Beauty

Puhetta joogasta, luonnonkosmetiikasta ja elämän tarkoituksesta

Beauty | 6.5.2019 | Katja Kokko

Olin ystäväni Marian luotsaaman Life With Artists podcastin vieraana kolmessa jaksossa. Luvassa on muutama tunti pintaa syvemmälle menevää keskustelua kosmetiikasta, joogasta ja elämäntarkoituksesta.

Ystäväni, elämäntapaintiaani ja luonnonkosmetiikan asiantuntija Maria Varon ehdotti minulle yli neljä vuotta sitten yhteistä podcastia. Ajatus oli loistava, mutta aikaa sen toteuttamiseen ei vaan löytynyt ja sitten koko idea hautautui muiden projektien alle. Idea podcastista alkoi kuitenkin kutkutella mielessäni uudelleen muutama kuukausi sitten, koska rakastan keskustella kiinnostavista asioista hyvässä seurassa ja podcast olisi kiinnostava jatke blogille ja toisi varmasti minut myös eri tavalla lähelle seuraajiani. Tiesin kuitenkin etten voisi sitoutua juuri tällä hetkellä pidempiaikaiseen projektiin, joten patistin Mariaa aloittamaan podcastin itse ja lupauduin vieraaksi muutamaan ensimmäiseen jaksoon. Nainen tarttui ideaan saman tien ja pian Life With Artists podcast olikin jo pystyssä.

Maria vieraili luonani tämän kertaisella ja hieman pidemmällä Suomi-visiitilläni kolmena aamuna. Nauhoitimme kolme jaksoa podcastia ilman aikarajoitteita ja jokaiseen jaksoon tulikin puhetta lähemmäs pari tuntia. Keskustelut olivat todella antoisia ja nautin podcastien tekemisestä sekä sensuroimattomasta rupattelusta todella paljon! Omaa podcastia en aio jatkossakaan perustaa, mutta toivottavasti uusintavierailu Marian kanssa on luvassa vielä jossain vaiheessa, sillä juttumme olisivat hyvinkin voineet jatkua pidempään. Kunhan tämän kevään kiireet helpottavat, ehdin myös jatkojalostaa ideoitani Insta-liveistä, sillä johonkin tämän suuntaiseen tunnen tällä hetkellä kovasti paloa.

Podcastit ovat kuunneltavissa iTunesissa, Spotifyssa ja You Tubessa. Ensimmäisessä jaksossa keskustellaan siitä, miksi luonnonkosmetiikka on ainoaa kosmetiikkaa, jota iholleen kannattaa levittää. Toisessa jaksossa puhutaan ihonhoidosta pintaa syvemmältä, kuten siitä, mitä tekemistä suolistomikrobeilla ja joogalla on ihon kanssa. Kolmannessa jaksossa on HIPPIE ALERT, kun keskustelemme mm. joogasta, manifestoinnista ja elämän tarkoituksesta ja paljastamme kaikki salaisuudet.

Löydät kaikki jaksot Spotifysta täältä.
iTunes-linkki löytyy täältä.
Jaksot ovat myös You Tubessa täällä.

Suosittelen laittamaan Marian podcastin kuuntelulistalle, jos kestävä elämäntapa, hippeily ja hyvinvointi kiinnostavat!

Oletteko kuunnelleet podcastimme?

Kuva Kaapo Kamu

Avainsanat: ,