Beauty

Neal’s Yard Remediesin uudet Sensitive-tuotteet

Beauty | 14.10.2019 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Herkkäihoiset, teille on luvassa nyt sellaisia uutuuksia, joita olette odottaneet ja toivoneet hartaasti!

Olin toissakesänä Neal’s Yard Remediesin vieraana Lontoon päämajalla ja Dorsetin ekotehtaalla. Minulle paljastettiin, että kehitteillä on uusi tuotelinja herkälle iholle. Sain antaa omia näkemyksiäni ja suoraan teiltä asiakkailta kuultuja toiveita tuotekehitykseen. Uusi herkän Sensitive-linja on juuri lanseerattu ja tuotteet ovat vihdoin saapuneet myös Suomeen ensimmäisille jälleenmyyjille.

Vanha tuttu herkän ihon Starflower-linja, joka ei sisällä lainkaan eteerisiä öljyjä eikä hajusteita, on myös edelleen valikoimassa ja se on näitä uutuuksia edullisempi – uudet herkän ihon tuotteet ovat siis selektiivisempää kategoriaa. Tuotteet eivät ole pelkästään herkän ihon tuotteita, vaan ne on suunniteltu atopialle, psoriasikselle, kuivalle iholle ja aknelle – ylipäätään iholle, jossa on joku ”tilanne päällä” ja hydrolipidikalvo sekä ihon pH ovat epätasapainossa.

Uudessa, hajusteettomassa Sensitive-linjassa on kolme tuotetta: Comfort + Hydrate miselliputsari, Sensitive Restore + Smooth seerumi ja Sensitive Replenish + Balance kosteusvoide. Herää ehkä kysymys, että eikö kasvovettä ole erikseen? Mietin tätä heti itsekin, mutta tuotteet kokeiltuani, tajusin, että tässä tuotelinjassa pätee kirjaimellisesti sanonta vähemmän on enemmän.

Otetaanpa heti alkuun käsittelyyn miselliputsari, jonka ilmoitan olevan paras kokeilemani miselliputsari ikinä! Olen löytänyt viimeisen vuoden sisällä monta hyvää misellivettä, mutta yksikään niistä ei vedä lähellekään vertoja tälle. Tämä miselliputsari ei kirvele silmiä sitten yhtään, vaikka sillä poistaisi vahvankin silmämeikin. Muut suosikkini saavat yleensä silmät vuotamaan ja kirveltämään hieman, jonka vuoksi en putsaa niillä silmämeikkejä.

Tuote on koostumukseltaan paksuhkoa vettä. Puhdistustehon, hellävaraisuuden ja kosteuttavan vaikutuksen yhdistelmän tuntee pyyhkiessään ihoa. Tuote ei kuitenkaan vaahtoa, kuten monilla misellivesillä on tapana, eikä se puhdista yhtään liian voimakkaasti ihoa kuivattaen, vaan meikit lähtevät todella tehokkaasti ja iho jää silti lähes sen tuntuiseksi kuin sille olisi juuri tehnyt 7 skin methodin. Taianomaista! Ainoan miinuksen annan lasipullosta, joka on toki helppo kierrättää, mutta todella epäkäytännöllistä kantaa mukana. Lisäksi pullon suussa ei ole annostelijaa, joten annostellessa saa olla tarkkana, ettei lotraa sillä liikaa. Tosin pullon voisi ostaa erikseen euron maksavan suihkepullon pumpun, joka löytyy täältä, mutta en ole varma, kuinka hyvin suihke toimii hitusen täyteläisen nesteen kanssa.

Ja mitäs tämä ihmeputsari sitten pitää sisällään? Aloe veraa, merivesiuutetta (mineraaleja, mineraaleja! Mineraalit osallistuu kaikkeen!), hyaluronihappoa kahdessa eri molekyylikoossa (ja pakko muuten mainita sellainen seikka, että Neal’s Yard Remedies todellakin valmistaa hyaluronihappogeelinsä itse eikä osta sitä mistään valmiina) sekä fermentoitua kauraa, joka tasapainottaa ihon hydrolipidikalvon pH:ta, bakteerikantaa ja ihon toimintoja. Tuote ei tuoksu oikeastaan miltään, paitsi vähän raikkaalta. Arvosana tälle on kyllä 10 +, pullosta huolimatta!

Seuraavaksi vuorossa olisi tasapainottava ja rauhoittava seerumi, joka on ärtyneen ihon pelastava SOS-tuote. Se sisältää runsaasti kahden eri molekyylikoon hyaluronihappoa, jotka sitovat kosteutta ihoon ja siloittavat ryppyjä sekä kuivuuden aiheuttamia hienoja juonteita ja epätasaisuutta. Merivesi korjaa solujen toimintaa mineraalien ansiosta ja italianolkikukka rauhoittaa ärtynyttä ihoa välittömästi sekä laskee punoitusta. Fermentoitu kaura tasapainottaa hydrolipidikalvoa, vahvistaen ihon suojabarriääriä sekä täyteläistää, siloittaa ja heleyttää ihoa. Suosittelen lämpimästi yhdistämään seerumin miselliputsarin kanssa, jolloin niiden vaikutukset tukevat toisiaan.

Viimeisenä katsaus korjaavaan ja tasapainottavaan kosteusvoiteeseen, joka on koostumukseltaan erittäin ohut, minkä ansiosta se sopii myös epäpuhtaalle ja helposti tukkeutuvalle iholle. Yleensä herkän ihon voiteet ja tuotteet ylipäätään tuntuvat siltä, että ne eivät tee iholle mitään (kuten apteekin perusvoiteet, joiden ”teho” perustuu yleensä vain hoitavaan tunteeseen), mutta tämä voide muuttaa käsityksen herkän ihon tuotteista, sillä sen teho ei perustu pelkkään tuntumaan, vaan se myös todella rauhoittaa ihoa, kosteuttaa, tasoittaa ja heleyttää ihoa. Tehoaineet ovat samoja kuin miselliputsarissa ja seerumissa, mutta kokonaisuutta rikastavat vielä kauraöljy, iltahelokkiöljy, purasruohonsiemenöljy ja safflori-öljy, jotka vahvistavat ihon suojabarriääriä, rauhoittavat tulehduksia ja suojaavat ihoa. Voide tekee ihon pinnasta silkkisen ja pehmeän.

Kasvoöljyä Sensitive-linjaan ei kuulu, mutta niitähän Neal’s Yard Remediesin valikoimasta löytyy aivan olan takaa. Herkälle iholle suosittelen erityisesti Rosehip Oilia eli ruusunmarjaöljyä, joka rauhoittaa ja vahvistaa herkkää ja ärtynyttä ihoa. Neal’s Yard on tunnettu erittäin korkealaatuisesta ja vastuullisesta ruusunmarjaöljystään ja heidän kohdalla sitä voikin kutsua öljyjen kullaksi.

Olen todella innoissani näistä tuotteista ja toivon, että mahdollisimman moni herkkäihoinen tai oikuttelevasta ihosta kärsivä löytää näistä tehokkaat tuotteet itselleen. Yritys on testannut tuotteet yli sadalla herkkäihoisella ihmisellä ja tulokset ovat olleet aivan loistavia.

Pääset tutustumaan tuotteisiin ensimmäistä kertaa Suomessa viikonloppuna I Love Me -messuilla, sillä tuotteet lanseerataan myyntiin House of Organicin osastolla, jossa Neal’s Yard Remediesin pohjoismaiden maahantuoja Michael Löfgren on kertomassa tuotteista kosmetologi Jenni Leufstadiuksen kanssa. Löydät Neal’s Yard Remediesin messuilla House of Organicin osastolta 7g128. Neal’s Yard Remedies faneille ylipäätään vinkkinä, että House of Organicin verkkokaupasta löytyy sarjalta todella laaja valikoima.

Neal’s Yard Remedies on uranuurtaja kokonaisvaltaisessa ihonhoidossa ja koko sarjan filosofia perustuukin yrttilääkintään – myös sisäisesti. Siispä loppuun vielä sarjan vinkit sisäiseen hoitoon herkälle iholle:

– Varmista riittävä omega-rasvahappojen saanti
– Tue suoliston bakteerikantaa nauttimalla fermentoituja ruokia, kuten hapankaalia sekä probioottivalmisteilla
– Nauti sisäisesti B-vitamiiniyhdistettä
– Nämä yrtit tekevät hyvää herkälle iholle joko yrttihaudukkeena tai uutteena: nokkonen, kamomilla, kehäkukka, ratamo, puna-apila, gotu kola, poimuhierakan juuri, kierumatara ja takiainen

Tuotteet on saatu blogin kautta

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , ,