Beauty

Kauneusuutisia

Beauty | 29.4.2015 | Katja Kokko

K&T bloggaajat

Instagramissani vilahti toissapäivänä mystisiä kuvia minusta miljonäärimekossa sekä upeista ja kauniista naisista. Tänä aamuna kuvien taakse kätkeytyvä salaisuus paljastui Facebookissa minua seuraaville, mutta kerrotaan uutinen nyt vielä virallisesti täälläkin.

15.5 alkaen blogini siirtyy osaksi uudistuvaa Kauneus & Terveys -sivustoa.

Älkää huoliko, en muuta minnekään eikä blogini ulkoasu muutu millään tavalla oman bannerini yläpuolelle tulevaa K&T-banneria lukuunottamatta. Sen sijaan bloggaukseni nousevat esiin Kauneus & Terveys -sivustolla, joka on minusta aivan huikeaa. Luonnonkosmetiikka saa nimittäin edelleen aivan liian vähän palstatilaa naistenlehdissä, joten olen erittäin otettu siitä kunniasta, että blogiani pyydettiin osaksi tätä uutta sivustoa. Näin pääsen levittämään luonnonkosmetiikan tietoisuutta sekä tietoa aidosti tehokkaasta ihonhoidosta isomman kanavan kautta, joka on Suomen luonnonkosmetiikkamarkkinoille merkittävää.

Toinen seikka koskee puhtaasti omia tavoitteitani ja unelmiani blogin suhteen. Tehän tiedätte, kuinka paljon rakastan työtä, jota blogini kanssa teen. Haaveeni sivuston suhteen ovat todella korkealla. Yksi suuri askel oli koko sisällön kääntäminen englanniksi ja toinen on nyt Kauneus & Terveys -sivuston kautta tulevat uudet lukijat, joita toivon saavani paljon lisää. Blogin ylläpitäminen tämän tasoisena on kokopäivätyötä, joten kaikki elanto, mitä ansaitsen sen kautta, on enemmän kuin tervetullutta.

Olen etuoikeutettu, että voin itse valita tahot, joiden kanssa teen yhteistyötä ja seison aidon 100 %:sti joka ikisen tuotteen ja yhteistyöni takana. Nämä yhteistyöt mahdollistavat hyvin suurelta osin sivuston laadun. Kauneus & Terveys uudistuksen myötä kerran tai pari kuukaudessa blogissa saattaa kuitenkin olla myös semmoisia kaupallisia yhteistöitä, joita en itsenäisesti olisi solminut. Saan päättää tietenkin itse mihin lähden mukaan ja mihin en, mutta varmasti puhtaasti taloudellisista syistä hieman erilaisempia yhteistöitä tullaan silloin tällöin näkemään.

Uusi Kauneus & Terveys -sivusto (joka ei siis vielä ole auki, nykyinen saitti on historiaan jäävällä ulkoasulla) on todella selkeä, avara ja freesi ja uskon, että sivuston sisältö kiinnostaa teistä suurinta osaa muutenkin. Meistä bloggaajista on juttu toukokuun lopussa ilmestyvässä Kauneus & Terveys lehdessä, joten kurvatkaahan kuukauden päästä lehtikiskan kautta.

Ihanaa sadepäivää kaikille, huomenna on luvassa juttua luonnonkosmetiikan aurinkovoiteista, joten pysykäähän kuulolla!

Yllä olevassa kuvassa ihana kauneusbloggaajajoukko, jonka muodostavat lisäkseni upeat naiset Ida Jokikunnas Ida iholla -blogista, Riina Make Up by Riina -blogista sekä Sanna Stressitohtorista.

Avainsanat: , ,