Beauty

Neal’s Yard Remedies TOP 10

Beauty | 11.12.2019 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä sekä arvonnan

Neal’s Yard Remedies kuuluu minulle rakkaimpiin sarjoihin. Käytössäni on aina useampi tuote sarjalta. Tässä tämän hetken TOP 10 viidensadan tuotteen joukosta.

Neal’s Yard Remedies on sarja, johon on mahdotonta olla rakastumatta läpikotaisin, sillä sarjassa on jokaiselle jotakin. Sarjan filosofia pohjautuu perinteiseen yrttilääkintään ja aromaterapiaan ja yritys on tehnyt tärkeää pioneerityötä luonnonkosmetiikan ja luomuviljelyn puolesta vuodesta 1981. Sarjalla on oma ekotehdas Englannin Dorsetissa, missä olen vieraillut kahteen otteeseen. Tehdas on paitsi viimeistä yksityiskohtaa myöten ekologinen, myös äärimmäisen moderni. Siinä missä monet perinteiset luonnonkosmetiikkasarjat tuntuvat jämähtäneen paikoilleen, Neal’s Yard Remedies yhdistää taidokkaasti ikivanhaan tietoon pohjautuvaa asiantuntemustaan moderneihin raaka-aineisiin ja teknologiaan tarjoten tehokkaita tuotteita myös yhä vaativammille käyttäjille, joille luonnonkosmetiikka ei välttämättä itsestäänselvyys.

On sydäntä lämmittävää nähdä, miten yritys vaalii perinteitä ja sen ydinosaamista, mutta on samaan aikaan edelläkävijä ja vahvasti kiinni tässä ajassa toimien suunnannäyttäjänä. Neal’s Yard Remediesistä voi sanoa, että yritys on läpeensä vastuullinen, eettinen ja ekologinen. Se seisoo vahvasti omilla jaloillaan ja sillä on resursseja panostaa laadukkaisiin ja kalliimpiin ratkaisuihin esimerkiksi raaka-aineissa, niiden viljelyssä, keräämisessä ja niihin liittyvissä työoloissa. Suuri osa tuotteisiin käytetyistä raaka-aineista viljellään yrityksen omilla tiluksilla Englannissa, mutta osa raaka-aineista tulee myös kauempaa maailmalta. Mihinkään halparatkaisuihin se ei tyydy, eikä tuotteisiin kelpaa ns. bulkkiluomu, vaan yritys todella varmistaa, että raaka-aineissa toteutuu vastuullisuus ja korkea laatu. Yhtenä esimerkkinä yksi sarjan tärkeimmistä raaka-aineista, frankinsensin eteerinen öljy. Se on kotoisin Omanista, josta tulee maailman laadukkain frankinsensi-öljy. Yrityksellä on siellä omat viljelmät, missä pihkan kerääminen tapahtuu mahdollisimman vastuullisesti ja puiden kestävyydestä huolehditaan erittäin tarkasti. Lisäksi yritys on käyttänyt runsaasti resursseja frankinsensin eteerisen öljyn tislauksen ohessa syntyvän sivuvirta-aineen tutkimiseen ja todennut sillä olevan mm. kollageenia suojaavia ja antioksidanttisia ominaisuuksia. Tästä aineesta onkin muodostunut sarjan ylellisimmän tuotenlinjan, Frankincense Intense Liftin, yksi avainraaka-aine.

Minulla olisi niin paljon tarinoita kerrottavana yrityksestä, etten tiedä jaksatteko niitä kaikkia lukeakaan. Olen kirjoittanut sarjasta vuosien varrella kymmeniä postauksia, löydät ne kaikki täältä. Kiinnostuneille tiedoksi, että yrityksen nettisivuilta löytyy myös runsaasti tietoa heidän toiminnasta sekä erilaisista projekteista, missä he ovat mukana. Kerrottakoon vielä, että on mm. Neal’s Yard Remediesin ansiota, että mikromuovit kiellettiin kosmetiikassa Briteissä.

Mutta niihin suosikkituotteisiin! Halusin listata ne vielä ennen joulua, sillä näistä mikä tahansa on loistava hyvän mielen lahjaidea myös pukinkonttiin.

Neal’s Yard Remedies TOP 10 (tuotteen nimeä klikkaamalla pääset suoraan verkkokauppaan)

1. Wild Rose Beauty Balm

Wild Rose Beauty Balm on Neal’sin legendaarisin tuote, jolla on kulttistatus ympäri maailman, eikä suotta, sillä tämä monitoimibalmi vaan tekee ihmeitä iholle. Itse rakastan käyttää balmia kasvoöljyn tavoin sekä reissuilla puhdistusbalmina, sillä pakkauksessa tulee mukana puhdistukseen tarkoitettu musliiniliina. Balmi on myös aivan omiaan tehohoitavana naamiona hieman tuhdimmalla kerroksella levitettynä. Lisäksi se toimii erinomaisena meikinpohjustajana pienellä nokareella ja siinä missä se siloittaa rypyt ja heleyttää ihoa, sillä voi pehmitellä myös kuivat kynsinauhat ja karheat kyynärpäät.

Balmi sisältää huikean määrän ruusunmarjaöljyä (se on incissä heti ensimmäisenä) sekä hampunsiemenöljyä, purasruohonsiemenöljyä ja frankinsensin, geraniumin, palmarosan ja patsulin eteerisiä öljyjä.

Joulun ajan villiruusubalsami on pakattu rajoitetun ajan luksukkaaseen juhla-asuun, joka on ihanaa vaihtelua sen tavanomaiselle, joskin myös kauniille pakkaukselle.

2. Aromatic Body Lotion

Jos jolta kulta on mennyt tämä hehkutus ohi, niin julistettakoon nyt uudelleen, että Neal’sin Aromatic-tuotelinja tuoksuu aivan jumalaisen ihanalle, se on täydellistä arjen aromaterapiaa. Aromatic-tuotteisiin kuuluu mm. suihkugeeli, kylpysuola, ohut vartalovoide ja täyteläinen vartalovoi. Aromatic Body Lotion vartalovoide on ihana ohutta, kosteuttavaa ja nopeasti imeytyvää. Rakastan tässä ohuessa koostumuksessa kaikkia sarjan vartalovoiteita, vaihtelen vain tuoksua fiiliksen mukaan. Aromatic Body Lotionin jumalainen tuoksu on peräisin geraniumin, laventelin ja meiramin eteerisistä öljyistä.

3. Kylpysuolat

Neal’sin kylpysuolat ovat myös ihania. Jos et omista kylpyammetta, ne sopivat mainiosti jalkakylpyyn. Itse vaihtelen tuoksuja näissäkin fiiiksen mukaan. House of Organicin valikoimasta löytyy laventelin eteerisellä öljyllä höystetty kylpysuola ja hehkuttamaani Aromatic-tuotelinjan kylpysuolaa myy puolestaan Skin City.

4. Vitality Essential Oil Blend

Eteerisissä öljyissä luotan ensi sijaisesti Neal’s Yardiin, koska voin luottaa siihen, että öljyt ovat korkealaatuisia ja vastuullisesti tuotettuja. Rakastan sarjan valmiita eteeristen öljyjen seoksia, joista erityisesti Vitality on suosikkini arjessa tukemaan hyvää energiatasoa pitkää keskittymistä vaativissa päivissä ja käytän sitä tuoksudiffuuserissa. Vitality sisältää seetripuun, mustapippurin, neilikan, kamferin, vetiverin, sitruunaruohon, männyn, inkiväärin ja may changin eteerisiä öljyjä – tuoksu on todella koukuttava! Neal’s Yard Remediesin koulutustarjonnasta löytyy muuten myös aromaterapeutin koulutus.

5. Rejuvenating Frankincense Toner

Neal’sin parhaat kasvovedet ovat mielestäni rasvaisen ihon Palmarosa-kasvovesi sekä tämä frankkukasvovesi, jossa on loistava hinta-laatusuhde ja se sopii hyvin kuulautta kaipaavalle samealle iholle sekä ikääntyvälle iholle. Pullo on ensinnäkin reilun kokoinen, 200 ml, ja se sisältää kosteuttavaa aloe veraa, uudistavia peptidejä sekä frankinsensin, mandariinin, bergamotin ja mirhan eteerisiä öljyjä, jotka siloittavat ja pehmittävät ryppyjä sekä kirkastavat ihoa. Suosittelen ostamaan pulloon erikseen spray-pumpun, jolloin sitä on helpompi käyttää.

6. Sensitive Micellar Cleanser

Uuden Sensitive-tuotelinjan miselliputsari on maaginen! Miselliputsarien ykkönen, joka toimittaa samalla kosteuttavan hoitonesteen virkaa. Tuotteessa on upea koostumus, josta tuntee ja näkee, että siinä todella on reippaasti hyaluronihappoa. Putsari poistaa tuhdinkin silmämeikin eikä kirvele lainkaan. Ah, en voi kylliksi ylistää tätä tuotetta! Tähän kannattaa ostaa erikseen myytävä pumppu, sillä ainoa miinus tuotteelle tulee sen pakkauksen annostelusta.

7. Frankincense Intense Lift Hand Treatment Serum

Tässä on tuote, jota et tiennyt tarvitsevasi. Tiedän, tuntuu hullulta maksaa käsituotteesta melkein viisikymppiä, mutta kun olet kerran kokeillut tätä, jäät koukkuun. Oma pulloni tyhjeni juuri ja tätä on pakko saada lisää. Tuotteesta ei voi edes puhua samana päivänä tavanomaisten käsivoiteiden kanssa, sillä tämä on jotain sellaista, mitä en tiennyt käsienhoitotuotteen olevan. Ohuella koostumuksella on maagiset kosteutustehot, joka tuntuu säilyvän käsissä pitkään. Se jättää sileän ja hennon hunnun ihon pinnalle ja tuoksuu niiiiiin ihanalle. Älyttömän hoitavan ja kirkastavan koostumuksensa ansiosta (seerumi sisältää mm. kurkumaa, hyaluroniahappoa sekä sitä kuuluisaa frankinsensiöljyn tislauksen sivutuotetta) käytän sitä myös seerumina dekolteen iholla.

8. Rejuvenating Frankincense Facial Wash

Neal’sin valikoimassa on useita putsareita, joista suosikkini vaihtuu tasaisesti, mutta nyt olen jumittanut pitkään tässä frankkuputsarissa, jonka koostumusta en edelleenkään osaa kuvailla sanatarkasti. Tuote tuntuu yhdistävän puhdistusöljyn, -maidon ja -vaahdon hyvät puolet. Se on maitomaisen ohutta, mutta iholle levitettäessä ihanan tanakkaa, kermaista ja kevyesti veden kanssa vaahtoavaa ja se huuhtoutuu iholta pois helposti. Silmämeikin poistoon tämä ei sovellu, sillä ainakin itselläni tuote kirvelee hieman silmiä, mutta sarjaltahan löytyy myös loistava silmämeikinpoistoaine.

9. Purifying Palmarosa Mattifier

Paras meikinpohjustaja, joka sopii täydellisesti rasvaiselle iholle, sillä se ehkäisee kiiltelyä ja pidentää meikin kestoa. Omalla ihollani tuote vähentää puuterin tarvetta meikkipohjan päälle ja säilyttää meikin entistä paremmin hyvännäköisenä. Lisäksi pohjustaja tasoittaa röpelöisyyksiä, kuten laajentuneita huokosia ja ryppyjä. Kertakaikkisen loistava ja hyvin riittoisa tuote.

10. Reviving White Tea Facial Mask

White Tea tuotelinja lanseerattiin hiljattain uudelleen anti-pollution tuotelinjana. Sen kulmakivi ovat antioksidanttirikkaat raaka-aineet, kuten valkoisen teen uute ja gotu kola, tuo ikivanha, mutta tällä hetkellä suosiossa oleva trendiraaka-aine. White Tea -linjan tuotteet virkistävät sameaa ja väsähtänyttä ihoa. Rakastan tuotelinjasta erityisesti naamiota, jossa on kermaisen täyteläinen koostumus, mutta tuote on savipohjainen, joten se myös imee itseensä saasteita, tasapainottaa ihoa ja tuo iholle tärkeitä mineraaleja. Usein savipohjaiset naamiot kuivahtavat iholle, mutta tämä naamio pysyy iholla mukavan pehmeänä eikä kuivata ihoa. Naamion jäljiltä iho on pehmeä ja sileä kuin vauvan peppu. Suomessa ollessani käytän tätä saunassa, Lontoossa puolestaan lämpimässä kylvyssä.

Löytyykö listalta sinun suosikkejasi? Mitä muita suosikkeja teillä on Neal’s Yards Remediesiltä?

Arvonta

Saan arpoa teidän kesken mielettömän tuotepaketin, joka sisältää Wild Rose Beauty Balmin limited edition -ulkoasussaan, Sensitive-linjan miselliputsarin sekä Frankincense Intense Lift käsiseerumin. Osallistut arvontaan kertomalla kommenteissa mitkä ovat sinun lempituotteitasi Neal’s Yard Remediesiltä. Osallistumisaikaa on 18.12.2019 asti. Tuplaat mahdollisuutesi voittoon osallistumalla arvontaan myös Instagramini puolella!

Tuotteet on saatu maahantuojalta

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , , ,