Cheap & Chic

Vartaloherkkuja

Cheap & Chic | 6.1.2017 | Katja Kokko

dsc_0004

Saittekin jo maistiaisia Organic Shopista vuoden parhaiden tuotteiden Cheap & Chic -kategoriassa. Sarjan herkulliset tuoksut ja vartalokuorintojen tehokkuus on vienyt meikäläisen mennessään kaikkia aisteja myöten. Tuoksut ovat melkein liiankin hyviä, joten kannattaa varoa ettei esimerkiksi mansikkavartalovoidetta säilö vahingossa jääkaappiin, sillä muuten se saattaa löytyä aamiaispöydästä jogurttikulhosta, tai mangovartalokuorinta päätyä jälkiruokakulhoon, puhumattakaan pökerryttävän herkullisesta kahvikuorinnasta!

Organic Shop on virolainen vartalonhoitosarja, jonka kaikki tuotteet maksavat alle 10 euroa. Valikoimasta löytyy vartalokuorintojen ja -voiteiden lisäksi suihkugeelit, shampoot, hoitoaineet, käsisaippuat, käsivoide ja jalkavoide. Tuoksuvaihtoehtoja on runsaasti, joka sarjasta tekeekin erityisen houkuttelevan.

dsc_0010

Usein tuotteiden hinta kertoo tuotteiden laadusta ja luonnonkosmetiikan kohdalla erityisesti siitä, kuinka paljon esimerkiksi kosteusvoiteista löytyy aitoja kasviöljyjä pilkottujen, kasviöljyistä toiseksi aineeksi johdettujen esteriöljyjen sijaan. Tuotteiden hintaa saadaan alemmas, mitä vähemmän ne sisältävät kokonaisia kasviöljyjä. Organic Shopin vartalovoiteissa onkin minimaalinen määrä aitoja kasviöljyjä, mutta herkullisia tuoksuja ja silkkistä tuntumaa löytyy senkin edestä.

Vartalokuorinnat ovat mielestäni incin suhteen voiteita laadukkaampia ja niitä onkin pakko hehkuttaa täydestä sydämestä! Mainitsinhan jo siis herkulliset tuoksut, joita löytyy seitsemää erilaista, mutta mainittakoon, että kuorinnat ovat myös mielettömän tehokkaita! Kuorivat sukroosirakeet ovat superrouheita, eivätkä sula iholle, joten niillä ehtii kuoria ihoa aivan antaumuksella. Lisäksi kuorinnoissa on pintajännitystä poistavia aineita sen verran, että sheavoi ei jätä ihoa lainkaan öljyisen tai rasvaisen tuntuiseksi, vaan kuorinta huuhtoutuu iholta pois täydellisesti jättäen ihon todella sileäksi ja pehmeäksi. Tykästyin tuotteisiin niin paljon, että tällä hetkellä voin sanoa näiden reilun kuuden euron kuorintojen olevan kylpyhuoneeni ykköstuotteet.

Tuotteita saa ainakin Stockmannilta, ja Hyvinvoinnin Tavaratalosta näyttäisi löytyvän muutama vartalokuorinta. Toivottavasti joku verkkokauppa ottaisi haltuun koko valikoiman, sillä uskon tämän sarjan saavuttavan laajan suosion ihanuutensa ansiosta.

Oletteko kokeilleet Organic Shopin tuotteita? Mitä muita virolaisia luonnonkosmetiikkamerkkejä olette kokeilleet?

dsc_0020

Kuvat Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Tuotteet saatu PR-toimistosta

Avainsanat: , ,

Cheap & Chic

12 kommenttia artikkeliin “Vartaloherkkuja”

 1. minna

  Mulla on tuo kahvikuorinta.ihan paras!ja mangovartalovoi sekä jalkavoide käytössä myös.toivon myös jonkun verkkokaupan ottavan haltuun koko sarjan.vaikka sokos kun sieltä myös saa tuota sarjaa.mistäköhän tallinnasta löytyis ko sarjaa?sinnepäin kohts reissulle..

 2. Tonttu

  Just tänään ostin tuon mangokuorinnan Kohta onkin aika testata ja nautiskella mangon makeudesta. Kahvikuorintaa en edes harkinnut, sillä oon ihan rakastunut sun kirjan versioon kahvi-suklaa-kuorinnasta. Sitäki sekoittelin tänään uuden satsin, kun alko farkut olla sisäpuolelta kuivaa ihoa täynnä – aivan kuten sukkahousut Tykkään erityisesti sillon käyttää kahvikuorintaa, kun suihku ajoittuu aamuun/ aamupäivään. Mutta joo, melkonen hinta-laatusuhde organic shopilla

 3. VMV

  Mansikkavoide oli Oulun Sokoksella, jäi vaan maitoproteiinin/tm takia korista. Flowlla oli joskus metsämansikka-vartalovoi, jonka tuoksun perään melkein itkisin 😀

 4. Janita

  Mun hiukset rasvoittuu nopeasti ja hiuksia lähtee. Pesun jälkeinen päivä on vielä hyvä, mutta toisena jo likaiset. Pesen joka toinen päivä Rahuan shampoolla.. olen kuullut kahta mielipidettä että kumpi on parempi pestä joka päänahka tai sitten antaa rasvoittua/tottua. Hiusten pituuksille varmaan jokapäiväinen pesu on huonosta mutta sitten taas ihotautilääkärit suosittelee päivittäistä pesua.. Tuntuu että päänahka on jotenkin ” tukossa rasvaisuudesta”. Onkohan parempi totuttaa pidempään hiustenpesu väliin vai onko osasyy myös hiustenlähtemiseen se että päänahka rasvoittuu?

 5. Kalahari

  Ovat tosiaan hyviä nämä kuorinnat! Sekä kahvi että mango käytössä. Miten arvioisit näiden muiden tuotteiden incejä?
  Otin testiin myös saippuan ja shampoon sekä hoitoaineen. Saippua ei ainakaan mielestäni kuivata käsiä, kuten tavalliset saippuat eikä inci viittaa myöskään tähän kai, mutta en ymmärrä niistä tarpeeksi osatakseni arvioida laatua. Hiustuotteet vaikuttavat myös hinta-laatusuhteeltaan hyviltä. Entä oletko arvioinut tarkemmin sarjan kuorintaa ja naamiota inceiltään? Ehkä yleisesti, kelpuutatko sarjan muita tuotteita kuorintojen ohella? 🙂 Yleensä käytän keskihintaista luonnonkosmetiikkaa ja olen saanut täältä paljon hyviä vinkkejä, kiitos! Tämä sarja kiinnostaa, mutta edullisuutensa vuoksi herättää myös kysymyksiä.

  • Kalahari

   Tarkennus siis tuohon kysymykseen kuorinnan ja naamion inceistä, eli tarkoitin kasvokuorintaa. Kuorinnassa ei ole ”kiviä”, vaan perustuu ilmeisesti kemialliseen (mietoon tietenkin) kuorintaan?

 6. Santtu

  Merkki ei ole virolainen vaan venäläinen, olisi varmaan aiheellista korjata tämä tekstiin. Kaikki sarjan tuotteet eivät myöskään ole luonnonkosmetiikkaa, vaan luonnonkosme-sertifikaatin tilalle on laitettu kuluttajaa hämäämään joku ihan huuhaa-merkki. Tarkkuutta, please.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>