Beauty

NYE make-up look: Aqua Eyes

Beauty | 28.12.2014 | Katja Kokko

DSC_0002

Sainpas tekaistua teille tämän meikki-inspiraation, vaikka luulin viettäväni vielä tämän päivän torkkupeiton uumenissa.

Käydessäni syksyllä taivaallisessa kasvohoidossa Liinun Organic -hoitolassa, hypistelin RMS Beautyn voidemaisia luomivärejä ja olin hämmentynyt niiden loistavista pigmenteistä. Ihastuin erityisesti kirkkaanturkoosiin väriin Inspire ja tuumin sen toimivan täydellisesti yhdessä Zuiin perinteisten puuterimaisten luomivärien kanssa pohjustajana, joka kiinnittäisi värin ja tekisi sävystä intensiivisen.

DSC_0141

Hieman ennen joulua postiluukustani kolahti joulutervehdys Liinun Organicsin Karoliinalta – pikku paketista paljastui tuo ihastelemani turkoosi luomiväri. Päätin oitis toteuttaa inspiraationi ja loihtia väreillä uuden vuoden meikkilookin.

Tälläkin kertaa toteutus on hyvin oman näköiseni. Kuka sanoo, että luomiväriä täytyisi aina levittää myös alaluomelle? Varsinkin kirkkaiden sävyjen kanssa pidän hyvin hillitystä meikistä ja väritänkin yleensä pelkän yläluomen. Toki alaluomelle voi hyvin käyttää jotain väriä, jos mieli tekee.

DSC_0013

Kuten arvelinkin, toimi RMS:n voidemainen luomiväri yhdessä Zuiin suosikkisiniturkoosini Mermaidin kanssa täydellisesti. Mermaid on väriltään sinisen, turkoosin ja petroolin yhdistelmä, joka taittaa valoa vasten kultaan. Aivan ihana väri, mutta kaipaan välillä raikkaampaa ja puhtaampaa sävyä, jollaiseksi RMS:n Inspire sen taittoi.

Pohjustin ensin luomen normaalisti Sukin Buttercream peitevoiteella ja sipaisin kevyesti päälle irtopuuteria. Sitten levitin sormella voidemaisen turkoosin koko yläluomen liikkuvalle osalle ja painelin leveällä luomivärisiveltimellä Zuiin puuterimaisen luomivärin sen päälle. Lisäsin väriä niin kauan, kunnes tunsin ettei voidemainen väri enää ime sitä. Häivytin värin luomivakoon ja lopuksi kirkastin silmän sisänurkkia Zuiin Vanilla Frost -sävyllä, joka on kultaan taittava valkoinen. Ripsissä on reilu kerros Kjaer Weisin maskaraa, jonka erinomaisuuden kuvat kyllä todistavat.

DSC_0124

Mielestäni tämä meikki ei kaipaa hirveästi muita kikkailuja, sillä käytin poskipunaksi Zuiin jauhemaista, voimakkaasti valoa heijastavaa Diamond Sparkle Blush poskipunaa, joten ihollakin on hyvä glow. Vaihtelua lookiin voi tuoda huulipunalla. Kuvassa huulillani on Zuiin huulipuna Dahlia, mutta tähän kävisi loistavasti esimerkiksi tummat luumunpunaiset huulet.

Ajattelin kokeilla RMS:n turkoosia vielä Kjaer Weisin Green Depth -värin kanssa ja loihtia niillä todella tumman ja intensiivisen meikin.

DSC_0028

Meikkiin käyteyt tuotteet

Pohja: Kjaer Weis Foundation Just Sheer, Suki Correct Coverage Buttercream, Zuii Diamond Sparkle Blush PeachJuice Beauty Blemish Clearing Powder

Silmät: RMS Beauty Eye Polish Inspire, Zuii luomiväri Mermaid + Vanilla Frost, Kjaer Weis Mascara

Kulmat: Zuii kulmakynä Taupe

Huulet: Zuii Sheer Stick Dahlia

Mitäs tuumitte tämmöisestä uuden vuoden meikkilookista? Pitäisikö silmämeikin olla voimakkaampi uutena vuotena?

DSC_0014

Osa linkeistä on affiliate-linkkejä

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , ,

Beauty

13 kommenttia artikkeliin “NYE make-up look: Aqua Eyes”

 1. Mari Vee

  Oi miten kaunis turkoosi meikki! Jotenkin raikas ja juuri siksi sopii voimakkaaksi väriksi meikissä. Mielestäni uutena vuotena sopii niin voimakkaampi kuin luonnollisempikin meikki riippuen siitä mikä tilanteeseen parhaiten sopii. Me koiranomistajina olemme mökillä raketteja paossa, joten oma meikkini taitaa olla aika saunapuhdas tyyliltään.

