Beauty

I Love Me -messutärpit

Beauty | 16.10.2019 | Katja Kokko

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic

Viikonlopun I Love Me messut ovat koko vuoden huikein kauneuden ja hyvinvoinnin tapahtuma, jonka tarjonta muuttuu vuosi vuodelta kiinnostavammaksi. Tässä tärpit messuille.

Tämän vuoden messuohjelma on huikean inspiroiva ja kiinnostavia luentoja riittää viikonlopun jokaiselle päivälle. Mutta kun tähän vielä lisätään se, että näytteilleasettajat itse järjestävät osastoillaan todella kiinnostavaa ohjelmaa, on vaikea päättää minä päivänä messuille suuntaisi. Intohimoisimmat tulevat tietenkin joka päivä. I Love Me messut ovat siis todellinen kauneus- ja hyvinvointinörtin hifistelytapahtuma, missä pääsee sukeltamaan melkeinpä mihin vain asiaan tai tuotteeseen syvällisemmin. Toki tarjontaan kuuluu aina hyvät messutarjoukset tuotteista, mutta itse suuntaisin messuille kuitenkin ensi sijaisesti oppimaan ja inspiroitumaan.

House of Organicin osasto on laajentunut messuilla vuosi vuodelta. Tänä vuonna koko osasto muuttuu omiksi minimessuikseen, sillä osastolle on rakennettu lava, jossa on luvassa päivittäin aamusta iltaan erittäin kiinnostavia haastatteluja, tietoiskuja ja demoja – ja kapuaapa allekirjoittanut itsekin lavalla päivittäin gua sha välineiden kera. Aiheet vaihtelevat holistisesta ihonhoidosta kosmetiikan kemiaan ja ketogeeniseen ruokavalioon, eli ohjelmakattaus on todellakin herkullinen.

Näet House of Organicin messuohjelman kokonaisuudessaan täältä. Osasto sijaitsee paikalla 7G128.

Kokosin tähän omat tärppini ohjelmasta, jolloin suosittelen olemaan tikkana paikalla:

PERJANTAI 18.10.

Klo 12.00-12.30 Yazka Loven luento Riisuttu keto – näin teet ketogeenisestä ruokavaliosta helppoa. Yazka on ketogeenisen ruokavalion asiantuntija ja häneltä olen saanut omalla ketomatkalla merkittävimmät vinkkini, joiden avulla olen oppinut koostamaan ateriani oikein. Jos harkitset ketogeenistä ruokavaliota, tämä on ehdoton tärppitietoisku.

Klo 13.00-13.30 Yellow Mood blogista tuttu Hannamari Rahkonen on Yazkan haastateltavana ja jakaa tarinansa siitä, miten hän on toipunut ketogeenisen ruokavalion ja paaston avulla monista aineenvaihdunnallisista haasteista kuten kilpirauhasen häiriötiloista, maksaongelmista ja insuliiniresistenssistä ja elää tällä hetkellä lääkkeetöntä elämää. Hannamarista on tullut vuosien varrella rakas ystävä ja tunnen todella syvää kiitollisuutta hänen puolestaan, miten huikean toipumisprosessin hän on kokenut ketogeenisen ruokavalion aloitettuaan. Hannamarin tarinasta saa moni taatusti paitsi vertaistukea, myös uskoa oman hyvinvoinnin kohentumiseen. (Hannamari on muuten kirjoittanut huikean herkullisia ketoreseptejä täynnä olevan e-kirjan, joka on myös messutarjouksessa – lue lisää Hannamarin blogista.)

Klo 14.00-14.30 Laponie of Scandinavian kemisti ja tuotekehitysjohtaja Jaana Ailus kertoo miten luonnonkosmetiikkaa kehitetään ja miten ideasta päästään lopulliseen tuotteeseen. Mitä pitää ottaa huomioon tuotteita suunnitellessa? Miten luonnonkosmetiikan kehittäminen eroaa muun kosmetiikan kehittämisestä? Tämä on kosmetiikkanörtin must have luento!

Klo 15.00-15.30 allekirjoittanut näyttää miten tehdään nopea gua sha hoito kasvoille. Kaikki Yin Your Skin® gua sha välineet ovat messuilla 15 % alennuksessa ja tämän lisäksi myynnissä ovat molemmat kirjani Aidosti kaunis sekä Kuulaan kaunis hintaan 19 €. Loistava tilaisuus hankkia nämä kauneudenhoidon kulmakivet omistuskirjoituksella itselle tai lahjaksi!

