Body & Mind

In my yoga bag

Body & Mind | 12.9.2014 | Katja Kokko

DSC_0021

1. Foamroller: jokaisen joogin, liikkujan ja istumatyötä tekevän must have -kapistus. Taivaallinen taikapötkylä. Kyytiä saavat kireät kankut ja pirullinen piri formis. Rullailu auttaa palautumaan treenistä nopeammin, avaa lihaksia, sidekudoksia ja triggerpisteitä sekä parantaa elastisuutta ja kiputiloja. En voisi elää ilman tätä taikarullaa enää.

2. Moksa Organics Athlete’s Secret Muscle Rub: vähän niinkuin tiikeribalsami, mutta vatkatun luomusheavoin muodossa olevaa viilentävää piparminttuvaahtoa. Olen ihanasti koukussa. Tällä voi hieroa kipeät lihakset ennen ja jälkeen treenin. Kesällä hoidettiin parrakkaan sinisilmän kipeää olkapäätä. Nyt hoidan omaani.

3. Teeki: maailman parhaat joogapöksyt. Täydellinen vyötärön korkeus ja pitkät lahkeet. Juuri sopivan liukas kangas joka ei kuitenkaan vie pitoa asanoissa, joissa tuetaan käsillä jalkoihin. Ei kerää hienhajua. Kuosit aiheuttavat riippuvuutta ja keräilyvimman. Omistan todennäköisesti loppuelämäkseni riittävän kokoelman, joista nämä jenkkipöksyt ovat uusimmat tulokkaat. (Todistettavasti siis hamstraan sentään jotain vaatekappaleita!)

4. Pihasalin joogatoppi: Meri Mortin Pihasalille suunnittelema joogatoppi on lempparini. Samalla printillä löytyy myös ihana college. En tiedä vieläkö ovat myynnissä, mutta näitä voisin hankkia tusinan verran. Tarvitsee alleen tukea antavan topin. Wellicioukselta löytyy parhaat.

5. Ammoniitti fossiili: 40-70 miljoonaa vuotta vanha fossiili symboloi kestävää ja voimakasta rakkautta. Simpukan spiraalimuoto on elämän jatkumon symboli ja se edistää asioiden loppuunsaattamista, ympyrän sulkeutumista.

6. Ganesha: Kampin keskuksen hippitilpehöörikaupasta alunperin kuvausrekvisiitaksi ostettu. Ganesha on kuitenkin muun muassa uusia alkuja symboloiva jumala. Uusi kotini taisi kaivata häntä. Höpötän hänelle joka päivä toiveitani pitkästä Aasian reissusta.

Kaunista viikonloppua! Täällä on hieman mollivoittoinen fiilis, mutta myös kaivattua rauhaa.

DSC_0006 DSC_0050

Kuvat Katja Kokko

Moksan voide saatu testiin maahantuojalta

Avainsanat: , , , , , , , ,