  • Tämä menisi kyllä raikkaudessaan ihan kesälookistakin 🙂 Mutta juuri nyt kiinnostaa keveät asiat meikissä, kuten ei rajaukset ja alaluomi paljaana. Kausittaista fiilistelyä 🙂

  • Kannattaa laittaa alle jotain voidemaista, niin sävyn saa intensiivisempänä ja raikkaampana esiin. CC:n värien koostumus ei ole omasta mielestäni niin hyvä kuin esim. Zuiilla ja varsinkin kirkkaiden värien kanssa on tärkeää saada se sävy oikein puhtaana ja voimakkaana esille, tähän auttaa alla voidemainen/tahmea tuote. 🙂

 2. Jennie

  Hyvin menee juhlameikkinä, minusta tuossa on kyllä väriä niin paljon ettei enää kaipaa lisää voimaa, lopulta aika harva uskaltaa käyttää erikoisempia värejä luomissaan! Ja sitten kun on vahvat kulmat ja kunnolla mascaraa niin ihan on säihkettä riittämiin. Aika hienosti menee yksiin sun silmien väriin myös. Mullakin on tapana nykyään vetää aika yksinkertaiset eye-linerit ja mieluummin sitten laitan huuliin jonkun oikein pysäyttävän punan… oon vähän arka noitten luomivärien kans, mulla se lähtee sitten siihen, että jotenkin pitäis olla mielellään jotain yhteensopivaa jujua jossakin muuallakin olemuksessa, joku asuste, paidan väri tms… on sitä aika kaavoissa.

  • Senkin vuoksi halusin tehdä hillityn meikin, että se innostaisi erikoisempien värien käyttöön. Kulmani ovat tosiaan luonnostaan hyvin tummat ja tuuheat, niitä täytyy ainoastaan hieman paikkailla ja muotoilla. Tykkään käyttää ripsiväriä todella reippaasti, kunhan ei överiksi asti mene. Niillä saa tosiaan meikkiin särmää ja varmaan sen vuoksi jätänkin usein rajaukset pois. Ajattelin seuraavaan meikkiin vetäistä pitkästä aikaa nestemäiset rajaukset, joiden ylimmäksi ystäväksi en voi kyllä tunnustautua, mutta kiva kokeilla välillä jotain muuta kuin mihin on tottunut. Itsekin pidän voimakkaista punista, kunnon kirkkaanoranssi tai räiskyvä korallinpunainen ovat ihania värejä, joita ei harmi kyllä luonnonkosmetiikan pigmenteillä ole mahdollista tehdä. Joskus hurvittelen ja vetäisen synteettisellä oranssilla huulet räiskyviksi 🙂

 3. Laura

  …varsinkin kirkkaiden värien kanssa on tärkeää saada se sävy oikein puhtaana ja voimakkaana esille, tähän auttaa alla voidemainen/tahmea tuote
  Käykö tuohon tahmeuteen vain tuo Sukin peiteaine? Voidemaiset luomituotteet kun takaavat sen, että koko luomiväriluomus on viiruna silmävaossa alta aikayksikön, vaikkakin se tekohetkellä on hienonnäköinen.

  • Ei, vaan tarvitaan tahmeampi aine, pelkkä peitevoide on liian notkeaa. RMS:n luomiväreissä on erilainen koostumus, joka kyllä sellaisenaan menee viiruiksi luomivakoon, mutta idea on juuri se, että sen päälle painetaan kunnolla luomiväriä, jolloin väri jämähtää siihen kiinni ja koko homma pysyy luomella kuin tauti.

  • Jenni

   Tähän aiheeseen toivoisin kovasti yksityiskohtaista tutoriaalia ja tuotevinkkejä :))))

   Aiemmin jo kyselinkin tästä ja olen yrittänyt painaa ja vetää luomiväriä huolella, mutta silti muutaman tunnin päästä on vain viiru luomivaossa. Mulla on rasvoittuvat luomet ja syvä luomivako. Jos tähän en löydä parannusta, niin luomivärien käyttö jää kyllä aika marginaaliin.

 4. Vitsi tuo KW tekee kyllä upeat ripset. Tosin en tiedä miten pitkät ja tuuheat ripset sulla on luonnostaan, mahtaakohan tämäkään ripsari saada minun silmissäni yhtä mahtavaa lopputulosta aikaiseksi. Joskus pitää kyllä testata!

 5. Lauha

  Ihana! Tosi raikas. Itse en tykkää alaluomiväreistä, tulee kovin usein liian tunkkainen vaikutelma. Turkoosi on muutenkin lempivärini, mutta tässä sävyt on kyllä todellakin kohdallaan..

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>