Beauty

NYE make-up look: Aqua Eyes

Beauty | 28.12.2014 | Katja Kokko

DSC_0002

Sainpas tekaistua teille tämän meikki-inspiraation, vaikka luulin viettäväni vielä tämän päivän torkkupeiton uumenissa.

Käydessäni syksyllä taivaallisessa kasvohoidossa Liinun Organic -hoitolassa, hypistelin RMS Beautyn voidemaisia luomivärejä ja olin hämmentynyt niiden loistavista pigmenteistä. Ihastuin erityisesti kirkkaanturkoosiin väriin Inspire ja tuumin sen toimivan täydellisesti yhdessä Zuiin perinteisten puuterimaisten luomivärien kanssa pohjustajana, joka kiinnittäisi värin ja tekisi sävystä intensiivisen.

DSC_0141

Hieman ennen joulua postiluukustani kolahti joulutervehdys Liinun Organicsin Karoliinalta – pikku paketista paljastui tuo ihastelemani turkoosi luomiväri. Päätin oitis toteuttaa inspiraationi ja loihtia väreillä uuden vuoden meikkilookin.

Tälläkin kertaa toteutus on hyvin oman näköiseni. Kuka sanoo, että luomiväriä täytyisi aina levittää myös alaluomelle? Varsinkin kirkkaiden sävyjen kanssa pidän hyvin hillitystä meikistä ja väritänkin yleensä pelkän yläluomen. Toki alaluomelle voi hyvin käyttää jotain väriä, jos mieli tekee.

DSC_0013

Kuten arvelinkin, toimi RMS:n voidemainen luomiväri yhdessä Zuiin suosikkisiniturkoosini Mermaidin kanssa täydellisesti. Mermaid on väriltään sinisen, turkoosin ja petroolin yhdistelmä, joka taittaa valoa vasten kultaan. Aivan ihana väri, mutta kaipaan välillä raikkaampaa ja puhtaampaa sävyä, jollaiseksi RMS:n Inspire sen taittoi.

Pohjustin ensin luomen normaalisti Sukin Buttercream peitevoiteella ja sipaisin kevyesti päälle irtopuuteria. Sitten levitin sormella voidemaisen turkoosin koko yläluomen liikkuvalle osalle ja painelin leveällä luomivärisiveltimellä Zuiin puuterimaisen luomivärin sen päälle. Lisäsin väriä niin kauan, kunnes tunsin ettei voidemainen väri enää ime sitä. Häivytin värin luomivakoon ja lopuksi kirkastin silmän sisänurkkia Zuiin Vanilla Frost -sävyllä, joka on kultaan taittava valkoinen. Ripsissä on reilu kerros Kjaer Weisin maskaraa, jonka erinomaisuuden kuvat kyllä todistavat.

DSC_0124

Mielestäni tämä meikki ei kaipaa hirveästi muita kikkailuja, sillä käytin poskipunaksi Zuiin jauhemaista, voimakkaasti valoa heijastavaa Diamond Sparkle Blush poskipunaa, joten ihollakin on hyvä glow. Vaihtelua lookiin voi tuoda huulipunalla. Kuvassa huulillani on Zuiin huulipuna Dahlia, mutta tähän kävisi loistavasti esimerkiksi tummat luumunpunaiset huulet.

Ajattelin kokeilla RMS:n turkoosia vielä Kjaer Weisin Green Depth -värin kanssa ja loihtia niillä todella tumman ja intensiivisen meikin.

DSC_0028

Meikkiin käyteyt tuotteet

Pohja: Kjaer Weis Foundation Just Sheer, Suki Correct Coverage Buttercream, Zuii Diamond Sparkle Blush PeachJuice Beauty Blemish Clearing Powder

Silmät: RMS Beauty Eye Polish Inspire, Zuii luomiväri Mermaid + Vanilla Frost, Kjaer Weis Mascara

Kulmat: Zuii kulmakynä Taupe

Huulet: Zuii Sheer Stick Dahlia

Mitäs tuumitte tämmöisestä uuden vuoden meikkilookista? Pitäisikö silmämeikin olla voimakkaampi uutena vuotena?

DSC_0014

Osa linkeistä on affiliate-linkkejä

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , ,