131

Shhh… the heart is speaking!

Katja Kokko | 23.9.2014

DSC_0269

Vihjailin teille eilen Instagramissani suurarvonnasta, joka starttaa nyt, höristäkäähän korvianne… tai siis sydämiänne!

Minulla on Ellien artikkelien kuvitusten jäljiltä melkoinen satsi ihanuuksia, jotka lahjoitan enemmän kuin mielelläni eteenpäin ilahduttamaan joidenkin teistä kotikylpylöitä. Tuotteet ovat siis olleet minulla ensin testissä, jonka jälkeen olen kuvannut ne. Osa tuotteista on täysin avaamattomia ja osaa olen käyttänyt pari kertaa, jotta olen voinut kirjoittaa kokemukseni niistä. Kaikki putelit olen saanut viime viikolla, joten avatutkin ovat täysin freesejä ja käyttökelpoisia.

DSC_0256

Arvon kaksi pakettia, joista toinen sisältää Madaran tuotteita sekä Flow Kosmetiikan öljyn ja toinen Cattierin tuotteita sekä Flow Kosmetiikan öljyn.

Madaran paketissa ovat semmoiset ihanuudet kuin puhdistusvaahto, pehmentävä kasvovesi, hoitava ja ravitseva shampoo ja hoitoaine sekä Flow Kosmetiikan kylmäpuristettu arganöljy.

Cattierin paketissa on misellivesi, suihkutettava kasvovesi herkälle iholle, kiinteyttävä voide, minttukuorinta kasvoille, herkän ihon savinaamio, bambu-uute shampoo, granaattiomena-hoitoaine sekä Flow Kosmetiikan kylmäpuristettu ruusunmarjaöljy.

DSC_0259

En voi olla mainitsematta Cattierin minttukuorinnan olevan minulle jokseenkin nostalginen tuote, sillä se on yksi ensimmäisiä luonnonkosmetiikan kuorintojani. Ostin aikoinaan Pariisista summamutikassa ensimmäisen putelini ja sen jälkeen sitä piti hamstrata tuubillinen joka reissulta, Suomesta kun tuota ihanuutta ei silloin saanut. Kuorinta on savipohjainen ja todella hellävarainen, sopii loistavasti myös herkälle ja kuivalle iholle. Tehoja siinä ei itselleni tarpeeksi ole, mutta minttuinen tuoksu ja viilentävä tunne iholla ovat vastustamattomia.

DSC_0267

Osallistut arvontaan kirjoittamalla kommenttiboksiin jotain kaunista, mitä haluat sanoa kenelle tahansa. Minulle, ystävällesi, naapurillesi, ihmiselle jota kohtaan tunnet vihaa tai kateutta tai ihmiselle, jota kohtaan tunnet rakkautta, ihan kenelle vain. Tärkeintä, että sanot jotain kaunista, mitä haluaisit koko sydämestäsi antaa tähän maailmaan. Koita sen jälkeen muistaa nuo sanat sydämessäsi yhden kokonaisen päivän ajan.

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 28.9.2014 saakka, jonka jälkeen suikkaisen paketit maailmalle.

Aloitan kauniit sanat itse sanomalla maailmalle kolme sanaa, joihin tällä hetkellä kiteytyy itselleni kaikki olennainen: tahdon rakastaa hyvin.

Anna sydämesi puhua!

DSC_0263

Kuvat Katja Kokko

/ / / /

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää seuraavia HTML-tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 1. Anne sanoo:

  Ihanin tunne ihmisen sisällä on rakastuminen. Kumpa jokaisena päivänä saisi tuntea rakastuvansa.

 2. Ninne sanoo:

  Haluan tänä syksyisenä päivänä, jolloin käperryn mielelläni viltin ja teemukin kanssa sohvannurkkaan muistuttaa itseäni ja kaikkia muitakin: Antakaa anteeksi, älkääkä antako katkeruudelle tilaa, vaan hymyilkää ja ottakaa vastaan kaikki se rakkaus mitä elämällä on tarjota.

 3. Minja sanoo:

  ”Olin pitkään ollut yksin ja olin aivan varma, että vietän lopun elämäni yksin, ilman ketään toista lähellä. Tulit elämääni, kun sinua vähiten odotin. Nyt rakastan sinua eniten maailmassa. Tästä olen kiitollinen ihan joka päivä.”

 4. Ansku sanoo:

  Aikoinaan kun aloin kiinnostua luontaiskosmetiikasta, google johdatti minut moments-blogiin. Tämän upean naisen kirjoituksia siitä asti lukenut, saanut loistavia vinkkejä, voi luottaa kuin kallioon esim.tuotteiden suosittelussa ja pari kertaa on kasvoni kaunistuneet tämän naisen ammattitaitoisessa käsittelyssä. Nyt omakin polkuni kulkee kohti unelmaani; meikkaajan ammattia ja varmasti aion hyödyntää luontaiskosmetiikkaa, koska on niin paljon upeita ja laadukkaita meikkejä, joista en ehkä tietäisi ilman tätä naista. Kiitos Katja <3

 5. Anna sanoo:

  Joskus ikuisuus tiivistyy pieniin sanoihin; lasketaan huulilta ulos enemmän hyvää ja kaunista. Syksy on täällä, pidetään huolta, keitetään teetä. Mennään yhesä etiäppäin.

 6. Sandelsson sanoo:

  Mennyttä ei saa takaisin. Elä tätä päivää täysillä ja nauti siitä, sillä huomenna se on muisto vain.

 7. Nina sanoo:

  Loiria ”lainaten”:
  Kaikki on väliaikaista!
  Väliaikaisuus ja sen ymmärtäminen on lohdullista. Sydänsuruistakin selviää aina aikanaan. Elämä jatkuu jos sen antaa jatkua!

 8. Minna sanoo:

  Melkein mistä vain voi olla kiitollinen, kun löytää oikeat kiitoksen sanat. Minä kiitän syksyn hyytävää viimaa, joka toisin kuin kevään hyytävä sisarensa ei kanna hiekkaa silmiin ja nieluun, hampaisiin, silmälaseihin ja sieluun.

 9. Kirsi sanoo:

  Rakasta itseäsi, sekä tietysti muita lähellä ja kauempana olevia. Kuuntele sisintäsi, joka ohjaa sinua oikeaan suuntaan. Näin voit olla vapaa nauttimaan elämästäsi täysin rinnoin. <3

 10. Mönkkeli sanoo:

  Kovaa menee ja stressi on tappavaa. Haluan sanoa kaikille koulunsa kanssa (etenkin yliopisto, amk) kamppaileville että ”just chill <3" välillä se tahtoo unohtua vähän turhankin usein…

 11. Vaikka olet fyysisesti toisella puolella maapalloa, kirjettäsi lukiessa tuntui kuin olisit ollut vieressä. Onko parempaa päivän piristystä kuin saada käsinkirjoitettu oikea kirje rakkaalta ihmiseltä <3

 12. ”Kaikkea hyvää.” On ihmeellistä miten onnellisen olon itsellekin saa kun huomaa pystyvänsä toivottamaan tuon koko sydämestä, täysin vilpittömästi.

 13. Tupsu sanoo:

  Pienelle sisälläni kasvavalle pojalle: vaikka emme ole vielä tavanneetkaan, rakastan sinua jo nyt niin paljon että sydän meinaa pakahtua. Olen niin kiitollinen, etteivät sanat riitä kertomaan.

 14. Mari sanoo:

  Kukaan ei ole saari, vaan me kaikki olemme yhteydessä toisiimme. Jossain syvällä.

 15. purrr sanoo:

  Voisin sanoa rakastavani niin monia, olen onnekas, tiedän. Tämän haluan kuitenkin omistaa ihanalle (ex-)kampaajalleni, jonka penkissä olin aina yhtä hymyä. Hiukset olivat aina hienot, mutta kävin kampaajallani myös muista syistä; koska viihdyin, koska olo oli helppo ja olo luonteva. Hän halasi aina tullessani ja lähtiessäni ja kerta toisensa jälkeen tutustuin häneen paremmin. Kampaajani kuitenkin joutui nyt lopettamaan, koska kaikki väriaineet ja muut kemikaalit tekevät hallaa hänen terveydelleen. Terveys on paras syy lopettaa. Uuden kampaajan löydän varmasti, mutta löydänkö samanlaista, en ikinä.

  Kiitos, että teit noin joka toinen kuukausi yhdestä päivästäni juhlaa.

  PS. Tämä pisti kuitenkin myös itse miettimään millaisia tuotteita haluan käyttää. Aion vaihtaa luonnonkosmetiikkaan jatkossa ja tänään tein tämän blogin ansiosta ensimmäisen tilaukseni.

 16. Onpa ihana arvonta! Haluaisin sanoa muistutuksena itselleni ja meille kaikille, että välillä pitää muistaa rentoutua: tehdä rauhallinen joogaharjoitus, ottaa lasi hyvää viiniä, syödä jotain mieltä ja kehoa ravitsevaa ihanaa ruokaa ja nukkua pitkät, kunnon yöunet. Se antaa energiaa pimenevään syksyyn. Ja juuri nyt tuntuu siltä, että sydän suorastaan huutaa ottamaan rennosti.

 17. Leonor sanoo:

  Elämä on kertakaikkinen seikkailu! Jokaisessa päivässä on jotain uutta, jotain ihmeellistä, jotain rakastettavaa, jotain minkä vuoksi jokainen päivä täytyy ottaa suurella kiitollisuudella vastaan. Kun tätä vain muistaisi itselleen hokea myös niinä synkimpinä elonhetkinä! Yritetään.

 18. Norppa sanoo:

  Nyt kun asutaan hetki saman katon alla, enkä joka päivä muista sitä näyttää, niin silti, nyt ja aina, rakastan sinnuu äiti rakas.
  Rakkauteni sinnuu kohtaan on ääretön, sitä ei voi mitata, niin kuin ei avatuuttakaan. Rakastan sinua, samalla tavalla, kuin maa aurinkoa ja aurinko meitä.

 19. nenna sanoo:

  Ihanan tavan osallistua olet valinnut. 🙂 Olen kiitollinen läheisilleni, jotka ovat taas kerran osoittaneet lämpöään ja rakkauttaan, kun itselläni on murhetta.

 20. sanna sanoo:

  Sanat kohdistuvat itselleni, muille muistan sanoa useammin kauniita sanoja. Olet ihana juuri tuollaisena ja teet aina parhaasi, olet riittävä ja välittävä.

 21. Tiina sanoo:

  Haluan sanoa joogaopettajalleni: maailmani muuttui kun tapasin sinut. Kiitos ihan kaikesta, viisaudesta ja hulluudesta.

 22. Merili sanoo:

  Anna elämän surujen ja menetysten tulla ulos, kun raikuva nauru, pudistaen syvältä ja antaen ikävälle ääni.

 23. Outi sanoo:

  Jos itse mokaat, olethan yhtä lempeä inhimillisille virheillesi kuin ne olisi tehnyt joku toinen ihminen. Välillä tarvitsee myös tervettä ”hälläväliä” -asennetta.

 24. Ensiksi haluan sanoa Katja sinulle jotain kaunista: Kiitos. Kiitos blogistasi ja kiitos kauniista kirjoituksistasi.

  Toiseksi haluan kiittää itseäni siitä, että olen oppinut rakastamaan itseäni. Jos voisin, palaisin ajassa muutaman vuoden taakse päin, ottaisin silloisen pyöreän, herttaisen, aivan turhaan surullisen itseni syliin ja sanoisin hänelle: ”Sinä olet ihana, kaunis ja riittävä juuri noin kun olet. Älä vihaa ja ruoski itseäsi. Ansaitset samaa lempeyttä ja rakkautta, mitä jaat muillekin.” Saman sanoisin ihan kenelle tahansa nuorelle naiselle (ja miksi ei miehellekin).

  Hyvää syksyn jatkoa kaikille ja tsemppiä arvontaan 🙂

 25. Hannakatri sanoo:

  Riitän itselleni ja muille juuri tällaisena kuin olen. Olen kaunis ja lahjakas ja kaikki on mahdollista.

 26. TiinaT sanoo:

  Sinä (juuri sinä) olet ehdottoman tärkeä ja olennainen osa universumia. Ilman sinua maailma ei olisi sama.

 27. Riitta S sanoo:

  Ota kiinni elämästä, heittäydy siihen.
  Ole vapaa ja onnellinen.
  Kaikkea hyvää sinulle. <3

 28. Nelli A sanoo:

  She turned her can’ts into cans and her dreams into plans. Inspiroiva teksti, että kaikki muistaisivat että mikään ei ole mahdotonta ja unelmat ovat toteutettavissa <3
  Ihanaa syksyä kaikille 🙂

 29. Marika sanoo:

  I’m not a one in a MILLION kind of GIRL. I’m once in a LIFE time kind of WOMAN! 😉

 30. sari sanoo:

  ”A principle in life to remember is to travel light.
  You are travelling all the time.Travel light,live light.
  Spread light.Be the light.”-Yogi Bhajan
  Kaunista,valoisaa syksyä ihan kaikille!

 31. Untuvaa sanoo:

  Kiitos rakas aviomiehen näistä yhteisistä vuosista. Olet herkkä, hellä, tunteellinen, intohimoinen, avulias, avarakatseinen, älykäs, huomaavainen. Arvostan sinua suuresti ja sitä yhteismatkaa, paikoittain hyvin kivikkoistakn, olemme yhdessä kulkeneet. Kiitos kun olet vierelläni. On onni olla kumppanisi. Rakastan sinua,

 32. LeenaS sanoo:

  ”Juuri tänään minulla on kaikki mitä tarvitsen”

  Silti himoitsen suuresti tuota Cattierin tuotteita sisältävää pakettia. 🙂

 33. Marika sanoo:

  Olen kiitollinen kaikista hymyistä ja kauniista sanoista ihanat työtoverit, tuntemattomat, tuttavat, ystävät ja rakkaat! Haluan jakaa sitä hyvää kaikille kohtaamillleni ihmisille eteenpäin!

 34. Usein tulee unohdettua sanoa tuo tärkeä sana vaikka sitä kehotetaan viljelemään pienestä asti. Haluaisin sanoa vaan kaikille KIITOS.

 35. amelia sanoo:

  Kiitos jokaisesta päivästä, jonka olen saanut viettää kanssanne. Olette saaneet minut tuntemaan oloni tervetulleeksi ja jokainen päivä on ollut täynnä uusia ja jännittäviä asioita. Lähden jatkamaan matkaani haikeana.

 36. Dodo sanoo:

  Uskalla olla juuri sellainen, kuin olet. Olet rakastettavin itsenäsi. Naura, nauti, elä. ❤

 37. Krista sanoo:

  Olet hyvä, ihana ja tärkeä juuri tuollaisena kuin olet. Ja kaikki ovat kauniita hymyillessään.

 38. Mirkka sanoo:

  Täytä elämäsi rakastavilla teoilla ja hyvällä asenteella. He, joita inspiroit ja joiden kanssa jaat rakkautesi, tulevat muistamaan sinut vielä kuolemasi jälkeen. Se, mitä teet yksin itsesi vuoksi, kuolee mukanasi.

 39. nina sanoo:

  Maya Angelou on sanonut kaiken jo paljon mua paremmin:

  ”I’ve learned that no matter what happens, or how bad it seems today, life does go on, and it will be better tomorrow. I’ve learned that you can tell a lot about a person by the way he/she handles these three things: a rainy day, lost luggage, and tangled Christmas tree lights. I’ve learned that regardless of your relationship with your parents, you’ll miss them when they’re gone from your life. I’ve learned that making a ”living” is not the same thing as making a ”life”. I’ve learned that life sometimes gives you a second chance. I’ve learned that you shouldn’t go through life with a catcher’s mitt on both hands; you need to be able to throw something back. I’ve learned that whenever I decide something with an open heart, I usually make the right decision. I’ve learned that even when I have pains, I don’t have to be one. I’ve learned that every day you should reach out and touch someone. People love a warm hug, or just a friendly pat on the back. I’ve learned that I still have lot to learn. I’ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.”

 40. mipa sanoo:

  (Ihana tehtävä!)
  …Kaunis. Olet pinnalla ja katselet: mitä kaikkea ihanaa on ja tulee! Tämänkin seikkailun sait kiitollisena kokea.

 41. ”what you feel, you attract

  what you imagine, you create

  what you think, you become”

 42. pinka sanoo:

  uskalla luottaa! intuitioon, vaistoon, tunteisiin, mitä näitä nyt on 😉 kunhan uskallat. ja heittäydyt.

 43. sonsaa sanoo:

  Tiedän, ettemme tule olemaan yhdessä kuin hetken, mutta juuri nyt, tässä hetkessä, tunnen kuin tulisin olemaan kanssasi koko loppuelämäni. Mikään ei ole koskaan tuntunut yhtä luonnolliselta, tarkoitetulta. Rakkaus välillämme on. Se pysyy, eikä se tule katoamaan sittenkään, kun elämä meidät erottaa. Olet kaikki, mitä koskaan olen toivonut ja mitä en koskaan edes osannut toivoa. Olet sinä, olet siinä.

 44. Siis niin kiva arvonta!

  Itselleni juttelen niin kovasti ja monisanaisesti koko ajan, että tällä kertaa haluankin sanoa jotain niille muille elämän tärkeille ihmisille.

  Kiitos, kiitos, kiitos tyypit että juuri te olette juuri siinä. Ihania olette, joka ikinen.

 45. Anna-Greta sanoo:

  Oo siellä jossain mun. Kaikille niille rakkaille ja tärkeille jotka ovat fyysisesti muualla kuin tässä lähellä.

 46. OutiS sanoo:

  Kaikella on tarkoituksensa.
  Tämä lause on kantanut minua monta vuotta ja tänään kannattelin sillä ystävääni. Mikään elämässä ei ole merkityksetöntä!

 47. ahle sanoo:

  Aioin tarjota tähän yhtä sun toista enemmän tai vähemmän perinteistä ja kulunutta elämänohjetsemppausmotivaatiolausetta, mutta osui tuolta ylempää silmiin lause joka todellakin upposi; Too blessed to be stressed. Sopii hyväksi muistutukseksi useimmille meistä, tällä hetkellä ihan erityisen hyvin myös minulle.

 48. Miikku sanoo:

  ”The longer you wait for something, the more you appreciate it when you get it. Anything worth having is definately worth waiting for.”
  Sopii moneen tilanteeseen, mutta erityisesti rakkauteen. Kaikkea ei aina saa heti ja joskus joutuu odottamaan, mutta odotus on sen arvoista.

 49. Alva sanoo:

  Kaikki järjestyy kyllä, tavalla tai toisella. Kuuntele sitä pientä sisäistä ääntä – se tietää kyllä.

 50. lentoemo sanoo:

  On ihmisiä, jotka uskovat onnistuvansa ja ihmisiä jotka eivät siihen usko; molemmat ovat oikeassa.
  Usko onnistumiseesi.
  flight(at)luukku(piste)com

 51. MutiNa sanoo:

  Hyvät ystävät ovat parhautta elämässä, ja kaikkein suurinta parhautta on jakaa elämänsä parhaan ystävänsä ja rakkaansa kanssa.