Klo 17.30-18.00 Tärppiluento kaikille Neal’s Yard Remedies -faneille sekä niille, jotka haluavat ikääntyä terve hehku kasvoilla. Pääset tutustumaan lähemmin todelliseen holistisen luonnonkosmetiikan uranuurtajaan ja testaamaan sekä tuoksuttelemaan yhtä sarjan tuotteiden tärkeimmistä raaka-aineista, jota voisi kutsua raaka-aineiden graalin maljaksi, eli vastuullisesti tuotettua frankinseniä. Luennon pitävät Neal’s Yard Remediesiä pohjoismaissa edustavan Eteritiquen omistaja Michael Löfgren ja Cidesco-kosmetologi Jenni Leufstadius. Michael eli Miksu on todellinen luonnonmukaisten elämäntapojen tulisielu, joka elää niin kuin opettaa.

LAUANTAI 19.10.

Klo 10.30-11.00 allekirjoittaneen demo pika gua shaan kasvoille

Klo 11.30-12.00 Jälleen tärppiluento kosmetiikkanörteille sekä niille, jotka ovat kiinnostuneita ymmärtämään, millaisia aineita kosmetiikkapurnukoista iholleen oikein levittää. Miten raaka-aineluetteloita luetaan? Mitä tuotteesta voi päätellä INCI:n perusteella? Entä mikä on luotettava lähde löytää lisää tietoa raaka-aineiden funktioista? Laponie of Scandinavian kemisti ja tuotekehitysjohtaja Jaana Ailus kertoo tämän ja paljon muuta, mitä tuotteen INCI-listasta voi saada selville.

Klo 12.30-13.00 Ekokampaamo EkoAtelierin omistaja Mari Savolainen vastaa kasvivärjäyksestä useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos sinulla on ollut haasteita kasvivärjäyksessä tai sinua kiinnostaisi kokeilla kasvivärjäystä, mutta et ole vielä uskaltanut, nyt on timanttinen tilaisuus saada vastaus polttaviin kysymyksiin sekä napata talteen parhaat vinkit suoraan ammattilaiselta.

Klo 13.00-13.30 Yazka Love pitää luennon aiheesta ketogeeninen ruokavalio ja detox – jälleen tiukkaa asiaa hyvinvointihaasteiden kanssa painiskelevalle ja ketoruokavalioon siirtyvälle. Mitä on odotettavissa, kun keto alkaa muuttaa kehon metabolismia? Mitä detox tarkoittaa ja miten tukea kehoa tässä prosessissa?

Klo 13.30-14.00 Yazka ja Hannamari jatkavat erittäin tärkeästä aiheesta ja Hannamari on jälleen Yazkan haastateltavana. Tätä haastattelua suosittelen kaikille, jotka ovat toipumassa tai vasta aloittamassa toipumismatkaansa hyvinvointihaasteissa. Hannamari ja Yazka käyvät haastattelussa läpi mitä tunnepuolella voi tapahtua, kun kehon suojana olleet rasvakerrokset vähenevät ja millä muilla tavoilla omaa hyvinvointia voi tukea omassa muutosprosessissa.

Klo 14.00-14.30 Michael Löfgren ja Jenni Leufstadius kertovat jälleen sisäisen ja ulkoisen kauneuden tähtiainesosasta, frankinsensistä.

SUNNUNTAI 20.10.

Klo 10.30-11.00 Kasvojooga keskellä päivää – virkisty kolmen kahvikupin verran. Sunnuntain messujen aloituksen ehdoton tärppi! Lily Lolo -meikkisarjan asiantuntija Miila Louhikkola vetää virkistävän kasvojoogan.

Klo 11.00-11.30 Heti kasvojoogan perään vedetään pika gua shalla messuhehkut kasvoille eli allekirjoittanut heiluu lavalla jadelusikoineen.

Klo 12.00-12.30 Lavalle kapuaa jälleen Laponie of Scandinavian Jaana Ailus ja aiheena on tällä kertaa kestävä kehitys kosmetiikassa. Kestävä kehitys on kosmetiikkateollisuuden nouseva trendi, joka näkyy raaka-ainetarjonnassa sekä lopputuotteissa. Jaana kertoo kestävästä kehityksestä kosmetiikkateollisuudessa tuotekehityskemistin näkökulmasta, sekä siitä, miten kuluttaja voi suosia kestävämmin tuotettuja tuotteita.

Klo 13.00-13.30 Yazka Love luennoi paastosta ketogeenisen ruokavalion tukena. Jälleen kerran en voi kylliksi suositella tätä luentoa. Paastoa pidetään yhtenä ketogeenisen ruokavalion osana, mutta tarvitsevatko kaikki sitä? Yazka puhuu erilaisten paastojen ja ruokavalion vaikutuksesta vaikutuksesta kehoon ja mieleen. Miten paasto vaikuttaa esimerkiksi kilpirauhaseen ja stressitasoihin?

