Body & Mind

Miesten joogaa Rööperissä

Body & Mind | 9.2.2016 | Katja Kokko

Syksyllä alkanut miesten jooga sai jatkoa vuoden vaihteen jälkeen lyhyen joogakurssin muodossa ja kuten astangalla on tapana, sai se nämäkin miehet innostumaan joogasta. Kun minulle vapautui salivuoro ensi maanantaista lähtien, jatkuu miesten oma astangaryhmä koko kevään maanantaisin 15.2-16.5. klo 19.30-21.00. Kurssi maksaa 245 € ja paikka on Rööperin aamujooga/Hyvinvoimala osoitteessa Merimiehenkatu 21.

Kurssille ovat tervetulleita kaiken ikäiset ja kaiken kokoiset miehet. Mitään aiempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla. Jokainen on tervetullut täysin omana itsenään kankeuksineen, eikä mitään suorituspaineita tarvitse olla. Miesten ryhmässä on erittäin rento tunnelma.

Astangajooga on loistavaa hyvää vastapainoa muille urheilulajeille ja esimerkiksi salitreenille. Liikkuvuus tulee kasvamaan väistämättä aivan eri tavalla ja tehokkaammin, kuin pelkällä venyttelyllä. Myös voimankäyttö saa uusia ulottuvuuksia ja kestävyys kasvaa.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse katja(at)katjakokko.com sunnuntaihin 14.2. mennessä. Jokaiselle tunnille ei ole pakko osallistua, mutta tällöin saa tietenkin parhaan vastineen rahoilleen sekä parhaan mahdollisen hyödyn kurssista irti.

Rock om!

DSC_2363

Kuva Denis Vinokur

Avainsanat: , ,