Lifestyle

Pitkä ja hidas joulu

Lifestyle | 27.12.2014 | Katja Kokko

DSC_0055

Paistovahdin virkaa suorittanut kissaherra piti jouluaattona silmä kovana huolta, ettei yksikään herkku päässyt sujahtamaan ohi hänen pitkien viiksiensä. Muutoin häntä ei todistettavasti ole nähty poikkeavan reitiltään ruokakupin ja mohairtorkkupeiton välillä koko jouluna.

Punavuoressa on siis nukuttu pitkiä unia, kokeiltu kaikkia niitä herkkuaamiaisreseptejä, jotka ovat olleet koko syksyn tallennettuna kirjanmerkkeihini, pelätty peiton alla hämmästyttävän taitavasti tehtyä tanskalais-ruotsalaista Siltaa, käyty herkuttelemassa perheen kanssa ravintola Sunnin joulupöydän antimilla sekä saatu yksi piikikäs kurkkukipu, jonka ansiosta ajantajun hämärryttäviä löhöpäiviä saa todennäköisesti jatkaa vielä huomisenkin.

Palataan siis muihin aiheisiin viimeistään ensi viikolla – luvassa on ainakin vuoden parhaiden kosmetiikkatuotteiden julkistus. Astangajoogan alkeiskurssia harkinneille tiedoksi, että kurssilla on enää muutama paikka vapaana, joten ilmoittautumisen kanssa ei kannata kovin kauan jahkailla.

Rauhallista viikonloppua ihanat!

DSC_0056 DSC_0058 DSC_0059

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: ,