Beauty

Sievä & Helmi – Mia Höydön ihanat uutuudet

Beauty | 25.10.2016 | Katja Kokko

dsc_0006

Mia Höytö on rakentanut omaa luonnonkosmetiikkasarjaansa uskomattomalla pieteetillä muutaman vuoden ajan. Ihailen tämän kaunottaren kärsivällisyyttä ja rauhallisuutta, mutta varmuutta, jolla hän etenee sarjansa kanssa. Olen saanut seurata vierestä uuden kosmetiikkasarjan tuotekehitystä, valmistusta ja lanseerausta, eikä todellisuus ole tottavie yhtä ruusuista, kuin millaisena se kuluttajalle näyttäytyy. Siksipä ”sisters in beauty” -tyyppinen henki olisi enemmän, kuin tervetullutta Suomeen. Tuetaan toinen toistamme, jaetaan vinkkejä, kontakteja ja kokemuksia, vaikka rakennettaankin vahvasti omaa juttua.

Tapasin Mian viikonloppuna I Love Me -messuilla. Naisen osasto vain kasvaa vuosi vuodelta ja tänä vuonna sadan kukkakimpun alla komeileva osasto oli epäilemättä koko messujen kaunein. Mia sujautti kassiini kaksi uunituoretta tuotettaan, jotka hän on juuri lanseerannut: Sievä puhdistusvoiteen ja Helmi kuorintanaamion.

miahoyto

Tuotteet pääsivät välittömästi testiini heti samana iltana ja aiheuttivat ihastuneita huokauksia kylpyhuoneessani. Sievä puhdistusvoide oli ainakin minun osaltani kauan odotettu täydennys sarjan putsarivalikoimaan, sillä itse en tunnetusti ole puhdistusgeelien ystävä ollenkaan. Sievän koostumus on kermaisen täyteläistä, joka huuhtoutuu iholta pois hyvin vieden mennessään meikin ja päivän aikana iholle kertyneet ympäristön epäpuhtaudet. Putsarissa on risiiniöljyä, joka on loistava öljy ihon puhdistamiseen. Hoitava ja vapaita radikaaleja neutralisoiva kasviöljyjcocktail sisältää tyrniöljyä, ruusunmarjaöljyä, mustaherukansiemenöljyä ja puolukansiemenöljyä, jotka tekevät tuotteesta rauhoittavan, kosteuttavan ja kirkastavan – paljon enemmän, kuin pelkän putsarin. Tällä putsarilla ihosta tulee todellakin sievä!

dsc_0017

Helmi on todellinen helmi. Heleyttävä ja elvyttävä kuorintanaamio on hellävarainen tehohoito kaikille ihotyypeille, jonka raaka-aineluettelo on hyvin mielenkiintoinen. Fermentoitu Pseudoalteromonas-uute oli itselleni täysin uusi tuttavuus ja huhhuh, mitä tietoa tuosta raaka-aineesta löytyikään. Kyseessä on eräänlainen bakteeri, joka on peräisin King George saarilta löytyvästä mudasta Antarktikselta. Siis Eteläiseltä jäämereltä! Uute toimii peptidien tavoin: se tehostaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa, parantaa ihon kosteustasapainoa sekä vahvistaa ihoa. Lisäksi naamio sisältää ihoa uudistavaa koivunmahlaa, kuorivia jojobahelmiä, epäpuhtauksia iholta imevää bentoniittisavea, syväpuhdistavaa salisyylihappoa, kiinteyttävää beetaglukaania sekä antioksidanttipitoisia puolukan- ja mustaherukansiemenöljyjä, ruusunmarjauutetta ja tyrniuutetta. Pelkästään helmiä on purkitettu tähän tuubiin!

dsc_0020

Kuorintanaamiota voi käyttää kolmella eri tavalla:

– Tehokkaasti ihoa uudistava ja kirkastava hoito: tuote levitetään puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa 10 minuuttia. Tämän jälkeen naamio kostutetaan vedellä ja huuhdellaan pyörivin liikkein jojoba-helmien kuoriessa ihoa.
– Hellävarainen ihoa uudistava hoito: tuote levitetään puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa 10 minuuttia. Tämän jälkeen kostutetaan naamio vedellä ja huuhdellaan iho ilman mekaanista kuorintaa, jolloin naamio on erityisen hellävarainen.
– Pikakaunistaja: tuote levitetään puhtaalle, kostealle iholle ja huuhdellaan pyörivin liikkein jojobahelmien kuoriessa ihoa.

Mian tuotteista omat suosikkini ovat Lempeä Uni öljyseerumi ja Silkki vartalovoide. Sievä ja Helmi liittyivät nyt kaunistamaan tätä joukkoa, mutta innolla odotan, mitä ihanaa Mia keksiikään seuraavaksi.

Joko te olette ehtineet kokeilla Mian uutuuksia? Mitä itse toivoisitte vielä valikoimaan?

miahoyto2

Kuvat Katja Kokko

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Avainsanat: , , , ,

Beauty

9 kommenttia artikkeliin “Sievä & Helmi – Mia Höydön ihanat uutuudet”

 1. NinaK

  Itselläni ei ole kokemusta näistä uusista tuotteista. Molemmat kuulostavat kyllä kuvauksesi perusteella kiinnostavilta. Ja naamion uute varsinkin mielenkiintoiselta. En kuitenkaan uskalla naamiota ostaa, koska MH kasvovesi sai kasvoni punoittamaan voimakkaasti. En sitten tiedä oisko koivunmahla syyllinen.. Lumous-seerumi aiheutti nimittäin myös kihelmöintiä muttei ihan samanlaista punoitusta. Unelma-voidettta taas olen pystynyt käyttämään. Ilman tuota koivunmahlaa Helmi lähtisi varmasti testiin, nyt pitää valitettavasti skipata.

 2. Viestini ei liity tähän aiheeseen, mutta olen miettinyt, että onko postausten järjestyksellä joku funktio: ylimmäisenä näkyy 23.10. julkaistu postaus ja sen alapuolella on esimerkiksi tämä 25.10. päivätty kirjoitus. Välillä menee uudet postaukset ohi, kun ei jaksa skrollata pitkän matkaa alaspäin. Tätä on esiintynyt aiemminkin.

  • Jos luet blogia Blog-valikon kautta, ylimpänä näkyy ns. kiinnitetty postaus, joka on sama, kuin etusivulla ylin postaus, jossa on iso kuva. Olen pyytänyt koodariani, että hän korjaisi tämän niin, ettei kiinnitys nosta postausta kuitenkaan ylimmäksi Blog-valikossa, mutta ilmeisesti hän ei ole ehtinyt tutkia asiaa. Muuten postauksen ovat aikajärjestyksessä, myös etusivulla.

 3. En omista tällä hetkellä kasvojen kuorintaa/naamiota, joten näinköhän pitäisi hankkia Helmi testiin. Minulla oli sekä Ihana että Unelma-kasvovoiteet ja pidin niistä kovasti. En ole ikinä käyttänyt seerumeja ja mietin pitäisikö napata sitten samalla kertaa lempeä uni… Putsarina on tällä hetkellä NYR Frankincence, josta olen pitänyt, ja kasvovetenä absolutionin labrume systematique 🙂

 4. Nämä ovat ihania! Itsekin kotiutin nämä uutuudet ja olen tykännyt hurjan paljon molemmista. Olin niin intona, kun putsari putsasi silmämeikin ihan täydellisesti ilman mitään vaateita jälkikorjailuille. Kuorinta myös on ihan topnotch-kamaa, iho kiittää. Tämä sarja on yksi huikeimpia, mitä löytyy luonnonkosmetiikasta ja vielä kotimainen! Mia on <3

 5. Minna

  Olen kovasti odottanut koska testaat kotimaiset Ekopharman ja BTB13:n tuotteet. Meillä Suomessakin osataan tehdä hyviä tuotteita ja tällaisen taloudellisen tilanteen aikana olisi ensiarvoisen tärkeää tuoda sitä esille 🙂

  • Molemmat sarjat olen testannut kaksi vuotta sitten. Ekopharmasta vain Tyrni-tuotteita. Oli tarkoitus tehdä blogiin juttua, mutta jostain syystä se jäi ja varmasti osaltaan vaikutti se, että tuotteet kaipasit mielestäni viilausta. Sen jälkeen en ole testannut tuotteita, mutta hyviä sarjoja ovat molemmat, erityisesti BTB13.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>