Beauty

3 X silmänympärysihon silotus, virkistys ja kiinteytys

Beauty | 22.11.2014 | Katja Kokko

Pyydän anteeksi radiohiljaisuuttani! Viimeiset pari viikkoa luovuuskanavat ovat olleet pahasti tukossa ja väsymys miltei kroonista. Ja sehän johtaa perustavanlaatuiseen itsekriittisyyteen ja alemmuuskomplekseihin (kuten: blogini on aivan kuraa, kuvani kamalia, tekstini toistaa itseään). Astrologiset kuviot ovat nyt siinä asennossa, että tuskin on kovin helppoa teillä muillakaan, joten samassa suossa ollaan, ystävät! Tosin täällä päässä on vihdoin alkanut hellittää, ideat pulppuamaan ja pilke palannut takaisin silmäkulmaan, joten blogikin palaa takaisin tihempään päivitysrytmiin.

Silmähommista puheenollen, eipä olisi tämän postauksen ajoitus voinut sattua sopivampaan saumaan. Siemailimme nimittäin eilen ystävieni kanssa sivistyneesti madeiraviiniä, kuohuvaa ja kotitekoisia gin toniceja. Tänään olenkin tehnyt tuttavuutta veskinpöntön kanssa kuin hc intia-vatsataudissa konsanaan. Silmävirkisteelle oli siis aamulla käyttöä. Siksipä otinkin päivällä kunnon nokkaunet nämä taikalaput silmänalusissani ja vaikka herättyäni päässä huippasi edelleen, olivat hot dogit silmien alta kadonneet taivaan tuuliin!

DSC_0572

Taannoin avauduin teille ryppylöydöksistäni ja tällä hetkellä suoritankin omalla ihollani hyvin mielenkiintoista empiiristä tutkimusta ryppyvoiteista. Mutta ennen mahtavien löydöksieni esittelemistä, tahdon ilmiantaa teille kolme tämän hetkistä suosikkiani silmänympärysrintamalla.

Ensimmäinen niistä on Anne Kukkohovin Supermoodin Egoboost-linjan silmänympärysseerumi Eyes Wide Open. Osuvampaa nimeä en tuotteelle kyllä keksisi, sillä se kertoo siitä kaiken olennaisen. Seerumi tuntuu kuin olisi kelmuttanut silmänsä elmukelmulla. Rakastan ohuita ja geelimäisiä silmänympärystuotteita, jotka kosteuttavat kunnolla. Eyes Wide Openin koostumus on siltä osin enemmän kuin täydellinen. Kun tuotetta hieroessa se alkaa imeytymään, tulee kiristävä ominaisuus esille, jolloin vielä nostelen nimettömillä silmänympärysihoa ylöspäin. Silmät todellakin jäävät auki. (Nimettömillä siksi, että se on heikoimpana sormena hellävaraisin silmänympärysihon käsittelyyn.)

Eyes Wide Open sisältää suomalaista koivunmahlaa ja pakurikääpäuutetta sekä hyaluronihappoa. Se on siis äärimmäisen antioksidanttirikas eli korjaa vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita iholta ja lisäksi hyaluronihappo on kosteutta sitovana raaka-aineena vertaansa vailla.

DSC_0379

Talven tullen silmänympärykseni kaipaavat toisinaan hitusen lisää ravitsevuutta, mutta haluan kuitenkin pysytellä mahdollisimman ohuissa tuotteissa, sillä silmänaluseni eivät ole kuitenkaan varsinaisesti kuivat. Tähän tarkoitukseen on Juice Beautyn Stem Cellular silmänympärysvoide ollut mainio tapaus. Pidän ensinnäkin tuotteen hauskasta aplikaattorista, jolla voiteen voi levittää sormien sijasta. Aluksi voide kuumotti pikkuisen silmänympärysihollani, mikä johtui todennäköisesti tuotteen sisältämistä omena-, viinirypäle- ja sitruunamehuista. Ihoni kuitenkin tottui niihin muutamassa viikossa eikä kuumotusta enää esiinny.

Stem Cellular tuotteiden ihoa uudistava salaisuus on hedelmien kantasoluissa, joiden antioksidanttipitoisuus on huomattavasti perinteisiä uutteita korkeampi. Lisäksi tuotteessa on C-vitamiinia, joka on kollageenin muodostuksen kannalta erityisen tärkeä raaka-aine. Silmänympärysihoa hoitavat öljyt ovat helokki-, pellava- ja purasruohonsiemenöljyjä, jotka samalla auttavat turvotukseen. Lisäksi tuotteesta löytyy pikkuisen sheavoita, jojobaöljyä sekä auringonkukkaöljyä. Supermoodiin verrattuna täyteläisyyttä on siis enemmän, mutta tuote on silti hyvin kevyt. I love!

Kolmas silmänympärystaika on Juice Beautyn Stem Cellular silmänympärysnaamiosetti, joka maksaa hitusen enemmän ja siksipä minua kiinnostikin testata mihin tämä erikoisuus oikein pystyy. Pakkauksessa on kuusi kappaletta leväpohjaisia silmänaamiolappuja sekä kuusi kappaletta aktivointitiivistettä, joilla naamiolaput kostutetaan ja sitten vaan makoillaan laput silmänalusissa kymmenen minuuttia.

Aktivointitiivisteessä on aloe veraa, omenan, viinirypäleen ja sitruunan kantasoluja, hyaluronihappoa, C-vitamiinia, kurkku-uutetta, valkoisen teen uutetta sekä kamomilla-, kehäkukka-, arnikki- ja laventeliuutteita. Aikamoinen cocktaili raaka-aineita, jotka antavat hot dogeille kyytiä, kosteuttavat, buustaavat kollageenin tuotantoa sekä saavat ihon siliämään. Ja vastaus kysymykseen onko tuote 139 euron arvoinen on ehdottomasti kyllä. Silmänympärystuotteiden kuningatar, I would say.

Muistathan -15 % alennuksen koodilla KATJA15 Naturelle-verkkokauppaan, joka on voimassa marraskuun loppuun saakka!

DSC_0327

Tuotteet saatu testiin maahantuojalta ja valmistajalta

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , ,