Lifestyle

Postikortteja Singaporesta

Lifestyle | 27.10.2016 | Katja Kokko

dsc_0173

Tämä sateinen ja harmaa päivä toi mieleeni Singaporen, jossa vietimme Marikon kanssa yhden vuorokauden matkalla Balilta takaisin kotiin. Singaporessakin oli harmaata ja satoi vettä. Olimme matkustamisesta niin väsyneitä, ettei kaupungilla kiertely kiinnostanut tippaakaan, niinpä siis hyppäsimme metroon ja ajoimme Singaporen kasvitieteelliseen puutarhaan.

singapore

Puutarha oli valtavan kokoinen. Oli hämmentävää olla keskellä massiivista suurkaupunkia, mutta silti keskellä metsää, jossa oli aivan hiiren hiljaista. Ilma oli puhdasta ja raikasta, ja matkustamisen väsyttänyt keho rentoutui täydellisesti metsän siimeksessä.

singapore4singapore5

Massiivisessa puutarhassa oli useita erilaisia alueita, joista omat suosikkini olivat Evolution Garden sekä Orkideapuutarha.

Ihastelin kauniita puunrunkoja, sammalia ja saniaisia, jotka näyttivät siltä, että kohta pöpeliköstä kävelee vastaan dinosaurus.

singapore6singapore3singapore2

Orkideapuutarha oli puolestaan eri väristen orkideojen ilotulitusta. Jokaisesta piti saada kuva!

singapore7singapore8singapore9singapore10

Vaikka näkymä punavuorelaisen kerrostalon sisäpihalla ei muistuta lainkaan Singaporea, joku tämän päivän energiassa toi mieleeni nuo 24 tuntia tuossa hämmentävän siistissä, järjestelmällisessä ja rauhallisessa suurkaupungissa, jonne matkustan mielelläni uudelleen tutustumaan myös kaupungin toiseen puoleen. Mutta sitä ennen pyörähdetään Keniassa, johon onkin alle kaksi viikkoa aikaa!

Tunnelmallista sadepäivää!

singapore11

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , ,