Beauty

Icy eyes

Beauty | 23.11.2014 | Katja Kokko

DSC_0199

Olisi taas meikkireseptin aika. Tällä kertaa astuin omalla kohdallani varsin epämukavuusalueelle, nimittäin kylmempiin luomivärisävyihin ja tartuin Zuiin uutuusluomiväripaleteista väriyhdistelmään nimeltä Diva*. Paletissa on neljä kylmää harmaan sävyä: jäinen, lähes valkoinen harmaa, hyvin kylmä vaaleanharmaa, keskitumma perusharmaa sekä mattamusta. Kuten kuvista näkee, vivahtavat värit silmissä jopa sinertävään.
DSC_0205

Näissä kuvissa meikki näyttää mielestäni kivalta, mutta voi pojat että tuntui oudolta olla tässä koko päivä – olenhan vannoutunut nuderuskeiden ystävä. Paletin sävyt ovat erittäin hyviä perussävyjä, joka antaa lukemattomia eri silmämeikkimahdollisuuksia. Pysytään nyt kuitenkin edelleen yksinkertaisessa toteutuksessa ja jätetään pikkujoulumeikin tavoin myös rajaukset kokonaan tekemättä. Olen näiden palettien ansiosta inspiroitunut todella paljon rajauksettomista meikeistä, sillä paletin tummin väri toimii oivallisesti ripsien tyvessä intensiivisyyden tuojana ilman näkyvää rajaa ja sen ansiosta toteutuskin on nopeampi.

DSC_0200

Tämä silmämeikki syntyi seuraavanlaisesti:

Levitä ensin koko yläluomen liikkuvalle osalle paletin vaaleinta väriä. Varjosta sen jälkeen toiseksi vaaleimmalla värillä ulkonurkka, luomivako sekä alaripsen tyvi. Lisää sitten toiseksi tumminta harmaata ulkonurkkaan ja alaripsien tyveen ja häivytä kevyesti kohti sisänurkkaa niin, että kaikki värit sulautuvat kauniisti toisiinsa. Lisää lopuksi mustaa väriä litteällä viistopäisellä siveltimellä ulkonurkkaan yläripsien tyveen ja häivytä kevyesti ylös- ja ulospäin. Töpsäytä mustaa kevyesti myös alaripsien tyveen ulkonurkkaan. Sitten ripsien taivutus ja maskara.

DSC_0219

Meikkiin käytetyt tuotteet:

Suki Correct Coverage peitevoide Buttercream, Zuii luomiväripaletti Diva*, Kjaer Weis Mascara*, Zuii kulmakynä Taupe*, RMS Beauty ”Un” Cover 22, Kjaer Weis meikkvoide Just Sheer*, Couleur Caramel Silkkipuuteri*, Kjaer Weis Cream Blush Embrace*, Zuii Sheer Stick Dahlia*.

Mitäs arvon lukijaraati tuumii tämän värisestä meikistä? Pidättekö itse enemmän kylmistä vai lämpimistä sävyistä?

Ps. Step by step -ohjeet helppoon silmämeikkiin arkeen ja juhlaan Ellien sivuilla!
DSC_0206

*Affiliate-linkki

Luomivärit saatu testiin maahantuojalta

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , ,