Beauty

Natural Goods Companyn suuri ystävämyynti

Beauty | 17.5.2019 | Katja Kokko

Kaupallinen yhteistyö: Natural Goods Company

Natural Goods Companyn legendaarinen ystävämyynti on taas käynnissä. Poimi tästä talteen pomminvarmat tärpit luonnonkosmetiikkaostoksille.

Natural Goods Companyn suuri ystävämyynti on käynnissä 20.5.2019 asti. Tarjolla on huikea kattaus alennuksia jopa -60 %:iin asti. Lisäksi kaikkiin yli 85 € ostoksiin saa kaupan päälle Màdaran Infusion Vert Moisture saippuan.

Kokosin teille jälleen listan ystävämyynnin parhaista tärpeistä. Tämän kevään tarjoukset ovat heittämällä huikeimmat koko ystävämyynnin historiassa ja oli kyllä haastavaa pitää omat suositukset rajattuna TOP 10:een. Suosittelen siis lämpimästi tutkailemaan aletarjontaa myös tärppilistani ulkopuolelta.

Ystävämyynnin TOP 10 by Katja

1. Novexpert C-vitamiiniboosteri -20 %, 43,92 €

Kesän ykkösseerumi on tässä! Kirjoitan tulevana sunnuntaina kattavan tietoiskun Novexpertin C-vitamiinituotteista, mutta sanottakoon, että tässä on markkinoiden paras C-vitamiinituote. Novexpertin C-vitamiiniseerumi sopii ympärivuotiseen käyttöön, mutta sen sisältämien C-vitamiinin muotojen ansiosta, tuote sopii poikkeuksellisesti käytettäväksi myös auringonopaisteessa oleskellessa ja suosittelenkin käyttämään sitä aurinkovoiteen alla ehkäisemään aurinkovaurioita sekä pigmenttiläiskien muodostumista.

2. Esse Probiotic Serum 20 %, 92,72 €

Essen eläviä probioottimikrobeja sisältävä seerumi on koko kosmetiikkamaailman kulttituote, sillä tietääkseni Esse on edelleenkin ainoa kosmetiikkamerkki maailmassa, joka on onnistunut valmistamaan eläviä probioottimikrobeja sisältävän tuotteen. Yhdessä millilitrassa on yli miljardi elävää Lactobacillus-mikrobia kolmesta eri lajista. Mikrobit on kapseloitu ja ne aktivoituvat päästessään kosketuksiin ihon kosteuden kanssa.

Iholle ulkoisesti levitettävät probioottimikrobit auttavat tasapainottamaan ihon mikrobikantaa, josta voivat hyötyä erityisesti atopiasta, rosaceasta ja aknesta kärsivät. Lisäksi probiootit ehkäisevät tutkitusti ihon ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä, sillä ne ehkäisevät kollageenin ja elastiinin hajoamista. Probioottiseerumilla on saatu myös erittäin hyviä tuloksia pigmenttiläiskien hoidossa.

Probioottiseerumi on koostumukseltaan öljyä. Sillä voi hyvin siis korvata kasvoöljyn ja sen alle tulee aina käyttää kasvovettä/hoitonestettä. Lisäksi sen alle voi käyttää seerumin ja päälle kosteusvoiteen. Essen tuotteita ei suositella yhdistettäväksi muiden sarjojen kanssa, sillä muiden tuotteiden pH:t ja tietyt säilöntäaineet voivat häiritä tuotteiden toimivuutta. Edellä mainitsemani Novexpertin C-vitamiiniboosteri voi kuitenkin toimia hyvinkin probioottiseerumin kanssa, sillä Novexpertin tuotteet ovat säilöntäaineettomia.

3. Provida myrttinaamio -30 %, 16,94 €

Ystiksen alesta löytyy todella hyvä naamiotarjonta, mutta ajattelin napata listalle pomminvarman naamion, joka rauhoittaa ärsytyksiä ja epäpuhtauksia. Vaatimattoman ulkoasun omaavan Providan tuotteet ovat todellisia helmiä, suuren yleisön pimennossa olevia kauneussalaisuuksia. Pikkurautamyrttiä, rohtoraunioyrttiä ja takiaisenjuurta sisältävä naamio parantaa ihon aineenvaihduntaa, tasapainottaa talineritystä ja syväpuhdistaa ihoa. Se ei kuitenkaan kuivata ihoa ja on siksi ihanteellinen myös herkälle iholle, pintakuivalle ja rasvaiselle iholle sekä aknelle. Providan tuotteet eivät sisällä mitään iholle turhia raaka-aineita ja suosittelen lämpimästi katsastamaan sarjan aletarjontaa laajemminkin.

4. Madara Oil to Milk Scrub -20 %, 21,52 €

Mekaanisten kuorintojen ystävien must have tuote on tässä! Madaran kuorinta on koostumukselaan ihanaa öljyisen hyytelömäistä jellyä, joka emulgoituu veden kanssa maidoksi ja huuhtoutuu iholta pois vedellä. Kesää kohti mekaaninen kuorinta on loistava hankinta, sillä suosittelen laittamaan hedelmähappokuorinnat hyllylle kesän ajaksi. Mekaaninen kuorinta sen sijaan puhdistaa aurinkovoiteen jämät tehokkaasti ihohuokosista.

Madaran kuorinta sopii paksulle, vahvalle, karhealle ja suurihuokoiselle iholle ja se poistaa tehokkaasti ihon pinnalle kertyneet kuolleet ihosolukot, jotka saavat ihon näyttämään samealta ja pinnan tuntumaan ”kilpimäiseltä”. En kuitenkaan suosittele kuorintaa ohuelle, kuivalle ja herkälle iholle enkä iholle, jolla esiintyy runsaasti epäpuhtauksia, sillä mekaaninen rasitus villiinnyttää myös näppylät.

5. Khadi Rose shampoo -30 %, 14,81 €

Khadi muutti käsitykseni hiustenhoidosta vuosi sitten ja siitä lähtien sarjan ruusu-shampoo on pitänyt kutinsa suosikeissani. Se pesee hiukset putipuhtaiksi, ei vedä niitä takkuun, säilyttää hiukset hyväkuntoisina ja jättää kutreihin ihanan tuoksun. Suosittelen ehdottomasti noudattamaan käytössä Khadin ohjeistusta, eli ensin pestään hiuspohja, annetaan aineen vaikuttaa tovi ja huuhdotaan shampoo pois. Tämän jälkeen levitetään shampoo hiusten pituuksiin, annetaan jälleen vaikuttaa ja huuhdotaan pois. Tuotteen maagisuus selkenee vasta tällä kaksoispuhdistuksella. Suosittelen lämpimästi myös Khadin jauhemaisia shampoita, jotka ovat todellinen game changer.

6. Whamisa Face Oil -30 %, 32,83 €

Olen pahoillani loppulistani yksipuolisuudesta tuotemerkkien suhteen, mutta jos Whamisan lähes kaikki tuotteet ovat 30 % alennuksessa, en voi puhtain sydämin suositella muita tuotteita vain silkasta suosittelemisen ilosta! Siispä loppulistani sisältää Whamisan tärpit, joista yksi on sarjan huippulaadukas kasvoöljy nyt niin edullisena, että suosittelen hankkimaan ainakin tämän, jos et ole aiemmin raaskinut. Öljy sopii kaikille ihotyypeille ja saa ihosolujen sekä ihon hyvisbakteerien masut pulleaksi!

7. Whamisa Rose Petal Mist + Olive Leaf Mist, -30 %, 22,33 €

Kasvosuihkeita ei voi koskaan olla liikaa, mutta Whamisan suihkeita ei kannata hamstrata pelkästään siitä ilosta, vaan sen vuoksi, että ne ovat kunnon teholiemiä. Ruusun terälehtiä sisältävä suihke sopii pigmenttiläiskille, couperosalle ja ikääntyvälle iholle. Oliivinlehtisuihke sen sijaan on parempi stressaantuneelle ja epäpuhtaalle iholle. 80 ml kokoiset pullot mahtuvat hyvin käsimatkatavaroihin ja suihketta voi suihkia iholle pitkin päivää. Advanced-tason K-beauty rutiinia noudattavat suihkuttavat tuotetta iholle myös ennen 7 skin methodia.

8. Whamisa Refresh Toner, -30 %, 29,33 €

Onnittelut niille, joiden iho on taipuvainen tukkeumiin ja epäpuhtauksiin, sillä Whamisan Refresh Toneria tehokkaampaa kasvovettä epäpuhtaalle iholle saa hakea. 30 pinnan alennus on siis aika mehukas tilaisuus hamstraamaan pullon jos parikin. Tärppitietona tehoaineista kerrottakoon, että tuote sisältää aloe veraa, vihreää teetä, galactomyces-uutetta (eräänlainen sieni, joka vahvistaa ihon suojabarriääriä), fermentoitua voikukkaa, krysanteemia ja lumpeenkukkaa sekä parsakaalia, kurkkua, kameleonttilehteä, yuzua ja gotu kolaa. Iho kirkastuu, tasoittuu, arvet hälvenevät ja epäpuhtaudet rauhoittuvat.

9. Whamisa Sebum Treatment, -30 %, 24,43 €

Sebum Treatment on ihoa kirkastava ja tukkoisuutta avaava tehotuote helposti tukkeutuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Lisäksi se sopii lempeästi kuorivaksi tuotteeksi ja kirkastavaksi tehotuotteeksi normaalillekin iholle käytettäväksi tarpeen mukaan. Itse tartun tähän pulloon aina, jos ihoon pukkaa jotain epäpuhtautta tai tukkeumaa, tai jos kasvojen väri alkaa näyttämään tai tuntumaan tunkkaiselta. Yksi pullo on niin reilun kokoinen, että omassa käytössäni sitä tuntuu olevan mahdotonta saada kulumaan.

10. Whamisa miesten tuotteet, -30 €, 26,53-27,93 €

Mies, jos olet koskaan epäröinyt kosmetiikan tehokkuutta, hankippa tästä kolmen kopla puteleita, jotka saattavat 110 % todennäköisyydellä mullistaa käsityksesi ihonhoidosta! Putsari sopii kasvoille, vartalolle ja parranajoon. Kasvovesi kosteuttaa ja kirkastaa. Kosteusvoide kiinteyttää ja kirkastaa ja sopii kaikille ihotyypeille.

Joko olette ehtineet ostoksille? Millaisia tuotteita päädyitte tällä kertaa hankkimaan? Tuli muuten mieleen, että hankitteko tuotteita yleensä tämmöisistä aleista vai hyödynnättekö esimerkiksi blogissa olevia alekoodeja?

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , ,