Beauty

Minttu Vesalan vieraana Radio Helsingissä

Beauty | 18.9.2014 | Katja Kokko

10406497_303608179824663_7248576855201755239_n

Millä todennäköisyydellä kaktus on ilmestynyt kurkkuun yön aikana kuin tyhjästä juuri sinä aamuna, kun täytyy olla tikkana ylhäällä kukonlaulun aikaan, pitämässä pressitilaisuutta toimittajille, hilpaistava siitä radioon ja vielä takaisin pitämään toista pressitilaisuutta?

Onneksi on nelijalkainen kotihoitaja, joka kainalossa ehtii ottaa pikatorkut kuin ihmeen kaupalla tämän kaiken välissä ja onneksi on eteerinen oreganoöljy. Sillä tottahan toki se on tepsinyt siinä vaiheessa kun tämä kaikki on ohi ja hiukan puoliteholla vedetty päivä on pulkassa. Tästä johtuen Facebook-sivuillani jo mainostamani juttu Rahuasta saa kuitenkin nyt odottaa viikonloppuun.

Sain tänään kunnian olla muotiguru Minttu Vesalan vieraana maamme yhdessä parhaista radio-ohjelmista (kyllä, Fashion Show on yksi niistä harvoista radio-ohjelmista, jota oikeasti kuuntelen) keskustelemassa luonnonkosmetiikasta. Aivan mahtavaa, että luonnonkosmetiikka on noussut ilmiöksi, josta puhutaan jo tämmöisessä ohjelmassa. It’s totally HOT!

Vierailusta jäi todella hyvä fiilis. Radiossa on minulle joku kumma juttu, rakastan ihan kauheasti siellä puhumista ja kun vauhtiin pääsee, juttua tulisi vaikka kuinka paljon.  Alkuun sanat takeltelivat pienestä jännityksestä johtuen ja jälkikäteen tuli mieleen sata pointtia, mitä olisin halunnut sanoa. Mutta onpahan juttuaiheita tänne blogiin siitä hyvästä. Alkukesän Yle Puheella vierailu ei jännittänyt minua lainkaan, mutta Minttu on niin rento ja hyvän fiiliksen tyyppi, että alkoi jännittämään se, että entä jos alankin jännittämään!

Summasummarum, oli varsin mukavaa olla ajan hermoilla olevan skarpin tyypin vieraana, joka kysyy kiinnostavia kysymyksiä ja hiffaa oikeanlaisia pointteja. I LOVE RADIO, enkä pistä pahakseni, jos tätä tulisi elämään lisääkin. Ohjelman podcast on kuunneltavissa täällä ja pikku teaserina kerrottakoon, että paljastan heti ohjelman alussa erään salaisuuden ensi kertaa julkisuuteen.

Olethan sinäkin jo Radio Helsingin Ystäväklubin jäsen, jolla voit osaltasi olla vaikuttamassa, että saamme nauttia maan parhaasta radiokanavasta jatkossakin? Itse lahjoitan radiolle kuukausittain viisi euroa.  Tukea tyylikkäästi voit antaa myös ostamalla Radio Helsinki x Pelago Ystävä Fillarin.

Kuva Minttu Vesalan Instagramista @superminttu

Avainsanat: , , ,