Beauty

RMS Beauty Launch Party

Beauty | 11.11.2014 | Katja Kokko

launch

 

Tänä syksynä meitä luonnonkosmetiikan ystäviä on hemmoteltu kyllä aivan mielin määrin monien ammattilaissarjojen rantauduttua vihdoin Jenkeistä Suomeen. Yksi näistä rakastamistani sarjoista RMS Beauty, jonka valikoimasta löytyy muun muassa maailman paras meikkivoide ja monia muita ihanuuksia. RMS Beautyn uusin jälleenmyyjä on lempivaatekauppani Sofinah shop Uudenmaankadulla. Tuotteet ovat myynnissä myös Sofinahin verkkokaupassa.

Sofinahissa vietetään huomenna keskiviikkona 12.11 klo 17-20 RMS Beautyn lanseerausbileitä ja  putiikin ihanat naiset Thia ja Annika kutsuivat minut heilumaan paikan päälle meikkisutieni kanssa, antamaan meikkivinkkejä sekä kertomaan tuotteista. Teemaan sopivasti tarjolla on raakakakkua (joka on muuten joogaopettajani valmistamaa) raakameikkien kanssa!

Tervetuloa shoppailemaan ja moikkaamaan sekä hakemaan meikkivinkkejä!

 

Avainsanat: , , ,

Beauty

6 kommenttia artikkeliin “RMS Beauty Launch Party”

 1. Anna

  Voisitko Katja hieman verrata RMS Beautyn ja Kjaer Weisin meikkivoiteita? Minua kiinnostaa lähinnä peittävyys, kesto hieman rasvoittuvalla iholla sekä lopputulos (matta/ semimatta/ hohtava tai jotain siltä väliltä?). Onko molempien vaalein sävy oikeasti vaalealle/kalpealle sopiva? Levitätkö tämän tyyppiset meikkivoiteet sudilla, sienellä vai sormin? Onko Kjaer Weisin oma sivellin hintansa arvoinen?

  • RMS:n meikkivoide on ihanasti levittyvää, sopivassa suhteessa notkeaa mutta kiinteää, jättää erittäin kauniin pinnan. Mielestäni kaunein pinta kaikista ja aivan loistava ammattikäytössä esimerkiksi kuvauksissa, saa täydellisen ihon. Koostumuksensa ansiosta helppo säädellä peittävyyttä. Sävy 22 on hyvä suomalaiselle iholle.

   KW on kuivakka ja kiinteä, ei juuri tarvitse puuteria pysyäkseen ja kiinnittyäkseen, erittäin matta pinta, mutta ei jätä ihoa kuivan näköiseksi. En ole kokeillut KW:n vaaleimpia sävyjä, joten en osaa niistä sanoa, mutta ovat joka tapauksessa punertavampia kuin RMS:n värit, mutta eivät siis kuitenkaan punaisia.

   Oma mielipiteeni on, että RMS:llä tulee kauniimpi lopputulos, mutta käytän itse molempia vaihdellen. Molemmat pysyvät rasvoittuvalla iholla, mutta jos oikein kiiltää niin KW pysyy paremmin.

   Levitän molemmat siveltimellä, mutta en litteällä meikkivoidesiveltimellä, kuten KW:n oma sivellin, vaan semmoisella ihanalla ”tassusiveltimellä”, joka on semmoinen pullukka ja huomattavasti kivempi ja helpompi levittää kiinteä pohja semmoisella. Kokeile esim. Shiseidon meikkivoidesivellintä.

 2. Jennie

  Voi että!! Miten tänne periferiaan saa näitä uutuuksia! Joskus kyllä harmittaa (lievä ilmaisu) kun ei pääse hipelöimään tai tekemään aistinvaraisia havaintoja näistä ihanista jutuista, saa vaan lukea ja kuvitella. Tuotakin Rms haluaisin niin kovasti testata itse, ei mitään oikein uskalla ostaa ilman että on itse päässyt kokeilemaan sävyä ja koostumusta. Kohta mäkin perustan jonkun kioskin tänne, että saan levittää luonnonkosmetiikan ilosanomaa… anteeksi purnaus! Nauttikaa te siellä kuitenkin kun se on mahdollista! Mä yritän lievittää tätä kateutta jollain konstilla 🙂

  • Kyllä se on meikäläisenkin kokeiluista suurin osa tehty netin kautta tilaamalla Briteistä ihanuuksia, joista suurinta osaa Suomesta ei saa vieläkään, mutta näitä meikkejä nyt jo onneksi 🙂 Että periferia se on Helsinkikin 😉 Vuosi sitten tilasin muun muassa ihan summamutikassa Kjaer Weisin meikkivoiteen ja värivalinta meni vuodenaikaan nähden aivan pieleen, mutta kesän tullen se pääsi käyttöön ja koko puteli tuli kulutettua 🙂

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>