Beauty

Jumalatarkasvohoito Tata Harperilla (sisältää tarjouksen)

Beauty | 22.4.2016 | Katja Kokko

DSC_0033

Kaupallinen yhteistyö: Naturelle.fi, sisältää tarjouksen

Alun perin minun piti suunnitella teille kesäkasvohoito: voimakkaasti heleyttävä ja kosteuttava hoito kotikylpylöihinne, joka valmistelisi kasvoja ottamaan vastaan kesän ja ensimmäisen häivähdyksen päivetyksestä – se näyttää kaikista parhaimmalta iholla, jonka kosteustasapaino on kunnossa ja pinta sileä.

Juuri nyt ilma on kuivaa ja katupölyn vuoksi iholle erittäin rasittavaa. Kosteudenhaihtuminen ihosta on lisääntynyt, joka tekee ihon pinnasta kuivan ja samean. Ja jos on taipumusta liikapigmentaatioon, tummat läiskät alkavat myös pikkuhiljaa piirtyä huulten ympärille, poskipäille tai otsaan.

Tiesittekö, että tähän aikaan vuodesta aurinko paistaa kaikista kirkkaimmin? Minä en ollut koskaan tajunnut sitä, mutta tottahan se on: valo on nyt suorastaan häikäisevän kirkasta, toisin kuin kesällä, jolloin auringonsäteet pehmenevät. Kadulla kävellessä tuntuu, että tulee nähdyksi aivan eri tavalla, kuin vielä pari kuukautta sitten.

Mietin viime päivien tapahtumia ja tätä kirkasta valoa, joka ei anna yhtään armoa väsähtäneelle iholle (ja mielelle); kirkas valo paljastaa kaiken. En tiedä teistä, mutta itse olen kyllä kesäkasvohoidon sijasta pikemminkin jumalatarkasvohoidon tarpeessa. Sellaisen, joka valaisee koko olemuksen niin upeaksi, että se saakin loistaa yhtä kirkkaana, kuin kevätaurinko, valmiina vastaanottamaan elämäni paras kesä, vaikka ilman meikkiä. Päädyin laatimaan sen luonnonkosmetiikkajumalar Tata Harperin tuotteilla. Tee jumalatarkasvohoito päivittäin ennen kesää, iho on taatusti kuin uudesti syntynyt muutaman viikon kuluttua!

DSC_0070

1. Syväpuhdista ja uudista hellästi, valmistele iho vastaanottamaan hoitotuotteet

Ota ennen kesää lempeästi kuoriva ja syväpuhdistava kuuri entsyymejä sisältävällä Regenerating Cleanser puhdistusvoiteella. Se auttaa ihoa uudistumaan, vilkastuttaa pintaverenkiertoa sekä puhdistaa katupölyn ja muut ilmansaasteet iholta. Greipin ja appelsiininkukan tuoksuinen putsari ei pese ihoa liian voimakkaasti, joten se ei vahingoita ihon suojabarriääriä ja hydrolipidikalvoa. Käytä uudistavaa puhdistusvoidetta joko päivittäiseen puhdistukseen kasvoille ja kaulalle tai herkälle ja ohuelle iholle täydentävänä puhdistustuotteena kahdesti viikossa.

Vinkki: putsaria ei tarvitse hieroa ja hangata iholle, jos iho on herkempi, vaan sitä voi painella iholle rauhallisin liikkein, jolloin aktiiviset aineet pääsevät myös vaikuttamaan ihoon.

DSC_0056

2. Kosteuta reilusti (ja hukuttaudu kukkaissumuun)

Suihkuta kosteuttavaa kasvovettä reilusti kasvoille ja kaulalle aamuin illoin. Hydrating Floral Essence kosteuttaa, rauhoittaa, neutraloi vapaita radikaaleja, pitää ihohuokoset puhtaana ja supistaa niitä. Tuoreelta, kesäiseltä kukkakimpulta tuoksuva kasvovesi on jumalaisen ihana tuote ja sitä voi suihkutella pitkin päivää myös meikin päälle kosteuttamaan pintakuivaa ihoa, kesäkuumalla virkistykseksi ja lentokoneessa ehkäisemään ihon kuivumista.

DSC_0048

3. Kuori, kirkasta, napakoita ja siloita

Resurfacing Mask on kirkastava entsyyminaamio, joka näyttää ja tuoksuu kukkaishyytelöltä. Geelimäinen naamio toimii tuhkimonaamion tavoin välittömästi: se supistaa ihohuokoset, heleyttää harmahtavaa ja sameaa ihoa sekä kiinteyttää ja napakoittaa veltostunutta, ryppyistä ihoa. Parasta tässä naamiossa on, että sitä voi käyttää jopa kolme kertaa viikossa (herkkä ja ohut iho kerran viikossa). Anna naamion vaikuttaa noin 30 minuuttia, jonka jälkeen se kannattaa poistaa kostealla musliiniliinalla.

Vinkki: herkkä ja ohut iho voi käyttää naamiota kuorintana hedelmähappokuorinnan sijasta. Lisäksi naamio toimii täsmähoitona näpyille, jolloin sen annetaan vaikuttaa näpyn päällä yön yli.

4. Tehokosteuta, kirkasta, uudista ja vaalenna

Tata Harperin ylellisimmän tuotelinjan, Supernatural Collectionin Concentrated Brightening Serum on erittäin pienimolekyylinen tehoseerumi joka sammuttaa janoisimmankin ihon kosteudenpuutteen ja suojaa vapailta radikaaleilta ehkäisten ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä ihossa. Lisäksi se vahvistaa kollageenia ja stimuloi sen tuotantoa, tekee ihosta joustavan sekä vaikuttaa kolmitehoisesti liikapigmentaation hoitoon ehkäisemällä melanosomien siirtymistä ihon pinnalle, hillitsemällä melaniinintuotantoa sekä vaalentamalla jo olemassa olevia pigmenttiläiskiä. Vaikutukset liikapigmentaation hoidossa näkyvät jo neljän viikon kuluessa, mutta merkittävimpien tulosten saamiseksi menee yleensä noin 8-16 viikkoa. Käytä seerumia aamuin illoin kasvoveden jälkeen.

DSC_0062DSC_0066

5. Ravitse, korjaa ja valmistaudu kesään

Kosteuden lisäksi iho tarvitsee rasvaa, joille paras lähde ovat kylmäpuristetut kasviöljyt. Lisäksi ne sisältävät runsaasti antioksidantteja. Kasviöljyjen sisältämät omegarasvahapot ovat ravintoa ihon hyville bakteereille. Ravitseva Replenishing Nutrient Complex öljyseerumi valmistelee ihoa kesään, sillä se suojaa ja korjaa auringon aiheuttamia vaurioita beetakaroteenia sisältävän ruusunmarjaöljyn ja porkkanauutteen ansiosta tuoden iholle samalla päivettynyttä sävyä. Öljyseerumi imeytyy nopeasti, silottaa ihon pinnan, hidastaa ikääntymisen merkkejä sekä huolehtii ihon rasvatasapainosta – myös tasapainottamalla liiallista talintuotantoa. Öljyseerumin voi levittää ennen tai jälkeen kosteusvoiteen.

Vinkki: öljyseerumin pienempi koko on roll-on pullo ja isompi koko pipettipullo, josta annostelu käy mielestäni paljon kätevämmin.

DSC_0095

6. Lukitse kosteus ja ravinteet ihoon, suojaa ja säilytä elinvoimaisuus

Jumalatarkasvohoidon – ja ihon valmistelun kohti kesää – kruunaa laadukas kosteusvoide, joka lukitsee kosteuden ja ravinteet ihoon sekä jatkaa ihon kosteuttamista ja suojaa ihoa. Jos et ole koskaan elämässäsi panostanut kunnon kosteusvoiteeseen, tee se nyt, sillä voiteissa on eroja. Tata Harperin kosteusvoiteissa on unelmakoostumus: ne ovat ohuita eivätkä tuki ihohuokosia, mutta suojaavat juuri optimaalisesti ulkoisilta haitoilta ja hidastavat kosteudenhaihtumista. Voiteista ei jää iholle rullaavaa pintaa, joten ne toimivat ihanteellisesti minkä tahansa meikkivoiteen alla. Molemmissa voiteessa on erinomaiset kosteutustehot ja lisäksi ne auttavat pitämään huokoset puhtaina ja ihon kirkkaan värisenä. Kumpikin voide sisältää raakaa hunajaa Tatan omalta tilalta Vermontista, joka sitoo ihoon kosteutta ja auttaa säilyttämään ihon nuorekkuuden.

Rebuilding Moisturizer on ihanteellinen seka- ja rasvaiselle iholle, Repairative Moisturizer puolestaan normaalille, kuivalle ja ikääntyvälle iholle sekä kuivassa ilmastossa, eli meillä Suomessa.

Tervetuloa aurinko, päivetys ja kesän kaunein iho! Kelpaisiko jollekulle muullekin jumalatarkasvohoito?

Ilokseni saan kertoa, että Naturelle tarjoaa teille lukijoilleni -15% alennuksen kaikista Tata Harperin tuotteista 15.5.2016 asti koodilla TATAHARPER. Valikoimasta löytyy aivan jumalaisia tuotteita, joista voit lukea paljon lisää blogistani. Löydät kaikki bloggaukseni Tata Harperista tästä linkistä.

DSC_0104

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , ,