Beauty

Kultaa ja kimallusta: klassinen pikkujoulumeikki

Beauty | 30.10.2016 | Katja Kokko

_dsc6078

Yhteistyössä Zuii, sisältää arvonnan

On taas se aika vuodesta, kun paljettimekot, pikkumustat ja korkokengät saa kaivaa naftaliinista. Pikkujoulukausi, se on täällä! Pikkujoulumeikissä saa (ja kuuluu) olla kimallusta, hohdetta ja säihkettä. Rohkein meikkaaja kuorruttaa meikkinsä ripauksella glitteriä, mutta kimalluksen käyttämiseen löytyy myös hillitympiä konsteja. Minä halusin loihtia teille ammattilaismeikkisarja Zuiin tuotteilla klassisen kauniin pikkujoulumeikin, josta ei kuitenkaan puuttuisi kuultoa ja hohdetta.

_dsc5999

Valitsin silmämeikkiin väreiksi ruusukultaisen Rose Mist -luomivärin sekä ruskean eri sävyistä koostuvan Natural-luomiväripaletin. Olen hulluna ruusukultaan kaikissa muodoissa, mutta silmämeikissä sillä saa helposti itkettyneen näköisen katseen, jos kokonaisuus ei toimi. Sen vuoksi musta kajal ja tuuheat ripset ovatkin tärkeässä roolissa tässä meikissä. Viimeisen silauksen meikille tuo Blossom-kimallepuuteri, jota voi käyttää hiuksille, decolteelle ja luomivärin päälle.

_dsc5976

Huulimeikkiin valitsin kolme vaihtoehtoa: luonnollisen, omaa huulen väriä kauniisti korostavan värin, puhtaan klassisen punaisen, joka taittaa hieman viileään, sekä räiskyvän tulenpunaisen sävyn, joka on puolestaan lämpimämpi.

_dsc6043

Aloitin meikin teon pohjasta, tummasta silmämeikistä huolimatta, mutta meikin voi halutessaan toteuttaa myös toisessa järjestyksessä, jos epäilee luomivärien karisevan kovasti. Pohjustin ihon Zuiin meikinalusvoiteella, joka tekee ihon pinnan sileäksi tasoittaen huokoset ja pienet juonteet. Meikkivoide on nestemäisen meikkivoiteen sävy Olive Fair, joka on vaalea väri kellertävällä pohjasävyllä. Silmänalusiin en kaivannut hirveästi peittoa, mutta kirkastin niitä hieman peitevoidekynän vaaleankeltaisella Fair-sävyllä, joka saa aikaan valokynämäisen efektin. Lopuksi kiinnitin meikkipohjan irtopuuterin sävyllä Alabaster. Poskipuna on vanha tuttu Peach, joka on ollut suosikkini Zuiilta jo monta vuotta.

_dsc5903 _dsc5933 _dsc5946

Silmämeikin aloitin levittämällä Rose Mist -luomivärin koko yläluomen liikkuvalle osalle häivyttämällä sen luomivaon yläpuolelle. Tämän jälkeen varjostin silmän ulkonurkan, luomivaon sekä koko alaripsien tyven Natural-paletin sävyllä Bronze (paletin oikeassa yläreunassa oleva sävy). Sen jälkeen rajasin yläripsen tyven mustalla kajalilla, tein alaluomelle sisäkajalit ja väritin lopuksi myös alaripsien välit kynällä, jotta ihoa ei jää pilkottamaan lainkaan.

_dsc5986_dsc5943_dsc5984_dsc5965_dsc6036

Ihan viimeisenä otin viistopäiseen luomivärisiveltimeen Natural-paletin tumminta luomiväriä, jolla tummensin ylä- ja alaripsien tyvet ulkonurkasta ja tasoitin sillä myös yläripsen tyven rajauksen. Sitten vain ripsien taivutus ja reilu kerros Maxi Lash ripsiväriä. Loppusilauksena töpöttelin kevyesti Blossom-kimallepuuteria kulmaluulle ja poskiluun yläpuolelle.

_dsc6009_dsc6033_dsc6014

Vaaleaksi, huulten omaa sävyä korostavaksi huulipunaksi valitsin nestemäisen Satin Lip Colourin sävyn Willow. Nestemäinen huulipuna peittää ja pysyy hyvin, ja se on yhtä helppo levittää, kuin tavallinen huulikiilto. Tämän värin kanssa ei tarvitse olla illan aikana vilkuilemassa huulia peilistä säännöllisesti ja huulimeikin korjaus sujuu huolettomasti.

zuiipikkujoulu2

Klassikkopuna Classic Redillä ei voi mennä pieleen, sillä aavistuksen viileään taittava sävy näyttää puhtautensa ansiosta upealta kenen tahansa kasvoilla. Zuiin huulipunat ovat tunnettuja mattapintaisesta ja miellyttävästä koostumuksestaan, sekä loistavasta pysyvyydestä, mutta voimakkaan värin ollessa kyseessä, on perusteellinen huulimeikin korjaus tarpeen pari kertaa illan aikana. Jos huulipunaa nimittäin kerrostaa pyyhkimättä sitä välillä erityisesti huulten sisäpinnoilta kokonaan pois, väri alkaa vähitellen näyttää epäsiistiltä. Itse olen kuitenkin sitä mieltä, että punainen huulimeikki on ehdottomasti vaivansa arvoinen katseiden kääntäjä.

zuiipikkujoulu

Lämpimän kirkkaanpunaisen ystäville valitsin puolestaan joukon räiskyvimmän sävyn, tulenpunaisen Satin Lip Colour Divan. Myös tätä väriä kannattaa hyvästä pysyvyydestä huolimatta korjata pari kertaa illan aikana, jotta se säilyy vastustamattoman kauniina. Pidän kovasti Zuiin klassikkohuulipunista, mutta värien ja koostumuksen puolesta Satin Lip Colourit kallistuvat suosikeikseni. Väripigmentit ovat niin kirkkaita ja peittäviä, ettei niitä melkein uskoisi luonnollisiksi pigmenteiksi, jollei tietäisi, että näin Zuiin luomumeikkien kohdalla toden totta on.

Joko te olette suunnitelleet pikkujoululookinne? Mikä olisi tästä joukosta valintasi omaan huulimeikkiisi? Entä voisiko nämä sävyt löytyä myös silmämeikistäsi?

Vastaamalla näihin kysymyksiin, klassiksen pikkujoulumeikin avaintuotteet voivat olla sinun! Arvomme kaikkien vastaajien kesken paketin, joka sisältää Rose Mist -luomivärin, Natural-luomiväripaletin, Blossom-kimallepuuterin sekä suosikkisi tämän jutun huulipunista! Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 6.11.2016 saakka, jonka jälkeen arvon voittajan!

zuipikkujoulu3

Kuvat Mikko Rasila

Avainsanat: , , , , , , , , ,

Beauty

49 kommenttia artikkeliin “Kultaa ja kimallusta: klassinen pikkujoulumeikki”

 1. Saaraa

  Uuu ihana. En saa silmiä irti tuosta silmämeikistä( ahhah). Upea. Arastelen itse kovasti tuollaisia sävyjä ja kun minulla vielä vuotaa silmät helposti. Classic red olisi minun valintani. Tykkään korostaa huuliani. Pikkujoululookin voisin kuvitella rakentuvan juuri tuon punan avulla.

 2. Jennie

  Tuo silmämeikki toimisi mullakin ihan tuollaisenaan ja noilla sävyillä! Huulimeikkiin olen kaipaillut jonkin aikaa jotain vaaleampaa, joten Satin Lip Colourin Willow olisi tällä kertaa valintani.

 3. oona

  Normaalisti ressaan pikkujoulukaudesta, mutta tämän syksyn pitkä työmatka ulkomaille on saanut mut oikein odottamaan juhlia. Ihana nähdä kaikkia tuttuja! Pikkujouluihin aion lähteä kaapista löytyvällä luottopikkumustalla, valtavaksi laitetulla toispuolisella kampauksella, isoilla koruilla ja intensiivisellä silmämeikillä varustettuna. Huulipuna lookkiin vielä puuttuu ja rakastuin tuohon Willow sävyyn! Sopisi täydellisesti suunnittelemaani lookkiin. Silmämeikissä olen tavallisesti tylsä ja käytän joko ruskeaa tai mustaa palettia jatkuvasti. Ruusukulta kuulostaa jännittävältä, olisipa kiva päästä kokeilemaan 🙂 Ihanaa pikkujoulukautta!

 4. Taika

  Tänä vuonna ei taida olla pikkujoulubileitä tulossa, mutta jos olisi, niin tämä voisi todellakin olla se look 🙂 Olen vähän arka huulipunien käyttäjä, joten Willow olisi oma valintani. Todella kaunis väri, menee kyllä ostoslistalle joka tapauksessa! Myös Rose Mist on sinulla kaunis, mutta itse en ole rajauskynien ystävä, joten joutuisin varmaan kikkailemaan jotenkin muuten, ettei tulisi sitä itkuista vaikutelmaa.

 5. Maiju S.

  En ole ehtinyt suoda vielä ajatustakaan pikkujoululookille. Onneksi kaikki omat pikkujouluthippalot ovat vasta joulukuun puolella. Oma valintani huulimeikkiin olisi noista kaikista vaalein puna. Silmämeikin värit sopisivat minulle kuin nakutettu.

 6. Susanna

  Tuota Zuiin Natural-palettia on tullut ihmeteltyä kerran jos toisenkin, mutta omaan meikkipussiin se ei ole vielä päätynyt. Saisin kyllä Naturalilla ja Rose Mistillä aikaan näyttävän pikkujoulusilmämeikin, ja huuliin laittaisin Willow-sävyä. Rajaus ja ripsari olisivat mulla tummanruskeat tai -vihreät, koska väritykseni on luonnostaan hyvin lämmin. Ja mallia katsoisin tietenkin sun tutoriaalista!

 7. Titityy

  Vau! Mulla vasta yhden pikkujoulut kalenterissa, mutta olen kyllä jo lookkia vähän mietiskellyt. Nyt tuli tunne, että täytyy kokeilla tuota alaripsien sisärajausta. En ole koskaan sitä tehnyt, yksi syy ehkä suuret silmäni, joita teininä jostain ihmeen syystä häpesin. Enkä todellakaan niitä halunnuy liiaksi korostaa. Mutta nykyään tykkään isoista silmistäni sekä pitkistä ripsistäni valtavasti, ehkä on siis aika ottaa uusi askel 🙂

  Tahtoisin tuon Classic redin, viileät sävyt pukevat mua! Ja kultaa/ pronssia aattelin luomille ja lopuksi Tatan luminizeria, mihin oon ihan lovena! Kiitos vielä suosituksesta! Tekispä mieli kokeilla mekkoja jo nyt, luulen siis että asuni on joku mustista mekoistani tai musta silkkitoppi ja farkut.

  Iloista syksyä ja pian tulevaa talvea!

 8. Marika

  Ei kyllä ole pikkujouluja vielä ajateltukaan mutta nuo sävyt kävisivät kyllä täydellisesti silmämeikkiini. Huulipunista mulle olisi sopivin Willow.

 9. MillaVee

  Loppuvuoden juhlakausi olisi mahtava korkata tällä meikkisetillä kera huuliin Willow – juuri sopivasti säihkettä ja vaihtelua omiin tuttuihin juhlasävyihin!

 10. Iidaj

  Ah, miten kaunis meikki ja kaunis nainen!! Arastelen itse usein näyttäviä kajalrajauksia, mutta nyt näyttää kyllä niin upealta, että houkuttaisi itsekin uskaltautua kokeilemaan… Kirkkaista huulipunista tykkään kovasti ja näistä Zuiin huulipunista valitsisin ehdottomasti tuon viimeisen eli lämpimän punaisen Satin Lip Colour Divan.

  Blogisi on ihana! Kaunista syksyä ja kimaltelevaa pikkujoulukautta sinulle!

 11. Tarja

  Oi että, kun on ihana meikki. Etenkin silmämeikki ihailen kovasti. Pidän tuollaisesta voimakkaasti rajatusta tyylistä. Huulipunissa olen taas pitäytynyt hillityissä sävyissä, joten Satin Lip Colourin Willow olisi minun valintani.

 12. Raija Noponen

  Koko pikkujoulumeikki on aivan ihana. Silmämeikki sopisi silmiini aivan varmasti, huulipunaksi valitsisin tuon vaaleimman Willow-sävyn, jolle löytyisi käyttöä myös arkimeikissä. Tuo lämpimänpunainen huulipunasävy on kyllä myös kiehtova

 13. Piia-Marika

  Kaunis aikuisen naisen meikki! Hyvin paljon sen kaltainen kuin itse tykkään tehdä jahka ehtii/jaksaa meikata. Ja kaikkihan nuo huulimeikit ovat kauniita. Olen vain metsästänyt pigmentiltään pysyvää kirkasta punaa joten tuo klassinen kirkas puna olisi varmasti kokeilun arvoinen. Omaa pikkujoulumeikkiä ja lookia kai voisi alkaa hiukan miettimään. En olekaan pikkujouluissa ollut sitten vuoden 2003.. Äitiys ja opiskelut ovat kyllä pitäneet huolen siitä. Mutta tänä vuonna minua kuulema odottaakin sitten yllätys miehen järjestämänä.

 14. Jonna

  Upea meikki, ihanat sävyt! Inspiroiduin heti miettimään juhlameikkini uusiksi, nyt on totisesti aika päivittää vanha juhlatyyli uuteen. Kaunis silmämeikki pääsee päärooliin, joten huulipunavalinta olisi Willow.

 15. Outi Ovaskainen

  Hei Katja! Aion tehdä pikkujouluihin silmämeikin sun aiemman postauksen mukaan,missä on alarajaukset tehty vihertävällä luomivärillä ja -kynällä. Yläluomissa on vaaleampi meikki. Mut en enää muista missä postauksessa tää ohje oli! Huulipunista kiinnostaa classic red. 🙂
  Kysymys: mulla on toi Zuiin peitevoidekynä. Miten saat sen siististi luomelle? Oon lämmittäny sitä sormien välissä ja töpötellyt luomelle, mutta suoraan kynästä sitä on mahdoton levittää luomelle kun on sen verran kova kynä…. Kiitos vastauksestasi! 🙂
  T: Outi

 16. Angelika

  Ruusukulta on ihana, mutta juuri silmämeikissä vähän arveluttava väri. Kiva nähdä, että se toimii noin kauniisti! Toki mallikin on kaunis, toimisiko myös ruskeisiin silmiin ja oliivi-ihoon?
  Huulimeikeistä pikkujouluihin ehdottomasti kylmä klassikkopunainen, joka nostaa arjen yläpuolelle. ☺

 17. Netta

  Ei ole pikkujouluja tänä vuonna tiedossa, niin ei tarvitse lookiakaan suunnitella 🙂 Mutta Willow ja silmämeikkisävyt toimisivat erinomaisesti myös arjessa. Ruskeita sävyjä tulee muutoinkin käytettyä, Rose mist toisi pientä twistiä.

 18. Maarit

  Pikkujoulumeikki noudattaa todennäköisesti vanhaa kaavaa. Eli olen klassisen meikin ystävä enkä pahemmin kikkaile millään. Huulille ehkä vähän enemmän väriä kuin pelkkä kiilto. Ensimmäinen meikki Willow punalla on siis suosikkini. Luomiväri on aivan ihana, minulle tulee tästä väristä ns uusi musta.

 19. Ulpu

  Kaunis meikki. Ja mikä ettei silmämeikki kävisi hyvin munkin siniharmaisiin silmiin. Willow olisi mun valinta huulipunista, käy arkeenkin ja kaksi muuta ovat turhan räiskyviä.

  Pikkujouluja en ole kyllä vielä miettinyt, parit taitaa olla tulossa, jos en ole töissä silloin.

 20. Nunu

  Vau, miten kaunis meikki! Tuo luomiväri on upea ja uskon, että sopisi hyvin minullekin. Omaan pikkujoulumeikkiin voisin yrittää saada kullanhohdetta pitkästä aikaa. Classic red -huulipuna on ehdoton suosikkini huulimeikeistä. Kiitos inspiroivasta blogistasi!

 21. Henna

  Pikkujoululook on vielä suunnittelematta mutta tästä sai ainakin hyviä vinkkejä. Näistä kolmesta huulipunasta oma valintani olisi Classic red. Se kun on ihanan kylmän punainen. Muuten punaiseen vivahtava meikki, edes ruusukultaisena, on minulle täysin uusi tuttavuus. Saattaisin jopa kokeilla.

 22. luulamiina

  Kerrassaan upeat pikkujoululookit! Omaan tyyliini huulipunista sopisi parhaiten willow. Ja aika samantyylinen bilemeikki on tullut tehtyä monesti itsellekin, joten tuo paletti kyllä tulisi varmasti käyttöön..

 23. Elisa

  Jälkeen kerran upea meikki! Olin ajatellut korostaa tänä vuonna huulia pikkujoulumeikissä, ja noista sävyistä valitsisin Classic Redin <3

  Zuiin silmämeikkejä olen monesti kaupassa hipelöinyt (etenkin Natural-luomiväripalettia). Ruusukultaa luomilla kiinnostaisi myös kokeilla.

  Riemukasta pikkujoulukautta!

 24. Pirjo Autio

  Kyllä voisi ja huulipuna olisi Classic red. Meillä ei vaan ole enää pikkujouluja, vaan syysjuhla ja se juhlittiin jo lokakuun lopussa.

  Pirjo

 25. Päivi

  Valitsisin huulimeikkiin luonnollisen, omaa huulten väriä kauniisti korostavan, sävyn. Satin Lip Clour sävy Willow näyttää hyvältä. Ruskean eri sävyt ja ruusukulta silmämeikissä toimivat. Voisin kokeilla tällaista silmämeikkiä. Se sopisi kai sinisilmäiselle. En ole suunnitellut vielä pikkujoululookia, mutta sinulta sain nyt hyviä vinkkejä!

 26. Elina

  Ruusukulta on aivan ihana sävy luomivärissä ja korostaisi myös vihreitä silmiäni! Hyvä vinkki tuo ruskea syventämään etenkin pikkujoulumeikkiä. Myös kimalle kuuluu mielestäni talvi-iltaan. Huuliin valitsisin satin lip colourin Willown, sillä tykkään korostaa silmiä ja jättää huulet vaaleammiksi.

 27. Minna

  Pikkujoululook on vielä miettimättä, mutta tässä ois kyllä hyvä vaihtoehto! Mulla ei vielä oo luonnonkosmetiikan puolelta tarpeeksi kattavaa meikkikokoelmaa näin vahvaa meikkiä varten, joten tuotteille olisi käyttöä. Huulipunista suosikkini on Diva.

 28. Classic red olisi minun valintani! Pikkujouluihin kuten muihinkin pimeän vuodenajan juhliin tummat huulet ovat se juttu. Silmissä arastelen noin lämpimiä sävyjä, mutta ehkäpä niitäkin pitäisi testata… 🙂

 29. Hannis

  Aaah, rakastan ruusukultaa! Ja onpa upea meikki! Itse arastelen hieman tehdä noin tummia rajauksia, mutta josko nyt kokeilisi pian lähestyviim pikkujouluihin 🙂 Takaa viittamaiseen pikkumustaan yhdistän muhkean ja huolettomasti kiinnitetyn nutturan, ruusukultaisen kaulaketjun ja huulille sopisi Satin Lip Colourin Diva. Rakastan käyttää huulipunia, oikeastaan minulla on aina jotain sävyä huulissa. Siitä tulee heti sellainen I’m ready for everything -fiilis 😀

 30. Heleää

  Oi olet niin upean näköinen! Hienot meikit. Huulipunista valinta olisi absolutely viimeinen Satin Lip colour Diva! Koska parempi överit kuin vajarit, heh. Pikkujoulumeikkiin kuuluisi varmaankin ruskeaa smoky-tyyppistä meininkiä!

 31. Katja

  Vielä ei ole pikkujoululookista tietoa, mutta jos tämän postauksen perusteella jotain suunnittelisi, niin hmm… Varmaan silmiin tulisi vähän vastaavaa ruskean ja mustan sävyistä smokey eyesia ja huuliin toki jotain väriä! Classic red vaikuttais näistä huulimeikeistä kivoimmalta. 🙂

 32. Aiss

  Pikkujoulumeikkinä tulee olemaan varmastikin juurikin punatut huulet ja vähän enemmän rajausväriä kuin arkena 🙂 Huulipunista suosikkini on Willow, sopivan erottuva mutta toimii myös arkena. Ruskan luonnolliset sävyt on helppo ottaa käyttöön kiireisinäkin aamuina.

 33. Nunnu

  Uuu Pikkujouluja en ole miettinyt mutta nyt marraskuussa pääsen häihin vieraaksi. On ihanaa laittautua kerrankin oikein vimpan päälle! Ajattelin korostaa kulmakarvoja, ripsiä ja huulia. Tosin tekemäsi silmämeikkikin voisi olla silmien väriini sopiva. Ja huulimeikkiin valintani olisi ehdottomasti Classic red!

 34. Julia

  Hei,

  olit kokeillut Vita Liberatan self tan night maskia ja koska se löytyi omasta kaapista, mietin ottaa taas käyttöön talvikalpeutta vastaan 🙂 Kovasti kiinnostaisi ostaa kyllä sinun mainitsemasi The organic pharmacyn selftanner. Luuletko, että Vita Liberataa voi käyttää myös sekaiholle? Pelkään, että se tukkii ihoa 🙂

  Kiitos avusta! Julia

 35. Niina

  Ihana meikki! En ole vielä suunnitellut pikkujoululookkia muutoin, mutta hiukset on saatava kikkuralle! 😉

  Ehdottomasti Classic Red!

  Kyllä, pronssin sävyjä tulee käytettyä usein, mutta noita ruusukullan sävyjä pitää kokeilla kaveriksi!

 36. taru

  Todella kaunis silmämeikki! Omaa pikkujoululookia en ole ehtinyt pohtimaan opiskelujen viedessä kaiken ajan. Zuiin meikit ovat osoittautuneet omassa käytössä toimiviksi ja nuo luomivärisävyt vaikuttaisivat hyviltä arkeen ja juhlaan. Satin Lip Colourin sävy Willow olisi minun valintani, sillä en ole tottunut käyttämään vahvaa huulimeikkiä.

 37. Mona

  Olen miettinyt pikkujoululookia, mutten vieläpäätynyt yhtään mihinkään -tästä tuli yt hyvää inspiraatiota 🙂
  Tuo satin lip colour diva on kyllä jotenkin aivan vastustamaton väri huuliin.
  Silmämeikkiin tuo ruusukulta houkuttaa kovasti! Olen ennekin tykännyt laittaa luomille vähän roosahtavaasävyä, mutta jotenkin sen kanssa hyvi helposti tulee se itkettynyt vaikutelma -pitäisi varmaankin yhdistää mallisi mukaan kunnon rajaukseen sitten aina?

 38. mijimoo

  Pikkujoululookista on suunniteltu vasta kengät – Parikat! 😀 Huulimeikkisävyn kohdalla soudan ja huopaan Classic Redin ja Willown välillä! Silmämeikkisävyt olisivat aika nappi tuollaisenaan itsellenikin.

 39. Satu-Päivikki

  Huulimeikisi valitsisin Diva sävyn 🙂 ja
  kyllä, nämä sävyt voisivat löytyä minun silmäkeikistäni wautsi 🙂

 40. Ansku

  Pikkujoululook on jo viimeisiä viilailuja vaille suunniteltu, vaikka pirskeisiin on vielä melkein kuukausi!
  Ruusukultaa piti täydentää omaan luomivärikokoelmaan syksyn tultua, se on nyt pinnalla ja ihana niin. Willow sopii kauniisti sen kanssa huulille, bilemeikkiä ajatellen Classic Red viehättää kuitenkin eniten.
  Kaunis meikki kaikilla huulipunilla, kiitos inspiraatiosta!

 41. joulutähti

  Tänä vuonna ei ole pikkujouluja tiedossa. Valitsisin tuon viileän puhtaan punaisen Classic Redin. Kauniit on silmämeikit, mutta harvoin käytän itse luomivärejä. Liikkuvan luomen tila on sen verran pieni, ettei oikein taiteilut pääse oikeuksiinsa. :)))

 42. Ulla

  Perinteinen pikkujouluaika menee itsellä palvellessa pikkujoulukansaa. Omat juhlat perinteisesti vasta tammikuussa. Satin lip colour Willow on valintani. Yleensä suosin kirkkaita sävyjä; vaihtelu virkistäisi!

 43. Todella kaunis meikki, voisin hyvin kuvitella vastaavanlaisen ehostuksen itselleni pikkujoulujuhliin! Normaalisti valitsisin klassisen punaista huulimeikkiin, mutta nyt jotenkin tuo kauniin luonnollinen Satin Lip Colourin Willow -sävy viehätti enemmän! Itselläni on vielä pikkujoulutyyli tarkemmin miettimättä, mutta tästä postauksesta sai hyvin inspiraatiota! Jotain kimaltavaa lookkiini tulee ainakin, se on varma 😉

  • Kyllä on! Voittaja on kommentoija nimeltään Netta! Unohtui ilmoittaa arvonnan suorittamisesta. Essen laitehoitoarvonta on myös suoritettu, mutta voittaja ei ole vielä vastannut sähköpostiin. Jos mitään ei kuulu muistuttelun jälkeen, arvon uuden voittajan.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>