Cheap & Chic

Vartaloherkkuja

Cheap & Chic | 6.1.2017 | Katja Kokko

dsc_0004

Saittekin jo maistiaisia Organic Shopista vuoden parhaiden tuotteiden Cheap & Chic -kategoriassa. Sarjan herkulliset tuoksut ja vartalokuorintojen tehokkuus on vienyt meikäläisen mennessään kaikkia aisteja myöten. Tuoksut ovat melkein liiankin hyviä, joten kannattaa varoa ettei esimerkiksi mansikkavartalovoidetta säilö vahingossa jääkaappiin, sillä muuten se saattaa löytyä aamiaispöydästä jogurttikulhosta, tai mangovartalokuorinta päätyä jälkiruokakulhoon, puhumattakaan pökerryttävän herkullisesta kahvikuorinnasta!

Organic Shop on virolainen vartalonhoitosarja, jonka kaikki tuotteet maksavat alle 10 euroa. Valikoimasta löytyy vartalokuorintojen ja -voiteiden lisäksi suihkugeelit, shampoot, hoitoaineet, käsisaippuat, käsivoide ja jalkavoide. Tuoksuvaihtoehtoja on runsaasti, joka sarjasta tekeekin erityisen houkuttelevan.

dsc_0010

Usein tuotteiden hinta kertoo tuotteiden laadusta ja luonnonkosmetiikan kohdalla erityisesti siitä, kuinka paljon esimerkiksi kosteusvoiteista löytyy aitoja kasviöljyjä pilkottujen, kasviöljyistä toiseksi aineeksi johdettujen esteriöljyjen sijaan. Tuotteiden hintaa saadaan alemmas, mitä vähemmän ne sisältävät kokonaisia kasviöljyjä. Organic Shopin vartalovoiteissa onkin minimaalinen määrä aitoja kasviöljyjä, mutta herkullisia tuoksuja ja silkkistä tuntumaa löytyy senkin edestä.

Vartalokuorinnat ovat mielestäni incin suhteen voiteita laadukkaampia ja niitä onkin pakko hehkuttaa täydestä sydämestä! Mainitsinhan jo siis herkulliset tuoksut, joita löytyy seitsemää erilaista, mutta mainittakoon, että kuorinnat ovat myös mielettömän tehokkaita! Kuorivat sukroosirakeet ovat superrouheita, eivätkä sula iholle, joten niillä ehtii kuoria ihoa aivan antaumuksella. Lisäksi kuorinnoissa on pintajännitystä poistavia aineita sen verran, että sheavoi ei jätä ihoa lainkaan öljyisen tai rasvaisen tuntuiseksi, vaan kuorinta huuhtoutuu iholta pois täydellisesti jättäen ihon todella sileäksi ja pehmeäksi. Tykästyin tuotteisiin niin paljon, että tällä hetkellä voin sanoa näiden reilun kuuden euron kuorintojen olevan kylpyhuoneeni ykköstuotteet.

Tuotteita saa ainakin Stockmannilta, ja Hyvinvoinnin Tavaratalosta näyttäisi löytyvän muutama vartalokuorinta. Toivottavasti joku verkkokauppa ottaisi haltuun koko valikoiman, sillä uskon tämän sarjan saavuttavan laajan suosion ihanuutensa ansiosta.

Oletteko kokeilleet Organic Shopin tuotteita? Mitä muita virolaisia luonnonkosmetiikkamerkkejä olette kokeilleet?

dsc_0020

Kuvat Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Tuotteet saatu PR-toimistosta

Avainsanat: , ,