Beauty

I Love Me -messujen huikein messuosasto

Beauty | 17.10.2017 | Katja Kokko

Vuoden suurin kauneustapahtuma on taas täällä tulevana viikonloppuna! Tänä vuonna minulla on kunnia olla mukana I Love Me -messuilla kaikkina kolmena päivänä erittäin monipuolisella ohjelmalla. Löydät minut joka päivä Natural Goods Companyn osastolta 6E50, jossa pidän kolme luentoa päivittäin osastomme omalla lavalla.

Lisäksi osallistun perjantaina keskustelupaneeliin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin haasteista. Paneelissa ovat mukana minun lisäksi Aleksi Seppänen, Karita Tykkä ja Marimiina Pykälistö. Keskustelupaneeli on perjantaina 20.10. klo 13-14 Plaza-lavalla.

Lauantaina 21.10. klo 12.30-13 Lounge-lavalla luennoin kauneudenhoidon kuumimmista trendeistä: probioottisesta ihonhoidosta, fermentoiduista raaka-aineista ja korealaisesta ihonhoitorutiinista, jotka muokkaavat käsityksiämme kauneudenhoidosta. Korealainen ihonhoito tulee takuuvarmasti olemaan näiden messujen kuumin puheenaihe ja uskallan veikata, että kohta korealaisesta ihonhoidosta puhuu koko Suomi!

Oman messuosastomme luentoaikataulun näet kokonaisuudessaan täältä.

Tässä vielä omat luentoaikatauluni Natural Goods Companyn osastolla:

Perjantai 20.10

11.00-11.20 Neal’s Yard Remedies ikuisen nuoruuden lähteillä

12.00-12.20 Iho-ongelmien ja ihon epätasapainotilojen korjaaminen probioottisella ihonhoidolla

15.30-16.00 Whamisa 7 Skin Method: korealainen ihonhoitofilosofia trendin harjalla

Lauantai 21.10

10.30-10.50 Neal’s Yard Remedies ikuisen nuoruuden lähteillä

13.00-13.30 Whamisa 7 Skin Method: korealainen ihonhoitofilosofia trendin harjalla

15.30-15.50 Iho-ongelmien ja ihon epätasapainotilojen korjaaminen probioottisella ihonhoidolla

Sunnuntai 22.10

10.30-11.00 Whamisa 7 Skin Method: korealainen ihonhoitofilosofia trendin harjalla

12.30-12.50 Iho-ongelmien ja ihon epätasapainotilojen korjaaminen probioottisella ihonhoidolla

16.00-16.20 Neal’s Yard Remedies ikuisen nuoruuden lähteillä

Natural Goods Companyn osastolla on tietenkin koko messujen huikeita messutarjouksia. Myös Aidosti kaunis -kirjani on tarjouksessa hintaan 19,90 €. Jos kirjahyllystäsi ei vielä löydy tuota kattavaa ihonhoidon käsikirjaa, nyt on kyllä korkea aika hankkia se omaksi. Kirja on ainoa laatuaan ainakin Suomessa eikä maailmallakaan ole tullut vastaan opusta, joka sukeltaisi yhtä syvälle ihonhoitoon ja raaka-aineisiin luonnonkosmetiikan kautta. Ja täysin pokkana myös väitän, että kirja on edelleen maailman kaunein kauneudenhoitokirja (ja siitä kuuluukin kunnia valokuvaaja Kaapo Kamulle sekä graafikko Tuukka Koivistolle). Kirjaan saat tietenkin myös signeeraukseni.

Puhun kirjassani todella paljon samoista asioista ja teemoista, mitkä kuuluvat korealaiseen ihonhoitofilosofiaan – olen kirjoittanut ne autuaan tietämättömänä, että maapallon toiselta laidalta löytyy maa, jossa ajatellaan ihonhoidosta lähes tismalleen samalla tavalla kymmenvaiheisine ihonhoitorutiineineen ja kasvovedellä lotraamisineen! Arvatkaa vain pyöriikö allekirjoittaneella sukat jalassa, kun korealainen luonnonkosmetiikka on vihdoin saapunut Suomeen ja pääsen messuilla konreettisesti lotraamaan kasvovedellä ja esittelemään teille Koreasta kotoisin olevan 7 Skin Methodin (joka kuulostaa kyllä paljon hienommalta kuin tunnuslauseeni ”lotrakaa kasvovettä”, hitto kun en keksinyt tätä ennen korealaisia!).

Nähdäänkö messuilla?

Avainsanat: , ,