Beauty

Shhh… the heart is speaking!

Beauty | 23.9.2014 | Katja Kokko

DSC_0269

Vihjailin teille eilen Instagramissani suurarvonnasta, joka starttaa nyt, höristäkäähän korvianne… tai siis sydämiänne!

Minulla on Ellien artikkelien kuvitusten jäljiltä melkoinen satsi ihanuuksia, jotka lahjoitan enemmän kuin mielelläni eteenpäin ilahduttamaan joidenkin teistä kotikylpylöitä. Tuotteet ovat siis olleet minulla ensin testissä, jonka jälkeen olen kuvannut ne. Osa tuotteista on täysin avaamattomia ja osaa olen käyttänyt pari kertaa, jotta olen voinut kirjoittaa kokemukseni niistä. Kaikki putelit olen saanut viime viikolla, joten avatutkin ovat täysin freesejä ja käyttökelpoisia.

DSC_0256

Arvon kaksi pakettia, joista toinen sisältää Madaran tuotteita sekä Flow Kosmetiikan öljyn ja toinen Cattierin tuotteita sekä Flow Kosmetiikan öljyn.

Madaran paketissa ovat semmoiset ihanuudet kuin puhdistusvaahto, pehmentävä kasvovesi, hoitava ja ravitseva shampoo ja hoitoaine sekä Flow Kosmetiikan kylmäpuristettu arganöljy.

Cattierin paketissa on misellivesi, suihkutettava kasvovesi herkälle iholle, kiinteyttävä voide, minttukuorinta kasvoille, herkän ihon savinaamio, bambu-uute shampoo, granaattiomena-hoitoaine sekä Flow Kosmetiikan kylmäpuristettu ruusunmarjaöljy.

DSC_0259

En voi olla mainitsematta Cattierin minttukuorinnan olevan minulle jokseenkin nostalginen tuote, sillä se on yksi ensimmäisiä luonnonkosmetiikan kuorintojani. Ostin aikoinaan Pariisista summamutikassa ensimmäisen putelini ja sen jälkeen sitä piti hamstrata tuubillinen joka reissulta, Suomesta kun tuota ihanuutta ei silloin saanut. Kuorinta on savipohjainen ja todella hellävarainen, sopii loistavasti myös herkälle ja kuivalle iholle. Tehoja siinä ei itselleni tarpeeksi ole, mutta minttuinen tuoksu ja viilentävä tunne iholla ovat vastustamattomia.

DSC_0267

Osallistut arvontaan kirjoittamalla kommenttiboksiin jotain kaunista, mitä haluat sanoa kenelle tahansa. Minulle, ystävällesi, naapurillesi, ihmiselle jota kohtaan tunnet vihaa tai kateutta tai ihmiselle, jota kohtaan tunnet rakkautta, ihan kenelle vain. Tärkeintä, että sanot jotain kaunista, mitä haluaisit koko sydämestäsi antaa tähän maailmaan. Koita sen jälkeen muistaa nuo sanat sydämessäsi yhden kokonaisen päivän ajan.

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 28.9.2014 saakka, jonka jälkeen suikkaisen paketit maailmalle.

Aloitan kauniit sanat itse sanomalla maailmalle kolme sanaa, joihin tällä hetkellä kiteytyy itselleni kaikki olennainen: tahdon rakastaa hyvin.

Anna sydämesi puhua!

DSC_0263

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , ,