Beauty

PUR Kaupan aletärpit

Beauty | 30.6.2016 | Katja Kokko

DSC_0100

Hei kaunokaiset, ajattelin muistuttaa teitä PUR Verkkokaupan alennuksesta, joka on tänään voimassa viimeistä päivää. Koodilla KOKKO10 saat -10% alennusta koko valikoimasta. Kaupasta löytyy runsaasti laadukasta luonnonkosmetiikkaa, lisäravinteita ja kirjallisuutta.

Tässä muutama tärppi, mitä suosittelen lämmöllä sujauttamaan ostoskoriin:

1. Ihonhoitotuotteista nostaisin esille edullisen CIMEn, joka oli itselleni positiivisesti yllättävä uusi tuttavuus ja sopii hyvin myös herkälle iholle. Voit lukea perusteellisemman katsauksen sarjan tuotteista tästä bloggauksesta. Lisäksi haluan mainita myös arganöljyyn ympärille rakentuvan luksussarja Kahinan sekä ranskalaisen Aloréen, jonka tuotteet pohjautuvat iholle happea antavaan klorofylliin.

2. Meikkivalikoimasta löytyy edullinen Boho, jossa on todella runsaasti värivaihtoehtoja sekä ammattilaismeikkaajien suosimat sarjat Zuii ja RMS Beauty, jotka eivät liioin esittelyjä kaipaa.

3. DIY-kosmetiikka kiinnostuneille löytyy hyvät perustuotteet mm. ruotsalaiselta Organic Makersilta ja eteeristen öljyjen valikoima on myös erinomainen. Allekirjoittaneen Aidosti Kaunis kirjasta löytyy runsaasti helppoja reseptejä sen lisäksi, että kirja sukeltaa pintaa syvemmälle ihonhoidon maailmaan.

Onko joku teistä jo ehtinyt kokeilla CIMEä? Olisi kiva kuulla kokemuksianne!

Kuva Katja Kokko

Avainsanat: , , ,