Beauty

Pikkujoulujen klassinen väricocktail

Beauty | 6.11.2014 | Katja Kokko

DSC_0014

Alkutalven harmaudessa on ainakin kaksi kivaa asiaa: kynttilät ja pikkujoulut (on muitakin asioita, mutta puhutaan niistä myöhemmin). Pikkujoulut ovat siitä kivoja, että saa laittautua hienoksi, mutta useimmiten pikkujoulukemuissa on kuitenkin mutkatonta glamouria ilman turhaa pönötystä.

Minun mielestäni parasta on antaa ammattilaisen huolehtia hiuksista ja meikeistä, mutta jos ei siihen ole mahdollisuutta, syntyy klassinen juhlameikki laadukkailla tuotteilla kotonakin. Ammattilaismeikkisarja Zuii lanseerasi tuoteuutuutensa juuri kreivin aikaan: sopivasti ennen juhlakauden alkua. Valikoima täydentyi luomiväripaleteilla sekä melkoisella huulipunakokoelmalla.

DSC_0023

Zuiin luomivärit ovat maailman parhaimmat siinä missä Kjaer Weisin maskara* on ripsivärien kiistaton ykkönen. Vain kevyt sipaisu luomiväriä riittää koko luomen värittämiseen, sillä pigmenttipitoisuuksissa ei ole turhaa nuukailtu. Värit on myöskin todella helppo häivyttää, sillä niiden koostumus on runsaan pigmentin lisäksi ihanan liukuva. Sain Zuiin maahantuojalta testiin uutuuksia ja ajattelin loihtia niillä muutamat simppelit meikit teidän inspiraatioksenne.

DSC_0029-2

Lempiluomiväripalettini on Natural*, jossa on kaikki suosikkivärini yhdessä. Rakastan ruskean sävyjä ja erityisesti juuri harmahtavia ruskeita. Ne freesaavat mitä tahansa silmänväriä vaikka silmät pikkuisen punottaisivat. Kylmemmät harmaat ovat yleensä hieman kovia omaan makuuni ja kuparisemmat liian lämpimiä. Tähän meikkiin sudin ensin koko luomelle Zuiin luottoluomiväriäni Chestnut* ja sen jälkeen paletin harmainta Tawney-sävyä ripsien tyvestä lähtien luomivakoon keventäen. Luomivaon varjostelin paletin sävyllä Bronze, toiseksi tummimmalla ruskealla. Pidän siitä, että värit häipyvät lähes huomaamatta yhteen, mutta meikissä on kuitenkin eri vivahteita. Vaaleinta Mustard-sävyä vain töpsäytin kulmaluulle niin, että sitä tuskin huomaakaan. Rajaukset jätin tekemättä kokonaan, taivutin vain ripset ja sudin niihin muutaman kerroksen Kjaer Weisin maskaraa*.

DSC_0025

Meikkipohjan sekoitin Juice Beautyn Stem Cellular CC-voiteen molemmista sävyistä Natural Glow ja Warm Glow. Silmänaluset peitin Sukin peitevoiteella. Lempipuuterini on Couleur Caramelin Silkkipuuteri*, joka on koostumukseltaan kuin hentoa silkkipölyä. Poskilla ovat tutut poskipunat Zuiilta: Mango* ja Peach*.

Kulmakarvat huolittelin Zuiin Taupe-kulmakynällä*. En ole tällä hetkellä tyytyväinen kulmakarvoihini, jotka kasvavat siis yhteen, luomelle ja melkein pitkin otsaa. En ymmärrä miten ihmisellä voi olla näin paljon kulmakarvaa! Niiden nyppiminen on päivittäistä hommaa ja toisinaan ne huomaamattaan nyppii ihan eripariksi. Ei hyvä. Kasvatusprojekti on siis käynnissä, koitin photoshopata pahimmat hajakarvat piiloon.

DSC_0026

Koko meikin kruunaa Zuiin Sheer Stick-huulipunauutuuksien sävy Fire*. Täydellisempää punaista hakea ja tästä syntyy koko pikkujoulumeikin taika. Pigmenttiä on ihanasti, väri liukuu huulille kuin unelma ja pysyvyys on mielestäni hyvä vaikka koostumus ei olekaan tuhti ja jämäkkä. Näistä huulipunauutuuksista ajattelin loihtia teille pienen kollaasin. Rajausta en ole käyttänyt tähän lainkaan, sillä huulipunan reuna on niin terävä, että sillä saa rajattua huulet tarkasti. En ole huulimeikissä rajausihminen, mutta tässä on eri koulukuntia ja tyylejä. Olen rennon huulimeikin ystävä.

Tämän meikin pitäisi sujua vaikkei mikään meikkitaituri olisikaan, joten sivellin vaan rohkeasti kätöseen, sumusilmiä loihtimaan ja sen jälkeen sujahdus pikkumustaan, a vot!

DSC_0031

*Affiliate-linkki

Alemman tuotekuvan taustalla Alvar Magazine

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , , , , ,