Beauty

Kauneusuutisia

Beauty | 29.4.2015 | Katja Kokko

K&T bloggaajat

Instagramissani vilahti toissapäivänä mystisiä kuvia minusta miljonäärimekossa sekä upeista ja kauniista naisista. Tänä aamuna kuvien taakse kätkeytyvä salaisuus paljastui Facebookissa minua seuraaville, mutta kerrotaan uutinen nyt vielä virallisesti täälläkin.

15.5 alkaen blogini siirtyy osaksi uudistuvaa Kauneus & Terveys -sivustoa.

Älkää huoliko, en muuta minnekään eikä blogini ulkoasu muutu millään tavalla oman bannerini yläpuolelle tulevaa K&T-banneria lukuunottamatta. Sen sijaan bloggaukseni nousevat esiin Kauneus & Terveys -sivustolla, joka on minusta aivan huikeaa. Luonnonkosmetiikka saa nimittäin edelleen aivan liian vähän palstatilaa naistenlehdissä, joten olen erittäin otettu siitä kunniasta, että blogiani pyydettiin osaksi tätä uutta sivustoa. Näin pääsen levittämään luonnonkosmetiikan tietoisuutta sekä tietoa aidosti tehokkaasta ihonhoidosta isomman kanavan kautta, joka on Suomen luonnonkosmetiikkamarkkinoille merkittävää.

Toinen seikka koskee puhtaasti omia tavoitteitani ja unelmiani blogin suhteen. Tehän tiedätte, kuinka paljon rakastan työtä, jota blogini kanssa teen. Haaveeni sivuston suhteen ovat todella korkealla. Yksi suuri askel oli koko sisällön kääntäminen englanniksi ja toinen on nyt Kauneus & Terveys -sivuston kautta tulevat uudet lukijat, joita toivon saavani paljon lisää. Blogin ylläpitäminen tämän tasoisena on kokopäivätyötä, joten kaikki elanto, mitä ansaitsen sen kautta, on enemmän kuin tervetullutta.

Olen etuoikeutettu, että voin itse valita tahot, joiden kanssa teen yhteistyötä ja seison aidon 100 %:sti joka ikisen tuotteen ja yhteistyöni takana. Nämä yhteistyöt mahdollistavat hyvin suurelta osin sivuston laadun. Kauneus & Terveys uudistuksen myötä kerran tai pari kuukaudessa blogissa saattaa kuitenkin olla myös semmoisia kaupallisia yhteistöitä, joita en itsenäisesti olisi solminut. Saan päättää tietenkin itse mihin lähden mukaan ja mihin en, mutta varmasti puhtaasti taloudellisista syistä hieman erilaisempia yhteistöitä tullaan silloin tällöin näkemään.

Uusi Kauneus & Terveys -sivusto (joka ei siis vielä ole auki, nykyinen saitti on historiaan jäävällä ulkoasulla) on todella selkeä, avara ja freesi ja uskon, että sivuston sisältö kiinnostaa teistä suurinta osaa muutenkin. Meistä bloggaajista on juttu toukokuun lopussa ilmestyvässä Kauneus & Terveys lehdessä, joten kurvatkaahan kuukauden päästä lehtikiskan kautta.

Ihanaa sadepäivää kaikille, huomenna on luvassa juttua luonnonkosmetiikan aurinkovoiteista, joten pysykäähän kuulolla!

Yllä olevassa kuvassa ihana kauneusbloggaajajoukko, jonka muodostavat lisäkseni upeat naiset Ida Jokikunnas Ida iholla -blogista, Riina Make Up by Riina -blogista sekä Sanna Stressitohtorista.

Avainsanat: , ,

Beauty

12 kommenttia artikkeliin “Kauneusuutisia”

 1. Mari Vee

  Voi että miten olen onnellinen ja iloinen puolestasi!! Onneksi olkoon! On maailman hienoin asia, että asia tai asiat, jotka ovat intohimon ja kiinnostuksen kohteena tuottaa myös kukkaron puolelle eli että saa tekemästään työstä korvaustakin, koska kyllähän ihmisen on elettävä. Ja olen jo aikaisemminkin todennut, että tämä blogisi osoittaa viimeistään sen kuinka ammattitaitoinen olet. Tulen seuraamaan blogiasi ikuisena faninasi vaikka maailman ääriin. Ja mitä tulee siihen instan kuvaan miljonäärimekosta niin en voi sanoa muuta kuin, että olen sanaton. Olet jälleen kerran niin kaunis.

  Aurinkotuotteista puheenollen olen juuri tekemässä tilausta Biodellyyn, pitäisiköhän odottaa huomiseen. Olen meinaan ostamassa vartalolle Acorellen aurinkosuojaöljyn, jossa kaiketi ihana tuoksu (ja öljyversio kiinnostaa erityisesti) ja Biosoliksen itseruskettavan, jotta saisin kalpeille kintuille ja käsivarsille vähän väriä ennen kesäkautta. Myös kasvoille tarkoitettu Acorellen geeli kiinnostaa, mutta kasvot suojautuvat minulla ehkä kuitenkin parhaiten Iroisien BB:llä ja Abson Creme Du Teintillä.

  • Kiitos! Ja miljonäärimekkokuvasta en kyllä voi kuin sanoa, että kyllä hyvän kuvaajan kanssa ihmeitä aikaan. En malta odottaa lopullisia kuvia, en meinannut tunnistaa itseäni niistä. Olin ilmoittanut stylistille, että minä en sitten mekkoa päälleni laita, mutta niin vain iskin silmäni kuvausvaatteiden joukosta pilkistävälle nudenväriselle kankaalle ja stylisti olikin sen minua ajatellen napannut mukaansa Kaarina K:sta. Ja olihan se mekko ihana!

   Odotapa kuule huomiseen sen aurinkojutun kanssa, siitä tulee (toivottavasti) mielenkiintoinen! Kuvat vielä puuttuvat, muuten juttu on valmis 🙂

 2. Aura

  Onneksi olkoon, huippu juttu !

  Tulin sellaista miettineeksi, etät jos joskus liikenee aikaa olisin kovin kiinnostunut postauksen muodossa kuulemaan kuinka usein ja millaisin liikkein käytät ostamaasi jaderolleria.
  Ostoslistalla itsellänikin, nääs 😀

 3. Anna

  Hienoa, onnea Katja! 🙂 Luonnonkosmetiikan pitäisi ehdottomasti saada enemmän näkyvyyttä ja palstatilaa naistenlehdissä. Sinä olet juuri oikea henkilö levittämään tietoa luonnonkosmetiikan eduista ja mahtavista tuotteista . Iloista vappua! 🙂

 4. Outis

  Mahtiuutinen, onnea Katja! Kiitos muutenkin aivan loistavasta blogista. Täällä on ilo käydä lukemassa asiantuntevia suosituksia ja neuvoja! Ja kauniita kuvia tietysti myös 🙂

  Voisitkos muuten tehdä jotain juttua luonnonkosmetiikkarintaman uusista aurinkovoiteista ennen kesää, jos siis uusia hyviä tuotteita on tullut markkinoille?

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>