Cheap & Chic

Vaihtoehtoherkuttelua

Cheap & Chic | 22.8.2017 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Pomminvarma PMS-oireiden merkki? Tekee mieli herkkuja niin maan p*******sti, että meinaa järki lähteä! Hiilareita ja sokeria. Teemun ja Markuksen herkkusämpylöitä paksulla kerroksella voita ja juustoa, valkosuklaata, jäätelöä ja irtokarkkeja. Raakasuklaa tai terveysherkut eivät kelpaa! Uusin ja oudoin himo on sentään vähän sieltä paremmasta päästä: vadelmanmakuinen Bonaqua! (Jos en tietäisi satavarmasti, epäilisin olevani raskaana.) Tankkaan vettä hullun lailla, koska makeanhimo voi kertoa myös kosteuden puutteesta kehossa, mutta ei auta – tämä himo on korvien välissä. Välillä on hyvä antautua himotuksille, mutta herkuttelun jälkeinen olo vastaa itselläni usein samanlaista krapulaa kuin olisin juonut pullon viiniä, joten kohtuudessa pidättäytyminen tai totaalikieltäytyminen ovat oman hyvinvoinnin puolesta parempi vaihtoehto.

En tiedä ovatko ihon kautta nautittavat herkut laiha lohtu näin massiivisten himojen rinnalla, mutta kuin tilauksesta postimies kiikutti ovelleni virolaisen luonnonkosmetiikkasarja Organic Shopin uusia vartalonhoitotuotteita, joiden herkulliset tuoksut tuntuvat makunystyröissä asti. Pakko vinkata näistä vaihtoehtoisista uutuusherkuista teillekin, sillä olen pökerryksissä!

Organic Shopin vartalokuorinnoissa on ehkä universumin herkullisimmat tuoksut ja valikoima on niin runsas, että jokainen löytää taatusti enemmän kuin yhden suosikkituoksun. Kaiken kukkuraksi kuorinnan hinta on vain reilut viisi euroa ja kuorinnoissa on rouheat sokeri- tai suolarakeet, jotka antavat kyytiä kuolleelle ihosolukolle ja siloittavat sekä kirkastavat ihoa. Tähän hintaan sisältö ei ole sitä kaikista timanttisinta, mutta vartalokuorinta on itselleni sellainen suurkulutustuote, että sen ei tarvitse olla aina sitä kaikista laadukkainta sorttia. Tuoksu ja sopivat rakeet ovat itselleni tärkeimmät seikat suihkutuotteissa, sillä herkullisilla tuoksuilla vartalon kuorruttaminen tekee arkisista suihkuhetkistä erityisen nautinnollisen.

Organic Shopissa minua kiehtoo jostain kumman syystä myös pakkaukset, jotka näyttävät aivan rahkapurkeilta. En tiedä olenko ainoa, joka saa tämän mielikuvan, mutta minulle tulee niistä aina mieleen Fanny vadelmarahka, jota ei kaiketi enää myydä, mutta se oli suurta herkkuani teini-ikäisenä.

Uusista tuoksuista hullaannuin eniten hedelmäiseen Juicy Papayaan, joka muistuttaa minua Balilla vietetystä viime kesästä etenkin, kun voitelee sen jälkeen ihon Bali Flower vartalomoussella. Anteeksi, mutta voiko mikään tuoksua enempää Balilta kuin tämä voide? En tiedä onko se hyvä vai huono asia, koska kaipaus tuolle paratiisisaarelle iskee välittömästi. Toinen suosikki ei ole nimetty yhtään sen vähemmän osuvasti: Sicilian Orange vartalokuorinta tuo puolestaan muistot mieleen Balia edeltäneestä Sisilian matkasta ja siellä siemailluista Limoncelloista.

Herkkupaketista paljastui myös kaksi makeanhimoa tasapainottavaa purnukkaa: viilentävän raikkaan tuoksuiset suolakuorinnat, joista merilevää sisältävä Atlantic Algae tuoksuu merelliselle ja savella höystetty Olive & Clay viileälle mintulle. Näiden lisäksi vartalokuorintauutuuksista löytyy Cane Sugar (jonka epäilen tuoksuvan kinuskille), Sweet Almond (veikkaan tuoksuksi karvasmantelia), Pearl Rose ja Sugar Lotus jalkojenkuorinta.

Valkosuklaanhimon taltuttamiseen sopii White Chocolate vartalovoi, jonka tuoksua ei tarvitse sen tarkemmin kuvailla, sillä nimi kertoo siitä kaiken oleellisen. Kerrottakoon kuitenkin, että sen koostumus on aivan erilainen kuin Organic Shopin muiden vartalovoiteiden. Valkosuklaavoi on koostumukseltaan kiinteän kuohkeaa kuin tanakaksi vatkattu sheavoi, mutta ei tippaakaan tönkköä ja liian raskasta. Samalla koostumuksella ei löydy muita tuoksuvaihtoehtoja, mutta kevyempää vartalomoussea on tarjolla sen sijaan useita. Bali Flowerin lisäksi erityisen ihanalta kuulostavat ainakin Indian Lotus ja Japanese Camellia sekä African Balm jalkavoide. Voisiko joku kertoa miltä ne tuoksuvat, mikäli olette nuuhkineet?

Organic Shopin tuotteita löytyy laaja valikoima House of Organicista.

Oletteko te kokeilleet Organic Shopin vartalotuotteita? Mitkä ovat suosikkituoksunne?

Tuotteet saatu blogin kautta

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , ,