Beauty

Peace & Love

Beauty | 15.4.2016 | Katja Kokko

DSC_0042

Anteeksi vain, mutta miten kosmetiikkapurnukka voikin olla näin kaunis? Puuterinen häivähdys kaunistaa minkä tahansa värin, mutta erityisen helppo minut on hurmata puuterisella pinkillä. Madaran uudet SOS-tuotteet* tuovat janoiselle ja stressaantuneelle iholla rauhaa, rakkautta ja hattaranväristä kosketusta.

DSC_0003-2

Oil-to-milk Scrub* näyttää geeliltä, mutta on koostumukseltaan täyteläistä öljyä, joka muuttuu iholla veden kanssa maidoksi. Vaaleanpunainen hyytelökuorinta sopii syväpuhdistukseen kaikille ihotyypeille rosaceaa, aknea ja atopiaa lukuunottamatta.

DSC_0009-2

SOS seerumi* tuo rauhan stressaantunelle ja kosteusköyhälle iholle ja on juuri tähän aikaan keväästä ajankohtaisin tuote, kun kuiva ja viileä ilma katupölyineen saa ihon pinnan kiristymään. Hinta-laatusuhde on tässä vaaleanpunaisessa superkosteuttajassa erittäin kohdallaan ja se sopii hyvin kaikille ihotyypeille.

DSC_0024-2

SOS Hydra Cream* on vaaleanpunainen tehovoide stressaantuneelle, janoiselle ja pintakuivalle iholle. Samettinen voide rauhoittaa ihoa ja auttaa lisäämään ihon kosteuspitoisuutta sitomalla kosteutta ihoon. Täyteläisyydestään huolimatta voide ei ihoa.

DSC_0039

Seerumin ja voiteen vaikuttavista aineista tärkeimmät ovat kosteutta sitovat humektantit hyaluronihappo ja Sodium PCA, rauhoittava, uudistava ja suojaava pioni sekä iholle hentoisen hunnun muodostava pellavansiemenuute, joka hidastaa kosteudenhaihtumista iholta.

Nämä kaunokaiset ovat myynnissä tällä hetkellä Natural Goods Companyssa*, mutta varmasti rantautuvat pian myös muille jälleenmyyjille.

Rauhaa ja rakkautta. Sitä janoinen ja stressaantunut iho kaipaavat.

Näettekö tekin hattaranvärisiä päiväunia näistä tuotteista? 

DSC_0048

Kuvat Katja Kokko

*Affiliate-linkki

Tuotteet saatu testiin

Avainsanat: , , , , , ,

Beauty

5 kommenttia artikkeliin “Peace & Love”

  1. Ulpu

    Onhan nuo kauniit pakkaukset, vaikken itse niin tuosta vaaleanpunaisesta välitäkään. Tuotteet kyllä kiinnostaa, sain näytteet voiteesta ja seerumista, en ole vielä kokeillut. Nyt on menossa Esse-kuuri. 🙂

  2. MariT

    Viikko sitten kokeilin oil-to-milk kuorintaa. Ei tehnyt välittömästi mitään ihmeitä, mutta toisaalta ei myöskään saanut ihoani ärtymään eikä punoittamaan. Seuraavana aamuna iho tuntui pehmeämmältä ja sileämmältä, vai liekö ollut vaan placebo vaikutus. Itse tuote oli kivan tuntuinen kasvoilla ja ihanan tuoksuinen. Tänään saunan jälkeen meinasin tarjoilla kasvoille tämän kuorinnan jälkeen Nafhan kosteuttavan ja rauhoittavan naamion, jonka sain pitkän jahkaamisen jälkeen hankittua eilen.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>