4

Pari kaunista asiaa

Katja Kokko | 17.11.2014

DSC_0231

On pari kaunista asiaa, joiden ansiosta keskellä sakean harmaata marraskuuta on pilkahdus valoa.

Ensinnäkin meikkisarja, jolla on niin kauniit purnukat, että ne inspiroivat kaivamaan vesivärit laatikon uumenista ja herättelemään uinuvaa taidemaalaria luovuusnokosiltaan. Tai vaihtoehtoisesti käyttämään maalauspohjana omia kasvoja.

DSC_0301

Toiseksi kuihtuneet kukat. Ei kannata viskata nuupahtaneita leikkokukkia kompostiin, vaan antaa niiden kuivua käppyrälle. Lopputulos on yleensä kiinnostavampi kuin tuoreena kukoistavat. Ja jotenkin sopii tähän marraskuuhun.

Kolmanneksi on hauskaa maalata kasvoja sormiväreillä, sillä koskaan ei voi epäonnistua. Kaunein on hattaranvärinen voidemainen poskipuna, jonka päälle sipaistaan pikku töpsäys auringon paahtamaa persikkaa ja lopuksi viimeistellään lopputulos voidemaisella keinovalolla.

DSC_0281

Luomet väritetään smaragdinvihreällä (joka on aina tähän aikaan vuodesta kaunein luomiväri), ripset tuuheutetaan sillä maskaralla, josta kaikki puhuvat ja huulet sävytetään korallinpunaisella.

DSC_0267

Juuri nyt tekee mieli kantaa kotiin erilaisia oksia leikkokukkien sijaan. Niistä voi aikanaan koristella joulupuun ilman varisevia havuja.

Mitä kauniita havaintoja te olette tehneet marraskuussa?

DSC_0311 DSC_0251 DSC_0271 DSC_0241

Linkit ovat affiliate-linkkejä

Osa tuotteista saatu Joliesta

Kuvat Katja Kokko

/ / / / / / /

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää seuraavia HTML-tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  1. hei tosi kauniita ja maalauksellisia kuvia katja! upeita. <3 millä oot käsitellyt, että oot saanut noin mageen lookin, jos saanee kysyä?

    • Voi kiitos Virpi! Kylläpäs tämä lämmitti sydäntä, sillä jos jollain on AINA kauniit ja viimeistellyt kuvat niin sulla! Tää on aivan hassua, mutta kuvia ei ole hirveästi käsitelty. Ostin kirkkaan studiovalon ja sillä räpsin eilen kuvat, kun oli jo muuten säkkipimeää, siitä johtuvat varjotkin, kun ei ollut mitään millä heijastaa. Lightroomilla vain kirkastin ja skarppasin kuvia, that’s it 🙂 Mutta kun on kauniit purkit ja kauniit rekvisiitat, ei paljon tarvi 🙂

  2. Mirkka sanoo:

    Voi miten kauniita kuvia! Ja iso kiitos sulle Katja mielettömästä työstä mitä teet. Sun ansiosta olen päässyt sisälle ja innostunut luonnonkosmetiikasta. Olet ihana <3