Beauty

Kesäarvonta

Beauty | 10.5.2016 | Katja Kokko

DSC_0023

Sosiaalisessa mediassa minua seuraavat eivät olekaan ehkä voineet välttyä siltä tiedolta, että mahapöpöläinen iski eilen kyntensä tähän osoitteeseen ja kaatoivat minut sängyn pohjalle. Kyllä otti päähän, kun olimme tälle päivälle sopineet uimaopeni kanssa treenit Stadikalle, ensimmäistä kertaa elämässäni. Pitkin hampain lepäilen vielä kotona ja jouduin ottamaan illan joogatunnillekin tuuraajan. Ei kyllä yhtään huvittaisi sairastaa, varsinkaan kesken parhaan luovuusaallon.

Nyt kun tauti pisti viikkoagendan uuteen uskoon, otetaanpa tähän väliin kesäarvonta! Viime viikolla ratkaisin ongelman yksinkertaisen ja tehokkaan kesäihonhoitorutiinien löytämiseksi ja ehdotin maahantuojalle, jos voisin arpoa tuotteista osan teidän kesken. Ehdotus sai vihreää valoa, joten nyt jolla kulla teistä on mahdollisuus voittaa omakseen Neal’s Yard Remediesin Wild Rose tuoteperheestä vartaloeliksiiri sekä kulttituote villiruusubalsami!

Ajattelin hyödyntää arvontaa myös omiin tarkoituksiini työni kehittämisessä ja urkkia teiltä arvokasta tietoa koskien blogiani, joten osallistuaksesi, joudut vastaamaan seuraaviin kysymyksiin. Lähetä vastaukset minulle sähköpostilla katja(at)katjakokko.com ja kirjoita otsikoksi KESÄARVONTA.

Jätä sen jälkeen kommentti tähän postaukseen, jotta näen, että osallistujien määrä ja saamani viestien määrä täsmäävät. Älä siis jätä vastauksiasi kommenttiboksiin!

1. Kauanko olet lukenut blogiani ja miten löysit sen? (Mukaan lasketaan jo vuonna 2010 perustamani blogi, joka kulki aikoinaan eri nimellä.)

2. Mistä jutuista saat eniten inspiraatiota/mitkä jutut kiinnostavat eniten? Laita seuraavat aiheet järjestykseen aloittaen kiinnostavimmasta. Onko jokin aihe semmoinen, joka ei kiinnosta lainkaan?

a) perusteelliset katsaukset tuotteisiin ja uusien merkkien esittelyt

b) suosikkituotelistaukseni

c) meikkilookit

d) ihonhoitoinformaatio

e) raaka-aineisiin perehtyvät postaukset

f) kehon ja mielen hyvinvointiin liittyvät postaukset

g) Cheap & Chic -kategoria

h) tyyli

i) omaan elämääni liittyvät postaukset

3. Kuinka paljon blogistani löytyvät tieto vaikuttaa ostopäätökseesi koskien tuotteita?

4. Mikä on parasta tai arvokkainta tietoa tai inspiraatiota, mitä blogini on sinulle tarjonnut? Mikä on erityisen hyvää?

5. Onko jotain toiveita aiheille, mitä blogistani ei vielä löydy?

Vastausaikaa on sunnuntaihin 15.5.2016 saakka, jonka jälkeen ilmoitan voittajat erillisessä postauksessa. Muista lähettää vastaukset sähköpostilla, ei kommenttiboksiin!

DSC_0007

Kuvat Katja Kokko

Linkit ovat affiliate-linkkejä