Beauty

PUR Kaupan aletärpit

Beauty | 30.6.2016 | Katja Kokko

DSC_0100

Hei kaunokaiset, ajattelin muistuttaa teitä PUR Verkkokaupan alennuksesta, joka on tänään voimassa viimeistä päivää. Koodilla KOKKO10 saat -10% alennusta koko valikoimasta. Kaupasta löytyy runsaasti laadukasta luonnonkosmetiikkaa, lisäravinteita ja kirjallisuutta.

Tässä muutama tärppi, mitä suosittelen lämmöllä sujauttamaan ostoskoriin:

1. Ihonhoitotuotteista nostaisin esille edullisen CIMEn, joka oli itselleni positiivisesti yllättävä uusi tuttavuus ja sopii hyvin myös herkälle iholle. Voit lukea perusteellisemman katsauksen sarjan tuotteista tästä bloggauksesta. Lisäksi haluan mainita myös arganöljyyn ympärille rakentuvan luksussarja Kahinan sekä ranskalaisen Aloréen, jonka tuotteet pohjautuvat iholle happea antavaan klorofylliin.

2. Meikkivalikoimasta löytyy edullinen Boho, jossa on todella runsaasti värivaihtoehtoja sekä ammattilaismeikkaajien suosimat sarjat Zuii ja RMS Beauty, jotka eivät liioin esittelyjä kaipaa.

3. DIY-kosmetiikka kiinnostuneille löytyy hyvät perustuotteet mm. ruotsalaiselta Organic Makersilta ja eteeristen öljyjen valikoima on myös erinomainen. Allekirjoittaneen Aidosti Kaunis kirjasta löytyy runsaasti helppoja reseptejä sen lisäksi, että kirja sukeltaa pintaa syvemmälle ihonhoidon maailmaan.

Onko joku teistä jo ehtinyt kokeilla CIMEä? Olisi kiva kuulla kokemuksianne!

Kuva Katja Kokko

Avainsanat: , , ,

Beauty

3 kommenttia artikkeliin “PUR Kaupan aletärpit”

 1. Jenni

  Moikka,
  olet tehnyt selväksi mielipiteesi suolan käytöstä ihonhoidossa,mutta entäpä hiuksille tarkoitetut suolasuihkeet? Tekevätkö pidemmän päälle hallaa hiuksille ja hiuspohjalle? Tilasin JMO:n suolasuihkeen testiin,ja aloin miettiä asiaa.

  • Hiuspohjaan en suolaa käyttäisi, mutta hiuksille suolasuihkeet toimivat loistavana muotoilutuotteena ja itsekin niitä käytän 🙂 Pidemmällä aikavälillä suolasuihke voi kuivattaa hiusta, mutta tähän vaikuttaa toki oma hiuslaatu ja esimerkiksi se, kuinka usein hiuksia leikkaa. Mielipiteeni suolan käytöstä kasvojen hoidossa on kyllä selkeä, mutta tottakai löytyy myös ihmisiä, joilla se toimii ja tilapäisessä käytössä joihinkin iho-ongelmiin paikallisesti käytettynä voi tuoda helpotuksen. En minä sentään mikään ihonhoidon kiveen hakattuja totuuksia julistava jumala ole 😀 Tai no, ehkäpä synteettisen kosmetiikan järjettömyys olisi asia, jonka voisi kiveen takoakin 😀 JMO:n Suolasuihkeelle siunaus!

  • Jenni

   Kiitokset vastauksesta 🙂 Itse olen naamaankin joskus suolaa kokeillut,mutta kuivatti ihon. Ymmärrän kyllä pointin emäksisen ihonhoidon järjettömyydessä ja nykyään käytänkin tuotteita,jotka pitävät ihon ph:n luonnollisen happamana, kiitos mm. sinun tuotesuositusten 😉 Nautihan Balilla oleilusta 🙂

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>