Beauty

Aamun ihonhoitorutiini

Beauty | 18.7.2018 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Luistan juuri blogilomaltani, kiitos teidän ihanien, jotka täytitte Instagramini inboxin viesteillä aamun Instastoori-videoiden jälkeen. Jos et seuraa minua vielä Instassa, niin käy tekemässä se nyt, jotta näet nuo videot (mikäli ne siis kiinnostavat!). Tein siis videon tämän hetkisestä aamun ihonhoitorutiinista ja toivoitte, että listaisin johonkin käyttämäni tuotteet selkeästi, mistä vinkit voi poimia talteen. Joten lista tulee tässä, mutta sen enempää en referoi videon sisältöä, käykää siis katsomassa, jos kiinnostaa!

Sen verran vielä kuitenkin sanon, että tämä rutiini muuttuu todennäköisesti jo ensi viikolla. En nimittäin käytä juuri nyt kosteusvoidetta lainkaan, mutta jos helteet lakkaavat ja ilma alkaa taas kuivua, on voiteella paikkansa. Olen myöskin lähdössä ensi viikolla yli kahdeksi viikoksi reissuun ja luvassa on matkustamista lentokoneella kolmeen eri maahan, joten iho tulee taatusti kuivumaan ja kosteusvoide on pakattava mukaan.

Ja sitten vielä huomautus aurinkovoiteesta, josta sainkin kyselyitä, että enkö käytä kasvoilla aurinkovoidetta. Keväällä ja alkukesästä kyllä, aina ja joka ikinen päivä, jos vain paistaa ja olen ulkona varttia kauemmin. Mutta nyt ollaan menty jo heinäkuun puolen välin yli (eikä UV-säteily ole yhtä voimakasta kuin alkukesällä) ja ihoni on saanut aurinkoa toukokuun alusta asti säännöllisesti, kiitos helteiden, mutta myös Portugalin ja Italian reissun. Ihoni oma suoja on siis juuri nyt parhammillaan, jonka vuoksi voin oleskella suorassa auringossa ilman aurinkovoidetta alle tunnin. Jos sen sijaan tiedän, että olen auringossa pidempään tai aion mennä vartavasten ottamaan aurinkoa, käytän aurinkovoidetta aina. Syy siihen miksi olen ilman aurinkovoidetta tuon alta tunnin on siinä, että aurinkovoiteet blokkaavat D-vitamiinin tuotannon. En myöskään mielelläni kuormita ihoani edes fysikaalisilla aurinkovoiteilla, jollei se ole tarpeen. Kirjoitin alkukuusta oppaan aurinkosuojan valitsemiseen. Jos et ole lukenut sitä, tee se nyt, sillä oppaassa on kaikki tarvittava tieto, mitä aurinkovoiteen käytössä ja oikean suojakertoimen valinnassa tulee huomioida. Vaikka minun ihoni siis kestää aurinkoa ilman suojaa juuri nyt hetken aikaa, ei tilanne olisi sama, jos olisin Italiassa eikä se ole sama henkilöllä, jolla on vaaleampi pigmenttityyppi.

Tässä kännykkäräpsy ihostani rutiinin jälkeen:

Mutta sitten siihen tuotelistaan! Aamun ihonhoitorutiinini tuotteet olivat nämä:

Tata Harper Regenerating Cleanser (kuten videolla kerroin, yleensä käytän aamuisin misellivettä, mutta tänä aamuna tuntui siltä, että ihoni kaipaa jotain freesaavampaa sekä kevyen kuorinnan)

Tata Harper Brightening Essence hoitoneste (paras hoitoneste sitten Whamisoiden!)

Neal’s Yard Remedies Frankincense Intense Lift Eye Cream (tämä on ihan uusi tuote ja yksi parhaista silmänympärysvoiteista, mitä olen ikinä kokeillut.)

Tata Harper Resurfacing Serum (Tatan uusi kirkastava seerumi, joka on aivan huippu! Oikeastaan paras seerumi tällä hetkellä ja yksi parhaista ikinä!)

Neal’s Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm (se päivä jää historian kirjoihin, jolloin jokin tuote syrjäyttää tämän paikan maailman parhaana kesätuotteena.)

Keraaminen spaatteli videolla on minun ja Ihohoitola Lupauksen Tarjan keraamisen kauneudenhoitovälinesarja Fluminen ja niitä voi ostaa Lupauksesta sekä Natural Goods Companyn Salon & Shopista Museokadulta.

Decolteen ihoa en hoida aamulla, mutta vinkkasin videossa tuotteet, mitä käytän decolteelle iltaisin:

Absolution La Solution Fermete vartaloseerumi

Haut-Segala Beauty Bust Oil

Mahalo Vacation Glow (tätä en siis käytä iltaisin, vaan aamuisin säärille, olkavarsille ja decolteelle. Cheap & Chic versio tästä on Avrilin kimalleöljy, josta vinkkasinkin juuri tässä postauksessa, mistä löytyy myös alekoodi mm. tähän tuotteeseen. Avrilin öljy on kuin se Nuxen legendaarinen kimalleöljy, jota oli pakko saada kesäisin aikaa ennen luonnonkosmetiikkaa.)

Lisäksi tein videolla pikakesämeikin. Sen tuotteet olivat:

Zuii Flora Luminizing Creme Saturn (tämä on uutuus, jonka sain testiin alkukuusta ja olen ollut myyty sen siliän tien! Aivan taivaallisen ihana tuote ja sopii meikäläisen ruskettuneelle hipiälle sellaisenaan.)

Manasi Strobelighter Sunrise (niin järkkyihana hohdevoide, että on kyllä samaa osastoa villiruusubalsamin kanssa: rasti seinään, jos joku onnistuu syrjäyttämään tämän!)

100% Pure Lip & Cheek poskipuna & huulipunapuikko sävy Peach Glow (vaikka minulla oli alkukesästä useita poskipunasuosikkeja, olen täysin jämähtänyt tähän – täydellinen huolettoman kesälissun pikafreesaustuote!)

Silmämeikkiä en siis käytä, taivutan ainoastaan ripset.

Minä jatkan nyt blogilomaa ja palaan langoille taas elokuun toisella viikolla! Ajastettuja juttuja on kyllä luvassa ennen sitä, kuten meheviä uutuuksia Koreasta ja megaihana synttäriarvonta!

Avainsanat: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Beauty

4 kommenttia artikkeliin “Aamun ihonhoitorutiini”

 1. Janita

  Käytätkö tuota Zuiita koko kasvoille ns meikkivoiteen tapaan? Peittääkö edes kevyesti? 🙂
  Mulla ei ole instatiliä enkä pysty katsomaan videoitasi. :/

 2. Ulpu

  En ole Katja, mutta olisikohan Katjalla vielä käytössä Acorellen misellivesi, sitä hän keväällä ainakin suositteli. Ihana se onkin, aamuisin tulee pyyhittyä kasvot sillä. 🙂

 3. Maria

  Heippa Katja!

  Arvostan mielipidettäsi valtavasti ja kirjoitinkin sinulle pitkän pätkän, mutten kehdannut lähettää sitä ja kysyä niin paljon. Koitan pitää tämän nyt lyhyempänä, olisi ihanaa ja helpottavaa saada vastaus pariin mieltäni askarruttaneeseen kysymykseen.
  Onko Frantsilan öljyseerumi öljy ja käyttäisitkö sen kanssa vielä seerumia? Olin miettinyt Lilfoxin öljyä, mutta Frantsila taitaa kiilata edelle.
  Minulla olisi ykköstoiveena saada kasvojeni arpia vaaleammaksi, se olisi minulle niin suuri juttu, mutta tietty myös löytää kokonaisuudessaan toimivat tuotteet. Ihoni kaipaa kuitenkin paljon muutakin hoivaa. Minulla on hormonaalista aknea, mutta tällä hetkellä lähinnä arpia. Ihoni on aika rasvainen mutta kuivakin ja puhdistuksen ja huolenpidon tarpeessa.
  Yulin seerumi saattaisi auttaa arpiin illalla, mutta miten päiväseerumin laita? Kypriksen Antioxidant dew tai Clearing serum tai Tatan Resurfacing serum, en oikein tiedä mikä olisi the best.. Frankincense intense lift serum saattaa olla liikaa, mutta miten Frankincense intense lift voiteen laita kohta 29 v iholle? Olitkin maininnut, että ns. kuurina ok. Levitetäänkö kyseinen voide viimeisenä iholle? En tosissaan tiedä onko tuo liian liftaava, mutten keksi oikein muutakaan. Nyrin Rose & almond yövoidekin voisi olla vaihtoehto, mutta se voi olla liian täyteläinen päiväksi.
  Riittääkö Tatan Concentrated Brightening Essence yksistään kasvovedeksi vai tulisiko sen lisäksi käyttää jotain muutakin kasvovettä? Whamisan deep rich on minulla tauolla, koska on yksi mahdollisuus, että sain siitä pientä näppyä kauttaaltaan naamaani, en ole kuitenkaan varma.
  Valitsisitko Tatalta Clarifying vai Purifying Cleanserin öljypuhdistuksen kanssa käytettäväksi?
  Vähän mietityttää tulisiko tässä liikaa kaikkea eri merkeiltä.
  Olen ihan huippukiitollinen, jos pystyt vastaamaan johonkin, etenkin koskien seerumia ja kosteusvoidetta.
  Olen aina ihan huumassa mm. silloin, kun listaat suosikkejasi, niitä on vaan niin kivaa ja kiitollista lukea ja kun valikoimakin rajautuu, huh ja jee!
  Kiitos parhaasta blogistasi, kun teet tätä ja jaat arvokasta tietoa <3.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>