Beauty

Kaikkien aikojen mehevin blogisynttäriarvonta

Beauty | 22.7.2015 | Katja Kokko

DSC_0934

Tismalleen vuosi sitten edessäni oli tyhjä paperi. Neljän ja puolen blogivuoden jälkeen aloitin koko homman puhtaalta pöydältä. Minulla ei ollut konkreettista suunnitelmaa, mitä tulisin tekemään, häilyviä visioita vain. Päätin luottaa intuitiooni ja antaa tekemisen johdattaa. Sääntönä oli, että hyvältä pitää tuntua.

Pikkuhiljaa visiot alkoivat selkiytyä ja syntyä jopa unelmia. Kaikissa visioissa oli läsnä keveys ja vapaus.

En ehkä siltikään olisi uskonut, että nämä asiat voisivat todella yhdistyä niin, että loisin itselleni kaikella tällä oikean työn. Vaikka se oli toiveeni, en takertunut ajatukseen kiinni. Kaiken takana kun oli vain se sääntö numero yksi: hyvältä pitää tuntua.

_04A3823

Pari kertaa sain itseni kiinni valitsemasta järjellä tunteen sijaan. Se kostautui aina parin kuukauden uupumuksena. En siltikään usko vääriin valintoihin. Tarvitsin niitä asioita, mitä olin valinnut.

Kuluneen vuoden aikana työni on tuntunut joukolta mukavia asioilta ja projekteja, joita toteutan vapaa-ajallani. Tuntuu, että elän jossain työn ja lomailun välimaastossa. Silti huomaan, kuinka solumuistiin on tallentunut jälki suorittamisesta, tehokkuudesta ja turhista asioista stressaamisesta. Olen näistä tunnemalleista kiitollinen, sillä kulunut vuosi on samalla ollut oppimista toisenlaiseen elämään – sellaiseen, mitä oikeasti haluan elää ja millainen itse haluan olla.

_04A3725

Monia haaveita on käynyt toteen: olen saanut olla mukana kosmetiikkasarjan tuotekehityksessä, olen alkanut ohjaamaan joogaa ja olen kirjoittanut kirjan, joka julkaistaan loppusyksystä.

Siltikään en tiedä mitä vastaisin, jos minulta kysyttäisiin, mitä teen puolen vuoden päästä. Nautin siitä, että tulevaisuus on edelleen auki. Silloin mikä vain on mahdollista ja epävarmuuden kanssa elämisessä olen jo suorittanut maisterintutkinnon. Nautin siitä, että unelmani eivät ole täysin selviä, vaan ne saavat elää ja muotoutua sen mukaan, mihin elämä kuljettaa.

DSC_0956

Blogin suhteen on monia haaveita, mutta yhtä aikaa haluan pitää suhteeni siihen hengittävänä. En halua kiinnittyä liikaa sen tekemiseen, enkä määritellä itseäni sen kautta, sillä se on takuuvarma tie suorittamiseen ja luovuusjumiin, jolloin tekemisestä katoaa mielekkyys. Voihan nimittäin olla, että jonain päivänä haluankin lopettaa.

Olkoot nämä ajatukset nyt osavuosikatsaus oman elämäni rottakokeeseen, jonka aloitin kohta vuosi sitten. Lupasin raportoida tutkimuksen tuloksista vuoden päästä. Vielä vähän on aikaa niille toiveille, jotka eivät vielä ole toteutuneet.

DSC_0154

Niin ja olihan minulla teille synttärimuistiainen! Hihiii, kaikkien aikojen muhkein palkinto jollekin onnenpekalle. Joku totesikin Instagramissa, että tämän jos voittaisi, saisi tietää miltä tuntuu olla kauneusbloggaaja. Joudun kyllä hieman latistamaan tuota hohdokkuutta omalta kohdaltani. Viimeiset viisitoista vuotta purnukkaetu on kuulunut työhöni enemmän tai vähemmän. Purnukkameri voi aiheuttaa myös stressiä! Joku tarvitsee vaatehuoneen, mutta minä tarvitsisin huoneen purnukoille. Onneksi kaikki purnukat, joita otan vastaan (siis kieltäydyn kaikesta, mikä minua ei kiinnosta) ovat ihania. Kyllä niistä silloin aina iloiseksi tulee, vaikkeivat ihan lottovoitolta tunnukaan. Toisinaan pienimmät jutut tuottavat eniten iloa, kuten hetki sitten saamani Hurrawn pitta-huulirasva. Niin pieni ja edullinen puteli, mutta jättikokoinen ilo!

DSC_0938

Siispä ponkaistaan käyntiin kilpailu blogin yksivuotissynttäreille (vaikka niitä vuosia on takana jo yhteensä viisi ja puoli, on tämä blogi uuden aikakauden alku ja siksi myös uusi ikä). Palkinto on siis muhkea ja se sisältää seuraavat täysikokoiset tuotteet:

Tata Harper Regenerating Cleanser

Madara misellivesi

Dabba Mesiangervovesi

Mia Höytö Lumous seerumi (uudessa, megaihanassa pakkauksessa)

Supermood Egoboost The Perfect Day Cream

Supermood Egoboost Eyes Wide Open

Supermood Egoboost kauneussuklaa

Supermood Beauty Sleep Sweet Pillow Scent

Supermood Beauty Sleep Youth Restoring Eye Serum

Supermood Beauty Sleep Absolute Bliss Serum

Neal’s Yard Remedies Antioxidant Rose Mask

Neal’s Yard Remedies Jasmine & Ylang Ylang Body Oil

Rahua Shampoo

Rahua Hoitoaine

Florascent Aromaspray Lucky Scent

Zuii poskipuna Peach

Zuii luomiväri Fudge

Zuii Sheer Stick Lilly

Hurraw! Lime huulirasva

Treat Collection kynsilakka Paris Paris

Treat Collection kynsilakka Delicious

DSC_0957

Palkinto on siis aivan järjettömän mehevä! Harkitsin tämän pilkkomista kahteen osaan ihan postitusvaikeuksienkin vuoksi, mutta minusta ajatus siitä, että yksi onnekas saa koko tämän komeuden omakseen on aivan järisyttävän ihana!

Kilpailun säännöt:

1) Tilaa uutiskirjeeni (onnistuu blogin etusivulta). Jos olet jo tilannut kirjeen, voit skipata tämän kohdan. Tarkistan kuitenkin, että voittaja löytyy kirjeen tilaajista.

2) Kerro kommenttiboksissa joku ihana muisto blogista. Miten olet löytänyt blogini ja kuinka kauan olet sitä seurannut? Oletko saanut jonkun todella käänteentekevän ihonhoitovinkin täältä tai siirtynyt kenties blogin innoittamana luonnonkosmetiikkaan?

Kilpailuaikaa on 31.7.2015 asti, jonka jälkeen suoritan intuitiivisen voittajan valinnan ja ilmoitan voittajan nimimerkin tässä postauksessa.

Lämmin kiitos maahantuojille ja jälleenmyyjille, jotka osallistuivat palkintopaketin luomiseen näinkin avokätisesti!

DSC_0958

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , ,