1

Nuorta kasvovettä

Katja Kokko | 9.8.2017

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Tuorekosmetiikkabrändi Nuori lanseerasi kesän kynnyksellä kasvoveden, joka oli ainakin omalla kohdallani kuumeisesti odotettu tuote. Minusta on hassua ettei se kuulunut valikoimaan jo sarjan lanseerausvaiheessa. Tekisin itse mieluummin vaikka kosteusvoiteen kasvoveden jälkeen. No mutta kukin tavallaan, Nuorin kasvovesi Vital Unifier on nyt täällä ja minä olen varsin tykästynyt siihen!

On ilo kertoa tuotteista, joissa on loistavat raaka-aineet, tuote on teknisiltä ominaisuuksiltaan toimiva eikä hinta ole tähtitieteellinen. Vital Unifier on tällainen. Mitään megalomaanista elämystä en tuotteesta saanut (joka ei liene ihme, kun rakastamat tuotteet ovat osastoa May LindstromTata HarperIn Fiorede MamielNeal’s Yard Remedies), mutta voisin hyvin käyttää tätä toisenkin pullollisen eikä tuotteessa ollut mitään, mitä olisin halunnut muuttaakaan. Nuori on sarja minimalismin ja raikkauden ystäville, jotka kaipaavat kosmetiikalta tehoa, eivätkä halua maksaa tuotteista super paljon.

Vital Unifier toimii puhdistuksen viimeistelijänä ja siinä onkin häivähdys misellivesimäistä tuntumaa ilman kuivattavia ominaisuuksia. Lisäksi se kosteuttaa ja pehmittää ihoa sekä valmistelee ihon muille hoitotuotteille. Suihkutettavan pullon ansiosta se toimii myös meikkiä sitovana ja kiinnittävänä, virkistävänä suihkeena päivän mittaan. Lisäksi se tarjoaa iholle antioksidanttisuojaa, rauhoittaa ärsytyksiä, parantaa ihon elastisuutta sekä tasoittaa ja kirkastaa ihon sävyä.

Loistavista raaka-aineista löytyy aloe veraa ja hyaluronihappoa, jotka parantavat ihon kosteustasapainoa. Omenavesi kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Valkoinen tee, kamomilla ja lakritsinjuuri rauhoittavat ihoa sekä kirkastavat ja tasoittavat ihon väriä. Raaka-aineista löytyy myös kiinnostava gluconolactone, joka on polyhydroksihappo, samantapainen aine kuin alfahydroksihapot, mutta paljon hellävaraisempi. Se parantaa ihon kosteustasapainoa sekä kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Sillä on myös lievästi antibakteerisia ominaisuuksia ja se luokitellaan lisäksi kelatoivaksi aineeksi, joka auttaa parantamaan tuotteen säilyvyyttä (mutta kyseessä ei ole säilöntäaine).

Nuori ei käytä tuotteissaan varsinaisia säilöntäaineita, vaan tuotteiden säilyvyys varmistetaan raaka-aineilla, joilla on säilyvyyteen vaikuttavia ominaisuuksia, ja ilmatiiviillä pakkauksilla. Tuotteet valmistetaan 12 viikon välein pienissä erissä, joten yksikään tuote-erä ei ole kolmea kuukautta vanhempi. Kussakin pakkauksessa on kaksi päivämäärää, joista ensimmäinen kertoo milloin tuote on viimeistään otettava käyttöön, jotta sen ehtii käyttämään tuoreena ja jälkimmäinen kertoo, milloin tuote on korvattava uudella. Tällä tavoin Nuori varmistaa, että tuotteiden aktiiviaineet ja entsyymit ovat parhammillaan. Voit lukea kaikki sarjasta kirjoittamani jutut tämän linkin alta.

Joko olette kokeilleen Nuorin kasvovettä? Entä mitä ovat suosikkituotteitanne sarjalta?

Kuvat Katja Kokko

Tuote saatu valmistajalta

/ / /

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää seuraavia HTML-tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  1. Odottelen innolla että pääsen ensi viikolla näkemään NUORIn tuotteen, mutta olen suihkeiden kanssa yleisesti vähän kahden vaiheilla.. Olen niin vannoutunut kasvovesien/hoitovesien/miksi niitä suomeksi haluaakaan kutsua naamalle kämmenillä taputtelija, että aina mietin onko suihkuttelu niin tarpeellista. Varsinkin kun osalla valmistajista itse suihku on vähän märkä omaan makuuni. Tykkään silti January Labsin ja etenkin Josh Rosebrookin suihkuista että useampi on kaapissa, myös tuo de Mamiel kiinnostaa. Mayn versioon en pystyisi heittämään rahaa, vaikka varmasti ihana on (toisaalta, en koskaan sano en koskaan…).

    xx Laura Laurantaina Beauty Blog