Beauty

Varaa aika pikkujoulumeikkiin itsellesi tai kaveriporukallesi

Beauty | 30.10.2014 | Katja Kokko

DSC_0093

Joku on ilmeisesti nopeuttanut ajanjuoksua kellojen kääntämisen lisäksi. Lauantaina alkaa marraskuu. Vasta eilenhän makasin vielä bikinit päällä Eiranrannan kallioilla!

Eipä tässä auta muu kuin orientoitua joulun lähestymiseen, vaikka elän kyllä henkisesti vielä alkusyksyä. Joulun lähestymisessä on kuitenkin yksi asia ylitse muiden: nimittäin pikkujoulut!

Työpaikan tai kaveriporukan pikkujoulut ovat loistava syy panostaa laittautumiseen hieman enemmän ja se onnistuu kyllä parhaiten ammattilaisen meikkituolissa. Juhlafiilis on ihan eri, kun joku toinen on loihtinut meikin, olipa kyseessä sitten luonnollinen mutta hehkuva nudelook tai tummanpuhuvat smoky eyesit. Oma suosikkivärini tälle kaudelle on ehdottomasti smaragdinvihreä, jolla voi toteuttaa dramaattisen tai arkimeikkiinkin pätevän lookin.

DSC_0025

Pikkujoulukautena voit varata minut loihtimaan meikit kaveri- tai työporukallesi paikan päälle (normaalisti toteutan kaikki meikkaukset kotonani) ja voimme myös halutessanne räätälöidä ohjelmaan pienen ja tiiviin infopläjäyksen luonnonkosmetiikasta tai ihonhoidosta.

Toki voit varata meikkauksen myös kotiini, joka onnistuu helposti netistä, mutta isomman porukan ollessa kyseessä, pyytäisin varausta sähköpostitse osoitteesta katja(at)katjakokko.com.

Meikkaus maksaa 90 euroa per henkilö (sis. alv 24 %), isommalle porukalle sekä ekstraohjelmalle voitte pyytää tarjousta.

Tip tap!

DSC_00633 DSC_0169 DSC_0106 DSC_0012

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , ,