515

Matkani Joliesta tähän päivään

Katja Kokko | 22.7.2018

Postaus sisältää arvonnan

Tänään on tullut kuluneeksi tasan neljä vuotta siitä, kun perustin blogini nykyisen osoitteensa alle katjakokko.comiin (olen kirjoittanut blogia vuodesta 2010, mutta se oli aiemmin eri nimellä). Kaksi viikkoa sitten tuli puolestaan kuluneeksi neljä vuotta siitä, kun myin osuuteni Joliesta. Neljä vuotta ei sinänsä ole numerona mikään ihmeellinen, mutta tässä kuluneessa vuodessa on ollut jotain poikkeuksellisen kaunista, merkityksellistä ja uutta. Siksi onkin tuntunut, että voisin nyt kirjoittaa tarkemmin, mitä viimeisiin vuosiin on oikein mahtunut ja mitä tulevaisuuden haaveita minulla on. Kun sain vielä viime viikolla kysymyksen, että onko minulla entiseen yritykseeni jotain tunnesiteitä, päätin, että nyt kirjoitan aiheesta. Tästä tekstistä tulee pitkä, mutta jos jaksat lukea sen loppuun, löytyy lopusta ihana synttäriarvonta!

Vastaus kysymykseen onko minulla jotain tunnesiteitä Jolieen, on ei. Sen olen näiden vuosien aikana oppinut, että mihinkään tällaiseen työasiaan ei kannata luoda liian voimakkaita tunnesiteitä tai suhtautua yritykseensä kuin ”omaan lapseen”, miten moni pienyrittäjä ehkä ajattelee, koska sillä tekee yleensä asioista raskaita ja ajaa itsensä uhrautumisen energiaan. Sama koskee esimerkiksi kirjaprojekteja. Ne ovat tuotoksia, jotka ovat syntyneet inspiraatioista, visioista, luovuudesta ja kovasta työstä, ja ne menestyvät jonkinlaisella tavalla, mutta niihin ei kannata kiinnittyä liikaa vaan on kyettävä myös päästämään irti ja osattava vaihtaa suuntaa, sillä asiat eivät mene aina niin kuin niiden olisi toivonut tai kuvitellut menevän.

Tunnesiteen sijasta koen Jolieta kohtaan jotain aivan muuta. Jotain sellaista, jonka aistii sydämen tasolla. Puhuisin ennemminkin merkityksellisestä kokemuksesta tunnesiteen sijasta. Tietysti minulla on arvokas kokemus siitä, millaista on rakentaa täysin nollasta noinkin iso konsepti. Ilman mitään isompaa yrittäjäkokemusta sellaisen konseptin rakentaminen on aivan järjettömän iso pala kakkua, vieläpä kahden ihmisen voimin. Joka ikisen ruuvin ja mutterin on nikkaroinut paikoilleen omin kätösin ja jokaisen tuotteen on naputellut manuaalisesti verkkokauppaan, puhumattakaan kaikesta muusta työstä, mitä moni ei osaa edes kuvitella (onneksi en osannut minäkään siinä vaiheessa, kun yritystä perustettiin, olisi nimittäin saattanut jäädä perustamatta). Voin kertoa, ettei ensimmäisen viikon jälkeen kannattanut laskea työtunteja seuraavaan kahteen vuoteen ja kaiken muun elämän ystäviä myöten sai unohtaa.

Kokemus siitä, millaista on synnyttää tällainen konsepti täysin tyhjästä, mutta sitäkin kirkkaammasta visiosta todelliseksi yritykseksi, on aivan käsittämätön. Siihen liittyy jotain todella taianomaista ja erityisesti se on ollut merkityksellistä oman hyvinvoinnin ja henkisen kasvun kannalta. Se, että ajautuu tekemään töitä melkein kellon ympäri varsinkin todella herkkänä ihmisenä (jota en ole silloin ymmärtänyt) ja etenkin, kun suhtautuminen yritykseen silloin on ollut kuin siihen omaan lapseen, on ollut todella vahingollista. En uskalla edes kuvitella, missä olisin nyt, jos en olisi lähtenyt Joliesta. Tiedän ainoastaan sen, että en olisi terve, sillä viimeisen vuoden ja etenkin viimeisten kuukausien aikana, aloin oirehtia hälyyttävällä tavalla mm. vuorokauden ympäri kestävästä paniikkikohtauksesta, leposykkeen ollessa kuin kuolemaa pakoon juoksevalla ja liskoaivojen toimimiseen jatkuvasti ylikierroksilla. Siitäkään huolimatta en osannut päästää irti – ennen kuin universumi ei antanut vaihtoehtoja.

Matka Joliessa oli arvokas kokemus siitä, mikä minulle on menestyksen mittari elämässä. Sanoin neljä vuotta sitten tätä blogia perustaessani, että menestykseni mittari on tästä eteenpäin henkinen ja fyysinen hyvinvointini. Kaikki päätökset mitä elämässä teen, teen kunnoittaen tätä lupausta itselleni – se on ehkä myös perimmäisin brändilupaukseni, mitä haluan välittää muille ihmiselle. Missioni ei ole pelkästään se, että haluan kertoa luonnonkosmetiikan hyödyistä, luonnonkosmetiikkatrendeistä ja ihonhoidosta, vaan se on jotain paljon syvempää. Toivon, että jokainen löytäisi omassa elämässään henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin sekä onnellisuuden ja sitä kautta jonkinlaisen johdatuksen tai punaisen langan ja menestyksen elämäänsä, elämäntyyliin, urapolkuun ja bisneksiin – mitä kukin sitten ikinä tekeekään.

Kuluneet neljä vuotta ja sitä edeltäneet vuodet Joliessa ovat olleet henkinen oppikoulu oman itsensä rakastamisesta, omasta haavoittuvuudesta ja siitä, että pysyy omalle sydämelle rehellisenä ja uskollisena huolimatta siitä, mitä muut ihmiset ja läheiset ympärillä tekevät tai sanovat. Lisäksi nämä vuodet ovat haastaneet henkisessä vahvuudessa ja siinä, että uskaltaa seistä omilla jaloillaan – ei taistellen, vaan lempeän lujana. Ennen kaikkea, nämä vuodet ovat olleet mieletön kokemus jostain paljon suuremmasta. Kutsuisin sitä ihan puhtaasti vain universaaliksi rakkaudeksi ja jonkinlaiseksi sielunsisaruudeksi. Olen oppinut sen, miten tärkeää henkiselle ja fyysille hyvinvoinnille sekä onnellisuudelle ovat terveet ja rakkaudelliset ihmissuhteet. Minulla ja Jutalla oli jokin aivan taianomainen energia silloin, kun rakensimme Jolieta. Se miten yhteys välillämme on muuttunut vuosien aikana ja matka, jonka olemme yhdessä kulkeneet ja jakaneet, on sellainen kokemus ja lahja, mitä suurempaa en ole elämässäni kokenut, eikä sitä voi kukaan toinen käsittää. Oivallukset, mitä siitä matkasta olen saanut ja yhteytemme ovat jotain niin kaunista, merkityksellistä ja suurta, mitä toivoisi kaikkien ihmisten elämässään kokevan – koskaan ei ole siihen liian myöhäistä.

Kuluneet neljä vuotta ovat lisäksi olleet henkilökohtainen kasvumatkani. Olen kasvanut kokonaiseksi minuksi, löytänyt uudelleen lapsenomaisen iloisuuden ja huumorin elämääni, lapsenomaisen kyvyn unelmoida ja visioida, itseluottamuksen sekä sen, että pystyn tarjoamaan itse itselleni turvan elämässä enkä hae sitä toisilta ihmisiltä tai ihmissuhteista. Nämä vuodet ovat olleet merkityksellisiä myös sen suhteen, miten paljon olen saanut seuraajia ja kuinka paljon olen saanut niin sanotusti arvostusta omien kollegoideni keskuudessa sekä tottakai myös teidän lukijoiden keskuudessa. Se on niin äärimmäisen arvokasta, että olen siitä koko sydämestäni kiitollinen jokaiselle lukijalle ja seuraajalle, jotka kokevat saavansa kauttani hyödyllisiä vinkkejä ja inspiraatiota, jotain suurempaa tai jonkun sysäyksen omaan hyvinvointiin – mitä ikinä se onkaan niin se on minulle merkki siitä, että olen onnistunut  brändilupauksessani ja visiossani.

Tämä vuosi on ollut todella merkityksellinen ja ihana monella tapaa. Koen, että jonkinlainen aikakausi blogin suhteen on päättymässä (älkää säikähtäkö, en ole lopettamassa!) ja jotain suurempaa tai seuraava askel on tulossa. Tällä hetkellä taustalla on meneillään saittiuudistus ja brändin kiteytys. Haluni on tarjota entistä arvokkaampaa sisältöä, mutta samalla myös opiskella paljon muita asioita ja siirtyä osittain sisällöntuottamisesta toisenlaisiin tehtäviin, kuten joogan pariin, tai kenties vielä enemmän henkiseen puoleen, joka on itselleni joka tapauksessa kytköksissä kehollisuuteen ja keholla työskentelyyn (nämä ajatukset ovat vielä kovin abstrakteja, koska kaikki ei ole vielä aivan kirkasta itsellenikään). Next level olisi kuitenkin edessä – blogissa se tarkoittaa töiden delegoimista taustajoukoille ja assarille, joogassa puolestaan on muutoksia edessä, koska joogasalillamme alkaa putkiremontti loppuvuodesta ja toisaalta minulla on tiedossa tiuhaan tahtiin joogakursseja ulkomailla – mihin se sitten tulevaisuudessa vie, en ole siitä aivan varma, mutta jossain syvällä polttelee halu olla rakentamassa jotain uutta joogasalia, missä olisi ainakin ripaus minun energiaani. Sen lisäksi myös sillä toisella ammatillisella puolella haluan ottaa seuraavan ison askeleen ja luonnollisesti se liittyy jollain tavalla tuotteisiin, sillä olen kuitenkin opiskellut tuotekehitystä, raaka-aineet ovat intohimoni ja minulla on ihan hirveästi visioita tuotteisiin liittyen – jotain haluaisin siis silläkin puolella synnyttää. Niin ja lisäksi kirjoitan tällä hetkellä toista kirjaani, joka ilmestyy maaliskuussa! Kerron siitä heti lisää, kun saan!

Se mikä itselleni on myös kiteytynyt näiden vuosien aikana on se, että haluan edelleenkin panostaa blogin puolella visuaalisuuteen sekä asiantuntijuuteen artikkeleissa. Mutta se mitä tänä päivänä näkee paljon sosiaalisessa mediassa (lähinnä Instagramissa), on todella kuratoitu ja ammattimaisesti tuotettu sisältö – minulle Instagram on puolestaan aina ollut henkireikä, johon voin tuutata minkä sorttista materiaalia tahansa vaikka hetken mielijohteesta, kuten suttuisia selfieitä järkkärillä otettujen hienojen kuvien sijasta tai sekaisin englannin- ja suomenkielisiä päivityksiä – ihan mitä tahansa. Haluan jatkossakin pitää sen yhtä autenttisena, sillä kun mietin mikä itseäni ihan aidosti kiinnostaa ja inspiroi Instagramissa, niin se on suunnitelmallisuuden sijasta aito energia ja oikea elämä. Seuraan esimerkiksi Instastooreissa vain noin viiden ihmisen videoita säännöllisesti ja yksikään niistä ei ole visuaalisesti näyttävä, vaan niissä on läsnä jotain ihan muuta.

Tällaisia asioita olen pohtinut paljon viime vuosien aikana, koska oma seuraajamääräni ns. pitäisi olla isompi ottaen huomioon, kuinka kauan olen tätä tehnyt, mutta määrä ei kuitenkaan kasva nopeasti, sillä Instagramini ei ole visuaalisesti näyttävä enkä postaa itsestäni upeita joogakuvia tai muitakaan upeita kuvia (yhdistettynä elämänviisauskuvateksteihin) – ja jos joskus olen jonkun näyttävän kuvan itsestäni postannut, huomion määrä suorastaan räjähtää. Eli tämä kertoo kuitenkin siitä, että vaikka kuinka ihmiset väittävät kaipaavansa aitoutta, tykkääjiä saadaan kuitenkin ensi sijaisesti visuaalisella näyttävyydellä ja upeilla kuvilla itsestä. Minä en ole kuitenkaan kiinnostunut tällaisesta tekemisestä ja yhä enemmän itseäni inspiroi tavallisen elämän eläminen ja sellaisten juttujen postaaminen vaikka arjen rutiineista tai päivän kivoista hetkistä. Niihin sisältyy minulle resonoivaa energiaa ja koen, että pitämällä oman Instagramini autenttisena, voin säilyttää aidon yhteyden myös teihin seuraajiin. Haluan siis jatkossakin pitää sisällöntuottamisen selkeästi blogissa, mutta säilyttää oman autenttisuuden läsnä Instagramissa vaikka tiedostan, että se ehkä sulkee minulta pois tiettyjä ja nopeita kasvumahdollisuuksia.

Huikeat vuodet ovat siis takana ja tähtäimet ovat korkealla työelämässä (huolimatta some-strategiastani tai lähinnä sen puutteesta). Haluan tehdä isoja ja merkityksellisiä asioita, ottaa seuraavia askelia ja löytää niihin sopivia yhteistyökumppaneita, mutta haluan silti säilyttää yhteyden teihin lukijoihin, koska se on minulle aivan sairaan tärkeää. Toivon siis, että edelleenkin jatkatte kommentoimista ja viestien lähettämistä, vaikka en voi mitenkään vastata kaikkiin saamiini viesteihin ja linjani on, etten vastaa sähköpostilla esitettyihin kysymyksiin eli niitä varten on blogin kommenttiboksi ja Instagram. Ihan joka ikiseen viestiin en voi kuitenkaan vastata, koska pelkästään blogin tuottaminen vie niin paljon aikaa ja arvostan toki myös sitä ihan oikeaa elämääni erittäin paljon, viitaten tämän tekstin alkuun. Jokaisen viestin kuitenkin luen aina kiitollisena ja laitan esimerkiksi toiveet korvan taakse.

Tämän upean tutkimusmatkan, mitä elämäksikin kutsutaan, kunniaksi haluan pyöräyttää käyntiin synttäriarvonnan, jossa palkintona on tietenkin mitäs muutakaan kuin ihanaa luonnonkosmetiikkaa! Palkinto on siis lahjakortti, tietenkin Jolieen – yritykseen, josta olen äärimmäisen ylpeä, koska ilman sitä lapsenomaista uskoa täysin mahdottomiin asioihin ja omien voimavarojen ylittämistä, sitä ei olisi olemassa. Yrityksessä on nyt kuitenkin uudet energiat (ja ehkä kenties jossain ytimessä on vielä ripaus sitä alkuperäistä taianomaisuutta) ja minusta on ihanaa nähdä miten se kasvaa ja kehittyy vain taivas rajanaan. Itsekin asioin melkein viikottain tuossa luonnonkosmetiikan karkkikaupassa.

Jolie tarjoaa synttäriarvonnan palkinnoksi 250 euron arvoisen lahjakortin, jolla voi ostaa mitä tahansa ihanuuksia joko verkkokaupasta tai Uudenmaankadun putiikista. Osallistumisaikaa arvontaan on viikko ja arvon voittajan 29.7.2018. Seuraa sähköpostiasi sen jälkeen, sillä jos en tavoita voittajaa 12.8.2018 mennessä, arvon uuden voittajan. Huomioithan, että hyväksyn kaikki kommentit manuaalisesti, älä siis hätäänny jos kommenttisi ei heti näy! Olen lisäksi ensi viikon reissussa, jolloin en pääse hyväksymään kommentteja kovin tiuhaan tahtiin.

Osallistut arvontaan vastaamalla tietenkin kysymyksiin! Toivoisin, että kerrot: kauanko olet seurannut minua, seuraatko blogissa, Instagramissa vai Facebookissa (vai kaikissa) ja mitä olet saanut jutuistani näiden vuosien aikana? Mikä blogissani tai tekemisessäni inspiroi? Onko jotain erityistä, miksi haluat seurata minua?

Onnea arvontaan!

Jutun kuvituksena teemaan sopivasti kännykkäselfie

/ / / / / /

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää seuraavia HTML-tageja ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 1. Elliina sanoo:

  Ihana arvonta, ehdottomasti mukana. Olen tuore seuraaja, seuraillut sinua muutaman kuukauden ajan lähinnä blogissa, mutta Instagramisi kuvauksen perusteella kiinnostaa myös, joten sekin lähtee seurantaan. Luonnollisesti olla, hyvinvointi ja jooga kiinnostavat.

 2. Enni sanoo:

  Olen lukenut blogiasi noin kolme kuukautta, mutta vanhemmatkin postaukset olen kahlannut aika tarkasti läpi. Löysin blogiin sattumalta, luonnonkosmetiikkahaun yhteydessä. Luonnonkosmetiikasta olen ollut kiinnostunut jo pitkään, kaikki alkoi hiuksista kymmenisen vuotta sitten.
  Seuraan sinua myös fb:n ja instan puolella, mutta jälkimmäistä käytän todella harvoin.

  Ensinnäkin pidän tavastasi kirjoittaa ja tuoda asiat esille. Yleisfiilis on aina positiivinen ja lukukokemuksesta jää hyvä fiilis. Usein myös innostunut ja inspiroitunut fiilis.

  Toiseksi asiantuntijuutesi luonnonkosmetiikassa vakuuttaa. Osaat selittää asiat siten, että maallikkokin ymmärtää. Neuvojesi ja vinkkiesi avulla on oikeasti mahdollista löytää itselleen sopivia tuotteita.

  Kolmanneksi on hienoa, että vastaat kommentteihin. Se tuo sinut lähenmäksi meitä lukijoita ja ainakin minusta tuntuu, että olet oikeasti kiinnostunut auttamaan, neuvomaan ja jakamaan tietojasi.

  Kiitos ja aurinkoista kesää! 🙂

 3. Essi sanoo:

  Aloitin seuraamaan instagramiasi tämän vuoden puolella. Sen kautta olen välillä vieraillut myös blogissa. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa ja pidän tyylistäsi. 🙂

 4. Aino sanoo:

  Olen seurannut aktiivisesti noin vuoden ajan, mutta lukenut myös aiempia postauksia. Pidän kovasti tämän blogin asiantuntevasta tyylistä ja pidän suuresti sun instasta juuri sen elämänmakuisuuden takia. Blogin, facen ja instan pariin minut toi kiinnostus luonnonkosmetiikkaan.

 5. Miia sanoo:

  Nyt täytyy sanoa etten muista kovin tarkkaan kuinka kauan olen seuraajana ollut, mutta vähintään pari vuotta olen säännöllisesti blogia lukenut, myös instassa olen seuraajana. Blogia aloin lukemaan silloin, kun kiinnostuin luonnonkosmetiikasta.
  Pidän seikkaperäisistä ohjeista ja vinkeistä, olen ottanut monet neuvot käyttöön omissa ihonhoitorutiineissani 🙂
  Se täytyy myös herkkäihoisena mainita, että on ihan loistavaa kun tuote-esittelyissä mainitaan millaiselle iholle ne parhaiten sopii.

 6. Oi, tää arvonta olis niin ihana voittaa! Oon seurannu blogia noin 3 vuotta, ja eksyin sivuilles eka kerran ettimällä netistä jotain kosmetiikkaan liittyvää joskus kauan sitte. Sillon en aktiivisesti alkanu edes seuraamaan, mutta myöhemmin palasin vahingossa takasi blogin pariin kun etsin astangajoogaan liittyviä blogeja, juuri ku olin ite käyny ensimmäisilä tunneila. Sen jäläkeen oon seurannu säännöllisesti. Sun innoittamana oon löytäny luonnonkosmetiikan ja saanu hirveesti uutta tietoa ihonhoidosta! Se miks oon aina palannu sun blogin pariin on se, et arvostan sun käsittämätöntä tiejon määrää kosmetiikasta lähes atomitasolta asti. Harva kosmetiikkabloggaaja on oikeesti nii perehtyny raaka-aineisiin, tuotteisiin, niiden alkuperään yms sellasela asiaankuuluvala pieteetilä, joka pitäis kosmetiikkabloggaajala olla. Sun innostus näkyy ja kuuluu, ja se on mahtavaa! Seuraan sua myös ig:ssä, ja ehkä just sen takia, et oot niin aito sielä. Pakko nostaa hattua sille, että näytät itestäs just sen aijon puolen sielä, pysyt omille arvoilles uskollisena, etkä lähe kasvattamaan lukijamääriä vaa sen takia koska raha. Kyllä me oikeesti sua arvostavat tyypit pysytää aina mukana! Ja sussa inspiroi se, että meet kohti omia unelmia, hyvinvointi eellä. Sun kehitystä on mukava seurata!

 7. Jaana sanoo:

  Olen seurannut sinua noin viisi vuotta, instaa ja blogia. Instaa on ykkönen. Se on aito, sopivasti kaikkea sekoittava ja kaunis. En välitä ”täydellisistä” kuvista vaan fiilis on paljon tärkeämpi.
  =)

 8. Anniina K. sanoo:

  Onnea blogisi synttäreistä! Olen seuraillut sinua parisen vuotta eli siitä saakka kun aloin kiinnostumaan luonnonkosmetiikasta enemmän. Seuraan instatiliäsi ja sen kautta luen postauksia epäsäännöllisen säännöllisesti. Tämä on ehkä outo toive, mutta toivoisin että tekisit postauksen vartalovoiteista, jotka sopivat hyvin myös kasvoille 😀 jotkut kasvovoiteet kun ovat melko hintavia ja purkit pikkuruisia, niin ostamalla vartalovoiteen päivävoiteenksi budjetilla elävä säästäisi. Muutkin tällaiset ”tätä tuotetta voi käyttää myös X:n asemesta” -jutut olisivat tervetulleita!

 9. Kaisu sanoo:

  Hei Katja,
  Löysin sinut joogatunnilla käyvän tuttavani fb/insta-postauksien kautta n. vuosi sitten. Seuraan instagram-sivuasi, mutta usein käyn katsomassa myös blogikirjoitukset. Minua kiinnostaa erityisesti joogaan liittyvät jutut, mutta myös ruokavalio- ja kosmetiikka-asiat 🙂 Oi, ja sulla on kiva tyyli! Parasta viime aikoina oli instagramin kesämeikkausopastus -sitä niin helposti jämähtää omiin rutiineihinsa. Kannustat huolehtimaan omasta hyvinvoinnista niin ulkoisesti kuin sisäisesti, ja sellaista muistuttelua minä tarvitsen. Kiitos siitä.

 10. Tiina sanoo:

  Löysin blogisi sattumalta heinä-elokuussa 2016. Olin totaalisen kyllästynyt lievään aikuisiän akneeni. Kahlasin blogiasi ja innostuin niin, että päätin siirtyä ihonhoidossa luonnonkosmetiikkaan (tilasin Naturativin tuotteita). Sittemmin ihoni on ollut paremmassa kunnossa. Kiitos siis inspiraatiosta ja vinkeistä, joiden taustalla on vankkaa osaamista!

  Mukana arvonnassa. 🙂

 11. Jasmina Uusitalo sanoo:

  Olen seurannut matkaasi n. puolen vuoden ajan blogissa ja instassa. Blogin vanhemmat tekstit myös kahlannut läpi.
  Ihonhoitovinkeilläsi olen saanut pintakuivan ja hormonaalisesti oikuttelevan ihoni ihanaan kuntoon ja se jos mikä inspiroi seuraamaan sinua. Lisäksi olemuksestasi paistaa ihan mieletön sisäinen ja ulkoinen hehku, jota on ilo seurata ja tavoitella.

 12. Katja_a sanoo:

  Olen seurannut matkaasi Jolien alusta saakka. Instagramissa seuraan aktiivisemmin, mutta luen myös blogia. Minua viehättää juuri instan elämänmakuisuus. Liian siloiteltu ja täydellinen on usein tylsää. Stoorisi ovat ihania!

  Eniten kiinnostaa luonnonkosmetiikka, mutta koko ajan enemmän myös kokonaisvaltainen hyvinvointi ja henkinen kasvaminen. Ne ovat omassa elämässäkin enemmän keskiössä, joten sitä kautta toki kiinnostaa lukea niistä.
  Jutuistasi olen saanut todella paljon inspiraatiota, mikä näkyy myös peilikaappini sisällössä.
  Kiitos paljon vinkeistä ja ispiraatiosta! Kaunista kesää!

 13. Minna sanoo:

  Luonnonkosmetiikan ihana maailma on avautunut minulle sinun kirjasi ansiosta.blogisi kautta aiheeseen on saanut perehtyä lisää.kaikki tuotearviot uen tarkkaan.

 14. Olen seurannut blogiasi jo edellisen blogisi aikaan, eli todella monta vuotta! Ja instagramiakin useamman vuoden. Luonnonkosmetiikkavinkit kiinnostavat ja monesti tsekkaankin täältä arvioita tuotteista. Mutta monesti vielä kiinnostavampaa on lukea syvällisemmistä aiheista, ja on ollut ihana seurata, kuinka rakennat omaa elämääsi juurikin oma hyvinvointi edellä, lempeästi mutta päättäväisesti. Siinäpä asia, jota haluaisin itsekin oppia!

 15. Micci sanoo:

  Olen seurannut todella pitkään, en muista kuinka kauan, oliko se silloin kuin kävin Joliessa sen juuri avattua asiakkaanasi vai seurasinko mahdollisesti jo ennen? Nykyään fb:n kautta päädyn blogiin useimmiten.

  Olen vuosien varrella saanut hyviä vinkkejä laadukkaista tuotteista ja tykkään lukea myös muustakin kuin ihonhoidosta.

 16. Yasmin sanoo:

  Aloin seuraamaan sinua alunperin kun löysin Jolien josta alkoi luonnonkosmetiikan matkani ja pysynyt mukana siitä asti. Kävin Joliessa meikkikurssilla kun virallinen jolie ei ollu vielä edes auki. Oon oppinut valtavasti ihonhoidosta ja meikkaamisesta tässä matkalla, monta tämän päivän joka päiväistä kosmetiikkatuotetta ei olisi löytänyt mun kaappiin ilman sun vinkkejä. Eikä pelkästään kosmetiikkajutuista, tekemisiäsi on ollut ilo seurata koko tämän ajan.

 17. Minna sanoo:

  Olen seurannut sinua blogissa jo todella kauan (ennen tätä blogiakin), Instassa ja Fb:ssa vasta parisen vuotta. Pidän kirjoitustyylistäsi, siitä että esittelet kaiken hintaisia tuotteita – ja teet sen niin, että siitä paistaa edelleen läpi kunnioitus, arvostus, asiantuntijuus ja ihailu kosmetiikkaa kohtaan. Olen löytänyt postaustesi ansiosta useita tuotteita, osa itselleni hittejä, osa huteja. <3

 18. Petra Maunula sanoo:

  Seuraan pääsääntöisesti blogiasi ja instagramiasi. Joskus käyn myös Facebookissa. Olen seurannut useamman vuoden. Varmaan Jolien ajoista lähtien.

  Koen että olen löytänyt kauttasi luonnonkosmetiikan. Inspiroit estettisyydelläsi, aitoudellasi ja asiantuntemuksellasi.

  Jooga, ruokavalio ja tietysti luonnonkosmetiikka ovat aiheita joista luen mielelläni jatkossakin.

 19. Pirita Susi sanoo:

  Nyt on vaikea sanoa aikaa, mutta ainakin sen neljä vuotta. :).. Ja seurailen kaikissa muodoissaan. Saan blogistasi arvokasta tietoa purnukoista, ja aina kun ajattelee löytävänsä jonkun uuden kivan tuotteen isken googleen hakusanaksi ”katja kokko + purkin nimi” ennenkuin teen ostopäätöstä. Tämä käytäntö on vakiintunut sillä tiedän täältä saavani kattavan ja luotettavan arvostelun. Lisäksi sun teksteistä ja kuvista vaan hehkuu mahdottoman hyvä fiilis ja aito innostus kaikkeen mitä ikinä julkaisetkin.

 20. Susanna sanoo:

  ”Seurannut” elämääsi jo Juhanan jooga-ajoista lähtien, lähinnä sen ajan jälkeen facesta ja blogeista. Ihailen suunnattomasti uusiutumiskykyäsi ja ennen kaikkea -haluasi. Sekä yli kaiken ihailen rohkeuttasi hypätä uusille urille ja jakaa tuntemuksesi kaikkien kanssa.

  Olet uskoa antava VOIMANAINEN, joka menestyy aina!

 21. Petra sanoo:

  Seuraan pääsääntöisesti blogiasi ja instagramiasi. Joskus käyn myös Facebookissa. Olen seurannut useamman vuoden. Varmaan Jolien ajoista lähtien.

  Koen että olen löytänyt kauttasi luonnonkosmetiikan. Inspiroit estettisyydelläsi, aitoudellasi ja asiantuntemuksellasi.

  Jooga, ruokavalio ja tietysti luonnonkosmetiikka ovat aiheita joista luen mielelläni jatkossakin.

 22. Mathilda Kurki sanoo:

  Hei Katja,
  Olen seurannut sinua jo ennen jolieta, joten veikkaisin viittä vuotta.
  Luonnonkosmetiikka, jooga ja samanlaiset elämänarvot ja ”yleismeininki” ovat pitäneet minut matkassa näinkin pitkään! Vaikutat todella aidolta ja helpostilähestyttävältä.
  Jatka samaan malliin!

 23. Sanna Uurtio sanoo:

  Hei! Olen inspiroitunut jutuistasi liki pitäen parisen vuoden ajan. (blogi ja Insta). Suuremman K. Kokko -hurahduksen koin sittemmin, kun luin Aidosti kauniin ♥ .
  Se, miten paatoksella ja intohimolla suhtaudut sisäiseen ja ulkoiseen ekoiluun, on sinussa se ihanin asia minun näkökulmasta.
  Kaikessa sun tekemisessä näkyy vankka kokemus ja rentous.
  Olet valloittava!

 24. Marjaana sanoo:

  Olen vasta äskettäin löytänyt instatilisi. Seuraan sinua sen vuoksi, että hehkut hyvää oloa ja terveyttä ja haluan päästä hyvän olon salaisuuksistasi selville

 25. Karoliina sanoo:

  Olen seurannut sinua satunnaisesti pari vuotta instassa ja blogissa, kunnes aloit tehdä instastoreja. Niiden myötä olen alkanut seuraamaan muutakin sisältöäsi enemmän. Olen itsekin opiskellut aikoinaan kosmetologiksi, joten minua kiinnostaa varsinkin asiantuntija artikkelit, kun taas instassa on kiva seurata elämääsi. Kiitos mielenkiintoisista jutuista <3

 26. Saara sanoo:

  Moi Katja!

  Löysin sinun blogisi viime kesän alussa, jolloin elin isoa mullistuksen ja muutoksen aikaa elämässäni.

  Yhtenä osana isompaa muutosta ja konkreettisten steppien ottamista minulla alkoo kyteä kiinnostus luonnonkosmetiikkaa kohtaan. Halusin ahmia paljon tietoa aiheesta, mutta tuntui että suurin osa kirjoituksista oli enemmän ”ihan kiva” -osastoa. Sitten blogisi tulo vastaan ja voi jumpe, tuntui että tämä blogi oli kuin joku hyvä korvasienipaikka (!!) 😀 Sitä piti vähän etsiä, mutta sitten kun aloin katsomaan, löytyi semmoiset apajat että oksat pois!

  Pian aloinkin seurailla sinua instassa ja fb:ssä myös.

  Kiitos, kun kirjoitat ja jaat tietoa, kokemuksia ja ajatuksiasi aidosti, runsaalla ja syvällisellä tavalla. Arvostan sinussa myös sitä, että kirjoitat kokonaisvaltaisesti hyvinvoinnista ja miten juuri sinä olet asioita oivaltanut. Se on inspiroivaa! Kaiken kaikkiaan, olet vaikuttanut paljon minun elämään matkalla hyvinvoivempaa elämää ja siitä olen kiitollinen sinulle!

  Aurinkoa!

 27. Emma sanoo:

  Olen aika tuore seuraaja ja löysin blogisi luonnonkosmetiikkahakujen myötä. Tällä hetkellä instagram on tarkemmassa seurannassa.

 28. Sanna sanoo:

  Olen seurannut blogiasi n 3 vuotta ja nykyään seuraan juttujasi myös facebookissa, mutta insta on se se tärkein. Löysin blogisi, kun aloin kiinnostumaan luonnonkosmetiikasta ja etsin tietoa netistä. Tykkään meikki- ja ihonhoito-opastuksista sekä uusien tuotteiden tuotesuosituksista.

 29. Anni sanoo:

  Olen seurannut noin 2 vuotta. Alunperin kiinnostus luonnonkosmetiikkaa kohtaan yhdisti tiemme. Tuotesuositukset kiinnostavat 🙂

 30. Heidi sanoo:

  Olen lukenut blogia vähän reilu vuoden ja seuraan säännöllisesti facebookkia ja instagrammia. Parasta mitä olen sinulta oppinut on oikeanlainen ihon kosteutus, niin kasvoille kun vartalollekin. Iho kiittää! Olen myös herännyt tähän yleiseen hyvinvointiin ja siitä haluaisinkin kuulla lisää.

 31. Saara sanoo:

  Olen ollut vakkarilukija jo vuosia. Se mikä erityisesti kolahtaa on juuri se asiantuntijuus, intohimo ja aitous. Nämä välittyvät kaikki niin teksteistä kuin kuvista. Autenttisuus somestrategiana kuulostaa loistavalta, se jos joku on erilaista ja ennen kaikkea kiinnostavaa.

 32. Anni sanoo:

  Olen seurannut sinua noin kaksi vuotta, ja tuona aikana käsitykseni ihonhoidosta on kokenut suuren muutoksen ainoastaan parempaan suuntaan. Olen siirtynyt täysin luonnonkosmetiikkaan, enkä voisi tyytyväisempi olla. Silti, suurin anti, jonka olen sinulta saanut, on astangajoogan saattaminen osaksi elämääni. Osallistuin tunneillesi reilu vuosi sitten keväällä, ja siitä lähtien jooga on ollut tärkeä ja merkityksellinen osa elämääni. Kiitos Katja, muistelen sinua aina lämmöllä.

 33. Kreetta tuompo sanoo:

  Olen seurannut blogiasi noin vuoden. Facessa ja instragramissa seuraan. Parasta on kun testailla tuotteita. Whamisaan jäin koukkuun. Blogin postituksen ovat hyviä

 34. Johanna L. sanoo:

  En edes oikein tarkalleen muista, kuinka kauan olen seurannut blogiasi, ehkäpä noin kaksi vuotta. Seuraan sinua myös Instagramissa ja Facebookissa. Erityisen kiinnostavaa sisältöä on ollut karvanpoistoon liittyvät jutut, sillä aihe on itselleni läheinen (valitettavasti ).

 35. Riina sanoo:

  Olen seurannut sinua Jolie-ajoistasi asti ja vuosia pelkästään blogia, vajaan vuoden myös Instassa. Blogiin toivat aluksi astangajooga ja retriittimatkakuvaukset. Sittemminkin kävin lukemassa aina joogajutut kunnes aloin lukea myös kosmetiikkajuttuja. Sittemmin oletkin saanut minut hivuttautumaan luonnonkosmetiikan pauloihin, vaikkakin sekakäyttäjä edelleen olen.

  Nykyään olen enemmän Insta-painotteinen seuraaja ja kuuntelen kaikki höpinäsi ja klikkaan niitten perusteella blogiin lukemaan tarkemmin. Tykkään vapaamuotoisista jutuistasi ja siitä, että tartut niin spontaanisti kameraan. Just hyvä näin ja tulee hyvin tuota sanomaasi!

 36. Saaramikki sanoo:

  Moi! Ei ihan Instaan mahtunut tämä vastaus
  Luin joskus pari lehtijuttua susta ja Jutasta, kun perustitte Jolien. Sen jälkeen seurannut meininkiä ja silloin myös itse siirryin luonnonkosmetiikkaan askel kerrallaan. Parasta on kyllä tuote-esittelyt vaikka aina pitää muistaa, että kaikki tuotteet pitää itse kokeilla ja joka käy toiselle niin ei välttämättä käy itselle! Muistan myös aina sanoa ystäville, että luonnonkosmetiikan kanssa pitää olla varovainen. Tuotteet ovat tehokkaita, että jos sanotaan tuotteessa olevan AHA- happoja, niin niitä myös on vs. synteettinen ( jossa jollain aineosalla markkinoidaan ja.. kyllä te tiedätte!).
  On niin paljon ihania luonnonkosmetiikan liikkeitä tarjolla nykyään! Kaikille kukkaroille! Tata Harperin, arjen luksuksen, olen Katjan kautta löytänyt! Ja Instassa seuraan. Instassa en tykkää kuvista mistä näkee, että tämä ei ole totta ( reissukuvat… ). Sen takia aito meininki viehättää!
  Mutta keep up the good work!
  -saaramikki

 37. Kaisa sanoo:

  Olen seurannut varmaan parisen vuotta. Löysin blogiisi, kun kiinnostuin luonnonkosmetiikasta. Sinun inspiroimana olen rakentanut kosmetiikan välille ihan erilaisen suhtautumisen. Jotenkin nykyään ajattelen sitä enemmän itseni hoitona ja olen saanut itseluottamusta paljon, kun ihoni on alkanut voimaan hyvin. Lisäksi seuraan sinua instagramissa, jossa on kiva nähdä ihan tavallista elämää! Välillä jutut joogasta menee vähän yli, mutta varsinkin instastoryt ovat mukavia. On myös kiva, kun sitä kautta näkee, koska uusi postaus on blogissa. Sinussa on jotain tosi maanläheistä mutta silti spirituaalista, joka inspiroi kosmetiikkajuttujen lisäksi.

 38. Mustikkamanteli sanoo:

  Voi miten hieno kasvutarina! Löysin blogisi sattumalta ja olen nyt innolla seurannut sinua reilun vuoden päivät (Jolie yhteys oli ihan uutta!), lukemalla sekä FB ja instan kautta. Samalla varmaan saa lausua kiitoksen ihanista IG-tarinoista ihanaa kesänjatkoa sinulle Katja!

 39. Kipsuli sanoo:

  Aloin seurata blogiasi ja fb:a sen jälkeen kun olin lukenut kirjasi Aidosti kaunis. Seuraan, koska eniten minua kiinnostaa luonnonkosmetiikka, jossa olet todellinen asiantuntija. Sinusta huokuu sisäinen ja ulkoinen hyvinvointi, mikä on itsellänikin tavoitteena 🙂

 40. Sisko sanoo:

  Seuraan instagramissa ja FB:ssä ja luen satunnaisesti blogia. Kiinnostuin joku aika sitten luonnonkosmetiikasta ja kauttasi olen löytänyt tietoa aiheesta 🙂

 41. Jasmin sanoo:

  Moi Katja! Olen lukenut blogiasi ehkä pari vuotta ja seurannut instassa noin vuoden verran. Olen myös lukenut kauniin kirjasi. Vuosi sitten I Love Me- messuilla neuvoit herkälle iholleni oikeat kasvotuotteet, jotka todella ovat olleet parasta mitä iholleni on ikinä tapahtunut!!! Kiitos siitä <3 (anteeksi en messuilla uskaltanut kertoa että olen ihan blogikyttääjäsi, meni niin sanotusti pupu pöksyyn) Pidän juuri siitä lapsenomaisesta innostuksestasi ja intohimostasi joka huokuu kirjoituksistasi. Arvostan mielettömästi tietotaitoasi kosmetiikasta, mistään muualta en ole löytänyt henkilöä jonka sanaan luottaisin yhtä paljon ihonhoidon saralla. Kiitos kun olet kirjoittanut mahtavaa blogia. Sinulta olen saanut ymmärrykseni luonnonkosmetiikasta ja rakkauteni siihen.

 42. Tanja sanoo:

  Löysin ihanan blogisi aivan hiljattain. Seuraan sinua kaikissa kolmessa kanavassa ja musta se on mielenkiintoista, että sisältö on erilaista instassa. Luonnonkosmetiikka, jooga sekä kokonaisvaltainen hyvä olo ovat niitä juttuja jotka inspiroivat tekemisessäsi.

 43. UllaM sanoo:

  Huikea postaus, kiitos siitä! Olin itse Jutan ”alaisuudessa” OYY:n Ylkkärissä ennen kuin hän lähti perustamaan kanssasi Jolieta. Olen siis seurannut Jolien matkaa alusta asti. 🙂 Sinun blogiasi olen seurannut ainakin reilun parin vuoden ajan, muut somekanavat on tulleet myös nopeasti niihin aikoihin seurantaan. Olen etsinyt ja saanut vinkkejä moniin mieltä askarruttaneisiin kysymyksiin luonnonkosmetiikkaan liittyen. Asiantuntijuutesi on kirjoituksissasi huikeaa! Kiitos!

 44. Maarit sanoo:

  Onnea! Matka kanssasi alkoi muistaakseni pari vuotta sitten. Etsin tietoa luonnonkosmetiikasta ja päädyin sivuillesi. Nautin sivujen informatiivisuudesta ja selkeydestä. Seuraan sinua myös instassa.
  Olen monelle ystävälleni ja tuntemattomillekin vinkannut blogisi osoitteen, jos on tullut puhe luonnonkosmetiikasta.
  Itse olen saanut hurjasti vinkkejä omaan hyvinvointiin ja kosmetiikkaan.
  Keep up the good work and let your wings fly you to the next level

 45. Anna sanoo:

  Olen lukenut blogiasi alusta asti, seuraan juttujasi enimmäkseen facebookin kautta. Eniten haen tietoa suosittelemistasi luonnonkosmetiikan tuotteista. Kun joku uusi tuote pitäisi löytää, selaan aina ensimmäisenä sinun suosituksesi. Kiitos näistä vuosista, olen löytänyt osaltaan sinun kauttasi tieni luonnonkosmetiikan pariin.

 46. Pipa sanoo:

  Kiinnostuksesta luonnonkosmetiikkaan löysin blogisi ja olen seurannut sitä alusta asti. Myös facebook- ja Instagram-tiliäsi olen seurannut koko ajan ja on ollut ilo huomata, miten seuraajien ryhmä on kasvanut muutamasta peluutuksesta tähän päivään. Aidosti kaunis-kirjasi on yöpöydälläni.

  On ollut ihanaa seurata matkaasi ja kehitystäsi Samalla olen itse oppinut paljon ja löytänyt luonnonkosmetiikan ja vinkkejä terveellisempään ruokavalioon ärtyneen suolen rauhoittamiseksi. Kirjoituksiasi on ihanaa lukea; ne ovat niin innostavia, mutta myös asiallisia ja ennenkaikkea luotettavia ja rehellisiä

  Kiitos kaikesta tähän astisesta, Katja, ja kaikkea hyvää eteenkin päin

 47. Mari sanoo:

  Mukana! Seuraan sinua itseasiassa enemmän instassa kuin blogissa 🙂 blogia luen säännöllisen epäsäännöllisesti mutta instaa katson aina! Minuun vetoaa se aitous niin paljon ja todella vähän seuraan ns. tuotettuja sivuja. Olet minulle luonnonkosmetiikan tietokanava! (Nyt myös ketogeenisen ruokavalion) eli rakastan blogisi infosisältöä ja inspistä ammennan juuri instasta (sen ilo ja rauha).

 48. Karoliina sanoo:

  Onnea 4-veelle!
  Olen seurannut satunnaisesti blogiasi kolmisen vuotta. Instastorien myötä vielä useammin.
  Pidä tuo rento tyylisi instassa 😉
  Tykkään blogissa asiantuntija artikkeleista, varsinkin missä perehdyt raaka-aineisiin.

 49. Helene sanoo:

  Olen seurannut Katja Kokkoa lähes alusta asti. Kiinnostuin luonnonkosmetiikasta vuonna 2011; kun nainen tulee tiettyyn ikään, sitä väistämättä alkaa kuulostella omaa kehoaan ja terveyttään eri tavalla kuin parikymppisenä (näin minun ystäväpiirissäni on ainakin tapahtunut!).

  Vuonna 2011 ei ollut montaa suomalaista bloggaajaa, jotka olisivat kuvanneet luonnonkosmetiikan hyötyjä tai käyttäjäkokemuksia. Muistan oikeastaan vain yhden – Katja Kokon. Ja siitä asti olen seurannut sinua kaikissa mahdollisissa some-kanavissa ja eri alustoilla, joilla olet esiintynyt (esim. radio ja tv).

  Saan sinua seuraamalla hirvittävän paljon tietoa, opin uutta minua kiinnostavista asioista ja koen, että olet vaikuttanut suuresti elämäntapanuutokseena, joka konkreettisimmin näkyy ruokavaliona ja kauneudenhoitona; koen saavani eräänlaista terapiaa ja huimaa hyvää oloa siitä, mitä suuhuni laitan ja millä tuotteilla ja miten itseäni hoidan.

  Arvostan myös tapaasi kirjoittaa hyvin, ja toisaalta aitoutta, josta puhut itsekin. Olen joskus seurannut moniakin eri blogeja, mutta heti kun blogi on muuttunut pääasiassa vain kaupalliseksi ja se aitous ja oikea elämä on häipynyt jonnekin ulottumattomiin, olen lopettanut seuraamisen. Erityisen paljon arvostankin Instagram-tiliäsi, ja perustelu on tismalleen niin kuin itse kirjoitit!

  Kiitos, Katja, inspiraatiosta ja hyvästä olosta, jota minulle tuotat!

 50. Veera sanoo:

  Noin kolme vuotta olen blogiasi lukenut, ahmimalla ammentanut sitä mieletöntä tietomäärää jota jaksat vilpittömästi jakaa. Olen vain facessa, insta on jotenkin outo juttu mulle. Näiden vuosien aikana minusta on tullut melkoinen purnukkahullu. Kiitos sulle!

 51. SaaraP sanoo:

  Blogisi ja luonnonkosmetiikka ylipäätään on minulle aika uusi tuttavuus. Olen seurannut blogiasi ja ig tiliäsi muutaman kuukauden vasta, mutta olen hyvin vaikuttunut. Luonnonkosmetiikasta on tullut jokapäiväinen juttuni ja nautin siitä kun saan tutkia eri vaihtoehtoja ja mikä olisi parasta juuri minulle. Blogissasi ja ig tilissäni minua inspiroi luonnollisuus, jotenkin terve hehku ylipäätään. En oikein osaa sitä paremmin pukea sanoiksi. Kuitenkin kiitos blogistasi, ig tilistäsi ja Joliesta ja lukemattomista vinkeistäsi.

 52. Marika Valve sanoo:

  Katja, kiitos jakamistasi asioista, joita joku voisi salaisuuksiksi myös kutsua. Et ole pantannut laajaa tietouttasi vaan jakanut hyviä kokemuksia, ideoita, tietoasi eteenpäin. Olet siis pistänyt hyvän kiertämään. Arvostan tätä niin suuresti, sillä tällaisia ihmisiä maailma tarvitsee enemmän. Sinun avulla olen saanut itsevarmuuttani takaisin, sillä jakamasi tietous temputtelevan ihonhoidon suhteen on avannut minulle mahdollisuuden hoitaa itse ongelmaani menestyksekkäästi ja olet auttanut minua ymmärtämään, mitkä asiat ovat merkityksellisiä ihonhoidossa. Se ei ole pelkästään purkki ihmevoidetta eikä se ole myöskään kuuriluontoinen asia. Olet antanut moniulotteisia ohjeita, mitkä kaikki voivat vaikuttaa ongelman syntyyn ja myös sen ratkaisemiseen. Olen seurannut sinua sosiaalisessa mediassa 1,5 vuotta ja tästä ajasta en voi sanoa muuta kuin KIITOS! Sinusta kumpuaa positiivinen energia ja hyvä olo, se tarttuu kanssaihmisiin. Olet suosikkini some-maailmassa ja odotan innolla, mikä on seuraava askeleesi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä <3

 53. MILKA sanoo:

  Aih olen nyt parin vuoden verran seuraillut blogista ja instan kautta ja niin paljon olen saanut! Huh mistä aloittais, no ainakin löysin luonnonkosmetiikan ja olen saanut hurjan paljon tutkia sen maailmaa ja eri tuotteiden vaikutuksia iho-ongelmiini. Blogistasi saa paljon uutta tietoa itseä mietityttäviin asioihin ja sellaisiin joita ei edes tajunnut ajatella. Blogissasi inspiroi sinun rohkea ja tutkiskeleva intosi ja kun joku suhtautuu noin intohimolla omaan juttuunsa. Seuraan sinua juurikin siksi, että saan itsekin avarrettua luonnonkosmetiikan maailmaa ja saan lukea blogia missä asiat ja niiden toimivuus kerrotaan suoraan!

 54. Tuulia sanoo:

  Olen seurannut ibstagramiasi ja blogiasi noin vuoden ajan. Vuosi sitten aloin tosissani kiinnostua luonnonkosmetiikasta, ja aloin etsiä lisää tietoa aiheesta. Sinun blogisi avulla olen löytänyt useita upeita tuotteita, ja olen todella innoissani luonnonkosmetiilasta. Myös ratsastukseen ja joogaan liittyvät kirjoituksesi ovat inspiroivia!

 55. Ihana arvonta ja ihana olet sinäkin. Olen seurannut sinua ja huikeaa matkaasi Jolien perustamisesta lähtien. Monia kosmetiikkaan ja hyvinvointiin liittyviä vinkkejä on tullut seurattua ja niiden ansiosta esim. kiusallinen ruusufinni katosi ja mistä olen ikuisesti kiitollinen. Monet itsellesi teemat kuten astrologia ovat myös minulle raikkaita ja lähellä sydäntäni – laaja kirjo itselleni rakkaita ja tärkeitä asioita jaksaa kiinnostaa ja kutsua puoleensa. Eniten seurailen sinua facebookissa, mutta viime aikoina olen siirtynyt enemmän instan puolelle. Jos joku teema mietityttää, saatan eksyä lukemaan asiasta suoraan myös sun blogista. Jään jännityksellä seuraamaan ja odottamaan, mihin matkasi sitten sinua ikinä viekään

 56. Niinna sanoo:

  Tiesin etäisesti Jolien toisen perustajan ja törmäsin tarinaanne jossain nyt jo unohtuneessa väylässä. Kävin aina joskus vilkaisemassa Jolien sivustoa. Kului tovi aikaa ja tulit vastaan Instagrammissa. Yllätyin, kuinka vaikutit 2.0-versiolta itseltäsi: liikenaisen kuori oli vaihtunut jooga-asanan lempeyttämään luonnonlapseen. Siitä heräsi mielenkiinto, että mikähän juttu, ja olen seurannut Instaasi siitä lähtien, eli muutaman vuoden. Toivonkin, että jatkat aktiivista Instagramin päivittämistä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja silottamattomuuden tiellä. Minus inspiroi kosmetiikan sijaan elämäntapafilosofiasi ja arjen valinnat.
  Onnea neljävuotiaalle blogille: se ei ole enää rääpäle vauva eikä riuhtova uhmaikäinen, vaan omaksi persoonaksi kasvanut lapsonen. (Sori lapsivertaus, vaikka yllä sen jo kielsit!)

 57. kukka sanoo:

  Onnea Katja pitkälle blogitaipaleelle!

  On ollut ihana seurata sun näitä innovatiivisia projekteja!

  Mä oon seurannut ja lukenut sun blogia ihan sieltä vanhan blogin, vuoden 2010, alusta alkaen. Nykyään mun seuraaminen tapahtuu useimmiten FB:n kautta. Aikasemmin myös Bloglovinin, mutta nykyään harvemmin jaksan käyttää sitä. Instassa en ole ollenkaan.

  Tykkään sun tavasta kirjoittaa ja tietenkin kaikesta visuaalisuudesta, kuten sun pukeutumisesta.

  Tykkään seurata sua myös sun edelläkä ijyyden vuoksi- nähdä ja lukea aina mielenkiintoisista ja uusista jutuista!

  Nykyään käyn välillä lukemassa myös haulla sun blogista luonnonkosmetiikan asiasanoja, jos haluan luotettavaa ja vakuuttavaa tietoa.

  Paljon menestyksekkäitä vuosia tulevaan!

 58. Onnittelut 4-vuotiaalle! Olen seurannut blogiasi jo vuosia ja Instagrammia siinä sivussa. Tykkään tavastasi kirjoittaa ja aiheet kiinnostavia. Luonnonkosmetiikan tuotejutut ja -kokemukset koukuttavat – hyvällä tavalla tietysti. Esim. äskettäinen juttusi aamurutiineistasi oli kiva lukea.

 59. Heidi sanoo:

  En muista kuinka kauan olen seurannut blogejasi, mutta joka tapauksessa jo ennen Jolien perustamista. Seurasin sitä suurella innolla ja kävimmekin ystävien kanssa luonasi meikkausopastuksessa juuri Jolien avaamisen kynnyksellä. Sitä intoa ja energiaa oli upeata seurata!

  Nyt seuraan etenkin blogia ja on ihana oppia koko ajan lisää ihonhoidosta. Arvostan myös tuota omien rajojen tunnistamista ja niiden kunnioitusta, se ei ole helppoa! Ajatuksissani on ollut kysyä henkilökohtaisen ihonhoitosuunnitelman perään, jos siihen vain on mahdollista saada suosituksia myös niistä edullisemmista sarjoista. Tosin jos voitan tämän, niin pyydän sen ehdottomasti ja sitten menen Jolieen hakemaan kaikki herkut 🙂

  Onnea siis blogisynttäreistä ja upeasta matkastasi, seuraan mielenkiinnolla matkasi jatkoa!

 60. Elina sanoo:

  Aloitin seuraamaan Joliee ja sen kehittymistä heti sen alkuvaiheessa, ja sitten omia fb-sivujasi ja instaa ehkä Aidosti kaunis -kirjan myötä. Blogia kävin toki sitä ennenkin lukemassa. Olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa jo noin 15v, aloitin lähinnä eettisin perustein, mutta blogisi ja kirjasi myötä olen löytänyt raaka-ainerakkauden (ja kasvovesi!!), ja toki monta uutta kosmetiikka-tuttavuutta. Ja ihoni kunto on parantunut rutikuivasta lähelle normaalia. Kiitos, ja kaikkea hyvää tulevaan!

 61. Päivi L sanoo:

  Olen seuraillut sua jo vuosia. Alun perin löysin blogisi Heidi Kuusiston Quinoaa-blogin kautta eli olen seurannut sinua jo Moments-blogisi ajoilta. 😀 Nykyään seuraan sua Facebookissa ja Instassa, niiden kautta sitten bongaan uudet, itseäni kiinnostavat blogipostaukset.

  Mua miellyttää kirjoituksissa ja somekanavissasi selkeys, kauniit kuvat, elämänmakuiset kirjoitukset sekä tietysti rautaisella ammattitaidolla annetut kauneudenhoitovinkit. Varsinkin kasvovesipostauksesi mullisti ihonhoitorutiinini, kiitos siitä! 😀 Myös ravinto- ja reissupostaukset kiinnostavat. Seuraavaksi lukulistalla on kirjasi, jota en ole vielä lukenut.

  Keep up the good work! 🙂

 62. Olen lukenut blogiasi arviolta pari vuotta, ja seuraan sinua myös Instagramissa ja Facebookissa. Kiinnostuin luonnonkosmetiikasta samalla, kun aloin toivoa perheenlisäystä, ja raskauden alkaessa olin jo vaihtanut lähes kaikki kosmetiikkatuotteni luonnollisiin versioihin. Nyt jo viisikuisen tyttäreni ihonhoidossa suosin myös luonnonkosmetiikkaa. Blogisi on mahtava luonnonkosmetiikan tietopankki, ja nykyään jos kiinnostun jostain uudesta tuotesarjasta, katson ensimmäisenä, oletko kirjoittanut siitä blogissasi. Myös persoonana olet hurjan inspiroiva – hehkut hyvää oloa ja positiivisuutta mutta samaan aikaan olet napakan ja määrätietoisen oloinen tyyppi. Lisäksi kotisi on valtavan kaunis, joten kosmetiikka-arvioiden ja -vinkkien lisäksi myös sisustuspostaukset ovat mieleeni!

 63. Riikka sanoo:

  Sain Aidosti Kaunis -kirjan lahjaksi noin puolitoista vuotta sitten ja sen luettuani hurahdin täysillä mukaan ja aloin seuraamaan blogia ja ig:tä aktiivisesti. Ihonhoitorutiinit ovat kokeneet suuren muutoksen ja tulokset ihan huikeat, kiitos tästä sinulle! 🙂 Innolla odottelen tulevia postauksia ja uusia vinkkejä ihonhoitoon ja tuotteisiin.

 64. Miila sanoo:

  Olen seurannut tätä blogia sen perustamisesta lähtien ja sinua Jolien ajoista asti. Seuraan myös Facebookissa, Instassa en ole ilmoittautunut seuraajaksi, mutta käyn kyllä kurkkimassa. Erityisesti ihonhoito ja luonnonkosmetiikka kiinnostavat näin ekokosmetologina, ja on ollut tosi kiva huomata, miten moni asiakaskin on sinun innostamasi alkanut esim. lotrata kasvovedellä. Osittain luenkin blogiasi myös ammatillisessa mielessä: minusta on tärkeää olla kartalla samoista tuoteuutuuksista ym. kuin asiakkaatkin, vaikka harvemmin pystyn uutuuksia itse testailemaankaan kylppärin pursuillessa jo entuudestaan…

 65. Anne sanoo:

  Seuraan Instassa. Oon seurannut viime keväästä asti luettuani Aidosti Kaunis kirjaa Oot innoittanut mua kiinnostumaan ihonhoidoista ja luonnonkosmetiikasta. Ja lähdenkin syksyllä opiskelemaan kosmetologiksi

 66. Heini sanoo:

  Luin kirjasi noin puolitoista vuotta sitten, kun ihoni herkistyi ja etsin apua luonnonkosmetiikasta. Sen jälkeen löysin blogisi ja IG-tilisi. Olin aivan ummikko luonnonkosmetiikan maailmassa, mutta kirjasi ja blogipostauksiesi avulla aloin ymmärtää enemmän tuotteista ja ennen kaikkea siitä, mitä oma ihoni kaipasi. Vaihdoin koko kosmetiikka-arsenaalini luonnonkosmetiikkaan, ja tadaa! iho-ongelmani ovat historiaa. Sen jälkeen toki osa tuotteista on vaihtunut, ja olen mm. päätynyt käyttämään Whamisan tuotteita suosituksestasi.

 67. Emmi sanoo:

  En osaa tarkalleen sanoa, kuinka kauan olen sinua seurannut, mutta ”tutustuin” sinuun silloin kun perustitte Jolien. Taisin jo silloin löytää blogiisi, mutta jossain vaiheessa hukkasin sinut. Onneksi olen nyt viimeisen vuoden sisällä löytänyt sinut uudestaan, koska koen saavani sinulta aivan valtavasti vinkkejä ja tietoa kosmetiikasta! Lähden usein etsimään blogistasi tietoa uusista tuotteista.
  Seuraan siis blogiasi ja lisäksi Instagramiasi. Pidän paljon Instagram-sisällöstäsi! Se on positiivista ja inspiroivaa kun olet tekemisissäsi niin läsnä ja täysillä mukana. Luotan ammattitaitoosi ja pidän blogiasi ”tietokirjana”, josta löydän tarvittavat tiedot 🙂

 68. Tarja Parkkinen sanoo:

  Olen seurannut blogiasi ainakin kolme vuotta luonnonkosmetiikkaan siirtymisen myötä löytäen paljon hyviä vinkkejä. Seuraan myös Facebookissa. Olen myös tehnyt itse kosmetiikkaa ohjeidesi mukaan sekä blogista että kirjastasi. Ihonhoitovinkeejä ja hiustenhoitovinkkejä olen saanut paljon. Hyvä olo ja sisustus myös lähellä sydäntäni. Sinulla on ihana blogi ❤️

 69. Katja sanoo:

  Olen seurannut blogiasi aika tasan seitsemän kuukautta. Stockalla Diorin myyjä totesi kerran, että ”on meilläkin luonnollisia raaka-aineita” ja se kommentti jäi kytemään päähäni. Luonnollisestikin kiinnostukseni heräsi ajatukseen, että millasista kaikenlaista kosmetiikkaa sitten voi olla. Löysin sinun blogin ja Whamisa -hehkutuksen 🙂
  Jouluna tilasin Whamisalta ”ihan kaikki” ja voi pojat, että maailmani (kosmetiikkamaailmani) muuttui!
  Ja ilokseni vielä huomasin, että saan todella monta tuotetta yhden Diorin voidepurkin hinnalla!
  Valaistuneena olen jakanut useille ystävilleni blogisi kirjoituksia, jotta mahdollisimman moni pääsisi kokeilemaan laadukkaita luonnonkosmetiikan tuotteita tai luonnonkosmetiikkaan/eko – elämäntyyliin liittyviä palveluita.
  Eli minulle blogisi on monipuolinen tiedon lähde ja ostokäyttäytymiseni johdattelija 🙂
  Kiitos!

 70. Minna sanoo:

  Onnea Katja! <3 Olen seurannut sinua jo aika monta vuotta, en ihan tämän blogin alkuajoista mutta melkein! Ehkä 2015 vuoden keväästä saakka? Seuraan sinua sekä täällä, instassa että facessa. Kommentoin alkuaikoina tosi aktiivisesti, mutta nyt se on vähän jäänyt. Luen silti jokaisen jutun! Olen myös monta kertaa lukenut blogisi läpikotaisin.

  Voi, mitä olen saanut jutuistasi… Aika lailla melkoisen elämänmuutoksen. Hoidin ihoani aika huonosti, kun ensimmäistä kertaa löysin blogisi. Innostuin luonnonkosmetiikasta ihan 100-0, vähän liikaakin kenties. Iholle pompsahti POD. Sain sinulta niin paljon apua silloin, etten voi sitä sanoin kuvailla. Myös konkreettisia ihonhoitovinkkejä, mutta myös henkistä tukea. Pitkät sähköpostikeskustelumme silloin vuosia sitten johtivat siihen, että pyöräytin elämäni uusiksi. Tiesin olevani stressaantunut ja työssä, joka kuluttaa minua. Nyt olen opiskelemassa toista vuotta ihan uutta alaa, kiitos sinun. Teen myös töitä samalla, mutta hyvin kevennetyllä työtahdilla. Siis kiitos!

  Sinussa eniten inspiroi aitous. Pidän insta-tilistäsikin erityisesti juuri siksi. Kaikesta, mitä teet paistaa myös suuri intohimo tekemääsi ja se näkyy, että olet nyt paikassa elämässäsi jossa sinulla on hyvä olla. Ihailen sitä, että haluat jatkuvasti kehittyä, mutta muistat pitää oman kokonaisvaltaisen hyvinvointisi aina edellä!

  Suuri kiitos sulle Katja kaikista jutuista vuosien varrella, tuesta silloin vuosia sitten ja paljon onnea ja tähtisumua tulevaan! <3

 71. Nina70 sanoo:

  Olen seurannut sinua eri foorumeilla reilun parin vuoden ajan. Luonnonkosmetiikka on alkanut entistä enemmän kiinnostamaan

 72. Anna-Riina sanoo:

  Mahtavaa matkaa olet tehnyt ja jatkat edelleen! Olen seurannut kirjoituksiasi epäsäännöllisen säännöllisesti jo Jolien ajoista lähtien. Seuraan lähinnä vain blogiasi. Tapasi kirjoittaa luonnonkosmetiikasta on inspiroiva ja informatiivinen. Olen avullasi löytänyt paljon hyviä tuotteita ja saanut vinkkejä myös kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Reseptivinkkisi ovat esimerkiksi aivan Loistavia! Jos vastaani on tullut jotain toista kautta jokin mielenkiintoinen tuote, on tapanani ollut googlettaa sitä sinun nimelläsi! Luotan asiantuntijuuteesi ja kokemukseesi.

 73. Karoliina sanoo:

  Hei Katja! Olen seurannut blogiasi vajaan puoli vuotta ja Instagramia kolmisen kuukautta. Se että teet asioita sydämestä käsin tulee vahvasti läpi ja se on inspiroinut minua valtavasti. Olen tehnyt blogisi mukana tämän kevään aikana sukelluksen luonnon kosmetiikan maailmaan ja saanut valtavasti tietoa ihonhoidosta ja luonnonkosmetiikan tuotteista. Ihon hoito rutiinit ovat menneet kokonaan uusiksi. Nyt olen alkanut opetella enemmän oman harkinnan ja omien tuntemusten seuraamista. Olet ollut tavallaan mun personal guide luonnon kosmetiikkaan puolen vuoden ajan ja nyt on tämän lapsen aika lähteä maailmalle testaamaan kykyjään 😀
  Blogisi on toiminut itselleni myös tietopankkina, josta voin tsekata jonkin tuotteen tai tuotesarjan ominaisuuksia. Myös kirjoitukset yksittäisistä raaka-aineista ovat super kiinnostavia. On ollut hyvä oppia tuntemaan perusjuttuja, joiden pohjalta voi tehdä ihonhoitoon liittyviä ostopäätöksiä . Uuden oppiminen on ollut ihanaa!

  Kaikkia parasta tulevaisuuden uusiin tuuliin sinulle ♡

 74. Meri sanoo:

  Kiitos Kata Kokko kaikista i h a n i s t a vinkeistä ja postauksista vuosien aikana luonnonkosmetiikkaan liittyen❤ Olen vannoutunut ja intohimoinen luonnonkosmetiikan käyttäjä ja rakastan näitä juttuja. Parhaat tuotteet olen löytänyt sinun opastamana blogistasi jo vuodesta 2014 alkaen ja seurannut myös instassa. Exkuiva ihoni on ihan erilevelillä nyt ja siksi elämänsä kunnossa tänään 57 – vuotiaana. Sinun kuvaavat asiantuntevat tuotekertomukset ovat a i n a pitäneet paikkaansa ja toimivat todella niinkuin sanot. Olen käyttänyt erilaisia (keskihintaisia) sarjoja ja ostan sen verran kuin kerrallaan tarvitsen, vaikka oikeestihan näitä purkkeja himoittaisi keräillä kylppärin hyllyt täyteen! mutta vaalin myös puhdasta luontoa, ihmisiä, hyvinvointia ja yksinkertaisuutta enkä enää jaksa elää liian tavaran keskellä ja hamstrata enempää, kuin sen hetkiseen tarpeeseen. Tykkään myös hyvinvointimatkajutuistasi, koska lomamatkailen kylpylöissä ulkomailla. Joogaa en ole vielä löytänyt mutta pilates on ollut arkiviikko ohjelmassa jo useita vuosia. Ihanaa kesää⚘ja onnea jatkoon! mukavaa ollut Rosen opiskelijana seurata myös kehosi huikea kehitys (näkyy kuvissa) nyt parinviime vuoden aikana.

 75. Olen seurannut blogiasi jo pitkään, en ihan tarkalleen muista – ehkä kolme vuotta? Silloin siirryin käyttämään pelkästään luonnonkosmetiikkaa, ja Joliesta olen ensimmäiset ostanut. Luonnonkosmetiikka ja joogajutut kiinnostavat, molemmat ovat lähellä omaakin sydäntä. Kommentoin harvakseltaan, mutta kaikki jutut luen. Tuntuu, että blogistasi paistaa sellainen sydämellinen ja aito tunne, joka saa ainakin minut kiinnostavien aiheiden lisäksi pysyttelemään matkassa, vaikka viime vuosina olen karsinut radikaalisti seurattavien blogien määrää oikean elämän kiireiden takia. Kiitos siis!

 76. Eerika sanoo:

  Upea arvonta ja kertomus elämästäsi <3 olen seurannut blogiasi ja facebookissa noin parisen vuotta tiiviisti kun ne löysin. Ja siitä lähtien olen odottanut aina innolla uusia tekstejä blogissa. Rakastan lukea uusista kosmetiikan tuotteista ja niistä olen saanut paljon apua ihon ongelmiin ja oppinut tuntemaan omaa ihoani. Myös kirjasi kautta joka oli ihana!! Kiitos että olet ja piristät päivääni! Jatka samaan malliin. 🙂

 77. Riikka sanoo:

  Olen seurannut sinua nyt puolisen vuotta instagramissa. Sieltä aina silloin tällöin päädyn tänne blogin puolelle, kun tulee vastaan mielenkiintoinen aihe. Blogisi on kuitenkin jo ollut pitkään tuttu, luonnonkosmetiikasta kun on kiinnostunut, sinun jutut tulee usein eteen. ☺ Tykkään lukea blogiasi, kun se on oikeasti asiantuntevaa, ei vain mutuun pohjautuvaa. Ja instastasi tykkään kun se ei ole täysin mainosten vallassa, kuten valitettavan monen bloggaajan.

 78. Milja sanoo:

  Olen seurannut blogiasi muutaman kuukauden ajan. Seuraan myös instagramissa.
  Olen saanut sinulta paljon hyviä tuotevinkkejä ja tietoa luonnonkosmetiikasta. Inspiroit terveellisempään elämäntyyliin.
  Mukava on ollut myös lukea hevosaiheisia postauksiasi 🙂
  Itselläni oli ollut taukoa ratsastuksesta muutaman vuoden ajan mutta osaltaan myös sinun postauksesi inspiroivat minua aloittamaan uudelleen tänä keväänä 🙂
  Kiitos Sinulle!

 79. Jaana Sundberg sanoo:

  Löysin blogisi noin vuosi sitten, kun lähdin etsimään tietoa kasviväreistä. Siitä lähtien olen seurannut sinua kaikissa kanavissa! Kiitos informatiivisesta blogista ja maanläheisestä instagram-tilistä ❤️

 80. Emmi sanoo:

  Kollegana seuraan blogiasi mielenkiinnolla ja liittyviä vinkkejä. Lukija olen ollut jo vuosia. Miusta on ihanaa,että kirjoitat kokonaisvaltaisesta kauneudesta suurella sydämellä. Seuraan myös Intiassa siuta.

 81. Sanna sanoo:

  Hmm.. seuraamisen aloitin edellisen blogisi yhteydessä ( en millään enää muista nimeä) silloin mukaan lähdin raakaruuan myötä ja mukana ollaan roikuttu läpi jolien perustamisen ja siirtymisen tähän sinuun omaan ihanaan blogiin. Mitä olen saanut no viimeinkin täysin luonnonkosmetiikkaa sisältävän ihonhoito ja meikkipussi. ( ja miljoona varatuotetta joita pitää joskus kokeilla) Mutta eilen juuri mietin että ison asian jonka sinun blogista ja kurssilta sain on palava rakkaus astangaan ja Yin joogaan, vaikka jooga onkin elämässä ollut nyt tauolla ja eteenkin astangan tekeminen fyysisesti hyvin vaikeaa se jaksaa silti aina vetää luokseen. Ja lupaus itselleni onkin ottaa lempeästi jooga takaisin elämään, ilman kilpailua kehittymisestä.

  Minua inspiroi kyllä juurikin se sinun aitous ja että kehityt ja muutut koko ajan, löydät uusia innostuksen kohteita ja puolia itsestäsi. Hurjan paljon onnea tähän hetkeen ja tulevaan. Innolla odotetaan sitä lisäpostausta ketoosista, olet meinaan ihan huikean hyvinvoivan näköinen nykyään! 🙂

 82. Jaana sanoo:

  Olen seurannut sinua nyt vuoden verran, ja instankin laitoin seurantaan nimenomaan tarinoiden vuoksi pari kk sitten!
  Olen aikoinani seurannut varsin aktiivisestikin blogeja ja ihmettelen kun en ole aiemmin löytänyt tänne. Nykyään en seuraa muita blogeja lainkaan.
  Tänne löysin kun googlettelin apua hormonaaliseen akneen joka oli vaivannut jo pari vuotta. Innostuin selaamaan blogia ja pohdin kauan suosituksiasi akneiholle (tuotteiden loppusumma kun aiheutti nikottelua..) mutta päädyin lopulta ne ostamaan, ja iho muuttui totaalisesti! Siitä lähtien olen tätä blogia pitänyt ihonhoito”raamattuna”, jota seuraan aktiivisesti ja jota olen todella monille tuttavillekin suositellut! Mieskin jo tietää Katjan ja kysyy kun uusia purkkeja hyllylle ilmestyy, että ”Katja Kokkoko taas suositteli jotain” 😀
  Kiitollisin olen kuitenkin siitä että olet avannut ihan uuden oven luonnonkosmetiikkaan itselleni! Käytin sitä ennenkin mutta mukana kulki myös muita myrkkyjä… Ja nyt vuoden aikana lähes kaikki on vaihtunut luonnonkosmetiikkaan edellisten loputtua ja olo on jotenkin…ihana, kun tietää mitä itseensä hieroo!

  Blogissa inspiroi hyvä ja rauhallinen fiilis, ja asiantuntemuksesi luonnonkosmetiikkaan liittyen joka edelleen jaksaa ällistyttää! Olen myös todella kiitollinen että jaat aktiivisesti tietämystäsi meille kaikille.
  Jos jotain toivoisin niin sitä, että beauty guide päivittyisi jo 😀

 83. Maria Zenger sanoo:

  Olen seurannut blogiasi ja matkaasi vuodesta 2011 lähtien. Silloin olimme samaan aikaan Koh Makin retriitillä ja tutustuimme. Sinun ajatuksesi ja visiosi tuolloin jäivät mieleeni, ja olenkin ilolla ja mielenkiinnolla seurannut vuosien aikana sitä,mitä olet rakentanut. Ja se luonnonkosmetiikka, se on tullut elämääni sitä lähtien myös, ja nyt myös lasteni elämässä tärkeänä osana. Suuri kiitos sinulle asiantuntevasta sisällöstä, johon voin luottaa. Minua on erityisesti inspiroinut sinun kirkas visiosi ja tehtäväsi luonnonkosmetiikan merkityksen ja tärkeyden tietouden levittämisessä.
  Seuraan sinua kaikilla kanavillasi

 84. Titania sanoo:

  Olen seurannut tätä blogia alusta asti ja muistan lukeneeni juttujasi jo Jolien blogista sitä ennen. Tykkään juuri aitoudesta ja siitä, ettei kaikki ole viimeisen päälle siloteltua ja brändättyä, vaan tunnut blogisi välityksellä ihan oikelta ihmiseltä. 🙂 Olen saanut blogistasi paljon hyviä kosmetiikkavinkkejä. Suurin syy blogin seuraamiseen on kuitenkin joogajutut, niitä toivon lisää!

 85. Sari sanoo:

  Aloin seuraamaan sinua jo ennen Jolien syntymistä. En kyllä enää muista silloisen blogisi nimeä, mutta muistan, miten minua jo silloin viehättivät ja kiinnostivat positiivisuutesi ja tapasi kirjoittaa luonnonkosmetiikasta, jonka pariin olin silloin vasta löytänyt.

  Tapasin sinut kerran Joliessa ja sain hyviä tuotesuosituksia ja vinkkejä. Siitä lähtien olen mm. levittänyt sy-voiteet nimettömillä ja ottanut kasvovedet säännölliseen käyttöön. Myöhemmin blogisi myötä löysin balmit, joista pidän kovasti.

  Edelleen törmätessäni johonkin kiinnostavaan uuteen tuotteeseen tai sarjaan käyn ensin tarkistamassa, oletko kirjoittanut siitä. Joihinkin kirjoituksiisi palaan uudestaankin. Älä vain lopeta!

 86. Hippi sanoo:

  Mukana ihanassa arvonnassa. Olen seurannut sinua Instagramissa ehkä noin vuoden ja olet yksi lempiseurattavistani, ehdottomasti. Hiusten kasvivärjäys, hiusöljyt, ihon hoito ja ehostaminen – rakastan itsekin luonnollista kauneutta ja kaikkea tätä olen sinun vinkkiesi kannustamana päässyt kokeilemaan helpolla tavalla. Seuraan siis Instaasi ja sieltä klikkaan usein blogiisi. Syvällisyys kiehtoo ja juttusi ovat perusteellisia. Kiitos inspiraatiosta ja kaikkea hyvää tuleviin kuvioihisi!

 87. Sari sanoo:

  Jatkoa vielä edelliseen kommenttiini: Seuraan sinua kaikin tavoin eli luen blogiasi, face-päivityksiäsi ja Instagram-tiliäsi

 88. Sanna sanoo:

  Olen seurannut blogiasi noin kahden vuoden ajan, oikeastaan heti siitä saakka kun siirryin luonnonkosmetiikan ihanaan maailmaan. Täältä olen saanut monta vinkkiä ja löytänyt mm. tätä kautta maailman parhaan kasvohoitolan Lupauksen ja Tarjan! Seuraan Instagramia jonkin verran ja oikeastaan se toimii pääasiallisena impulssina tulla lukemaan blogia kun vinkkaat jutusta. Ihana blogi ja arvostan erityisesti tietämystäsi luonnonkosmetiikasta ja sen raaka-aineista.

 89. Karoliina sanoo:

  Olen lukenut blogiasi varmaankin alusta asti. Kiinnostus luonnonkosmetiikkaan lähti ensimmäisen raskauden aikaan yhdeksän vuotta sitten, sinun kautta löysin tuotteita joita kokeilla. Luonnonkosmetiikan saralla tänä aikana on tapahtunut paljon kiinnostavaa. Sinun kirjoitukset ovat aina olleet asiantuntevia ja luotettavia.

  Nykyään luonnonkosmetiikka on arjen luksusta, mutta luottotuotteet löytäneenä ei jaksa sen enempää sytyttää. Mutta sinun seuraaminen on jatkunut. Kiinnostus joogaan, hengellisyyteen, aitous ja kiva insta ovat syitä miksi haluan sinua jatkossakin seurata.

  Hyvää kesää Katja ja onnea unelmien saavuttamiseen ☀️❤️

 90. Fiia sanoo:

  Ainakin parisen vuotta tullut seuratt sua blogin ja instan kautta, toki myös muissa kanavissa (esim.lehdissä) olen pysähtynyt lukemaan ajatuksiasi, sillä pidän arvomaailmastasi ja arvostan tieto-taitoasi. Henk.koht. lukisin miellläni lisää esimerkiksi ruokareseptejä ja ylipäätään laajemmin lifestyle-tyylisiä juttuja.

 91. Carita Pusa sanoo:

  Siirtyminen luonnonkosmetiikkaan puolitoista vuotta sitten oli haastavaa. Tuotteita vaikka miten paljon ja kuitenkin opiskelija bubjetilla haluaisi tilata/ostaa tuotteita jotka sopisivat itselle. Näitä selvitellessäni netin ihmeellisestä maailmassa törmäsin blogiisi. Siitä asti olen seurannut sekä blogia kuin myös Facebookissa. Koen olevani itse juurikin matkalla kohti oman näköistä elämääni jonka vuoksi blogisi on kokonaisvaltaisesti ollut kovin inspiroiva ja antanut paljon uusia ajatuksia. Kiitos näistä.

 92. Päivi sanoo:

  Olen lukenut blogiasi jo vuosien ajan (myös vanhaa blogia), välillä aktiivisesti, välillä taukoja pitäen. Myös facen kautta seuraan. Olen saanut blogista paljon vinkkejä ihonhoitoon ja tuotteisiin. Pidän blogin positiivisesta sävystä ja asiantuntijuuden tasosta.

 93. Sini sanoo:

  Olen seurannut sinua noin reilun vuoden ajan. Löysin blogisi hurahdettua luonnonkosmetiikkaan muutamia vuosia sitten. Nyt kyllä täytyy tunnustaa, että tuli yllätyksenä, että olet Jolien perustaja, kävin viime viikolla Helsingin stokkalla, jossa nykyään Jolie piste ja sain erinomaista palvelua ☺️ blogissa parasta on tietenkin syväluotaavat tekstit luonnonkosmetiikasta ja se kuinka opetat meitä tavallisia tallaajia saamaan kaiken hyödyn irti siitä! Huomaan myös, että sinun innoittamana värjäsin tukkani ensimmäistä kertaa hennalla ja sain täältä blogista siihenkin paljon hyvää ohjeistusta. Pidän sinua luonnonkosmetiikan pioneerina!

 94. Tiina sanoo:

  Olen uusi seuraaja, ystäväni suosittelu muutamat kuukaudet sitten.Olen aiemminkin käyttänyt luonnonkosmetiikkaa mutta nyt herännyt kunnolla taas tutkimaan sitä maailmaa.Henkilökohtainen vastuu maailman hyvinvoinnista on itselle tärkeää ja yritän tehdä sen mukaan valintoja.Instaasi ja facebookia seurailen, samoin jos vain aikaa, luen myös blogejasi.Itse arvostan juurikin aitoa heittäytymistä kuviin ja postauksiin.

 95. Anna sanoo:

  Olen seurannut instassa sinua nyt muutaman kuukauden. Taannoin seurasin Jolien syntyä facen kautta. Luonnonkosmetiikka on kiinnostanut kymmenisen vuotta. Nyt yritän saada itselleni joogakärpäsen pureman ja uskaltautua kokeilemaan sitä kunnolla taas vuosien jälkeen.

 96. Kati sanoo:

  Olen lueskellut blogijuttujasi reilun vuoden ja tänään löysin Instagramisi (ihanaa! ja pidän linjastasi mikä sinulla ig:n suhteen on!).
  Olen hakenut jutuistasi ennenkaikkea kokemuksiasi luonnonkosmetiikkaan liittyen. Henkinen ja fyysinen hyvinvointi kiinnostavat ja joogasisällöt ovat ehdottomasti seuraavaksi lukulistalla! Juttusi ovat laajoja ja huolellisia, asiantuntevia, aitoja. Kiitos ❤

 97. Anna W. sanoo:

  Oho, mikä arvonta! Harvoin tulee tälläisiin osallistuttua, mutta nyt on kyllä niin makoisa palkinto, että… Itse olen seurannut sinua pääasiassa instagramin puolella. Blogissa käyn lukemassa yksittäisiä juttuja vain. Löysin sinut Susanna Vennon kautta ja seuraan erityisesti joogan ja lifestylejuttujen takia sinua. Olen toki myös kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, mutta juuri tuo kokonaisvaltainen kehon ja mielen yhteys ja hyvinvointi on se, mikä minua eniten kiinnostaa. Onnea tuleviin haasteisiin! Odotan innolla uutta kirjaa.

 98. merikukka sanoo:

  Olen lukenut blogiasi jolie-ajoista lähtien. Olen sinun kauttasi tutustunut luonnonkosmetiikkaan ja pikku hiljaa olen vaihtanut kaikki käytössä olevat tuotteet luonnonkosmetiikkaan. Myös oppinut sinulta hoitamaan ihoa hellävaraisesti ja oikein.

 99. Sanna sanoo:

  Olen seurannut blogiasi satunnaisesti noin 3-4 vuotta. Lähinnä Facebookin kautta luen blogiasi ja silloin aikaa menee muutama tovi. Sivut löysin sattumalta kun etsin tietoa luonnonkosmetiikasta. Kirjoitat todella hyvin ja ymmärrettävästi kosmetiikasta ja muustakin. Luonnollisuus kirjoitettaessakin on parasta 🙂

 100. Saara E sanoo:

  Olen kulkenut mukana Jolien alkumetreistä lähtien ja seurannut matkaasi siis jo aika monta vuotta 🙂 Olen kerran ollut meikattavanasikin Joliessa. Olen sinulta oppinut paljon luonnonkosmetiikasta ja fiilistellyt elämäntapaasi, joka poikkeaa aika paljon omastani.

 101. Riitta S sanoo:

  Olen seurannut blogiasi melkein alusta asti, en ihan tarkkaan muista milloin aloin seuraamaan. Instagramia muutamia vuosia. Suurinpiirtein kaikki mistä kirjoitat kiinnostaa ja inspiroi! <3 Blogista välittyy hyvä fiilis. <3

 102. Heini sanoo:

  Seurasin jo aikoinaan kun kirjoitit muistaakseni raakaruokablogia ja joskus ollaan oltu samalla pääsiäisintensiivillä Annankadulla. Lähinnä seuraan blogissa, Instaa ei ole, mutta välillä myös Facessa. Sun kautta olen löytänyt oikeat sarjat itelle luontaiskosmetiikasta ja saanut ongelmaihon kuriin. Sekin myös auttaa, että aiemmin oltiin aika samassa tilanteessa ihon kanssa (tukkeutumia jne), joten tiesin heti että mikä sulla toimii, toimii mullakin. Kaiken lisäksi meillä on aika samanvärinen iho eli kun löydät jonkun uuden meikkivoiteen niin melkeinpä voin saman sävyn tilata itsellenikin. Alussa aina kyselin vinkkejä sävyn valintaan, mutta nykyään ei tosiaankaan enää tarvii.
  On myös ollut lohduttavaa kuulla, etten ole ainut, jolla on ollut haastavaa välillä joogan kanssa vaikka itsellä onkin yliliikkuvat nivelet. Toisinaan kuitenkin kroppa on todella jäykkänä.
  Eli itseäni eniten inspiroi luontaiskosmetiikan ja joogan postaukset, mutta myöskin jutut luonnonkivistä ja luontaisparantamisesta.

  Vielä yksi kysymys jos voisit vastata kun mulla on Lovean aurinkosuojavoide mutta epäilen kuinka hyvä valinta se on. Eli mitä mieltä olet? Lähinnä epäilyttää kun siinä on vettähylkivä koostumus ja on vaikea pestä iholta pois joten ei vaikuta siksi niin luontaiselta valinnalta.
  Kiitos 🙂

 103. Herranjestas nainen olet huippu Sun Instagram on yksi niistä tileistä, joita seuraan intohimolla, etenkin sun stooreja! ❤️ Blogiisi eksyin useampi vuosi sitten ensimmäisen kerran ja nyt tässä viimeisen vuoden aikana oot noussut mun yhdeksi suosikiksi. Voisi tavallaan sanoa että oot mun idoli, haluan tavoitella samaa henkistä että fyysistä tasapainoa ja tuota mahtavaa energiaa mitä susta huokuu myös blogin että Instagramin kautta. Välillä mietin, miten jaksat ylläpitää tuota kaikkea energiaa, kokeilla erilaisia ruokavalioita ja pitää niistä kiinni, liikkua, joogata ja haaveilla uudesta. Uskon että sun unelmat toteutuvat, etenkin sulta odottaisin innolla omaa kosmetiikka sarjaa Oot erittäin inspiroiva ja olet yksi niistä jotka saivat muhun intoa jatkaa opiskelua kauneudenhoidon alalla niin pitkälle kuin mahdollista. Keep going ❤️

 104. Janniina sanoo:

  Hei Katja,
  Olen seurannut sinua jo noin nelisen vuotta blogin puolella ja lähes yhtä kauan instassa, facebookissa hieman vähemmän.

  Olen saanut sinulta niiiin paljon tietoa ihonhoidosta, että olisin varmasti jo aivan ryppyinen ilman sinua! Ihaillen katson ja luen juttujasi ja rakastan pieniä yksityiskohtia, miten paljon tiedätkään. Alalla liikkuu monia mielipiteitä ja tapoja tehdä asioita, mutta olet lunastanut sen luottamuksen, että mitä tahansa muualla sanotaan, sinun sanasi on se mihin luotan. Olet neuvoissasi napakan itsevarma, etkä pyörrä mielipiteitäsi tai pyytele anteeksi, sitä ihailen suunnattomasti.
  En seuraa muita kosmetiikka-, kauneus- tai hyvinvointi-blogeja, koska olen saanut täältä kaiken avun mitä tarvitsen, esimerkiksi kun teit henkilökohtaisia ihonhoidon ohjeita, sain siitä suuren avun, ei ole enää kuivanäppyjä! (<3!!)
  Kokonaan luonnonkosmetiikkaan siirtymiseni oli super paljon helpompaa, kun olit apunani, oppaassa sekä Aidosti kauniissa.

  Niinkuin edellisestä huomaa, seuraan pääosin kosmetiikkasisältöäsi, mutta harjoittelen myös "uudempaa" puolta blogistasi, eli kokovaltaista hyvinvointia sisältäviä asioita. Täytyy kyllä todeta, että sinusta kyllä huomaa miten hyvin voit nykyään, sinä loistat ja hehkut, se inspiroi. Tästä näköjään tuli tälläinen kehumiskommentti, mutta kaikki tuli sydämestä. Kiitos, kun teet tätä Katja!

  Ps. Täytyy vielä todeta, että blogistasi välittyy suuri aitous, ehkäpä osasyy siihen on juuri se, ettei esimerksi instagramisi ole supersiloiteltu, aseteltu ja harkittu 🙂

 105. Pilvi sanoo:

  Kiitos mahtavasta blogista! Olen seurannut blogiasi noin kaksi vuotta, siitä asti kun innostuin luonnonkosmetiikasta uudelleen (huomattuani, että suomen markkinoille on tullut valtavasti enemmän tarjontaa kuin muutama vuosi aiemmin!). Seuraan julkaisujasi lähinnä Instagramista. Sinun blogissasi arvostan etenkin ammattimaista otetta. Tuotearviot ovat todella yksityiskohtaisia ja asiantuntevia. Minua kiinnostavat kaikki uudet asiat, ja usein odotankin arviotasi jostain kosmetiikka-uutuudesta ennenkuin uskallan ottaa sen testiin. Blogistasi ja henkilökohtaisesta neuvonnasta olen myös löytänyt apua moniin iho-ongelmiiin. Jatkoa ja omaa kosmetiikkamerkkiäsi odotellessa!

 106. Sanna sanoo:

  Olen seurannut sinua instassa ehkä vuoden päivät. Satunnaisesti käyn blogia lukemassa jos tulee osuvia aiheita eteen. Olen vähän huono blogien lukija tätä nykyä. Tykkään luonnonkosmetiikka jutuista, ihan tutoriaaleista. Jooga ei itseäni kiinnosta.

 107. Veera sanoo:

  Heippa! Mahtava arvonta, Wow! Olen seuraillut sua noin runsaan vuoden verran. Hurahdin luonnonokosmetiikkaan ja -ihonhoitotuotteisiin jolloin siskoni ehdotti että blogisi saattaisi kiinnostaa. Ja kyllä kiinnostaakin!
  Facebook-postauksesi näkyvät feedissäni ylimpänä josta käyn myös postaukset lukemassa. Seuraan myös Instagramissa missä on kivaa kurkistaa sun muuhunkin elämään.
  Tykkään blogistasi todella paljon joten keep up the good work Katja!!

 108. Minna sanoo:

  Seuraan sinua kaikkialla, blogia lien satunnaisemmin, somessa milloin feediin sattuu tulemaan ja sitten käyn penkomassa pidemmältä ajalta.
  Sun seesteinen energia suorastaan vyöryy erityisesti ig kuvista, joka rauhoittaa omaakin olemista. Jatka hyvää työtä!
  Ps. Jos kaipaat somestrategiaa niin tämä pienyrittäjä on halukas auttamaan.

 109. Kiitos tästä henkilökohtaisen matkan jakamisesta ja avaamisesta.

  Olen seurannut blogiasi ehkä kolmisen vuotta? Törmäsin siihen alkujaan jonkin kysymyksen ja googlauksen perusteella, mutta silloin en vielä jäänyt koukkuun. Kuitenkin jossain vaiheessa ostin kirjasi ja sen jälkeen rupesin seuraamaan blogia ja facea enemmän. Instaan liityin vasta jokin aika sitten, enkä ole siihen oikein päässyt vielä sisään, mutta rupesin sielläkin seuraajaksi. Luen juttujasi sisällön asiapitoisuuden ja hyvän kirjoitustyylin vuoksi. Alkuun luin vain ja ainoastaan itselleni kiinnostavia asia-postauksia ja/tai tuotesuosituksia etenkin cheap& chic-kategoriassa, mutta tykästyttyäni kirjoitustyylisi rupesin lukemaan muitakin juttuja. Omat ihonhoitorutiinini ovat vaikutuksestasi menneet täysin uusiksi ja ihoni on ensimmäistä kertaa elämässäni sitten lapsuusvuosien niin hyvässä kunnossa, että olen julkaissut itsestäni täysin meikittömiä kuvia. Minulta paleltui ala-asteikäisenä hyvin pahasti kasvot ja olen siitä asti kipuillut (henkisesti) hyvin herkästi reagoivien kasvojen kanssa (lievästi atooppinen iho ja couperosa). Seuraamalla juttujasi olen oppinut vuosien varrella vaihtamaan kasvojenhoitorutiinini ihoa hoitaviksi ja kosteuttavaksi ylipesemisen sijaan. Tuote-esittelyistä olen oppinut käyttämään sitä kasvovettä (!!!!!!) ja kokeilemaan seerumia ja muita tuotteita, joita olisin ehkä muuten pitänyt ihan hömpötyksenä, ja koettamaan löytää edullisemmista tuotteista kuitenkin tehokkaita tuotteita. Raaka-ainesepustukset ovat puolestaan antaneet inspiraation, rohkeuden ja kiinnostuksen testata itselle hyviä raaka-aineita, joilla en ehkä aiemmin ollenkaan ajatellut siis olevan väliä. Tuotetestauksia luen edelleen myös siten, että jos törmään uuteen merkkiin, zekkaan oletko kirjoittanut siitä. … mutta nyt olen alkanut vähän myös luottamaan siihen, että tunnistan myös itse, mikä toimii itselleni.

  Olenkin siis löytänyt innoittamanasi itselleni sopivan sapluunan ja tulos on hyvä! Tästä olenkin hyvin hyvin kiitollinen. Ja mainosta blogiasi aina kaikille luonnonkosmetiikasta edes hitusenkaan kiinnostuneille.. tämä on myös ainoa blogi, jota seuraan. Olen elämässäni seurannut kahta blogia, ensimmäisenä seurasin kemikaali-coctailia, mutta senkin olen lopettanut. Sulla on hyvä draivi ja ihailen sitä, että tunnut todella tekevän paljon asioita. Ja sydän paikallaan.
  Onnea ja menestystä kohti syvimpiä sydämen inspiraatioita!!

 110. Olen seurannut sinua muutamia vuosia ja tietysti kaikissa kolmessa kanavassa. Olen oopinut aivan mahdottoman paljon ja saanut avullasi näkyviä tuloksia ihonhoidossa. Siis kiitos!

 111. Sara sanoo:

  Olen seuraillut kohta noin vuoden ja seurailen täällä blogissa ja instassa.
  Täältä saa aivan mahtavaa, pintaa syvempää tietoa liittyen ihonhoitoon, ja toki tuotearvostelutkin kiinnostaa paljon. Olen siis saanut paljon vinkkejä ihonhoitoon ja oon siirtynyt luonnonkosmetiikkaan siitä kun aloin lukemaan blogiasi, mikä ei ennen oikeestaan käynyt juuri mielessä.

  Kiitos huipusta blogista:)!

 112. Ninni sanoo:

  Hei Katja, olen seurannut blogiasi aktiivisesti noin vuoden verran, satunnaisesti jo parin vuoden ajan. Seuraan myös Facebookissa ja instassa jossa erityisesti Storiesit ovat lemppareita – varsinkin kauneudenhoitorutiineihin liittyvät! 😀 Olen oppinut blogista, kirjasta ja instasta niin paljon oikeanlaisesta ihonhoidosta ja -tuotteista ja kenkku ihoni on rauhoittunut huimasti. Tykkään myös kovasti tyyli- ja sisustuspostauksiata, sekä tietenkin joogaan liittyvistä joita on kiva seurata oman joogataipaleeni aikana. On inspiroivaa seurata miten elät unelmaasi ja olet luonut intohimostasi ammatin 🙂

 113. Jossukk sanoo:

  Pari vuotta on tullut seurattua blogiasi ja instaa. Aivan valtavasti olen saanut tietoa erilaisista tuotteista ja etsiessäni tietoa jostain uudesta tuotteesta tarkistan ensin onkohan Katja kirjoittanut tästä jo 😀 Asiantuntemuksesi ja tapasi kirjoittaa ovat saanet minut seuraamaan 🙂

 114. Sini sanoo:

  Olrn seurannut sinua arviolta neljän vuoden ajan. Törmäsin blogiisi kun etsin apua iho-ongelmiini. Luonnonkosmetiikka ja sinun blogisi auttoivat oikealle raiteelle. Tällä hetkellä seuraan FB, blogi ja instagramissa. Eniten arvostan juuri uusien tuotteiden arvostelua. Itse en voi kaikkea kokeilla omalle iholle, joten sinun antamat vinkit auttavat suuresti tuotteiden valinnassa. Herkän ihon kanssa ei voi kauheasti revitellä jatkuvalla uusien tuotteiden hankinnalla. Kiva kuitenkin välillä kokeilla uusia ja jo sinun käytössä timanttisiksi paljastuneita tuotteita. Viime vuosina on myös alkanut kiinnostaa jooga, mutta tällä hetkellä ei olla vielä sillä henkisellp tasolla, että uskaltaisin kokeilla. Blogia seuraamalla se kuitenkin tuolla taka-alalla aina omassa mielessä kaihertaa eli varmaan lähivuosina pitää ryhdistäytyä ja aloittaa uusi luku ja alkaa kuunnella omaa kehoa enemmän.

  Olen ikuisesti kiitollinen kosmetiikkavinkeistä, koska niiden avulla olen selvinnyt ihoni kanssa ilman antibioottikuureja vaikka aikuisiän näpyt ja stressi ovat yrittäneet päälle vuosia. Aikasemmin oli antibiootit kehissä ja niistä ei mitään positiivista voi kyllä sanoa. Oli upeaa saada apu ja joku jonka avulla pystyi navigoimaan kosmetiikkaviidakossa. Kiitos siitä!

 115. Kiki sanoo:

  Olen seurannut blogiasi viime keväästä saakka kun törmäsin siihen etsiessäni arviota johonkin luonnonkosmetiikan tuotteeseen. Sen jälkeen yövuoroissa luinkin koko blogisi läpi Blogistasi saa hirvittävän määrän tietoa ilman turhaa vouhotusta! Viime kesän jälkeen oon itsekin käyttänyt vain luonnonkosmetiikkaa eikä iho oo koskaan ollut näin hyvässä kunnossa! Kiitos siis myös siitä sulle

 116. Suvilainen sanoo:

  Olen seurannut sinua ehkä noin kaksi vuotta täällä blogin kautta. Löysin blogisi siirtyessäni luonnonkosmetiikan käyttäjäksi, ja ihonhoidollisesti tärkein sinulta saamani oppi on kasvovedellä läträäminen! 😀 täältä saa parhaat luonnonkosmetiikkavinkit, kiitos niistä!

 117. Teija sanoo:

  Olen seurannut sinua Facebookissa ja blogissa reilut kolme vuotta. Tykkään siitä, että Facebookin puolella on aina lyhyesti mainostettu teaserina blogijuttu josta olen sitten siirtynyt blogiin jos aihe on tuntunut kiinnostavalta. Itse olen vasta viimeisen kahden vuoden aikana siirtynyt pikkuhiljaa luonnonkosmetiikkaan ja kasviväreihin hiuksissa. Olen saanut paljon hyviä vinkkejä sinulta ja testannut sitä kautta eri tuotteita. Näiden lisäksi ison vaikutuksen on tehnyt se, että miten aito tunneihminen olet ja miten jotenkin samanlaisia kehitysvaiheita olet käynyt läpi kuin minäkin. Tuntuu, että tosi harva uskaltaa noin aidosti kertoa kokemuksistaan ja tunteistaan. Olet myös selvästi analyyttinen tyyppi ja pyrit koko ajan ymmärtämään itseäsi ja kehittymään eteenpäin, se inspiroi todella paljon! Kaikkea hyvää uusille unelmillesi ja toivotaan, että ne toteutuvat kuten toivot! <3

 118. Nina sanoo:

  Olen seurannut sinua Jolien ajoista lähtien, kun itse kiinnostuin luonnonkosmetiikasta. Eniten seuraan facebookissa, sieltä käyn sitten satunnaisesti lukemassa blogia. Tuotesuosituksesi ja ihonhoitovinkit kiinnostavat eniten. Minua inspiroi tietämyksesi luonnonkosmetiikasta, olet myös hehkuvan kaunis. Kaikkea hyvää myös jatkossa!

 119. Hanna sanoo:

  Löysin blogisi ehkä kolme vuotta sitten ja tämän blogin myötä löysin myös luonnonkosmetiikan. Olen pikkuhiljaa siirtynyt täysin luonnonkosmetiikan pariin. Ajatuksesi ja kirjoituksesi ovat olleet ohjenuorani. Nyt yritän siirtää opittua tietoa myös teini-ikäisiin tyttäriini. Kiitos Katja viisaista sanoista, ajatuksia herättävistä kirjoituksista ja siitä ymmärryksestä, että omasta kehosta tulee pitää luonnollisesti huolta <3

 120. Minde6 sanoo:

  Olen seuraillut blogin postauksia parin vuoden ajan sekä yhtä kauan myös instagram-päivityksiä. Olen saanut paljon vinkkejä ja inspiraatiota luonnonkosmetiikan tuotteista ja löytänyt itselleni sopivia tuotteita.

 121. Terhi sanoo:

  Olen seurannut blogiasi hieman yli vuoden. Seuraan facebookissa. Blogisi ääreen minut on tuonut iho-ongelmat ja luonnonkosmetiikka. Olen etsinyt sivuilta tietoa purkkien sisällöistä sekä tuotesuosituksista. Seuraan blogiasi ammattitaitosi vuoksi, mutta myös mielenkiintoisen henkilön vuoksi. Olen suunnilleen samanikäinen ja löydän yhtymäkohtia oman elämäsi kuvauksista ja ajatuksista elämästä omaani. Toivon, että ammatillinen ote luonnonkosmetiikasta säilyy jatkossakin, vaikka sinänsä olen kiinnostunut myös joogaa käsittelevistä kirjoituksista. Hyvinvointikirjoitukset kolahtavat, vaikka en kaikkinensa asioista samaa mieltä olekaan. Aina en myöskään löydä kontekstia kuvien ja kirjoituksen välillä. Kuvat ovat usein kovin siloiteltuja, itse kaipaisin niihin välillä jotain särmää siten, että kuvat vastaisivat enemmän tekstissä esiin tuomiasi asioita. Blogisi on ainoa säännöllisesti seuraamana blogi, seuraan ja hyödynnän tarjoamaasi tietoa varmasti jatkossakin.

 122. Maria Lah sanoo:

  Olen seurannut blogiasi epäsäännöllisesti ensin vuodesta 2015, säännöllisemmin viimeiset pari vuotta. Blogin lisäksi seuraan Instassa, minusta siellä oleva sisältö on ihanan aitoa ja välitöntä! Kiitos siitä ei-strategisesta, kuratoimattomasta vilahduksesta elämääsi!

  Blogista haen vinkkejä aina, kun pitää ostaa kosmetiikkaa itselleni ja usein haen ideoita muiden lahjoihin. Lisäksi luen blogin juttuja siksikin, että niiden sisältö on asiantuntevaa, eli tuotteista, kauneudenhoidosta kuin joogastakin kirjoittaa asiantuntija, ammattimaisesti, sujuvasti ja tarvittaessa myös kriittisesti. Eli sisältö ei ole vain tasoa ”tässä vuoteessa on ihana tuoksu ja kiva purkki” vaan faktoja siitä, miksi jokin tuote toimii ja millaiseen tarkoitukseen.

  Kiitos hyvästä, ahkerasta ja intohimolla tehdystä työstä!

 123. Pirre sanoo:

  Olen seurannut sinua aikaa ennen Jolieta, sitä kautta kaikki some-kanavat ovat siis tuttuja.

  Tykkään että olet niin intohimoinen tekemisesi suhteen, siirryin itse vuosia sitten käyttämään luonnonkosmetikkaa seurattuani sinun blogiasi. Olen myös lukenut kirjasi ja aina kun haluan kokeilla uusia tuotteita käyn etsimässä blogistasi oletko sitä jo kokeillut 😉

 124. Marika sanoo:

  Olen seurannut blogiasi alusta alkaen, sekä muitakin some-kanavia suurin piirtein saman aikaa. Vuodesta 2013 vuorotteluvapaalla alkoi itselläni tutkimusmatka terveellisempien valintojen suuntaan niin kosmetiikan kuin muidenkin elämän osa-alueiden osalta. Tilasin sinulta vuonna 2015 Personal Beauty Guiden. Nerokkaat tuotevalinnat sekä käytännöllinen opastus vakuutti minut ammattitaidostasi. Sanomattakin on selvää, että ihoni kunto muuttui merkittävästi ja sain rahalle vastinetta enemmän kuin olisin osannut odottaa. On aika ennen noiden tuotteiden käyttöönottoa, ja aika sen jälkeen. Se on asia josta voin olla enemmän kuin kiitollinen. Osa tuotteista on edelleen käytössä. Senpä vuoksi luen blogiasi ja seuraan päivityksiäsi suurella mielenkiinnolla. Blogisi on kiistatta tärkein ja kiinnostavin seuraamistani myös muiden osa-alueittensa osalta.

  Palkinto on upea, mutta ennen kaikkea halusin kirjoittaa, että pidän valtavasti rehellisestä, aidosta sekä kauniista tavastasi tuottaa sisältöä. Mielenkiinnolla odotan myös mitä uutta ja taianomaista on tulossa.

 125. Jetta Kuitunen sanoo:

  Olen ollut todella inspiroitunut blogistasi / fb-päivityksistäsi ja kohta Instastakin, kiitos!
  Ja kiitos ns. Instaperiaatteistasi. Juuri keväällä oli vääntöä töissä samasta asiasta ja olen täysin samalla linjalla kanssasi. Itselläni ei ole ollut omaa tiliä, vaan hoidan työpaikkani ”kuvitusta”.
  Jutuissasi eniten kiehtoo se kokonaisvaltaisuus ja asiantuntijuus, joilla tuot esiin kulloisenkin teeman tai pikku jutunkin. Henkilökohtainen tatsi on selkeästi näkyvissä. Ja tietynlainen syvyys, luotettavuus näkyy.

  Alunperin löysin sivullesi Kirsi Halla-Seppälän juttujen kautta; vaikea enää metsästää mitä polkuja tulin, mutta pääasia, että tulin! Aika menee niin nopeasti näin vanhemmiten (heh), etten uskalla edes arvata milloin, mutta jokunen vuosi sitten.

  Kaikkea hyvää & kaunista jatkossakin

 126. Anna sanoo:

  Olen seurannut sinua vasta hetken Instagramin puolella ja tilillesi eksyin joogavideoiden myötä. Syy miksi aloin sinua seurata oli yksinkertaisesti maanläheisyys ja aitous. Olen omassa elämässäni muutoksien äärellä ja tunnen, että saan julkaisemistasi jutuistasi ja tarinoistasi inspiraatiota omaan tilanteeseeni, kiitos siitä. Käsilläseisontavideot on ihan parhaita! Joku päivä itsekin vielä kokeilen. Instagramisi on juuri sopivasti sekaisin ammattimaisuutta ja autenttisuutta, se on syy mikä tekee siitä helposti lähestyttävän. Täytyykin alkaa selailla enemmän blogiasi, jos vaikka löytyisi lisää uutta inspiraatiota.

 127. Lauramarju sanoo:

  Hei Katja! Olen seurannut blogiasi muutaman vuoden ja instagram vajaan vuoden ajan. Kosmetiikkapostaukset ja opstuksesi ihonhoidossa kiinnostavat minua, sen sijaan horoskooppijutut yms eivät juurikaan. Ansiostasi olen vaihtanut lähes kaiken kosmetiikkani luonnontavaraan. Ammattitaitosi on vakuuttavaa, kiitos että jaat sitä!

 128. NinaS sanoo:

  olen seurannut sinua Jolie ajoista asti. En tarkkaan muista miten ja millä kanavalla päädyin seuraajaksi, mutta nykyään seuraan facessa, instassa ja myös blogin luen säännöllisesti (tulen tänne joko instan kautta tai sitten ihan suoraan kun mietin, että mitä sille Katjalle mahtaa kuulua 🙂 ). Ihonhoitoni ja kuntoni on mullistunut avullasi ja se on varmasti ollut se perimmäinen syy, miksi olen seurannut sinua kaikki nämä vuodet . Romppu vei sydämeni täysin ja surin aidosti kun jouduit hänestä luopumaan. Myös jooga ja hyvinvointi ylipäätäänkin kiinnostaa. Minusta brändisi on aito ja siksi luen melkein mitä vaan. Ainoastaan jotkut ainesosa kemia jutut menevät niin sanotusti ylihilseen. Mutta siis pysy aitona ja luotettavana niin täällä seurataan. Kyse ei niinkään siitä, mistä kirjoitat, vaan miten sen teet. Ja ehdottomasti haluaisin voittaa tuon Jolien lahjakortin.

 129. Jenni sanoo:

  Mukana ‍♀️ Olen seurannut sinua siitä saakka, sain joululahjaksi kirjasi ilmestymisvuonna. Se teki vaikutuksen ja aloin tutustua laajemmin luonnonkoskmetiikkaan sekä seurata säännöllisesti julkaisujasi blogissa ja Instassa. Eniten inspiroi sun pohjaton innostus näitä itsellekin milenkiintoisia asioita kohtaan sekä valtava työ, jonka asioiden eteen näet. Asenteesi tätä elämää kohtaan on kunnioitettava.

 130. Tina sanoo:

  Seuraan kaikkia kanaviasi! Minusta parasta sinussa on nimenomaan aitous. Ja rautainen ammattitaito. En taida luottaa yhteenkään bloggariin/some-henkilöön yhtä paljon (jos ollenkaan) niin kuin luotan sinuun ja osaamiseesi. Inspiroit erityisesti erilaisten ihonhoitotapojen suhteen ja toivoisin inspiroituvani parempiin elämäntapoihin, liikunnan ja ruokavalion osalta entistä enemmän. Mutta se on lähes mahdoton tehtävä =)

 131. Tuula sanoo:

  Olen seurannut sinua melkein alusta alkaen ja olenkin jäänyt kaipaamaan sun raakaruokareseptejä edellisestä blogista. Seuraan kaikilla kanavilla, facesta tiedän mennä katsoon blogia 🙂 Kirjasi on myös hyllyssä. Mielenkiinnolla seuraan sun kosmetiikkakokkailuja, sillä teen niitä itsekin. Vartalovoiteet, käsirasvat ja saippuat on nykyään täysin omaa tekoa. Jooga on minunkin juttuni, harkitsen jo kouluttautumista joogaopettajaksi ihan oman hyvinvointini vuoksi. Kiitos Katja ja onnea tuleviin!

 132. Tytti Hälli sanoo:

  Kaikkea hyvää sinulle tulevaisuuteen! Ihanaa että sinulla on uusia mielenkiintoisia suunnitelmia,
  kuulemme niistä varmasti lisää aikanaan. 🙂
  Olen seurannut blogiasi pian kaksi vuotta, sen jälkeen kun luin kirjasi, valaistuin ja siirryin luonnonkosmetiikan käyttäjäksi. Myös kodin pesuaineet on vaihtuneet ja monta muutakin asiaa on mennyt uusiksi, kun aloin perehtymään laajemminkin ekologisiin vaihtoehtoihin.
  Olet inspiroinut, neuvonut ja tukenut lukijoitasi/seuraajiasi ja osaamme todella arvostaa sitä!
  Instagramissa ja Facebookissa seuraan sinua satunnaisesti – en ole kummankaan ”suurkäyttäjä”.

 133. Anita Selo sanoo:

  Hei Katja , ensinnäkin kiitos että saan lukea innostavia kirjoituksiasi. Olen seurannut sinua Facebookissa ja Instagramissa noin vuoden ajan. Itseäni kiinnostaa kovasti jooga ja henkisyys. Pikku hiljaa sinun innoittamana olen alkanut siirtyä luonnonkosmetiikkaan josta olen kovin tyytyväinen. Ihmetten tätä kirjoittaessa miksi vasta nyt kun ikää minulla on jo 60v. ja toki ajemmin olen luonnonkosmetiikkaan törmännyt. Eli uskon sen kipinä tulleen sinulta.Terveisin Anita

 134. Ihana kirjoitus! Oo seurannut sua jo vanhasta blogistasi lähtien, kokkaillut raakaruokaa sun resepteillä ja sittemmin valinnut kosmetiikan kaappeihini aina sun suosituksia seuraillen – eli ainakin 6 vuotta ollut jo matkasa mukana:)

  Tän vuoden energian muutoksen sussa on nähnyt tosi selkeästi ja sitä on tosi inspiroivaa seurata! Musta on ihana lukea näitä elämästä kertovia tekstejä, henkiseen puoleen ja sun harrastuksiin liittyviä juttuja, ne kannustaa muakin olemaan rohkeampi ja ennakkoluuloton !
  Mieluusti sulta lukisin just unelmien toteuttamiseen ja rohkeuteen ja ruokavalioonkin liittyviä tekstejä, sä hehkut- mäkin haluun ! :))
  Ps. Musta sun ig on ihana just yllä mainitsemistasi syistä !

 135. Tuisku sanoo:

  Olen seurannut menoasi nyt pari vuotta täällä blogissa ja instassa ja inspiroidun etenkin joogaan liittyvistä teksteistä ja pienistä oivalluksistasi. Aloitin itse joogan pari vuotta sitten ja silloin hulluna googlettelin ”joogablogi” -nimikkeellä ja eksyin saitillesi. Itse joogaan täysin hurahtaneena kaipaankin muita joogeja, joiden menoa ihmetellä ja saada omaan harjoitukseenkin syvyyttä sitä kautta. Go Katja!

 136. Helena sanoo:

  Olen seurannut blogiasi muutaman kuukauden satunnaisesti. Vähän aikaa sitten otin myös instasi seurantaan sillä aloin kiinnostumaan luonnonkosmetiikasta ja haluan vaihtaa siihen pikkuhiljaa, purkki kerrallaan. Blogistasi löytyy hyviä vinkkejä!!

 137. Sari Castren sanoo:

  Vuoden verran olen seurannut sinua instagrammin sekä blogin kautta. Käytän enimmäkseen luonnonkosmetiikkaa ja kirjoitat siitä aiheesta paljon ja luotettavasti. Kuvat ovat visuaalisesti kauniita ja yleisilme sekä blogissa että instassa raikas 🙂

 138. Niina sanoo:

  Olen uudempi seuraaja ja seuraan lähinnä juurikin Instagramissa. Allekirjoitan täysin mitä kirjoitit IG:sta ja toivon, että pidät oman tapasi postata siellä ”hetkiä”, ammattimaisten otosten sijaan. Aitous toi minut myös tänne blogin puolelle ja tulen palaamaan kunhan pääsen kaupunkiin ja koneelle. Toivon löytäväni lisää ajatuksia henkisestä kasvusta. Aitous ja rauha välittyvät – ne ovat vaalimisen arvoisia tässä hektisessä ajassa.

 139. Tiita sanoo:

  Seuraan sinua sekä täällä että Facebookissa ja Instagramissa. Instastoorien myötä fokus on siirtynyt jonkin verran Instan puolelle (etenkin kun kaapit pursuavat kosmetiikkaa, niin välillä ei ole viisasta käydä täällä kuolaamassa uutuuksia :D).

  Aloin seuraamaan sinua säännöllisesti loppuvuodesta 2014, mutta Jolie ja nimesi oli ennestään tuttu. Tämä on nykyään ainoa blogi, mitä seuraan, sillä jaan rakkautesi kosmetiikan lisäksi uimiseen, hömppäilyyn ja muuhun kauneuteen.

  Minulla on kahden viimeisen vuoden aikana mennyt samanaikaisesti todella hyvin ja todella huonosti. Omituinen epätasapaino tunnepuolen välillä. Kohtasin 2015 elämänkumppanini. Se tuntui juuri siltä, kuin vaan voisi kuvitella ja enemmänkin. Minulle hänen luomansa henkinen koti ja kiintopiste aiheuttivat kuitenkin sen, että vuosien painolasti juoksi minut kiinni, kun saatoin viimein turvassa sen kohdata. Siksi ehkä enemmän kuin koskaan ennen minulle resonoi tämän blogin hyvinvointipuolen asiat! Ihanaa, että itsekin tunnet ne yhä vahvemmin kutsumuksesi.

  Lisäksi haluan vielä kiittää kosmetiikkavinkeistä. Vaikka olen antanut itselleni toistaiseksi ostokiellon, niin en osta mitään tarkistamatta täältä 🙂 Tämän vuoden ihanin vinkki on ollut Khadin jauhesampoot (siitä kiitos myös Marielalle mainosta videosta!)

 140. Veera Ilvonen sanoo:

  Heippa, olen seuraillut sekä blogiasi että Instaa ihan sieltä Jolien alkuajoista saakka. Paljon olen vuosien varrella saanut tietoa ja inspiraatiota, ei pelkästään kosmetiikasta vaan ruokavaliosta, joogasta jne. Ei tule heti mieleen ketään muuta, kenen kirjoitukset littyisivät niin kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin, siksi seuraan jatkossakin 🙂

 141. Piia sanoo:

  No kuule, tässä se suurin syy miksi seuraan blogiasi; ajatusmaailmasi ja lahjomattomuutesi. Jotenkin sun brändi, blogin olemus latistuisi jos esim. Instassa olisi viimeisen päälle suunniteltuja kuvia. En tarkoita siis että ne itsessään ovat huonoja, mutta itse arvostan todella normaalin elämän näyttämistä. Sitähän tässä kaikki eletään eikä pelkästään mitään juhlallisia ja näyttäviä asentoja ja otoksia päivästä toiseen. Mä en nyt tasan tarkkaan muista olisinko lukenut blogiasi noin vuoden? Instaa ja facea olisko puoli vuotta?? Aika on kadonnut jonnekin. No miltei siltä istumalta kahlasin kuitenkin silmät kipeänä tekstejäsi. Samoihin aikoihin löysin joogan elämääni. Toki sitä oli siihen tyrkytetty jo tovin mutta en ollut valmis. Hoitotyössä alkoi pieni loppuunpalaminen väläytellä merkkejä ja jotain oli tehtävä. Arvaas oliko sun tekstit eteenpäinvievä voima. ☺ Ja vaikka itsekin olen elämässäni liikkunut paljon ja syönyt hyvin, olen myös kaltoinkohdellut kehoani. Hyvin pitkälle työni vuoksi. Se kun on itselle tärkeä mutta annoin sille vähän liikaakin. Lihosin myös kymmenen kiloa vaikka aina olen ollut hoikka ja hyvässä kunnossa. Se maailma mistä kirjoitat avasi uusia ajatuksia ja mahdollisuuksia omaan kehitykseeni. Se on jotenkin ”itsestäänselvä” tapa elää ja helpo tapa ajatella. Ketoilun löysin taas uudelleen ja oli ilo huomata että itsekin olet sitä toteuttanut. Odotan kieli pitkällä näistä juttuja! Nyt tuo oma matka on tuon suhteen vain toisenlainen kuin nuorena. Keski-ikäisenä kun aineenvaihdunta ja palautumiset ovat hiukan erilaiset joten jännällä odotan kuinka tässä käy. Tuossa olisikin yksi toive esim. postaukselle, mitä huomioidaan ravinnon suhteen kun ikää on. Toki vasta 43 että ei hurjasti, mutta kuitenkin. Luonnonkosmetiikkaan taas hurahdin kirjoitustesi myötä. Kaipasin jotain puhdasta ja kemikaalitonta elämää. Nekin ovat nykyään itsestäänselviä, tarkoitan siis että en voi hyvillä mielin käyttää ns. tavallista kosmetiikkaa. Ekologisuus on yksi kriteeri kaikessa. Oli se sitten vaatteet, pientuottajien ruoka, kosmetiikka, sisustus. Summa summarum: kiitos suunnan näyttämisestä, ihanista visuaalisista kuvistasi (kotisi on upea!), olet todella raikas tuulahdus lempeällä tavalla hektisessä maailmassa. Terv. Piia

 142. Heidi sanoo:

  Olen seurannut sinua nelisen vuotta. Kiinnostuin luonnonkosmetiikasta kun esikoiseni syntyi ja tilasin sinulta personal beauty guiden. Arvostan asiantuntevia blogitekstejä ja luotan suosituksiisi eri ihotyypeille. Jos olen ostamassa jotain uutta tuotetta niin etsin aina blogisivuiltasi oletko kirjoittanut tuotteesta jotain. Sivustosi on minulle vähän kuin luonnonkosmetiikan wikipedia.

 143. tanja sanoo:

  Seurannut olen sinua muutaman vuoden, siitä asti kun ihoni alkoi pahasti oireilemaan lopetettuani e-pillerit (akne) ja sitä kautta avullasi tutustuin luonnonkosmetiikan ihmeelliseen maailmaan. Erityisesti koreankosmetiikka ja kaikki kohtuuhintaiset luonnonkosmetiikat ja- hoitolahoidot kiinnostavat!

 144. Hannele sanoo:

  Seuraan blogiasi ja instagramia. Blogia seurannut jotain parivuotta. Tuotteet ja ihonhoidon ja meikkauksen uutuudet kiinnostavat…luonnonkosmetiikka ilmanmuuta. Mutta mitään kirjoitusta ei pelkän tuotetietojen takia lukisi. Aina henkilön persoona ja teksteistä välittyvä energia, aitous on kiinnostavaa ja on syy miksi seuraan esim. blogiasi.

 145. Tiinuska sanoo:

  Taidan seurata sinua kaikissa kanavissa (blogia, facea ja instaa). Varmaankin suht alusta alkaen, koska muistan että olit alussa mukana Joliessa, ja innostuin todella, kun perustat oman blogin, koska tajusin, että nyt saadaan Suomeen viimeinkin ammattilainen levittämään luonnokosmetiikan ilosanomaa. Kirjankin olen ostanut ja siihen palaan säännöllisesti kun pohdin jotain raaka-aine asiaa tai mikä öljy nyt olikaan paras tähän ihon oikkuiluun.
  Olet vuosien aikana tullut miulle sellaiseksi ihonhoidon asiantuntijaksi, jota mietin ensimmäisenä, kun olen hankkimassa kosmetiikkaa itselleni tuntemattomalta merkiltä tai painin iho-ongelman kanssa. Kysyn aina itseltäni uuden purkin ääressä, että ”Mitähän Katja Kokko tästä sanoo?” Ja sitten tulen etsimään vastauksen blogista. Useimmiten löydän vastauksen. Tykkään blogissasi siitä, että paneudut raaka-aineisiin, kerrot rehellisen mielipiteesi ja miten/kenen tuotetta kannattaa käyttää.
  Jooga-ja ruokavalio kirjoitukset ovat myös kiinnostavia ja tyylijuttuja toivoisin lisää!

 146. Katja sanoo:

  Olen seurannut seurannut blogia säännöllisen epäsäännöllisesti parin vuoden ajan, Instagramia noin vuoden ajan. Sinun inspiroimana lähdin testaamaan luonnonkosmetiikkaa ja monia suosikkeja tuotesuosituksista on löytynyt. Ihailen rehellistä sometustasi, ihanaa kun kaikki ei ole kiillotettua täydellistä some-elämää!

 147. MariaE sanoo:

  En edes muista enää miten löysin kirjoituksesi ja kuinka kauan tarkalleen olen seurannut niitä, mutta muistan seuranneeni sinua jo ennen Jolien perustamista. Seuraan edelleen blogiasi ja lisäksi myös Instagramia, ja tärkein syy siihen on kiinnostus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja luonnonkosmetiikkaan. On ihana saada lukea asiantuntevia tekstejäsi, jossa avataan kosmetiikan raaka-aineita ja käsitellään iho-ongelmien hoitoa luonnonkosmetiikalla pelkkien mutu-tuntumaan perustuvien arvostelujen sijasta. Ihailen persoonallista tyyliäsi ja omistautumistasi hyvinvoinnin vaalimiseen kaikilla elämänalueilla, ja koen saavani niistä valtavasti inspiraatiota myös omaan elämääni. Kiitos, että jaat näitä asioita lukijoillesi!

 148. Anna-Maija Heikkilä sanoo:

  Mukana arvonnassa. Luonnonkosmetiikka on ollut alunperin syy seuraamiseen. Nyt rinnalle on tullut kiinnostus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Instassa lisäksi inspiroivia ovat kuvat, jossa suorastaan hehkut.

 149. Pinja sanoo:

  Ihana arvonta, mahtavaa että jolielaiset ovat tällä tavoin juonessa mukana! Odotan innolla myös uutta kirjaa, toivottavasti saadaan pian kuulla siitä lisää.

 150. Riina sanoo:

  Olen seurannut sinua Instassa reilun puolen vuoden ajan ja Instan kautta luen myös silloin tällöin blogikirjoituksiasi. Ehdottomasti suurin juttu minkä olen löytänyt blogisi kautta on Whamisa kosmetiikkasarja. Aivan mahtava sarja ja muuttanut ihoni ulkonäön totaalisesti yhdessä terveellisen ruokavalion kanssa.
  Instassa minua eniten inpiroivatkin postauksesi kosmetiikasta ja ruoasta, mutta myös joogapostaukset ovat antaneet uutta energiaa omaan harrastukseen.
  Jatkossa olisi kiinnostavaa kuulla lisää siitä, miten rakennat ja kehität brändiäsi. Itseäni viehättää Instassa kuviesi ja juttujesi aitous, mutta toki seuraan paljon myös pitkälle kuratoituja sisältöjä. Molemmille on varmasti paikkansa.
  Kaikkea hyvää jatkoon!

 151. Iisa Vesala sanoo:

  Seuraan sinua instagramissa ja vierailen välillä blogissasi. Olen aivan vasta alkanut seuraamaan sinua. Minua kiinnostaa eniten luonnonkosmetiikka ja hyvinvointi. Sinulta saa niistä hyviä vinkkejä. Lisäksi olet hyvin inspiroiva.

 152. Rekkuli sanoo:

  Hei Katja ja kiitos läpileikkauksesta urasi halki! Itse olen seurannut blogiasi ja instagramiasi aktiivisesti vasta parisen vuotta, joten oli mielenkiintoista kuulla matkastasi tähän hetkeen.
  Olet jossakin kohtaa saanut minut vakuuttumaan ammattitaidostasi alaa kohtaan ja vaikka termi guru kalskahtaa hieman omaan korvaani, taidan sinua pitää jonkinasteisena luonnonkosmetiikan guruna :). Yhä enemmän löydän blogistasi myös muuta minua miellyttävää; kokonaisvaltainen hyvinvointi eri osa-alueilla on hyvin edustettuna ja blogistasi löytyy aina ajankohtaista sisältöä omistautuneella otteella. Tällä tarkoitan sitä, että postauksesi ovat oikeasti informatiivisia ja avaat aiheita enemmänkin kuin että vain antaisit tuotesuosituksia. Näin sitä oppii itsekin aiheesta ja voi omaa harkintaansa käyttäen etsiä myös muita tuotteita (tai palveluita/toimintatapoja) omaan käyttöönsä. Ensalkuun muistan saaneeni sinusta hieman koppavan/pingoittuneen kuvan, mutta olen ymmärtänyt sen olleen jämäkkyyttä ja itsevarmuutta omaan tekemiseesi ja nykyisin etenkin instagramisi näyttäytyy minulle erityisen lempeänä ja kuten tekstissäsikin kuvasit, aitona ikkunana arkeesi ja brändiisi. Olet todella inspiroiva henkilö ja nautin kovasti tuottamastasi sisällöstä! Kaikkea hyvää sinulle ja myötätuulia olevien ja tulevien haasteiden ja projektien pariin!

 153. Eeva Hämäläinen sanoo:

  Sinun blogin kautta aloin opettelemaan luonnonkosmetiikan käyttöä, mielenkiinnolla olen lukenut kaikki kirjoituksesi. Olen saanut ideoita omaan elämääni ja ehkä myös haaveita, joita toteuttaa. Kuvista joita olet postannut olen myös suunnattomasti nauttinut, varsinkin Romppu ❤ Kiitos

 154. Leena sanoo:

  Ihana teksti! Ja susta huokuu kyllä sellainen sisäinen rauha ja onnellisuus, jota on ihana seurata.

  Olen seurannut sinua nyt pari vuotta, ensin blogin kautta ja myöhemmin myös instagramissa. Blogin kautta löysin luonnonkosmetiikan pariin, ja tänäkin päivänä jos mietin uuden tuotteen ostamista, haen ensin tietoa hakusanoilla ”Katja Kokko + kyseinen tuote”. Kiitos kaikesta työstä, mitä teet! <3

 155. Tarja Gallacher sanoo:

  Hei Katja, olen seurannut sinua instagramissa noin vuoden ja sieltä aina käväisen linkin kautta lukemassa myös blogiasi. Olen kosmetiikan ammattilainen ja nyt myös löytänyt luonnonkosmetiikan joka kovasti kiinnostaa. Olen saanut hyviä tuotevinkkejä tätä kautta, kiitos siitä !

 156. Jaana sanoo:

  Hei Katja! Tarkkaa vuotta en muista koska aloin sun blogia seuraamaan, mutta olit muistaakseni jonkun lehden tms. yhteydessä. Kun liityin Instaan aloin seurata sua myös siellä. Kauttasi olen tutustunut uusiin luonnonkosmetiikka sarjoihin ja uusiin firmoihin. Olen saanut erittäin hyviä neuvoja ja vinkkejä. On ollut myös ilo olla kuuntelemassa sun luentoa luonnonkosmetiikka messuilla ja tavata I loven me messuilla. Sain myös yhden kaverini kääntymään kokonaan luonnonkosmetiikkaan kun hän alkoi seurata blogiasi. Arvostan aitouttasi ja älä missään nimessä tee Instan kuvista liian kaupallisia tai suuria joukkoja kosiskelevia ja niitä mietelauseita on jo liian monilla. Sun aidot kuvat tilanteessa ovat parasta!

 157. Tämä onkin vähän hauska juttu, että seuraan sinua oikeastaan kaiken muun paitsi kosmetiikkajuttujen takia. Toki ne kiinnostaa, mutta olen aika jämähtänyt Madaran käyttäjä vain. Enemmän olen kiinnostunut jooga-, ruoka-, tyyli- ja sisustusjutuista ja niitä toivoisinkin lisää. Olet mielenkiintoinen persoona ja arvostan sitä, miten vahva ja itsenäinen sekä aikaansaava olet tai ainakin sellaisen kuvan sinusta saan. Olet inspiroiva!

  Blogiasi olen lukenut muutamia vuosia epäsäännöllisen säännöllisesti ja Instassa seuraan tiiviimmin. Tykkään siitä, että Insta on aidon näköinen eikä tylsän siloiteltu.

  Onpa ihana arvonta! Jos voitan arvonnassa, niin lupaan ostaa jotain muutakin kuin Madaraa. 🙂

 158. Rupesin alunperin pari vuotta sitten seuraamaan satunnaisesti ystäväni suosituksesta, nykyisin ahmin uudet postaukset kaikilta kanavilta. Minulla on takanani todella epäterveellinen, itseäni vahingoittava mennyt elämä, jota olen viime vuosina pyrkinyt kääntämään päinvastaiseksi. Oman hyvinvoinnin priorisoiduttua ykkösasiaksi, säteilee se hyvää myös ympärilleni. Tämän takia en suostu pureskelematta nielemään mitä tahansa hömppää mainos- ja blogimaailma minulle suoltaa, vaan vaadin asiantuntemusta ja rehellistä paneutumista. Sitä olen kokenut saavani tästä blogista. Puolesta puhuvaa on myös upea ja freesi olemuksesi, hyvä tavoite näin nuoremmalle naiselle tulevaisuuteen 🙂

 159. Sanna sanoo:

  Ihana arvonta

  Ensimmäisenä löysin blogisi, jota olen lukenut nyt n. kaksi vuotta (ehkä, vuodet menevät niin nopeasti etten tarkkaan muista ). Tosin olen lukenut myös kaikki vanhat postaukset ja tuotepäätöksiä miettiessä palaan niihin usein vielä uudestaan! Seuraan sinua nykyään blogin kautta, instassa ja facessa. Olen saanut blogistasi paljon uutta tietoa luonnonkosmetiikasta (samoin kirjastasi), innostunut ihon hoidosta oikein kunnolla ja saanut myös terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä vinkkejä! Blogissasi minua inspiroi kaikista eniten tuotevinkit ja kokeilut. Aina jos olen ostamassa uutta tuotetta, käyn blogistasi vilkaisemassa mitä meiltä olet kyseisestä tuotteesta. Tämä on se erityinen syy, miksi haluan blogiasi lukea! Lisäksi kiinnostaa myös terveyteen ja henkiseen hyvinvointiin liittyvät postaukset ☺️

 160. Reeta Suvanto sanoo:

  Olen seurannut blogia pari-kolme vuotta, instagramissa vähän lyhyemmän aikaa. Muistan etsineeni vinkkejä ja postauksia luonnonkosmetiikasta ja ilostuin kun löysin niinkin kattavan blogin kuin omasi. Perusteellisuus ja intohimo inspiroi! Vaikka lukijuuteni alkoi cheap&chick vinkeistä, on se laajentunut paljon pidemmälle kiinnostavien aiheiden ja asijantuntijuuden vuoksi. Kiitos siis siitä, ilo lukea!

 161. Suvi sanoo:

  Hei:)

  Olen seurannut blogiasi sekä fb:tä vuosia. Ihania juttuja matkoista ja joogasta ja käyn kurkkimassa säännöllisesti myös luonnonkosmetiikkaan liittyviä tekstejäsi! Nyt otan myös instan seurantaan. Jään mielenkiinnolla seuraamaan tulevaisuuden polkujasi. Ihanaa kesää!
  -Suvi

 162. Henna sanoo:

  Hei Katja! Olen seurannut sinua Joliesta lähtien ja etenkin viimeiset neljä vuotta. Seuraan etenkin Instagramia ja luen blogiasi. On ihana saada tietää uusista luonnonkosmetiikan jutuista sekä lukea kuinka sinä pyrit elämään parasta elämääsi ja ylittämään itseäsi eri tavoilla. Tykkään kosmetiikkajutuista ja ruokavinkeistä. 🙂

 163. Heippa Katja! Olen seurannut sekä Juttaa, että sua blogeissa ”alusta asti”. Olikohan jo ennen Jolieta. Jolien syntyhän oli todella kiinnostava juttu, samoin teidän molempien kasvu ihmisinä ja ammattilaisina. Rakastan tälläisia tarinoita ja ihmisiä, jotka tekevät mitä sydän sanoi. Olen ilahtunut viime vuosina siitä, että kauneusasioiden ohella tuot esille henkisyyden merkitystä hyvinvoinnille. Erityisesti ilahduttaa saada ihailemani astrologin katsauksia blogisi kautta (häntäkin olen seurannut blogeissa jo ennen kuin kertoi ammatistaan). Odotan mitä sitten ikinä tulevaisuudessa luotkaan! Ihanaa kesän jatkoa!

 164. Maiju S. sanoo:

  Olen seurannut blogiasi varmaankin 3 vuotta ja Facebookissa vuoden. Instassa en seuraile, koska en käytä ko. ohjelmaa. Olen saanut blogistasi valtavasti tietoa ja inspiraatiota luonnonkosmetiikkaan. Avullasi olen löytänyt laadukkaan ja aidosti toimivan luonnonkosmetiikan. Blogisi innostamana olen myös aloittanut yin joogan, josta on ollut apua stressaavissa hetkissä. Olet luonnonkosmetiikan ja henkisen hyvinvoinnin Yodani!

 165. Alexandra sanoo:

  Olen lukenut blogiasi noin vuoden verran ja viime aikana seurannut instagramiasi. Luonnonkosmetiikkan aihen lisäksi arvostan sitä, että kirjoitat henkisesta hyvinvoinnista.
  Ihana postaus, kaikkea hyvää sinulle elämämatkallesi!

 166. Mari sanoo:

  Olen seuraillut blogiasi pari vuotta, välillä vähän aktviisisemmin ja välillä hieman vähemmän. Seuraan sinua sekä instagramissa että facebiookissa, ja erityisesti olen tykännyt katsella sun instastoryja, mistä saa usein irti pientä mutta tärkeää tietoa.
  Omassa mielessäni olen aina pitänyt sinua hyvin asiantuntevana ja luotettavana luonnonkosmetiikan guruna. Aina jos on tullut tehtyä hieman hintavampi kosmetiikkahankinta, olen etsiskellyt blogistasi kirjoitusta tai mielipidettä kyseiseen tuotteeseen.
  Blogisi ja somesi on visuaalisesti kaunista katsottavaa ja niitä seuraa oikein mielellään.
  Minua inspiroi sinusta heijastuva tasapaino ja elämänilo. Olen nuori, ja toivon kovasti että minusta kasvaa vielä yhtä viisas ja mielenkiintoinen persoona, josta kenties muut voivat saada inspiraatiota tai iloa päiväänsä.

  Kiitos, kaikkea hyvää sinulle 🙂

 167. Neea sanoo:

  Olen seurannut sinua Instagramissa noin puoli vuotta. Blogia luen silloin tällöin, kun eteen tulee jokin minua erityisesti postaus.
  Seuraan sinua koska luonnonkosmetiikka ja kokonaisvaltainen hyvinvointi kiinnostavat.
  Minua inspiroi erityisesti instan ja blogin monipuolisuus sekä se, että niistä näkyy sinun aito kiinnostus ja intohimo asioihin, joita teet ja joista kirjoitat.

 168. Sanna S. sanoo:

  Olen seurannut sinua Jolien perustamisesta lähtien. Tutustuin luonnonkosmetiikkaan Sinun ja Jolien avustuksella. <3 Kiitos siitä! Seurailen Facebookissa ja Instagramissa.

  Jooga kiinnostaa myös ihan valtavasti. Siihen perehtymiseen minulla ei ole valitettavasti tarpeeksi aikaa. Mutta tulevaisuudessa….

  Sanna

 169. Essi sanoo:

  Löysin blogisi vähän yli vuosi sitten ja sitä kautta aloin seuraamaan instagrammissa myös. Etsin siihen aikaan apua iho-ongelmiini ja sainkin sitä juuri blogisi kautta (ja koko ajan opin enemmän). Pidänkin siitä, että opin aina uutta ja voin soveltaa sitä käytäntöön sekä siitä, että neuvot ja ohjeet toimivat oikeasti. Nyt luonnonkosmetiikasta on tullut tärkeä osa rutiinejani.
  Instagrammissa tykkään juuri aitoudesta. Olen huomannut, että seuraan nykyään enemmän sellaisia ihmisiä, jotka laittavat aidon oloisia postauksia ja vähemmän niitä joiden tili näyttää todella mietityltä.

 170. Jolien ensiaskelista lähtien olen seurannut kaikissa mahdollisissa kanavissa. Tykkään teeskentelemättömästä ja rehellisestä tyylistäsi kirjoittaa ja olen saanut valtavan paljon tietoa luonnonkosmetiikasta ja ensimmäisen innostuksen kipinänkin siihen blogisi kautta. Luotan tuote- ja raaka-ainetietouteesi kuin kiveen ja tapa jolla jaat sitä eteenpäin, on helppotajuinen ja kiinnostusta herättävä maallikollekin. Olisipa huikean upeaa, jos olisit mukana tuotekehittelyssä! Melkein en malta odottaa
  En voi kuin ihailla ja kunnioittaa rohkeuttasi ottaa uusia askelia uralla oma hyvinvointi edellä. Se on jotain niin korvaamattoman arvokasta, minkä useammankin kunnianhimoisen uratykin toivoisi muistavan nousukiidossaan.
  Arvostan myös oikeakielisyyttä. En vaan voi mitään sille, että vanhempana punakynänä ärsyynnyn herkästi, jos joku, joka tienaa leipäänsä kirjoittamalla, suhtautuu työvälineeseensä epäkunnioittavasti ja huolimattomasti. Ei nouse verenpaine tätä blogia lukiessa 🙂
  Kuvat ovat hienoja ja harkittuja ja visuaalinen linja selkeä ja tunnistettava. Kirsikkana kakun päällä oli Romppu ❤️ Henkeen ja vereen kissaihmisenä lämmitti mieltä seurata vanhan herran elämää ja kaunista yhteyttä, joka teillä oli.
  Siksi ❤️

 171. Petra sanoo:

  Olen seurannut sinua noin kolme vuotta sekä blogissa, IGssä ja Facebookissa. Innostuin seuraamaan sinua siksi, koska olin kaivannut lisää tietoa luonnonkosmetiikasta ja luonnonmukaisesta kauneudenhoidosta, mutta en ollut löytänyt oman henkisiä seurattavia esimerkiksi Instagramista. Lisäksi sinusta huokui rauhallisuus ja hehku, mitä on edelleen ihana katsoa! Tässä seuraamisen aikana olen alkanut kiinnostua luonnonkosmetiikan lisäksi uusistakin jutuista, kuten joogasta ja kasviväreistä. Tykkään seurata ihmisiä, jotka ovat omistautuneita asialleen ja jakavat tietoaan/asiantuntemustaan myös muille, kuten sinä teet. Kerroit tekstissä, että painotat kaikessa henkistä ja fyysistä hyvinvointia ja siihen pyrin itsekin. Koen, että saan tukea omalle elämäntavalleni, kun seuraan esimerkiksi sinua, jolla on monelta osin samat arvot ja kiinnostuksen kohteet. Tsemppiä uusiin projekteihin ja toivottavasti kuulemme niistä pian lisää <3

 172. Sunshine sanoo:

  Seuraan sinua blogin puolella. Noin vuosi sitten löysin blogisi, ja samoihin aikoihin heräsi kiinnostus luonnon kosmetiikkaan. Blogisi ns räjäytti tajunnan, kahlasin melkein samalla istumalla kaikki aikaisemmat postaukset. Se mikä tekee blogistasi mielenkiintoisen, on se valtava tiedon ja kokemuksen määrä. Kirjoituksesi tuotteista ei pohjaudu pelkästään omaan mielipiteeseesi, vaan taustalta löytyy vahvaa osaamista ja tietoa, joka kuuluu tekstistäsi ja perusteluistasi. Sen lisäksi osaat totta vie kirjoittaa niin hauskasti ja mielenkiintoisesti, että pelkkien faktojen lukeminenkaan ei vaikuta tylsältä! Ja täytyy myöntää, että olen useamman kerran (todellakin!) blogissa esiteltyjen tuotteiden jälkeen klikannut ko kauppaan, ja tilannut itselleni tuotteita! Hoitovoiteeni ja erityisesti meikkini ovat sinun ansiostasi muuttuneet luonnonkosmetiikkaa sisältäväksi merkeiksi, jotka ovat laadultaan huippuluokkaa. Koska myös itse esim meikissäni haen juuri luonnollista, mutta kuulasta ja lämmintä sävyä kasvoilleni ja iholleni! Kiitos siis erityisesti hyvistä meikki-ja ihonhoitovinkeistä sekä ihanista ja selkeistä meikkikuvista! Arvontavoitto olisi mahtava, Joliessa on niiiiiin monta ihanaa tuotetta, joita himoitsen!
  Don’t ever chance, Sunshine baby!

 173. Seuraan kaikissa kolmessa. Instagramissa ehkä pisimpään, koska pidän juuri lyhyistä jutuista ja kuten kerroit, postaat vähän mitä tahansa. Pidän siis tästä, arki ja aitous näkyy. Instagramista eksyn blogin puoleen lukemaan pidempiä postauksia. Olet kuitenkin ammattilainen ja on siksi kiinnostavaa lukea luonnonkosmetiikan jutut sinun kirjoittamina. En koe että olet kuka tahansa bloggaaja joka nyt on hurahtanut luonnonkosmetiikaan. Välillä arvostetaan ammattilaisia liian vähän.
  Olen seurannut vuodesta 2016, kun olit Voi Hyvin lehdessä. Vaikutit kiinnostavalta niin kävin siksi lukemassa blogia. Paljon olen oppinut, kiitos siitä. ☺️

 174. Anna sanoo:

  Hei Katja!
  Olen seurannut sinua kun perustit Jolieta, eli koko tämän matkan ajan! Olen myös kirjasi onnellinen omistaja. Olet ollut kanavana luonnonkosmetiikan tuotteisiin, joista moni on ollut täysin tuntemattomia, sillä en käytä juurikaan kosmetiikkaa. Ainoastaan haluan pitää ihostani hyvää huolta ja valita luotettavia firmoja.
  Seuraan sinua instagramissa sekä facebookissa.
  Arvonta suoritetaan minun syntymäpäivänäni, pidän peukut pystyssä jospa onnistaisi ja pääsisin hyvällä syyllä Helsingin reissuun täältä pohjoisesta!

 175. Hannele sanoo:

  Olen seurannut blogiasi ehkä 7 vuotta, tai ainakin siis ajalta ennen Jolieta, koska muistan että olin tosi samankaltaisissa tilanteissa töiden suhteen vuonna 2011 (riuduin töissä pankissa ja vuodenvaihteessa 2011-2012 tuli seinä vastaan ja ovi uuteen aukesi) ja perustin oman yrityksen 2012. Aluksi seurasin sinua koska yrityksen perustamiseen liittyvät kelat kiinnostivat, mutta sittemmin on tullut mukaan paljon muita kiinnostavia kulmia. Avullasi sain vaihdettua luonnonkosmetiikkaan ja ihon hyvinvointi on siitä todella mullistunut, kiitos. Löysin myös Kirsi Halla-Seppälän, joka on sanalla sanoen taikaihminen. Minua inspiroi myös kovasti se, että pohjaat tekemisesi arvoihin ja vahvaan visioosi ja annat asioille aikaa kehittyä. Se muistuttaa minua siitä, että asiat menevät lopulta aina oikein, vaikka eivät välttämättä siten kuin itse haluaisi niiden menevän.
  Toivon jatkossa lisää autenttisia kirjoituksiasi ja haluaisin lukea vielä lisää kulissien takaisista jutuista. Kiitos kun kirjoitat!

 176. Sara sanoo:

  Pari vuotta olen tainnut jo blogiasi seurailla ja sitten vähän vähemmän Instagramissa. Itsekin pidän enemmän Instagramissa ns. siitä oikeasta elämästä ja siksi sinunkin tilistäsi pidän.

  Blogistasi olen oppinut paljon kauneuden ja ihonhoidosta ja saanut tietää paljon eri tuotteista, joista en muuten tietäisi mitään! Ihonhoitorutiinini ovat muuttuneet tässä parin vuoden aikana. Annat myös laajasti tietoa tuotteista, mitä ei muissa blogeissa oikein tapahdu.

  Elämästäsi saa yleisestikin inspiraatiota omaan elämääni. On kiva lukea kodistasi ja pukeutumisestasikin täältä blogista! Pidän siitä kuinka keskitys kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

 177. Anni Möller sanoo:

  Katja, olen seurannut blogiasi reilu pari vuotta. Pidän tavastasi analysoida asioita ja jäsennellä niitä. Kosmetiikka-arvioinneista suorastaan pamahtaa ammattitaitosi ja kriittisyytesi esiin, etkä pelkää tuoda itseäsi ja kokemuksiasi kirjoituksissa framille. Vaikka teet yhteistyötä eri firmojen kanssa, postauksesi eivät ole häiritsevän ylistäviä. Olen oppinut paljon uutta kosmetiikasta ja sen suhteesta omaan arvomaailmaani; kiitos siitä!

 178. Hanne Manelius sanoo:

  Tällaisen arvonnan palkinto tuntuisi ihan lottovoitolta , eli tottakai osallistun . Olen seurannut blogiasi nelisen vuotta .Ensin kiinnostuin luomukosmetiikasta mutta nykyään painotus on kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa johon haen inspiraatiota ja vahvistusta . Seuraan myös instaa , tietty 😉

 179. Hanna sanoo:

  Olen seurannut ig-tiliäsi noin vuoden verran. Olen itsekin joogaopettaja ja kaapeistani löytyy vain luonnonkosmetiikkaa, joten kaikki aiheisiin liittyvä kiinnostaa. Erityisen kiitollinen olen hyvistä vinkeistä ja kokemuksistasi, joita jaat. Olen löytänyt kauttasi monia hyviä tuotteita ihonhoitoon.

 180. Tiina sanoo:

  Olen seurannut sinua Moments-blogista asti, raakaruokajutuista ja jo ajalta ennen Jolieta. Olen saanut mielettömän hyviä luonnonkosmetiikkavinkkejä, teen itse kirjasi resepteillä esim ihania kuorintoja ja kasvohoitoja. Olet aito, suora ja konstailematon ja se välittyy tekemisistäsi. Energia ja luovuuden voima välittyy ihan teksteihin ja kuviin asti. Siksi seuraan, siksi kiinnostaa ❤️

 181. NinaK sanoo:

  Olen seurannut sinua Jolien ajoista asti. Eniten olen lukenut tätä nykyistä blogiasi ja Facebookia, Instaa seuraan ajoittain.
  Kasvovettä pidin pitkään turhakkeena, kunnes blogisi kautta ymmärsin toisin. Putsareista ja siitä, etteivät ne saa olla liian peseviä, opin blogisi kautta. Paljon tuotevinkkejä olen saanut ja esimerkiksi öljyputsarin ja kasvoöljyn käyttöön olen siirtynyt blogisi myötä, aiemmin ajattelin etteivät ne millään voi sopia sekaiholleni.
  Arvostan etenkin omaa tyyliäsi kirjoittaa ja asiantuntijuuttasi. Jos jokin minua mietityttää, etsin blogisi arkistoista mahdollisia vastauksia. Aitous paistaa tekemisesi läpi ja niin juuri sen kuuluu ollakin. Se luo samalla uskottavuutta ja on paljon mielenkiintoisempaa lukea aitoja juttuja kuin ”näin nyt kuuluu kirjoittaa”-juttuja. Kiitoksia siis blogistasi ja menestystä uusiin tuuliin 🙂

 182. siiri sanoo:

  Olen untuvikko seuraajasi. Kampaajani kertoi messuista, joilla olit ollu puhumassa. Kiinnostuin heti Sinusta. Löysin samantien blogisi ja luin läpi käyttäen siihen kaiken vapaa-aikani.
  Olin ihan pyörryksissä. Elämäni heitti kuperkeikkaa. Löysin blogistasi asioita, joita olin kaivannut elämääni, tiedostamatta. Löysin joogan, luonnonkosmetiikan, ravinnon ja armon itseäni kohtaan. Blogisi oli alkusysäys , joka muutti elämän totaalisesti. Olen vieläkin sekaisin ja matkalla kohti jotain, jota en vielä itsekään ymmärrä. Olin valmis muutoksiin, se vain tarvitsi kanavan.
  Se miksi seuraan blogiasi, on se rauha, mikä siitä välittyy. Sen lukeminen on kuin mindfullness hetki minulle. Keskityn ja voimaannun ja se ajaa minua uusiin mahdollisuuksiin.
  Innolla ja lapsekkaan uteliaana odotan tulevaisuuden tuomia kuvioita, missä ja mitä ikinä ne ovatkaan!
  Kiitos. Sydämen pohjasta.

 183. Ihana teksti! Mukana arvonnassa ehdottomasti 🙂 olen seurannut sinua ainakin yli vuoden sekä blogissa että Instassa (plus omistan kirjasi). Toimit suurena tiedon ja inspiraation lähteenä luonnonkosmetiikassa, joogassa, ruokavaliossa, hyvinvoinnissa… tuntuu, että jaetaan paljon yhteisiä mielenkiinnonkohteita, esim. Oura-sormus tulossa tännekin 😉 Kuvaamasi autenttisuus tekee sinusta inspiroivaa seurattavaa, älä vaan luovu siitä! Itse kamppailen paljon samojen asioiden kanssa somessa, vaikken sitä ammatikseni teekään. Musta sulla on jo selkeä brändi – jään silti innolla odottamaan uutta saittia ja brändin kiteytystä! 🙂

 184. Rosa sanoo:

  Olen seurannut sinua nyt vuoden ajan, blogissa ja instagramissa. Olen löytänyt ja innostunut blogisi kautta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja luonnonkosmetiikasta. Minua viehättää kokonaisuus, jonka blogisi asiantunteva ote yhdistettynä Instagramin spontaanimpaan tapaan olla läsnä (josta puhut itsekin tässä postauksessa) muodostavat. Seuraan sinua, koska arvostan asennettasi ja ihailen tapaasi tehdä juuri niitä asioita, jotka ovat merkityksellisiä sinulle. Ja tiedän että voin luottaa niihin asioihin ja tietoon, joita kerrot blogissasi.

 185. Carita sanoo:

  Kiitos Katja avoimesti kirjoitetusta matkastasi tähän hetkeen ja tulevaisuuden visioistasi. Kertomasi rohkaisee aivan varmasti monia lukijoita, sitä naiset tarvitsee, kuulla toisen kokemuksia ja havaita aito rohkeus! Kiitos!

  Olen seurannut sinua n.vuoden (instagram ja blogi)ja mielenkiintoni on luonnonkosmetiikka ja ihonhoito. En ole oikeastaan koskaan aikaisemmin erityisemmin kiinnittänyt huomiota tuotteisiin sen enempää tai edes kaikkien ”taiteen sääntöjen” mukaan hoitanut ihoani. Tuote-esittelyjesi kautta olen nyt tutustunut eri tuotteisiin ja toteuttanut hieman tarkempaa ihonhoitoa ja todellakin olen havainnut muutosta ihossani. Minua kiinnostaa kuulla miten tuote vaikuttaa, mitä ainesosia siinä on jne.

  Lisäksi olen itse useita vuosia sitten joogannut, mikä jäi lasten saamisen ja selkäleikkauksen jälkeen pois arjestani. Sinun matkasi seuraaminen joogan saralla on tosi inspiroivaa ja saat täältä kannustavan henkisen energiavirtauksen, jotta jaksat seurata intuitiotasi ja viedä joogasuunnitelmiasi eteenpäin. Niistä haluan kuulla myös lisäää. Henkinen kasvu ja läsnäoloon oppiminen on erittäin haastavaa nykypäivän menossa, mutta se on ainoa keino kyetäkseen nauttimaan arjesta ja säilyttämään tai lisäämään voimavaroja, kun kaikki muu ympärillä tehostuu jatkuvasti (esim.työelämässä).

  Toivon sinulle onnistumisia ja paljon ilonhetkiä elämääsi.

 186. Tuulia sanoo:

  Olen alkanut seuraamaan blogiasi ja instagramiasi vasta tänä vuonna. Astangajooga on ollut tärkeä osa elämääni 8 vuoden ajan joten luonnollisesti erityisesti siihen liittyvät postauksesi kiinnostavat, samoin luonnonkosmetiikka. Pidän juuri siitä aitoudesta jota itsekin sanoit somessa arvostavasi, onnistut välittämään aitoja kokemuksia arjesta. Kiitos!

 187. Jaana sanoo:

  Blogia seurannut noin 3v, Instassa ja Facessa ehkä 2v. Parhaat jutut on olleet aurinkosuoja jutut sekä kasvivärijutut <3

 188. Heidi sanoo:

  Olen seurannut blogiasi (bloglovinin kautta) nyt noin vuodenpäivät ja kahlaillut toki läpi vanhemmatkin postaukset 🙂 Luonnonkosmetiikka kiinnostaa eniten ja oikeastaan juuri blogisi on inspiroinut minut vihdoin kokonaan siirtymään synteettisen kosmetiikan puolelta luonnonkosmetiikkan pariin. Samalla ihoni on kokenut muodonmuutoksen ja siitä koenkin suurta kiitollisuutta, koska vinkkiesi perusteella olen vihdoin löytänyt oikeat tuotteet ja oikean tavan hoitaa oikukasta ihoani – Kiitos! <3
  Ammattimaisuutesi ja tietämyksesi kosmetiikasta kiehtoo – rakastan lukea nippelitietoa raaka-aineista yms. Ja toivon myös jatkossa inspiroituvani tuosta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tavoittelusta, joten luen mielelläni myös siitä 🙂

 189. Noora sanoo:

  Olen seurannut noin vuoden ajan, minua inspiroi ihonhoitovinkit ja uusien tuotteiden testit sekä suositukset. Seuraan blogia ja instaa, jossa erityisesti viehätti videot Rompusta <3

 190. Sari sanoo:

  Sinun blogisi on ollut aivan ihana ja saanut aikaan hyviä valintoja omassa elämässäni. Olen lukenut sitä vasta vuoden mutta aina kun on hieman omaa aikaa, otan kahvikuppini ja luen vanhempia postauksia.
  Luonnonkosmetiikkaa olen käyttänyt pitkään, mutta vasta luettuani kirjasi havahduin ihonhoidon kokonaisvaltaisuuteen. Ilman muuta tahdon olla mukana arvonnassa 🙂
  Oikein aurinkoista kesän jatkoa!

 191. Merja Porokka sanoo:

  Seuraan Facebookissa ja blogissa. Nyt lisäsin Instagrammin myös .
  Olen saanut sinulta paljon inspiraatiota ja uskaltanut kokeilla erilaisia tuotteita, koska luotan todella paljon sinun arvioihisi. Näen, että sinulla on erittäin vahva tietämys asioista. Terveyttä ja hyvinvointia.

 192. Usva sanoo:

  Olen seuraillut blogia noin vuoden-parin verran, instaa sen sijaan vasta vähän aikaa. Enimmäkseen olen löytänyt blogistasi luonnonkosmetiikkavinkkejä, mutta myös muita juttuja on ollut kiva lueskella. Pidän siitä, että arviosi ovat perusteellisia ja että niiden avulla on helppo löytää itselle sopivat tuotteet.

 193. Paula sanoo:

  Hei Katja! Olen seurannut sinua pitkään, ihan Jolien alusta saakka tai oikeastaan jo ennen sitä. Taisi olla vuosi 2011, kun googletin ”Pariisi” ja ” luonnonkosmetiikka” sanoja etsiessäni vinkkejä reissuun ja päädyin sinun silloiseen blogiin. Siitä saakka olen seurannut sinua (blogi, Facebook) ja kaikki kosmetiikkaostokseni ”varmistan” blogistasi, mitä mistäkin sarjasta tai tuotteesta olet kirjoittanut. Blogisi on visuaalisesti kaunis ja sisältö timanttinen: mm. raaka-aineiden esittelyt, selkeästi kerrottu millaiselle iholle mikäkin tuote sopii ja eri hintaista tuotteita mukana. Kiitos näistä vuosista ja loistavaa tulevaisuutta sinulle!

 194. Tarja Ruotsalainen sanoo:

  Olen nyt kesällä aloittanut seuraamaan instagramissa. Kiinnostuin kun ystäväni puhui sinusta sekä sinulta saamistaan vinkeistä ihonhoudosta sekä meikkaamisesta. Tyttärelläni on pieni biodynaaminen tila joten biodynaamuset tuotteet ravitsemuksessa on todellakin tuttuja sekä käytössä. Nyt olen innostunut tuotteista joista olet blogissa kertonut ja käytettyäni loppuun tällä hetkellä käytössä olevat tuotteet on tarkoitus hankkia tuotteira joista olen lukenut. Tällä hetkeltä käytössä on Environ ihonhoitotuotteet sekä Kjaer Weis meikit. Tietoisuus tuotteista on laajentunut.

 195. Paula Rovaniemeltä sanoo:

  Olen seurannut blogiasi aikalailla 3 vuoden ajan. Seuraan myös instagramissa. Ja muistaakseni myös facebookissa. Kirjasi on kahlattu monia kertoja läpi ja ostin sen loppujen lopuksi omaksi! Ihanaa kuulla että uusi kirjakin ilmestyy ☺️ Sinun ansiosta tutustuin luonnonkosmetiikan maailmaan ja olen blogista, kirjasta ja instasta ammentanut todella älyttömiä määriä tietoa. Olet inspiroiva, aito ja todella ammattitaitoinen.Täällä seurataan myös jatkossa! Kissaihmisenä olen ollut myös kiitollinen siitä että olet jakanut kuvia Rompusta <3 Hän oli komea ja niin uljas kissaherra!

 196. Jenni E sanoo:

  Hei! <3 Olen seurannut blogiasi ehkä 2 vuotta. Kiinnostuttuani luonnonkosmetiikasta ja luettuani kirjasi löysin blogisi. Seuraan vain blogia. Blogia seuraan, koska kirjoitat asiantuntemuksella ja paneudut kirjoittamaasi asiaan. Ehkä paras oppimani vinkki on ollut kasvovedellä läträäminen ja oikeanlainen ihonhoito. 🙂

 197. Olen seurannut noin kaksi vuotta, siitä asti kun kiinnostuin luonnonkosmetiikasta ja toivoin sen saavan oikuttelevan ihoni kuntoon. Hyvät juttusi erilaisista isommista iho-ongelmista ja etenkin viime syksynä itselle puhjenneesta perioraalidermatiitistä ovat olleet kullanarvoisia! Seuraan lähinnä blogia. Instassa seuraan on-offisti. Sinulta olen saanut paljon ihania tuotevinkkejä ja kattavia neuvoja erilaisiin iho-ongelmiin. Kiitos niistä ja kaikesta inspiraatiosta!

 198. Anastasia sanoo:

  Olen seurannut blogia jo vuosia ja seuraan myös Facebookissa. Erityisesti kiinnostaa uusien tuotteiden esittelyt.

 199. seurannnut jo momentsin ajoista lähtien, seuraan myös instassa on/off.

  blogia seuraan vieläkin yhä pääasiassa ruoan, joogan ja hevospostausten takia = major inspiraatio.

 200. Anna sanoo:

  Kiinnostuin itse luonnonkosmetiikasta noin viisi vuotta sitten. Etsin paljon tietoa eri tuotteista ja ainesosista ja melkeinpä joka kerta tietoa etsiessä päädyn jotakin kautta blogiisi. Seuraan sinua myös instagramissa. Vuosien varrella tekstejäsi lukiessa on syntynyt luottamus siihen, että sinulta saa asiantuntevaa tietoa ihonhoidosta ja siksi sinua seuraankin.

 201. Olen seurannut nykyistä blogia täydet neljä vuotta ja Instagramia kurkkailen silloin tällöin. Alunperin löysin sinut nimenomaan Joliesta, jonka avatessa oma siirtymäni luonnonkosmetiikkaan oli juuri myös alkanut.

  Minua kiinnostavat erityisesti tuote-esittelyt ja -arviot, ja teenkin lähes kaikki ostopäätökset etupäässä sinun arvioidesi ja suosituksiesi pohjalta. Luotan asiantuntijuuteesi ja koen sisältöjesi olevan kattavia ja informatiivisia, sekä alati kehittyviä. Minuun vetoaa myös esteettisenä ihmisenä erittäin paljon blogin ja siinä esiteltyjen tuotteiden visuaalisuus ja laadukkuus, siitäkin huolimatta, että en hirveästi välitä joidenkin tuotteiden/tuotesarjojen eksklusiivisuuden ns. normalisoinnista. Vastapainoksi mukana on onneksi myös cheap & chic -sisältöjä mukavasti.

  Onnea vielä blogisynttäreiden johdosta ja mukavaa loppukesää!

 202. Anne Nuora sanoo:

  Olen alkanut seuraamaan noin 1,5 vuotta sitten Instagramissa ja blogissa. En lue kaikkia postauksia, mutta helmiä kuten tämä postaus ja esim. luonnollisista aurinkosuojista. Myös Essen löysin blogisi kautta. Pidän lukijana siitä, että osaat tarkastella asioita monelta kannalta ja teet taustatyösikin huolellisesti. Vinkkeihisi voi siis luottaa ja olen löytänyt usean toimivan tuotteen ja tavan blogisi kautta. Kiitos!

 203. Anna sanoo:

  Luin kirjasi ja räjäytit tajuntani kasvoveden (hoitonesteen) käytöstä, jonka jälkeen olen pitänyt sinua kosmetiikkagurunani. Lisäksi samanlainen elämänasenne kumpuaa sisältäni, mikä on ollut vuosia piilossa ja koitan kuumeisesti keksiä keinoa, miten saisin vapautettua itseni, irtauduttua nykyisestä urasta ja lähdettyä uuteen suuntaan. Pitäisi keksiä se uusi juttu vakn ensiksi ja sinun kauttasi koitan mm. myös inspiroitua. 🙂

  Lahjakortti tulisi tarpeeseen, sillä sijoitin Whamisameihin sievoisen summan ja sain aivan jäätävän allergisen reaktion niistä. :/ testerikoot olivat tietysti loppu joka paikasta, niin ostin kerralla isot purkit, koska kukaan ei tässä universumissa ole sanonut niistä MITÄÄN huonoa ja kuvittelin niiden olevan ratkaisu kuivalle ja herkälle iholleni. Enkä siis syytä sinua, vaan omaa tyhmyyttäni että niin sokeuduin moiseen hypeen ajattelematta sen enempää miten oma ihoni reagoi. Jatkossa viisaammin! 🙂

  Vaikka arpaonni ei suosisi minua tällä kertaa, haluan silti sanoa sinulle ison kiitoksen! Kiitos että jaat tietoa ja viisautta eteenpäin! <3

 204. Sanna sanoo:

  Jotain kautta (olisikohän ollut google) löysin blogisi etsiessäni tietoa luonnonkosmetiikasta ja öljyistä noin parisen kuukautta sitten. Ihan uusi seuraajasi siis olen. Paljon olen tietoa löytänyt sivustoiltasi kuivan, herkän ja hieman atooppisen ihoni hoitoon. Kaikkea en ole vielä ehtinyt edes lukemaan, mutta toivoisin vinkkejä mitä uskaltaa kokeilla luonnonkosmetiikasta kun on allerginen mm. pähkinöille, koivulle ja heinälle. Instatilisi löysin vasta tänään, mutta sehän oli tosi ihana ja mielestäni kuvat etenkin oli puhuttelevampia tai mikä olisi hyvä sana kuvaamaan… no joka tapauksessa henkilökohtaisempia kuin monet muut. Kirjasi on hankintalistalla. Facebookkisi on ollut jo jonkin aikaa seurannassa. Itseäni kiinnostaa kovasti jooga, oma jaksamisen ja voinnin parantaminen, rentoutuminen, luonnonmukaiset/kasvivärjäys tekniikat hiusten värjäyksessä sekä luonnonkosmetiikka ja sen valmistus. Niin sanotusti lähes keski-ikäisenä olen viimeinkin tajunnut, että minun pitäisi pitää itsestäni parempaa huolta. Ihana olisi kuulla joogailustasi ympäri maailmaa. Ja ehdottomasti haluan olla mukana arvonnassa.

 205. Marja sanoo:

  Ihana Katja ❤

  Olen seurannut blogiasi vuosia – niin kauan etten edes muista kuinka kauan 🙂

  Postauksesi ovat antaneet paljon tietoa, inspiraatiota ja iloa ☀

  Onnea uusiin tuuliin

 206. Krisse sanoo:

  Olen seurannut sinua kaikilla tarjomillasi kanavilla (blogi, insta, fb) aktiivisesti vuodesta 2013 lähtien. Blogisi on ensisijainen lähteeni, magna cartani, mitä tulee ihonhoitoon ja luonnonkosmetiikkaan.

 207. Syrrahh sanoo:

  Noin vuoden olen seurannut. Seuraan blogia ja instaa. Eniten inspiroi tuotesuositukset, vinkit ja ohjeet.

 208. Mari sanoo:

  Olen seurannut someasi pari-kolme vuotta. Tykkään kirjastasi ja kasvien hyödynämisestä. Ihana myös seurata ihmistä, joka asettaa oman hyvän olon etusijalle. Halusisin itse oppia samaan! Erityisopettajana, äitinä, vaimona koen, että joudun usein tinkimään omista tarpeista/toiveista/terveyden etusijalle laittamisesta. HALUAN USKOA, että KYKYNEN SIIHEN VIELÄ❣️❣️❣️

 209. Kati sanoo:

  Olen seurannut sinua arviolta noin parisen vuotta, alunperin satunnaisesti blogista ja nyt säännöllisemmin instan kautta. Olen saanut sinulta tosi hyviä ja asiantuntevia vinkkejä ihonhoitoon liittyen, tällä hetkellä huomaan siirtyneeni pikkuhiljaa kokonaan luonnonkosmetiikan pariin. Erityisesti edulliset luonnonkosmetiikan helmet, joita nostat esille, ovat kiinnostavia. Kiitos luonnollisuudestasi ja lämmöstäsi, ne välittyvät instan kautta tänne kotisohvallekin 🙂

 210. Soile sanoo:

  Olen seurannut neljä vuotta ja vähän päälle, koska muistan tuon alussa mainitsemasi uudistuksen. Seuraan facessa ja sitä kautta saan tiedon uudesta postauksesta. Luen silloin, kun postauksen aihe minua kiinnostaa. Tykkään luonnollisuudesta, en ole instagramissa ollenkaan koska en ole täydellisen elämän fani 😉 intohimolla asioiden tekeminen on läsnä omassakin työssä, eli tykkään seurata toista samantyylistä ihmistä. Onnea uusiin haasteisiin 🙂

 211. Hannele Riihiniemi sanoo:

  Olen seurannut noin vuoden sekä Facebookissa & blogia. Eniten minua on kiinnostanut postaukset luonnonkosmetiikan raaka-aineista & uutuuksien esittely. Sen takia myös seuraan: haluan oppia enemmän raaka-aineista ja blogistasi löydän paljon infoa hyvin kirjoitettuna.

 212. Outi sanoo:

  Blogisi on ollut oppaani luonnonkosmetiikan pariin, ansiostasi olen ymmärtänyt ihonhoidon aivan uudella tavalla! Niiden kolmen vuoden aikana, jotka olen blogiasi lukenut olen löytänyt aivan huikeita uusia tuotteita ja oppinut valtavasti. Kiitos näistä opeista ja onnea matkaan jatkossakin!

 213. Elisa Alho sanoo:

  Seurannut blogia ja instaa ehkä vuoden kaksi. Kirja löytyy hyllystä ja on ollut oiva apu.
  Eniten juuri kosmetiikkapostaukset ovat niitä mitkä minua kiinnostaa

 214. Outi Törmänen sanoo:

  Hei! Olen seurannut sinua pari vuotta kaikissa mainitsemissasi kanavoissa. Löysin blogisi sattumalta, kiinnostuin luonnonkosmetiikasta, tilasin sinulta sen ihoanalyysin ja aloin kokeilemaan eri tuotteita.. Siirryttyäni enemmän luonnonkosmetiikkaan (olen yhä sekakäyttäjä tietyissä asioissa) ihoni kunto parani paljon!
  Seuraan saadakseni inspiraatiota uusiin tuotteisiin, vinkkejä omalle ihotyypille ja ihan koska tykkään blogisi energiasta ja positiivisuudesta. Inspiroivaa on myös seurata ihmistä, joka uskaltaa toteuttaa haaveitaan ja itseään.
  Kiitos siis hyvistä vinkeistä ja mukavasta blogista!

 215. Päivi sanoo:

  Hei! Jooga (erityisesti astanga), luonnonkosmetiikka ja hyvinvointi kiinnostavat. Taisin päätyä seuraamaan instaasi jonkun muun instan kautta, ja sitä myöten olen lueskellut myös blogiasi. Noin vajaan vuoden verran olen nyt varmaan seuraillut kuviasi ja tekstejäsi, ja tykännyt! Säteilet hyvää oloa ja positiivisuutta olematta imelä, se on hyvä kombo.

 216. Minna sanoo:

  Olen seurannut blogia monta vuotta ja instaa satunnaisesti. Postaukset itseä kiinnostavista aiheista ja saan inspiraatiota molemmista. Hyvää kesää!

 217. Eemmaa sanoo:

  Kiinnostuin luonnokosmetiikasta aikalailla tasan 2 vuotta sitten ja aloin heti seurata sinua sekä Instassa, että blogin puolella. Olen saanut valtavasti tietoa ja inspiraatiota sinulta, kiitos siitä! Sinussa eniten inspiroi KAIKKI; tyyli, jooga, ruokavaliojutut, elämäntyyli, sisustus ja tietty luonnonkosmetiikkatietous!

 218. Jenni sanoo:

  Ehdottomasti haluan olla mukana arvonnassa! Useimmat luonnonkosmetiikan ostokseni teen jolie webshopissa ja aloin seuraamaan sinua ihan äskettäin Instagramissa. Vaikutuksen minuun on tehnyt sinun perusteelliset arvostelut luonnonkosmetiikan tuotteista, niin uusista kuin vähän vanhemmistakin merkeistä. En osta mitään tuotetta ilman ” pohjatyötä” eli luen käyttäjien arvioinnit todella tarkkaan. Juuri sinun blogisi kautta löysin ihanan sarjan 100%pure, jonka meikkeihin olen täysin rakastunut! Lisäksi luonnonkauneutesi ja terveelliset elämäntapasi inspiroivat itseänikin luonnonmukaisempaan elämään❤️

 219. Helena Vuola sanoo:

  Hei!
  Olen melko uusi seuraaja, noin kuukausi pari on mennyt instagramissa seuratessa ja silloin tällöin blogia silmäillessä. Saan terveysvaikutteita ja tietoja kiinnostavista luonnonkosmetiikkatuotteista ja ravitsemusasioista. Usein blogikirjoituksista löytyy vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

 220. Päivi sanoo:

  Seuraan sinua Instagramissa ja täällä blogin puolella. Olen seurannut sinua noin neljä vuotta. Olen saanut sinulta erittäin hyviä vinkkejä luonnonkosmetiikan tuotteiden valintoihin ja luotankin sinun sanaasi tuotteiden arvosteluissa 100%. Olet persoonana valoisa ja inspiroiva tyyppi. Olen myös kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja joogasta. Blogissasi yhdistyy nämä kaikki. Kiitos vinkeistä ja inspiraatiosta, jota minulle jaat!

 221. SiljaKo sanoo:

  Mukana!
  Olen seurannut ehkä noin vuoden pari.. löysin tänne etsiessäni luonnonkosmetiikasta tietoa ja tuotteita. Seuraan kaikkia somekanaviasi. Minua inspiroi luonnollinen kauneus, luonnonkosmetiikkaa ja uutuutena myös jooga ja henkinen hyvinvointi, jota kaikkia löytyy blogistasi. Olen löytänyt blogisi ja instan kautta mielenkiintoisia tuotteita ja jotenkin asiantuntijuutesi kautta uskallan myös itse kokeilla ( tai olla kokeilematta 😉 )

 222. Miia sanoo:

  Olen seurannut sinua blogissa ja Instagramissa suurin piirtein alkuvuodesta lähtien, eli olen uusi lukija 🙂 Vaihdoin kaikki kosmetiikkani luonnonkosmetiikkaan ja samalla ostin kirjasi. Sitä kautta innostuin seuraamaan sinua 🙂

  Olen saanut sinulta hurjasti vinkkejä ihonhoitoon ja ymmärtämään ennen kaikkea omaa ihotyyppiä paremmin. Kuulas ja kaunis ihosi inspiroi jättämään turhan meikit pois ja satsaamaan ihonhoitoon (tämän takia ainakin omasta mielestäni aidot kuvat inspiroi minua paljon enemmän, eli hienoa, jos jatkat samaa linjaa!).

  Haluaisin löytää saman tasapainon omassa elämässäni ja panostaa omaan hyvinvointiin. En ole löytänyt sopivaa liikunnallista harrastusta itselleni ja oman hyvinvoinnin satsaaminen on vielä kesken. Elämäntapasi inspiroi minuakin löytämään ja etsimään uusia tapoja satsata itseeni ja löytää se oma juttu.

  Kiitos ihan hurjasti, jatkan varmasti seuraamistasi vielä pitkään 🙂

 223. Heidi sanoo:

  Olen seurannut blogiasi parisen vuotta, aluksi silloin tällöin mutta ajan myötä tiiviimmin. Seuraan sinua Facebookissa, jota kautta yleensä menen lukemaan kiinnostukseni herättäviä blogipostauksia. Ansiostasi sain (kiitos!) kunnolla ja ehkä vähän jälkijunassa (masennnukseni ja muiden ongelmien takia kiinnostus ihaniinkin asioihin on ollut pois päältä tai vaimeaa) luonnonkosmetiikkapureman. En ole oikein ollut blogienlukijatyyppiä, joten blogisi on oikeastaan ainoa, mistä luen luonnonkosmetiikasta säännöllisesti – en koe tarvitsevani muuta! Itsellänikin on kosmetologin koulutus, ja erittäin suuri syy seuraamisellesi on ammattitaitosi ja syvä tietämyksesi ja intohimosi asiaan, jotka ovat vakuuttaneet minut. Minut vakuuttaa pintaa syvemmät asiat ja perehtyneisyys ja miten niistä kertoo. Myös visuaalinen ilme ja samalla lähestyttävyys ovat miellyttäneet. Liityin Instagramiin vuodenvaihteessa ja sielläkin seuraan, ja itselleni autenttinen ei-niin-sliipattu tyyli tuntuu mukavalta. On kiva seurata superhienoja tilejä, mutta joskus niistä jää kuitenkin ontto olo ja inspiraation sijaan tuleekin vierauden tunne. Itse en harrasta joogaa, mutta hyvinvointi kiinnostaa ja on elintärkeää. Itse olen joutunut työkyvyttömyyseläkkeelle asti herkkänä ihmisenä ja nyt elämässäni yritän harjoittaa itseni hoitoa eri tavoin henkistä puolta unohtamatta. Ihonhoitokin voi olla itsehoitoa henkisesti! Itselleni tällainen hyvä teko itseä kohtaan toimii eri tasoilla, kun itseään on myös vahingoittanut. Kiitos ja parasta jatkossakin, mihin sitten ryhdytkin!

 224. Jenni sanoo:

  Hei Katja!
  Instagramia en käytä, mutta blogiasi olen seurannut viikoittain reilun vuoden verran ja lisäksi lueskelen vanhempia tekstejäsi. Olen myös hankkinut kirjasi. Enimmäkseen luen ihonhoitovinkkejä ja tuotearvioita. Asun sen verran syrjässä, että joudun tilata netistä kaiken kosmetiikan. Sinun blogistasi olen saanut paljon vinkkejä siihen, mitä kannattaa ostaa ja miten mikäkin ainesosa vaikuttaa. Vinkkisi avulla hutiostoksilta on enimmäkseen vältytty. Erityisesti tykkään listoista, esim. vuoden parhaat cheap & chic tuotelista on tullut luettua useaan otteeseen ja monia listaamistasi tuotteista on myös itse tullut kokeiltua. Kiitos erinomaisesta blogista!

 225. Anissa Heikkinen sanoo:

  Olen seurannut blogiasi, instagramia&fbuukia jo Jolien alusta alkaen 🙂 Itseäni eniten kiinnostaa kauneudenhoitojutut, ja pidän tavastasi kirjoittaa holistisesta näkökulmasta, rennolla ja aidolla fiiliksellä. Ollut huikea matka jota me lukijat ollaan saatu seurata.
  Kiitos työstäsi ja onnea tulevaan!

 226. Iines sanoo:

  Olen seurannut sinua tämän vuoden keväästä asti, kun innostuin uudelleen luonnonkosmetiikasta. Blogia seuraan aktiivisesti, Instagramia myös viikottain. Olen saanut paljon vinkkejä laadukkaisiin tuotteisiin/tuotesarjoihin sekä ihan niihin perusjuttuihin, miten ihoa hoidetaan. Suurin oivallus on ollut varmasti puhdistus, ennen minulla oli tapana puhdistaa kasvot hätäisesti suihkun yhteydessä.. 🙂 Haluan seurata sinua siksi, että koen saavani luotettavaa tietoa sekä paljon inspiraatiota myös kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Kiitos Katja! <3

 227. Pinja sanoo:

  Hyvä kysymys.. aloin ihan miettiä kauanko olen seurannut ja ilmeisen pitkään, koska en pysty muistamaan. 😀

  Seuraan pääosin instagramissa, koska se on itselleni helpoin tapa ja pidän aitoudesta, joka siellä on. Ajoittain luen faktaa blogista ja pidän näiden kahden kombosta kovasti.

  Kiitos inspiraatiosta, jota jaat!

 228. Tiina sanoo:

  Olen seurannut blogiasi vaihtelevasti siitä lähtien kun muutama vuosi sitten odotusaikana ja lapsen syntymän jälkeen enenevässä määrin kiinnostuin luonnonkosmetiikasta. Kiitos ammattimaisista, yksityiskohtaisista ja ajatuksella kirjoitetuista teksteistä; erityisesti tuotevinkit luen blogista. Muuten insta on ykkönen; sieltä tsekkaan kuvat ja stoorit päivittäin. Inspiroit etsimään ja löytämään tasapainoa omaan elämään ja lisäämään lempeyttä erityisesti itseä kohtaan.

 229. Minttu sanoo:

  Olen seuraillut sinua Jolie ajoista lähtien jokaisessa kanavassa. Silloin ihailin sinua yrittäjänä, joka on luonut niin loistavan brändin. Nykyään ihailen sitä kokonaisvaltaista tasapainoa mikä teksteistäsi välittyy. Sinun mukanasi pistin uuteen uskoon koko ihon hoitoni, muutin ruokatottumuksiani ja olen oppinut antamaan aikaa itselleni. Kun olen stressaantunut, selailen kuviasi ja lueskelen blogiasi, joiden mukana pääsee mitä ihanampiin paikkoihin, saa parhaita vinkkejä ja muistaa taas huolehtia itsestä paremmin.

 230. Linda sanoo:

  Olen seurannut sinua blogisi puolella enemmän ja vähemmän muutaman vuoden ajan. Erityisesti tuotesuositukset ja muutenkin luonnonkosmetiikkaan liittyvät jutut kiinnostavat (ja innostavat) minua kovasti! Monet luonnonkosmetiikkatuotteet on ostettu sinun arvioidesi perusteella. Arvostan asiantuntemustasi ja blogitekstejäsi on aina ilo lukea. Oikein ihanaa ja inspiroivaa kesää! 🙂

 231. Milla sanoo:

  Olen seurannut sinua FB:ssa ja Instassa kolmisen vuotta sekä lukenut runsaasti blogitekstejäsi. Blogista olen hakenut paitsi luonnonkosmetiikan tuotevinkkejä, myös apua ongelmiin, ja sitä myös löytänyt. Tykkään lukea tekstejäsi, koska mielestäni niistä välittyy aitous ja vilpittömyys. Luotan tuotearvosteluihisi ja -suosituksiisi.

 232. Pihla sanoo:

  Olen seurannut sinua muutaman vuoden, niin blogissa kuin instagramissa, joka minua erityisesti inspiroi, ja palaan useen selailemaan tiliäsi niin kauneuden, joogan kuin ruokapostausten fiilistelyä tarvitessani 🙂 olen itse hitaasti siirtymässä luonnonkosmetiikkaan, unelmani olisi saada yhtä kuulas iho kuin sinulla! Love it

 233. Wilhelmiina sanoo:

  Olen seurannut jo useamman vuoden. Aloitin blogista ja seurannut pitkään myös instassa ja fbssä. Näiden vuosien varrella olen oppinut ihon hoidosta paljon ja luonnonkosmetiikasta. Lisäksesi seurailen suht aktiivisesti toistakin blokkaajaa. Minua ei sinänsä kauheasti kiinnosta seurailla muiden touhuja. Se mitä sinä tuotat, on sellaista ihmis-ja maanläheistä, kuten sanoit ettet niitä viimisenpäälle kuvia hio vaan laitat aitoa meininkiä, se on varmasti osa syy siihen miksi sinua jaksan seurata! Luonnonkosmetiikka kiinnostaa minua ihan loputtomasti ja osaat hyvin selittää tällaiselle incilistoja ymmärtämättömälle tallaajalle raaka-aineista ja niiden vaikutuksista ym. Se on myös yksi niistä erityisistä syistä miksi sinun matkassasi täällä somessa kuljen. 🙂 Ja varmasti kuljen jatkossakin ja mielenkiinnolla odottelen uutta kirjaasi ja uusia juttujasi!

 234. Saara Hiltunen sanoo:

  Olen seurannut sinua jo niin monta vuotta kun vain muistan, ja tietenkin kaikissa eri sosiaalisen median kanavissa. Entisen ammattini (ekokosmetologi) vuoksi on ollut ihanaa seurata varsinkin ainesosa-tietoutta koskevia postauksia, sillä niistä on saanut erittäin paljon täydennettyä omaa ammatillista osaamista. Myös uusien tuotteiden käyttökokemuksia ja vinkkejä olen saanut paljon, ja tästä innostuneena kokeillutkin tuotteita joista on tullut myös omia lemppareita. Tekemisessäsi inspiroi ja motivoi suuri tietotaito ja sydämellä tekeminen kosmetiikkaa kohtaan. Haluan seurata sinua nimenomaan saadakseni lisää uutta tietoa kosmetiikasta, sekä varsinkin niiden ainesosista ja vaikutuksista. Toivon sinulle kaikkea hyvää jatkoon, uskon ja toivon että blogisi pysyy yhtä inspiroivana ja mielenkiintoisena jatkossakin 🙂

 235. Maria sanoo:

  Olen seurannut Instagramiasi noin vuoden ja blogia hyvin epäsäännöllisesti saman verran. Luulen, että aloin seuraamaan sinua erityisesti upeiden hennapunaisten hiuksiesi takia. Olin monen vuoden ajan haveillut punaisista hiuksista, mutta monet tunne-elämän lukot olivat estäneet vapautumisen ja itseni toteuttamisen.
  Olen saanut Instastasi hyvää mieltä, ideoita, ja konkreettisia vinkkejä kauneuteen ja hyvinvointiin. Tekemisessäsi inspiroi tietynlainen vapaudentunne ja seesteisyys. Ja tietysti punaiset hiukset!!
  Haluan seurata instaasi aitouden javapaudentunteen vuoksi. Inspiroidun myös liikkumaan ja pitämään itsestäni huolta, vaikka lajini eroavat sinun, harrastan itse kuntosalia, koiralenkkejä ja pilatesta.
  Kaikkea hyvää ja siunausta elämääsi!

 236. Marketta Vesala sanoo:

  Olen lukenut blogiasi jo vuosikausia. Se on ihan huippu! Jos tarvitsen jostain tuotteesta tai tuotemerkistä tietoa, niin käyn ensin vilkaseen blogistasi oletko kirjoittanut siitä mitään. Monta tuotetta olen löytänyt omaan käyttööni blogisi kautta. Kiitos! markettavesala@gmail.com

 237. Miina sanoo:

  Vasta hetken olen sinua seurannut,koska luonnonkosmetiikka kiinnostaa. Seuraan instagramissa. Jooga kiinnostaa myös ja haluaisin aloittaa joogaharrastuksen.

 238. valontuike sanoo:

  Olen seurannut blogiasi alusta asti, välillä harvemmin ja välillä aktiivisemmin. Instassa liityin seuraajaksi tänä kesänä. Tykkään, että kirjoitat monipuolisesti hyvinvoinnista (luonnonkosmetiikka – ravinto – liikunta – henkinen hyvinvointi – tyyli – matkat jne.) Pelkkiä kosmetiikkajuttuja en varmaan jaksaisikaan lukea. Tyyliin, joogaan ja henkiseen hyvinvointiin liittyviä juttuja voisi olla enemmänkin 🙂 Ja autenttisuus on ehdottomasti hyvä asia, älä missään tapauksessa luovu siitä!

  Yleisellä tasolla koen, että kiinnostukseni blogeja kohtaan on tosi paljon vähentynyt viime vuosina. Ennen seurasin kymmeniä, nyt enää muutamaa. Instaa tulee seurattua aktiivisemmin. Ehkä tämä on yleisempikin ilmiö ja siksi on hyvä, että myös blogit uudistuvat ja uusia välineitä tulee…

 239. Minna sanoo:

  Olen seurannut sinua pari vuotta (blogi, insta ja fb). Koin todellisen herätyksen ja siirryin käyttämään luonnonkosmetiikkaa. Myös kaikki kodin pesuaineet ovat nykyisin ekotuotteita. Olen kiinnostunut uusista tuotteista ja etenkin käyttäjäkokemuksista. Toivoisin että esittelisit myös edullisempia tuotteita blogissasi.

 240. Hanna sanoo:

  Jolie-myymälän viimeisten remppaviimeisteilyjen keskellä tavattiin ihonhoito-opastuksen myötä ja siitä saakka olen seurannut sinua niin blogin, Instan kuin Facebookinkin kautta tietty kaikkien livehöpöttelyjen lisäksi. On ollut sivusta seurattunakin ihan mieletön matka ja te kaksi naista olette kyllä sellaisia voimanpesiä ja käveleviä luovuudenlähteitä, että ei ihan jokainen tuollaiseen pysty! Olen saanut mahtavia vinkkejä, asiantuntevaa tietoa ja ihan uuden elämän aiemmin hankalalle iholle! Kiitos tuhannesti!

 241. JohannaK sanoo:

  Olen seurannut tarinaasi Jolien perustamisesta lähtien. Muistan kun kirjoitin teille viestin jossa iloitsin Jolien perustamisesta (Suomessa kun ei silloin oikein luonnonkosmetiikkatarjontaa niin ollut), ja sain sinulta ihanan vastauksen viestiini. Eniten seuraan blogia, välillä instagramissa ja harvemmin facebookissa. Olen saanut sinulta aivan valtavasti inspiraatiota ja tietysti tuotevinkkejä ja olen joka kerta niin innoissani kun näen että olet julkaissut uuden blogitekstin.

  Kiitos kaikesta, voimaa ja rakkautta ♥️

 242. Alva sanoo:

  Piti käydä kurkkimassa blogisi alkuaikojen postauksia, ja kyllä, olen seurannut blogiasi alusta asti! Nykyään pääasiassa seurailen IG:n ja FB:n kautta. Muistan sinut myös Joliesta, kun kaipasin sopivaa hoitotuotetta oikuttelevalle iholle. Suosittelemasi Absolutionin seerumi jäi vakikäyttöön 🙂

  Eniten saan itse irti tuotearvioista ja kattavista ihonhoito-ohjeistuksista – iho on ikuinen murheenkryyni. Myös henkinen hyvinvointi kiinnostaa, samaten ruokavalion vaikutus ihonhoidossa. Tykkään seurata ihmisiä, jotka elävät omannäköistään elämää, ja sinun kohdalla tämä pätee todella hyvin 🙂

 243. Katariina sanoo:

  Olen seurannut nyt noin vuoden verran. Löysin sinut etsiessäni tietoa luonnonkosmetiikka tuotteista ja vakuutuin blogistasi. Olen saanut paljon tietoa ja vastauksia kysymyksiin. Tämän jälkeen jatkoin seuraamista Instagramin puolella ja tykkään juuri tuosta kännykkä selfie tyylistäsi

 244. Mirri sanoo:

  Olen lukenut blogiasi jo ennen Jolieta, mutta aktiivisesti seurannut tällä sivustolla ja instassa ehkä parisen vuotta. Olet todella inspiroiva ihminen ja tykkään, että kirjoitat niin monipuolisesti eri aiheista. Erityisesti minua kiinnostavat luonnonkosmetiikka ja jooga, ja arvostan todella paljon asiantuntemustasi ja faktatietoa luonnonkosmetiikasta. Kosmetiikkablogit ovat kuitenkin pääsääntöisesti pelkkää pintapuolista markkinointia ja harvemmin niissä perustellaan sen tarkemmin miksi joku tuote on erityisen hyvä.
  Astangapolustasi ja oivalluksistasi lukisin mielelläni enemmänkin. Olen itsekin joogannut pitkään ja kaikenlaiset krempat ja muun elämän kiireet ovat välillä tehneet joogaamisesta aika haastavaa. Välillä tuntuu ettei mistään tule yhtään mitään, ja todellakin lohdutti kuulla instasta, että sinäkin kamppailet välillä samojen asioiden kanssa. On todella kiva myös kuulla kokemuksiasi retriiteistä. Olen käynyt kerran Koh Makissa ja matkaa suunnitellessa suorastaan ahmin blogista kokemuksiasi.
  Onnea ja menestystä myös tulevaisuuteen!

 245. Sanna sanoo:

  Olen löytänyt alunperin blogisi noin neljä vuotta sitten kiinnostuessani joogasta ja luonnonkosmetiikasta. Seuraan myös jonkin verran Instagramia. Minusta on ihanaa, että instagramissa sinulla on näitä autenttisia kuvia ja videoita, koska ne tuntuvat kotoisammilta. Yhä useammin Instagramin selailu saa minut ahdistuneeksi sen ulkonäkökeskeisyyden ja muiden ”täydellisten” kuvien vuoksi. Se mikä välittyy blogistasi, on minulle hyvää energiaa, innostusta ja aitoutta.

 246. Elisa sanoo:

  Hei Katja!

  Olen seurannut blogiasi jo ennen sen siirtymistä omaksi sivustokseen. Tarkkaa aikaa en muista, oletan tämän tapahtuneen toisen bloggarin kautta jo ennen Instagramia (6-7 vuotta sitten?, en todella ole varma). Harvemmin luen enää blogia, pääasiallisesti seuraan sinua Instagramin kautta. Olen luopumassa Facebookin käytöstä sen epäjärjestelmällisyyden ja ei-niin-mieluisan käyttöliittymän vuoksi, taidan kuitenkin seurata sivustoasi myös sitä kautta. Tähän vahva ehkä. Blogista luen tekstejä silloin, kun Instagramin kautta kerrot siellä olevan sisältöä, joka aiheeltaan kiinnostaa minua. Edellisen kerran luin ayurvedisesta hiustenhoitorituaalista. Tai itseasiassa olen lukenut tuon postauksen jo useampaan kertaan (shampoon vaihto lähestyy 😀 ).

  Pidän paljon tavastasi kertoa asioista. Tuottamasi sisältö ei mielestäni ole liian provosoivaa, pakottavaa, markkinoivaa tai muutenkaan liian pistävää. Pidän sisältösi luonnollisuudesta, se ei syyttele tai halveksu lukijaansa vaan on asiantunteva ja selkeä. Kiitos. Alunperin kiinnostuin blogista vain ja ainoastaan luonnonkosmetiikan vuoksi. Olin silloin vasta aloittanut siirtymisen pois ”normaalista” kosmetiikasta.

  Nykyään vuosien ja oman kasvun myötä huomaan, että pelkkä ihon- ja hiustenhoito ei ole syy seurata. Pidän sisällön suuntautumisesta yleiseen hyvinvointiin, vaikka ihan kaikki sisältö ei kohtaakaan omia intressejä. Tosin en varmaankaan lopettaisi seuraamista, vaikka sisältö koskisi vain ja ainoastaan kosmetiikkatuotteita. Tuottamasi sisällön perusteella olen kokenut, että ajatusmaailmasi ja tapasi olla ja elää on lähellä omaani (riittävästi mieluisaa tekemistä ilman pakottamista, oman itsen ja kehon kuuntelemista ja kunnioittamista). Tekstisi ja kuvasi tuovat minulle ajatuksia, joiden kautta tutkailla ja tarkkailla eloa hieman eri kysymysten kautta.

  Henkilönä vaikutat esimerkilliseltä ja inspiroivalta. Toimit mielestäni hyvänä esikuvana, olet rohkea ja aito. Kiitos kaikesta tähänastisesta tiedosta ja tuesta, joiden avulla olen löytänyt uusia tuotteita, ajatuksia ja toimintatapoja. Toivon sinun jatkavan itsellesi sopivimmalla tavalla sisällön liiaksi kärsimättä. Lisäksi olisi aivan ihanaa, että myös me täällä maakunnissa pääsisimme joskus osallistumaan esimerkiksi joogakurssille, ettei tarvitsisi vain huokailla ja haaveksia.. (:

  Ihanaa kesänjatkoa ja onnea 4-vuotiaalle sivustolle!

 247. Heili sanoo:

  Ihana juttu Katja! Tottakai olen mukana arvonnassa! Olen lukenut kaikki blogikirjoituksesi ja seuraan sinua instagramissa. Luonnonkosmetiikka on vallannut kylpyhuoneeni 100%. Viesti on levinnyt ystäville ja perheenjäsenille ja tunnen itseni jo lähetiksi. Kaikki kiitos ammattimaisesti syventyneihin kirjoituksiisi. Olen erityisen vaikuttunut siitä ettet kehu yhtäkään tuotetta vain mututuntumaan perustuen vaan pureudut tuotteen atomeihin. 🙂 Toivottavasti jatkat tätä hienoa työtä kauan!!!

 248. Krista sanoo:

  Tätä blogia olen seurannut ihan alusta asti. Sitä ennen Jolien sivujen kautta. Instaa nyt ehkä vuoden, mitä olen siellä itsekin ollut. Olen saanut TOSI hyviä tuotevinkkejä, tykkään myös joogajutuista ja matkajutuista. Ihan paras on ollut juttu äänimaljameditaatiosta ja siihen liitetty YouTube- video. Niiden videoiden avulla nukahdan, jos en muuten saa unta. ❤️

 249. Jaana Puranen sanoo:

  Moi, olen seurannut sinun blogiasi joitakin vuosia, seuraan myös instassa. Olimme joskus samalla jooga kurssilla ja sieltä kiinnostukseni blogiasi kohtaan taisi aikaa. Aina Helsingin visiittiin kuuluu käynti JoliessaOlen löytänyt kaikkia ihania luonnonkosmetiikan aarteita blogisi ansiosta. Hyvää jatkoa uusille tuulille

 250. Kaisu sanoo:

  Vastustamaton arvonta!

  Olen seurannut blogia vajaan vuoden, en seuraa muita some-kanavia. Olen etsinyt täältä oppia ihonhoitoon ja luonnonkosmetiikan käyttöön ylipäänsä sekä hetkittäin meikki-inspiraatiotakin.

 251. Heidi sanoo:

  Ihana arvonta ! Olen seurannut sinua instagramissa ja lukenut blogia parisen vuotta. Kiinnostaa kovasti kasvojen hoito, kaikki uudet luonnonkosmetiikan tuotteet ja kokemukset. Kiinnostukseni alkoi tekemistäsi Essen tuotteiden testaamisista. Essen tuotteet aivan mahtavia, kiitos innostavista blogista.

 252. Sari sanoo:

  Luonnonkosmetiikan maailma avautui blogisi kautta minulle viime syksynä, sen myötä olen siirtynyt pikkuhiljaa tuotteissani kokonaan näihin tuotteisiin. Seuraan blogiasi ja pidän rehellisistä arvioinneistasi tuotteissa

 253. Tuula sanoo:

  Löysin blogisi pari viikkoa sitten. Olen kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, ja harkitsen siirtyväni vain niihin. Merkkejä ja valikoimaa on valtavasti, joten koen haastavana löytää hyviä ja kohtuuhintaisia tuotteita epäpuhtaalle iholle. Olenkin selannut paljon merkkikohtaisia kirjoituksiasi. Myös Instasta seuraan nyt sinua. Mukana mahtavassa arvonnassa.

 254. Tuula sanoo:

  Löysin blogisi pari viikkoa sitten. Olen kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, ja harkitsen siirtyväni vain niihin. Merkkejä ja valikoimaa on valtavasti, joten koen haastavana löytää hyviä ja kohtuuhintaisia tuotteita epäpuhtaalle iholle. Olenkin selannut paljon merkkikohtaisia kirjoituksiasi. Myös Instasta seuraan nyt sinua. Mukana mahtavassa arvonnassa.

 255. Tarja Lipponen sanoo:

  Olen seurannan n. kuukauden verran, tekstejä olen lukenut puoli vuotta. Löysin sivut luonnonkosmetiikan kautta. Luonnonkosmetiikka ja itsensä tutkiskelu on tullut joogaharrastuksen kautta. Seuraan sekä facea että instagrammia. Minua kiehtoo kokonaisvaltainen hyvinvointi sisäinen ja ulkoinen sekä henkinen ja fyysinen; omasta hyvinvoinnista huolehtiminen. Tähän hyvinvoinnin kokonaisvaltaiseen tutkiskeluun olet ollut hyvä innoittaja ja odotan innolla mitä tulevaisuus tuo tullessaan. En toivo sinulta hienoja tajunnan räjäyttäviä joogakuvia, niitä voi katsella mutta siihen se jää, vaan rehellistä ihmistä kokonaisuutena käsiteleviä ja hyvinvointiin liittyviä vinkkejä ja spontaanisuus on hyvästä jatkossakin.

 256. Elina sanoo:

  Kiitos inspiroivasta blogista (ja aidosta! Instasta!) Oon saanut sun kautta aivan mielettömän paljon tietoa luonnonkosmetiikasta ja hyvinvoinnista. Kun itsellä ei ole aikaa ja rahkeita paneutua näihin juttuihin tarpeeksi paljon, on mahtavaa että voin luottaa sun valintoihin ja juttuihin. En tiedä miksi luotan, mutta näin se vaan on, ei epäilystäkään! 🙂 insta ja blogi siis seurannassa, olisiko blogi noin kolmen vuoden verran ja insta ehkä 2? Superihanaa kesän jatkoa!

  Elina

 257. Essi sanoo:

  Olen seurannut blogiasi jo pitkään ja instagramia hetken. Tuotesuosituksia seurailen suurella mielenkiinnolla ja niiden avulla olen löytänyt huipputuotteita. Myös ihonhoitoon liittyvät vinkit ovat olleet avuksi.

 258. Satu sanoo:

  Moi! Olen seurannut sinua siitä asti, kun aloititte Jolien rakentamisen. Seuraan blogia ja instaasi 🙂 Olen oppinut paljon luonnonkosmetiikasta ja merkeistä kauttasi, kiitos siitä! Tykkään myös joogajutuistasi, koska se on myös yksi harrastuksistani. Romppu kissaa oli ihana seurata myös <3 Minua inspiroi innostuksesi, kasvusi ihmisenä ja kiinnostus samoja asioita kohtaan.
  Kaikkea hyvää tulevaan!

 259. Jennie sanoo:

  Tulin lukemaan ja seuraamaan sinua varmaan tämän sivuston perustamisen aikoihin, et ollut tänne puolelle ehtinyt kovin montaa postausta tekemään, Instaan tulit ehkä myöhemmin? Ainakin siellä olen varmaan ollut aika alusta asti mukana. Minä sain ihan järjettömän luonnonkosmetiikkakärpäsen pureman näistä jutuista ja laadukkaista tuotteista, mitä pikkuhiljaa alkoi tulla tietoisuuteeni tätä kautta. Olen huomannut, etten pysty samalla tavalla käyttämään kosmetiikkaa ja ihoni reagoiminen tekee rakkaudesta aika vaikeaa. Nykyään jos ajattelen, miksi seuraan niin se on ehkä se, että meillä on yhteisiä kiinnostuksen aiheita, verrattuna moneen muuhun bloggaajaan, kirjoitat aiheista joista olen kiinnostunut kuten jooga ja henkisyys. Eniten minua inspiroi rohkeus, jolla teet asioita ja seuraat polkuasi.

 260. Johanna Meinander sanoo:

  Hei, olen seurannut sinun blogia kolmisen vuotta. Instaa nyt seurannut olisko 1,5 vuotta ja instassa sulla nyt onkin paljon kaikkea hauskaa. Jostain syystä en ole tajunnut, että olet Fb: ssa, mutta nyt laitoin peukun sivullesi, joten nyt myös seuraan siellä.
  Parasta sinun jutuissa on jokapäiväinen elämä mm.uimaopetus ja päälläseisonta. Joskus jutut/ testit ovat hieman elitistisiä kun tuotteet maksavat niin paljon. Toisaalta haaveilu on ilmaista

 261. Nipsuuh sanoo:

  Olen seurannut vajaan vuoden, kun siirryin käyttämään luonnonkosmetiikkaa. Luen postauksia vähän valikoiden, kun monet tuotteet ja sarjat on vähän kalliimman budjetin juttuja, joihin itselläni on varaa, mutta käyn silti säännöllisesti inspiroitumassa fiiliksestä ja energiasta joka blogissa on 🙂

 262. heheb sanoo:

  Mä olen seurannut sua jo ihan Jolien alkuajoista asti. Sun tietämys luonnonkosmetiikasta on kirkkaasti Suomen parasta, ja täältä saa aina parhaat vinkit; mun ihotyyppi on kuitenkin ihan päinvastainen kuin sun, joten tietyllä kriittisyydellä tätä kyllä luen. Lisäksi täällä ollaan aina kartalla kaikesta uudesta ihanasta!

  Jos jotain saisi universumilta (tai sulta) toivoa, niin tahtoisin sun tekevän Lumenelle oman, kattavan luonnonkosmetiikkasarjan. Vaikka olen jo vuosia käyttänyt pelkkää luonnonkosmetiikkaa, on Lumene edelleen jotenkin rakas brändi, ja olen varma, että tämä kollaboraatio olisi puhdasta timanttia. Aika olisi mun mielestä oikea, ja tällä osaamisella tulos ei voi olla kuin hyvä!

 263. Irene sanoo:

  Olen seurannut sinua vasta vuoden päivät ja alunperin kai bongannut Stellan kautta, jota olen seuraillut vuosia. Seuraan sinua kaikissa somekanavissa ja koen kiinnostuksen kohteemme samanlaisiksi. Arvostan perusteellisia ja faktaa sisältäviä blogipostauksiasi ja tänä päivänä jos olen jotakin kosmetiikkatuotetta vailla, googlaan aina ensimmäiseksi sinut (esim. Katja Kokko, shampoo) Blogiasi ja instatiliäsi on ilo lukea. Go Katja!

 264. Laramaaria sanoo:

  Heippa!
  En edes muista kuinka kauan olen sinua seurannut, mutta innostuin seuraamaan luonnollisen ihonhoidon myötä. Seuraan Instagramissa ja blogissa.
  Olet ihanan tyyni ja rauhallinen, juttujasi on helppo kuunnella. Saan niistä irti omaan ihonhoitoon paljon ja kiinnostukseni on kasvanut suuresti. Kiitos siis siitä!

 265. Anni sanoo:

  Varmaankin vuoden seurannut instassa ja sitä mukaan seuraaminen on siirtynyt myös blogin puolelle.

  Alunperin insta-tili kolahti luonnonkosmetiikan suhteen, mutta olen saanut hyvin paljon irti unelmoinnista ja unelmien tavoittelusta sekä itsestään huolehtimisesta.

  Sinussa ja some-kanavissasi inspiroi se aito innostus, jonka avulla tuot itseäsi kiinnostavia asioita esille. Myös sisällön laadukkuus sekä kanavien positiivinen fiilis tarttuu ainakin tähän seuraajaan.

  Keep going on

 266. johanna sanoo:

  Olen seurannut blogiasi jo useamman vuoden. Muissa kanavissa en ole seurannut. Blogisi on uskomaton tietopaketti luonnonkosmetiikasta. Olen oppinut sen kautta paljon ihonhoidosta ja saanut hyviä vinkkejä uusista tuotteista. Ihoni ei ole helpoimmasta päästä. Se on herkästi reagoiva ja taipuvainen epäpuhtauksiin, joten ihonhoidossa saa olla tarkkana.
  Olen kiitollinen siitä että jaat huikeaa asiantuntemustasi blogin kautta.
  Aurinkoa, rakkautta ja kaikkea ihanaa kesääsi!

 267. Iiris sanoo:

  Löysin blogisi noin 2 vuotta sitten, kun kiinnostuin luonnonkosmetiikasta ja siskoni antoi minulle lahjaksi aidosti kaunis -kirjasi. Siitä lähtien olen seurannut julkaisujasi sekä täällä että instagramin puolella. On lukijana huojentavaa kuulla, miten aiot pitää kiinni aitoudesta jatkossakin. Nykyään liian moni mediasisältö tuntuu hyvin kaupalliselta ja kiiltokuvamaiselta. Visuaalisuuttakin voi toteuttaa aidosti ja herkästi, kuten julkaisemasi kuvat todistavat. Tuottamasi sisältö on myös minulle tapa ottaa aikaa itselleni: laittaa kasvonaamio vaikuttamaan, keittää kuppi teetä ja käpertyä sohvan nurkkaan lukemaan ja nauttimaan. Kiitos siis kaikesta tiedosta, inspiraatiosta ja ajatuksista, joita meille seuraajille jaat <3

 268. Maija sanoo:

  Seurasin blogiasi vuosia sitten aktiivisesti. Sitten tuli taukoa, kunnes löysin tilisi Instassa. Luonnonkosmetiikka ja aito ja innostunut persoonallisuutesi syinä siihen, että seuraan tiliäsi. Ahkera postaaja olet!!

 269. Päihky sanoo:

  Onnea vuosipäivän johdosta ja pitkää ikää tälle ihanalle blogille!
  Rakkaan ystäväni ansiosta löysin Jolien, ja Jolien ansiosta sinun loistavan blogisi. Olen siis seurannut matkaasi ihan Jolien perustamisesta lähtien. Olen koko aikuisiän taistellut aknen ja rasvoittuvan ihon kanssa ja blogistasi olen ammentanut valtavasti vinkkejä ja lempeyttä omaa ihoani kohtaan. Suurin oivallus on ehkä ollut juuri se, että ihoa (eikä ihmistä) saa kuntoon kurittamalla, vaan hoitamalla lempeästi ja viisaasti. Tuotevinkit ja ohjeet tuotteiden käyttöön ovat aina olleet loistavia blogissasi, mutta myös tämä henkisen kasvun puoli resonoi kovasti omassa sydämessäni. On tavattoman rohkaisevaa lukea ihmisestä, joka seuraa omia unelmiaan ja uskaltaa tässä ulkoista menestystä ihannoivassa maailmassa olla näyttämässä toisenlaista esimerkkiä.

 270. Annika sanoo:

  Palan halusta päästä kertomaan kuinka olen seurannut sinua jo moments blogista alkaen! Kiinnostuin luonnonkosmetiikasta tuolloin ja googletin couleur caramel,niin päädyin blogiisi. Muistan että teillä oli silloin Jutan kanssa jokin siivouspäiväprojekti,Oulussa. Muistankohan oikein? 😀 haaveilin silloin meikkaajakoulutuksesta ja siitä että pääsisin luoksesi meikkiopastukseen haistelemaan alaa. Lopulta pääsin ja te olitte juuri avaamassa verkkokauppaa,olikohan se jossain töölössä se teidän ihan eka paikka? Tavarat oli vielä pahvilaatikoissa ja Jutta näpytteli sormet sauhuten tuotteita verkkokauppaan. Sinä iloitsit kun pääsit tekemään mulle toivomani vahvan silmämeikin kun yleensä kaikki kuulemma pyysivät nude meikkiä. Siitä asti olen jolien asiakas ollut ja olisipa tuo lahjakortti ihan mahtava juttu! Näin kotiäitinä ei ole mahdollista hankkia kuin ihan välttämättömimmät jutut,tietty luonnonkosmetiikkaa kuitenkin. Inspiroit minua suuresti vieläkin,nyt kiinnostelee jutut keto ruokavaliosta ja joogasta <3 kiitos Katja kaikesta ja iloa elämääsi!<3

 271. Päivi sanoo:

  Olen seurannut sinua noin vuoden verran. Seuraan blogia ja Instagramia. Kissaihmisenä löysin ensimmäisenä Instagramista Rompun ja sen jälkeen kiinnostuin ihmisestä Rompun takana. 🙂 Kirjoitustesi ansiosta olen siirtynyt pikkuhiljaa kokonaan luonnonkosmetiikan käyttäjäksi. Pidän teksteistäsi, koska osaat kirjoittaa hyvin ja perustelusi ovat aina niin rautaisia. Koen, että saan uutta tietoa sekä luonnonkosmetiikasta sekä hyvinvoinnista. Toivon, että jatkat samaan malliin. Kaikkea hyvää sinulle ja ihanaa loppukesää!

 272. Hei Katja!
  Löysin aikanaan luonnonkosmetiikan Jolien ja sen aikaisten kirjoitustesi kautta. Siitä iso kiitos 🙂
  Nykyisin olen blogisi vakkarilukija: ihonhoito- ja meikkiopastukset sekä tuotevinkit ja -arviot kiinnostavat.
  Arvostan asiantuntijuuttasi ja aitouttasi, joka välittyy teksteistäsi todella vahvasti.

 273. Elisa sanoo:

  Ihana arvonta! Löysin blogisi reilu pari vuotta sitten kiinnostuttuani luonnonkosmetiikasta ja siitä asti olen lukenut blogiasi ja seurannut instagramissa. Blogissasi hienointa on uskomaton tietämyksesi, jota välität lukijoillesi lukijaystävälliseen tyyliin, kiitos siitä!

 274. Janna Ahovalli sanoo:

  Olen seurannut sinua ensimäisen kirjasi julkaistuttua. En muista kuinka kirjasi löysin, mutta se oli mahtava tietopaketti luonninkosmeriikaan tutustuessani. Seuraan sinua somen kaikilla kanavilla. Säännöllisimmin tulee seurattua instan videoita. Minua inspiroi kokonaisvaltainen hyvinvointi jonka parissa teen itsekkin töitä. Näkisin, että olet ollut minulle suunnan näyttäjä, mentori ja blogisi toiminut minulla ”googlena” ✨

 275. Ella sanoo:

  Olen seurannut sinua noin vuoden päivät. Hieman sitä ennen siirryin täysin luonnonkosmetiikan käyttäjäksi. En edes enää tiedä, mitä kautta päädyin blogiasi lukemaan (seuraan myös instaasi), mutta minulle se on ollut iso apu tuotteita valikoidessa – koko kosmetiikka-arsenaalin vaihtaminen kun vaatii kuitenkin hieman aikaa, niitä kokeiluja ja erehdyksiä. Täältä blogistasi olen tosiaan löytänyt parhaat löydöt (Nr. 1 Whamisa), ja mikä minulle on tällä uudella tiellä ollut tärkeintä, myös paras ja asiantuntevin informaatio asiaan liittyen. Kiitos siis, että tuotat tätä blogiasi!

 276. Maija Liisa sanoo:

  Mahtava tarina! Olen seurannut sinua Jolien alkuvaiheista asti. Tai silloinhan se oli muistaakseni Jolien blogi, jota saattoi päivittää kumpi tahansa. Mulla oli myös Jolie applikaatio! Tai ainakin kuvake kännykän kotivalikossa. Nyt seuraan Facebookissa ja olen kai tilannut blogin sähköpostiinkin.
  Muistan hienot kirjoituksesi joogasta. Silloin en vielä uskaltautunut kiivetä matolle mutta nyt olen jo kykenevä itsenäiseen joogaharjoitteluun, ainakin YouTuben avustuksella. Kiitos inspiraatiosta! Mielenkiinnolla odotan tulevaa. Atoopikkona luonnonkosmetiikka on erittäin lähellä sydäntäni ja sinun blogista on löytynyt hyviä vaihtoehtoja ja ratkaisuja moneen pulmaan.

 277. Maija sanoo:

  Olen seurannut sinua noin kahden vuoden ajan, enimmäkseen seuraaminen on tapahtunut instagramin puolella mutta myös blogissa. Olen saanut sinulta paljon tietoa sekä inspiraatiota luonnonkosmetiikan sekä ylipäätään elämän saralla ja juurikin sinun intosi asioihin ja asenne elämään inspiroi minua valtavasti. Kiitos siis Katja sinulle kaikesta! Ja ihanaa kesää!

 278. Neea sanoo:

  Olen seurannut kirjoituksiasi blogissa reilu kolme vuotta ja sisällössä ispiroi asiantuntijuus, visuaalisuus ja erilaiset hyvinvointiin liittyvät päiväkirjamerkintäsi! Kiitos! Erityisesti kuitenkin herkulliset tuote-esittelyt ja parhaaksi rankatut tuotteet ovat syy seurata.

 279. Maiju Tiainen sanoo:

  Olen seurannut jo useamman vuoden, en osaa ihan tarkkaan edes arvioida… Seirasin hetki sitten vielä instassa, mutta peruutin tilauksen kun rajoitin instan sellaiseksi, että seuraan ainoastaan oikean elämän tuttuja, yksityishenkilöitä (jottei aikaa kuluisi niin paljon netissä). Toki käyn aika ajoin kurkkailemassa sun ja muidenkin kiinnostavien instat. Blogeissa oon noudattanut jo monen monta vuotta tätä samaa ”klikkailen itseni sivuille” taktiikkaa, ajatuksena että kyllä ne kiinnostavat blogit pysyy mielessä ja niitö muistaa silloin tällöin käydä katsomassa, samalla ne ei-niin-timanttiset sivun painuu hiljalleen unohduksiin. Ja syy sun seuraamiseen on yksinkertaisesti kiinnostava luonnonkosmetiikka sisältö ammattitaidolla, eikä millään mututuntumalla:)

 280. Roosa sanoo:

  Olen seurannut pari vuotta ja rakastan reissujuttuja ja asiantuntevia, perinpohjaisia kirjoituksia aiheista. Ikinä ei ole sellaista hei tässä tällainen uutuus ilman syvällisempää avaamista ja se tekee blogista luotettavan <3

 281. Emma sanoo:

  Olen seurannut sinua parin vuoden ajan blogissa, instassa ja facessa noin vuoden ajan. Juttusi ovat iloisia, mutta myös asiantuntevia. Blogista luen mielelläni luonnonkosmetiikkaan liittyviä postauksia, instassa taas tykkään seurata rentoa ja aitoa Katjaa 🙂 Blogisi kautta olen siirtynyt pikku hiljaa luonnonkosmetiikkaan, instan takia innostuin mm. käsillä seisonnasta.

 282. Mari sanoo:

  Mukana arvonnassa! 🙂 Olen lukenut blogiasi epäsäännöllisesti kun olen etsinyt vinkkejä luonnonkosmetiikkaan ja erityisesti kasvojen ihon hoitoon. Tänään aloitin seuraamaan insta-tiliäsi ja sieltä myös huomasin tämän arvonnan! 🙂

 283. Laura sanoo:

  Olen seurannut sinua jo vuosia Jolie-ajoista lähtien. Muistan vieläkin elämäni ensimmäisen Jolie-paketin, kuinka kaunis ja tuoksuvan ihana jo pelkkä laatikko oli! Ehkä sinua seuraamalla olen löytänyt itsellenikin paljon hyvää ja sisäistä rauhaa. Jonain päivänä kokeilen vielä joogaakin!
  Os. Olen myös aika hirveä kielipoliisi, ja kärsin huonosti kirjoitetuista it-girl -blogeista. Sinä Katja kirjoita ihastuttavaa suomen kieltä, jota on ilo ja helppo lukea. Sydän!

 284. Piritta sanoo:

  Seuraan lähinnä instassa ja pidän juuri tuosta kuratoimattomasta fiiliksestä siellä, ei kaiken tarvitse olla niin loppuun asti suunniteltua. Silloin tällöin luen blogia tai etsiessäni jotain tiettyä tuotetta tai suositusta luen ensimmäisenä blogiasi.

  Olen seurannut varmaankin jo sen neljä vuotta. Tietty luonnonkosmetiikka, hyvä olo ja fiilis kiinnostaa ja inspiroi.

 285. Maija Rautava sanoo:

  Oij!, siitä on jo vuosia kun löysin ensimmäisen postauksesi joka koski May Lindstromin luxus kosmetiikkaa, sinun ansiosta hyppäsinkin luxus luonnonkosmetiikkaan syvään päähän ja oston koko tuotesarjan Maytä!, rahaa on palanut enemmän kun uskaltaa myöntää mutta hetkeäkään en ole katunut sukellusta äärimmäisten laadukkaiden sarjojen kuten: Tata harper, Vintners daughter, kjaer weis, (M) anasi7, Esse, dr hauscka, rms, in fiore pariin, näin muutamia mainitakseni joihin olen palannut aina uudelleen ja uudelleen kiitos sinun Katja! Sinä olet kattavasti osannut kertoa miten ja miksi mitäkin käytetään ja olet ehdottomasti suomen parhain luonnonkosmetiikan puolestapuhuja! <3

  Innolla odotan uutta kirjaasi, ja toivonkin että jossain vaiheessa sinulta tulisi omaa kosmetiikkaa? Sen verran sulta löytyy tota tietämystä!.

  Ps.Flumine spaatteli on ihana keksintö!:)

  Aurinkoa ja valoa päiviisi!

  <3della: Maija

 286. Salla H. sanoo:

  Olen seurannut tätä blogia pari vuotta ja noin vuoden Facebookissa. Luen jokaisen uuden blogipostauksen ja selailen usein vanhoja. Blogi on auttanut minua iho-ongelmien selättämisessä. Sain blogin neuvojen ansiosta podin ja rosacean rauhoittumaan. Olen hieman raaka-ainenörtti ja käyn inci-listat läpi huolellisesti. Blogissa paneudutaankin ihanan tarkasti raaka-aineisiin ja siksi tätä luenkin.

 287. Katja sanoo:

  Olen lukenut blogiasi ja seurannut sinua instassa varmaan parisen vuotta…Alunperin eksyin tänne etsiessäni vinkkejä aknen hoitoon, mutta sen myötä lainasin kirjastosta myös kirjasi ja innostuin luonnonkosmetiikasta. Erityisesti seuraan ja odotan kaikkia ihonhoitoon liittyviä, asiapitoisia tekstejä ja tuotearvioita/suosituksia. Myös ruokavalioon liittyvät asiat kiinnostavat.

 288. Katja olet ihana❤️
  Olen seurannut sinua siitä asti kun aloitit raakaruokaan liittyvät kirjoituksesi ja puuhasit kurssien parissa. Olet minulle Outi Rinteen lisäksi yksi elämäni ja urani innostajista. Nimittäin sinun kauttasi sain sysäyksen perustaa oman yritykseni joka tarjoaa raakaruokakursseja. Vaikka et enää raw foodin parissa puuhaakaan, ovat luonnonkosmetikkaan ja elämääsi liittyvät kirjoitukset minulle edelleen tärkeitä inspiraation lähteitä. Minua kiinnostaa myös ruokavaliomuutoksesi ja kuulisin mielelläni enemmänkin kokemuksiasi Keto-ruokavaliosta. Se suunta saattaa olla itsellänikin edessä.

  Kiitos näistä vuosista kun jaksat innostaa meitä muitakin.
  Olisin aivan superonnellinen ja iloinen jos onnetar potkaisisi minua arvonnassa.

 289. Sanna sanoo:

  Tekstistäsi nousi kauniisti esiin se idea, että matka on se tärkein, eikä päämäärä.

  Olen seurannut instassa ja blogissa ehkä puolitoista vuotta. Ammattitaito ja kokemus niin kosmetiikan kuin joogankin saralla (astangan alkeet käynyt täällä hep!) näkyy teksteistäsi ja tekemisestä. Olen jotenkin alkanut luottamaan sun luonnonkosmetiikkavinkkeihin. Sekä olen löytänyt blogin perusteella monta cheap and chic suosikkia!

  Autenttisuus ja aitous on hyvin tärkeää itselleni, mutta kyllä pidän paljon instassa niistä visuaalisuuteen keskittyvistä ja kauniista kuvistakin 🙂 Mutta ellei yksilön persoona välity kiiltokuvien takaa niin ei sellaista jaksa kauaa seurata.

  Kiitos blogistasi, se on aina erittäin asiantunteva, mutta myös piristävä monipuolisuudellaan.

 290. Saraj sanoo:

  Olen seurannut blogiasi reilut pari vuotta ja päädyin tänne hakiessani tietoa, kun aloitin luonnonkosmetiikkaan siirtymistä. Tykkään siitä, että vaikutat rehelliseltä tuotteiden kanssa ja oikeasti tiedät faktaa aiheesta. Muita kanaviasi en seuraa, pidän blogistasi juuri siksi, että siinä on paljon tekstiä (joka on silti asiaa ja hyvin kirjoitettu) eikä pelkkää kuvatulvaa.
  Positiivinen elämänasenteesi on myös plussa, sitä yritän seuraavaksi opetella imemään itseeni 🙂

 291. Piia sanoo:

  Olen seurannut sinua instagramissa nyt n. vuoden ajan. Ennen sitä vastaani tuli sattumalta muutama luonnonkosmetiikkaa käsittelevä kirjoitus, joiden vuoksi lähdin hakemaan lisää tietoa esim. liittymällä facen luonnonkosmetiikka -ryhmään. Siellä suositeltiin sinun blogiasi, ja olenkin ollut erittäin tyytyväinen blogistasi ja instagramistasi saamani tiedon ja inspiraation määrään. Olen hyvin vahvasti innostunut luonnonkosmetiikasta ja pikkuhiljaa lisännyt käyttämäni luonnonkosmetiikan määrää aina, kun yksi normikosmetiikan tuote on loppunut. Se on täysin sinun ansiotasi!

  Blogikirjoituksistasi huokuu vahva ymmärrys, osaaminen ja tieto luonnonkosmetiikasta. Se on hurjan inspiroivaa! Toivon itsekin, että joskus ymmärrän yhtä hyvin kosmetiikassa käytettävien ainesosien merkityksen. Olen myöskin osittain blogisi ja instasi kautta alkanut kyseenalaistamaan omaa hyvinvointiani. Voinko minä varmasti hyvin? Koen hirvittävän tärkeänä tällaisen itsetutkiskelun, ja pidän hyvinvointia käsittelevistä blogikirjoituksistasi todella paljon.

  Luonnonkosmetiikkaan tutustumisen jälkeen olen ottanut kemikaalitietoisuuden elämän jokaiselle osa-alueelle ja nykyään mietin mitä kehooni laitan. Kauttasi olen tutustunut myöskin ketogeeniseen ruokavalioon, jota aion ehkä kokeilla lähitulevaisuudessa!

  Kaiken kaikkiaan olen muuttanut käsityksiäni ja toimintaani aikalailla blogiisi tutustumisen jälkeen. On hurjan hienoa, että asiantuntevalla ja selkokielisellä kerronnalla olet saanut näin paljon muutoksen halua minussa aikaan! Kiitos sinulle siitä. 🙂

 292. Seuraan säännöllisesti ainoastaan blogiasi. Sosiaalisessa mediassa en seuraa oikeastaan ketään. 🙂 Olen löytänyt blogin kirjan julkaisun jälkeen. Jostain syystä törmäsi kirjaan ensin. Kirjasi ja blogisi toi minulle uutta innostusta luonnonkosmetiikkaa kohtaan, vaikka käytin sitä jo aikaisemmin. Vaikutat tyyliltäsi inspiroivalta ja blogistasi saa nimenomaan kipinän kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

 293. Johanna sanoo:

  Varmaan noin pari vuotta tullut seurattua kaikkia somekanavia.
  Vaihdoin kaikki ihonhoitotuotteet kertarysäyksellä luonnonkosmetiikkaan, kun aloin hoitamaan iho-ongelmaani, ja ensimmäiset putelini hain juurikin Joliesta. Oon saanut _ihan älyttömästi_ vinkkejä ihonhoitoon ja luonnonkosmetiikan maailmaan. Myös jooga on alkanut kiinnostamaan yhä enemmän. Vanhoihin blogiteksteihin on kiva palata, esim. näin kesällä aurinkovoiteisiin liittyen. Parasta blogissa on juuri asiantuntijuus teksteissä. Instan puolella kiehtoo enemmän ruoka- ja joogajutut.
  Somessa on muutama inspiroiva henkilö, joiden päivityksiä odotan, ja sä olet yksi niistä.

 294. *jossu* sanoo:

  Useamman vuoden olen seurannut, en tarkkaan muista, mutta ainakin jo vanhassa osoitteessa. Joogajutut kiinnostavat itseäni eniten, mutta myös tosi hyviä luonnonkosmetiikkavinkkejä olen vuosien varrella saanut.
  Seuraan ihan perinteisesti blogissa, Instaa en edes osaa käyttää 😀

 295. Olen jo vuosia seurannut blogiasi, ja seuraan tosiaan vain blogia. Blogi inspiroi kokeilemaan luonnonkosmetiikkaa ja blogista saa vinkkejä omalle iholle sopiviin tuotteisiin. Se on oikeastaan se miksi blogia luen 🙂

 296. Aurora sanoo:

  Olen seurannut sinua puoli vuotta täällä blogissa ja Instagramissa. Kiinnostuin jutuistasi alunperin siksi, että vaikutat – ja olet – niin hyvinvoiva. Eksyin katsomaan kuviasi ja hämmästelin, miten energiseltä ja hyvinvoivalta joku voi näyttää pelkästään kuvissa. Olen saanut inspiraatiota, iloa ja oivalluksia. Kokonaisvaltainen hyvinvointi, tasapaino ja itsensä hyväksymisen teemat ovat antaneet eniten ajateltavaa. Niitä lisää!

 297. Laura V sanoo:

  Oon ehkä noin pari vuotta seurannut instassa ja blogissa. Luonnonkosmetiikka ja ihonhoito kiinnostaa! Ohjeet/rutiinit on aina mukavia

 298. enni sanoo:

  Olen seurannut blogia jokusen vuoden. Nyt kun aika on työn vuoksi kortilla eikä blogien selaamiseen jää paljoa aikaa, seuraan sinua myös instagramissa, josta bongailen ilmoitukset kaikkein mielenkiintoisimmista blogikirjoituksista. Seuraan blogia, sillä tiedän saavani asiakeskeistä sekä asiantuntevaa sisältöä sekä myös inspiraatiota tähän rakkaaseen harrastukseen. Blogijuttujen, ja myös kirjan, perusteella olen innostunut luonnonkosmetiikasta ja kokenut jonkinlaisen herätyksen, että kosmetiikka ei ole mitään tähtitiedettä, ja hieman asiaan perehtymällä voin itse tehdä tietoisempia valintoja.

  Kiitos, että jaksat kirjoitella tänne!

 299. Laura sanoo:

  Hei Katja! Löysin blogiisi juuri ensimmäistä kertaa somen kautta. Luin tekstisi ja vakuutuin, että haluan seurata blogiasi ja tekemisiäsi jatkossa. Inspiroidun henkilöistä kuten sinä – on vain taivas rajana unelmien toteuttamiselle!

  Ja ennen kaikkea, hyvinvointi on tärkeää ja tajuan, kuinka olen itseni kohdalla ohittanut sen liian kauan. Haluan voida paremmin kehossani, olla energinen vanha minä, ja saada ihoni taas kuntoon. Virkeää mieltä unohtamatta.

  Haluan ehdottomasti olla mukana arvonnassa. Rentouttavaa reissua sinulle☀️

 300. Katri sanoo:

  Kiitos ihanasta ja todella hyödyllisestä (!) blogista! Aloin lukemaan sitä, kun iho alkoi oireilemaan (pod ja ruusufinni) ja mietin luonnonmukaisiin tuotteisiin siirtymistä. Blogistasi ja vinkeistä on ollut suuri apu ja nykyään käytänkin pelkkää luonnonkosmetiikkaa 🙂

 301. Heissan! Olen seurannut blogiasi jo edellisen blogisi alusta alkaen ja muistan hyvin tarinat, miten sinä ja Juttakin tapasitte, mahtoikohan se olla hississä? Vai muistanko ihan väärin? Raakaruokainnostukseni alkoi konsanaan sinun inspiroimana. Seuraan sinua nykyään pääosin Instassa ja luen myös blogiasi. Olet todella inspiroiva ja matkaasi on ollut hauska myötäkulkea. Osallistun ehdottomasti arvontaan! Kiitos matkaseurasta tähän asti ja tästä eteenpäin!

 302. Suvi sanoo:

  Olen seurannut sinua noin 5 vuotta eli jo vanhan blogisi ajoilta. Nykyään myös instagrammin kautta seuraan tekemisiäsi. Itse tykkään juurikin siitä, että instagram tilisi ei ole tylsä ja liian tarkkaan harkittu. Elämä saa näkyä! Itse löysin luonnonkosmetiikan kauttasi ja oikeastaan kaikki tuotteet joita käytän, olen löytänyt blogisi kautta. Blogiasi on kiva lukea, koska voin olla varma, että suosittelet vain aidosti turvallisia ja hyviä tuotteita. Suuri kiitos sinulle kaikesta vaivannäöstäsi!

 303. Miia sanoo:

  Olen seurannut blogia ja facea nyt reilu puoli vuotta. Olen kyllä lukenut vanhempiakin juttuja 🙂 Erityisesti tuote-esittelyt ovat olleet mielenkiintoisia ja olen monia suosittelemisiasi tuotteita ottanut käyttööni ja kertaakaan ei ole tarvinut katua. Tiedät paljon ja tuot omia näkemyksiäsi mutta et silti tuputa, se on mielestäsi blogisi paras puoli.

 304. Päge sanoo:

  Hei!
  Aivan mahtava arvonta!!Löytyisi kaikenlaisia herkkuja tästä karkkikaupastaOlen seurannut blogiasi ja jonkinverran instagramia noin pari vuotta,jonka seurauksena kaikki kosmetiikkani on vaihtunut luonnonkosmetiikkaan.Jopa ripsiväri,joka tuntui ensin mahdottomalta.Blogissasi kiinnostaa uusien merkkien esittely ja niiden asiantuntevat arviot,sekä sellainen itsensä kehittäminen ja elämänseikkailijan asenne.Ja tarkoitus tehdä tästä elämästä paras mahdollinen.Kiitos siitä.

 305. Leena sanoo:

  Ihanaa sunnuntaita! Olen seurannyt sinua pisimpään blogissa, sanoisin jotain 3-4 vuoden välillä. Fb aika saman ajan ja Ig hieman myöhemmin.

  Olen kiinnostunut hyvästä fiiliksestä ja uusista tuotteista.

  En seuraa mitään muoti- tai tavarataivaslifestyleblogeja vaan ylipäätäänsellaista sisältöä, joka tukee hyvinvointia ja omaa kasvua/kehitystä/itsetuntemusta. Siihen kuuluu niin ravinto, itsestä huolehtiminen kuin unelmatkin. Oma arki on kaoottista mutta antoisaa, joten pienet rauhoittavat pysähdyshetket kiinnostavat.

  Arvostan sitä, että blogisi ei julista, saarnaa tai markkinoi vaan antaa lukijan ajatella itse. Vihaan sanaa ’autenttinen’ sen ryöstöviljelyn vuoksi, mutta oikeasti blogiasi kuvailisi paremmin aitous. Se vetoaa.

 306. Sanna sanoo:

  Ihanaa kun kerroit tarinaasi! Olen seurannut ehkä vuoden päivät sekä blogiasi että instagramia. Olen saanut innoitusta ja ihan uutta puhtia kauttasi ihon hoitoon. Vaihdoin pikkuhiljaa tuotteet luonnonkosmetiikkaan ja esittelemäsi Whamisa on ehdoton suosikkini. Mielenkiinnolla seuraan myös keto-ruokavaliotasi ja odottelenkin kärsimättömänä lisää postauksia.

 307. Maarit sanoo:

  Mä olen seurannut sua varmaan reilun vuoden päivät. Instaa seuraan aktiivisesti, blogista luen minua kiinnostavista jutuista. Sä oot mun suurimpia inspiraation lähteitä ihonhoidossa ja hyvinvoinnissa. Sun kautta löysin Essen, joka on auttanut iho-ongelmiin valtavasti. Sun innoittamana olen siirtynyt luonnonkosmetiikkaan. Iso kiitos sulle tästä! Koska, itse pitäydyn Essessä, erityisesti meikki- ja hiusjutut kiinnostaa. Ja ruokajutut! Ne on tosi kivoja.

  Sulla on kiva tyyli kirjoittaa, vaikutat instassa ihanan aidolta ja sellainen sisältö on mielestäni pitkällä tähtäimellä paljon kiinnostavampaa kuin siloiteltu sisältö! Iso peukku sille. Ja hei, jos saa toivoo, ois kiva kuulla myös sun tyylistä, mistä ja miten se koostuu!

  Kaikkea hyvää sulle uusiin haasteisiin! Toivottavasti elämä kuljettaa sua suuntaa, joka tarjoaa juuri sitä mitä kaipaat. Ihanaa loppukesää!

 308. Maria sanoo:

  Heippa!
  Olen seuraillut sinua vasta ehkä pari kuukautta, mutta tuntuu, että olisin seuraillut kauemmin. Instagramista seurailen ja linkkien kautta välillä blogiakin. Ja usein googlettamani tuotesuositukset vievät minut blogisi kirjoituksiin. Eli googlen kautta olet ollut tuttu jo pidemmältäkin ajalta.
  Minua kiinnostaa eniten luonnonkosmetiikka ja kauneudenhoito. Uudet opit ja vinkit. Pari päivää sitten lataamasi aamurutiini oli kiinnostava!
  Insatagramissa minua inspiroi ihanat kuvat rentouttavissa luonnonmaisemissa tai joogakuvat!
  Muuten haluan selvittää mikä on hehkuvan ihosi salaisuus! 😉

 309. Maria sanoo:

  Olen seurannut blogiasi nyt muutaman vuoden ajan ja seuraan myös instagramia. Romppu-videot olivat instagramini parasta antia <3 Olen saanut hurjasti hyviä ihonhoitovinkkejä, löytänyt useita omalle iholle ja kukkarolle sopivia tuotteita ja oppinut valtavasti siitä miten eri aineet toimii, ja miten oma ihoni käyttäytyy. Se ymmärtämys on ehkä ollut suurin anti! Sen myötä ihoni kunto on parantunut tosi paljon, ja itsetunto myös. Lisäksi olen oppinut paremmin huolehtimaan ja hoitamaan tätäkin osaa itsestäni, ja nauttimaan itseni hemmottelusta kaikilla hyväntuoksuisilla seerumeilla ja rasvoilla 🙂 Blogissa parasta on se ihana energia ja innostus, mikä siitä välittyy. On niin parasta, että kirjoitat rohkeasti kaikista niistä eri asioista, mitä fiilistelet! Täältä saa inspiraatiota kauneuteen, urheiluun, joogaan, ruokaan… Suuri kiitos!

 310. Ulpu sanoo:

  Mä oon lukenut blogiasi jostain Jolien alkuajoista saakka, seuraan siis blogia ja instatiliä, facessa en ole.

  Sinun ansiostasi olen tutustunut moniin tuotesarjoihin sekä yksittäisiin tuotteisiin ja oppinut niin raaka-aineista kuin luonnonkosmetiikasta yleensäkin. Toki myös asioita terveellisestä ruoanlaitosta, joogasta, lisäravinteista ja paljosta muustakin.

  Mua inspiroi ennenkaikkea sun ammattitaito ja innostus ihonhoidon ammattilaisena sekä lempeä asenne elämään. Tässä vuosien aikana oon myös nähnyt muutoksen, joka sussa on tapahtunut – olet niin hyvinvoiva ja seesteinen. <3 Itse tässä elämän taitekohdassa olevana koen myös, että saan sinulta jotain, joka auttaa uskomaan unelmiin ja luottamaan, että voin saada sen unelmatyön ja sen myötä hyvinvoivan minän.Toki myös eläinrakkaus yhdistää ja koska olen nyt innostunut joogasta oikein tosissani niin sekin on asia, joka inspiroi. Matkajuttuja on myös kiva lukea ja katsella kuvia, ihan niitä kännyräpsyjä 🙂 Ne on just hyviä, sehän sitä oikeaa aitoa elämää on, aidot tilannekuvat ja stoorit. Itsekin harrastan niitä.

  On ihana oppia uusia asioita luonnonkosmetiikasta (ja toki kaikesta elämässä) ja jotenkin koen sinut tutuksi, koska ollaan tavattu ja pidempään olen lueskellut tekstejäsi. Siinäpä varmaan ne syyt miksi seuraan.

  Hienolta kuulostaa suunnitelmasi, unelmia kohti! <3

 311. Jenni sanoo:

  Hei Katja!
  Olen seurannut sinun blogiasi aktiivisesti ainakin vuoden ja instaasi seuraan myös! Olen saanut sinulta monipuolista tietoa ja varsinkin luonnonkosmetiikkaan siirtyessä on sinusta ollut iso apu. Kerrot aina huolellisesti tuotteista ja mikä tuote sopii kellekin, itselläni on herkkä iho, joten ei tule mitään hukkaostoksia ainakaan tehtyä. On kiva kun jaat tietoa myös muista elämän hyvinvointiin liittyvistä asioista!

 312. Heta sanoo:

  Hei! Olen seurannut blogiasi noin parin vuoden verran, kun rakkaus luonnonkosmetiikkaan syttyi. Myöhemmin lisäsin Instagramisi myös seurattaviin, joogavideot sekä instastoriesin lyhyet videot ovat inspiroivia. Seuraan blogia koska täältä saa asiantuntevaa sekä ajankohtaista tietoa uusista tuotteista ja hyviä vinkkejä ihonhoitoon ja kosmetiikkaan. Arjen pieniä iloja juoda kuppi kahvia ja lukea uusin postaus 🙂

 313. Jenni sanoo:

  Tämä oli mielenkiintoinen kirjoitus! Olen seurannut Sinua jo edellisen blogisi ajoista lähtien. Ihonhoitojutut ja tuotearviot kiinnostavat tällähetkellä eniten, toki myös joogasta on kiva lukea. Minua inspiroi tinkimätön asenteesi, vankka asiantuntemus, ja aitous.

 314. Sonja sanoo:

  Aloin lukea blogiasi aika pian sen jälkeen, kun olit kirjoittanut ensimmäiset postauksesi tässä osoitteessa. Olin alkanut käyttää luonnonkosmetiikkaa reilua vuotta aikaisemmin ja vieraillut (tietty) Joliessa. Kaipasin lisää tietoa ja uutta blogilukemista ja jotain kautta löysin sinun blogisi. Olen seurannut sinua siis koko tämän neljä vuotta kaikissa kanavissa 🙂

  Blogisi on minulle ehtymätön tietopankki ja olen saanut täältä lukuisia vinkkejä, enkä edes tiedä miten monta tuotetta olen suositustesi perusteella ostanut 🙂 Pidän filosofiastasi, että henkinen ja fyysinen hyvinvointi on yhteydessä ja että mielellä ja henkisyydellä on äärimmäisen suuri vaikutus fyysiseen hyvinvointiin. Luotan arvioihisi, koska selvästi tunnet tuotteet ja raaka-aineet – en jaksaisi lukea pelkkiä mutu-arvosteluja, joita blogimaailma on pullollaan. Erityisesti mieleen on jäänyt aurinkotuotteiden käyttö (joita olen aina aika hysteerisen tarkasti käyttönyt) ja syyt käyttää luonnonkosmetiikan aurinkotuotteita.

  Lukisin mielelläni hormonien vaikutuksesta ihoon ja vinkkejä, miten esim. raskauden ja imetyksen jälkeen ihoa voisi hoitaa (itselle ajankohtainen aihe). Hormonithan vaikuttavat ihan valtavasti ja ilman lapsiakin naisen elämässä hormonit jylläävät ihan riittämiin 🙂

 315. Sisko sanoo:

  Olen seurannut lähinnä blokiasi vähän pari vuotta. Homma lähti käyntiin, kun etsin netistä nevoa iho-ongelmaan ja löysin siitä kertovan juttusi. Muistaakseni se koski kasvoveden käyttöä ja tästä alkoi aivan uusi vaihe ihonhoidossani. Olen etsinyt neuvoa, vinkkejä blokistasi erityisesti luonnonkosmetiikan käyttöön couperosan ja rasvoittuvan ihon hoitoon. Nautin muutenkin asiantuntevasta ja visuaalisesta blokistasi. Tykkään myös pelkästään tuotekuvien katselemisesta. Asiantuntevuus on ollut tärkeää ja jossain määrin myös kommentoijien tuotekokemukset ja kysymykset. Olet minulle eräänlainen nettikosmetologi. Hienoa, että jaat osaamistasi vastaamalla kysymyksiin.

 316. Suzie sanoo:

  Olen seurannut blogiasi jo Jolien ajoilta. Instagramista löysin sinut nyt keväällä. Kirjoitat asioista, jotka ovat minullekin tärkeitä ja osa elämääni.

 317. Lotta sanoo:

  Hei
  Seuraan pääasiassa blogissa. Enemmän sen mukaan, että mistä aiheesta haluan enemmän tietoa. Viimeksi hain tietoa Cultivators-hiusväreistä ja postauksesi perusteella uskalsin kokeilla ensimmäistä kertaa (muutama vuosi mennyt värjäämättä). Eniten arvosta ammattimaista otetta tuotteita esitellessä. Jatkossakin tulet olemaan ensisijainen lähteeni luonnobkosmetiikan tuotteissa!

 318. Elise sanoo:

  Olen seurannut sinua jo useamman vuoden. Seuraan sinua paitsi blogisi kautta, mutta myös Instassa ja Facebookissa.

  Arvostan kokemustasi luonnonkosmetiikasta sekä aitoa innostustasi ja paneutumistasi, joka huokuu rivien välistä.

 319. Saaraaa sanoo:

  Olen ollut vakkarilukijasi jo Jolien ajoista lähtien. Seuraan blogiasi ja instagramiasi. Olen muuttanut ispiraatiostasi koko suhteeni kosmetiikkaan, ruokaan ja liikuntaan. Olet sysännyt minua ennenkaikkea huolehtimaan itsestäni ja rakastamaan itseäni niin, että tahdon helliä ja hoivata sitä. Teen itselleni rakastavia kasvohoitoja ja yritän olla lempeä. Koko lapsuuden ja nuoruuden olin itselleni ankara ja ja jätin itseni huomiotta. Luonnonkosmetiikka on nykyään suuri intohimoni, samoin ihonhoito ja keho. Tykkään lukea blogista raaka-aineista ja tuotteista. Lempeän tehokas on yksi lempisanonnoistasi. Kaikkea hyvää, Saara

 320. Henni sanoo:

  Aloin seurata blogiasi reilut kolme vuotta sitten, ja jäin heti koukkuun! Odotan uusia postauksia aina innolla. Muutama kuukausi sitten aloin myös seurata sinua instassa.
  Blogisi inspiroi suunnattomasti ja useasti opin jotain uutta ja hyödyllistä. Arvostan blogisi ammattimaisuutta ja sitä kuinka olet perehtynyt esittelemiisi tuotteisiin. Pidän myös erityisesti siitä, että kerrot aidon mielipiteen tuotteista.
  Sinun innostamana olen ”tuhlannut” sievoisen summan luonnonkosmetiikkaan 😀 Aito innostus tekemiseesi välittyy lukijalle.

 321. Niina sanoo:

  Olen uusi seuraaja, olen seurannut vasta parisen kuukautta lähinnä blogin kautta. Olen saanut paljon tietoa ja tuotevinkkejä liittyen luonnonkosmetiikkaan 🙂 Tällä hetkellä myös työn alla kirjasi luonnonkosmetiikasta ja mielenkiintoiselta vaikuttaa! Parasta antia blogissa on perehtyneisyys luonnonkosmetiikan maailmaan ja jonkinlainen asiantuntijuus 🙂

 322. Emma sanoo:

  Olen tiennyt blogistasi, mutta en ole koskaan oikeastaan alkanut seuraamaan sitä. Innostuin kuitenkin lukemaan viime viikolla blogiasi, kun ystäväni linkkasi aurinkovoide postauksen. Cheap & chic osion kahlasin läpi heti mistä olen todella onnellinen ja moni tuote jota olen epäröinyt kaupassa tai miettinyt ostaisinko on nyt päätynyt ostoslistalle. Teki mieli kirkua innosta kuinka monta ihanaa tuotetta löytyi ja mistä en ollut aikaisemmin tiennyt. Erityisesti minua kiinnostaa kauneus ja cheap & chic osiot. Inspiraatiota saan rehellisyydestäsi, kun kirjoitat ja kuinka laajat ja kattavat kirjoitukset ovat, kun testaat tuotteita. Monesti saatan jumittua käyttämiini ihon hoitotuotteisiin sillä minulla ei ole tarpeeksi aikaa tai tietoa etsiä uusia, mutta blogisi myötä inspiroiduin kokeilemaan uusia tuotteita. 🙂

 323. Annika sanoo:

  Olen seurannut blogiasi nyt noin puoli vuotta. Löysin sen sattumalta kun hain tietoa luonnonkosmetiikasta. Tekstisi ovat hyvin elämänmakuisia ja niistä saa paljon opastusta ja tuotevinkkejä, joista olen napannut omalle iholleni sopivia tuotteita. Pidän myös siitä että kirjoitat myös henkisestä hyvinvoinnista, life stylestä jne. Kaikki vanhat postauksetkin on tullut luettua melko tarkkaan, sen verran ihastunut olen ollut blogisi sisältöön. Minusta on myös ihana, että vastaa lukijoiden kysymyksiin. Blogin lisäksi seuraan sinua myös Facebookissa, instatiliä minulla ei olekaan. Ihanaa, että jaksat jakaa tietoa ja kokemuksiasi meille! Kaikkea hyvää onnea haaveiden toteuttamisen suhteen!

 324. Anna sanoo:

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! Olen seurannut blogiasi jo Jolien aikana. Vanhasta ja nykyisestä blogistasi olen oppinut valtavasti luonnonkosmetiikasta ja kosmetiikkaa koskevat postaukset kiinnostavat eniten. Myös hyvinvointia ja ruokavaliota koskevat jutut kiinnostavat minua kovasti. Tapasi kirjoittaa aidosti, asiantuntevasti ja innostuneesti inspiroi minua!

 325. Ilona sanoo:

  Olen seurannut sinua blogissasi sekä Facebookissa noin vuoden ajan. Ig:n seuraaminen on tullut mukaan hiukan myöhemmin. Suurimman vaikutuksen on tehnyt vankka asiantuntemuksesi luonnonkosmetiikasta. Monta hyvää ja perusteellista tuotevinkkiä ja -esittelyä olen blogistasi löytänyt; tärkeimpänä kasvojen ihonhoidon kohdallani mullistanut Esse. Tapasi kirjoittaa on vakuuttava ja siksi se herättää ainakin minussa lukijana luottamusta. Ig-päivityksesi ovat juuri hyviä sellaisinaan; mielestäni tervetullut poikkeus keinotekoisiin ja pinnallisiin postauksiin, joita ko. someympäristössä usein näkee. Keep up the good work!

 326. MariaE sanoo:

  Heippa! Olen seurannut sinua muutamia vuosia. Alunperin taisit tulla tutuksi Jolien kautta ja tosiaan Joliesta lähdettyäsi olen seurannut blogiasi säännöllisen epäsäännöllisesti 🙂 seuraan siis blogiasi sekä sinua instassa.

  Erityisesti cheap&chic jutuista olen saanut paljon inspiraatiota ja löytänyt itselleni toimivia tuotteita. Pidän itsevarmasta tyylistäsi ja sitä miten innostavasti kerrot ihonhoidosta. Kirjasi inspiroi minua kovasti panostamaan ihonhoitooni.

  Sinussa eniten inspiroi rohkeus, visio ja nimenomaan kykysi uskoa unelmiisi. Lisäksi rakastan kosmetiikkaa ja suositukseksi painavat paljon tehdessäni ostopäätöstä.

  You go girl!

 327. Inkeri Väisänen sanoo:

  Aloitin seuraamisesi vuoden alussa instan puolella, ja siitä pikkuhiljaa eksyin blogiisi. Blogista olen välillä hakenut vinkkejä herkän ja kuivan ihon hoitoon ja niitä on ollut mielenkiintoista ja opettavaista lueskella. Samalla aloitin tutustumisen luonnonkosmetiikkaan, ja nyt olen löytänyt melko sopivia ihonhoitoon sopivia tuotteita; kosmetiikkaan perehdyn paremmin kun ihon tasapaino ja kosteutus on kunnossa. Instassa pidän erityisesti kun jaat ihonhoitorutiineja, viimeisin oli todella mielenkiintoinen ja uusia ajatuksia herättävä.
  Koen saavani päivityksistäsi kattavasti tietoa raaka-aineista ja eri tuotteista, joka inspiroi sitten tutkimaan lisää ja sen takia seuraan sinua.

  Oikein ihanaa kesää 🙂

 328. Frida sanoo:

  Olen lukenut blogiasi noin kolmen vuoden ajan. Seuraan sinua myös Instagramissa (ja mieluummin näen aitoa ja spontaania, ei todellakaan tarvitse olla täydellisiä instakuvia!).

  Aloin lukea blogiasi, koska kiinnostuin luonnonkosmetiikasta ja halusin rehellisiä arviota luonnonkosmetiikan tuotteista. Olet vaikuttanut suuresti valintoihini, kun olen ostanut luonnonkosmetiikkaa. Erityisesti plussaa postauksista, missä on myös kerrottu halvemmat versiot tuotteista! Jooga, muoti, sisustus ja terveellinen elämäntapa kiinnostavat myös.

 329. smettis sanoo:

  Instassa olen seurannut puolisen vuotta, blogiisi olen säännölisen epäsäännöllisesti eksynyt, toki olen kirjasi kautta tiennyt sinut pidempään. Itselleni ihonhoitoon ja meikkaukseen liittyvät jutut ovat kiinnostavimpia, esim. Whamisa-sarjan esittely oli huippu!

 330. Riikka sanoo:

  Useamman vuoden seurannut satunnaisesti mutta reilun vuoden aktiivisesti erityisesti instassa. Tykkään kun osaat hyvin kertoa tuotteista. Kokeilemani tuotteet josta olet hyvää kertonut ovat juuri tehneet sitä mitä olet sanonutkin. Luotan sanaasi 😉

 331. Fyssari sanoo:

  Arvonnassa ehdottomasti mukana 🙂 Olen seurannut sinua puoli vuotta, ensimmäinen postauksesi Lumenen Harmonia-tuotteista johdatti lopulta itseni luonnonkosmetiikan maailmaan, josta olen mielettömän innostunut edelleen. Olisi mahtavaa, jos Suomessa olisi tarjolla vieläkin enemmän lähiluonnonkosmetiikkaa, sillä eniten suosin nyt Madaraa ja jonkin verran Supermoodia. Nämä kaksi ovatkin nykyiset lempparimerkkini.

  Seuraan sinua instagrammissa ja luen blogipostauksia 🙂 Inspiroidun eniten tuotearvostelustasi, reissukertomuksista (Afrikan tehtailla ja ratsastusloma) sekä syvemmistä opetuksista, jotka elämä on sillä hetkellä antanut. Seuraan juuri sinu varmaan siksi, että asiantuntijuutesi vakuuttaa ja vaikutat sympaattiselta persoonalta, josta on helppo pitää. Mukavaa kesän jatkoa, annetaan helteiden helliä meitä niin pitkään kuin niitä kestää!

 332. Anna sanoo:

  Olen seurannut ehkä pari vuotta mutta nyt viimeisen puolen vuoden ajan intensiivisemmin blogissa ja instassa.

 333. Veera sanoo:

  Moikka! Seuraan sinua enemmän instassa ja jonkun verran luen myös blogiasi. Olen ehkä lukenut tekstejäsi vuoden verran.
  Laadukas luonnonkosmetiikka kiinnostaa, joten se on pääsyy miksi juttujasi seuraan. Jolie on ihana ihana IHANA liike, joten arvonta on mieleinen!
  Kaikkea hyvää ja kaunista kesää sinulle Katja!

 334. Tiina sanoo:

  Olen seurannut blogiasi noin vuoden verran. Nykyään enimmäkseen Instagramin puolella, mutta blogiakin myös säännöllisesti.
  Olen saanut sinulta loistavia ihonhoitovinkkejä. Ihoni ei varmasti olisi näin hyvässä kunnossa ilman ohjetta ottaa kasvovesi käyttöön. Ennen kirjoitustasi kasvovedestä en käyttänyt sitä lainkaan. Ihoni oli hyvin pintakuiva. Tuotearviot ovat olleet mielenkiintoisia ja auttaneet valitsemaan itselleni sopivat tuotteet.
  Sinulla on asiallinen ja maanläheinen tyyli kirjoittaa luonnonkosmetiikasta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Seuraan kirjoituksiasi, koska osaat loistavasti kertoa kosmetiikan toimintamekanismeista ja näin saan apua ongelmallisen ihoni hoitoon.

 335. Päivi sanoo:

  Olen seurannut sinua jo vähän ennen Jolieta. Blogissa lähinnä ja insta-kuvia käyn myös silloin tällöin vilkaisemassa. Luen blogiasi mielelläni, sillä sisältö on laadukasta (asiasisältö, tapasi kirjoittaa, artikkelimaisuus, hyvä kieli, kauniit kuvat ym.) ja tottakai myös aihealueista suurin osa itseä kiinnostaa. Erityisesti pidän tuoteteksteistä, meikki- ja tyylijutuista. Itse juuri pidän siitä, että instagram on enemmän katsaus elämään, ”kulissien taakse”. Mielestäni siinä on juuri sopiva tasapaino blogisi ja instan välillä.

 336. Mira Ojanen sanoo:

  Olen seurannut juttujasi ehkä parin vuoden ajan näistä eri lähteistä. Jutuissasi kiehtoo aitous ja energisyys ja niihin tulee välillä palattua uudelleen.
  Suurin mielenkiintoni on keskittynyt luonnonkosmetiikka-aiheisiin. Ja tämä blogikirjoitus oli resonoiva. Kiitos!

 337. Marie sanoo:

  Olen lukenut blogiasi noin puoli vuotta, eli siitä asti kun innostuin luonnonkosmetiikan maailmasta.
  Olen saanut paljon apua vanhemmistakin kirjoituksistasi joita selailen mielelläni!

 338. Carina sanoo:

  Löysin blogiin vajaa vuosi sitten luonnonkosmetiikasta kiinnostuneena ja sen jälkeen ihonhoitorutiinini ovat mullistuneet täysin, mikä tietopankki blogisi onkaan! Kirjoitustesi pohjalta olen oppinut ensimmäistä kertaa ihonhoidon periaatteet tyhjentävästi ja saanut valtavasti vinkkejä hyviin tuotteisiin. Tietosi kosmetiikasta, raaka-aineista ja hyvinvoinnin tukemisesta on vakuuttavaa, kiitos että jaat sen meille lukijoille! Luonnonkosmetiikan myötä olen alkanut pitää jokapäiväistä ihonhoitorutiinia hemmotteluna, jota odottaa 🙂 lisää tietoa hyvinvoinnista ja ihonhoidosta saan seuraamalla blogiasi säännöllisesti sekä instagramissa erityisesti storya, inspiroit tekemällä täysillä omaa juttua!

 339. Salla sanoo:

  Aloin seurata sinua jo ennen Jolieta eli siitä täytynee olla ainakin viisi vuotta. Olin silloin kovin innostunut raakaruoasta ja löysin googlaamalla blogipostauksiasi aiheesta. Siitä lähtien olen seurannut blogiasi säännöllisen epäsäännöllisesti ja Instagramiin liityttyäni myös sitä kautta.

  Olen itse luonnonkosmetiikkaan keskittynyt kosmetologi ja on aina mukava lukea samansuuntaisesti ajattelevien kollegojen ajatuksia aiheesta. Se tuo varmuutta omaankin tekemiseen. Lisäksi olen oppinut blogistasi paljon kosmetiikan raaka-aineista, mistä on tietenkin ihan konkreettista hyötyä työssäni.

  Mielestäni Instagramiasi on mukava seurata juuri siksi, että siitä huokuu rentous ja aitous, mutta samalla tyylikkyys. Keveys ja painavampi asia ovat hyvässä tasapainossa ja aiheet mukavan vaihtelevia ja juuri itseäni kiinnostavia: luonnonkosmetiikka, hyvinvointi, jooga, ruoka ja matkat.

 340. Saana sanoo:

  Hei, olen seurannut blogiasi siitä asti, kun olit Balilla. Tuolloin jäin heti koukkuun blogiisi ja kirjaasi.

  Ennen käytin kamalia tuotteita ihonhoidossa ym. Luettuani blogiasi, on kaikki mahdolliset tuotteet menneet itselläni ja perheellämme vaihtoon, kiitos kuuluu sinulle

  Olet aito kuten myös blogisi.

 341. Nina sanoo:

  Olen seurannut blogiasi jo ainakin pari vuotta. Pidän tyylistäsi kirjoittaa ja blogin kauniista kuvista. Koko blogin ilme on ilo silmälle. En juurikaan käytä Facebookia tai Intagramia, joten seuraan vain blogiasi.

  Olen oppinut sinulta paljon ihonhoidosta ja tuotteiden raaka-aineista. Ostin myös kirjasi ja luin sen mielenkiinnolla läpi. Nyt se on äidilläni ihasteltavana.

  Seuraan sinua, koska olet nämä vuodet tuottanut mielenkiintoista, laadukasta ja näyttävää sisältöä minua kiinnostavista aiheista, kuten jooga ja kosmetiikka.

 342. Mirka Törmänen sanoo:

  Hyppäsin kyytiin Jolien alkuajoista. Seurasin useita blogeja siihen aikaan ja jostain linkistä sitä kautta löysin. Se oli ensikosketukseni luonnonkosmetiikkaan, Kjær Weissiä tuli ostettua haparoivaan tutustumiseen ja sillä teillä olen jatkanut.
  Instagramissa seuraan pääasiassa ja iloinen hymy ja aurinkoinen olemus on saanut seuraajana pysymään

 343. Löysin blogisi kuusi-seitsemän vuotta sitten, kun olin muuttanut uuteen kotikaupunkiini Ouluun. Aloin kiinnittämään huomiota ravintoon ja löysin blogistsi paljon hyvää asiaa. Muistan, kuinka jossain blogitekstissäsi kerroit, ettet käytä uunia ollenkaan ja teit kollegasi kanssa kauneus-iltoja luonnonhoitoloissa, Oulussa kävitte Vihreässä Huoneessa. Olen seurannut blogiasi kauan, ja olet kyllä kehitänyt ammattitaitoasi kovin laajasti ja tehnyt kaikesta kovin omannäköistäsi. Siksi sinua on niin hienoa seurata -Olet aito oma itsesi, takataskussa hurja määrä faktatietoa ihmisestä kokonisuutena. Sinulla on upea tie edessäsi. Inspiroit kovasti, kiitos blogistasi!

 344. Liina sanoo:

  Olen seurannut blogia neljä-viisi vuotta ja tänä aikana olen siirtynyt 99% luonnonkosmetiikkaan, pääosin blogisi ansiosta. Personal beauty guide! Blogista olen saanut paljon tuotevinkkejä, löytänyt Lupauksen Tarjan <3 ongelmaihoni kanssa sekä oppinut ihonhoidosta ja raaka-aineista.

 345. Linnea sanoo:

  Olen seurannut muutaman vuoden ja joka paikassa tietenkin! Saanut älyttömän paljon tietoa, mutta vielä enemmän inspiraatiota ja sytykkeen mennä kohti omaa intohimoani, joka on löytynyt saman suuntaisista asioista. Ammattitaito ja huolella tehty sisältö on varmasti isoin tekijä, miksi jaksan yhä vaan pysytellä linjoilla. Aito rakkaus itsensä hoitamiseen ja huolehtimiseen on myös niin inspiroivaa, että se muistuttaa itseäni joka kerta palaamaan näiden asioiden äärelle, jos se on päässyt esimerkiksi kiireessä ja stressissä unohtumaan. Kiitos ❤️

 346. Annette sanoo:

  Pääosin instassa ja sitä kautta päädyn myös blogiin säännöllisesti. En muista tarkalleen, miten kauan olen seurannut sinua Instassa, kolme vuotta ainakin. Tuote- ja ihonhoitovinkkeihisi voi luottaa ja lisäksi muut stoorit ovat kaikessa autenttisuudessaan koukuttavia, oli sitten kyse ravitsemusvinkeistä, aurinkorasvan valinnasta, kissan silakoista, ratsastuksesta, matkustamisesta tai joogasta. Kiitos Katja näistä hetkistä! ☺️

 347. Emppu sanoo:

  Olen lukenut blogiasi muutamia kuukausia.Olen myös alittanut luonnonkosmetiikan käyttämisen vasta tämän vuoden aikana,eikä paluuta muuhun aikaisempaan enään tule olemaan.Miksi en aikaisemmin ole kokeillut,en tiedä. Kokonaisvaltainen hyvinvointi, niin fyysiologiset kuin psykologisetkin asiat,jotka kokonaisuuden meistä tekevät.Ympäristömme vaikutukset hyvinvointiimme ym kiinnostaa erittäin paljon.Yksilöllisyytemme täytyy myös huomioon ottaa. Ihanaa ja asiantuntevaa tietoa sinulla, rauhallisuus,ammatillisuus ja uusien tuotteiden, asioiden kokeilemisen into välittyy lukijalle.Olen ehkä outo ja vanhanaikainen, mutta minulla ei ole käytössä facebookia saati instaa ym luen vain blogeja:)Osallistun arvontaan ehdottomasti!

 348. Johanna sanoo:

  Seuraan facebookissa ja instagramissa tällä hetkellä, ehkä 4 vuoden ajan (?). Aikoinaan kun aloitin seuraamisesi, sytytit kipinän luonnonkosmetiikkaan, sillä olen myös kosmetologi. Tällä hetkellä luonnonkosmetiikka ja ekojutut ovat arkipäivää elämässäni. Kiitos siitä

 349. Niina sanoo:

  Olen seurannut matkaasi alusta asti, jo ensimmäisen blogisi perustamisesta lähtien. Luonnonkosmetiikkaviidakossa kulkeminen olisi ollut huomattavasti haastavampaa ilman sinun apuasi, kiitos siis siitä. Aiemmin kaappini olivat täynnä purkkeja ja purnukoita, joita halusin testata. Viime vuosina olen saanut rauhoitettua purkkihulluuteni ja nykyään pidän varsinkin cheap and chick – budjettiystävällisemmästä osiosta. 😉 Minua inspiroi halusi tavoitella unelmiasi ja rohkeutesi hypätä tuntemattomaan. Se on hyvä muistutus myös itselleni mennä eteenpäin kohti omia unelmiani. 🙂

 350. AnnaS sanoo:

  Reilun vuoden verran olen seurannut blogissa ja instassa. Tekstistäsi välittyy sellainen intohimo ja palo, että välillä lukijaa melkein huimaa.. Niin suurella sydämellä tunnut tekevän juttujasi ja elävän elämääsi! Aivan mahtavaa! Kirjoituksistasi olen saanut todella paljon inspiraatiota ja tietoa raaka-aineista ja mitä/minkälaisia tuotteita kannattaa valtavasta tarjolla olevasta purkkimerestä valita käyttöönsä.

 351. Hanna sanoo:

  2 v Bloglovinin kautta.
  Ei ole mitään erityisiä syitä seurata, lähinnä koska luonnonkosmetiikka on lajini. Itse asiassa aika harvaa tuotetta voin miettiä blogista itselleni, kun ovat liian vahvoja herkälle iholle ja lisäksi melkoisen hintavia yleensä.

 352. tiitu sanoo:

  Olen seurannut blogiasi ehkä kolme vuotta ja seuraan myös Instagramissa. Saan hyviä vinkkejä cheap and chic -tuotteista. Tykkäsin todella paljon kylmän sieto -vinkeistä viime talvena. Matkajutut on aina mielenkiintoisia samoin ruokavalioon liittyvät kirjoitukset.

 353. Katja P. sanoo:

  Olen seuraillut blogiasi noin kahden vuoden ajan, ja nykyään seuraan sinua kaikissa kanavissa. Blogisi on ihana! Täältä saa inspiraatiota, täyttä faktaa luonnonkosmetiikasta ja uusia tuoteihastuksia. Blogisi myötä olen siirtynyt kokonaan luonnonkosmetiikan käyttäjäksi, eikä paluuta entiseen ole. Joogina ja terveysintoilijana olen ilahtunut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmasta, joka välittyy läpi blogin. 🙂 Parasta blogissa on aito intohimo tekemiseen, joka välittyy lukijalle.

 354. Nita sanoo:

  Olen seuraillut tekemisiäsi niiltä ajoilta asti, kun rupesitte Jutan kanssa rakentamaan Jolieta. Matkasi tähän päivään on ollut inspiroiva ja itselleni tärkein syy blogisi lukemiseen on se, että aiheet joista kirjoitat kiinnostavat ja inspiroivat itseänikin. Koen saavani blogistasi paljon hyödyllistä tietoa luonnonkosmetiikasta, ihon hoitamisesta ja toki ihan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistakin.

 355. Saara sanoo:

  Olen seurannut sinua blogisi alusta saakka, kuten myös instagramissa ja facebookissa heti niiden tultua. Huomaan aina uudelleen kuinka uuden tuotteen kohdalla googlaa ”tuotteennimi Katja Kokko” 🙂 Kauttasi myös mieheni on saanut uuden harrastuksen joogan parissa. Sinussa on niin paljon hyvää energiaa <3

 356. Ansku sanoo:

  Moi Katja!

  Joogaa, uintia, luonnonkosmetiikkaa, uutuustuotteita, kirjoja, kokonaisvaltaista hyvää oloa. Estetiikkaa ja aitoutta. Siinä syitä, joiden takia olen seurannut sinua blogissa ja instassa noin parin vuoden ajan ❤️

  Palaan joskus vanhoihin teksteihin, kun haluan esim. tarkistaa luonnonkosmetiikan soveltuvuutta omalle iholleni tai lukea jonkun kirjan. Vierailijat/toiset kirjoittajat ovat olleet positiivinen lisä!

  Innolla odotan tulevia juttujasi, jotka myös saavat minut unelmoimaan!

 357. Anni sanoo:

  Olen seurannut sun blogia nyt varmaan jo melkein kolme vuotta! Ennen sitä käytin vielä täysin synteettistä kosmetiikkaa ja sun blogin löydettyä rupesin aina vaihtamaan synteettisen luonnolliseen aina kun puteli loppui. Vuoden sisään siitä musta tuli täysin luonnonkosmetiikan käyttäjä ja sen myötä mun akne katosi ja iho alkoi voimaan paljon paremmin. Kiitos siis siitä sinulle Katja <3 sun blogin vuoksi uskaltauduin myös viime syksynä kokeilemaan ekaa kertaa joogaa (astangaa ja yin-joogaa), ja nyt olen ihan täysin koukussa, kroppa suorastaan vaatii joogaa ja selkäkivut ovat kadonneet. En olis koskaan uskonut että joogasta tulisi mulle "se juttu", mutta hurahdin siis aivan täysin siihen melkein ekan tunnin jälkeen kun tajusin koko tunnin vain keskittyneeni hengittämään ja liikkumaan ja en ollut ajatellut yhtään mitään muuta. Parasta terapiaa, niin mielelle kuin kehollekin! Sun blogi tuntuu aina antavan jotain uutta mulle ja se onkin yksi harvoista blogeista mistä luen kaikki jutut! Kiitos jatkuvasta inspiraatiosta <3

 358. Aada sanoo:

  Olen seurannut sinua kolmen vuoden ajan. Kiinnostuin blogistasi sen jälkeen, kun siirryin käyttämään luonnonkosmetiikkaa ja keskustelin aiheesta ystäväni kanssa. Ystäväni on suuri Katja Kokko fani ja keskustelemme usein postauksistasi. Seuraan sinua blogissa, instagramissa ja facebookissa.

  Blogisi on minulle ihanaa ajanvietettä ja pois pääsy arjesta ja sitä rasittavasta stressistä. On vain ihana hautautua sängyn pohjalle teekupin kanssa lukemaan uusinta blogikirjoitustasi. Tykkään erityisesti kirjoitustyylistäsi ja positiivisuudesta. Mitään tuotetta ei haukuta maan rakoon, vaan yritetään löytää jotakin positiivista.

  Kaikkein eniten olen kuitenkin saanut ihanaakin ihanammasta Personal Beauty Guidesta! Sen avulla sain vihdoin ja viimein oman ihoni kuntoon ja mikä tärkeintä: mielenrauhaa!

  Blogisisällössä tykkään eniten tuotepostauksista ja joka vuosi odotan uusinta vuoden purkkigaalaa! Myös cheap & chic kategoria miellyttää köyhää opiskelijaa!

  Inspiroit minua, sillä uskallat olla oma itsesi! On ihailtavaa kun laitat ei niin täydellistä ja ennalta suunniteltua sisältöä sosiaaliseenmediaan, joka on muutoin täynnä vain täydellisyyttä ja ulkonäköpaineita. On hienoa, kuinka olet saanut luotua omasta elämäntyylistäsi uran itsellesi!

 359. Hetariina_ sanoo:

  Aloin seurata blogiasi siskoni vinkistä viime joulukuussa 2017, tuolloin myös luin kirjasi ja vakuutuin luonnonkosmetiikan tehosta ja arvomaailma kolahti aivan uudella tavalla. Sinua tulee seurattua blogin, instan ja facen kauta 🙂 Otteesi on freesi ja antanut uusi ajatuksia kaunedenhoidosta kokonaisvaltaisena asiana, miten moneen asiaan se vaikuttaa! Ihoni olen saanut viimeisen puolen vuoden aikana parhaimpaan kuntoon kuin ikinä ”tavallisen kosmetiikan” avulla! Iho on kuulas ja uusi hehku on tullut iholle!

 360. Johanna sanoo:

  Mukana, haluaisin kyllä kokeilla Jolien tuotteita! Instasta sinut löysin, ja seuraan sinua, aivan aito kyllä oot.

 361. Katriina sanoo:

  Olen seurannut sinua aktiivisesti vasta tämän vuoden keväästä lähtien, kun tajusin että voin tehdä sen instagramin kautta. Aiemmin luin silloin tällöin blogiasi, mutta koin sen hankalana, koska en omista tietokonetta. Instaa seuraan muutenkin eniten sosiaalisen median kanavista. Pidän nimenomaan siitä, että Instassa olet ns. ”Läheinen”, luonnollinen itsesi, ei kiiltokuvaa/pelkkiä promokuvia. Myös monipuolisuus kiinnostaa, on kuulumisia, tuote-esittelyjä, matkoja, ruokaa, joogaa…

 362. Maria sanoo:

  Hei Katja!
  Löysin blogisi 1-2 vuotta sitten kun etsin apua iho-ongelmiin. Selasin heti alkuun lähes kaikki kirjoituksesi läpi. Olet ihanan inspiroiva ihminen! Aluksi kiinnosti lähinnä ihonhoito ja innostuin sinun myötäsi luonnonkosmetiikasta. Nyt inspiroivinta on energisyytesi ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvät kirjoitukset. Seuraan sinua instagramissa ja facebookissa ja niiden kautta löydän kaikki itseäni kiinnostavat blogipostauksesi. Instagram-tilisi on aivan mahtava! Tällä hetkellä odottelen kovasti tarkempaa postausta ketogeenisestä ruokavaliosta ja vinkkejäsi siihen.

  Ihanaa jatkoa sinulle! 🙂

 363. Marie sanoo:

  Onnea synttärin johdosta! Oon seurannut sua useamman vuoden, ensin blogissa ja sitten myös instassa, alunperin luonnonkosmetiikasta kiinnostuneena. Nykyään inspiroidun kokonaisvaltaisesta ja laajasta sisällöstä, joka on omiin arvoihini ja kiinnostuksenkohteisiini sopivaa – luonnonkosmetiikan lisäksi joogaa ja hyvinvointia, eettistä muotia ja sisustusta, luovan alan yrittäjyyttä sekä matkoja, kaikki nää yhdessä just parasta. Arvostan sun some-strategia(ttomuutt)a, koska just ne omakuva+elämänviisaus-postaukset alkaa tulla korvista. Mahtavaa oli lukea sun viime vuosien polusta ja mielenkiinnolla seuraan, mitä kaikkea upeaa tielle osuu jatkossa!

 364. Susse sanoo:

  Liikutuin tekstistäsi ihan kyyneliin. Ehkä sen vuoksi, että olen samanlaisen matkan kokenut henkisesti. Blogi juttujasi olen lukenut aiemmin aina silloin tällöin kun on ollut joku minua kiinnostava aihe. Tämän kesän olen lukenut ahkerasti blogisi vanhempia ja uusia aiheitasi, koska olen huomannut/ymmärtänyt että olet todellakin luomu kosmetiikan asiantuntija. Eli sinun tietämyksesi ja kokeilujen ansiosta uskallan ostaa kalliimpaakin luomua, eikä tarvitse pelätä että raha menee hukkaan. Seuraan vain blogiasi koska en harrasta muita someja. Minua siis kiinnostaa tietosi luomukosmetiikasta ja kokemuksesi ko. tuotteista. En kaipaa missään nimessä mitään ylimääräistä hössötystä. Blogisi on täysin riittävä tuollaisena kuin on ja niin olet sinäkin .

 365. Vilma sanoo:

  Heippa!

  Olen seurannut sinua vuodesta 2015. Päädyin blogiisi sisarusteni suosittelemana ja aika pian tilasin personal beauty guide oppaan. Otin kaikki oppaan opit käyttöön ja tilasin neuvojesi mukaisia tuotteita. Ihastuin luonnonkosmetiikkaan siltä istumalta (eikä paluuta ole ollut). Ihoni oli kuitenkin sen verran huonossa kunnossa, ja minä niin turhautunut, että päädyin roaccutan kuuriin (mainitsit sen olevan vaihtoehto, jos tuntuu että mikään muu ei toimi, ja sen perusteella uskalsin hakea siihen reseptin). Se oli yksi elämäni parhaimmista päätöksistä!! Jouduin syömään kuuria kauan ja vaikka se aikamoista myrkkyä onkin, se sai ihoni siihen kuntoon, etten ollut uskoakaan! Tähän päivään astikin jaksan olla kiitollinen siitä, että sain sinulta neuvoja.

  Vuosien aikana sinä ja blogisi olette olleet se, mistä tulen kurkistamaan uusimmat luonnonkosmetiikkatuotteet ja vuodenaikaan sopivat neuvot. Välillä tulee luettua blogia harvemmin, mutta aina, kun kaipaan jotain tuotetta tai tietoa erilaisista tuotteista tai ihonhoidosta, palaan tänne. Tekstisi ovat kattavia, helposti ymmärrettäviä ja niistä on helppo löytää itselleen osuvat jutut. Välillä kurkkaan myös instagramisi, mutta tämä blogi on ehdottomasti se, mitä luen eniten.

  Haluan seurata sinua, koska mielestäni olet luotettava ja inspiroiva ihminen, joka suhtautuu intohimolla tähän juttuun. Ja toisaalta täältä välittyy myös sellanen rentous ja itselleen armollisuus..

  Kiitos blogista ja tekemästäsi hyvästä työstä!

 366. Jhhh sanoo:

  Oon seuraillu sua epäsäännöllisesti parin vuoden ajan täällä blogissa ja nyt noin kuukauden ajan myös instassa. Jotenki tää blogi on tuntunu itelle helpoimmalta kanavalta seurata. Sua on kiehtova seurata, koska huomaa miten sä nautit omasta työstä ja hehkut hyvää oloa myös muille. Tietenki kaikki luonnonkosmetiikan esittely ja testailu on vahvaa plussaa ku itteäki ne kovasti kiinnostaa. Jotenki sun kirjotukset on tosi ihania ja mulle tulee niistä hyvä olo. Tietenki mä toivon myös itelleni noin upeaa ihoa ku sulla.

 367. Laura sanoo:

  Aloitin seuraamisesi joliessa ja jatkoin, ehkä pienen tauon jälkeen, blogissa. Hyvää matkaa edelleen!

 368. Emilia sanoo:

  Olen seuraillut blogiasi ehkä noin vuoden. Tämä on ollut suurin apu luonnonkosmetiikkaan siirtyessäni ja olen ollut kiitollinen, kun ei ole tarvinnut tehdä taustatyötä itse vaan monesti vanhan tuotteen loppuessa olen ruohonjuuressa kaivanut kännykän ja kirjoittanut Googleen ”katja kokko deodorantti/aurinkosuoja/meikkivoide” ja siten helposti löytänyt hyvät tuotteet itselleni. Kiitos!

 369. Inka Mommo sanoo:

  Olen lukenut blogiasi ja seurannut instagrammiasi noin vuoden verran. Olen löytänyt kirjoitustesi kautta itselleni paljon sopivia ihonhoitotuotteita. Positiivisuus ja energisyys inspiroivat minua! ✨

 370. Johanna sanoo:

  Ihana arvonta! Olen kaverin vinkkauksesta seurannut blogiasi vajaan vuoden verran ja tutustunut myös aiempiin postauksiin. Olen saanut valtavasti perusteellista tietoa ja vinkkejä, joiden perusteella olen uskaltanut hankkia itselleni uusia luonnonkosmetiikkatuttavuuksia ja poikkeuksetta ihastunut niihin myös ikihyväksi. Nykysin seuraan myös instaa ja olen suositellut blogiasi monille ystävillenikin. 🙂

 371. Suski sanoo:

  Hei Katja!
  Seuraan sinua pääsääntöisesti Instassa mutta myös facessa ja blogissa säännöllisesti. Instaa seuraan päivittäin ja myös kaikki Insta stoorit katson ja kuuntelen mitä olet laittanut. Olen seurannut sinua varmaan reilun vuoden ehkä 1,5 v.

  Tykkään kaikesta juuri sellaisena mitä ne ovat nyt enkä ole kaivannut mitenkään ammattimaisempaa ulkoasua tms. Itselle sisältö on tärkein ennen ulkoasua. Itse pidän eniten tuote-esittelyistä ja jutuista koskien raaka-aineita tms. Joogaa en ole vielä itse löytänyt

  Salaa olen toivonut Lumenen Harmonia jutun jälkeen että Lumene pyytäisi sinua yhteistyökumppaniksi suunnittelemaan sertifioitua luonnonkosmetiikka linjaa Lumenelle sekä meikkejä myös

  Olen vaikuttunut sinun tietomäärästä koskien raaka-aineita ja niiden vaikutuksia. Siihen blogissasi juuri ensiksi ihastuin. Koska oma tieni luonnonkosmetiikan parissa on vasta alussa niin se on ollut itselle tosi suuri helpotus. On voinut vain laittaa Googleen nimesi ja tuotteen nimen niin lähes kaikesta kiinnostavasta on sinulta löytynyt juttu tuotteesta. Erityisesti tietosi aurinkorasvoista on ollut kultaakin kalliimpi. Sen perusteella olen vaihtanut aurinkovoiteet kaikki fysikaalisiin suojiin. Pienten lasten äitinä tämä on ollut itselle todella tärkeä asia.

  Haluaisin blogissa kuulla lisää ketogeenisesta ruokavaliosta koska tarkoitus olisi itsekkin siirtyä siihen asteittain. Tavoitteena painonpudotus ja hyvä olo. Myös lapsen atooppisen vartalon ihon hoitoon haluaisin täsmähoito suosituksia etenkin tuotteista; voiteista ja suihkutuotteista.

  Mitään en haluaisi sinun muuttavan vaan pysy aina tuollaisena ihanana sinuna ❤️ Ja arvontaan osallistun tottakai

 372. Anna sanoo:

  Vuoden olen seurannut sinua ja lukenut blogiasi. Vuosi sitten myös oma elämä koki ison muutoksen, jonka myötä joogasta tuli iso osa elämää. Löysin sinut siis joogan kautta, mutta samalla kiinnostus luonnonkosmettiikkaa kohtaan kasvoi. Vuoden jälkeen en enää muuta osaa tai halua käyttääkään. Luulen, että olen kauttasi saanut sysäyksen myös ayurvedisten elämäntapojen noudattamiseen. Kiitos tästä kaikesta sinulle

 373. Ella sanoo:

  Mukana arvonnassa! Jolie on huippupaikka ja luonnonkosmetiikka pelastanut ihoni 🙂

 374. Riikka sanoo:

  Moikka Katja,

  olen seurannut blogiasi ja Instagram-tiliäsi muutaman vuoden ajan. Löysin blogisi siinä yhteydessä, kun etsin tietoa Helsingissä järjestettävistä astangan alkeiskursseista. Selkeiden ja yksityiskohtaisten postaustesi avulla olen oppinut valtavasti kauneudenhoidosta ja vähitellen löytänyt itselleni sopivia kauneudenhoitorutiineja ja kosmetiikkatuotteita. Ennen kaikkea olen kiitollinen siitä, että olen saanut olla harjoittelemassa ja oppimassa tunneillasi Hyvinvoimalassa.
  Kaikkea hyvää tuleviin reissuihin ja projekteihin!

  terkuin Riikka

 375. Sari sanoo:

  Olen seurannut sinua ehkä parisen vuotta sekä FB:ssa että Instassa. Sinulta olen oppinut ainakin kasvovedellä läträämisen ja kiinnostuksen luonnonkosmetiikkajuttuihin. Jos sinä olet jotain kirjoittanut, niin uskallan luottaa sinun kirjoituksiin. 🙂

 376. Pilvikki sanoo:

  Mietin juuri, miten löysin blogiisi, mutten muista, hah! Muistan kuitenkin seuranneeni Jolien kivijalkaliikkeen perustamista ja ehkä sieltä bongasin myös sinut. Teit häämeikkini Joliessa viitisen vuotta sitten ja jotenkin olin silloin aistivinani stressiä tai kireyttä. Huomioni sai vahvistuksen, kun myit osuutesi Joliesta, vaikka silloin yllätyinkin asiasta. Nyt seuraan blogia ja instaa ja tykkään juurikin Instan rentoudesta.
  Luen tuotevinkkejä ja ihonhoito-ohjeita, vaatteetkin kiinnostaa ja jooga. Onnea tulevaan ja kiitos kuluneista vuosista!

 377. Minna sanoo:

  Moi Katja!

  Olen seuraillut sinua aina silloin tällöin tämän blogin kautta sekä Instagramissa, viime aikoina taas enemmän intensiivisesti ja olen ahminut viime päivinä kaikkia lukemattomia postauksiasi 🙂

  Eniten olen saanut irti kehoon ja mieleen liittyvistä postauksistasi, kaikenlaiseen yleiseen hyvinvointiin liittyen. Inspiroit minua aktiivisempaan ja terveempään elämään ja sitä kautta onnellisempaan arkeen. Tykkään sinunnäköisestä ja aidosta somestasi, erityiseti somestrategiattomuudesta 😀 se on virkistävää. Kiitos.

 378. Sini sanoo:

  Olen seurannut 1,5-2 vuotta blogia ja instagramia. Aluperin löysin blogiin jonkin luonnonkosmetiikkatuottaan googlettamisen perässä. Olen oppinut monennäköistä. Tärkein saamaani oppi on varmaan ollut kasvoveden runsas käyttö.

 379. Konnakartanon Konna sanoo:

  Aijai mikä arvonta! Olen seurannut blogiasi varmaan pari vuotta, ja kahlannut kaikki luonnonkosmetiikaa koskevat postaukset läpi. Luotan asiantuntijuuteesi ja olen oppinut paljon uusia juttuja aina raaka-aineista ja noh, kaikesta mahdollisesta. Kun uusia merkkejä ja tuotteita putkahtelee markkinoille, odotan aina innolla, josko olisit tekemässä tuotteista juttuja blogiin. Olen myös miettinyt pitkään Aidosti kaunis – kirjasi hankintaa.
  Myös lifestyle jutut kiinnostavat jonkin verran, ja olen saanut niistäkin inspiraatiota, mutta rakkain aihealue on luonnonkosmetiikka.
  Seuraan sinua myös instassa, mutta instastoorit rullaan yleensä ohi rllej niisä ole jotain erityisen kiinnostavaa (ei koske pelkästään sinua, vaan kaikkia seuraamiani… jotenkin en viitsi ikinä laittaa ääniä päälle varsinkaan julkisilla paikoilla)

 380. Mari sanoo:

  Olen seurannut blogiasi noin 3 vuotta. Löysin blogiin luonnonkosmetiikan kautta, ja jäin seuraajaksi laajemminkin hyvinvointiin keskittyvän sisällön vuoksi. Käytän blogiasi myös ns.hakuteoksena, kun pohdin jonkin uuden tuotteen ostamista.

 381. Maarit sanoo:

  Hei Katja,
  Olen seurannut blogiasi/FB siinä kolmisen vuotta ja Instaa reilun vuoden.
  Ohjeillasi sain ihoni kuntoon ja olen siitä niin kiitollinen. Seuraan siis postauksiasi suurella mielenkiinnolla ja arvostuksella.

 382. Elina sanoo:

  Olen seuraillut blogiasi varmaan muutaman vuoden ja instaa hieman vähemmän.:) Sivuiltasi löytyy niin paljon asiantuntevaa tietoa luonnonkosmetiikasta ja uusista tuotteista ja testailuja. Myös jooga ja ravintoasiat ovat kiinnostuksen kohteita, niin löytyypä niistäkin juttuja (ja uuden kuun kuvioista!). 🙂

 383. Elina sanoo:

  Ihana teksti! Suorastaan liikuttava, monessakin kohtaa ♡ Mua ehkä koskettaa just se aitous ja autenttisuus ja tykkään instastasi tosi paljon. Lisäksi luotan sun teksteihin ja suosituksiin sataprosenttisesti. Tulevaisuuden suunnitelmat ja haaveet kuulostavat ihanilta, enkä yhtään epäile etteikö ne toteudu just niinkuin pitääkin 🙂 ihanaa et oot löytänyt leikkisyyden elämässä, sitä mäkin yritän etsiä tai enemminkin tehdä sille tilaa 🙂

  Olen seurannut blogiasi 2,5 vuotta ja ensimmäinen teksti jonka luin oli Soft mint cat eye -meikkitutoriaali, jonka google tarjoili kun etsin Zuiin meikeistä tietoa. Tuo meikki oli ja on edelleen minusta taianomaisen kaunis, olin aivan myyty. Tykkään tyylistäsi kirjoittaa tosi paljon ja kuvat ovat ihania. En seuraa muita blogeja, mutta sun tekstejä luen ja palaan joihinkin useammankin kerran. Ennen en käyttänyt kosmetiikkaa oikeastaan ollenkaan, nykyään löytyy vähän kaikkea 😀 innostuin ehkä liikaakin ja pikku hiljaa olen oppinut mitä tulee oikeasti käytettyä. Alkuun nimittäin ihonhoitoa enemmän kiinnosti meikit, mutta pikkuhiljaa tajusin, että en oikeasti jaksa kovin kummoisesti arjessani meikata, ja olen tajunnut ihonhoidon tärkeyden ja siitä on tullut tärkeä rutiini. Ehkä sellainen aamu- ja iltameditaatio, jossa yhdistyy läsnäolo, itsensä hoitaminen ja arvostaminen sekä yhteys kehoon. Tavallisesti pääni huitelee pilvissä, joten hienoa ja toisaalta vähän huvittavaakin, miten niinkin arkinen asia kuin ihonhoito voi luoda yhteyttä fyysiseen kehoon.

  Ja tiedätkö mitä! Osittain istasi inspiroimana hoksasin itsekin jatkaa takavuosien ratsastusharrastusta, miten ihanaa se onkaan! Ja se sun Portugalin ratsastusloma, mä niin haluan joskus sellaiselle! ♡

 384. Margit Marjokivi sanoo:

  Ehdottomasti mukana arvonnassa Parin vuoden ajan olen seurannut blogiasi aktiivisesti, kahlattu samalla läpi vanhempia julkaisuja, sekä vuoden ajan olen seurunnu ig-tiliäsi. Asiantuntevuutesi, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, itsensä arvostamisen korostamiseen pilke silmäkulmassa ovat ne asiat, mitkä ovat koukuttaneet minut teksteihisi.

 385. Hanna A sanoo:

  Olen seurannut sinua aiemman blogisi ajoilta lähtien. Olen nimenomaan tykännyt lukea kirjoituksiasi, eikä minua kiinnosta Instagram ja Facebook-postaukset. Pidän kirjoitustyylistäsi ja tietysti sisällöstä. Erityisesti raaka-aineet ja ns. nippelitieto kosmetiikasta kiinnostaa minua. Nykyään on helppo löytää pilvin pimein blogeja, joissa kirjoitellaan myös luonnonkosmetiikan tuotteista tyyliin ”oli ihan kiva tuote”. Niissä ei todellakaan ole sitä kaipaamaani sisältöä! Sinulla on siis oikeasti ammattilaisen tietoa tuotteista. Kiitos! Kaikkea hyvää sinulle uusienkin tuulien parissa 🙂

 386. Julie sanoo:

  Heippa, löysin sinut vastikään instagramin kautta. Luonnollisuus ja elämänilo inspiroivat!

 387. Siina sanoo:

  Kiitos sinulle asiapitoisesta mutta erittäin ihanasta blogista joka sai minut pari vuotta sitten nelikymppisenä panostamaan ihonhoitoon ja sitä kautta tajuamaan, että minulla onkin ongelmaihon sijasta aika upea hipiä!

 388. Oona sanoo:

  Hei ihana Katja!

  Olen seurannut blogiasi muutaman vuoden ajan, taisin löytää sen instagramin kautta alunperin.. Pidän tavastasi kirjoittaa ja siitä, että tekstisi ovat täyttä tavaraa eivätkä turhaa löpinää. Itseäni kiinnostaa kokonaisvaltainen hyvinvointi ja olen ollut todella onnessani myös blogiisi ilmestyneistä sporttaus- ja mindfulness-teksteistä. Kaiken kaikkiaan blogistasi löytyy aina jotain sopivaa luettavaa erilaisiin hetkiin. Olen saanut paljon uutta tietoa ja näkökulmia niin kosmetiikan valitsemisesta vaikkapa arjen rutiinien rakentamiseen. Olet mielestäni superhyvä roolimalli ja inspiroit tekemään hyviä valintoja! Kiitos, että teet näin mahtavaa hommaa ja jaat tietoasi kaikille<3 Haaveena olisi myös joskus tulla käymään joogatunnillasi, kun se on myös itsellä lähellä sydäntä.

  Lempeää kesän jatkoa ja pidä lippu korkealla, tekemisesi on tärkeää!

  Ystävällisesti, Oona

 389. Riina sanoo:

  Muutaman kuukauden olen seurannut kaikissa sosiaalisissa medioissa. On ihanaa lukea tuotetestauksia ja suositteluja ja napata niistä itselle sopivimmat. Kirjoituksista hehkuu myös itsensä ja terveyden arvostaminen, mikä on ihanaa ja kannustaa myös itseä huolehtimaan omasta elämästä paremmin.

 390. Millavee sanoo:

  Olen seurannut blogiasi Jolien ajoilta asti, ja sen avulla olen kaikki luonnonkosmetiikkavalintani tehnyt ja apujakin saanut. Instagram-kuviasi käyn myös säännöllisesti tutkimassa ja tarjoamasi sisältö kiinnostaa minua monipuolisesti.

 391. Heli sanoo:

  Olen seuraillut blogiasi vuosia. Ensin harvakseltaan Momentous Moments -blogin aikana raakaruokaohjeita kokeillen ja nyt säänöllisesti luonnonkosmetiikan vinkkejä etsien. Oikeastaan kaiken minkä luonnonkosmetiikasta tiedän, olen oppinut täältä. Innostuksesi on inspiroivaa ja ihailen sitä tiedon janoa ja intensiteettiä, millä paneudut asioihin. Joogasta on ollut ihana lukea myös.

 392. Neea sanoo:

  Olen seurannut blogiasi jo ennen Jolieta. Seuraan sinua myös Instagramissa. Asiantuntevuus ja tieto kiinnostavat eniten – kosmetiikasta, ihonhoidosta, joogasta ja muistakin aiheista. Instassa ilahduttaa se että se vaikuttaa olevan aito kurkistus elämääsi.

 393. Moi Katja, kiitos tästä blogista ja kaikesta hyvästä, mitä teet ja välität ympärillesi! Olen seurannut blogiasi varmaan noin kolme vuotta luulisin? Ja seuraan myös IG:ssä ja FB:ssä, sun Instastooreja on aina ilo katsella ja kuunnella sun höpötyksiä, mun puolesta jatka vaan samaan malliin aidosti 🙂

 394. Heli sanoo:

  Tapasin sinut ensimmäisen kerran Terveys ja kauneus -messuilla (sen niminen se silloin oli) vuosia sitten. Olin etsiskelemässä luonnonkosmetiikkaa, olin saanut kesällä tämän hörhö-herätyksen luettuani lomalla kirjan Totuus kosmetiikasta. Termi on erään tutun huomautus kun mainitsin etten käytä synteettistä kosmetiikkaa vaan etsin parempia vaihtoehtoja. Löysin jotenkin Naturellement-verkkokaupan ja liikkeen. Naturellementin Liisa kehotti tulemaan messuille ja esitteli sinut ja kertoi Joliesta, joka aloittaisi pian verkkokaupan. Helsingissä käydessäni etsin Jolien ja kirjoittelin ylös minulle sopivien värikosmetiikan tuotteiden nimet, jotta osaisin tilata oikeat kun entisistä aika jättää. Blogistasi kerroit ja lupasin seurata, ja niin olen tehnyt, kiltti tyttö kun olen. Synteettisellä puolella on niin paljon ”apuja”, kaikki naistenlehdet on täynnä meikki- ja ihonhoito-opastusta. Luonnonkosmetiikka oli todella työlästä alkuun, omassa kaupungissa oli tarjolla vain Dr. Hauscka ja Weleda, ja hutiostoja tuli paljon, kun tavisluontaistuotekaupan myyjissä on paljon sellaisia, jotka eivät tiedä mitään myymistään tuotteista. Sorry vaan, mutta tämä on minun kokemukseni. Joliesta ja blogistasi minä keräsin vähitellen itselleni sopivia tuotteita.

 395. Mkpk sanoo:

  Oo, ihana olisi voittaa tämä lahjakortti (sydänsilmä -emoji tähän)! Aloin seuraamaan blogiasi säännöllisemmin muutamia vuosia sitten, mutta olin jo satunnaisesti seuraillut vanhan blogisi puolella. Mutta kun aloin aktiivisesti itsekin siirtyä luonnonkosmetiikkaan, niin kiinnostus aiheeseen kasvoi ja löysin blogisi uudella tasolla. Lisäksi olen ollut wannabe -joogi viimeiset 10 vuotta (aina aloitan, mutta en sitten ehdikään ja innostus lopahtaa) sekä pidän tyylistäsi (niin sisustuksessa kuin pukeutumisessakin), joten näitäkin asioita on mukava lukea. Ja niistä saan inspiraatiotakin. Siis kaikesta kauniista arjen keskelle.

  Seuraan myös instassa, muistaakseni, mutta ensisijaisesti blogin kautta.

 396. Sanna sanoo:

  Olen seurannut blogiasi ainakin pari vuotta, mahdollisesti kauemminkin (aika kuluu niin nopeasti). Blogisi kautta olen saanut hyviä vinkkejä hankalan aikuisiän aknesta kärsineen ihoni hoitoon.

 397. MarMar sanoo:

  Olen seurannut blogin kautta lähes neljä vuotta ja satunnaisesti myös muiden kanavien kautta.
  Luonnonkosmetiikka on se, mikä kiinnostaa, mutta koska kirjoitat hyvin, luen myös muutkin jutut
  Testailet monipuolisesti ja arvostelet todella asiantuntemuksella ja luotettavasti. Paljon olen saanut vinkkejä ihonhoitooni !

 398. Jenni sanoo:

  Olen seurannut blogissa ja facebookissa parisen vuotta. Hurahdin blogisi kautta luonnonkosmetiikkaan ja opin valtavasti uutta ihonhoidosta, luonnonkosmetiikkaan raaka-aineista ja hyvinvoinnista ylipäätään. Alussa olinkin suorastaan fanaattinen ja käytin lähes kaiken vapaa-ajan blogiarkiston selailuun, omalle iholle sopivien tuotteiden etsintään jne 😀 Sittemmin olen vähän rauhoittunut, mutta luonnonkosmetiikka on yhä mulle ainut vaihtoehto ihonhoitoon ja myös meikkaamiseen. Olen kaikki tuotteeni vaihtanut luonnollisiin ja yhä edelleen saan loistavia vinkkejä ja ohjeita blogistasi, kun haluan löytää uusia tuotteita tai ratkaista iho-ongelmia. Arvostan suuresti asiantuntemustasi! Osaat kirjoittaa samaan aikaan pätevästi ja hauskasti, joten tekstejä on aina innostava lukea. Kiitos!

 399. Jenni sanoo:

  Hei Katja!

  Olen seurannut blogiasi lähes tarkalleen vuoden. Luonnonkosmetiikkamatkani tosin alkoi jo 2009. Seuraan sinua blogisi lisäksi myös Instagramissa ja minusta sisältösi on jo visuaalisesti kaunista ja omaa.

  Olet pitkälti ihminen, jollainen itsekin haluaisin olla. Rakastan joogaa, hyvinvointia, ekologisia arvoja sekä luonnonkosmetiikkaa. Ketogeenistä ruokavaliotakin olen kokeillut on/off jo tuosta samasta innostuksenvuodesta 2009. Olet mielenkiintoinen, kovin inspiroiva ja valoisa persoona.

  Sinulta saan siis paljon ideioita, hyvää mieltä sekä muistutusta, mitä kohden itse pyrkiä. Kiitos!

 400. Maarit sanoo:

  Olen seurannut blogiasi alusta asti ja lisäksi seuraan sinua IG:ssä. Arvostan suuresti ammatillisuuttasi blogin suhteen, ja olenkin oppinut paljon ihonhoidosta ja luonnonkosmetiikasta postauksistasi. Sen myötä olen siirtynyt käyttämään kokonaan ekokosmetiikkaa. Iso kiitos siitä sinulle 🙂 Inspiroivaa on kokonaisvaltainen käsitys ja suhtautuminen ihonhoitoon ja sitä kautta hyvinvointiin. Pidän siitä, että postauksia on myös muista hyvinvointiin liittyvistä asioista. Olet inspiroiva, koska etsit, kokeilet ja opettelet uusia asioita ihmisyydestä syvällä tasolla ja jaat niitä seuraajillesi. Siitä saa voimaa, energiaa ja inspiraatiota omaan elämään 🙂

 401. Pauliina sanoo:

  Olen seurannut blogiasi jo useamman vuoden. Aloitin seuraamisesi, koska olin kiinnostunut luonnonkosmetiikasta ja sain blogistasi hyviä vinkkejä. Henkinen hyvinvointi ja jooga kuuluvat myös mielenkiinnon kohteisiin, joten blogisi on koko ajan kehittynyt mieluisaan suuntaan. Blogin lisäksi seuraan sinua Instassa, jossa juuri aitous viehättää. En jaksa monien blogien loppuun asti hiottuja kuvia, joista aitous on kaukana…

 402. Minna N. sanoo:

  Apua, milloinkohan seuraaminen alkoi, ehkä n.1,5-2v sitten? Jotakin sellaista. Varmastikkin jonkin tuotteen googlettelun seurauksena eksyin sivuillesi ja hyvä niin. Nykyään seuraan sinua kaikissa kolmessa mediassa. Mielestäni se on hyvä jos pidät Insta-tilisi edelleen spontaanina, siitä saa niin paljon enemmän ja erilailla irti kuin blogiteksteistä. Myös YouTube kanavasi tilaaja olen, kaikki tutoriaalit kiinnostavat 🙂

  Olen saanut sinulta äärettömästi tuotevinkkejä ja käyttövinkkejä, lisätietoa ihonhoidosta ja luonnonkosmetiikasta ja enemmän luottoa siihen että itselle valittu luonnonkosmetiikan ”polku” on oikea. Myös kaikki matkakertomukset ja matkakosmetiikkajutut ovat olleet mielenkiintoisia. Joogasta en tiedä enkä ymmärrä mitään, mutta blogisi kautta sitäkin on mielenkiintoista seurata. Olet jotenkiin niin erilainen kuin itse olen, ja sekin tekee jutuistasi ja blogistasi itselle mielenkiintoisia. Kiitos siis siitä!

 403. Minttu sanoo:

  Olen lukenut blogiasi useamman vuoden, varmaankin yhtä kauan kuin olen ollut kiinnostunut luonnonkosmetiikasta. Monta vinkkaamaasi tuotetta on päätynyt vakiovarustuksekseni. Intohimosi ja asiantuntijuutesi paistaa niin vahvasti läpi teksteistäsi, että palaan blogiin aina uudelleen, vaikkei tarvetta uusille tuotekokeiluille olisikaan.

 404. Mette sanoo:

  Olen seurannut sinua täällä että Instagramissa nyt reilun vuoden ainakin. Tykkään siitä, että voin oppia aina jotain uutta blogiasi lukiessa. Olen oppinut hirveästi ihonhoidosta, luonnonkosmetiikasta ja eri tuotemerkeistä. Kirjoituksesi ovat innostaneet kokeilemaan uusia tuotteita ja tekniikoita. Rakastan myös sitä, että olet jakanut ajatuksiasi hyvinvoinnista ja siitä mikä on auttanut sinua voimaan paremmin. Olen samaa mieltä kanssasi siitä, että Instagram on nimenomaan paikka, missä on kiva nähdä kuvia tavallisesta arjesta. Ja mielestäni sinun Instagram on juuri sitä. Luin myös kirjasi viime kesänä ja tykkäsin siitä kovasti. Kiitos Katja, että kirjoitat ja tuotat ihanaa sisältöä meille. Olet todellinen inspiraatio!

 405. Olen seurannut blogiasi jo enne Jolien perustamista. Silloin löysin sivullesi, kun aikoinaan etsin tietoa raakaruoasta, mutta kiinnostuin heti myös muusta sisällöstä. Olen löytänyt blogistasi, sitten Joliesta ja uudesta blogista ja kirjasta paljon apuja kosmetiikkamaailmassa kulkemiseen ensin luonnonkosmetiikkaan siirtymisessä, sitten itselle sopivien tuotteiden etsimisessä ja omien kosmetiikkatuotteiden kotivalmistuksessa. Kauneuteen liittyvien juttujen lisäksi olen pitänyt kovasti jooga- ja hyvinvointijutuista.

 406. Eini sanoo:

  Olen seurannut sinua ehkä puolisen vuotta lähinnä Instassa. Tuntuu, että olen oppinut paljon luonnonkosmetiikasta juttujesi kautta ja ne kiinnostavatkin eniten. Pidän myös rehellisestä tyylistäsi analysoida tuotteita ja kertoa niistä.

 407. Nina sanoo:

  Olen seurannut blogiasi noin pari vuotta. Olen saanut niin hyviä vinkkejä ihonhoidosta ja tuotteista, että ihoni on paremmassa kunnossa kuin koskaan ennen.

 408. Sari sanoo:

  En muista enää kauanko olen seurannut, seuraan pääasiassa Insragram tiliäsi ja jos sieltä tulee vastaan jotain mielenkiintoista vinkkiä blogiin käyn lukemassa. Kiinnostus luonnos kosmetiikkaan ohjasi seuraamaan sinua. Pidän tilisi autenttisuudesta ja monipuomisuudesta.

 409. Moikka Katja
  Olen seurannut blogiasi varmasti aikalailla alusta asti, joskus hyvinkin tiiviisti mutta joskus taas vähän harvemmin.
  Seuraan sinua sekä täältä blogista että instasta käsin. Tiedän että et tykkää siitä jos jostakin käytetään sanaa guru, mutta kyllä minun on myönnettävä että sinä olet minulle jonkunlainen guru, mitä tulee luonnonkosmetiikkaan ja hyvinvointiin liittyviin asiohin. Olen saanut aivan älyttömän määrän loistavia vinkkejä ja tutustunut uusiin tuotteisiin pelkästään sinun kertomasi perusteella. Jos markkinoille tulee jokin uusi luonnonkosmetiikka merkki/ tuote, odotan ensin mitä sinä siitä sanot ennen kuin teen itse ostopäätöksen, tämä jopa ehkä hieman noloa myöntää! En luota luonnonkosmetiikkaan koskevissa arvioissa muihin vaan uskon vankkaan ammattitaitoosi ja sen kautta olen löytänyt myös omaan kaappiini tuotteita joista en luopuisi enää mistään hinnasta! Olen levittänyt tätä ”Katja” ilosanomaa myös ystävilleni ja muutama heistäkin poimii nykyään vinkit blogisi kautta.
  Kiitos siis sinulle, teet arvokasta työtä ja ihanaa kun olet niin omistautunut sille mitä teet.

 410. Venla sanoo:

  Toivoisin, että kerrot: kauanko olet seurannut minua, seuraatko blogissa, Instagramissa vai Facebookissa (vai kaikissa) ja mitä olet saanut jutuistani näiden vuosien aikana?
  – Vuosia en osaa laskea, mutta Jolien alusta lukien ja jo entistä
  blogia. Blogia ja instaa seuraan enemmän, facessa liikun harvemmin ylipäänsä. Täällä on hyviä tuotevinkkejä ja kokeiluja alekoodeineen ja arvontoineen. Meillä on samoja arvoja ja sulla kivoja aiheita. Jos vastaan tulee joku luonnonkosmetiikan tuote, usein sun blogista saa ainakin alustavan arvion käytötarpeesta ym.

  Mikä blogissani tai tekemisessäni inspiroi? Onko jotain erityistä, miksi haluat seurata minua?
  – Yllämainitussa ilmeni.

 411. Krista sanoo:

  Olen seurannut blogiasi noin pari vuotta, ja olen löytänyt paljon ohjeita ja vinkkejä luonnonkosmetiikan käyttöön ja tuotteisiin. Pidän asiantuntevasta, aidosta ja lempeästä tyylistäsi. Kiitos sinulle!

 412. carita sanoo:

  olen seurannut sinua noin muutaman vuoden ajan vain blogissa. Kaikki luonnonkosmetiikkaan kiinnostaa ja parasta on kun annat tuotteista arvosteluja ja niiden perusteella olenkin tehnyt monta hyvää löytöä:). Olet ihmisenä inspiroiva ja yksinkertaisesti vaan tykkään lukea juttujasi!Kiitos !

 413. Sanna Vainio sanoo:

  Hei!
  Olen seurannit blogiasi ja instagram tiliäsi pari vuotta. Siirryin luonnonkosmetiikan käyttäjäksi kosmetiikka-allergian myötä ja koen että saan parhaat ja luotettavimmat vinkit juuri sinulta! Ihanaa että olet niin ahkera päivittäjä! Toivoisin vinkkejä uusista ihonhoitotuotteista jotka sopivvat kiireisiin aamuihin kun pitkiin ruyiineihin ei ole aikaa. Kuinka kosteutat ihoasi kesällä?
  Sanna

 414. Sini sanoo:

  Olen seurannut Jolien alusta asti 🙂 Seuraan myös joka kanavassa, mutta eniten instassa. Luen tarkkaan kaikki kosmetiikkajutut ja monesti, kun teen hankintoja, saatan selailla blogiasi pitkään läpi ja valita sopivia tuotteita hankintalistalle. Ihailen suunnattomasti, miten olet luonut itsellesi uskollinen brändin ja olet niin karismaattinen nainen! Luonnollisesti joka ikisen kasvokuvasi kohdalla kuolaan ’kateellisena’ kuultavaa ihoasi 🙂

 415. MariaT sanoo:

  Hei

  Löysin blogisi tänään Muslan kautta, ja aloin samantien seuraamaan myös Instassa. Juuri tällaista blogia olen etsinyt, kun tuntuu että olen ”kasvanut yli” perinteisestä lifestyleblogien genrestä ja etsin jatkuvasti tietoa hyvinvoinnista ja luonnonkosmetiikasta. Jolie brändinä oli tuttu, mutta en tiennyt sen taustaa…

  Kiitos, että kirjoitat!

 416. Olipas ihana kirjoitus. Löysin sinut noin 4-5 (?) vuotta sitten, kun opiskelin kosmetologiksi. Olin itse todella kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, mutta siitä ei tuntunut löytyvän tietoa silloin oikein mistään. Onneksi löysin blogisi ja sain sieltä alkuun valtavasti uutta tietoa, inspiraatiota ja vahvistusta sille, että luonnonkosmetiikka ja kokonaisvaltainen ihonhoito ovat minun juttuni:) Tsemppiä sinulle tuleviin haasteisiin!

 417. sonja sanoo:

  Olen seurannut blogiasi säännöllisen epäsäännöllisesti nyt parin vuoden ajan. Sinulla on parhaat kosmetiikkavinkit ja nautin ”kuratoimattomasta” instagram-tilistäsi juuri sellaisena kuin se on. En elä samanlaista elämää kuin sinä, mutta sehän blogeissa ja sosiaalisessa mediassa on juuri parasta, inspiroituminen muiden ihmisten elämästä ja valinnoista ja sitä sinä todella teet <3

 418. Marianne sanoo:

  Instagramin puolella tulee seurailtua päivittäin ja blogia lueskelen säännöllisesti. Siirryin luonnonkosmetiikkaan noin 1,5 vuotta sitten ja siitä lähtien oikeastaan olen seuraillut juttujasi Postauksesi ovat olleet minulle todella opettavia ja inspiroivia. Kiitos niistä! ✨

 419. Annie sanoo:

  Olen seurannut sun blogia jo pitkään, jo Jolien ajoilta jolloin rakastuin luonnonkosmetiikkaan. Olin sulla muutamia kertoja siellä meikkiopastuksessakin, palvelu jota uudessa kotikaupungissani jäin todella kaipaamaan. Instassa laitan myös heti seurattavaksi!
  Luonnonkosmetiikkaan hurahtaminen silloin vuosia sitten osoittautui mahtavaksi jutuksi, ja uusien ihanuuksien löytämisessä sun blogi on ollut valtava inspiraation lähde. Ja nykyään itseäni kiinnostaa enemmän ja enemmän myös hyvinvointijutut, joten niitä luen myös innolla ja odotan mielenkiinnolla mitä sun polulle vielä tuleekaan 🙂

  Ihanaa kesää vielä

 420. Jonna sanoo:

  Olen seurannut blogiasi kohta parin vuoden ajan. Koukutuin heti, asiantuntuntemuksesi ja aito tyylisi ovat vakuuttava kombo! Vaihdoin blogin myötä luonnonkosmetiikkaan, ja ihoni kunto on parantunut selvästi. Toivottavasti saamme jatkossakin lukea juuri luonnonkosmetiikkaan ja hyvinvointiin liittyviä postauksia.

 421. Sanni sanoo:

  Voi, olen seurannut sua Jolien ajoista saakka, muistan yhdenkin inspiroivan kuvan sen aikaisesta blogistasi missä pyyhit pölyjä (mitä äsken kirjoititkaan yrittäjän työstä..:D ) Jolien hyllyistä sulkahuiskalla. Jolie oli ja on edelleen mun luonnonkosmetiikkakauppojen suosikki, teidän tavallaan tienraivaajamaista yrittäjän taivalta (ja erityisesti siihen liittyviä Pariisin matkoja, heh) oli silloin erityisen insipiroivaa seurata.

  Tällä hetkellä erityisesti blogissa ja instassasi on parasta inspiroituminen ”rakentamistasi” hyvän olon ja itsensä kuuntelemisen elämän arvoista, joita kohti itsekin olen viime vuosien ajan kulkenut. Elämäsi näkyy blogissa ja instassa ja arvostan juuri sitä ns. maanläheisyyttä, ettei esim. insta-kuvien tarvitse olla jotain elämää suurempaa, vaan juuri niitä pikaisestikin otettuja snäppejä kivoista hetkistä- ja ne hetket kyllä välittyvät hyvin ilman mahdotonta photoshoppaustakin. Useista instastooreista plussaa, esim. Italian joogakurssiasi ja atmosfääriä oli kiva seurata sitä kautta! Lisäksi tietysti luonnonkosmetiikka on yksi asia, josta olen paljon oppinut juuri blogistasi. Joogasta ja kehotietoisuudesta voisi olla enemmänkin postauksia ja hevoset ja sun reissut kiinnostaa myös. Samoin edesmennyt Romppu oli aina ihana osa elämääsi. Eniten luen blogistasi juuri sinun postauksiasi, sekä uuden kuun vaiheita ja toivon, ettet aivan ulkoista blogiasi assareiden käsiin.

 422. meri sanoo:

  Kiinnostuin luonnonkosmetiikasta viime vuoden puolella ja sitä kautta löysin blogisi, johon aina palaan kun pohdin kosmetiikan ostoa. Blogistasi löydän aina hyviä vinkkejä ja niiden perusteella olen tehnyt onnistuneita ostoksia. En ole seurannut instagramia, mutta käyn nyt ainakin kurkistamassa :). Sinulla on Suomen (ainakin) paras luonnonkosmetiikan blogi, koska luotan kirjoittamaasi ja tuntuu että kirjoitat aina juuri siitä mikä minua kiinnostaa. Opin blogisi myötä paljon uutta!

 423. Riikka sanoo:

  Aloitin varmaankin blogisi lukemisen kolmisen vuotta sitten, instassa seuraan myös. Olen saanut sinulta luotettavaa tietoa luonnonkosmetiikasta ja ihonhoidosta yleisesti, monipuolisesti. Rakastan uimista, joten uintijutut ovat olleet myös kiinnostavia! Sekä heppajutut tietysti, näin ikuisena heppatyttönä, vaikken itse tallille pääsekään.

  Minusta olet ihanan vahva ja itsenäinen nainen, joka miettii millainen elämä on hyvää ja toteuttaa asioita rohkeasti. Et myöskään arkaile kertoa asioiden negatiivisempia puolia, somesi ei ole pelkkää päälleliimattua hienoutta.

 424. Emmi Haapala sanoo:

  Olen seurannut blogia muutaman vuoden ajan ja instagramia silloin tällöin noin vuoden. Löysin blogin alunperin sisareni kautta, joka seurasi sinua monta vuotta sitten ennen blogin siirtymistä enemmän luonnonkosmetiikkaa käsitteleväksi. Itse kiinnostuin juuri tuon luonnonkosmetiikan kautta, sillä vaihdoin yli 7 vuotta sitten käyttämään sitä ja täältä löytää hyviä neuvoja ja uusia mielenkiintoisia tuotteita. Lisäksi jooga on lähellä sydäntäni, joten blogissa on monta mielenkiintosta aihetta käsiteltynä.

 425. Sanna H sanoo:

  Ihanan rehellinen yrittäjätarina, kiitos rehellisyydestä.
  Osallistun arvontaan!

 426. Emma sanoo:

  Olen seurannut blogiasi ja instagrammiasi muutamien kuukausien ajan. Jäi koukkuun blogiisi, koska kirjoittamasi sisältö on merkityksellistä ja antaa itselle paljon ajattelemisen aihetta sekä inspiroi monella eri tavalla. Olen blogisi myötä innostunut luonnonkosmetiikasta entistä enemmän ja oppinut ajattelemaan hyvinvointia laajemmin kuin aiemmin. Nykyajan hektisyydessä ja kiireessä pitäisi opetella pysähtymään hetkeksi ja muistaa oma hyvinvointi. Blogisi on tässä asiassa mitä loistavin inspiraation lähde! Kiitos siis siitä 🙂

 427. JennyH sanoo:

  Ihania tarinoitaisi ja mieletöntä tietämystäsi olen seurannut jo ennen Jolien perustamista varmaankin ensimmäisen blogisi alkuajoilta. Mieleeni jäivät silloin erityisesti Romppu-kissa ja luonnonkosmetiikka, joka oli silloin minulle vielä täysin uusi juttu. Siskoni käytyä järjestämälläsi luonnoskosmetiikan meikkikursilla aloin seurata säännölliseti blogiasi, minkä myötä käsitykseniihohoidosta on muuttunut päälaelleen. Ennen Jolieta muistan käyneeni etsimässä suosittelemaasi tuotetta silloisessa Tehtaankadun myymälässä, jossa myyjä ihmetteli tuotteen äkillistä suosiota ja kysyi olenko lukenut siitä Katja Kokon blogista.

  Luonnonkosmetiikan tuotevinkkien ja ohjeiden lisäksi arvostan kirjoituksissasi (sekä blogissa että Instagramissa) aitoa tietämystä ja innostuneisuuttaa aiheeseen sekä kokonaisvaltiaseen hyvinvointiin, jotka eivät synny muiden blogien tapaan pelkästään kaupallisen yhteistyön pohjalta. Jutuistasi kumpuaa luonnollisuus, rehtiys ja myös kriittisyys, jotka eivät onneksi ole hävinneet pois suosiosi myötä. Kirjoitat monipuolisesti ravinnosta ja urheilusta, joissa peilaat omaa kehittymistäsi onnistumisien ja myöskin epäonnistumisien myötä. Intohimoisena urheilijana ja oman elämän ravintotieteilijänä juttuihisi on helppo samaistua! Seurailen mielelläni kirjoituksia uimisesta ja ratsastuksesta, johon toivon itsekin aikaisempana heppatyttönä vielä palaavani. Kiitos siis kaikesta tiedosta ja innostuksesta, joista olen saanut osan näiden vuosien varrella!

 428. Nina sanoo:

  Olen seurannut blogiasi sen perustamisesta lähtien eli neljä vuotta. Ja ennen myös seurasin sinua instagramissa. Olen aina pitänyt tavastasi perehtyä luonnonkosmetiikkaan rehellisesti ja kokonaisvaltaisesti. Ainesosista olen myös oppinut blogisi kautta, tai ehkä enemmin olet inspiroinut minua hakemaan tietoa lisää. Postauksesi ovat myös kattavia ja ajatuksella tehtyjä, ja visuaalisesti kauniita. Pakko myöntää, että viime aikoina olen koko ajan seurannut blogiasi vähemmän. Johtuneen siitä, että mukaan on tullut paljon sellaista mikä minua ei kiinnosta (blogikirppikset, horoskoopit, jooga-asiat, ratsastukset yms.). Kiinnostukseni luonnonkosmetiikkaan ajoi minut aikoinaan blogisi lukijaksi ja toivoisin, että jatkossakin blogisi keskittyisi juuri tähän ydinasiaan.

 429. Luulen, että olen seurannut sinua jo ”alusta alkane”. Muistan päivitykset, joissa olitte perustamassa Jolieta.
  Nykyään seuraan päivityksiä blogissa ja instagramissa. En tosin ”seuraa” sitoutuneena seuraajana vaan käyn sivustolla erikseen klikkailemalla.

 430. Henna sanoo:

  Olen seurannut blogiasi säännöllisen epäsäännöllisesti useita vuosia, instassa vähemmän. Ihonhoitovinkkisi kasvoille ja vartalolle ovat parhaita, niitä lisää. Ihanaa kesää ja kiitos inspiksestä 🙂

 431. kirsi sanoo:

  Seurasin sinua jo edellisen blogisi aikaan,mikä oli aivan ihana! Siitä alkoi matkani luonnonkosmetiikan ja terveellisemmän ruokavalion pariin.

 432. Kata sanoo:

  Olen lukenut blogiasi ehkä noin pari vuotta. Löysin sinut innostuttuani luonnonkosmetiikasta, kun kälyni sisko valmistui ekokosmetologiksi ja omatkin tuotteeni menivät sen myötä uusiksi. Olen löytänyt blogisi avulla uusia ihania luonnonkosmetiikkamerkkejä ja meikkivinkkejä, kasvojeni iho on niiden myötä parantunut huimasti. Vaikka en voi mitenkään kokeilla kaikkea ja hankkia uusia tuotteita niin paljon kuin haluaisin, on silti mielenkiintoista pysyä mukana kehityksessä ja kuulla mitä kaikkea uutta ja ihanaa markkinoille ilmestyy.

  P.s Kun aloin seuraamaam blogiasi, minulla oli juuri luonnonväreillä värjätty oranssi polkkatukka. Aivan kuten sinulla siihen aikaan!

 433. Marika sanoo:

  Hei Katja!

  Kiinnostuin luonnonkosmetiikasta viitisen vuotta sitten ja en muista tarkalleen milloin olen alannut seuraamaan blogiasi, mutta muistan että luin melkeinpä kaikki postauksesi kerralla. Koin että olit todella aidon oloinen ihminen ja sen vuoksi olet oikeastaan ainoa bloggaaja ketä olen säännöllisesti seurannut. Lisäksi tietämyksesi koskien luonnonkosmetiikkaa on ollut todella mykistävää ja olen kokenut että pystyn luottamaan siihen informaatioon mitä olet blogissasi jakanut. Luotin osaamiseesi myös niin paljon, että tilasin henkilökohtaisen ihonhoito-oppaan muutama vuosi sitten ja ne ohjeistukset ovat edelleen käytössä.
  Seuraan siis edelleen blogiasi ja olen seurannut myös instagramia, mutta insta on minulle nykyään aivan liian raskas somekanava jostain syystä, joten sen seuraaminen on jäänyt.
  Itse olen kokenut vähän väliä olevani vähän ulalla koskien työelämää ja oman elämän suuntaa jne. ja sinua on ollut todella mukava seurata siinä mielessä, että luot uskoa että kohtalo tai universumi tai jokin muu syvempi voima johdattaa loppuviimein sille oikealle tielle. Täytyy vaan kuunnella sisimpää ja edetä sen mukaisesti. Tämän vuoksi blogisi on ollut minulle todella merkityksellinen.

  Kiitos paljon näistä vuosista ja kaikkea hyvää sinulle!

 434. Assi sanoo:

  En tarkalleen muista kauanko olen sinua seurannut, mutta sanoisin, että vähintään kolme vuotta. Suurimmaksi osaksi seuraan sinua blogin kautta. Seurasin aiemmin myös Instagramissa aktiivisesti sinua, mutta nykyisin en enää ole Instagramissa. Hieman kyllä harmittaa, että kaikki storiesit menee nyt ohi. Toisinaan käyn kyllä kurkkimassa ig-tiliäsi ihan netin kautta.

  Sinusta huokuu semmoinen hyvinvointi ja positiivisuus, jota on inspiroivaa seurata. Kaikki luonnonkosmetiikkavinkit ja joogaan liittyvät jutut myös kiinnostavat.

 435. Wilma sanoo:

  Löysin blogiisi vasta muutama kuukausi sitten mutta voi pojat kuinka intensiivisesti olenkaan sen jälkeen viettänyt aikaa arkistoja lukien. 🙂 Arvostan hurjasti rautaista ammattitaitoasi luonnonkosmetiikka-asioissa ja toisaalta viisauttasi kokonaisvaltaisemman hyvinvoinnin ymmärtämisessä. On mahtavaa, miten rehellinen olet – tämä postaus käy siitä esimerkkinä!
  Instassa ylipäätään mua tökkii juuri tuo rakennettu näyttävä visuaalisuus. Tuntuu että se vähintään jättää sisällön usein ohueksi tai piilottaa alleen kaoottisen, tylsän, tempoilevan Oikean Elämän (joka musta on kiinnostavampaa kuin, no, poseeraus). Siksi iloiten luin pohdintasi itsepäisestä Instan säilyttämisestä ennallaan.
  Heppajutut olen lukenut erityisen tarkkaan joten niitä tietysti toivon lisää! 😉

 436. Jenny sanoo:

  Tilasin ensimmäiset luonnonkosmetiikka tuotteeni Joliesta, ja sitä kautta aloin seuraamaan blogiasi. Oli pakko tarkistaa ensimmäiset postaukset ja tutulta näytti.
  Seuraan blogiasi, kun minulla vielä oli Instagram seurasin myös siellä.
  Sinusta on aina huokunut positiivisia viboja tekstien ja kuvien kautta. Samoin rehellisyys, pohtiminen ja aitous on tuntunut ruudun tälläpuolen.
  Olen saanut hyviä vinkkejä niin ulkoiseen kun sisäiseen hyvinvointiin. Ja kun tuntuu että tarvin extra buustia tai janoan tietoa,tulen lukemaan monesti tätä blogia.
  Saa minut hyvälle mielelle. Kiitos.

 437. Sannamari sanoo:

  Olen seurannut sinua nyt noin vajaan kahden vuoden ajan. Ensin blogin kautta ja aika nopeasti myös facebookissa ja instasss myös. Alunperin löysin sinut Aidosti kaunis -kirjan kautta ja siitähän se vain lähti kasvamaan kiinnostus lisää erityisesti luonnonkosmetiikkaan. Olen saanut valtavasti uutta tietoa ihonhoidosta, eikä ihoni ole koko aikuisuuden aikana ollut näin hyvässä kunnossa, kuin mitä se nyt on. Thanks to you and for your tips. Kaikki vinkit ja erilaiset vaihdoehdot kalliimmista ja halvista tuotteista on myös olleet hyvät ja tarpeelliset. Olet hyvin valoisa ja luova persoona ja ilolla olen seurannut ihonhoitoon ja kosmetiikkaan kuin muuhunkin elämääsi liittyviä harrastuksia ja inspiraatiosi kohteita.

 438. Ninne sanoo:

  Olen seurannut sinua Jolien perustamisesta lähtien ellen jo hieman aiemmin jotain kautta..? En millään saa mieleeni mistä olen alunperin seuraamisen aloittanut. Luen blogia kohtuullisen säännöllisesti, mutta eniten seuraan Instagramissa. Itse pidän linjastasi sen suhteen, että siellä näkyy oikeaa elämää ja ”tavallisia” kuvia. Minulta on omasta seurannasta tippunut viime aikoina paljon pois noita tarkoin kuratoituja Insta-tilejä, koska ei vain jaksa kiinnostaa sellainen elämä joka on niin kaukana todellisuudesta ja mihin ei saa millään tavalla tarttumapintaa vaikka kuvat kauniita olisivatkin. Facebookissakin seuraan, mutta se jää kyllä helposti vähälle huomiolle kaiken muun virran keskellä.

  Minä olen kauttasi päätynyt luonnonkosmetiikan pariin ja vaihtanut sitä kautta kaikki kosmetiikkatuotteeni ja myös pesuaineita yms. luonnollisiin vaihtoehtoihin. Olen saanut paljon vinkkejä hyvistä tuotteista ja ihonhoitorutiineista ja ihoni voikin huomattavasti paremmin kuin neljä vuotta sitten. Osin nykyään skippailen postauksia, koska näin tavallisen työntekijän näkökulmasta osa tuotteista joista kirjoitat ja tietynlainen elämäntyyli reissuineen ja retriitteineen on hyvin kaukana omastani eikä budjettini tule ikipäivänä taipumaan sellaiseen, vaikka haaveilla aina sopiikin. Yritän siis keskittyä niihin teksteihin ja juttuihin, jotka joltain osin liippaavat läheltä omaa arkea ja ispiroivat siinä. Mielestäni kanavissasi onkin hienoa se, että se tarjoaa monipuolisesti infoa erilaisissa elämäntilanteissa oleville ihmisille, jotka kuitenkin jakavat samoja arvoja luonnollisuuden, terveyden yms. osalta. Juttujesi joukosta on helppo poimia ne itselle sopivat ja tyytyväinen saa olla sen suhteen kuinka timanttisia tuotteita omaan käyttöön on kauttasi päätynyt.

 439. Roosa Vääräkangas sanoo:

  Puolisen vuotta olen seurannut blogia ja instagramia, blogia kuitenkin enemmän. Aina kun löydän kivan tuotteen, katson ensin täältä onko kokemuksia tai vinkkejä. Tällaisena haluaisin blogin ja instagramin edelleen pysyvän 🙂

 440. Mmiiru sanoo:

  Olen seurannut blogia syksystä 2015 alkaen. Ihoni oikutteli enemmän ja enemmän ja jotain oli tehtävä. Löysin tämän blogin ja päätin sitä myötä siirtyä kokonaan luonnonkosmetiikkaan (joka oli minulle ennestään aìvan tuntematon käsite).

  Tämän blogin kautta hurahdin luonnonkosmetiikkaan ja vuosien aikana olenkin löytänyt monta hyvää tuotetta ja ihokin voi paremmin, vaikkei täydellinen olekaan.

  Ja hevosharrastajana nuo ratsastuspostaukset kosmetiikkajuttujen lisäksi kuuluvat myös ehdottomiin suosikkiaiheisiini ☺

 441. Jenni sanoo:

  Onnittelut matkasta tähän asti ja paljon onnea myös tulevaan! Seuraan blogiasi ja hakeudun tänne erityisesti aina silloin, kun etsin luotettavaa ja hyvin perusteltua ja kuvailtua tietoa tuotteista. Tuntuu, että tämä on ihan pohjaton tietopankki, oli pulmana mikä tahansa kauneudenhoitoon liittyvä 🙂 Kiinnostuin luonnonkosmetiikasta juuri niihin aikoihin, kun perustitte Jolien. Se oli mahtava uusi juttu ja on yksi luottokauppoja edelleen. Hienoa, että olet löytänyt oman tiesi ja osannut myös päästää irti.
  Ps. Inken purkkinurkka on mahtava lisä sivustollesi (nimim. vanha Issues-lukija)

 442. Anne T sanoo:

  Miten aivan liikutuin tämän postauksen myötä! Kiitos, että jaoit. Olen seurannut blogiasi enemmän ja vähemmän aktiivisesti Jolien perustamisesta lähtien. Huomaan, että minua eniten kiinnostaa ne ihan tavalliset arkiset asiat instagramissa, jotenkin hauska päästä tutustumaan ihmisiin esimerkiksi stoorien kautta. Henkiseen kasvuun – ja sisustukseen! – liittyvät jutut kiinnostavat täällä blogissa.

 443. Katri Tanhuanpää sanoo:

  Olen seurannut vajaan vuoden verran (blogia ja instagramia), löysin blogisi kun kiinnostuin luonnonkosmetiikasta ja siirryin käyttämään luonnonkosmetiikan tuotteita. Olen lukenut useita postauksiasi vuosien takaa vaikka olen ollut lukijana vasta vähän aikaa. Tykkään lukea erilaisista tuotteista ja parasta onkin kun esittelit novexpertin magnesium-sarjan, joka sopii täydellisesti herkälle iholleni! Tuote-esittelyt ovat ehkä parasta blogissasi. Asiantuntemuksesi, tietämyksesi ja se että olet oikeasti perehtynyt tuotteisiin on hienoa. Ehdottomasti luotan eniten sinun tietämykseesi mitä tulee luonnonkosmetiikkaan ja siitä on ollut suuri apu minulle sopivien tuotteiden löytämisessä. Elämänasenteesi on inspiroiva ja olen saanut muutenkin sinulta paljon hyviä oppeja liittyen terveyteen, ruokaan ja elämään yleisesti. Olet aivan huippu!

 444. Marjatta sanoo:

  Olen seurannut blogiasi useamman vuoden ajan ja seuraan sitä myös instagramissa. Viime päivien matkakuvat ja videot ovat olleet mukavaa seurattavaa Lontoossa. Minua inspiroi joogaan, luonnonkosmetiikkaan, matkoihin sekä vaatteisiin liittyvät asiat.

 445. Nirppu sanoo:

  Seuraan ennen kaikkea blogia, koska pidemmissä blogiteksteissä pääsee paneutumaan sisältöön kunnolla. Selaan myös Instaa, ja siinä tykkäänkin arkisuudesta ja pienistä hetkistä. Facebookissa seuraan vain ystäviä ja yhteiskunnallisia ilmiöitä, en oikeastaan lainkaan esim. blogeja. Blogisi kautta olen löytänyt avun atooppisen ihoon ja hormonaalisen akneen. Synteettistä kosmetiikkaa käyttäessäni ihmettelin, kun mitään hoitavaa vaikutusta ei tapahtunut, vaikka kaikkea kokeilin. Luonnonkosmetiikka on ollut mullistavaa. Kiitos siis ja onnea tuleviin suuntiin!

 446. Tepa sanoo:

  Kiitos historiatarinastasi, mielenkiintoinen ja onnea neljän vuoden kunniaksi!
  Olen seurannut blogiasi noin kaksi vuotta, eksyin sinne kun hain luonnonkosmetiikasta tietoa. Halusin vaihtaa meikkivoiteen luonnonmukaiseen ja se rullasi vanhan(synteettisen) kosteusvoiteen päällä. Pikkuhiljaa kaikki meikkituotteet vaihtui, paitsi ripsiväri. Haen säännöllisesti tietoa ja pidin kovasti tavastasi perehtyä aiheeseen niin että maallikkokin ymmärtää. Myös eri hintakategoriat on kiva juttu.
  Pidän kokonaisvaltaisesta asteestasi ja otteestasi. Olen itse matkalla kohti terveempää minää ja etsin jatkuvasti vinkkejä. Ruokavaliot kiinnostaa, saatan napata mielenkiintoisen kirjan nimen mukaani. Blogisasi välittyy, että sinulla on sydän tässä mukana.
  Seuraan ainoastaan blogia, en käytä fb:tä enkä instaa. Jälkimmäinen oli hetken käytössä, mutta en kokenut saavani sieltä niin paljon kuin se vei aikaa.
  Ihanaa kesää
  T Tepa

 447. Jenni Helena sanoo:

  Olen tavannut sinut Joliessa ja saanut henkilökohtaisesti ihania että toimivia ohjeita. Sitten siirryin seuraamaan sosiaaliseen mediaan pikku hiljaa ja sieltä blogiin. En ole ollut koskaan ensimmäisenä käyttämässä sos.median väyliä, olen kriittinen niiden suhteen, joten insta on tullut joskus myöhemmin. Mutta tykkään ehdottomasti just siitä välittömyydestä ja hetken fiiliksestä Instassa.
  Seuraan puhtaasti asiantuntemuksen ja hyvien vinkkien vuoksi. Olen huomannut myös saavani vahvistusta oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin työstämiseen ja omien keinojen pohtimiseen niiden muiden kuin kosmetiikka juttujen sisällöstä, vaikka jooga ei minua lainkaan kiinnosta tai horoskoopit. Heppajutut ja kuvat on puhdasta nautintoa, sillä hevoset täyttivät elämäni lapsuuden ja nuoruuden ajan. Rakkaus eläimiin on vahva ja se oli väylä johon sain purkaa rakkauteni että energiani.
  Kiitos pitkästä jutusta ja siitä että pidät edelleen kosketuksen lukijoihin tärkeänä.

 448. MariaM sanoo:

  Hieno kirjoitus!

  Olen seurannut sinua vain puolisen vuotta ja vain blogissa, sillä en ole sosiaalisen median käyttäjä ihan jo ajankäytöllisistä syistä. Kirjoitat mukavasti ja sinulta saa paljon tietoa luonnonkosmetiikasta ja ihonhoidosta. Korealaisesta ihonhoidosta kertovat tekstit ovat olleet erityisesti mieleeni ja antaneet paljon vinkkejä noviisille. Itseäni kiehtoo myös tekstiesi hengellinen puoli ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kertovat jutut. Luonnonkosmetiikkaa olen käyttänyt jo vuosia, onneksi nykyään löytyy Whamisa, niin saan yhdistettyä korealaisen ihonhoitofilosofian luomuiluun. 🙂

 449. Martta sanoo:

  Oon seuraillut sua instan puolella aktiivisesti ja sitä kautta aina vinkkien perusteella blogia lukenut. Sulla on inspiroiva ura, joka aktivoi myös omaa sisintä pyrkimään kohti unelmia.

 450. Minni sanoo:

  En seuraa aktiivisesti mitään blogia, mutta aina Google vie tänne! 😀 Jopa siinä määrin näin on vuosien aikana tapahtunut, että tähän julkaisuun päädyin kirjoittamalla suoraan nimesi Googleen, kun etsin arviota eräästä tuotteesta. Kosmetiikka ja sen raaka-aineet kiinnostavat kovasti ja lähivuosina kosmetiikka on ollut omissa meikeissä ja ihonhoidossa lähes pelkästään luonnonkosmetiikkaa, koska kokemus on kertonut sen sopivan parhaiten itselleni.

  Tykkään hyvin perustelluista jutuista ja arvioista, vertailuista sekä kuvista, jotka oikeasti auttavat omissa ostopäätöksissä. Erityisen hienoa on se, että arviot ovat hyvin konkreettisia, eivätkä sellaista hömppää kuin kosmetiikan mielikuvamainonta, vaikka vaikutat samalla kuitenkin innostuneelta kirjoittamistasi asioista. Superplussa hyvästä suomesta, jolla kirjoitat! Se ei ole mikään selviö blogeissa. Hienoa on lisäksi se, että tuot itseäsi esille blogin vaatimalla tavalla itsevarmasti, mutta kuvista tai teksteistä ei huou itseriittoisuutta.

  Vaikka jooga ja vastaavat muut hyvinvointiasiat kiinnostavat, en jaksaisi lukea niistä kovinkaan paljon tai saa sellaisista kuvista mitään suurta inspiraatiota. Ne tuntuvat vähän sellaiselta hötöltä ja hörhöilyltä teksteinä ja kuvina. Tai ainakin haluaisin ihan suoraan vaikkapa joogaohjelmia tai vastaavaa, konkretiaa siis, ja siten suoraa yhteyttä omaan tekemiseen.

  Pidän esteettisyyden huomioimisesta verkkosisällöissä, se on hyvä juttu blogissasi myös.

 451. Maimi Ongoso sanoo:

  Olen seurannut sinua muutaman vuoden ajan, rakkaudesta luonnonkosmetiikkaa ja myös työn puolesta (olen töissä luontaistuotealalla).
  Seurattua tulee kaikissa kolmessa, mutta instagram ja face päivitykset tulee luettua päivittäin.
  Olen ihaillut sinua ja tietotaitoasi, koen että olet ehdottomasti edelläkävijä tällä saralla. Eli parhaat vinkit ja uusimmat sarjat vinkkaat aina sinä

 452. Päädyin jonkun google-haun jälkeen vanhaan blogiisi joskus vähän ennen jolien perustamista ja siitä lähtien olen seurannut. Varsinkin alkuun imin kaikkea asiantuntevaa tietoa luonnonkosmetiikasta ja ihonhoidosta, ja edelleen kiinnostun uusista tuotteista ja vinkeistä. Inspiroidun myös estetiikastasi sisutuksen ja tyylin suhteen. Pidän blogin tyylitellystä tunnelmasta, mutta instagramisi on kyllä juuri kivan elämännäköinen, enkä toivo siihen mitään muutoksia. Pitkän linjan hiljainen seuraaja täällä siis. 🙂

 453. Pipsa sanoo:

  Vähän kauhistuin, kun kirjoitit Joliesta lähtemisestä olevan jo 4 vuotta. Olen siis seurannut blogiasi varmaan 6-7 vuotta! En seuraa muissa kanavissa, koska totuin aikanaan seuraamaan juurikin blogia. Tuolloin lukioikäisenä kun siirryin luonnonkosmetiikkaan, löysin blogistasi paljon tietoa. Aiemmin uskaltauduin kokeilemaan kalliimpiakin tuotteita blogisi takia, mutta nykyään suuret kiitokset menevät cheap & chic osastolle. Minulle tärkeän lisäarvon blogiin tuo sinun asiantuntemuksesi. Uskon, että jaksoin kiinnostua myös joogasta enemmän blogisi takia! Kiitos inspiraatiosta kauniimpaan elämään, kauneden monella tasolla 🙂

 454. Suvi sanoo:

  Olen seurannut blogiasi useamman vuoden ajan. Löysin kauttasi Lupaus-ihohoitolan ja VIHDOIN niin monen kymmenen vuoden etsinnän jälkeen löysin tuotteet, joilla pidän niin aknen kuin POD:in poissa 🙂 nykyään seuraan blogiasi kaikenlaisten tuote- ja hyvinvointivinkkien näkökulmasta. Luotan siihen, mitä suosittelet.

 455. Soile sanoo:

  Itse olen lueskellut blogiasi noin kolmen vuoden ajan ja samalla oppinut hurjan paljon luonnonkosmetiikasta mutta eniten ilolla seurannut jooga- ja muu elämäpostauksiasi. Suurin inspiraatio onkin tullut ilosta harrastaa ja kokeilla uusia/vanhoja lajeja!

 456. Jenni sanoo:

  Olen lukenut blogia n. 2 vuotta mutta en seuraa sitä säännöllisesti vaan sitten kun on aikaa ja lapset nukkuvat käyn lukemassa postauksiasi 🙂 myös kun mietityttää esim joku tuote tarkistan oletko kirjoittanut siitä 🙂 ja on mukava lukea neuvojads ja vinkkejä 🙂 aurinkoinen blogi 🙂

 457. Marianna Salminen sanoo:

  Ihan paras arvonta! Ja mielenkiintoista kuulla parista viime vuodestasi ja itsestäsi. Seuraan sinua instassa ja harvemmin blogissa – nolottaa ihan myöntää, mutta en ole tiennyt, että olet Jolien toinen perustaja. Luoja. Olen seurannut sinua n. 1,5v sen jälkeen kun näin kirjakaupassa kirjasi Aidosti kaunis. Sitten tajusin, että olet ollut Supermood-kuviossakin taustalla mukana (rakastan youth glow kuorintaa!). Taidan aina palata seuraamaan juttujasi sen paremman ja terveemmän ihon vuoksi.

 458. Kirsi sanoo:

  Olen jo useamman vuoden seurannut blogiasi, instaa ja joogakurssillakin käynyt. Luonnonkosmetiikan valintaan olen saanut tosi paljon hyviä vinkkejä ja on sellainen olo, että kirjoittamaasi voi luottaa. Ketogeenisestä ruokavaliosta olisi kiva kuulla enemmänkin kokemuksiasi vaikkapa ruokavalion koostamisesta ja aloittamisesta. Ainakin salaattikuvat näyttävät hyviltä! Kiitos Katja ja onnea myös jatkoon!

 459. Marika sanoo:

  Olen seurannut sinua FB:ssa ja blogin kautta noin vuoden. Kirjoitat mielestäni osuvasti ja perustellen kosmetiikasta ja monista muistakin asioista. Itselleni tärkeinpinä pidän tuotteiden testauksia, joiden perusteella on helpompaa valita itselle tuotteita käytyöön. Olen inspiroitunut vaihtamaan kaikki ihonhoitotuotteet hiljalleen luonnollisemmiksi ja ihossani on tapahtunut huikea muutos parempaan. Kiitos tästä!

 460. Elle sanoo:

  Olen seurannut sinua jo Jolie-aikoinasi mm. Jolien toimituksen blogissa, ja omaa blogiasi varmaan kanssa n. sen 4 vuoden ajan! Instagramissa ja Facebookissa en seuraa (joskus tulee tietenkin selattua jotain yksittäisiä postauksia). Olen oppinut sinulta hirveästi! Kasvoveden tärkeys on varmasti yksi suurimpia oivalluksia, joita olen tehnyt blogisi kautta! Myös puhdistusvaahdot ovat jääneet kokonaan käytöstä pois takiasi, Inspiroidun ehdottomasti eniten asiantuntevuudestasi. Tykkään myös ehdottomasti siitä, että blogisi on keskittynyt luonnonkosmetiikkaan ja testaat myös paljon brändejä, joita Suomessa ei vielä myydä.

 461. iita sanoo:

  Olen seurannut sinua jo vanhan blogin ajoilta, en osaa tarkkaan sanoa miten pitkään mutta jostain Jolien perustamisen hujakoilta tai vähän ennen. Seuraan blogia ja instagramia. Löysin blogisi kun olin itse siirtymässä käyttämään luonnonkosmetiikkaa ja olen vuosien varrella luottanut tuotevalinnoissa sinun ammattitaitoosi ja tietämykseesi. Toki löydän tuotteita muutakin kautta mutta juttujasi lukemalla olen oppinut valtavan paljon luonnonkosmetiikasta ja ihonhoidosta, joka sekin auttaa löytämään ja valitsemaan itselle sopivia tuotteita.
  Blogissa inspiroi sinun aito kiinnostuksesi ja innostuksesi omaan asiaasi. Näet paljon vaivaa asioiden selvittämiseksi ja selittämiseksi. Tykkään siitä, että tuotteista saa oikeasti tietoa eikä vaan hehkutusta tai muuta hömppää. Blogiasi on myös mukava lukea koska se on kielellisesti laadukas ja sisällöltään todella kaunis.

 462. Tiia sanoo:

  Taisin löytää sinut instagramista 2015 vuonna, jonka kautta aloin lukemaan myös blogiasi. Tällähetkellä seuraan sinua joka kanavalla, insta, facebook ja blogi! Rakastan luonnonkosmetiikkaa ja on ihana lukea, kun kokeilet ja arvioit uusia tuotteita, kerrot selkeästi raaka-aineista ja kerrot suoraan mitä olet mieltä. Tuntuu, että sinun sanomaasi kauneudenhoito puolella voi täysin luottaa, sillä sinulla tuntuu olevan paljon tietämystä aiheesta ja varmasti onkin! Jos jokin asia mietityttää kosmetiikassa, niin täältä kyllä löytää vastauksen, johon voi luottaa. Jooga ja henkinenhyvinvointi kiinnostaa itseäni kokoajan enemmän, mutta eniten luen blogistasi kauneudenhoito puolta. Sinusta huokuu aito kiinnostus ja intohimo tekemääsi työtä kohtaan ja se todella inspiroi! Tekstejäsi on aina ilo lukea<3

 463. Maubru sanoo:

  Houkutteleva arvonta:) olen seurannut blogia satunnaisesti joitakin kuukausia insta tilin rinnalla ja eksynyt sivuillesi useasti eri suositusten ja linkkien kautta, jotka liittyvät ravintoon tai hyvinvointiin. Olen hyvin kiinnostunut luonnonkosmetiikasta ja sen ahkera käyttäjä, ja jolie on lempikauppojani:)

 464. Ansku sanoo:

  Olen seurannut sinua reilu kaksi vuotta, enemmän fb.n puolelta, mutta myös instassa. Helppo molemmista päästä itse asiaan eli siihen luonnollisuuteen ja aitouteen mitä teet ja oot ja mitä tuotat meille lukijoille. Kiitos sinulle! 🙂

 465. Löysin luonnonkosmetiikka haulla Jolieen ja sieltä löysin blogi kirjoituksesi joskus vuosia sitten. Omaa blogiasi olen seurannut alusta asti. Kaikki terveyteen, hyvinvointiin, kasvojen- ja vartalonhoitoon sekä muotiinkin liittyvä kiinnostaa. Sanasi on kuin laki minulle….. Heh! Tapasi testata ja arvioida tuotteita on luotettavaa ja ennen kaikkea vahvasti faktaan perustuvaa, ei mitään musta tuntuu.
  Pitäisi varmaankin liittyä myös instagramiin.

 466. emppu sanoo:

  Olen seurannut blogiassia tämän vuoden ajan,luonnonkosmetiikkaakin vasta tämän vuoden aikana aloittanut kokeilemaan ja käyttämään,eikä entiseen ole enään paluuta.Asintuntemuksesi ja ammattitaitosi ja tuotesuositukset tämän myötä auttavat paljon tässä erittäin kavavassa kosmetiikka ja hyvinvointituotteita,palveluita tuottavassa viidakossa,aina tulee uutta.Kiva kokeilla uusia tuotteita,ja omat suosikitkin on jo löytyneet.Kaikki hyvinvointiimme vaikuttavat asiat kiinnostaa erittäin paljon.Luonnonkosmetiikalla on näkyviä tuloksiakin jo saavutettu,ja tuotteet myös laajemmalti kotiin siirtynyt,kuten pesuaineet ym.Ihana blogi.Olen ”ehkä”vanhanaikainen,mutta minulla ei fb-tiliä,enkä seuraa(ossakaana)instaaa taikka muuta:)Osallistun ehdottomasti arvontaan.

 467. Anne sanoo:

  Seuraan lähinnä vain blogiasi jonka löysin useita vuosia sitten, aiheesi ovat kiinnostavia ja olen osin innostunut siirtymään luonnonkosmetiikkaan. Koti/vaate postauksia toivon lisää, kotisi ja tyyliisi on niin upea.

 468. MerjaK sanoo:

  Olen seurannut sinua Jolien ajatsta säännöllisemmin. Monia kosmetiikkatuotteita on tullut mukaan kirjoitustesi myötä. Erityisesti olen rakastunut NYRn ja Lontoossa ollessani kävin heidän Covent Gardenin liikkeessä. Luen mielelläni uutuuksista ja niistä tuotteista mitä käytät itse. Lisäksi luin mielenkiinnolla henkisestä matkastasi joogan ja nykyisen yrityksesi osalta. Nyt toivoisin että kerrot enemmän ketodieetistäsi ja rentoutumiskeinoistasi. Seuraan sinua eniten Instagramissa ja instastoorisi ovat mukavia rentoutumishetkiä minulle. Insta vinkkaa minulle uudesta postauksesta jonka käyn sitten lukemassa ajan kanssa.
  Kiitos työstäsi luonnonkosmetiikan esilletuomisesta ja ihonhoidon opettamisesta. Hyvää matkaa eteenpäin. Sinulla pitäisi kyllä olla oma sarja, esim.Lumenen kanssa

 469. Hanski sanoo:

  Olen seuraillut juttujasi Moments-blogista saakka, koska olin silloin kiinnostunut raakaravinnosta. Muistelen, että vannoit silloin, ettet varmasti siirry luonnonkosmetiikkaan ja ihan mahtavaa, missä ollaan nyt! Never say never. 🙂 Blogisi on kulkenut luonnonkosmetiikan läpilyönnin aikana matkassani ja on ollut kiinnostava seurata työtäsi. Arvostan todella paljon työtä, jota teit Jolien eteen, se oli todella inspiroivaa ja arvatenkin kääntöpuolella kuluttavaa. Kiinnostavaa lukea, kun avasit tuota enemmän! Olen itse siirtynyt vähän minimalistisempaan suuntaan purkkien suhteen ja kiinnostaa ennen kaikkea monipuoliset ja edullisemmatkin tuotteet, jotka vähentäisivät purkkiarsenaalia, mutta luen jokaisen jutun mielenkiinnolla – niin kiinnostavia brändejä ja asiaa on. Ennen kaikkea opin kasvoveden merkityksen täältä. 😉 Kiitos vuosista, olet upea nainen ja sinulla on vahva sisäinen palo, joka loistaa kyllä tänne!

 470. Sari sanoo:

  Löysin blogisi noin 2 v. sitten ja luin joka ikisen blogikirjoituksen blogin alusta saakka (pieni tovi meni päästä nykyhetkeen :D). Nykyään seuraan sinua kaikissa somekanavissa. Olen täysin rakastunut luonnonkosmetiikkaan alettuani siirtyä siihen noin 4 v. sitten, ja pidän siitä, että blogissasi käsitellään niin paljon luonnonkosmetiikkaa. Innostuin blogisi kautta menemään myös ayurveda-konsultaatioon. Myös jooga ja muut hyvinvointijutut kiinnostavat. Blogistasi saa mielenkiintoisia vinkkejä kosmetiikasta ja usein tilaan tuotteita sinun suosittelujesi pohjalta. Blogiasi on helppo lukea, enkä osaisi enää olla ilman!

 471. Kaisa sanoo:

  Olen seurannut jo usemman vuoden (yli viisi vuotta), seuraan blogia ja ig:tä (instastoorit ovat ihania, varsinkin joogalomapäivitykset olivat tosi mielenkiintoisia!). saan innostusta selvittää asioita enemmän, olet persoonallinen, aito ja mielenkiintoinen ja juttusi sen mukaisia. Palaan usein myös vanhempiin juttuihin kun tarvitsee etsiä jotain tiettyä. Hyvä kombo asiaa ja hörhöilyä!

 472. Eiju sanoo:

  Erityisesti kosmetiikka-arviot ovat osoittautuneet kullanarvoisiksi ja inspiroiviksi. Muutoinkin kiva lukea asiantuntevia tekstejä. Jolie on yksi lempiliikkeitäni Helsingissä, kiitos siitä.

 473. Niina sanoo:

  Olen seurannut blogiasi viime syksystä lähtien säännöllisesti, aiemmin silloin tällöin. Blogisi on herättänyt kiinnostuksen luonnonkosmetiikkaan ja täältä haen aina tietoa/tuotesuosituksia! Kaikki ihonhoitoon liittyvä kiinnostaa, mutta myös henkiseen hyvinvointiin liittyvät jutut! Kiitos blogistasi!

 474. Jane sanoo:

  Olen seurannut blogiasi muistaakseni reilut kaksi vuotta. Ensin luin vain luonnonkosmetiikkaa käsittelevät jutut, mutta nykyään muutkin jutut kiinnostavat. Instassa olen seurannut sua noin vuoden.

  Olen saanut blogistasi niin paljon! Konkreettisimpana asiana luonnonkosmetiikkaan siirtyminen. Käytin satunnaisesti luonnonkosmetiikan tuotteita jo aikaisemmin, mutta sinun ansiostasi vaihdoin kaikki tuotteet ripsaria lukuun ottamatta.

  Ihailen asennettasi ja otettasi elämään. Etenkin instan puolella näkyy hyvin, kuinka olet varma itsestäsi ja omista mielipiteistäsi, mutta et tyrkytä niitä väkisin muille (esim keto). Tätä haluaisin itsekin oppia lisää. Lisäksi kunnioitan asiantuntemustasi suuresti. Blogijuttusi ovat sen ansioista todella kiinnostavia ja laadukkaita!

  Olisi mahtavaa, jos suunnittelisit lisää tuotteita tai jopa kokonaisen tuotesarjan. Ostaisin ihan varmasti 🙂 minua kiinnostaisi lukea lisää muotiin ja kotijuttuihin liittyvää blogisisältöä.

 475. Henna sanoo:

  Löysin blogisi vasta hiljattain, noin vuosi sitten ja siitä asti olen toivonut, että olisin löytänyt blogiisi jo paljon aiemmin. Seuraan sinua myös instassa ja sun instastoorit onkin mun suosikkeja! Aloitettuani lukemaan blogiasi olen oppinut vaikka mitä ihonhoidosta ja olen siirtynyt useimmissa ihonhoitotuotteissani luonnonkosmetikkaan ja olen myös tätä kautta löytänyt apua ongelmaihooni. Blogistasi ja muistakin jutuistasi huokuu hyvä fiilis ja hyvä olo. Susta oikeasti näkee, että voit hyvin ja olet löytänyt oman tiesi. Tätä kaikkea on ilo seurata ja yrittää itsekin oppia tästä jotain 🙂

 476. Laura sanoo:

  Olen lukenut blogiasi noin kolme vuotta, nykyisin seuraan myös Instagramissa. En muista miten alunperin löysin blogiisi, mutta muistan miten minuun teki vaikutuksen jo silloin se, miten asiantuntevasti kerroit ihonhoidosta luonnonkosmetiikalla, tuotteista, raaka-aineista ja ihon tarpeista ja toiminnasta ylipäätään. Blogisi myötä siirryin myös itse luonnonkosmetiikan käyttäjäksi, eikä ole tarvinnut katua!

  Nuo edellämainitut asiat ovat edelleen syitä, miksi luen blogiasi. Valtaosan käyttämästäni kosmetiikasta olen ostanut tuotearvioittesi perusteella ja olen löytänyt huipputuotteita joita myös suosittelen ystävilleni. Usein kosmetiikkaostoksilla luen mitä olet kirjoittanut ko. tuotteesta ennen kuin teen ostopäätöksen. Nykyisin osaan myös katsoa inci-listoja, kiitos sinun! =) Selailen usein vanhoja postauksiasi, kun haluan lisää tietoa luonnonkosmetiikan raaka-aineista.

  Kiitos siis blogistasi, odotan innolla mitä tulevaisuudessa keksit!

 477. Martta sanoo:

  Tarkkaan en enää muista koska blogiin ensimmäisen kerran eksyin, mutta kolmisen vuotta siitä taitaa olla koska tuolloin päätin vaihtaa kosmetiikkani luonnonkosmetiikkaan ja aloitin raivokkaan googlettelun aiheesta. Instan ja facen käyn toisinaan kurkkaamassa mutta pääasiassa seuraan vain blogia.

  Tuotevinkkien perässä tänne löysin ja ne ovat edelleen blogin mieluisinta antia, paljon suosikkeja olen tätä kautta löytänyt. Olen myös itse (yin)joogaohjaaja joten joogajututkin luen mielenkiinnolla 🙂

 478. Jenni sanoo:

  Olen seurannut tätä blogia aktiivisemmin noin vuoden verran, sitä ennen satunnaisemmin. En seuraa muissa kanavissa, sillä käytän niitä hyvin vähän. Olen saanut runsaasti tietoa luonnonkosmetiikasta, sen merkeistä ja sen käytöstä, ja se on se syy miksi blogia seuraankin. Muut aiheet hyppään yleensä ylitse, mutta kaikki kosmetiikkajutut luen mielenkiinnolla. Olen hurahtanut luonnonkosmetiikkaan, ja siksi mukana myös arvonnassa!

 479. Meiju sanoo:

  Taisi olla vuosi 2015, kun kiinnostuin luonnonkosmetiikasta mm. omien iho-ongelmien vuoksi. En muista löysinkö blogisi vai lainasinko kirjastosta Aidosti Kaunis kirjan, joka tapauksessa silloin rupesin seuraamaan blogiasi ja instagramia sekä kirjan olen lukenut kymmeniä kertoja. Voisin sanoa, että kirjasi ansiosta hurahdin lopullisesti luonnonkosmetiikan maailmaan. Paljon olen saanut apua ja vinkkejä ihon hoitoon ja oppinut ymmärtämään oman ihon tarpeet. Mieluisimpia juttuja ovatkin eri merkkien tuotetestaukset- ja suositukset sekä raaka-aineet ja niiden vaikutukset ja tehtävät kiinnostaa kovasti.

 480. taru sanoo:

  Olen seurannut blogiasi ainakin kolme vuotta aktiivisesti ja seuraan myös instaasi välillä. Blogin kautta olen tutustunut moniin luonnonkosmetiikan helmiin, saanut innostuksen aloittaa yin joogan ja uskaltauduin viimein vuosi sitten elämäni ensimmäiseen kasvohoitoon lukiessani suosituksen kyseisestä paikasta. Blogisi kautta pääsin myös mukaan Esse-testiryhmään, ja atooppinen, herkkä hormoniakneiho tuntuu viimein olevan sen myötä löytämässä tasapainon. Joten blogisi voisi sanoa vaikuttaneen melko monella tavoin tämän lukijan elämään ja hyvinvointiin 🙂

  Tekstisi on laadukasta ja siitä näkyy asiantuntijuus. Pidän blogin monipuolisuudesta ja luen mielelläni niin luonnonkosmetiikkaan, joogaan kuin ravitsemukseenkin liittyviä postauksia. Tuote-esittelyt ovat myös olleet hyvin hyödyllisiä, sillä niiden kautta on löytynyt omaan käyttöön sopivat tuotteet.

 481. Sanna Jauhiainen sanoo:

  Olen seurannut blogiasi vasta muutaman viikon. Luonnonkosmetiikka-ryhmässä hehkutettiin blogiasi ja ihan aiheesta; tuotevinkit ja kasvojenhoidon rutiinit (esim. kasvoveden kerrostaminen käsin) ovat tehneet iholleni ihmeitä lyhyessä ajassa.

 482. Saana sanoo:

  Heippa! En muista tarkkaan milloin vierailin blogissasi ensimmäisen kerran, aikaväli on varmasti jotain vuoden ja kahden vuoden välillä mitä olen sinua seurannut. Eräs ystävä vei minut Jolieen jo muutamia vuosia sitten, mutta tajusin vasta paljon myöhemmin että olin nähnyt sinut silloin siellä ja osasin yhdistää nimen ja kasvot. 🙂
  Lähinnä lueskelen blogiasi, satunnaisesti vierailen Instan puolella. Usein etsin blogistasi vinkkejä ja tietoa luonnonkosmetiikasta, mutta olen kahlannut läpi myös keho&mieli-osiota koska itseäni kiinnostaa kokonaisvaltainen hyvinvointi. Myös jooga liikuntamuotona ja elämäntapana viehättää ja unelmissani on aloittaa vielä joku päivä joogaharrastus ihan ”oikeasti”, joten mielenkiinnolla olen tutustunut myös jooga-aiheisiin kirjoituksiisi.
  Pidän positiivisesta mutta kuitenkin realistisesta tavastasi jakaa ajatuksiasi elämästä. Juurikin se aitous inspiroi, että et jaa pelkästään loppuunsa mietittyjä ja hiottuja kuvia täydellisiltä vaikuttavista hetkistä, vaan myös niitä haasteita ja vaikeuksia joita me kaikki kuitenkin kohtaamme. Mutta niitäkin käsittelet syvällisemmällä tasolla ja rakentavalla tavalla.
  Myös se aito innostus ja kiinnostus sekä vahva tietämys kirjoittamistasi aiheista saa palaamaan blogiisi uudestaan ja uudestaan. Rakkautesi siihen mitä teet näkyy kaikessa työssäsi ja toisaalta inspiroi myös itseä valitsemaan polkuja, joissa oma hyvinvointi ja aito kiinnostus johtavat tietä. Olet hyvä esimerkki siitä, että elämässä tosiaan voi ja saa ja täytyy tehdä sitä mikä itsestä tuntuu hyvältä 🙂 Kiitos!

 483. Johanna sanoo:

  Olen seurannut blogiasi pari vuotta siskoni vinkkaamana. Instaasikin seuraan. Mieluisampia ovat tuote-esittelyt. Esim. Tatcha, Whamisia. Indie Lee ja Olivia Klein ovat tulleet niiden myötä kylppärikaappiini. Kiva, että mukaan on mahtunut edullisemiakin tuotteita. Bonusta tulee myös Inken purkkinurkasta.

 484. SannaN sanoo:

  Löysin blogisi pari vuotta sitten, kun aloin käyttää luonnonkosmetiikkaa. Blogista on löytynyt paljon tuotevinkkejä. Tykkään erityisesti sisustuspostauksista ja ravintoasiat kiinnostavat myös.

 485. Birdie sanoo:

  Olen seurannut talvesta 2015 blogia ja instagramia myöhemmin. Blogisi on aivan loista tietopankki ja luonnollisesti myöskin inspiroiva! En edes osaa sanoa kuinka monta hyödyllistä asiaa olen lukenut blogistasi luonnonkosmetiikkaa koskien, kiitos! Muutenkin kirjoitat todella kivasti, juttuja on mukava lukea. Ja mikä tärkeintä teksteissä paistaa läpi se aito kiinnostus asiaan.
  Ei kai sitä muuta voi toivoa, kun että jaksaisit jatkaa samaa tavalla!

 486. Saara sanoo:

  Löysin blogisi noin vuosi sitten kun innostuin luonnonkosmetiikasta. Luen aina uudet postaukset innolla ja vanhempia juttuja olen kanssa suuren määrän lukenut!! Seuraan myös instasta päivän stoorit:)
  On mahtavaa miten paneudut ja näet vaivaa eri tuotteiden ym testauksessa ja me muut saadaan sit vaan lukea. Käytän paljon hakutoimintoa, auttanut monessa esim tuotteen valinnassa ja oman ihon ongelmissa.
  Se ammattitaito ja avoimuus on mahtavaa, voi luottaa siihen mitä sanot, eikä tarvitse miettiä onko maksettu mainos..
  Ja parasta myös se että vastaat viesteihin ja voi saada henk.koht. ohjausta!

 487. Maria sanoo:

  Olen seurannut blogiasi n. 2 vuotta ja lukemani perusteella olen vaihtanut synteettisen kosmetiikan kokonaan luonnonkosmetiikkan. Asiantuntijuutesi ja aitoutesi inspiroi, ja luen mielenkiinnolla jatkossakin kirjoituksiasi luonnonkosmetiikasta ja hyvinvoinnista. Kiitos blogistasi ja hyvää kesää!

 488. Mona sanoo:

  Ensiksi: arvonta; koska haluan tietysti osallistua tällaiseen & unohdan sen lahopäänä kuitenkin, jossen heti ensin sillä aloita. 😀
  1. Olen seurannut sinua siitä asti (Blogissa ja myöhemmin vasta Instassa, en kai ollenkaan Facessa -kun en siellä muutenkaan oikein viihdy…), kun kävin ihokonsultaatiossa luonasi Joliessa vielä ollessasi (aika lähellä siellä lopettamistasi).
  En oikeastaan tiennytkään, koska tämän blogisi aloitit, mutta luulisin tämän lukemäni perusteella, että aika alusta asti sitten 🙂 hauska sattuma!

  – Aloitin seuraamaan sinua, koska se, mitä Joliessa minulle neuvoit, yhdessä tunnissa, muutti kosmetiikan käyttöni ja erityisesti ihonhoitoni aikalailla täydellisesti -eikä hyyyyyyvin haastava ihoni ole enää ikinä sen jälkeen ollut niin huonokuntoinen kuin se oli aikalailla aina sitä ennen, vaan pikemminkin aika ihmeellisen hyväkuntoinen! (minus vuodet e-pillereiden kanssa -jotka nyt sitten muuten vain tuhosivat kehossani kaiken… että ne lopetettuani tämä omainen luontaistaipumukseni sementöityikin) =osannet kuvitella polun täysin luontaiseen nykytilanteeseeni…

  2. Rrrrrrakastan kosmetiikkapuolella raaka-aine juttujasi (sisäinen lapsenomainen biologini herää aina tällaiseen) <3. Mutta luen kyllä kaikki stoorit ja olen saanut tuhottomastai hyviä vinkkejä ja tuotesuosituksia ihonhoitooni näiden vuosien aikana. En seuraa ketään muuta aihealueen bloggaajaa, joten se kertonee aika paljon yleisestä luottamuksentasostani tekemisiisi 😉 Miksi näin? Mene ja tiedä, ei mitenkään harkittua, olet vain tainnut ansaita sen :*

  En aluksi koskaan lämmennyt erityisestä muoti-tyyli-koti-tms. jutuillesi; jälleen ei oikeastaan mistää syystä, mutta en vain hakenut sitä blogistasi. Myöhemmin olen kuitenkin huomannut makumme menevän joissain asioissa ilmeisesti sen verran hyvin yksiin, että -koska tykkään aina ja ikuisesti kaikesta kauniista- olen tykännyt aina nekin lukea ja läpikatsoa, sekä ihastella!
  Olet tainnut ruveta ihmisenä kiinnostaamaan noin muutenkin, koska vaikutat oikeasti aika mainiolta tyypiltä. Näin yksinkertaisesti ilmaistuna.

  Lisäksi vierastan usein ihmisten kovin henkilökohtaisia postauksia, koska tunnen ne tungetteleviksi lukijan kannalta ja haluaisin jotenkin suojella kirjoittajia jakamasta ihan liikaa itsestään "kaiken kansan myllättäväksi". Ehkä typerä ajatustapa, sillä itsehän he sen valitsevat tehdä, joten eivät varmasti koe asiaa samoin kuin minä kokisin (ehheh)
  Olen siis vierastanut joskus myös omia vastaavia kirjoituksiasi, mutta toisaalta huomanut lukevani ne.

  Jotenkin tunnut -kuulostamatta nyt mitenkään alentavalta tms. (juuri tästä näissä en tykkää) kasvaneen, tai pikemminkin kehittyneen, aika hurjasti, sinä aikana, kun olen sinua seurannut. Nämä kirjoituksesi -kuten nyt tämäkin- ovat todella kauniita, niissä on viisautta ja tuntuu oikeanlainen energia (kuulostamatta ihan liian bessewisserriltä, sillä kuka minä olen mitään määrittelemään, niin nämä tekstisi eivät ole vain pintapuolisia "havaintoja, ajatuksia jne., jotka vaihtuvat tas tuuliviirinä seuraavan villityksen tullen, vaan ne kuulostavat resonoivan todellista viestiä, universumin johdatusta) & tästä syystä minäkin -ilmeisesti 😀 – haluan kirjoittaa tällaisen romaani-kommentin lähettääkseni sinulle rakkautta ja jonkinnäköisen virtuaalihalin siitä, mitä teet -noin kokonaisvaltaisesti- sillä koen sinun olevan aivan oikealla polulla. Rohkeana ja vapaana toteuttaen, ja se on yksinkertaisesti hienoa.

  Että <3 vaan sullekin!
  Mona

  (pet-thing: tykkään superisti myös astro-postauksen jaosta, koska en sitä koskaa vain jostain systä käy alkuperäisessä paikassaan lukemassa :* )

 489. Janna sanoo:

  Olen seurannut ihanaa sivustoasi siitä lähtien kun kuuntelin luentoasi luonnonkosmetiikkamessuilla messukeskuksessa.. ehkä 2 vuotta sitten? 😀 Ennen näitä messuja luonnonkosmetiikka ei vaikuttanut olevan oma juttuni laisinkaan, mutta pian huomasin että kyseessä oli vain tiedon puute, ja niinpä hurahdin luonnonkosmetiikan maailmaan aivan kokonaan! Matka luonnonkosmetiikan maailmaan on vaikuttanut myös moneen muuhun asiaan elämässäni ja kodissani (siivousaineet, ravinto). Hiljattain olen huomannut myös kuinka kivoja juttuja sinulla on myös Instagramissa ja olet oikeassa, kaikista aidoimmat stoorit, joissa ihmiset ovat itse aidoimmillaan ja rehellisimmillään, ovat kiinnostavimpia.

 490. Elisa sanoo:

  Aloitin seuraamisesi noin vuosi sitten instagramissa. Sieltä löysin profiilisi erään tutun kauneushoitolayrittäjän kautta. Aloitin seuraamisesi, koska olen ollut jo jonkin aikaa kiinnostunut luonnonkosmetiikasta ja holistisesta otteesta hyvinvointiin. Instagramissasi ja blogissasi nämä kiteytyvät hienosti ja osaat kertoa niistä ymmärrettävästi. Kiitos siitä!

  Blogissasi yhdistyvät hienosti kauneus, hyvinvointi ja hengellisyys.

 491. MinnaV sanoo:

  Onnittelut merkkipäivän johdosta! 🙂
  Olen seurannut blogiasi n. lokakuusta 2012, jolloin hurahdin astangajoogaan. Googlasin astangasta kaiken mahdollisen ja yksi linkki hakutuloksissa vei blogiisi. Muistaakseni kyseessä oli postauksesi sen hetkisestä harjoituksestasi ja siitä minkälainen joogapolku oli sinut tuohon hetkeen johdattanut. Tuolloin harjoitustasi taisivat nakertaa selkävaivat ja aloittelevana astangina minua kosketti erityisesti lempeä ja salliva asenteesi harjoitustasi kohtaan, kun itse tuskailin liiallisen puskemisen ja suorittamisen kanssa.
  Samainen blogivierailu oli ensimmäinen askeleeni luonnonkosmetiikan polulla, ja sillä polulla tallailen vieläkin, kiitos sinun ja blogisi. Innostuksesi, osaamisesi ja intohimosi aihetta kohtaan tekivät niin suuren vaikutuksen, että taisi melkoinen Jolie-tilaus lähteä heti siltä istumalta! 🙂 Ja edelleenkin omistautumisesi ja ammattitaitosi tuovat minut blogiasi lukemaan. Olet myös rohkeasti ja autenttisesti kirjoittanut kipeistäkin asioista, ja ollut oma itsesi näinä kiiltokuvablogien kultaisina aikoina.
  Instassa olen seurannut sinua muistaakseni vuodesta 2016 ja samat kommentit pätevät siihenkin kanavaan. Erityisen kiva oli seurata storyjä Salenton retriitiltä, jossa olin itsekin Larugan opetuksessa kesällä 2016.
  Jatka samaan malliin! Onnea, hymyjä ja valoa polullesi! <3

 492. Suvi sanoo:

  Seuraan vain blogiasi. Veikkaan että viitisen vuotta, jo ennen Jolieta. Taustoittavat, monipuolisesti analysoidut, ammattimaiset, käyttäjäkokemukseen perustuvat jutut luonnonkosmetiikasta kiinnostavat ja pitävät otteessaan edelleen.

 493. Marjami sanoo:

  Olen lukenut blogejasi Jolien alkuajoista asti, niihin aikoihin kiinnostuin luonnonkosmetiikasta. Blogin lisäksi seuraan Instaa, joskaan itselläni ei ole siellä tiliä.

  Olet valtavan inspiroiva ihminen, innostuksesi tarttuu. Kaikki aihealueet kiinnostavat, koska kaikkihan liittyy loppujen lopuksi hyvinvointiin. Blogisi on myös esteettisesti ihana inspiraation lähde, pidän tyylistäsi ja sisustuksestasi ja ottamistasi kuvista, jotka ovat laadukkaita, mutta joissa on kuitenkin myös oma persoonallinen ote. Pidän myös Instastasi juuri niistä syistä joista kirjoitit. Liian siloiteltua ei saa olla, silloin se oma persoona katoaa, ja se on juuri sinun valttisi. Postaukset, kuten tämä, jossa kerrot kokemuksistasi ja miksi olet juuri siinä missä olet, ovat mielenkiintoisia.

  Kiitos kun kirjoitit Yin-joogasta ja Magdalenan appista, se on auttanut minua tosi paljon arjen stressissä. Saan sitä todella paljon rauhaa ja hyvää oloa <3

 494. Martsu sanoo:

  Olin vanhempainvapaalla 2007 ja saimme ensimmäisen hyvän tietokoneen, jolla pystyi surffaamaan netissä vaivattomasti. Seurailin erilaisia bloggaajia ja siirryin sivulta toiselle, kunnes eräänä päivän päädyin silloiseen Moments-blogiisi. Oma luonnonkosmetiikkaan siirtyminen alkoi tästä. Aiheet kolahtivat, oma ihoni kun oli aina ollut her