Beauty

Amalan pauloissa

Beauty | 18.10.2017 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Joko olette ehtineet tutustua Amalaan? Ihanaan, holistiseen ihonhoitosarjaan, jonka ei kuuna päivänä uskoisi olevan kotoisin Saksasta (koska saksalainen luonnonkosmetiikka näyttää niin… tylsältä). Amala on luonnonkosmetiikan ja aromaterapian pioneerin Primaveran valmistama ihonhoitosarja, jonka markkinat on suunnattu pääosin Jenkkeihin ja sarja on myynnissä Euroopassa vain harvoilla ja valituilla jälleenmyyjillä, vaikka monet ovat yrittäneet hamuta sitä valikoimaansa. Pitkän ja hartaan odotuksen jälkeen Amalaa saa kuitenkin Suomesta, Jolien kansainvälisestä verkkokaupasta Jolie Beautysta.

Kun Jolie Beauty aukesi yleisölle olin tikkana paikalla tekemässä Amala-ostoksia. Purnukoita valitessa meinasi iskeä valinnan vaikeus, sillä kaikki tuotteet vaikuttavat ihanilta ja montaa niistä olen jo kokeillutkin. Voit lukea aiemmat kokemukseni Amalasta täältä.

Olen hulluna erityisesti Amalan kasvovesiin, sillä ne tuoksuvat huumaaville (ja ovat tietysti tehokkaita). Olen kokeillut puhdistavaa lootus-kasvovettä sekä uudistavaa kaakao-kasvovettä, joista molemmat ovat kokonaisvaltaisia aistinautintoja mielelle ja iholle. Aprikoin tällä kertaa kosteuttavan jasmiini-kasvoveden ja kirkastavan hoitonesteen välillä, mutta lopulta päädyin tilaamaan lootus-kasvoveden, jota olen jäänyt ikävöimään reilun parin vuoden takaa sitä ensimmäisen kerran kokeiltuani.

Lootus-kasvovesi sisältää kosteuttavaa ja ihoa pehmittävää appelsiininkukkavettä, puhdistavaa ja kirkastavaa lootuksenkukkavettä sekä uudistavaa ja rauhoittavaa ruusuvettä. Riisiuute hillitsee talineritystä ja supistaa huokosia, valkoinen tee ehkäisee ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä, ratamo rauhoittaa tulehduksia, paju ehkäisee tukkoisuutta, gotu kola neutraloi vapaita radikaaleja ja aloe vera uudistaa sekä kosteuttaa. Herkullinen tuoksu on peräisin tonkapavun, vaniljan ja inkiväärin eteerisistä öljyistä. Tuoksucoctailista herahtaa vesi kielelle ja sydän käpristyy ihanuudesta sykkyrälle.

Seuraavaksi haluan kokeilla jasmiini-kasvovettä, sillä olen hulluna jasmiinin tuoksuun ja kasvoveden sisältämä yhdistelmä santelipuun kanssa tuoksuu jo tänne saakka!

Kasvoveden lisäksi päätin kokeilla kunnon anti-agea ja tilasin myös uudistavan seerumin. Se on koostumukseltaan hyvin vesimäistä ja ohutta, mielestäni lähellä korealaisia essence-hoitonesteitä. Seerumi kosteuttaa tehokkaasti, pehmittää ihoa, parantaa ihon elastisuutta, ravitsee ja kiinteyttää. Tuotteen avainraaka-aine on kaakaouute, joka stimuloi solujen uusiutumista ja parantaa ihon mikroverenkiertoa, jolloin ihon toiminnon elpyvät. Lisäksi seerumi sisältää runsaasti C-vitamiinia ja C-vitamiinirikkaita acerola- sekä merileväuutteita. C-vitamiini stimuloi kollageenin muodostumista, pitää ihon sileänä ja kirkastaa ihon väriä. Hyaluronihappo sitoo ihoon kosteutta ja paju-uute ehkäisee ihon tukkoisuutta. Seerumissa on hienostuneen hento tuoksu, joka on peräsin vaniljan, bergamotin, ruusun ja ylang ylangin eteerisistä öljyistä.

Olen saanut jo todella kattavan kokemuksen Amalan kasvojenhoitotuotteista tämän ja aiempien kokemusteni perusteella, joten seuraavaksi ajattelin siirtyä vartalonhoitoon, joista pääsevät listalleni detox-vartalovoi sekä -vartaloöljy.

Amala on yksi niistä sarjoista, joka on sulattanut sydämeni jo ensivilkaisulta. Sarjassa on herkkyyttä, luksusta, hyvää makua ja ennen kaikkea taustalla vaikuttava syvällinen tietotaito holistisesta ihonhoidosta, joka näkyy tuotteiden raaka-aineissa. En muuttaisi sarjassa mitään.

Oletteko jo löytäneet Amalasta omia suosikkeja?

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , ,