Beauty

Kun ammattilainen saa syödä sanansa

Beauty | 5.6.2018 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Noniin, tähän pisteeseen sitten päädyttiin (jotenkin minulla oli tosin intuitiivisesti olo, että näin tulisi vielä käymään), että sain kuin sainkin syödä sanani uuden ruotsalaisen meikkisarjan, Manasin, meikkivoiteen suhteen. Lyhyt briiffaus tähän väliin, jos olet missannut aiemmat juonenkäänteet aiheesta: bongasin muutama kuukausi sitten lontoolaisesta Content Beautysta uuden meikkisarjan, joka vihdoin yltää samalle tasolle ulkoasunsa kanssa kuin Kjaer Weis. Tilasin oitis läjän tuotteita testiin ja rakastuin jokaiseen testituotteeseen meikkivoidetta lukuun ottamatta, joka on koostumukseltaan jäätävän kuivaa laastia. En voinut ymmärtää miten joku on voinut päästää tuotekehityksestä läpi tuotteen, jolla voi heittää vesilintua tai suurin piirtein kitata umpeen reikiä kiviseinästä. Epäilin kyllä, että tulee vielä hetki, jolloin tämä kaikki kääntyy päälaelleen ja saan syödä sanani. Sainkin heti postaukseni jälkeen Manasilta viestin, jossa kehotettiin sekoittamaan meikkivoidetta kasvoöljyyn tai -balmiin. Ja oikeastihan sitä kuuluisikin käyttää niin, jos vain lukisi käyttöohjeet tarkkaan – mutta hei, miksi ammattilainen lukisi meikkivoiteen käyttöohjeita?!

Oikeastihan tuo Manasin meikkivoide ei edes ole meikkivoidetta. Se on Skin Enhancer – no keksi siinä sitten tällekin tuoteinnovaatiolle pätevä suomennos. Meni tovi, että tartuin puteliin uudelleen ja lähdin tekemään siitä iholle levittyvää sörsseliä. Olin tilannut tarkoituksella liian tumman sävyn, koska Manasilta löytyy myös vitivalkoinen Skin Enhancer, jonka avulla omaa ihoa tummemmasta sävystä voi miksata vaaleamman ja säädellä sävyä vuodenaikojen mukaan.

Kokeilin sekoittaa meikkivoidetta (sovitaanko, että tuotetta voi nimittää ihan vain meikkivoiteeksi?) Tata Harperin kasvoöljyyn. Nappasin ensin spaattelilla Manasin puteleista pienet kikkareet laastia ja sekoitin niistä sopivan sävyn, sen jälkeen tipautin joukkoon yhden painalluksen Tatan öljyä ja miksasin sörsselin kämmensedällä – voilà! Homma toimi aivan järisyttävän hyvin! Lopputulos oli oikeastaan yhtä upea kuin sekä minun että Inken hehkuttamalla Ere Perezin Oat Milk Foundationilla!

Ennustin tuossa ensimmäisessä postauksessani Manasista, että ei tässä varmaan kerkeä kissaa sanoa, kun sarja saapuu Suomeen, sillä sen verran on kaikki kohdallaan tässä brändissä (luojan kiitos nyt myös tuota meikkivoidetta myöten!). Ja eihän siinä kauan nokka tuhissut, kun sarja saapuikin Jolieen! Ihan mahtavaa, suosittelen lämmöllä päräyttämään meikkiostoksille, sillä Manasi on aivan taatusti tämän vuoden kiinnostavin meikkisarja ja ehdottomasti kiinnostavinta, mitä luonnonkosmetiikan meikkirintamalla on tapahtunut sitten Kjaer Weisin!

Itse olen ehtinyt testaamaan seuraavat tuotteet (ja annan niille siunaukseni):

Skin Enhancer sävy Eburnean (vitivalkoinen sekoitusväri)

Skin Enhancer sävy Beechwood

All Over Colour sävyt Ikura ja Chamoisee (näitä voisin kerätä vaikka koko värisuoran)

Strobelighter sävy Sunrise (ah upea tuote! Instastooreistani löytyy myös video tästä.)

Silk Glow Powder

Precision Mascara (ei yhtä hyvä kuin Kjaer Weis, mutta menettelee yhdessä Dr. Hausckhan ripsi- ja kulmageelin kanssa)

Löydät kaikki Manasin tuotteet täältä.

Kertokaahan mitä tuumitte Manasin meikeistä jahka ehditte niitä testailemaan!

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , ,