä uuden kosmetiikkasarjan tuotekehitystä, valmistusta ja lanseerausta, eikä todellisuus ole tottavie yhtä ruusuista, kuin millaisena se kuluttajalle näyttäytyy. Siksipä ”sisters in beauty” -tyyppinen henki olisi enemmän, kuin tervetullutta Suomeen. Tuetaan toinen toistamme, jaetaan vinkkejä, kontakteja ja kokemuksia, vaikka rakennettaankin vahvasti omaa juttua.

Tapasin Mian viikonloppuna I Love Me -messuilla. Naisen osasto vain kasvaa vuosi vuodelta ja tänä vuonna sadan kukkakimpun alla komeileva osasto oli epäilemättä koko messujen kaunein. Mia sujautti kassiini kaksi uunituoretta tuotettaan, jotka hän on juuri lanseerannut: Sievä puhdistusvoiteen ja Helmi kuorintanaamion.

miahoyto

Tuotteet pääsivät välittömästi testiini heti samana iltana ja aiheuttivat ihastuneita huokauksia kylpyhuoneessani. Sievä puhdistusvoide oli ainakin minun osaltani kauan odotettu täydennys sarjan putsarivalikoimaan, sillä itse en tunnetusti ole puhdistusgeelien ystävä ollenkaan. Sievän koostumus on kermaisen täyteläistä, joka huuhtoutuu iholta pois hyvin vieden mennessään meikin ja päivän aikana iholle kertyneet ympäristön epäpuhtaudet. Putsarissa on risiiniöljyä, joka on loistava öljy ihon puhdistamiseen. Hoitava ja vapaita radikaaleja neutralisoiva kasviöljyjcocktail sisältää tyrniöljyä, ruusunmarjaöljyä, mustaherukansiemenöljyä ja puolukansiemenöljyä, jotka tekevät tuotteesta rauhoittavan, kosteuttavan ja kirkastavan – paljon enemmän, kuin pelkän putsarin. Tällä putsarilla ihosta tulee todellakin sievä!

dsc_0017

Helmi on todellinen helmi. Heleyttävä ja elvyttävä kuorintanaamio on hellävarainen tehohoito kaikille ihotyypeille, jonka raaka-aineluettelo on hyvin mielenkiintoinen. Fermentoitu Pseudoalteromonas-uute oli itselleni täysin uusi tuttavuus ja huhhuh, mitä tietoa tuosta raaka-aineesta löytyikään. Kyseessä on eräänlainen bakteeri, joka on peräisin King George saarilta löytyvästä mudasta Antarktikselta. Siis Eteläiseltä jäämereltä! Uute toimii peptidien tavoin: se tehostaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa, parantaa ihon kosteustasapainoa sekä vahvistaa ihoa. Lisäksi naamio sisältää ihoa uudistavaa koivunmahlaa, kuorivia jojobahelmiä, epäpuhtauksia iholta imevää bentoniittisavea, syväpuhdistavaa salisyylihappoa, kiinteyttävää beetaglukaania sekä antioksidanttipitoisia puolukan- ja mustaherukansiemenöljyjä, ruusunmarjauutetta ja tyrniuutetta. Pelkästään helmiä on purkitettu tähän tuubiin!

dsc_0020

Kuorintanaamiota voi käyttää kolmella eri tavalla:

– Tehokkaasti ihoa uudistava ja kirkastava hoito: tuote levitetään puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa 10 minuuttia. Tämän jälkeen naamio kostutetaan vedellä ja huuhdellaan pyörivin liikkein jojoba-helmien kuoriessa ihoa.
– Hellävarainen ihoa uudistava hoito: tuote levitetään puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa 10 minuuttia. Tämän jälkeen kostutetaan naamio vedellä ja huuhdellaan iho ilman mekaanista kuorintaa, jolloin naamio on erityisen hellävarainen.
– Pikakaunistaja: tuote levitetään puhtaalle, kostealle iholle ja huuhdellaan pyörivin liikkein jojobahelmien kuoriessa ihoa.

Mian tuotteista omat suosikkini ovat Lempeä Uni öljyseerumi ja Silkki vartalovoide. Sievä ja Helmi liittyivät nyt kaunistamaan tätä joukkoa, mutta innolla odotan, mitä ihanaa Mia keksiikään seuraavaksi.

Joko te olette ehtineet kokeilla Mian uutuuksia? Mitä itse toivoisitte vielä valikoimaan?

miahoyto2

Kuvat Katja Kokko

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Avainsanat: , , , ,