Beauty

Madaralta uusi huippudödö

Beauty | 13.1.2017 | Katja Kokko

DSC_0060

Olen huomannut omituisen ilmiön luonnonkosmetiikkadödöissä. Aluksi jokin dödö saattaa olla superhyvä ja ajattelen, että no nyt löytyi se maailman paras dödö, joka ei petä kesken päivän eikä tahraa vaatteita. Viimeksi näin kävi Laveran helmidödön kanssa ja sitä tulikin kulutettua monta putelia putkeen, kunnes tapahtui tämä mystinen ilmiö ja dödö alkoi falskaamaan pitkin päivää. Näin on käynyt usean lempidödöni kohdalla.

Sain kuin tilauksesta testiin Madaran uuden Soothing Deodorantin. Edellinen Madaran uutuusdödö ei pitänyt hajuja poissa edes puolta päivää, joten en totta puhuakseni odottanut ihmeitä tältäkään. Mutta mitäs mitäs, tämä puteli onkin toiminut täydellisesti! Hajut pysyvät poissa koko pitkän päivän eikä dödö tahraa valkoisia paitoja.

Koska maailmassa ei edelleenkään ole liikaa hyviä luonnonkosmetiikkadödöjä, oli pakko huikata tästä löydöstä. Dödö ei sisällä alumiinisuoloja missään muodossa ja tuoksu on neutraali sekä raikas. Pakkauskin on Laveraa paljon kauniimpi.

Oletteko jo ehtineet kokeilla?

DSC_0062

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , ,

Beauty

14 kommenttia artikkeliin “Madaralta uusi huippudödö”

 1. Ulpu

  Hei nää on aina hyviä vinkkejä! Ja Madaran dödöt on niin nättejä. 🙂 Mä käytin Madaran yrttidödöä pitkään, se Madaran toinen ei natsannut tuoksunsa puolesta. Täytyy käyä tuoksuttamassa tämä jossain, kun pääsee oikein ihmisten ilmoille. Schmidt’siä oon nyt käyttänyt, toimii hyvin ja ihana tuoksut. Lime alkoi ärsyttää kainaloita, geranium on ollut parempi.

 2. Tiinatuulia

  En ole vielä kokeillut, mutta hypistellyt kyllä kiinnostuneena! Itsellä juuri Madarat on ainoita jotka toimivat kuin unelma, joten tämä menee varmasti kokeiluun kun edellinen loppuu 🙂

 3. Mulla on tuo dödö ehdottomasti testauslistalla, sitten kun seuraava loppuu… tai alkaa pettää. Oon huomannut harmikseni tuon ihan saman ilmiön luonnonkosmetiikkadödöissä, että ensin toimii ja sitten ei toimikaan. Tällä hetkellä menossa Schmidt’s laventeli salvia -dödöpuikko, joka on kyllä ylittänyt odotukset. Innolla odotan, että pääsen testaamaan tuon Mádaran uuden!

 4. Mona

  Oho, pakko antaa Madaralle siis vielä yksi mahdollisuus -kaksi ensimmistä, kun eivät toimineet minullakaan ollenkaan.
  Omalla kohdallani Laverakin falskasi jo ensi kokeilulla & ainoa oikeasti toimiva polttaa kainaloiden ihon… huoh’
  Oletko muuten koskaan testannut Schmidt’sejä?

  • Juu olen testannut Schmidtsit myös! Ja tykkään niistä sekä Lovefreshistä tehon puolesta. Eivät ole ikinä pettäneet. Mutta se rasva alkoi pidemmällä aikavälillä suttaamaan paidan kainalot ja se ei ole kiva.

 5. Mistäköhän tuo toimivuuden ennalta-arvaamattomuus saman tuotteen kanssa oikein johtuu? Ja tuohan ei rajoitu ollenkaan dödöihin.. etenkin luonnonkosmetiikan shampoiden ja hoitoaineiden kohdalla tämä ilmiö on ainakin omalla kohdalla ollut täysi mysteeri. Ja dödöjen myös. Täytyypä tätäkin kokeilla sitten kun edelliset hamstraukset on kokeiltu!

  • Hmm.. itselleni on käynyt noin vain hammastahnojen ja dödöjen kanssa, mutta ei koskaan hiustuotteiden. John Masters on kulkenut mukana sen verran pitkään, että olisi jo varmasti pettänyt. Mutta en osaa sanoa, mistä dödöön ”tottuminen” johtuu, mysteeri! Raportoin, jos Madara alkaa hiipumaan jossain vaiheessa!

 6. Jennie

  Mä oon ihan luovuttanu näitten kanssa ja hankin tavis dödön. Kaapissa on schmidt’s ja urtekramin kookos. Olin miehen luona viikon putkeen ja siellä on vaan urtekramin deodorantti ja viikon päätyttyä kainalot ovat mehevällä ihottumalla. Minulle alkoi ilmaantua ihottumaa ensin hiljalleen ja sitten se oli poissa ja syytin schmidt’sin dödöä, mutta näköjään se olikin se toinen vaihtoehto. Edelleen haluais aina kokeilla, mutta voi luoja miten tylsää ja epäekologista on kun kylppärikaapissa alkaa pyöriä turhia dödöpurkkeja 🙁 Madaran dödöt ei toiminu mulla aiemmin.. Who know about this one! Ja mille mä oon nyt herkistyny sitten, sekin pitäs selvittää.

  • Elina

   Mulle myös on tullut kutinaa/ihottumaa KAIKISTA kokeilemistani luonnonkosmetiikan dödöistä, ja niitä on monia! Ja vastaavasti apteekin ”myrkkyantiperspirantti” ei aiheuta mitään oireita. Ei auta, vaikka kuinka kovasti haluaisi siirtyä terveellisempiin ja luonnonmukaisempiin vaihtoehtoihin.. 🙁

   • Toivottavasti jonain päivänä tulee vastaan joku, joka ei ärsytä ihoa. Valitse alkoholiton sekä täysin alumiiniton versio (eli ettei sisällä myöskään maaperästä louhittua alunkiveä, sen epäpuhtaudet voivat olla yksi syy ärsytykseen), jollainen esim. tämä Madaran dödö ja mainitsemani Laveran dödö on.

 7. roosa

  Hei!
  Minulla olisi kysymys.. Käytin luonnondödöjä jonkin aikaa, mutta lopulta jouduin vaihtamaan takaisin ei-luonnonmukaiseen. Ongelmani ei ole se haju, sen tuotteet ovat hyvin peittäneet vaan se kastuminen. Urheilen paljon ja näin ollen hiki virtaa. Oletko huomannut/kokeillut/tai tietoinen miten sitä saisi vähennettyyn. Nuo ei-luonnonmukaiset dödöt pitävät kainalot ja paidat kuivina mikä on mukavaa, muutaman (todellamonen) nolon tilanteen jälkeen jossa kainalot märkänä olen luennolle puuskuttanut. Onko siis mitään keinoa millä saisin pidettyä kainalot suht. kuivana ja käyttää kuitenkin luonnonmukaista dödöä?

  • Valitettavasti luonnonkosmetiikan dödöt eivät ole anti-perspirantteja, eli eivät kykene estämään hien eritystä, sillä ne eivät tuki hikirauhasia. Monella ovat toimineet parhaiten hikoiluun Lovefreshin ja Schmidtsin dödöt.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>