Klo 13.30-14.00 Ja tärkeä aihe jatkuu Yazkan ja Hannamarin haastattelulla. Uuden äärellä moni ketogeenisen ruokavalion aloittava löytää itsensä suorittamasta. Haastattelussa Hannamari jakaa kokemuksensa siitä, millä tavoin ajoittainen stressi on vaikuttanut hänen toipumiseensa, mitä muutoksia hänen on pitänyt tehdä ja mitkä konkreettiset tavat voivat auttaa stressinhallinnassa.

***

Kiinnostavaa ohjelmaa riittää siis koko päiväksi ja täytyy sanoa, että nämä aiheet ovat kyllä itselleni todella sydäntä lähellä. En voi kylliksi suositella nappaamasta talteen näiden luentojen sisältöä! Toki osasto on täynnä myös huikeita messutarjouksia.

Kaikki eivät toki pääse messuille, mutta House of Organicin verkkokaupassa on silti koko viikonlopun ajan erittäin laaja kattaus tarjouksia ilahduttamassa niitä, jotka eivät tule paikan päälle. Messuilla ja verkkokaupassa on kuitenkin eri tarjoukset. Tässä muutamia nostoja verkkokaupan puolella olevista tarjouksista, joiden alennusprosentti on noin 20 %. Löydät kaikki tarjoukset tästä linkistä perjantaista 18.10. lähtien ja ne ovat voimassa sunnuntaihin 20.10. asti.

Neal’s Yard Remedies

Kirjoitin juuri Neal’s Yard Remediesin uusista Sensitive-tuotteista, jotka saavat virallisen Suomen lanseerauksensa messuilla. Tuotelinjasta löytyy kosteuttava miselliputsari, kosteuttava ja rauhoittava hyaluronihapposeerumi sekä rauhoittava ja tasapainottava kosteusvoide. Lisäksi rakastettu Wild Rose Beauty Balm kulttibalsami on messutarjouksessa. Ikääntyvälle iholle suosittelen Frankincense Intense Lift voidetta, joka on Neal’s Yard Remediesin kuningatarvoide.

JOIK Organic

JOIKilta on pakko nostaa esiin kirkastava ja heleyttävä AHA-naamio, jota en ole itse ehtinyt vielä testaamaan, mutta olen sen verran vakuuttunut sarjan raaka-aineista ja hinta-laatusuhteesta, että tämä on ehdottomasti seuraavaksi testattavien tuotteiden listalla. INCIn perusteella kyseessä on hillityn tehon naamio.

S5 Skincare

Adaptogeeneihin perustuvalta S5 Skincarelta suosittelen puhdistusöljyn ja -maidon edut yhdistävää puhdistusbalmia, joka on laiskan ihonhoitajan tärppituote, sillä se on kuin kaksoispuhdistus yhdessä putelissa.

BYBI Beauty

Niille, jotka arvostavat antaumuksellista puhdistusrituaalia sekä öljyputsareiden ystäville suosittelen Bybin puhdistusöljyä. Siihen olen itse kertakaikkisen rakastunut. Kokeilin myös juuri sarjan uutta Crystal Clear puhdistusgeeliä, jonka hellävaraisuus geeliksi yllätti: tuote ei kuivata, kuten tuotelupauksessa sanotaan. Laadukasta kasvoöljyä etsivälle suosittelen Supercharge Serum öljyseerumia.

Zuii

Pieni feikkipäivetys on paikallaan tähän aikaan vuodesta. Siihen suosittelen Zuiin itseruskettavaa kasvovettä. Zuiin LUX kokoelman huulipunat ovat puolestaan tällä hetkellä huulipunarankinginin ykkösiä ja LUX irtopuuteri puolestaan ehdoton puuterien ykkönen. Ja nyt on se aika vuodesta, kun luomia tekee mieli värittää, siihen suosittelen neljän värin luomiväripaletteja.

Terra Greta

Pakko nostaa yksi tärppi myös elintarvikepuolelta, nimittäin Terra Gretan huippulaadukkaat oliiviöljyt, joka on ollut luotto-oliiviöljyni jo vuosia. Tämä on loistava perusoliiviöljy. Itselläni on käytössä tällä hetkellä sarjan premium-öljyt, mutta niitä ei näyttäisi juuri nyt olevan saatavilla. Suosittelen kuitenkin laittamaan vinkin korvan taakse.

Nähdään messuilla!

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , ,