Beauty

Icy eyes

Beauty | 23.11.2014 | Katja Kokko

DSC_0199

Olisi taas meikkireseptin aika. Tällä kertaa astuin omalla kohdallani varsin epämukavuusalueelle, nimittäin kylmempiin luomivärisävyihin ja tartuin Zuiin uutuusluomiväripaleteista väriyhdistelmään nimeltä Diva*. Paletissa on neljä kylmää harmaan sävyä: jäinen, lähes valkoinen harmaa, hyvin kylmä vaaleanharmaa, keskitumma perusharmaa sekä mattamusta. Kuten kuvista näkee, vivahtavat värit silmissä jopa sinertävään.
DSC_0205

Näissä kuvissa meikki näyttää mielestäni kivalta, mutta voi pojat että tuntui oudolta olla tässä koko päivä – olenhan vannoutunut nuderuskeiden ystävä. Paletin sävyt ovat erittäin hyviä perussävyjä, joka antaa lukemattomia eri silmämeikkimahdollisuuksia. Pysytään nyt kuitenkin edelleen yksinkertaisessa toteutuksessa ja jätetään pikkujoulumeikin tavoin myös rajaukset kokonaan tekemättä. Olen näiden palettien ansiosta inspiroitunut todella paljon rajauksettomista meikeistä, sillä paletin tummin väri toimii oivallisesti ripsien tyvessä intensiivisyyden tuojana ilman näkyvää rajaa ja sen ansiosta toteutuskin on nopeampi.

DSC_0200

Tämä silmämeikki syntyi seuraavanlaisesti:

Levitä ensin koko yläluomen liikkuvalle osalle paletin vaaleinta väriä. Varjosta sen jälkeen toiseksi vaaleimmalla värillä ulkonurkka, luomivako sekä alaripsen tyvi. Lisää sitten toiseksi tumminta harmaata ulkonurkkaan ja alaripsien tyveen ja häivytä kevyesti kohti sisänurkkaa niin, että kaikki värit sulautuvat kauniisti toisiinsa. Lisää lopuksi mustaa väriä litteällä viistopäisellä siveltimellä ulkonurkkaan yläripsien tyveen ja häivytä kevyesti ylös- ja ulospäin. Töpsäytä mustaa kevyesti myös alaripsien tyveen ulkonurkkaan. Sitten ripsien taivutus ja maskara.

DSC_0219

Meikkiin käytetyt tuotteet:

Suki Correct Coverage peitevoide Buttercream, Zuii luomiväripaletti Diva*, Kjaer Weis Mascara*, Zuii kulmakynä Taupe*, RMS Beauty ”Un” Cover 22, Kjaer Weis meikkvoide Just Sheer*, Couleur Caramel Silkkipuuteri*, Kjaer Weis Cream Blush Embrace*, Zuii Sheer Stick Dahlia*.

Mitäs arvon lukijaraati tuumii tämän värisestä meikistä? Pidättekö itse enemmän kylmistä vai lämpimistä sävyistä?

Ps. Step by step -ohjeet helppoon silmämeikkiin arkeen ja juhlaan Ellien sivuilla!
DSC_0206

*Affiliate-linkki

Luomivärit saatu testiin maahantuojalta

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , ,

Beauty

10 kommenttia artikkeliin “Icy eyes”

 1. Mari Vee

  Täytyy sanoa, että sinulle sopii myös kylmemmät värit, mutta pidän silti sekä sinulla että itsellänikin enemmän lämpimämmistä sävyistä. Odotan edelleen sitä Kjaer Weis vihreää silmämeikkiä eli kaipailisin siihen vinkkejä eli jotain kivaa toista luomivärisävyä jonka kanssa häivyttäisi tuloksen kauniiksi. Olen ajatellut ostavani Zuiin natural luomivärisetin, jossa vaikuttaisi, että se harmahtavan ruskea voisi olla hyvä kaveri vihreälle. Tai sitten KW:n charmerd tai magnetic olisi varmaan hyviä kavereita vihreälle. Olen käyttänyt KW:n cloud nine väriä vihreän kanssa , mutta se on todella huomaamaton. Tosin varmaan Zuiin chestnut sopisi varmati myös kauniisti vihreän kaveriksi.

 2. Tiina

  Hurjan kaunista ja jotenkin sopivan talvista!
  Itse olen niin vaalea ja silmät vaalean siniset, niin olen arastellut sinisiä luomivärejä.
  Ehkä täytyisi vähintäänkin kokeilla.

 3. anna

  Tosi kiva ja raikas look! Löysin sun blogin ihan hiljattain ja olen tykännyt todella paljon 🙂 aihepiiri on juuri sitä mulle mieluisinta eli kauneudenhoitoa, meikkejä ja hyvinvointia. Ihanaa!

 4. Jenni

  Toivoisin postausta luomivärin pohjustuksesta tarkemmin.

  Tässä oli ohje laittaa meikkipohja ja kevyt puuterointi, mutta omilla rasvaisilla luomillani se ei riitä vaan luomivärit ovat kohta raitana luomella. Jos on olemassa luonnonkosmettikan ratkaisu tähän, olisin iloinen 🙂

  Olen käyttänyt luomella Couleur Caramelin peitevoidetta (jonka joskus kaupassa vinkkasit ostamaan) ja silkkipuuteria. Olen myös kokeillut tehdä tämän kahteen kertaan, mutta sekään ei ole auttanut. Itse asiassa nyt tuli mieleen, että Kjaer Weisin meikkipohjaa en ole tuohon tarkoitukseen vielä kokeillut. Täytyykin testata, koska se pitää nenän alueella rasvaisuuden ainakin hyvin kurissa.

  • Luomet kannattaa pohjustaa jollain todella tahmaisella aineella. Terre d’Ocilla oli aikoinaan tähän pätevästi sopiva tahmaluomiväri, jota sutaisen peitevoiteen ja puuterin päälle. Luomivärit tarraavat siihen helposti ja pysyvät kuin tauti. Sain juuri testiin Laveran uuden silmämeikinpohjustusvoiteen ja vaikka se onkin hyvin nestemäistä, ensi kerran jälkeen pidin siitä. Palaan asiaan mikäli tuote osoittautuu pidemmässä käytössä hyväksi 🙂 Olen huomannut myös, että usein taviskuluttaja ei saa luomivärejä pysymään yhtä hyvin kuin ammattilainen, vaikka pohjustuksen tekisi samalla tavalla. Se on joku mystinen maguc touch 😀 Kokeile laittaa reilummin peitevoidetta, vain vähän puuteri ja PAINA sekä VEDÄ luomiväriä REILUSTI pohjustuksen päälle, työstä väri kunnolla IHOON KIINNI. Nämä olisi ne oleelliset seikat mitä osaan vielä neuvoa, mutta lupaan tehdä postauksen aiheesta 🙂

 5. Sanni

  Kiitos Katja aherruksestasi hyvän puolesta! Täytyy mainita että niin minäkin jään innolla odottamaan juttua Kahinasta. Sarja on kyllä niin kiinnostava ja kaunis. Onkohan sarjalla jälleenmyyjiä Suomessa.? En malta odottaa että pääsen lukemaan oheisesta lisää ja ostamaan tuotteita.. Kiitos vielä kerran!

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>