Beauty

Kaikkien aikojen mehevin blogisynttäriarvonta

Beauty | 22.7.2015 | Katja Kokko

DSC_0934

Tismalleen vuosi sitten edessäni oli tyhjä paperi. Neljän ja puolen blogivuoden jälkeen aloitin koko homman puhtaalta pöydältä. Minulla ei ollut konkreettista suunnitelmaa, mitä tulisin tekemään, häilyviä visioita vain. Päätin luottaa intuitiooni ja antaa tekemisen johdattaa. Sääntönä oli, että hyvältä pitää tuntua.

Pikkuhiljaa visiot alkoivat selkiytyä ja syntyä jopa unelmia. Kaikissa visioissa oli läsnä keveys ja vapaus.

En ehkä siltikään olisi uskonut, että nämä asiat voisivat todella yhdistyä niin, että loisin itselleni kaikella tällä oikean työn. Vaikka se oli toiveeni, en takertunut ajatukseen kiinni. Kaiken takana kun oli vain se sääntö numero yksi: hyvältä pitää tuntua.

_04A3823

Pari kertaa sain itseni kiinni valitsemasta järjellä tunteen sijaan. Se kostautui aina parin kuukauden uupumuksena. En siltikään usko vääriin valintoihin. Tarvitsin niitä asioita, mitä olin valinnut.

Kuluneen vuoden aikana työni on tuntunut joukolta mukavia asioilta ja projekteja, joita toteutan vapaa-ajallani. Tuntuu, että elän jossain työn ja lomailun välimaastossa. Silti huomaan, kuinka solumuistiin on tallentunut jälki suorittamisesta, tehokkuudesta ja turhista asioista stressaamisesta. Olen näistä tunnemalleista kiitollinen, sillä kulunut vuosi on samalla ollut oppimista toisenlaiseen elämään – sellaiseen, mitä oikeasti haluan elää ja millainen itse haluan olla.

_04A3725

Monia haaveita on käynyt toteen: olen saanut olla mukana kosmetiikkasarjan tuotekehityksessä, olen alkanut ohjaamaan joogaa ja olen kirjoittanut kirjan, joka julkaistaan loppusyksystä.

Siltikään en tiedä mitä vastaisin, jos minulta kysyttäisiin, mitä teen puolen vuoden päästä. Nautin siitä, että tulevaisuus on edelleen auki. Silloin mikä vain on mahdollista ja epävarmuuden kanssa elämisessä olen jo suorittanut maisterintutkinnon. Nautin siitä, että unelmani eivät ole täysin selviä, vaan ne saavat elää ja muotoutua sen mukaan, mihin elämä kuljettaa.

DSC_0956

Blogin suhteen on monia haaveita, mutta yhtä aikaa haluan pitää suhteeni siihen hengittävänä. En halua kiinnittyä liikaa sen tekemiseen, enkä määritellä itseäni sen kautta, sillä se on takuuvarma tie suorittamiseen ja luovuusjumiin, jolloin tekemisestä katoaa mielekkyys. Voihan nimittäin olla, että jonain päivänä haluankin lopettaa.

Olkoot nämä ajatukset nyt osavuosikatsaus oman elämäni rottakokeeseen, jonka aloitin kohta vuosi sitten. Lupasin raportoida tutkimuksen tuloksista vuoden päästä. Vielä vähän on aikaa niille toiveille, jotka eivät vielä ole toteutuneet.

DSC_0154

Niin ja olihan minulla teille synttärimuistiainen! Hihiii, kaikkien aikojen muhkein palkinto jollekin onnenpekalle. Joku totesikin Instagramissa, että tämän jos voittaisi, saisi tietää miltä tuntuu olla kauneusbloggaaja. Joudun kyllä hieman latistamaan tuota hohdokkuutta omalta kohdaltani. Viimeiset viisitoista vuotta purnukkaetu on kuulunut työhöni enemmän tai vähemmän. Purnukkameri voi aiheuttaa myös stressiä! Joku tarvitsee vaatehuoneen, mutta minä tarvitsisin huoneen purnukoille. Onneksi kaikki purnukat, joita otan vastaan (siis kieltäydyn kaikesta, mikä minua ei kiinnosta) ovat ihania. Kyllä niistä silloin aina iloiseksi tulee, vaikkeivat ihan lottovoitolta tunnukaan. Toisinaan pienimmät jutut tuottavat eniten iloa, kuten hetki sitten saamani Hurrawn pitta-huulirasva. Niin pieni ja edullinen puteli, mutta jättikokoinen ilo!

DSC_0938

Siispä ponkaistaan käyntiin kilpailu blogin yksivuotissynttäreille (vaikka niitä vuosia on takana jo yhteensä viisi ja puoli, on tämä blogi uuden aikakauden alku ja siksi myös uusi ikä). Palkinto on siis muhkea ja se sisältää seuraavat täysikokoiset tuotteet:

Tata Harper Regenerating Cleanser

Madara misellivesi

Dabba Mesiangervovesi

Mia Höytö Lumous seerumi (uudessa, megaihanassa pakkauksessa)

Supermood Egoboost The Perfect Day Cream

Supermood Egoboost Eyes Wide Open

Supermood Egoboost kauneussuklaa

Supermood Beauty Sleep Sweet Pillow Scent

Supermood Beauty Sleep Youth Restoring Eye Serum

Supermood Beauty Sleep Absolute Bliss Serum

Neal’s Yard Remedies Antioxidant Rose Mask

Neal’s Yard Remedies Jasmine & Ylang Ylang Body Oil

Rahua Shampoo

Rahua Hoitoaine

Florascent Aromaspray Lucky Scent

Zuii poskipuna Peach

Zuii luomiväri Fudge

Zuii Sheer Stick Lilly

Hurraw! Lime huulirasva

Treat Collection kynsilakka Paris Paris

Treat Collection kynsilakka Delicious

DSC_0957

Palkinto on siis aivan järjettömän mehevä! Harkitsin tämän pilkkomista kahteen osaan ihan postitusvaikeuksienkin vuoksi, mutta minusta ajatus siitä, että yksi onnekas saa koko tämän komeuden omakseen on aivan järisyttävän ihana!

Kilpailun säännöt:

1) Tilaa uutiskirjeeni (onnistuu blogin etusivulta). Jos olet jo tilannut kirjeen, voit skipata tämän kohdan. Tarkistan kuitenkin, että voittaja löytyy kirjeen tilaajista.

2) Kerro kommenttiboksissa joku ihana muisto blogista. Miten olet löytänyt blogini ja kuinka kauan olet sitä seurannut? Oletko saanut jonkun todella käänteentekevän ihonhoitovinkin täältä tai siirtynyt kenties blogin innoittamana luonnonkosmetiikkaan?

Kilpailuaikaa on 31.7.2015 asti, jonka jälkeen suoritan intuitiivisen voittajan valinnan ja ilmoitan voittajan nimimerkin tässä postauksessa.

Lämmin kiitos maahantuojille ja jälleenmyyjille, jotka osallistuivat palkintopaketin luomiseen näinkin avokätisesti!

DSC_0958

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , ,

Beauty

320 kommenttia artikkeliin “Kaikkien aikojen mehevin blogisynttäriarvonta”

 1. Kirsi

  Olen seurannut kirjoituksiasi Jolien perustamisesta lähtien ja saanut tosi hyviä vinkkejä oman ihon hoitoon ja kosmetiikkaan. Virheostoksia ei oikein enää ole tullut, koska osaat niin hyvin kuvailla tuotteiden vaikutuksia. Nykyisin käytän pääsääntöisesti luonnonkosmetiikkaa ja ihon kunto on tosi hyvä. Paras muisto blogista on kuitenkin joogataipaleesi kuvaus ja alun hankaluudet. Muistelen sitä aina, kun meinaan luovuttaa oman jäykkyyteni kanssa. 🙂

  Kiitos blogistasi ja onnea!

 2. Melderinna

  Olen lueskellut glogiasi vuoden alusta lähtien. Löysin tämän sattumalta selaillessani K%T:n sivuja. Luonnonkosmetiikkaa en ole vielä kokeillut, mutta kiinnostukseni on kasvanut juttujesi myötä ja myös Anne Kukkohovin sarjan tultua markkinoille.
  Olen kanssasi samaa mieltä siitä, että miten pienestä voikaan tulla iloiseksi ja tuntuu kuin koko päivä olisi aurinkoisempi! Ilahduin eilen ,kun löysin kaupasta kotimaisia mansikoita ja vadelmia. Teen tänään vadelma-mansikkatortun vaahtoutuvan vaniljakastikkeen ja vaniljarahkan kera. 🙂

 3. Susa

  Oi en muista kuinka monta vuotta olen blogiasi seurannut. Blogiisi löysin aluksi ruokajuttujen kautta. Aikani pengottua Momentsin arkiston ruokajutut kiinnostuin jostain syystä meikeistä ja meikkaamisesta. Kävin meikkiopastuksessasi ja luin ahkerasti erilaisia suosikkilistojasi ja tutorialeja. Sen jälkeen kun meikkipussi oli muutettu luonnonkosmetiikaksi aloin kiinnostua ihonhoitojutuista ja tuotteista.
  Kasvovettä kuluu toiseen tahtiin kuin ennen . Tuotevertailujutut on kyllä tosi hyviä ja kiinnostavia. Hyvää kesää ja tsemppiä kirjan kanssa!

 4. Kati

  Oi, saat varmaan miljoona kommenttia tähän . Uutiskirjeen olen tilannut heti kun se tuli tilattavaksi enkä enää muista miten olen blogiisi löytänyt – alusta olen seurannut kyllä. Käytin luonnonkosmetiikkaa jo sitä ennen joten varmaan jotain tuotetta googlettaessa päädyin blogiin. Konkreettinen muutos on ollut aamulla putsarin poisjättäminen ja illalla seerumin ja öljyn käyttö. Minusta on kuitenkin ihanaa se että blogistasi välittyy palanen hyvinvointia ja hyvää oloa ja vaikka välillä tulee materialistinen olo näiden eiainaniinedullisten/tarpeellisten purkkien keskellä niin tulee kiinnitettyä huomiota myös omaan hyvään oloon ja hyvinvointiin tätä kautta. Aina ei ehdi mitään isoa tehdä joten miksi ei nauttisi ja rentoutuisi välillä kotona hoitamalla itseä ihanilla ja hyvää tekevillä tuotteilla? Arjen luksusta. Kiitos blogista – kirjaa odotellessa

 5. Suvi

  Aloin aikanani käyttämään kasvovettä sinun tiukkojen kehoitustesi vakuuttamana. Jokin aika sitten menin ostamaan seerumia epäpuhtaalle iholle ja tuntui kuin myyjä olisi salaa hyväntahtoisesti naureskellut todetessaan etten minä kyllä epäpuhtaan ihon seerumia tarvitse. Ostin sitten kosteuttavaa, ja nyt alan itsekin hahmottaa kuinka huiman hyvässä kunnossa ihoni suurimman osan ajasta on.

 6. tuike

  Olen seurannut blogiasi melkein alusta asti. En muista tarkasti, miten löysin sen, mutta jäin heti koukkuun ja vakkarilukijaksi 🙂 Olen saanut täältä paljon hyviä kosmetiikkavinkkejä, erityisesti May Lindströmin tuotteet kiinnostaisivat ja niitä aion joskus tulevaisuudessa kokeilla. Olen tilannyt mm. Natural Goods Companylta kukkaisvesiä ym. mitä olet täällä suositellut, ja olen tykännyt niistä kovasti. Eli pikkuhiljaa menossa enemmän ja enemmän luonnonkosmetiikkaa kohti 🙂
  Tykkään myös blogisi tunnelmasta ja erityisesti siitä, että vaikutat todella vilpittömältä ja aidolta. Huomaa, että teet tätä juttua sydämellä <3 Jooga / astrologia / tyyli /ym. jutut kiinnostavat kovasti myös, ja toivottavasti niitä on jatkossakin.
  Kiitos kun kirjoitat!

 7. Hansu

  Löysin blogisi anna&ellit sivustolla julkaistun Atooppisen ihon hoito luonnonkosmetiikalla-kirjoituksen jälkeen. Olen sen jälkeen ostanut useita tuotteita sinun suosituksestasi eikä ole kertaakaan mennyt mönkään! Kiitos mahtavista vinkeistä ja huippublogista!

 8. Päivi

  No, nyt on kosminen kosmetiikkapamaus! 😀

  Tulin blogisi seuraajaksi Jolien kautta. Parhaita muistoja ovat varmaan joogataipaleestasi kertovat postaukset ja (vähän harvemmat) tyylipostaukset. Myös kasvojen puhdistamisesta voiteilla/öljyillä (ei pesevästi) kertova postaus oli ajautksia herättävä. Yleisesti ottaen, kivahan täällä on kurkkia, kiitos! 🙂

  PS. Tsekkasin, että uutiskirje pitäisi olla tilattuna.

 9. Minna

  Siis wau mikä palkinto! Tuosta riittäisi jaettavaa myös siskoilleni, joita olen pikkuhiljaa alkanut käännyttää luonnonkosmetiikkaan, jos sattuisi onni potkaisemaan 🙂

  Löysin blogin oikeastaan aika sattumalta, kun aloin googletella luonnonkosmetiikkaan liittyviä blogeja. Löysin sen vasta tämän vuoden toukokuun keskivaiheilla, mutta sen jälkeen olenkin jäänyt aktiiviseksi seuraajaksi. Useasti päivässä käyn kurkkaamassa blogin ja luen uusimmat tulleet kommentit, niistäkin saa täällä tosi paljon vinkkejä 🙂 Ja kiva kun näkyvät tuossa sivupalkissa! Ja olen myös lukenut koko blogisi läpi useampaan kertaan ammentaen tietoa ja kauniita kuvia.

  Voisin sanoa, että blogisi on täysin syy siihen, että aloin käyttää luonnonkosmetiikkaa. Se oli siis täysin tuntematonta minulle, ennenkuin uppouduin blogiisi. Tilasin myös Personal Beauty Guidesi ja olen saanut sen ja blogin kautta lukuisia korvaamattomia vinkkejä kuivan ihoni hoitoon, joka voikin tällä hetkellä paremmin ja heleämmin kuin koskaan, kiitos sinun. Käänteentekevintä ihonhoidossani on ollut vesipuhdistuksesta luopuminen hellävaraisen putsarin ja kasvovesien myötä sekä ihoöljyt.

  Tärkeintä blogissasi minulle on kaikenkattavat tekstit, henkeäsalpaavan kauniit kuvat ja se, kuinka ihanasti olet vuorovaikutuksessa meidän lukijoiden kesken kommenttiboksissa. En voi käyttää ylistyssanoja tarpeeksi! 🙂

 10. Jenni

  Löysin blogisi, koska käytän luonnonkosmetiikkaa ja sopivat ihonhoitotuotteet oli ollut jo pitkään hakusessa. Aloin seurata blogiasi jo Jolien ja aiemman blogin aikana.

  Blogin seuraaminen on muuttanut oikeastaan aikalailla käsitykseni rasvoittuvan sekaihon hoidosta. Olen saanut täältä paljon tärkeitä ajatuksia – viimeksi viime viikolla kävin postauksesi johdosta vihdoin hankkimassa puhdistusvoiteen tilattuani jo vähän aiemmin musliiniliinan. Ihan Laveran peruskamaa, kun piti heti saada sellainen, joka tuoksultaan varmasti käy. Ja olen aivan myyty. Mustapäät on ihan muutamien päivien aikana vähentyneet selvästi. Hellävaraisempi puhdistus oli selkeästi se puuttuva palanen! Kiitos siis taas paljon 🙂

  • Jenni

   Noniin, jäi ajatus kesken, kun tuli muuta välissä. Halusin vielä palata kertomaan, että luen muutamia blogeja (painottuen ehkä ruokablogeihin ja esim. kirjallisuuteen ja puutahaan) ja tässä tämän nykyisen blogisi aikana on päässyt käymään niin, että kun päätän kurkata jotain blogia, se ensimmäinen on yleensä tämä sinun blogisi 🙂

   Jäin miettimään, mistä se johtuu.

   Olen aivan täysillä innostunut uudelleen luonnonkosmetiikasta ja ehkä syy siihen on se (hyvin tuotteiden lisäksi), että vihdoin 30+ iässä olen ymmärtänyt, että en kerta kaikkiaan jaksa, jos jään miettimään jokaista epäkohtaa maailmassa ja murehtimaan vesistöön päätyvää kemikaalikuormaa jne. jne. On siis keskityttävä konreettisiin tekoihin ja valintoihin, niissä asioissa, mihin voi vaikuttaa ja mietittävä, miten ajoittaista ”maailmantuskaa” voi omalla kohdallaan kanavoida rakentavasti.

   Ehkä blogisi sisältö on siksi voimaannuttavaa, kun energia kohdistuu hyvien tuotteiden arvostamiseen ja oman itsensä hoitamiseen. Kävin hiljattain läpi burnoutin ja silloin en jaksanut edes katsoa peiliin. Sen jälkeen suhtautumiseni ihon hoitoon on muuttunut. En ole koskaan kokenut sitä turhamaiseksi, mutta nyt ymmärrän oman kehon hoitamisen ja rakastamisen tärkeyden aivan eri tavalla. Ja minusta tämä samansuuntainen ajatusmaailma ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukeminen välittyy blogistasi.

   Eli koen saavani tästä blogista muutakin kuin ”vain” ihonhoitosuosituksia. Valtavan suuri kiitos siis sinulle ja onnea polkusi varrelle jatkossakin 🙂

 11. Pauliinap

  Olen seurannut blogia jo Jolien ajoista ja tällöin olin itsekin jo siirtymässä luonnonkosmetiikkaan. Olen saanut monen monta hyvää tuotesuositusta blogista ja ehkä tärkeimpänä antina pidän sitä oivallusta, että luonnonkosmetiikka voi olla yhtä laadukasta kuin normikosmetiikka ja jopa laadukkaampaa!

 12. Bling

  Olet ollut johdattajana sekä luomukosmetiikkaan että yleiseen unelmointiin, kiitos! Kauneudenhoitoni on muuttunut kirjoitustesi ansiosta paljon, ja ihon kunto parantuu koko ajan. Erityisen käänteentekevää on ollut siirtyminen rasvoista laadukkaisiin öljyihin ja seerumeihin. Erityiskiitos myös hiustuotesuosituksista – luonnonkihara, ohut tukkani kiittää!

 13. Elina

  Kirjoituksiisi törmäsin hakukoneen avulla Jolien alkutaipaleella. Sinun kirjoitustesi (ja oman järkeilyni) ansiosta olen siirtynyt pääosin luonnonkosmetiikkaan. Jokunen meikki (mm. ripsiväri) ja antiperspirantti on synteettiseltä puolelta. Muistan, kun kävin ensimmäisen kerran Joliessa ja olit siellä myymässä silloin. Ajattelin ovella nähdessäni sinut ”oo, hän on se, joka on kirjoittanut kaikki luonnonkosmetiikan tietolähteeni” 😀 innostuin liikkeen ovella kuin superjulkkiksen nähdessäni. Sen verran hyvin luonnonkosmetiikan ilosanoma oli ja on ainakin minuun iskenyt!

  En ole aina kovin kummoisesti nauttinut ihonhoidosta vaan sutinut kasvoille ”ne pakolliset pesuaineet ja rasvat”. Melko raskaiden vuosien jälkeen olen kuitenkin nyt huomannut ottavani etenkin iltaisin oman ajan kasvojen hoitoon. Siiven kuuluu pesut, kosteutukset ja naamiotkin viikottain. Ja nyt jopa nautin siitä, että saan rauhoittua ja rentoutua ihonhoidon parissa. Uusi piirre minussa, mutta hyvin tervetullut sellainen!

  Suurin löytö ja muutos on tapahtunut vasta muutamia päiviä sitten. Vaihdoin yli 10 vuotta käyttämäni synteettisen kasvopesuaineen Skin Blossomin puhdistusmaitoon ja liinaan. Taas olen saanut huomata, että kasvojen pesusta voi saada itselleen hemmotteluhetken, kun pesua ei vain sutaise suihkun yhteydessä. Lisää rentoutumista siis minulle hektisen arjen keskellä 🙂 ja ihan samaa mieltä kuin tekstissäsi kirjoitit: hellävaraisen puhdistuksen jälkeen iho tuntuu erilaiselta (ei kiristä ja narsku), mutta niin hyvältä ja pehmeältä!

  Kiitos blogistasi, lisää kirjoituksia ja kirjaa odotellaan 🙂

 14. Lisbeth

  Törmäsin blogiisi sattumalta etsiessäni tietoa Juicy Beautyn tuotteista. Olen kamppaillut epäpuhtaan ihon kanssa jo vuosia ja tällä hetkellä sen kunto on parempi kuin vuosiin. Olen myös aloitteleva joogan harrastaja, joten niitäkin juttuja luen mielenkiinnolla. Blogisi on tuonut vahvistusta omille kokemuksilleni öljyjen hyvästä vaikutuksesta epäpuhtaalle iholle.

 15. Mari Vee

  Ai että miten ihana palkinto onkaan tiedossa onnekkaalle! Mielestäni olen uutiskirjeen tilannut vaikka toviin en ole saanut postia sen kautta. Olen tutustunut blogiisi samaan aikaan kun löysin Jolien ja kun vaihdoin kaikki tuotteeni miltei kertalaakista luonnonkosmetiikkaan (siihen aikaan tuloni olivat sen verran isot, että pystyin sen tekemään kertaheitolla). Jolien ja blogisi löysin alkukeväästä 2014 ja koska olen intohimoni on kosmetiikka, itsensä hemmottelu ja tuotteiden raaka-aineiden ominaisuuksiin tutustuminen niin vaihto laadukkaaseen luonnonkosmetiikkaan oli todella ihanaa. Ahmin kaikki jutut ja kysyin tuotteista ja sitä kautta sain ihoni todella paljon parempaan kuntoon lyhyessä ajassa. Olen tosiaan aina rakastanut ihoni, hiusteni ja vartalon ihon hoitamista sekä meikkaamista ja oikeanlaisten luonnonkosmetiikkatuotteiden löytyminen tuntui ja tuntuu edelleen taivaalliselle. Aikaisemmat luonnonkosmetiikkakokeilut ovat päätyneet epäonnistumisen myötä palaamaan ns normikosmetiikan pariin, mutta nykyisin on niin paljon hyviä ja laadukkaista tuotteita että paluuta normikosmetiikkaan ei ole. Olen erityisen ilahtunut siitä, että myös hiuksille löytyy hyviä puhdistus- ja muotoilutuotteita luonnonkosmetiikasta.

  Olen saanut erityisesti tämän nykyisen blogisi kautta aivan mielettömän hyviä tuotevinkkejä ja eritysesti pigmenttiläntit ovat vaalentuneet paljon tuotesuosituksiesi avulla. Ehkä kaikkein tärkein oppi, jota olen blogistasi saanut on se, että olen oppinut ymmärtämään sen, että näppyläistä ihoa ei saa hoitaa liian voimakkailla tuotteilla. Tämän opin myötä ihoni on voinut paljon paljon paremmin. Itse asiassa olen oppinut hoitamaan hormoninäppylöitä (joita ei oikein voi ehkäistä) siten, että ne parantuvat hyvinkin nopeasti. Toinen merkittävä oppi, jonka olen saanut blogistasi on voidemaisten putsarien löytäminen. Eilen jo hehkutin Nyrin balmia, mutta ennen sitä jo löysin ihanan Mayn puhdistusvoiteen. Naamioita ja kuorintoja sekä kasvovesiä olen käyttänyt aina joten niissä en ole tarvinnut ojennusta, mutta olen oppinut löytämään kauttasi tehokkaat hedelmähappokuorinnat, erityyppiset naamiot (ns voidemaiset hyvät naamiot kuten Nyrin ruusunaamio) sekä suihkutettavat kasvovedet. Kasvovesistä olen erityisen tyyväinen hyvistä tuotesuosituksista, joita olen blogisi kautta saanut. Hyvä kasvovesi on yksi tärkein tuote ihoni hyvinvoinnissa ja ihon rauhoittamisessa.

  Olen saanut kauttasi myös loistavia meikkivinkkejä ja olen useita meikkejä ostanut blogisi perusteella. Viistopäisen siveltimen käyttö (jonka opin silloin kun olit vielä Joliessa) on yksi merkittävimmistä opeista, joita olen meikkirintamalla saanut kauttasi. Nykyisin en enää tee rajauksia ilman sitä ja kun varsinaisia rajauksia teen aika harvoin, niin käytän sivellintä kun teen luomivärillä kevyen rajauksen.

  Blogisi on antanut hyvien tuotesuositusten lisäksi myös paljon hyvää mieltä ja ilo arkeen. Blogisi kautta tunnen sellaista ihanaa lämpöä ja tuntuu kuin melkein tuntisin sinut ja on ihanaa keskustella blogisi kommenttikentissä intohimoisesti purnukoista ja niiden tehoista.

  Kiitos Katja tästä ihanasta blogista, mielenkiintoisista jutuista, ihanista valokuvista ja tunteesta, joka blogisi kautta välittyy. Blogisi kautta ihoni ja mieleni voi paremmin.

 16. Oi, mikä mahtava arvonta! En enää muista, mitä kautta olen blogiasi päätynyt seuraamaan (ehkä jotenkin Jolien kautta?), mutta pitkään olen joka tapauksessa roikkunut mukana. Olen päätynyt tänne kiinnostuttuani luonnonkosmetiikasta ja olen viime vuosien aikana siirtynyt lähes täysin luonnonkosmetiikkaan. Ainakin muistutuksesi kasvoveden käytön tärkeydestä on jäänyt mieleen, enkä nykyään voi ymmärtää, miksen aiemmin sitä käyttänyt niin säännöllisesti. Lisäksi olen löytänyt tätä kautta lukuisia ihania tuotteita, kuten öljyputsarit ja öjyt muutenkin. Kiitos kaikista ihanista vinkeistä ja jatka samaa rataa, ilman paineita!

 17. Marsa

  En edes muista, miten päädyin blogiisi, mutta olen seuraillut sitä viime syksystä. Konkreettinen vaikutus oli jutullasi ongelmaihon hoidosta luonnonkosmetiikalla. Seurasin aika pitkälle serkullesi antamiasi hoito-ohjeita, uudistin kylppärin kaapin sisällön ja ihon kunto parani huikeasti! En olisi ilman blogiasi varmaan ikinä löytänyt iholleni niin sopivia tuotteita, joten vilpitön kiitos! 🙂 Olen mielenkiinnolla lukenut myös ”rottakokeeseen” liittyviä juttuja, koska samansuuntaisia ajatuksia on itsellänikin. Mainitsit kerran suunnitelmastasi matkustaa joskus Balille, ja olin juuri toteuttanut samaisen haaveen ja varannut reissun unelmasaarelleni. En tiedä miksi, mutta siitä tuli hyvä fiilis, ikään kuin olisin ollut unelmissani ”oikeassa”. Ihan hupsua. 🙂

 18. Minttu

  Eksyin blogiin ehkä puolisen vuotta sitten, en enää muista mitä kautta. Ajatukseni on vaihtaa kaikki kosmetiikka luonnonkosmetiikkaan, aina kun sopiva tuote tulee vastaan. Täältä olen saanut paljon vinkkejä luonnonkosmetiikkaviidakossa suunnistamiseen, kiitos siitä!

 19. Lovisa

  Blogiasi olen lukenut muutaman vuoden ja saanut siitä paljon iloa. Kasvovettä käytän ansiostasi nyt tunnollisesti. Samoin olen löytänyt Neal’s Yard Remedies-tuotteet blogisi kautta.
  Kävin muutama vuosi sitten ihonhoitokonsultaatiossasi ja sieltä on jäänyt muutama meikkivinkki pysyvään käyttöön.
  Joten minä ja ihoni kiitämme!

 20. Laitoitpas pahan kysymyksen! Veikkaan, että päädyin blogiisi ensimmäisen kerran ahkeran luonnonkosmetiikkagooglailun kautta. Siis en tähän blogiin, vaan Momentsiin. Siis monta vuottahan tässä on jo juttujasi lueskeltu. Olin ennen aika laiska kasvoveden käyttäjä, mutta nykyään on toisin, kiitos sinun! Kasvovesi on ehkä paras keksintö ikinä. Ja kukkaisvedet etenkin! Myöskin hehkutuksesi Acorellen kesätuoksua kohtaan sai minut tilaamaan tuotteen, vaikken edes tiennyt miltä se tuoksuu. Se tuoksuu makealta kesältä. Blogissasi tykkään siitä, että luksustuotteiden (joihin minulla ei ole varaa) lisäksi täältä löytyy silloin tällöin myös niitä edullisia vaihtoehtoja. Myös syvällisemmät pohdintasi elämästä ovat aina olleet kiinnostavaa luettavaa. Olet innostava esimerkki siitä, mitä omaa polkua ja intuitiota seuraamalla voi löytää ja oppia.

  Kiitos blogistasi! Se tuo aina hyvän mielen.

 21. Nina

  Hei,

  olen lukenut blogiasi päivittäin reilun vuoden ajan. Tuona aikana olen vaihtanut kaikki ihonhoitotuotteet luonnonmukaisiksi ja ihoni näyttää paremmalta kuin koskaan. Olen oppinut puhdistamaan ihoani hellävaraisesti, olen oppinut käyttämään seerumeita, öljyjä, naamioita ja kuorintoja oikein!
  Kiitos ja innolla odotan uusia postauksia:)

 22. Johanna

  Hei!

  Ensinnäkin kiitos Aivan mahtavasta blogista. Seuraan tasan kahta blogia ja tämä on toinen niistä. Olen itsekin töissä kauneuden parissa ja olen saanut sun blogista ihan valtavasti inspiraatiota. Kiitos hyvistä tuotevinkeistä. Ihanin tähän astinen juttu on ollut resepti sit vartalo vaahtoon – se on jumalainen!

  Tsemppiä tulevaan!

  -johanna-

 23. Erja

  En yleensä osallistu arvontoihin, mutta nyt on pakko kun palkintona on niin paljon omiakin suosikkituotteita (kiitos sinun =D).
  Olen seurannut blogiasi monta vuotta Momentsin ajoista lähtien. Taisin aikoinaan ystävän suosituksesta päätyä sitä lukemaan. Siitä alkoi myös oma taipaleeni luonnonkosmetiikan parissa ja voi mitä ihania tuotteita oletkaan suositellut! Monet niistä ovat päätyneet omaankin peilikaappiin ja osaksi ihonhoitorutiinia, joka sekin on ansiostasi muuttunut paljon.

  Blogistasi on ihana lukea (ja katsoa kuvia) myös eläinystävistäsi. Täällä ruudun takana on huolehdittu kun Romppu-kisu oli sairaana ja vieritetty kyyneliä kun Florentine lähti vihreämmille laitumille. Toivottavasti löydät tiesi vielä tallille ja saadaan lukea lisää hevosten tervehdyttävästä vaikutuksesta 🙂 Olen myös seurannut innostuneena joogapostauksia ja ne aina inspiroivat viemään omaakin harjoitusta pidemmälle vaikeuksista huolimatta.

  Ennenkaikkea olen ihaillut rohkeaa asennettasi ja lempeyttä itseäsi kohtaan. Siinä on itselläkin vielä opiskelemista: miten lähteä rohkeasti ja luottavaisesti seuraamaan omaa unelmaa, vaikka se samalla tarkoittaakin tuntemattomaan astumista.

 24. pia

  Aivan huippu palkinto, en yleensä osallistu tai kirjoittele kommentteja, mutta nyt oli kyllä ihan pakko.
  En muista milloin olen alkanut seurata blogiasi mutta kauan siitä on. Olen saanut valtavasti uutta tietoa luonnonkosmetiikasta,
  johon olen koko ajan siirtymässä. Uutiskirjeen tilasin vasta nyt sillä en ollut ennen huomannut että sellainenkin löytyy, kiva jään odottelemaan.

 25. Minski

  Päädyin sun kirjoitusten pariin jo ennen tätä blogia, kun toimit Joliessa. Luonnonkosmetiikka oli kiinnostanut itseäni jo pitkään, mutta kuten monen muunkin jutun kohdalla, myös tässä suhteessa tarvittiin ulkopuolinen sysäys informaatiota, inspiroitumista ja esikuvia, jotta jotakin tapahtuu. Oma purnukkameri on vaihtunut yksi kerrallaan luonnonkosmetiikkaan, enkä kyllä vaihtaisi tältä tieltä pois mistään hinnasta. Ehkä luonnonkosmetiikkaa ja tuotevalintoja koskevien vinkkien sijaan sun blogi on kuitenkin itselleni antanut inspiraatiota ihan muiden asioiden suhteen. Lukeminen sun ”rottakokeesta” ja elämänrytmiin ja merkityksilliin asioihin liittyneet pohdiskelut ovat vieneet itseäkin tarkoituksenmukaisten asioiden äärelle ja muiden omassa elämässä olevien asioiden yhteisvaikutuksen kautta opettaneet laittamaan tilanteita oikeaan perspektiiviin. Parasta on, että joku haluaa ja uskaltaa kirjoittaa näistä asioista julkisesti ja omana itsenään, sillä se jos mikä inspiroi ainakin itseäni!

 26. SariF

  Onpa upea palkinto!!!!

  ”Löysin”sinut ja kirjoituksesi jo ennen Jolieta, pari kertaa kävinkin liikkeessä (asun liki toisella puolen Suomea) ja sain sinulta henk.koht. vinkkejä ihon hoitoon. Ihastuin Aloree-sarjaan, käytän neuvojesi ansiosta kasvovettä reilulla kädellä ja tiedän, miksi silmänympärysvoide kannattaa levittää nimettömillä 😉

 27. shanna

  Kiitos blogistasi! Olen lukenut kirjoituksiasi Momentsin alkuajoista saakka, aikalailla viiden vuoden ajan 🙂 Todennäköisesti löysin blogiin raakaruokaan liittyvien hakujen kautta, ja tämä on inspiroinut monenlaisiin kokeiluihin, pohdintoihin ja valintoihin vuosien varrella. Blogisi kautta löysin myös Jennin rakkauskurssille, mistä olen todella kiitollinen! <3 Ja suositustesi innoittamana olen siirtynyt luonnonkosmetiikkaan, eikä paluuta ole.
  Kosmetiikkajutut eivät ole minulle kiinnostavimpia, mutta tärppejä ja suosituksia poimin kyllä, ja jos jotakin tietoa luonnonmukaisesta kauneudenhoidosta tarvin, niin tiedän mistä etsiä 🙂
  Minulle helmiä ovat joogaan liittyvät postaukset. Olen iloinen siitä, että kirjoitat astangajoogasta Suomessa ja suomeksi, arkisella, helposti lähestyttävällä otteella. Vastaavaa olen ainakin löytänyt harmillisen vähän. Kommentoin laiskasti, johtuen osin vain siitä, että teksti herättää niin paljon ajatuksia, etten onnistu tiivistää sitä kohtuulliseen mittaan. Voin siis vain kuvitella, ettei ole helpoin aihealue kirjoittaa, mutta osaat usein tosi osuvasti sanoittaa asioita, joita itsekin on harjoitukseen liittyen havainnoinut tai pyöritellyt. Kiitos siitä!

 28. Tyttö

  Olen seurannut juttujasi Jolie-ajoista asti. Ehkä mieleenpainuvin asia blogistasi on ollut se, että olen tajunnut, etten ole ainoa iho-ongelmien kanssa kamppaileva, vaan meitä on monta. Ja nyt blogisi kautta olen kiinnostunut kokeilemaan hellempää puhdistusta kunhan omat vaahtoputsarini loppuvat. 🙂

 29. Laurasofiaxx

  Oii mikä arvonta! En voi kyllä tarpeeksi ylistää kuinka paljon ihoni kunto muuttui tilattuani Personal beauty guiden, etenkin kun aluksi olin hieman skeptinen voiko luonnonkosmetiikka oikeasti parantaa pahan akneihoni. Vaikka luonnonkosmetiikkaan vaihto verotti lompakkoa ihan ”mukavasti”, oli ihon paraneminen ihan kaiken sen arvoista! Blogistasi saa myös ihan loistavia vinkkejä liittyen ihan yleiseen hyvinvointiinkin, päivä piristyy kertaheitolla, kiitos siitä!

 30. Aina kun mietin jonkun uuden ihonhoitotuotteen ostoa, tulen ensimmäisenä etsimään täältä vinkkejä, aina avun täältä löytäen. Itse olen jo kääntynyt lähes totaalisesti luonnonkosmetiikkan käyttäjäksi ja yritän jatkuvasti käännyttää myös muita ja ohjaan heidät aina ensin tähän blogiin. Kiitos siis tästä blogista, joka aiheuttaa välillä myös suunnatonta rahanmenoa 🙂

 31. Salla-Maaria

  Kiitoksia ihanasta blogista! Vitsi mitkä muistot tästä tulevat mieleen, olen löytänyt Moments-blogin aaaaaaaaikoja sitten (ei siitä kyllä varmaan nyt niin kauan ole – vuosia kuitenkin!), kun etsin raakaruokaohjeita. Sinulla oli postaussarja idealla ”raakaruokaa for dummies” ja toteutinkin sen tarkasti ohjeitasi noudattaen 🙂 Ei musta tullut raakaruokailijaa, mutta tietynlainen lempeys ja kunnioitus omaa itseään kohtaan tuosta kahden viikon kokeilusta jäi… Olen mielenkiinnolla seurannut vaiheitasi, ja ehkä isoin asia, mitä olen blogistasi ammentanut (ihanien kauneusvinkkien lisäksi) on lempeys itseään kohtaan. Asioille pitää antaa aikaa. Näin olen tehnyt eikä hetkeäkään ole kaduttanut. Kiitos sinulle siis kaikista näistä vuosista, lukijasi olen jatkossakin. Ihanaa kesää!

 32. Päivi

  Blogi löytyi tänä keväänä, jolloin aloin käyttää luonnonkosmetiikkaa ja löysin myös joogan maailmaani. Varmaankin googletin ja blogi ilmestyi jostain..en tarkemmin muista. Näin 50-kymppisenäkin luen mielelläni kirjoituksiasi ja olen saanut sieltä vinkkejä ja vahvistusta siihen, että olen valinnut oikean tien. Joskus tuntuu siltä, että kauneuden ja hyvinvoinnin lisäksi kyse on myös filosofiasta ja uudesta elämänkatsomuksesta. Kiitos sinulle.

 33. Sandra

  Heippa,
  Olen seurannut blogiasi aivan alusta asti. Myös vanhaa blogiasi seurasin ja sen innoittamana kävin Sinun luonasi meikissä Mannerheimintiellä 2012 ja ihanan meikin teitkin minulle. Sen jälkeen aloin käyttämään luonnonkosmetiikkaa ja paluuta ei ole markettikosmetiikkaan. Sarjat ovat vain vaihtuneet mutta rakkaus luonnonkosmetiikkaan pysyy ikuisesti 🙂
  Sinun blogisi on aivan ihana ja sieltä saan valtavasti inspiraatiota niin elämääni kuin luonnonkosmetiikkaan ja ihania tuotesuosituksia 🙂 Kiitos paljon 🙂
  Kirjaasi odotan innolla ja sen ostan heti 🙂

 34. Helinää

  Olen seurannut blogejasi Moments’sta lähtien ja olen jäänyt kaipaamaan reseptejäsi, kaikkia kokeilemaani kun en tajunnut kirjoittaa ylös 🙁 Olen saanut meikeissä ja ihonhoidossa hyviä vinkkejä. Uusia tuttavuuksia joita en olisi tietänyt olemassa olevankaan. Ihanaa kun olet olemassa, sillä juttujasi on ilo lukea ja katsella!

 35. Hanna

  1. Tehtävä suoritettu, toivottavasti siinä onnistuen. Enpä ole tuota newsletter-kohtaa aiemmin huomioinutkaan.

  2. Olen enemmän ja vähemmän seurannut blogiasi Joliesta asti. Sitä en muista, mistä blogiisi löysin, mutta todennäköisesti googlettamalla iho-ongelmista ja/tai luonnonkosmetiikasta. Sillon tilasin ensimmäisiä luonnonkosmetiikan meikkejä Joliesta blogin lueskelun jälkeen.

  Olen paininut pitkään hormonaalisten iho-ongelmien kanssa, joka on yhtä aikaa ollut rasvaisen epäpuhdas ja kiristävän kuiva. blogisi ansiosta olen saanut talvi -ihonhoidon kuntoon ja ikävä kiristys ja kuivuus on poissa. Tällä hetkellä iholleni on kokeilussa moringa-öljy, josta lueskelin öljyihin paneutuvassa postauksessa. Olen alusta lähtien tykännyt blogisi kerronnasta, omakohtaisista kokemuksista ja loistavista vinkeistä. Myös hehkuvaa olemustasi on mukava katsella ja ajatusmaailmasikin tuntuu olevan kohdallaan.
  Inspiroidun blogistasi valtavasti ja olen saanut apua tuotevalinnoissa ja iho-ongelmissa. Kiitos paljon!

 36. Tiinasilja

  Olen seurannut blogia ihan sen alusta alkaen. Harvoin tulee kommentoitua mutta nautin ja saan innostusta jokaisesta kirjoituksestasi.
  Blogisi on saanut minut vaihtamaan kosmetiikkaani pikkuhiljaa tavallisesta luonnonkosmetiikkaan. Kaikkea muutakin on elämässäni tällä hetkellä liikkeellä: olen alkanut jättää kaikkea ylimääräistä pois. Haluan kaiken sen vähän mitä jäljelle jää, olevan elämänlaatua parantavaa. Kosmetiikka on just nyt yksi osa-alue joka on muutoksen kourissa.
  Katsotaan 🙂

  Paljon onnea blogille ja blogittarelle! Toivottavasti saamme lukea juttujasi vielä pitkään.

 37. Suvi

  Löysin blogisi jo hieman ennen Jolien perustamista. Sinun innoittamana olen siirtynyt pikkuhiljaa kokonaan luonnonkosmetiikan versioihin ihonhoidossa ja meikkaamisessa. Varsinkin meikkausopastuksista olen pitänyt ja olenkin uskaltanut kokeilla uudenlaisia lookeja niiden avulla. Kiitos!

 38. Nina

  Miten upea arvonta! Ja synttärionnea!
  Olen seurannut blogiasi aina Jolien perustamisesta lähtien. Pikkuhiljaa silloin siirryin itsekin sitten täysin luonnonkosmetiikan käyttäjäksi. Aina kun kaipaan uutta tuotetta tsekkaan sinun arvostelut ja kokemukset siitä. Olen Jolien vakkari asiakas, sekä kivijalassa, spassa että verkkokaupassa. Viimeisin tilaus odottaa postissa parhaillaan ja siellä odottaa suosittelemasi Neils Yard remedies yö voide setti. Eli tärppisi otan aina muistiin ja kun on uudelle tuotteelle tarvetta, palaan niihin:) Kiitos!

 39. Tarja

  Olen seurannut blogiasi ja kirjoituksiasi ehkä noin kolmen vuoden ajan. Vannoutuneena luonnonkosmetiikan suurkuluttajana ja varsinkin itselleni uusien tuotteiden ja tuotesarjojen kohdalla tykkään lukea toisten kokemuksia ja arvioita kyseisistä tuotteista ennen kuin teen ostopäätöksen. Katjan asiantuntemukseen luotan todella paljon. Katjan blogi on kokonaisuudessaan äärrimmäisen ihastuttava, kauniit kuvitukset ja teksti täyttä asiaa.

 40. Haaveilen ja huokailen näitä ihania kuvia ja lämminhenkisiä postauksia. Kauneuden suhteen olen ihan käsi, mutta upeat kuvat tarjoilevat sellaisia elämyksiä, että lähtee järki <3

 41. Merja K

  Tulin blogisi lukijaksi Jolien kautta. Kiinnostuin laadukkaista luonnonkosmetiikkatuotteista kirjoitustesi perusteella ja nyt olen lähes kokonaan siirtynyt luonnonkosmetiikkaan. Iho jaksaa hyvin. Kiinnostavien vinkkiesi ja suositusten avulla olen välttänyt virheostoksia, täällä Savossa asuessani joudun turvautumaan nettikauppoihin ja postiin. Blogistasi kiinnosti tyylisi kirjoittaa ja ”oman elämäsi rottakoe” olen itsekin jonkinlaisessa murrosvaiheessa joten tämä osuu minuun ja valaa luottamusta tulevaan vaikka olen luopumassa ns. eläkevirasta jne. Kuvasi ovat upeita! Kiitos Myös Kirsi Hallan tulkinnoista, kuvaavat yllättävän osuvasti ajankuvia.
  Olisi ihanaa voittaa tämä, siitä riittäisi oman elämänsä ruuhkavuosissa kamppailevalle pikkusiskollekin.
  Kiittäen ja onnea matkaan!

 42. Hottentotti

  Kiitos ihanasta blogista 🙂 Olen seurannut Jolien blogeja melkein alusta asti ja sieltä siirryin myös seuraamaan tätä nykyistä blogiasi. Kirjoituksista olen saanut paljon vinkkejä luonnonkosmetiikkaan ja ihonhoitoon, viimeisimpänä hurahdin öljypuhdistukseen 😀 Aurinkoista kesän jatkoa sinulle!

 43. Marja

  Hei Katja,

  Kirsi Halla-Seppälä minut tänne ”heitti”. Keho ja mieli ovat yhtä. Nykyisin käytän pääasiallisesti luomukosmetiikkaa – sen mitä käytän. Vihertyminen näkyy myös ruokavaliomuutoksen myötä. Syömisestäkin on tullut ”intuitiivista”, ei ole pakkoja tai dogmeja, mutta aika ”vihreäksi” on mennyt (roppakaupalla hortaa ja muita antimia puhtaasta luonnostamme) – ja tulokset näkyy (mieli, keho, energia). Mielenkiinnolla odotan, mitä sinä seuraavaksi keksit – ja tietysti palkintopakettia 🙂

 44. sanni

  Löysin luonnonkosmetiikan kun olin jo oikeastaan luovuttanut atooppisen ihoni kanssa parisen vuotta sitten. Joka talvi kortisoni-rasvaa naamaan, koska mikään muu ei auttanut. Kortisonikin auttoi vain sen hetken ja ihottuma palasi. Viime talvi oli ensimmäinen ilman kortisonia, kiitos luonnonkosmetiikan ja blogisi! Täältä olen löytänyt monet vinkit kun olen hakenut jotain tiettyä tuotetta. Postaus joka käsitteli Marikon atooppista ihoa toi muistot mieleen, kuinka kivuliaalta välillä ihottuma tuntuikaan, joten olen kiitollinen ettei tarvitse enää kärsiä. Kiitos ihanasta blogista! On ihana seurata kun toteutat unelmiasi, niin minäkin teen ja olen huomannut saman: kun teet asioita sydämellä, elämä kantaa ja johdattelee tilanteisiin joista ei osannut ennen edes haaveilla. <3

 45. Maiju

  Löysin blogisi vajaa vuosi sitten, kun etsin tietoa luonnonkosmetiikasta ja sen käytön eduista. Tutustuin sinuun tarkemmin ja huomasin, että tämän blogin tietoon voi luottaa, sillä kirjoittaja on ammattilainen. Se on minulle tärkeää, sillä en halua oppia luonnonkosmetiikasta jotain, mikä ei olekaan totta. Blogi on auttanut minua valitsemaan hyviä ja itselleni sopivia tuotteita sekä löytämään mainion suomalaisen nettikaupan, josta luonnonkosmetiikkaa on edullista ja helppo ostaa. Seuraan blogiasi säännöllisesti, en ehkä päivittäin, mutta viikoittain. Tuottamasi teksti on helppolukuista ja siinä ei ole kirjoitusvirheitä, myös kuvat miellyttävät silmää. Viihdyn blogisi parissa mainiosti ja se on kiva tietopaketti.

 46. Minttu

  Yhtään en muista miten olen blogisi löytänyt mutta sen myötä olen siirtynyt lähes täysin käyttämään luonnonkosmetiikkaa ja seuraan mielenkiinnolla testejäsi ja arvioitasi tuotteista. On todella innoittavaa, kun joku on oikeasti innostunut asiastaan ja haluaa jakaa sen vielä muiden kanssa!

 47. Anna

  Sain aikuisiän aknen ikävät arvet ja muut ihon ongelmat kuriin, kun vaihdoin puhdistusgeelit ja -vaahdot maitoihin ja öljyihin. Vaihdoin myös kasvoveden hellävaraiseen, ja aloin käyttämään AHA-kuorintoja. Iho voi paremmin kuin koskaan! Lisäksi sitä tekee myös mieli pestä, koska maidot ja öljyt tuntuvat niin miellyttäviltä iholla. Kiitos!

 48. Hanna

  Niin kuin moni muukin, olen seurannut kirjoituksiasi Jolien ajoista alkaen. Ja siitä asti olen ollut häkeltynyt, että joku jakaa valtavaa asiantuntemustaan meidän muiden iloksi ihan ilmaiseksi, ja vielä visuaalisesti kauniissa muodossa!

  Itselleni käänteentekevää on ollut hedelmähappo-herätys, jonka olen sinulta saanut. Ihoni on aina ollut enemmän tai vähemmän hankala ja epäpuhdas, mutta suositustesi avulla olen saanut sen hyvään tasapainoon. Olen ollut luonnonkosmetiikasta kiinnostunut jo yli 10 vuotta, mutta asiantuntevien suositusten puutteessa oikeiden tuotteiden ja käyttötapojen löytäminen ei ole aina onnistunut. Tilailin jo vuosikausia sitten Strawberrynetistä mm. Juice Beautyn ja Sukin tuotteita, mutta rakkaus jäi syttymättä väärien käyttötapojen vuoksi. Nyt kun olen rakastunut samojen sarjojen tuotteisiin toden teolla, se on suurelta osalta ammattitaitosi ansiota. Enkä tarkoita vain tuotesuosituksia, vaan ennen kaikkea sitä, että olet opettanut ymmärtämään, miksi suosittelet tiettyjä tuotteita ja miten niistä saa parhaimmat tehot irti.

  Siis iso kiitos sinulle ihan uudenlaisesta bloggaamisen tavasta! Blogisi on minulle käytännössä ainoa blogi, jota säännöllisesti seuraan.

 49. siru

  Voi sitä onnenpekkaa, joka tuon kaiken voittaa <3 Tätä blogia olen seurannut alusta asti, edellistä pikkuisen matkaa. Löysin sinne muistaakseni Jolien kautta. Vai jonkun joogajutun? Tykkään erityisesti joogapohdinnoista, musta tuntuu, että olet ymärtänyt jotain todella tärkeää astangan olemuksesta. Siitä mitä on jooga ja miten siitä tulee osa sinua, sinä et suorita sitä. Pistää miettimään omaa suorittamistaan kaikessa. 😀 Ihania kosmetiikkajuttuja myös, tekee monesti tiukkaa pysyä niissä omissa lemppareissa. Mitä jos se uusi on vielä parempi?

 50. minna

  Olen seurannut blogielämääsi jo Momentsista lähtien. Nautin erityisesti tämän nykyisen blogisi ulkoasusta, valovoimaisesta kauneudesta joka toistuu kuvissa ja ammattimaisesta kauneusalan tekstistä. Blogisi ansiosta olen löytänyt Sukin tuotteet, joita rakastan. Jatkossa aion kokeilla May Lindströmiä ja Tata Harperia. Blogissasi kulkevat käsi kädessä sekä henkinen että fyysinen hyvinvointi sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti.
  Postauksesi hotellihaaveista osui sellaiseen ajankohtaan, jolloin itsekin haaveilin edes vuorokauden pakoretkestä hotellin uumeniin, jossa voisin rentoutua häiriöttä, kietoutuen valtavaan kylpytakkiin ja vain olla. Kirjoituksesi muistutti (ja muistuttaa yhä!), että sen pakohetken voi saada myös omassa kotona. 🙂

 51. Katja H

  Blogi löytyi jooga- ja FB-kaveruuden myötä suunnilleen juuri vuosi sitten. Elämänmuutostasi on ollut ihana seurata, saada siitä inspiraatiota (ja ehkä vähän rohkeuttakin) myös oman elämän hienosäätöihin. Kaupanpäällisiksi tulleet luonnonkosmetiikka- ja kauneudenhoitovinkit ovat saaneet olemaan itselle armollisempi: on ihan OK hoivata ja helliä itseään – hyvin ja laadukkaasti ja saada siitä iloa.

 52. Kam

  Blogisi on kulkenut mukana lukulistallani Jolien ajoista lähtien, sinne taisin päätyä alun perin Kemikaalikocktailin vinkkaamana. Olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa vuosia, ja kosmetiikkaosastolla blogisi onkin erinomainen keino päivittää kaavoihinsa kangistuvan henkilön peilikaapin sisältöä edes silloin tällöin. Kosmetiikka- ja kauneusjutut eivät kuitenkaan ole niitä kirjoituksia, joiden vuoksi palaan blogiisi yhä uudelleen (niin ihania kuin ne ovatkin!).

  Käyn parhaillaan läpi elämänvaihetta, jossa olen saavuttanut paljon ja lyhyessä ajassa. Vaikka olen onnellinen ja kiitollinen kaikesta ympärilläni, en ole ihan vakuuttunut siitä, että haluan elämältäni juuri näitä asioita. Olen kenties jättänyt kuuntelematta intuitiotani silloin, kun sille olisi pitänyt antaa aikaa ja ymmärtäväisyyttä. Ehkäpä juuri siksi olen taipuvainen syventymään aina niihin teksteihisi, joissa käsittelet omaa elämääsi. Ihailen tapaasi suhtautua itseesi suurella ymmärtäväisyydellä ja rakastavasti silloinkin, kun asiat menevät päin seinää. Teksteistäsi kuultaa läpi rohkeus ja sallivuus itseäsi kohtaan, ja hitto, siitä jos jostain kun saisi itsekin kiinni. Kiitos siis kaikesta, mitä olet antanut lukijoillesi! Hurjasti onnea blogille ja tulevalle kirjalle.

 53. jennip

  Meillä on hyvin samanlaiset kiinnostuksen kohteet – luonnonkosmetiikan lisäksi jooga ja hyvä ruoka 🙂 Itselläni on myös ollut menossa aikamoinen muutosvaihe jo pidemmän aikaa useammallakin elämän osa-alueella, ja pajon on kysymysmerkkejä edelleen… Siksi on ollut mielenkiintoista ja ajoittain ”lohduttavaakin” lukea avoimia kirjoituksia omasta prosessistasi kaikkine puolineen. Olen seurannut kirjoituksiasi jo useamman vuoden ajan.
  Kosmetiikkahankintoja on tullut tehtyä lukuisia tämän blogin innoittamana, ensimmäisenä tulee mieleen hedelmähapponaamio (Juice beautyn Green apple sensitive sopii jopa atooppiselle iholleni) ja ihanat luksustuotteet kuten Kahina ja Tata Harper.

  Ps. Romppu on kyllä ihana! 🙂

 54. Pia

  Etsin ratkaisua iho-ongelmiin ja päädyin jostakin Jolien sivuille ja sieltä sinun blogiisi (tätä blogia olen lukenut alusta alkaen, kirjoituksiisi on aina ihana palata uudestaan). Luontaisesta ihonhoidosta ja ehostuksesta janoan lisää ja aina vain lisää tietoa. Intohimoni on kaikki mitä tuotteet sisältää, miten toimivat…..ihonhoitorutiineissani ei koskaan voisi olla liian montaa purkkia. Sinulta olen oppinut mielettömän määrän lisää ja olen siitä hyvin onnellinen….öljyt ovat ihan parasta! Säästän ja säästän, jotta saisin haaveilevani purkit päivittäiseen peruskäyttöön. Seerumi, naamio, puhdistusta ja voidetta vielä uupuu 🙂 Kun saan kokoon päivittäis / viikottais purkit, voin alkaa säästämään useampaan purkkiin. Ihonhoito niin kasvojen kuin vartalonkin on minulle mielentyyneyttä, hyvinvointia, rauhaa….kaikkea mikä tekee elämästäni kaunista. Rakastan tätä niin, aromaterapian ja tuoksujen tuomaa nautintoa. Kiitos tästä blogista, olen oppinut paljon. Olet edelläkävijä Suomessa ja odotan niin kirjasi ilmestymistä.
  ps. haaveilen myös, että jonakin päivänä pääsisin konkreettisesti ihoanalyysiin ym … toivottavasti sellainen ”vastaanotto” on sinun haaveissasi 🙂

 55. Susanna

  Olen sivusta seurannut elämääsi yhteisestä joogaharrastuksesta alkaen. Vaikkei sen tiimoilta enää nähdä, niin ilo seurata sitä, kuinka toteutat omia unelmiasi ja elät sitä elämää, joka tuntuu hyvältä juuri sinusta! Ihailen rohkeuttasi!! Ja ei se suloinen kissakaan haittaa

 56. Eena

  Jolien kautta löysin blogisi ja kauan oon seurannut. Sinulla on Rautanen ammattitaito antaa asiantuntemusta luonnon kosmetiikan ihanuuksista.sekä visuaalisesti kaunis ja inspiroiva blogi. Se että jollekin antaa sydämensä on hienoa ja silloin se voima ja energia tavoittaa muutkin. Se inspiroi ja voimauttaa ! Sun suosituksia vinkkejä ja arvosteluja luen ekaksi kun teen tuotevalintoja joten lujaa luottoa tuot monille varmasti. Kosmetiikka asioista oon saanut paljon tietoa näppärässä tiivistetyssä paketissa. Kiitos että olet ja jaat osaamistasi!

 57. Mirva

  Blogiasi olen seurannut Jolien ajoista asti. Kasvovesiin olen hurahtanut ansiostasi, kuten myös olen viime aikoina ymmärtänyt kasvojen puhdistuksen tärkeyden. Itse käytän vain luonnonkosmetiikka,siihen on minulla jokseenkin intohimoinen asenne ja luotan kovin tuotearvosteluihisi. Synttäripalkinnon haluaisin oikein epätoivoisesti!:)

 58. Heidi

  Hei!
  Ja kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogistasi. Olen seurannut blogia vuoden alusta alkaen ja löysin sen Kauneus ja terveys -lehden sivujen kautta. Tähän saakka olen vielä melko vähän kokeillut ja käyttänyt luonnonkosmetiikkaa, johtuen siitä, että niistä on yksinkertaisesti ollut hyvin vähän tietoa saatavilla, enkä myöskään ole löytänyt hyviä suosituksia erilaisista tuotteista. Niinpä olikin ihanaa törmätä blogiisi ja saada arvokasta tietoa nimenomaan luonnonkosmetiikkaan liittyen. Olenkin jo löytänyt pari hyvää juttua blogisi kautta. 🙂 – Ihana muistoni blogista liittyykin siis juuri tähän asiaan. Tykkään muutenkin tosi paljon blogistasi. Todella huomaa, että sitä tehdään suurella intohimolla ja rakkaudesta aiheeseen. Mukavaa kesää. t.Heidi

 59. Heta

  Löysin blogiin, kun huomasin olevani sittenkin allerginen jollekin kosmetiikassa käytettäville aineille ja samaan aikaan oli vaikeuksia löytää sopivaa kasvovoidetta pintakuiville poskille ja sekaiholleni.

  Blogin avulla olen löytänyt kasvovedellä lutraamisen ja öljyputsarit ja ihossa on tapahtumassa muutos.

 60. Sari

  Olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa jo vuosia. Nyt vasta muutama kuukausi takaperin törmäsin blogiisi. Olen selaillut vanhoja kirjoituksia ja saanut paljon vinkkejä ihonhoitoon ja tuotteisiin. Vaikka olen paljon luonnonkosmetiikkatuotteita vuosien varrella käyttänyt, niin silti parasta mitä blogistasi irti saan, on asiantuntemus. En osaa itse arvioida tuotteiden vaikuttavia ainesosia tai hoksata että miten niitä parhaiten käytetään ja missä järjestyksessä. Blogiasi on ollut ilo lueskella ja odotankin jo uusia postauksia innolla.

 61. Eeva

  Aloin lukea blogiasi joskus vähän ennen Jolien perustamista, milloin se sitten olikaan. 🙂 Luulen, että löysin blogisi luonnonkosmetiikka-surffailun tuloksena, olen ollut jo pidempään kiinnostunut luonnollisemmista purnukoista. Suurin osa käyttämistäni tuotteista onkin luonnonkosmetiikkaa, vaikka löytyy joukosta vielä jokunen apteekkituotekin. Hullaannun usein kaikista ihansita tuotteista, joita esittelet, joskus jopa siinä määrin, että unohdan ihonin olevan varsin herkkä. Kaikkia uusia kokeiluja ei kannata testata ainakaan samaan aikaan. 😉 Käytin teininä aina kasvovettä, mutta sittemmin se jäi pois rutiineistani. Sinä ja blogisi olette kuitenkin tuoneet kasvovedet takaisin elämääni, ja hyvä niin! 🙂

 62. jonsku

  Etsin muutama vuosi sitten tietoa netistä luonnonmukaisemmista hiusväreistä ja päädyin sitä kautta blogiisi. Värjäsinkin sitten hiukseni samalla Santen tuotteella, josta blogissasi puhuit ja hyvät tuli! Sen jälkeen olen lähes kokonaan siirtynyt luonnonkosmetiikan tuotteisiin ja käynyt blogissasi katsomassa vinkkejä siihen liittyen. Kiitos sinulle blogistasi!

 63. Pilvi

  Olen kauan seurannut blogiasi. Aloin lukemaan kirjoituksiasi, kun kirjoitit Momentsia. Odotan aina innolla uusia juttujasi. Blogisi on ihana!

 64. Johanna

  Olen lukenut kirjoituksiasi Jolien perustamisesta lähtien. Eniten kiinnostavat tuotepostaukset ja arvostelut, lisäksi kuvasi ovat aina niin kauniita ja iloa silmälle etä luen aina myös muu-aiheiset kirjoituksesi 🙂

 65. Sini

  Löysin blogisi vuoden vaihteessa ja itseasiassa juuri kirjoitustesi ansiosta vaihdoin keväällä kokonaan luonnonkosmetiikkaan. Mahtava tunne kun huomasi ihossa eron. En olisi ikinä hurahtanut näin paljon ilman ihanaa blogiasi. Olen lukenut täältä vinkkejä ja ohjeita lähes päivittäin ihoni hoitoon. Nykyään tuntuukin, että osa palkasta menee suoraan kosmetiikkapurnukoihin joka kuukausi.x) Tästä blogistasi innostuneena sain myös oman äitini innostumaan luonnonkosmetiikasta. Kiitos kaikista hyvistä vinkeistä<3 Olet pelastanut niillä erittäin monet päivät.

 66. Minä olen seurannut sun blogia Moments-ajoista lähtien 🙂 Erityismuisto on ehkä kohdallani melko ympäripyöreä: että käyt läpi ja esittelet ja arvioit ihan mielettömän hyviä merkkejä joihin ei muuten varmaan tutustuisi – niistä on monta tarttunut matkaan. Erityiskiitos BB-voiteiden arvioinnista ja esittelystä 😉 Patyka on ollut varmaan itselle suurin löytö blogeistasi (joskin tällä hetkellä liian kova pala kukkarolle – käytän ajat sitten ostetun Huile Absoluen rippeitä säästellen ja vaalien), Supermoodiin olen myös ihastunut sun blogisi kautta 🙂
  Olen ollut avoin luonnonkosmetiikalle aina, mutta blogisi kautta positiivinen asenne on vahvistunut ja tsekkaan aina valikoimat luonnonkosmetiikan puolella ensin, jos on tarve uudelle tuotteelle. Varmaan sekin vaikuttaa että blogisi kautta on ehkä löytynyt ne ”paremmat merkit” – herkkäihoisena pitää aika olla vähän varovainen.

  Kiitos ja jatka samaan malliin 🙂 :*

 67. juulia

  Aloitin blogisi seuraamisen jo paljon ennen Jolien perustamista. Aluksi innostuin raakaruoasta ja sitä kautta löysin luonnonkosmetiikan ja sinun blogisi. Uudet kosmetiikkapurnukkani perustuvat lähes aina suosituksiisi. (Mielestäni on hölmöä sanoa, ettei opiskelijalla olisi varaa laadukkaaseen luonnonkosmetiikkaan. Toiset käyttävät rahansa illanviettoihin tai vaatteisiin, minä panostan kosmetiikkaan ja ruokaan.)Luonnonkosmetiikkaan siirtymisen lisäksi joogasta on tullut rakas harrastukseni -sinun ansiostasi. Olet tuonut minulle paljon iloa ja loistavia vinkkejä, kiitos siitä!

 68. SariKo

  Seuraamiani blogeja oli taannoin reilut pari tusinaa. Vähitellen niiden seuraaminen alkoi ahdistaa ja aloin karsia niihin, joita oikeasti haluan seurata ja joista on todellista iloa ja hyötyä. Sinun blogisi jäi tähän säilytettävien harvalukuiseen joukkoon.
  Noin 5 vuotta kestäneen luonnonkosmetiikkaseikkailun aikana vinkeistäsi on ollut suunnattoman paljon hyötyä. Jo ennen tätä blogia tutustuin ranskalaiseen herkkukosmetiikkaan avullasi mutta tämä nimenomainen blogi on vuoden sisällä tuonut lisää hyvää. Sinulta olen bongannut muutaman suihkutettavan kasvovedenErityisesti taistelu hormoni-ihon kanssa on saanut lisävarusteita ja edullisempien tuotteiden esittelyt ovat tuoneet kaappiin muutaman vakiopurnukan. Tata Harperin puhdistusöljy ei ollut hankinta edullisemmasta päästä mutta kannattava. Vielä musliiniliina on kauppalistalla, kun syksyä ja talvea kohti mennään.
  Kiitos kaikenlaisista kauneus ja hyvinvointivinkeistä. Aika usein niihin tartun ja harvoin petyn. Uskon ja luotan sanoihisi. Ja ainakin minun ruudulleni välittyy blogin kautta tuo toivomasi keveys ja hyvä tunne. Sen myötä joskus itsekin mietin, kuinka paljon elämässä pitää oikeastaan suorittaa ja missä määrin ilo ja irti päästäminen ovat läsnä. Toistaiseksi ajatuksen tasolla enemmän. Kiitos!

 69. Maria

  Kiitos oikein hyvästä ja kauniista blogista. Täältä (ja aiemmasta blogistasi) olen saanut monia hyödyllisiä vinkkejä ja neuvoja ihonhoitoon, meikkaukseen ja sopivien tuotteiden valintaan. Ehkä käänteentekevin käytännön vinkki omassa ihonhoidossani on ollut hedelmähappojen löytäminen ja käyttöönotto, kiitos täysin sinun. Olet todella inspiroiva ihminen, ja jokaisesta vierailusta blogissasi saa poikkeuksetta ripauksen ihanuutta omaan päivään. Kiitos. <3

 70. Jennie

  Joo, mä kommentoin sitä Insta-kuvaa 🙂 Mutta tuosta samasta kommentista lähti minulla ihan samat ajatusjuoksut, liika on liikaa.. ja kun luin Genuine Glow blogistin ihonhoitorituaalista niin hän käyttää aika pitkälti samoja tuotteita koko ajan, käsitin, että myös hän ilmeisesti rajoittaa uutuuksien vastaanottoa. Ja jos iho reagoi herkästi niin jatkuva kokeilurumba on varmasti aika stressaavaa mielelle ja iholle. Minusta tuo on viisautta!
  Silloin kun aloin kiinnostua luonnonkosmetiikasti niin jotain kautta sitten päädyin tänne, tiesin, että olit Joliessa ollut, mutta et ollut kovin tuttu hahmo silti 🙂 Ekan kerran jälkeen palasin tänne aina uudelleen, koska minua kiinnostaa myös monet muut asiat joista olet kirjoittanut. Mutta kukaan ei ole varmaan saanut minua ymmärtämään ihonhoidosta niin paljoa kuin sinä <3 Kiitos! Omassa ihossani on vielä työnsarkaa, mutta monet neuvot ovat olleet käänteen tekeviä. Uskon myös, että yksi syy ihoni huonoon kuntoon on se, että näin universumi johdatti minut luonnonkosmetiikan pariin, minusta koko jutulla on isompi merkitys kuin pelkästään henkilökohtaisella tasolla. Neal's Yard muistot ja kirjoituksen tässä blogissa on ehkä tärkeimpiä, koska merkki on ihan hirmu lähellä omaa sydäntäni, minulla on syntynyt joku tunneside siihen. Ei mulle tuu mitään yksittäisiä muistoja nyt tähän hätään, enemmän on kiva muistella kokonaisuutta <3 Onnea ja runsautta! Ja mahtavaa rohkeutta!

 71. HeidiS

  Olen seurannut kirjoituksiasi jos sieltä Jolien perustamisen alusta. Seurasin aktiivisesti vanhaa blogiasi ja siitä sitten jatkoin tänne uuteen. Olen saanut lukemattoman määrän hyviä vinkkejä ja tuotesuosituksista on tullut monista omia helmiä peilikaappiini. Uusin suosikkini on, kiitos sinun blogin, musliiniliina, jota ilman en enää voisi elää! Aivan uskomattoman inspiroiva, tietoa täynä oleva ja kaunis blogi! Kiitos!!

 72. Flo

  olen lukenut blogiasi ihan sen alkutaipaleista lähtien, ja oman ihoni tuhkimotarina on lähes täysin ansiotasi!
  Hormonallisesti oikutteleva iho löysi luonnonkosmetiikan, Jolien, ihoöljyt, kasvovedet ja seerumit! Ihoöljyt ovat ehkä itselleni olleet se mullistavin juttu, ja se KOSTEUTUS!
  Ihoni rokkaa nykyään aikasmoisesti, superrrrrrrriso kiitos Sinulle Katja, teet huikean tärkeää työtä ja kauniisti!

  Pus!

 73. Martsu

  Tänä kesänä vasta eksyin blogiisi (muistaakseni jonkun fb:n luonnonkosmetiikkasivuston linkin kautta) ja se olikin rakkautta ensi silmäyksellä. Muistoista en vielä osaa sanoa, mutta jokainen postaus on ilo lukea ja tuntuu mahtavalta kun joku on niin syventynyt asioihin, jotka itseänikin kiinnostaa. Minulle ns. vihreä elämäntapa, luonto, ja henkinen hyvinvointi on kaiken perusta. Koska olen myös äärimmäisen eläinrakas, Romppu-kissan kuvat ja videot lämmittävät sydäntä :). Luonnonkosmetiikkaa olen suosinut jo vuosia ja paras ihonhoitovinkki tähän mennessä oli se, että kasvoöljyt tarvitsevat kasvoveden alle imeytyäkseen ja vaikuttaakseen parhaalla mahdollisella tavalla. Kiitos ihanasta blogista ja jatka samaan malliin meidän lukijoiden iloksi. <3

 74. Katja

  Oon kulkenu matkassasi näitten ruutujen takana moments-blogisi alkuajoista lähtien. Oon kokeillu siun raakaruokareseptejä, saanut siun joogainnostuksesta lisäpotkua omaani, kulkenut melko samankaltaista matkaa täällä omassa elämässäni koskaan kuitenkaan kommentoimatta blogiisi. Ehkä suurimpana oon saanu sulta uskoa ja luottamusta itseeni, ja siihen että kyllä elämä kantaa. Kiitos siitä ja näistä menneistä vuosista! 🙂

  Kaimasi Katja

 75. Heli

  Kerro kommenttiboksissa joku ihana muisto blogista. Miten olet löytänyt blogini ja kuinka kauan olet sitä seurannut? Oletko saanut jonkun todella käänteentekevän ihonhoitovinkin täältä tai siirtynyt kenties blogin innoittamana luonnonkosmetiikkaan?

  Oih, mikä häkellyttävän ihana paketti! Ihan huokailin listaa lukiessani. Olen ollut mukana jo useamman vuoden. Momentsin aikoina löysin blogisi sattumalta raakaruokareseptien tiimoilta. Kävin silloin harvakseltaan selailemassa inspiraatiota monipuolisempaan ruokavaioon. Pikkuhiljaa minusta on alkanut tulla säännöllisempi kävijä, ja on ollut hienoa seurata matkaasi Jolien kautta tänne. Ihailen rohkeuttasi hypätä rutiineista, jos ne eivät tee onnelliseksi, sekä seurata intuitiota ja unelmia. Nykyään käyn blogissasi lähestuloon päivittäin. Olen saanut täältä valtavasti hyviä vinkkejä ihonhoitoon liittyen ja tuotearviot ovatkin suurinta herkkuani (kissakuvien lisäksi tietysti 😉 ). Seerumi ja kasvoöljy ovat tulleet ihonhoitorutiineihini jäädäkseen, enkä voisi enää olla ilman. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta ihonhoitoon käyttämäni kosmetiikka on nykyään pääsääntöisesti luonnonkosmetiikkaa. Kiitos ja aurinkoista kesän jatkoa!

  • Heli

   Oho! Liipasinsormi oli liian herkässä ja kommentti lähti ennen aikojaan, muistin tueksi kopioimieni kysymysten kanssa. Noh eipä se haitanne. 🙂

 76. Olen seurannut sinua Katja ihan Jolien alusta asti ja luotan neuvoihisi! Ne tuntuvat punnituilta ja rehellisiltä. Ja ovat myös toimineet minulla, käytän esim. nykyisin AINA sekä seerumia että öljyä. Ikääntyminen ei enää tunnukaan niin pelottavalta 🙂

  Erityisesti pidin vähän aikaa sitten astangapohdinnastasi. Asetelma tuntuu tavallaan tutulta, sillä omassa lajissani pilateksessakin pieni osa porukasta pitäytyy klassisessa, perinteitä kunnioittavassa ja kurinalaisessa tyylissä. Jota loput pitävät vanhanaikaisena ”nykytietämyksen” valossa (koska eivät ymmärrä sen syvyyttä). Huoh. No mutta joo, ehkäpä palautan vielä itsekin aikatauluongelmien takia unohtuneen astangan oheislajikseni! Kiitos inspiraatiosta siis tälläkin alueella 🙂

 77. saara//

  Oih. Lakkasin hengittämästä jo ensimmäisillä sanoilla. Olen seurannut juttujasi jo Jolien ajoilta, mutta jokapäiväisesti vasta tässä blogissa.
  Olen saanut blogistasi valtavasti inspiraatiota, onnea ja lempeyttä. Sairastuin 18-vuotiaana burnoutiin, syömishäiriöön ja masennukseen. Olen kauttasi oppinut rakastamaan kaltoinkohdeltua vartaloani. Kauneudenhoito ei ole enää pelkkä pesu ja rasvaus (usein skippasin nekin). Olen oppinut avullasi hoitamaan itseäni lempeästi ja samalla nautin ja eheydyn kun sivelen iholleni mielettömiä tuoksuja ja supervoimaa luonnosta. Iholleni on palautunut hehku ja peilistä ei katso enää harmaus ja surumielisyys. Tuo paketti olisi Jumalainen lahja, mutta niin on sekin mitä olen jo sinulta saanut. Istun kirjoittamassa tätä kauniin järven rannalla kyyneleet silmissä ja samalla tunnen olevani itsekin kaunis, nyt 25-vuotiaana. Kiitos Katja♥

 78. Saara

  Moi Katja!
  Löysin blogisi vuosia sitten, kun etsin netistä juttuja astangasta. Oli mukavaa lukea joogastasi. Myöhemmin löysin juttujesi avulla luonnonkosmetiikan ihmeelliseen maailmaan ja nyt olen käyttänyt pelkästään sitä jo monta vuotta. Kiitos!

 79. Loikkivapena

  Aloin seuraamaan blogia hieman ennen kuin perustettu Jolien. Olin ollut vähän aikaa jo kiinnostunut luonnonkosmetiikasta ja hieman raakaruoista, ja jotenkin sattumalta löysin blogiisi. Siitä lähtien olen säännöllisesti seuraillut menoa täällä!
  Kun aloin seuraamaan blogia olin vain utelias lukemaan lisää luonnonkosmetiikasta,mutta nykyään suurin osa kosmetiikkatuotteistani ovat luonnollisia! Paras neuvo mikä täältä on jäänyt mieleen on, että rasvoittuvan ihoa täytyy kosteuttaa hyvin! Oma ihoni on kovin rasvoittuvan sorttia, ja käytin ennen rasvoittuvan ihon tuotteita-ja iho oli aivan kamalassa kunnossa. Nyt käytän herkän/kuivan ihon tuotteita ja kyllä paremmalta näyttää!
  Näin luonnonkosmetiikasta sivuten, sinä innostit minut myös joogan pariin! Siitä suuri kiitos ja halaus sinulle 🙂

  Nyt köyhä opiskelija kädet syyhyten odottaa jospa voitto osuisi omalle kohdalle 🙂

  Toivon sinulle oikein aurinkoista loppukesää, ja onnea tulevalle ! Positiivinen energiasi varmasti vetää lisää positiivisia asioita elämääsi 🙂

 80. Outi

  Olen ollut blogilukijasi ihan alusta saakka, jo ennen nykyistä ihanuuttasi. Ja ilolla olen seurannut, mihin tämä blogimatka on sinua vienyt. Luonnonkosmetiikkaa on kulunut käytössäni jo ties kuinka kauan, ja vaikken kaikkia uutuuksia ennätäkään kokeilla, ammennan täältä paljon inspiraatiota myös sille saralle. Ja monella tapaa muutenkin. Kiitos valosta, ilosta ja keveydestä, joka välittyy kirjoitustesi ja kuviesi kautta!

 81. Laura

  Löysin aikanaan Moments blogisi, kun kyllästyin iho-ongelmiini ja etsin netistä neuvoja ihonhoitoon ja ruokavalioon liittyen. Olen seurannut blogiasi siitä asti. Blogistasi olen saanut valtavasti tietoa ihonhoidosta ja innostuin sen myötä myös luonnonkosmetiikasta. Ihoa tulee nykyään hoidettua perusteellisemmin, kun on tullut ymmärrystä, mitä iho tarvitsee voidakseen hyvin. Oma ajatusmaailma on muuttunut siitä, että pelkkä ihon puhdistus ei riitä, vaan se tarvitsee myös kosteutta! Tuotteita onkin nykyään rutkasti enemmän ja olet saanut tartutettua purnukkahulluuden! Itselle uusia tuotteita on ihanaa ostaa kotiin kokeiltavaksi ja ihonhoidosta osaa nykyään nauttia. Blogisi on antanut hyvin paljon! Joogapostaukset lähellä sydäntä ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvät aiheet <3

 82. Marika

  Hei Katja, onnea ! Uskomaton paketti upeita tuotteita:)
  Tutustuin sinuun Jolien alkuajoilta ja odotin aina postauksiasi. Kirjoituksesi kuvineen tuovat minun päivääni toivotun glamour annoksen ja toisinaan kokeilen tuotteita joista kirjoitat. Tuoreimmassa muistissa on neuvosi putsareiden käytöstä ja vaihdoinkin vaahtoavan putsarin lempeämpään kermaisen pehmeään luomu putsariin ja kokeilin lämpimien pyyhkeiden käyttöä puhdistuksen yhteydessä. Ihoni voi hyvin ja näyttää pehmeältä:) Suurimmin on liikuttanut kirjan kirjoittamisesi, ihana kun saat tehdä tuollaisen luovan pysyvän tuotoksen! Kaikkea hyvää ja kaunista henkilökohtaiseen elämääsi.

 83. senja

  Heippa Katja,
  Löysin luonnonkosmetiikkaan tutustuessani sinut ja blogisi/instagrammisi. Ihastuin sinun luonnolliseen kauneuteen ja raikkauteen!
  Vähän reilu vuosi sitten kehoni hormoonitasapaino heitti häränpyllyä ja siitä alkoi epätoivoinen etsintä ihon parantamiseksi.. luin paljon blogeja ja ihmisten kommentteja ja huomasin monen löytäneen aikuisiän iho-ongelmiin apua luonnoskosmetiikasta ja tässä sitä ollaan – iho minulle kauniina ja hyllyissä luonnonkosmetiikkaa.
  Seuraan aina kauniita loihtimuksia luonnollisen näköisiin meikkeihin ja ihailen kauniin kuultavaa ihoasi!
  Kiitos vinkeistä ja suosituksista!
  -Senja

 84. Ulpu

  Voi apua mikä palkinto! Olisi aivan IHANAA, jos onni suosisi. Uutiskirjeesi olen tilannut, mutta postia ei ole tullut.

  Ihon lempeä puhdistaminen on varmasti isoin asia, minkä olen blogistasi saanut. Ja mutenkin ihon ja itsensä kunnioittaminen. Elämän kolhuissa blogisi on ollut ilon lähde ja rauhoittava hetki arkeen. Muutama vuosi on tullut kokeiltua luonnonkosmetiikkaa ja sen käyttö onkin lisääntynyt koko ajan. Sinä ja innostuneisuutesi ovat yksi syy tähän.

  Postaukset Florentinesta ovat jääeet mieleen, hevostyttöjä kun olen itsekin. Ne taisi olla Jolien puolella, mutta kuitenkin. Jolien alusta olen taustalla lueskellut, tuotevinkkisi mielessä painelin I love me-messuille pari vuotta sitten. Silloin ostoslistalla oli Melvitaa ja öljypuhdistuskokeilu alkoikin Melvitan ruusuöljystä. 🙂

  Onnea yksi vuotiaalle ja kiitos ammattitaitosi intensiivisestä jakamisesta, jatka samaan malliin. ♥

 85. Milla

  Ystävän vinkkaamana löysin Momentsiin ja se oli menoa sitten. Luin takautuvasti suurimman osan vanhoista kirjoituksistasi, inspiroiduin ja ihastelin. Kävin meikkiohjauksessasi, jonka myötä meikkausrutiinini- ja tuotteeni mullistuivat kertaheitolla ja ihonhoitovinkit tuoteinfoineen ovat olleet kullan arvoisia! Monet postauksistasi ovat olleet niin hyviä, että palaan niihin uudelleen! Toivottavasti koet bloggaamisen mielekkääksi vielä pitkään 🙂

 86. Maria

  Olen seurannut blogiasi jo aikojen alusta.Joka päivä käyn katsomassa olisiko tullut jotain uutta =D Olen saanut valtavasti iloa kirjoituksistasi sekä tietysti löytänyt loistotuotteita luonnonkosmetiikan maailmasta.Olen itse käyttänyt luonnonkosmetiikkaa jo kymmenen vuoden ajan ja on ihanaa kun olet lukea kokemuksistasi tuotteista mitä olet löytänyt.Ihonhoito ei ole pelkkää pesua ja rasvausta vaan siihen liittyy paljon kaikkea muuta.Kasvovesisuihkeet ja öljyt ovat tulleet rutiineihin jäädäkseen.Ihania uutuuksiakin on tullut kokeiltua jos jonkinlaista.Meikkipostauksista saa myös ihania vinkkejä oman meikin tekoon.Eläinpostaukset ovat myös lähellä sydäntä.Romppu-kissan ihanat kuvat Instagramissa ovat hellyyttäviä ja OIH se kissakuorsaus.Empä ole ennen kuullutkaan että kissat kuorsaavat.Omani vaan kehräävät tyytyväisenä.Toivottavasti löydät Katja tiesi vielä hevosten luokse,koska mikää ei ole ihanampaa kun silkkinen turpa painautuu poskeasi vasten ja puhaltaa hiljaa lämmintä ilmaa kasvoillesi.Olen ollut kohta melkein kolmekymmentävuotta hevosten parissa ja omistan tälläkin hetkellä Aino-hevoseni joka on ollut minulla jo kymmenen vuotta.Mikään ei ole parempaa sielun terapiaa kun hevosten (ja muiden eläinten) kanssa puuhastelu.Silloin voi unohtaa huolet ja murheet.
  Ihana Katja, jatka tätä ihanaa työtäsi pitkään ja ilahduta postauksillasi meitä, jotka ovat löytäneet tiemme ihanaan luonnonkosmetiikan maailmaan <3
  P.s.Uutiskirje pitäisi olla tilattuna vaikka en hetkeen olekaan saanut postiasi…
  P.s.s.Kirjasi on hankintalistalla heti kun se painosta syksyllä ilmestyy =D

 87. tiita

  Kiinnostuin luonnonkosmetiikasta muutamia vuosia sitten, mutta ihastus jäi valjuksi ja ”puolitiehen”. Korvailin pikkuhiljaa synteettisiä purkkejani luonnonmukaisilla. Harmistuin etenkin meikkien kohdalla hutiostoksiin ja palasin luottotuotteisiin ajatuksella, että meikkaan muutenkin vähän ja harvoin. Jolien aikaan olin törmännyt tähän blogiin ja tiedostin sen siirtyneen myös tänne omalle alustalleen.

  Lukijuuteni muuttui, kun vihdoin lopetin e-pillerit: oli pakko alkaa miettiä, mitä naamalle oikein tapahtuu. Luomu tuntui ainoalta vaihtoehdolta ja aloin ahmimaan näitä postauksia. Sain monta uskomattoman hyvää vinkkiä ja ylipäätään paikan internetistä, joka tuntui hyvältä! Enkä ollut uskoa, miten paljon luonnonkosmetiikan kenttä oli kasvanut! Tuotevinkkeihisi voi luottaa ja kuvailujesi avulla purkkimetsässä navigoiminen ei tuntunut lainkaan vaikealta! Lisäksi luonnonkosmetiikassa on oikeasti ihan erillainen fiilis: ylellisyyskin tuntuu ekaa kertaa oikeasti ylelliseltä, ja hifistely hifistelyltä! Kunhan vain kylppärikaappi antaa myöden ja hormoonit hieman tasoittuvat, niin tilaan ehdottomasti itselleni Personal Beauty Guiden.

  Lisäksi tama blogi on selvästi sinun blogisi ja persoonasi tekee siitä entistä ihanamman. Romppu-katti on myös selvästi paras side kick, mitä bloggarille voi toivoa! <3

 88. merikukka

  Olen seuranut blogiasi tosi pitkään. Olen saanut tosi paljon vinkkejä ihonhoitoon. Tärkeimmät vinkit olivat se, ettei epäpuhdasta ihoa saa pestä liikaa, käyttää aha-happoja ja käyttää öljyjä. Nykyään laitan kasvovoiteen ohella erilaisia öljyjä aamuin ja illoin. Ei ole enää hilseileviä poskipäitä ja kiiltävää nenää 😀 Seuraavaksi aion hankkia musliiniliinan ihon puhdistusta varten. Kiitos sinulle kaikista hyvistä vinkeistä!

 89. Riitta S

  En muista miten löysin blogisi, mutta se oli joidenkin raaka-ruokajuttujen kautta. Olen seurannut blogiasi melkein Momentsin alkuajoista saakka. Voin sanoa että blogisi on pääsyy siihen, että aloin käyttämään luonnonkosmetiikkaa.
  En osaa sanoa mitään yksittäistä muistoa blogista, mutta se että olet kuunnellut sisintäsi ja uskaltanut heittäytyä ”tyhjän päälle”, ja vaihtaa suuntaa, etkä ole jäänyt kiinni vanhoihin kuvioihin, vain tutun ja turvallisen ja rahan takia. Blogistasi välittyy aito ja hyvä energia, olet inspiroinut monia. Kirjaa odotellaan innolla! Kiitos hienosta blogista 😀

 90. Mirkka

  No apua mikä arvonta! 🙂 Blogiasi olen seurannut muutaman vuoden, löysin sen muistaakseni Jolien kautta. Yhtä yksittäistä muistoa en osaa nimetä, sen sijaan blogisi ilahduttaa minua useasti kauniisti kirjoitetuilla teksteillä ja kuvilla. Lisäksi olen kauttasi innostunut ja uskaltanut tutustua luonnonkosmetiikkaan. Valikoima on entuudestaan tuntemattomalle laaja, eikä hutiostoksia haluaisi tehdä, joten huolelliset ja inspiroivat kirjoituksesi ovat auttaneet minua alkuun seikkailemaan luonnonkosmetiikan ihanassa maailmassa. Sekä ihoni että omatuntoni kiittävät tästä!

 91. Jutta

  Ihana blogi, seurasin jo vanhaa blogiasi ja tämä on ainoa kauneusblogi, jota tulee seurattua. Hyviä vinkkejä tuotteiden suhteen ja joogapostaukset ovat myös mainioita. Jatka samalla hyvällä energialla!

 92. Hemey

  Löysin joskus vuoden alussa blogiisi Saara Sarvaksen blogin kautta! Halusin silloin lisää tietoa ihon ongelmista ja ratkaisuista niihin. Luulin kokeilleeni kaikkea epäpuhtaalle iholleni, enkä silti saanut ihon ailahtelua kuriin. Oman kokemuksesi jakaminen Juice Beautyn hedelmähappokuorinnan säännöllisestä käytöstä oli kuin portti taivaaseen! Olin ostanut kuorinnan jo hyvän aikaa sitten, mutta käyttänyt sitä säännöllisen epäsäännöllisesti. Kuorinta helpotti tilannetta silloin tällöin käytettynä, mutta ei poistanut ongelmaa. Sitten aloin käyttää kuorintaa kahdesti viikossa ja pian epäpuhtauksia alkoi muodostua aina entistä vähemmän. Nyt ollaan siinä tilanteessa, että iholle ei enää muodostu uusia epäpuhtauksia, vanhat katoavat vähitellen ja ihoni alkaa näyttää paremmalle kuin vuosiin. Kuorinta on jokaisen euron arvoinen, enkä todellakaan luopuisi enää siitä. Tunnen itseni jälleen kauniiksi ja itsevarmaksi. Kiitos tästä pienestä vinkistä ja lukuisista muista neuvoista, jotka ovat auttaneet löytämään kultaisen keskitien ihohoidossa!

 93. Tanja M.

  En muista tarkkaan milloin aloin seuraamaan blogiasi (aika kauan kuitenkin). Innostuin Jolien kautta luonnonkosmetiikasta ja myös se innosti kun kävin sinun luonna meikkauttavana ja juteltiin ihonhoidosta Olen saanut sinulta hyviä vinkkejä ihonhoitoon ja muuhunkin hyvinvointiin.

 94. Kultahattu

  Muistan blogisi jo kulmahuoneen ajoilta, joilloin kuivattelit sieniä ja haparoit unelmien ja haaveiden sekavassa viidakossa. On ollut kaiken kaikkiaan mahtavaa seurata mihin elämä on sinua vienyt ja kyllä, pitkälti esimerkkiisi nojaten ja kirjoituksiasi lukien koko kosmetiikkavarastoni on purkki purkilta vaihtunut luonnonkosmetiikkaan. Kiitos.

 95. Titania

  Seurailin Jolien aikoina blogiasi satunnaisesti, mutta kun lähdit omillesi niin aloin lukemaan säännöllisesti. Parasta blogissasi ovat joogajutut, on ollut ihanaa seurata joogapolkusi kulkua! Luonnonkosmetiikkaa olin käyttänyt jo pitkään ennen kuin löysin blogisi, joten mitään valtavia mullistuksia et ole kosmetiikan käyttööni aiheuttanut. Olen kuitenkin löytänyt kauttasi muutamia uusia merkkejä joista tykkään, esim. Zuii ja Absolution.

  Kiitos ihanasta blogista ja onnea tulevillekin vuosille! 🙂

 96. Netta

  Tais olla loppukevättä, kun aloin googlettelemaan hakusanalla ”luonnonkosmetiikka” ja törmäsin tähän blogiin. Olin jo ensimmäisen luonnonmukaisemman putsarini ja päivävoiteeni ostanut, mutta kertaheitolla tuotteet päivittyivät blogistasi löytyneisiin tuotteisiin. Ja iho on kiittänyt, lompakko ei niinkään 😀
  Erityisesti tykkään päivitystiheydestäsi, postausten laadusta ja runsaista tuotevinkeistä. Täältä saa takuuvarmasti syvällisemmän kuvauksen tuotteen koostumuksesta ja soveltuvuudesta omalle iholle kuin purkkien tuotekuvauksista. Jotain pienestä addiktiostani kertoo se, että muutama päivä sitten maatessani sairaalassa nukkuva, tuhiseva vastasyntynyt kainalossani, selasin blogisi vanhoja postauksia 🙂

 97. Emma K.

  Pari vuotta sitten epäterveelliset elämäntavat alkoivat näkyä niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Vähitellen aloin siirtymään terveellisempään ruokavalioon ja sitä kautta luonnonmukaisiin ehostustuotteisiin.

  Tässä apuna on ollut luomukosmetiikkaan höyrähtäneen ystäväni lisäksi ehdottomasti tämä blogi. Täältä käydään tarkastamassa aina arviot ennen lopullista ostopäätöstä. Myös moniin ihaniin uutuuksiin olen tämän kautta päässyt tutustumaan. Kiitos♡

 98. Birgitta

  Miten ikinä Katja blogisi sattumalta löysinkään uskon sen olleen juuri se mitä tarvitsin. Ihoni on aina ollut tavalla tai toisella hankala vaikka sen kanssa olin tottunut pärjäämään. Rahaa kului aina uusiin ja hienompiin kokeiluihin mutta silti jokin ei ollut kohdallaan. Blogisi liittyen epäpuhtaan ihon täsmätuotteista osui ja upposi; ”parhaiden tulosten saavuttamiseksi kokonaisuuden tulee olla kunnossa perusasioita, eli puhdistusta ja kosteutusta myöten. Vasta silloin pääsevät tehokkaat täsmätuotteetkin vaikuttamaan optimaalisesti”. Minulla ei ollut mitään kokonaisuutta vaan hajaostoksia sieltä täältä, eikä ainakaan luonnonkosmetiikkaa.
  Kuukauden päivät pohdin ja rohkaistuin tilaamaan Beauty Guiden. Tilasin heti Katjan ohjeen mukaisen tuotesetin ja nyt pian kaksi kuukautta tuotteita käytettyäni en voisi olla tyytyväisempi. Iho muuttui parempaan suuntaan jo muutaman päivän jälkeen. Viikon takapakki tuli muutaman viikon jälkeen. Stressiä en asiasta ottanut vaan jatkoin ahkerasti ohjeen mukaan ja iho rauhoitti nopeasti. Kosmetologi kehuu ja eilen jopa apteekissa asioidessani sain kehuja kauniista ihostani. Kiitos siis kuuluu Sinulle, Katja! En siis todellakaan palaa entiseen vaan olen koukussa käyttämiini tuotteisiin. Miksi edes vaihtaa kun tuotteet toimivat mutta mikä tärkeää on se, että ne ovat myös minulle hyväksi. Tyttärenikin on päässyt osalliseksi innostuksestani ja hänellä nyt myös käytössä uudet tuotteet. Loistavaa, että saan varhaisteinin uskomaan luonnonkosmetiikan tehoon.
  Olen kuitenkin täysin noviisi luonnonkosmetiikkameressä ja sen vuoksi Katjan blogi on jatkossakin korvaamaton tiedonlähde. Arvostan suuresti rehellistä ja itsensä likoon laittavaa asennetta.

 99. Kirkir

  Synttärionnea blogille! Löysin vanhan blogisi Jolien perustamisen aikoihin ja uutta olen seurannut alusta asti. Kiitos monista hyvistä vinkeistä, joita on juurtunut nyt jokapäiväisiin ihonhoitorutiineihin. Myös ruokakuvat instassa ovat inspiroivia!

 100. Emilia

  En itseasiassa muista, miten blogiisi olen löytänyt, luultavasti luonnonkosmetiikasta ensin innostuneen perheeni kautta. Blogia olen lukenut ainakin kaksi, ehkä jo kolme vuotta.
  Paras muistoni on ehkä se, kun tekstisi saivat minut käyttämään kasvovettä, jota ilman en voisi nykyään elää. Sen jälkeen olet auttanut löytämään monia monia ihonhoito ja meikkaus ihanuuksia, suuret kiitokset siitä!

 101. Greta

  Olen lukenut blogiasi Jolien perustamisesta asti. Aluksi luin postaukset Jolien sivuston kautta, uutta blogia seuraan Bloglovinin kautta. Heppa- ja joogapostaukset ovat olleet mieleisiä, samoin ravintoon liittyvät. Asukuvat kiinnostavat myös ja se yksi kotipostaus oli ihana! No oikeastaan ei taida olla postausta, jota en olisi mielenkiinnolla lukenut. Onnea 1-vuotiaalle uudelle alulle!

 102. Pia

  Lämpimät onnittelut synttäreiden johdosta! Ja mikä ihana arvonta 🙂 Vuosia sitten löysin ensin Kalastajan vaimon blogin, sieltä tuote-esittelyjen kautta Jolien pariin ja sitä myöten sinun blogiisi, jota luen päivittäin. Paitsi että blogisi on visuaalisesti aivan ihana, on sen tietopuolinen anti innoittanut minut vaihtamaan käytännössä koko kosmetiikka-arsenaalini synteettisistä luonnonkosmetiikkaan. Ihoni ja hiukseni kiittävät! Tuotteista ehdottomiksi ykkösiksi nousevat John Master´s Organics-tuotteet (luonnonkiharan kuontaloni pelastus!) sekä Tata Harperin iki-ihanat ja todella laadukkaat tuotteet. Joten kiitos kaunis blogistasi, voimia ja onnea jatkoon! Täällä Napapiirillä jatketaan suurella mielenkiiinnolla blogisi seuraamista. Ja tietysti Rompun kuulumisten 🙂

 103. Hei Katja, olen seurannut sinua Jolien ajoista lähtien, ja saanut myös sinulta henkilökohtaisia vinkkejä Uudenmaankadulla ihoni hoitoon. Blogisi on mielenkiintoinen ja antaa ajattelun aiheita ja paljon hyviä vinkkejä monelle elämän osa-alueille, ja suurella mielenkiinnolla olen seurannut rottakoettasi, koska itsekin lähdin pari vuotta sitten seuraamaan sydäntäni ja unelmiani. Öljyt ihonhoitoon olen löytänyt blogisi kautta. Ja Rahuan ja Tata Harperin ja Goopin. Ja Romppu <3

 104. suivikki

  Vau mikä tuotepommi! Olen jo ainakin reilun vuoden ajan blogiasi saanut seurata, Jolien ajoista lähtien. Ja hymyssä suin seuraan edelleen. Olen saanut sinulta paljon apua ja vinkkejä, etenkin e-pillereiden lopettamisen jälkeisen ihoni räjähdyksen taltuttamiseen. Kauttasi uskaltauduin kokeilemaan luonnonkosmetiikkaa ja nykyään ihonhoidossa onkin vain ja ainoastaan luonnonkosmetiikkaa käytössä. Kiitos ^___^

 105. Kaisu

  Aaaah, miten ihana arvonta 🙂
  Olen seurannut blogiasi Jolien ajoilta, ehkä pari vuotta, en muista tarkalleen. Ihania kirjoituksiasi lukiessa ja kauniita kuvia katsellessa tulee todella hyvä fiilis. Olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa useamman vuoden, mutta blogisi avulla olen löytänyt uusia ihania tuotteita joka päiväiseen käyttööni. Olen myös ottanut seerumi&kasvoöljy yhdistelmän käyttööni, koska olet painottanut sitä niiiin kovasti 🙂
  Kiitos inspiroivista jutuista ja onnea arvontaan ihan jokaiselle 🙂

 106. Mari

  Synttärionnea blogille!

  Olen seurannut blogiasi n 7kk, kiinnostuin luonnonkosmetiikasta ja sattumalta päädyin sivuillesi –
  ja niille teille jäin 🙂

  puhdistuspostauksesi on vaikuttanut ehkä eniten – hyvin silmiä avaava!
  Olen myös siirtymävaiheessa luonnonkosmetiikan puolelle – juttusi antavat inspiraatiota ja paljon tietoa
  Kiitokset mahtavasta blogista

 107. SannaSi

  Onnea Onnea ihana Katja <3 sinun blogisi seuraaminen alkoi ennen Jolieta kun olit vielä bloggerissa ja sanotaanko että olin myyty! Silloin itsellänikin oli valtava raakaruoka innostus ja sain blogistasi paljon vinkkejä. Mutta syys miksi jatkoin blogisi seuraamista Joliessa ja sitten täällä, on juurikin tuo sinun sydän avoinna asenne elämään, olen suu hymyssä lukenut jokaista uutta ideaasi ja oivallustasi. Ja vaikka Joliesta lähtösi tuntui silloin surulliselta on ollut niiin innostavaa seurata kulkuasi eteenpäin.
  Ehkä se on blogissasi ihaninta, se on innostava ja kuitenkin sellainen johon pystyy itse samaistumaan 🙂
  Ja erityis plussa tulee tietysti ihanasta romppu kissasta <3
  En pysty kyllä yhtä erityistä asiaa nostamaan esille, mutta mieleen on jäänyt joogamatkasi ja suurin hyöty on tullut personal beauty guidesta.

  Kiitos sinulle että jaksat ja haluat jakaa tämän kaiken meidän kanssamme!

 108. Jossy

  En tiedä miten eksyin aikanaan Jolien sivuille. Luulen, että se oli jotain johdatusta. Pidin luonnonkosmetiikkaa itselleni saavuttamattomana; a) ihan huruhommana ja b) kalliina, liian kalliina . Kävin Jolien sivuilla usein ja lueskelin kaikkia blogeja siellä. Kun lopetit Joliella, hätäännyin, mutta …mitä sen jälkeen on tullut! WAU! Ja kyllä luonnonkosmetiikka on tullut osaksi normaalia arkeani, ihan vaivihkaa.

  En osaa sanoa mitään erityistä muistoa blogistasi, mutta liikutun itsekin joka kerta, kun luen ihmisistä, jotka ovat saaneet avun pitkäaikaisiin iho-ongelmiin luonnonkosmetiikasta. Aivan huikeeta! Onnea Katja sinulle kaikesta tähän astisesta ja onnea tulevaisuudelle!

  Synttäriarvontapaketista riittäis kyllä jaettavaa kaikille kavereille, työkavereille ja naapureille, joille paasaan luonnonkosmetiikasta heh no aika paljon 😀

 109. Ninne

  Olen seurannut sinua Jolien perustamisesta lähtien ja sitä kautta siirtynyt nykyisen blogisi lukijaksi. Luonnonkosmetiikkaan siirryin pitkäaikaisten ihotemppuiluiden kyllästyttämänä ja sinun innoittamanasi eikä paluuta ole ollut. Ihan niin puhtaasti en vielä ole kyennyt kosmetiikassa (ja muussa elämässäni) elämään, mihin ehkä lopulta toivoisin voivani siirtyä, mutta tätä kautta olen saanut ehdottoman hyviä vinkkejä ja saan niitä edelleen. Käänteentekevimpiä tuotteita ovat olleet Juice Beautyn kuorinta ja seerumi, sekä absolutionin öljy, niistä en aio luopua enää ikinä! Paluuta täysin synteettisenkosmetiikan puolelle ei ole näkyvissä ja olen äärimmäisen kiitollinen niistä vinkeistä mitä olen Joliesta ja täältä blogistasi saanut. Ovat parantanut elämänlaatua aivan mahdottomasti!

  Parhaimpia muistojani blogista on sellaiset hetket kun omassa elämässä on joku mietityttänyt tai jopa harmittanut ja sitten kun bloglovinin kautta on blogiisi päätynyt niin täällä onkin ruodittu juuri sitä samaa asiaa tai vaihtoehtoisesti olen saanut piristys-/positivisuusruiskeen omaan huonoon päivääni. Se on ihan mahtavaa!

  Kiitos siis näistä vuosista, toivottavasti jatkat vielä pitkään!

 110. MerjaT.

  Kiitos paljon mielenkiintoisesta ja asiantuntevasta blogista. Olen itsekin astangajoogi ja joogaharrastuksen syvenemisen myötä siirtynyt pikkuhiljaa luomu- ja osittain raaakruokaan. Luonnollisena jatkumona tälle on tullut myös kosmetiikan korvaaminen ”luomukosmetiikalla”, aina kun hankin jotakin uutta vanhan perinteisen kosmetiikan tilalle käyn lukemassa blogistasi löytyykö sinulta hyviä vinkkejä. Ja aina on löytynyt, suosikeikseni ovat ensikokeilun jälkeen löytyneet jo aikankin: John Masters Organics Blood Orange & Vanilla Body Milk, Absolution La Solution Fermete + Absolution Body Lotion, Kjaer Weiss:in meikkipohja ja meikit, Patykan puhdistusöljy + puhdistugeeli….Luen myöskin mielelläni kaikki astangajoogaan liittyvät kirjoitukset. Ja blogiasi olen seurannut ”aina” ….taisin joskus löytää sen hakusanalla astangajooga. Kiitos vielä kerran että annat asiantuntemuksesi ja kokemuksesi myös lukijoidesi käyttöön !

 111. Elisa

  Löysin blogisi kuluneen vuoden aikana Googlen kautta, etsin tietoa ongelmaihon hoidosta luonnonkosmetiikalla. Mieleenpainuvin postaus onkin serkkusi kamppailu rosacea-ihon kanssa <3 Kiitos mahtavasta blogista, ja yksivuotisonnittelut!

 112. SaaraMikki

  Mahtavin arvonta ikinä! Löysin Jolien sivuille, kun aloin kiinnostumaan luonnonkosmetiikasta. Silloin luin artikkeleita lehdistä Jolien perustajamimmeistä 🙂
  Paljon hyviä vinkkejä olen blogista saanut. Kaikki ihonhoitoon liittyvät asiat kiinnostavat. Blogin kautta olen löytänyt Patykan puhdistustrion ja Juice Beauty rasvat. Mutta kaikkein ihanin löytö on NYR tuotteet! Jotenkin tulen niin hyvälle tuulelle niistä ja rasvojen käyttö on nautinto. Nyt itsellä Rose balm ja avokadoyövoide ja silmän- ja huultenympärysrasva. Täytyy kyllä sanoa, että Patykan puhdistustrioa käyttäessä tuntuu, että käyttää luksuskosmetiikkaa!!! NYR on helpommin lähestyttävä, halvempikin, mutta ehdottomasti superlaadukas merkki!!
  Kiitos kivasta blogista 🙂

 113. Yonna

  Löysin blogisi aikoinaan etsiessäni jotain raakaherkkureseptiä ja siitä jäin lukijaksesi. Olen siis seurannut matkaasi jo ennen Jolien aikoja. Se on kenties ollutkin parasta antia, nähdä ja seurata sivusta miten joku johon samaistun toteuttaa unelmaansa ja millainen matka ylä- ja alamäkineen se kokonaisuudessaan on. Joogaan myös astangaa itse ja myöskin aloittelen joogaohjaajan sivu-uraa, joten ne postauksen ovat erityisen kiinnostavia. Olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa jo pitkään, mutta rajallisen budjetin omaavana vain tällä hetkellä haaveilen kalliimmista luomutuotteista. Joitakin satsauksia olen kyllä jo tehnyt, kuten hyvälaatuinen mineraalimeikkipohja ja sivellin. Bongailen vinkkejä ja suosituksia, ja osa on vielä tulossa hankintalistalle. Meidän naisten on pidettävä yhtä ja on ihanaa, että sellainen henki välittyy täältä blogista. Itsestä huolehtiminen ja itsensä rakastaminen ovat ikuisia inspiraation lähteitä ja opettelun aiheita, josita innolla jatkan lukemista ja oppimista. Jatka vain samaan malliin ja kiitos blogistasi.

 114. minja

  Löysin tämän blogin tänään Dabba kukkaisvesien facebook sivulta.
  Olen huomannut viime kuukausina (kasvojen ihon mentyä todella huonoon kuntoon) että ainoa johon ihoni ei jää koukkuun ja oikeasti auttavat voiteet yms löytyvät ruohonjuuresta.
  Tämä paketti olisi yhdenlainen lottovoitto. Tuotteet ovat kuitenkin suht hintavia, ja varmasti kaikki tuotteet eivät sovi omalle iholle.
  Paketin myötä pääsisi kokeilemaan tuotteita, ilman kauheata rahanmenoa.
  Alan ehdottomasti selaamaan blogisi aikaisempia kirjoituksia, vaikuttaa mielenkiintoiselta blogilta! 🙂

  Hyvää kesänjatkoa toivottaen Minja.

 115. SAW

  Toivottavasti uutiskirjeen tilaaminen onnistui ?!
  Löysin blogiisi jonkun muun blogin kautta. Kun näin kuvasi halusin välittömästi selvittää kuka onkaan noin freeshin näköinen tapaus ja sinäpä sieltä sitten paljastuitkin. Olen todella mieltynyt blogiisi, erityisesti hyviin ja rehellisin luonnonkosmetiikka vinkkeihisi. Olin aiemmin kokeillut muutamia luonnonkosmetiikka merkkejä mutta tämä blogiisi tutustuminen on käynyt varsin kalliiksi. On silkkaa vääryyttä laittaa esimerkiksi nude meikkiä koskevat kuvat blogiin koska näytät niin täydelliseltä että itsekin kuvittelee että samat tuotteet naamaan sutikoituaan näyttää vähintäänkin yhtä hyvälle . Toivon että jonain päivänä vielä onnistuisin saamaan edes puoliksi yhtä kauniin ihon kuin sinulla on joten ilolla aion jatkaa blogisi seuraamista ja rahojeni hassausta suosittelemisiisi tuotteisiin.
  Kaikkea hyvää sinulle Katja !

 116. KosmetiikkaJuntti

  Olen laiminlyönyt kasvojeni hoitoa koko tähän astisen elämäni (28 vuotta) mm. nukkumalla yöni lähestulkoon poikkeuksetta meikit naamassa. Ystäväni naureskelivat, kuinka hieroin kasvoihini vaikka jalkarasvaa, jos ensimmäinen käteen osuva purnukka piti sitä sisällään. En kuitenkaan nähnyt siinä ongelmaa ja naureskelin muiden mukana, koska kasvoni olivat aina olleet virheettömässä kunnossa… Kunnes n. vuosi sitten tilanne muuttui ja ihoni alkoi yllättäen oireilla kaiken maailman näppylöiden muodossa. Olin ihan hukassa ja haalin marketista purnukoita tietämättä yhtään mitä olin tekemässä. Enhän koskaan ollut kuluttanut rahaa muuhun kosmetiikkaan, kuin meikkeihin ja nekin ostin yleensä halvinta merkkiä. Tilanne ei muuttunut kokeilujen myötä yhtään paremmaksi ja ystävieni luonnonkosmetiikka intoilu herätti mielenkiintoni. He patistivat minua kokeilemaan ja googlettamalla aiheesta päädyin blogiisi. Lueskelin postauksiasi ja kävin nettikaupassa kauhistelemassa tuotteiden hintoja. Päätin kuitenkin antaa luonnonkosmetiikalle (hinnasta huolimatta) mahdollisuuden, jotta voin sitten irvailla ystävilleni, miten turhaan maksoin maltaita, enkä saanut mitään hyötyä vastineeksi. Tilasin muutamia suosittelemiasi kohtuuhintaisia tuotteita testiin ja ihastuin hetken käytön jälkeen ikihyviksi. Myös kasvoni pitivät niistä ja päivittäisistä huolenpitorutiineistani. Aloin siis seurata blogiasi n. puoli vuotta sitten ja pikku hiljaa alan ymmärtää jotain tästä ihmeellisestä maailmasta. Kasvojen hoito ei ole enää pakkopullaa, vaan pieni hemmotteluhetki ihan vain itseäni varten 🙂 Nyt alkavat ensimmäiset purnukat olla lopuillaan ja toivelista nettikaupassa pullollaan… Mutta mikäs olisi sen parempaa, kuin olla kerrankin arpaonninen, saada ensin testata noita ihania tuotteita ja löytää sieltä uusia suosikkeja tilattavaksi 🙂 Kävi miten tahansa, olen kiitollinen tästä sivustosta, se on ollut pelastukseni! <3 T:Ex-KosmetiikkaJuntti

 117. Heini

  Muistaakseni viime keväänä/edellisenä talvena löysin uuden blogisi. Seurasin aikoinani raakaruokaan ja joogaan keskittynyttä blogiasi kun itsekin joogaan. Luontaiskosmetiikkaa olen jo vuosia käyttänyt. Vegaaniuden kanssa sopi luontaisesti yhteen. Blogin kautta sain suurella rytinällä ihon kunnon paranemaan kun aloin käyttämään Abson puhdistavaa seerumia. Siitä sitten siirryin Juice Beautyyn ja muihin merkkeihin. Sen lisäksi öljyt ja kasvoveden tärkeys on auttanut itseä sekä olen löytänyt hyvät merkit omalle oikukkaalle iholle. Mieleenpainuvimpana muistona blogissasi on käynti Neal’s Yardin tehtaalla koska itse jo aikoinani löysin Lontoon reissulla Neal’sin Neal Streetin sisäkujalta ,joka oli kuin tyhjiö keskellä meluisinta ja ruuhkaisinta Lontoota.

 118. Little coffee bean

  Hyvää synttäriä blogillesi! Hienoa, että kuljet sinne suuntaan mikä tuntuu hyvältä
  Mun täytyy sanoa, että tulen aina vilkaisemaan blogiisi tuotesuosituksia ja juttuja ennenkuin ostan tai tilaan mitään. Et uskokaan kuinka iso apu tekemälläsi työllä on. Kiitos Katja!

 119. Ihonhoidon runsaudensarvi, tämä sanapari kuvastaa mielestäni blogiasi erittäin hyvin.

  Olen suhteellisen uusi lukija, lukukuukausia takana muistaakseni kolme. Blogin taisin löytää aivan umpimähkään verkossa surffatessani, hyvä kun löysin. Ensiksi olin, kyllä, hiukan skeptinen, mutta päätin kokeilla muutamia tuotteita, innostuksestasi innostuneena ja kläps, satimeen jäin.

  Muutamasta tuotteesta, joita olen kokemuksiesi perusteella päättänyt kokeilla, on myös jäänyt lempituotteikseni ja kyllä, blogisi kautta minusta tuli luonnonkosmetiikan suuri ystävä, ennestään tuotteista ei ollut yhtään kokemusta. Kauneus & ihonhoitoblogeja lukiessaan tulee toisinaan hoh-hoijakkaa olo, tämä on erilainen, mukaansatempaava ja erittäin lennokkaasti ja innokkaasti rakennettu. Blogin lukemisesta on tullut suklistiholistin painajainen, pitää käydä välillä kurkkaamassa (maistelemassa), vaikka tiedän, ettei kokonaista suklaalevyäkään saa syödä kerralla. Jatka samaan malliin!

 120. Anu

  Voi mikä arvonta Katja, onnellinen on se, joka tämän voittaa <3

  Olen seurannut sinua ihan Joliesta saakka. Minusta jo Jolien verkkomediakonsepti oli niin huikean laadukas ja monipuolinen, että voin väittää lukeneeni lähes kaikki jutut siinä ja pidän sitä esikuvana, kuten sinun bloggaamistakin, jota olen seurannut alusta saakka, esikuvana laadukkaasta kirjoittamisesta! Rakastan sitä, että sinä kokoat jutuissaai kaiken minua kiinnostavan, kuten hyvinvoinnin, kauneuden, luomun, ruuan ja muodin yhteen niin kokonaisvaltaisesti ja mielenkiintoisesti. Niinpä luen lähes jokaisen juttusi, minkä ehkä olet tykkää-peukusta huomannutkin 😀 Koen, että kaikki juttusi ovat hyödyllisiä, mutta yli kaiken voin mainita juttusi ruusufinnistä ja sen hoidosta. Olen sinulle ikuisessa kiitollisuudenvelassa siitä, kuinka vinkkisi pelastivat ihoni ja kuinka kauniina se tänä päivänä suorastaan hehkuu. Kiitos Ehdottomasti Ilmoittaudun myös kirjasi ostajaksi, kunhan se ilmestyy 🙂

 121. Leena-A

  Olen löytänyt sinut Jolien kautta. Ihastuin heti ja päätin itsekin siirtyä luomukosmetiikkaan. Nämä tapahtui silloin kun odotin toista lastani. Siirtyminen eteni hyvin kunnes kolmannen lapsen myötä tapahtui koko elämää koskeva romahdus. Nyt kuopasta on noustu jo jonkin aikaa ja nyt kun lapsikin voi jo suht hyvin niin tästä on hyvä suunnata kohti parempaa. Vielä kun saisin imettyä itseeni tuota sinun ihanaa energiaa! 🙂

 122. Siiri-Saara

  Oi. Vieläkin muistan postauksen, jossa kerroit jättäväsi Jolien ja astuvasi suureen tuntemattomaan. Jotenkin sitä lukiessani vierähti pieni taakka omiltakin harteiltani. Hienoa, että irtiotot oravanpyörästä eivät jää vain haaveilun asteelle, vaan niihin uskalletaan tarttua kiinni. Piristävää esimerkkiä näytät myös sillä, että työnsä voi määritellä noin pitkälle itse, kun asiansa vain osaa. Ja työaikakin voi olla paljon muuta kuin 9-17 kestävää. Kiitos insipiraatiosta ja tiedosta, jota välität! 🙂

 123. Minä löysin blogisi niinkin tylsästi kuin kaverin linkkaamana facebookissa. Koukutuin melko nopeasti ja aloin vierailemaan useammin ja useammin blogissa. Kaikki omaan hyvinvointiin ja luonnolliseen kauneuteen kiinnostaa. Blogia on helppo lukea ja samaistua kirjoitukseesi. Hyvä olo tulee jostain sisältä ja se tuntuu kaikessa tekemisessä ja kirjoittamisessa ❤

 124. Johanne

  Onnea maailman ihanimmalle blogille <3 johon olen aivan koukussa! Olen löytänyt sinut jo Jolien aikoina (ei harmainta aavistustakaan miten…), joten tätä uutta blogiasi olen seurannut aivan alusta asti. Tänä aikana olen joutunut täysin luonnonkosmetiikan lumoihin ja nykyään käyttämistäni tuotteista n. 95% onkin luonnonkosmetiikkaa. Ruoassa ja siivous/pesuaineissa olen suosinut luomua ja luonnontuotteita jo aikaisemminkin, mutta kosmetiikan osalta kiitos kuuluu täysin sinulle 🙂 Reilun puolen vuoden aikana kaappini on täyttynyt suosittelemistasi merkeistä, kuten May lindstrom, NYR, Mia Höytö, Madara, John Master´s organics, Rahua, Kjaer Weis, Iroisie, Kure Bazaar jne. Olen innostunut uudelleen jopa meikeistä ja meikkaamisesta blogisi kautta! Käänteentekevin vinkki (luonnonkosmetiikkaan tutustumisen lisäksi) on varmaankin ollut hellävaraiseen puhdistukseen siirtyminen, ihoöljyt sekä hedelmähappokuorinnat. Tätä lisää!!

 125. Kiti

  Kiitos ihanasta blogistasi olen seurannut sinun blogiasi nyt kohta kaksi vuotta! Tulin mukaan kun rupesin ihan tosissaan kiinnostumaan luonnonkosmetiikasta, nykyään en suostu mitään tavallista kosmetiikkaa käyttämäänkään☺ olen saanut blogisi kautta niin paljon hyviä ohjeita, että on hankalaa valita yhtä… mutta ehkäpä kasvovesien käyttö ja aamuputsarin pois jättäminen on ne isoimmat muutokset itselläni. Arvostan suuresti myös sitä, miten paljon tietoa eri brändejen eri tuotteista bogistasi saa
  Innolla odotellaan sinun seuraavia postauksia! Kiitos vielä!

 126. Mirva

  Täytyy myöntää, että tutkiskelin blogiasi eka kertaa ja huomasin paljon mielenkiintoisia juttuja, joiden pariin täytyy vielä palata! Mm. luonnonkosmetiikka kiinnostaa, mutta tuntuu, että muutkin vaihtoehtoja on niin paljon, kuinka voisin löytää hyvät tuotteet. Sinun blogistasi on sen suhteen varmasti apua 🙂

 127. Sandi Österlund

  Heivaan! olen seurannut blogiasi lähinnä raakaruokaohjeita etsiessäni, sillä kuluvan reilun vuoden aikana olen tehnyt kehooni koskien ruokavalioremonttia,jotta saisin paremmin hallintaan kroonisen astmani. Itseasiassa seon sujunut hyvin ja nyt olisi tarkoitus siirtyä pikkuhiljaa =hiljaa hyvä tulee,stressaannun liian nopeista käänteistä,minulla on ollut vuosia sitten burnout,josta toipumiseen auttoi myös se että olen jo vuosia lukenut Kauneusja terveys-lehteä,ja sen ihania vinkkejä ja artikkeleita,kiitos kuluu myöskin Sinulle, synttärionnittelut Sinulle ja minulle,nimittäin minullakin on synttärit, elokuun 14.Ajattelin aloittaa kosmetiikka puolella luomuun siirtymisen kahlaamalla lisää tietoa,alustavat tiedot on,kiitos Sinun.Herkänihon tuotteista ei ole mahdoton harppaus siirtyä kokonaan luomuun..jokatapauksessa aivan hurjasti kiitoksia menneistä vuosista ja toivon todella lisävuosia yhdessä! terkuin Sandi64<3!

 128. Miia

  Onnittelut!
  Olen lukenut blogia ehkä puolisen vuotta ja löysin tänne ihan googlen avulla, kun etsin apua ongelmaiseen ihooni.
  Pohdin edelleen uskaltaisinko testata luonnonkosmetiikkaa tälle yliherkälle iholleni. Tekisi kovasti mieli kokeilla, mutta pelottaa, että iho räjähtää käsiin.
  Mieleen on jäänyt juttu, jossa kerrottiin atooppisen ihon hoidosta luonnonkosmetiikalla, tuloksethan oli ihan uskomattomat.

 129. Sanna

  On niin ihana arvonta, että on pakko osallistua. Löysin blogin sattumalta vasta vähän aikaa sitten etsiessäni luonnonkosmetiikkaa koskevia kirjoituksia. Olen alkanut käyttää enemmän luonnonkosmetiikkaa (kiitos kuuluu sinulle) silmieni tullessa niin aroiksi että tavallista ripsaria ja luomiväriä käytettäessä silmäluomet ärtyvät heti. Vihko täytyy listalla hyvistä tuotteista joita täytyy hankkia kiitos sinun tuotteiden suosittamisesta.

 130. Sari Kanerva

  Kiehtovaa kuinka asiat aina luonnistuvat, kun niille avaa oven. Olkoon tämä ensimmäinen tulevista kymmenistä mielenkiintoisista vuosista. K&T nosti blogisi ja kilpailun fb-sivuille ja siten löytyi umasta uutisvirrasta.

 131. Minna

  Olen löytänyt blogisi vasta hiljattain.Olen kiinnostunut luonnonkosmetiikasta ja pikkuhiljaa siirtymässä kokonaan sen käyttäjäksi. Mukava löytää uusi blogi josta voin löytää hyviä tuotesuosituksia ja vinkkejä.Palkinto on kyllä superihana!

 132. Kaisa

  Huomasin Facebookin linkistä vähän aikaa sitten nudemeikkiohjeesi, sellaisen teko-ohjetta olinkin kaipaillut. Tuli siis tarpeeseen. Sittemmin olenkin seuraillut postauksia tiuhaan. Sinulla on ihana blogi, jatkathan sen pitämistä.

 133. Pipari68

  Olen seurannut blogiasi jo Momentsin aikoihin. Eksyin sinne kerran jonkun ruokareseptin perässä ja tykästyin blogiisi. Ehkä eniten vaikuttavin ahaa-elämys on kosmetiikan vaihtuminen luonnonkosmetiikkaan. Toinen vaikuttavin elämys, toistaiseksi odottaa itsellä edelleen toteuttamista, oli jo Momentsin aikana sinun kirjoituksesi ja oma esimerkkisi ”hypätä kärrynpyörästä” ja pakkopullatyöstä pois ja alkaa todella tehdä sitä, mitä rakastaa ja mikä tuo hyvän olon. Mä en ehkä vaan tiedä vielä, mitä mä rakastaisin tehdä…. 🙂

 134. Merja Aittomäki

  Hei!
  Olen lukenut blogiasi vasta niin vähän aikaa, mutta mielenkiintoiselta tuntuu ja aion jatkossakin seurata juttujasi 🙂
  Ihanaa kesän jatkoa!

  -Merja

 135. Pia Vahekoski

  Törmäsin synttäriarvontaan facebookissa ja olen siis aivan uusi blogin tilaaja. Luonnonkosmetikka kiinnostaa ja terveys ja hyvä olo. Olen kasvissyöjä ja lähden siitä, että ihminen on sitä mitä se syö. Synnyinlahjaksi olen saanut kuivan, herkän atooppisen ihon ja erilaisia tuotteita on käytettävä päivittäin. Iho ikääntyy ja kiinnostukseni kohteena on se miten pitää ihon sileänä luonnonkosmetiikalla? Kädet ovat kuivat ja h5vin monia käsivoiteita olen kokeillutkin.

 136. Henna.H

  Vi miten ihana paketti on luvassa jollekin onnekkaalle! Paketin jakaisin rakkaan äitini kanssa, joka on avustuksellani alkanut käyttää luonnonkosmetiikkaa. Luonnonkosmetiikkaa olen itse käyttänyt jo useamman vuoden ja pikkuhiljaa siirtynyt siihen kokonaan hammastahnaa myöten. Se vaan tuntuu itselleni oikealta tieltä. Olen lukenut blogiasia Jolien alkuajoista lähtien. Luin antaumuksella läpi kaikki postaukset ja kokeilin ahkerasti erilaisia tuotteita. En ole koskaan ollut kovin pitkäjänteinen ihonhoitaja… Minulla on ollut teini-iästä asti ihon kanssa ongelmia. Välillä se on parempi, välillä taas huonompia jaksoja.
  Olen ollut asian kanssa todella pulassa… Kun luin blogistasi personal beauty guidesta, suhtauduin siihen ensin hiukan skeptisesti… uteliaisuuteni kuitenkin voitti tässäkin asiassa ja rohkaistuin sen tilaamaan. Mieltä lämmitti suurenmoisesti ihana lähestymisesi sähköpostitse, tunsin oikeasti että joku haluaa auttaa minua iho-ongelmani kanssa! <3 Beauty guide saapui sähköpostiin ja olin ihan haltioissani siitä! Ihanat, helpot ohjeet ja tuotteet lähtivätkin heti tilaukseen. Olen käyttänyt tuotteita nyt kuukauden päivät ja en muista koska ihoni olisi ollut näin rauhallinen! Oikein odotan iltaa, että saan nuuhkia hyväntuoksuisia tuotteita 😀 Uusi juttu itselleni on musliiniliina, joka on osoittautunut todella hyväksi! Alkuskeptisyydestä huolimatta täytyy siis todeta että ihonhoito-ohjeet ovat osuneet todella nappiin ja Sinulla on rautainen ammattitaito ihonhoitoon ja luonnonkosmetiikan tuotteisiin. Kiitos <3

 137. johanna matilainen

  Uuden kuun jutut. Mutta on niin paljon muutakin, vaikea nimetä vain ytä, joteen olkoon se tuo mainittu juttu.

 138. Carita

  Mahtava kilpailu! Voi kun onni osuisi kohdalleni.
  En muista löysinkö blogiisi facen kautta ja olen suurinpiirtein 4kuukautta seurannut blogiasi.olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa n.18 vuotta (Marja Entrich). Kirjoitat niin mielenkiintoisia juttuja,että luen aina postauksesi.olen ostanut jopa musliliinan vai mikä sen nimi olikaan.
  Hyvää kesää!!

 139. MinnaMT

  Oih ja voih miten mahtava paketti arvonnassa! Olen seurannut blogiasi Jolien alkuajoista saakka. Uudet tuotteet kiinnostavat ja vuosien saatossa olen saanut kirjoituksistasi monen monitusta vinkkiä ihonhoitoon. Viimeisimpinä puhdistusvoide ja hedelmähappokuorinnat, jotka ovat kirkastaneet ihoa selvästi. Luen myös mielenkiinnolla kirjoituksia arjestasi yrittäjänä, itsesi työllistäjänä. Voi kunpa itselläkin olisi joskus rohkeutta heittäytyä moiseen ja löytää se mitä todella rakastan tehdä. Kiitos ihanasta blogista Katja!

 140. Tiina

  Seuraan tiiviisti eri blogeja j sinun blogiisi satuin eksymään jonkin toisen Blogon kautta ja ihastuin! Kirjoitat sujuvasti ja mikä parasta koko sivustosi ja instat sun muut huokuvat rauhaa, innostusta, kaunetta ja inspiraatiota. Tulen aina hyvälle tuulelle kun törmään luomuksiisi jossain somessa. Blogia aloin heti seuraamaan ja olen kahlannut vanhatkin postaukset kaikki läpi.

  Itse olen aina arvostanut puhdasta ruokaa ja hyvää oloa. Kirjoituksesi saivat minut tajuamaan että helppoa olisi myös jättää tavallinen kosmetiikka ja tutustua luonnollisiin tuotteisiin. Sillä polulla ollaan, kokeillaan, testaillaan, ilahdutaan, petytään. Oma lempparisarja on vielä hakusessa, mutta muutoksia on jo havaittu. Talvisin kuiva ihoni ei olekkaan enäään niin paha että pitäisi läträtä litroittain kosteusvoidetta, ihoni on rauhallisempi.

  Uskon sen johtuvan puhtaasta ravinnosta sekä siitä että luovuin kaikenmaailman kemikaalien suttaamisesta ihoon.

  Olet inspiroiva, ihana valoisa tyyppi!

 141. Anne P.

  Olen ”löytänyt” kirjoituksesi muistaakseni Saara Sarvaksen blogin kautta noin vuosi -kaksi sitten. Aloin silloin kiinnostumaan enemmän luonnonkosmetiikasta. Omistan hankalat kuivat ja herkät silmänympärykset, eikä ihoni muutoinkaan ole helppohoitoinen: ikääntyvä, pintakuiva ajoittaisine epäpuhtauksieen ja herkkyyttäkin löytyy. Marikon atooppisen ihon hoitoon suosittelemiasi tuotteita aion kokeilla heti syksyllä. Tilasin viime talvena Iroisien BB-voiteen ja nyt kesäksi RMS meikkipohjan juttusi meikkipohjista luonnonkosmetiikalla innoittamana, ja olen ollut tyytyväinen. Synttäripalkinto on aivan huippuihana. Erityisesti kiinnostasi kokeilla Mia Höydön seerumia ja Supermoodin tuotteita.

 142. Tuula

  Heippa! Käyn facessa päivittäin ja löysin tänään sattumalta sinun blogisi. En ole aiemmin kuullut. Heti ensi kuvista innostuin lukemaan lisää, teen nimittäin itse joogaa kotona, nauhoitin kaksi vuotta sitten AVA:lta kaikki jaksot, yksi sarja kestää puoli tuntia, olen täysin hurahtanut, se on ihanaa, teen joka päivä. Ostin Sokoksesta kivisen buddhapatsaan, johon voi laittaa tuikun ja sitä poltan. Se on yksi elämän pikku ylellisyys, kun saa olla melkein yksin, koira on nimittäin, mutta onneksi se nukkuu aina silloin 🙂 Pidät ilmeisesti myös eläimistä, joten paljon samaa löytyy, alan varmaankin lukea tästä lähtien blogejasi. Nyt seuraan paria. Luomutuotteita ostan ja tilailen paljon Ruohonjuuresta ja joskus Helsingissä käydessäni yritän etsiä niitä myös Stockmannilta ja Sokoksesta. Kaikki muut merkit ovat tuiki tuntemattomia, ainoastaan Anne Kukkohovin lanseerama Supermood on tuttu nimeltä. Arkisin en paljon meikkiä käytä, ripsiväri ja huulihoide riittää. Ihoni kunto on aika hyvä, syön terveellisesti lähinnä kasvisruokia kalaa ja vähän kanaa. Ikääntymisen merkkejä tietysti on, kun ikääkin on jo 57. Seerumit kiinnostavat kovin. Minäkin sain Hurraw huulirasvan Ruohonjuuren kaupasta lahjana, se on kahvin tai kaakaon tuoksuinen ja aivan ihana. Onpa kattava tuotevalikoima, ei tarvitsisi ostella mitään pitkään aikaan. Olisi ihanaa saada kokeilla uusia tuotteita. Oli kiva, että löysin blogisi.

 143. Luissara

  Olen seurannut blogiasi jonkun kuukauden verran. Löysin blogisi K&T:n sivujen avulla. Erilaisia luonnonkosmetiikkatuotteita olen käyttänyt vuosia . Ennen käytin monien kalliiden sarjojen tuotteita , mutta jokin vuosi sitten löysin vauvan hoitoöljyn ja oliiviöljyn , jotka ovat parempia , halvempia, ihoystävällisempiä kuin ennen käyttämäni tuotteet. Luonnonkosmetiikan lisäksi kuivaharjaus on parempi ratkaisu kuin ihoa ,hiuksia rasittavat tuotteet . Kiitos blogistasi , se on aina tervetullut hetki lukea uusi kirjoituksesi 🙂

 144. Lissukka

  Löysin blogisi Momentsin aikoina etsiessäni raakaruokareseptejä. Hienointa minusta on ollut seurata kuinka olet kuunnellut itseäsi, ollut rohkea ja uskaltanut toteuttaa unelmiesi. Polkuasi on ollut todella inspiroivaa seurata!

 145. Minna

  Moi!
  Bongasin blogisi ihan äskettäin Facebookin Kauneus&Terveys-sivun kautta. Kauneus&Terveys oli julkaissut jutun, joka näkyi uutisvirrassani. Teksti houkutteli osallistumaan arvontaan. Aion kyllä ruveta blogiasikin seuraamaan. 🙂
  Olen kiinnostunut kaikkeen kauneudenhoitoon liittyviin asioihin, joka on tulevaan koulutukseenikin hyödyksi. Elokuussa aloitan kosmetologin opinnot. Luonnonkosmetiikan tuotteet ovat minulle ihan uusi juttu, en ole kokeillut.

 146. Kaisaja

  Onnea Katja! Aloin seuraamaan blogiasi ihan lähiaikoina. Löysin kuitenkin blogisi jo vuoden alussa ja lueskelin satunnaisesti kirjoituksiasi. Innostat minua kamppailemaan omia iho-ongelmia vastaan, olin jo turhautuneena heittämässä hanskat tiskiin. Näin e-pillereiden lopetuksen myötä hormotitasapaino keikkuilee ja näppylöitä puskee. Sain lisää luottamusta blogistasi ja sinun samanlaisten kokemuksiesi kautta, siihen että iho-ongelmani eivät ole ikuisia kun ihonhoito rutiinit ja elämäntavat ovat kunnossa. Minusta on aivan mahtavaa ja innostavaa kun kirjoitat luonnonkosmetiikasta ja annat vinkkejä meille kaikille ihonhoitoon. Viime syksynä aloitin pikkuhiljaa luonnonkosmetiikan käytön, mutta nyt alkuvuodesta siirryin kokonaan luonnonkosmetiikkaan. Enkä ole vaihtamassa enään markettien purnukoihin! Olisin todella onnellinen voittaessani tämän suuren paketin, jotta pääsen hoitamaan ihoani perusteellisesti laadukkailla tuotteilla. 🙂

 147. Untuvaa

  Muistoni liittyy blogisi Instargram-tiliin. Sieltä bongasin herkullisen reseptin avokado-lehtikaali-pastaan, jota on tullut herkuteltua usein ja olen ilahduttanut vieraitakin tarjoamalla tätä super-herkullista ruokaa heille. Olen seurannut blogiasi Moments -blogin ajoilta. Jo silloin reseptit olivat mieleen.

  Olen saanut blogistasi paljon vinkkejä ihonhoitoon ja uskaltautunut tämän myötä siirtymään jo joitakin vuosia sitten (lienee vuosi 2012 lähtien) kokonaan käyttämään luonnonkosmetiikkaa. Kiitos inspiraatiosta! Käänteentekevää ihonhoidossani on ollut ihoöljyjen löytäminen. Rasvoittuva sekaihoni on nyt viimein tasapainoittunut ja kääntynyt normaaliksi ihotyypiksi. Raskas kamppailu aknen kanssa näyttää olevan historiaa. Ihoni ei ole koskaan voinut näin hyvin. Olen hyvin onnellinen tästä. Kiitos Katja hienosta blogista, tuotevinkeistä, ihonhoitoohjeista ja ennen kaikkea inspiraatiosta!

 148. Tiina

  Löysin aikoinaan Moments- blogisi raakaruokaetsintöjen seurauksena. Siitä asti olen lukenut entistä ja tätä uutta blogiasi. Olin tosi otettu rohkeudestasi tehdä isoja päätöksiä, kuten vuosi sitten teit, se kannustaa myös minua kuuntelemaan omaa intuitiotani. Olen myös oppinut luonnonkosmetiikasta paljon inspiroivien tekstien ja esteettisten kuvien myötä. Ihonhoidosta on minulle tullut pakollisen pahan sijaan nautinto, olo on kaunis <3

 149. Laura K.

  Onnea! Blogisi on upea ja olen vilpittömän iloinen, että olen löytänyt sen – ja sitä kautta niin paljon oppeja & uusia ajatuksia luonnonkosmetiikasta. Tajusin juuri, että luonnonkosmetiikka on jo aivan luonteva osa elämääni, vähän kuin synteettinen oli joskus. Tosin koen suurta iloa ja intoa, kun satun löytämään jotain uutta ja toimivaa – viimeksi pikkupuodista Prahasta tai sitten sinun blogisi kautta esimerkiksi hedelmähappoilun. 😀

  Ja nuo hedelmähapot ovat vain yksi esimerkki! Inspiroidun elämäntyylistäsi, ja poikkesinpa alkukeväästä Kirsin vastaanotolla. Innolla odotan myös kirjaasi. Blogiasi on kiva lukea, koska siitä tulee niin iloinen olo.

 150. Maiju S.

  Olen seurannut blogia tämän kesän alusta lähtien. Blogin löysin K&T:n kautta. Ja ensimmäisen vierailukerran jälkeen olen ollut koukussa! Odotan innolla uusia kirjoituksia ja lueskelen vanhempia juttuja. Erityisesti pidän oman kosmetiikan valmistamisesta koskevista jutuista. Olen käyttänyt luomukosmetiikkaa noin vuoden verran. Paras blogiin liittyvä tapahtuma on se, että luettuani kirjoituksesi musliiniliinoista, ostin välittömästi itselleni sellaisen ja olen kokenut sen äärimmäisen toimivana iholleni. Ilman blogia en varmasti olisi ymmärtänyt vaihtaa musliiniliinoihin!

 151. Anni P

  Vau mikä arvonta! Kiitos Katja kauniista ja ihanista postauksista ja ennen kaikkea siitä, että aiemmin erittäin hankalakuntoinen ihoni on vihdoin rauhoittunut ja oikeasti kaunis ja kuulas! Oon siirtynyt nyt puolentoista vuoden aikana asteittain luonnonkosmetiikkaan ja ero mun ihon kunnossa on huikea! Oot tutustuttanut mulle aivan uusia merkkejä ja suurimman osan lempituotteistani! Plus nykyään en voisi kuvitellakaan eläväni ilman kasvovettä ja seerumeita 🙂 seuraavaksi kokeiluun pääsee ihon puhdistusliinat!

 152. Kaisa

  Oi joi.. Tutustuin blogiisi luultavasti Stellan Jolie-visiitin kautta. Blogissasi ylivoimaisen parasta on se, miltä sen lukemisen jälkeen tuntuu: kuin olisi hetken rauhoittunut tuoksujen keskellä tai sulkenut silmänsä joogasalissa. Vinkkisi ihonpuhdistuksesta ovat olleet kullanarvoisia tällaiselle epäpuhtauksiin taipuvalle ja rasvoittuvalle iholle. Paras vinkkisi ei tosin liity kosmetiikkaan, vaan joogaan. Vieläkin mietin vipuvarsia aina silloin tällöin!

 153. Elina H

  Olen tutustunut juttuihisi jolien kautta jokunen vuosi sitten ja olet ollut iso vaikuttaja matkallani luonnonkosmetiikan maailmaan. On aina mukava kuulla uutuuksista ja saada vinkkejä oman kosmetiikkakokoelman kartuttamiseen ja ihonhoitoon. Olisi huippua voittaa näinkin muhkea paketti loppuraskauden iloksi (esikoista odotellaan ja viimeinen kolmannes alkaa olla käsillä!). Kaikkea hyvää sinulle jatkossakin, toivottavasti bloggailut iloksemme jatkuvat!

 154. sallikki

  Pari vuotta sitten aloin siirtyä luonnonkosmetiikan pariin ja blogisi oli ja on edelleen suurena apuna etsiessäni itselleni parhaita tuotteita. Suurin kiitos siitä, että löysin Neal’s Yard Remediesin tuotteet ja erityisesti Wild rose beauty balmin 🙂

 155. Sanna S

  Onnea!

  Jolie perustettiin samoihin aikoihin kun innostuin luonnonkosmetiikasta. Olen seurannut blogiasi siitä lähtien. Enkä häpeile tunnustaa, että olen imenyt kaikki ideat ja vaikutteet sinulta, liittyen näihin kosmetiikkajuttuihin… Ehkä parhaat vinkit ovat liittyneet meikkeihin (Zuii) <3

 156. Salla

  Blogisi avulla löysin hyviä tuotteita pikkurahalla – nyt piti uudet purkit jo samoja tilata, kun pääsivät loppumaan. Lisäksi löysin kauttasi rakkausvalmentaja Jenniemilian ja hänen ihanan kirjansa.

 157. Maria

  Rakastan sun blogia!! Olen sen ansioista siirtynyt täysin luonnonkosmetiikkaan ja löytänyt palavan rakkauden Zuiin huulipuniin, ne värit ja se tuoksu! Kosmetiikkanoviisina olen oppinut paljon ihonpuhdistuksesta ja arvostan tapaasi purkaa kosmetiikassa käytettyjä ainesosia ja niiden vaikutuksia, blogisi on ihana sekoitus faktaa ja mahtavaa intoilua jonka saa itsenikin uskomaan omiin unelmiini ja niiden tavoitteluun!

 158. Kerttu

  Löysin blogisi Jolien aikoihin, kun itse aloittelin astangajoogaa.. Silloin olin lähinnä kiinnostunut joogin taipaleestasi, vaikeuksistasi, niiden kohtaamisista ja ylitsepääsemisistä. Vuosien mittaan oma taipaleeni muutti minua, siten että huomasin kiinnittäväni enemmän huomiota ruokani ja kosmetiikkani luonnonmukaisuuteen. Silloin löysin uudestaan blogisi ja autoit, innostit pala kerrallaan tuomaan luonnonkosmetiikkaa kylpyhuoneeseeni. Blogisi on ollut myös suuri innoittaja melko tuoreessa harrastuksessani, yrttien kasvattamisessa omiin kosmetiikkatuotoksiin.

 159. Mervi

  kiitos ihanasta blogista! Sen ansiosta olen siirtynyt lähes 100 % luonnonkosmetiikkaan – ja oppinut nauttimaan niiden tuoksusra ja koostumuksesta. Kun ennen hoidin suihkun pikapikaa alta pois, nyt vaahdottelen kaikessa rauhassa vaahdosta ja tuoksusta. Srjen luksusta parhaimmillaan ! Pidän suunnattomasti blogin valokuvista, ja ne ovatkin olleet mieleenpainuvimpia.

 160. inkakirsimarja

  Välillä tuntuu että blogisi on jo enemmän kuin blogi – se on osa omaa elämää ja elämäntapaa. Vaikea sanoa mikä täältä olisi lempijuttuni, tuntuu että löydän aina jotain uutta. Tai sitten palaan uudestaan ja uudestaan lukemaan vanhoja postauksia. Oma kauneudenhoitoni on saanut ihan uutta kipinää täältä, ja yllätyn aina peilin edessä kuinka hehkuvat kasvot sieltä katsovat vastaan – kiitos oppiesi ja vinkkiesi. Et uskokaan kuinka odotan kirjaasi, se on jo tilattu mieheltä synttärilahjaksi 🙂
  Hyvää 1-vuotissyntymäpäivää blogille, ja onnen täyteistä seuraavaa vuotta!

 161. henriikka

  Olen seurannut blogiasi Moments-ajoista lähtien. En kyllä muista, miten sinne eksyin aikanaan, mutta taisin silloin innostua resepteistäsi! Olen siirtynyt käyttämään melkein kokonaan luonnonkosmetiikkaa, ja kyllä se on sinun ja Jolien ansiota. Kerran myös kävin sinulla meikattavana, mutta ujostelin silloin kehua ja kiittää muustakin kuin upeasta meikistä! Nykyistä blogiasi käytän edelleen luonnonkosmetiikan päähakuteoksena, kun yritän löytää jonkun uuden toimivan tuotteen 🙂 Kiitos, että jaat innostuksesi ja osaamisesi meidän lukijoiden kanssa!

  Aurinkoista elokuuta!

 162. Sanna Keränen

  Löysin Moments blogisi noin 5 vuotta sitten ja siitä alkaen olen seurannut sinua.
  On sattunut samaan aikaan meillä näitä suuria muutoksia elämässä. Vuosi sitten lohdutti sekin etten ollut muutosten edessä yksin 🙂
  Nyt jälleen vuoden kuluttua, uudet suuret tuulet puhaltavat ja elokuussa vaihtuu asuinkaupungin lisäksi myös rooli työelämästä- aikuisopiskelijaksi <3 Innolla odotan, ei pelota eikä edes hirvitä. Täysillä päin tuntematonta.
  Mullistavin postauksesi lienee minulle ollut se jossa kerroit kasvopyyhkeiden, -liinojen jne. käytöstä kasvonpuhdistuksen yhteydessä…
  Se totisesti vei kasvojenpuhdistukseni uuteen ulottuvuuteen. Ihana!!!
  Kiitos sinulle.
  Mä rakastan lukea sun tuotetestauksista, tuotesuosituksista jne. Käytän niitä hyväkseni, enkä kertaakaan ole pettynyt tilauksiin.
  Tosi tyytyväinen. Usein aiemmin tullut summassa tilattua aivan vääriä tuotteita ja se on jäänyt kaihertamaan.
  Kasvovesi-rakkaus on myös sinun perujasi 🙂
  Tuoksut <3

  Toivon paljon lisää tuote intoiluja luettavaksi!

 163. HeiKatja! En voinut olla klikkaamatta kaverini jakaama linkkiä facebookissa kun näin rakastamani Rahua shampoon kuvan 🙂 eli vierailen blogissasi ensimmäistä kertaa. Kiitos mielenkiintoisesta blogista ja kauniista kuvista. Jään seuraamaan mielellääni.

 164. Jonna

  Seurasin kirjoituksiasi jo Jolien aikana ja muistan sinut hyvin kun kävin Joliessa ostoksilla. Niinpä olin tuolilta pudota kun luin tuolloisen blogitekstisi että jätät Jolien. Siitä siirryin sitten seuraamaan tätä uutta blogiasi uuteen elämänvaiheeseesi. Olen löytänyt blogista uusia tuotteita sekä uusia nettikauppoja, sekä meikki-inspiksiä.

  Kissaherra piristää kuvia. Kaipailen myös heppa-aiheisia päivityksiä takaisin! Toivottavasti löydät takaisin lajin pariin!

  • Sanna

   Löysin blogin noin puoli vuotta sitten. Aloin kiinnostua luonnonkosmetiikasta enemmän noin vuosi sitten ja aloin ottaa asioista selvää. Siinä kirjoituksistasi ja tuotevinkeistä on ollut suuri apu! Sen ansiosta putelit ja purnukat ovat pikkuhiljaa mutta tehokkaasti vaihtuneet.

 165. kaisa k

  Jolien kautta pari vuotta sitten löysin Moments -blogisi, josta jäi mieleen erityisesti Petrin Thaimaa reissukertomus, kiitos yksityiskohtaisista vinkeistä. Odotan edelleen oikeaa hetkeä ja rohkeutta tehdä sama reissu.
  Olen ollut reilu pari vuotta tyytyväinen luonnonkosmetiikan käyttäjä. Siihen miinaan olen tosin ajanut, että runsauden pulassa ja innostuksissa tuli tilattua ja kokeiltua purnukkaa jos toistakin. Se kuvaa myös ehkä tätä nykyajan ongelmaa, että informaatiota ja materiaalia ja kaikkea tuntuu olevan liikaa. Kaiken kruunaa ainainen kiire, jolloin tuntuu ettei mitään ehdi tehdä, ei ainakaan keskittyä olennaiseen.
  Blogisi helmi on se, että sinä olet ottanut aikaa keskittyä siihen mikä sinulle on rakasta ja missä olet todellinen asiantuntija, ja seulot meille lukijoille sen mikä on olennaista. Eikö muinaisessa antiikiin Kreikassakin ollut ajattelijoita ja filosofeja, joiden työ oli miettiä ja keskittyä olennaiseen, ja ne ajatukset ovat relevantteja vielä tänäänkin.
  Kiitos personal beauty guiden, olen saanut rauhan testausinnosta. Käyttökommentit laitan myöhemmin syksyllä kun saan vanhat ensin käytettyä loppuun ja saan koottua sinun suosittelemasi tuotteet.
  Uuden blogisi mieleenpainuvimmat jutut ovat olleet tiibetiläinen äänimaljameditaatio, joka sattui tulemaan niin hyvään ajankohtaan omassa elämässä. Toisena on kirjoitukset joogaohjauksen aloittamisesta. Itsekin olen palaamassa näiden kirjoitusten innoittamana joogaa ohjaamaan lähes 6 vuoden tauon jälkeen. Osaat siitäkin nostaa ne olennaiset asiat esiin, jotka ovat ruuhkavuosissa unohtuneet.
  Kiitos Katja.

 166. jem

  Ihana teksti, mahtavaa että olet löytänyt oman juttusi! Minä taisin päätyä blogisi vakkarilukijaksi etsiessäni tietoa luonnonkosmetiikasta. En muista täsmälleen mitä halusin tietää, mutta ilmeisesti löysin hyvää informaatiota kun nyt olen siirtynyt lähes täysin luonnonkosmetiikkaan 😉 Ahmin kaikki vanhat postauksesi ja aloin tehdä listaa must have -tuotteista joilla sitten aloin korvata vanhoja kosmetiikkasuosikkeja. Kiitos siitä!

 167. Nunnu

  Moikka Katja! Ja onnittelut 🙂 Tiedätkö, olin aikaisemmin kyllä jo tilannut uutiskirjeen, siis silloin kun se ihan ensimmäisiä kertoja ilmestyi. Mutta nyt tajusin, etten ole saanut yhtäkään kirjettä. Koitin nyt uudelleen tilata uutiskirjeen, toivottavasti pääsen nyt postituslistalle 🙂 Löysin Jolien ehkäpä 1,5vuotta sitten. Luin tekstejäsi ja ihastuin niihin. Melkeinpä ”heti” löydettyäni tekstisi, ilmoitit jääväsi Joliesta pois. Olin kuitenkin niin inspiroitunut sinusta, että aloin lukemaan uutta blogiasi. Siis heti ensimmäisistä jutuista lähtien. Pakko sanoa, että en juurikaan seuraa blogeja, saatika aivan alusta asti. Olen lukenut jokaisen postauksesi. Minulla on jopa pakkomielle käydä joka päivä tarkistamassa onko uusia postauksia ilmestynyt 😀 Ja itse asiassa tama on ensimmäinen blogi mihin olen ikinä kommentoinut! Ihanin aikaansaannoksesi on atooppisen ihoni kunto tällä hetkellä. Vinkkejä olen saanut valtavasti, mutta tärkeimmät niistä liittyvät ihon puhdistukseen, kasvoveteen sekä Juice Beautyn ja Neal’s Yard Remedies’n tuotteisiin. Iso kiitos!

 168. vanamo

  Blogistasi on ollut suunnaton ilo ja apu! Olen löytänyt luonnonkosmetiikan ihmeellisen maailman uudestaan takavuosien kökkökokeilujen jälkeen. En voisi olla kiitollisempi! 🙂 <3

 169. Linda

  Siskoni vinkkasi aikoinaan jolie.fi -sivustolla olevasta blogistasi. Tuohon aikaan etsin vaihtoehtoisia ihonhoito ja kosmetiikka tuotteita, sillä käyttämäni Diorit tms. eivät enää iholleni sopineet laisinkaan. Paras hetki olin, kun luin serkustasi tekemä juttu (rosacea-ihon hoito luonnonkosmetiikalla). Silloin tajusin vihdoin ja viimein, että en voi laittaa kasvoilleni erittäin kuivattavia ja vahvoja aineita ja ihmetellä, miksi ihoni on tulipunainen, ihoa kiristää ja ihon kunto vain huononee. Tuosta alkoi myös rakkaussuhteeni Sukin tuotteisiin. Kävin joka päivä katsomassa, jospa jutun kakkos osa olisi tullut, jotta tietäisin, mitä serkkusi oli ollut mieltä suosittelemistasi tuotteista :). Paljon hyviä vinkkejä on tullut tämänkin jälkeen, jonka johdosta peilikaappini sisältö on aivan eri kuin 5 vuotta sitten.

 170. Mari

  Ihana arvonta, johon on ihan pakko osallistua 🙂 Löysin sinut ja blogisi jo vuosia sitten Jolien aikoihin. Olin silloin juuri innostunut luonnonkosmetiikasta ja etsin netistä kaiken mahdollisen tiedon siihen liittyen. Vuosien aikana olen ihastunut kirjoitustyyliisi sekä mahtaviin vinkkeihin, joita blogissasi jaat. Luotan suosittelemiisi tuotteisiin sekä neuvoihin ja Personal Beauty Guiden tilaukseni jälkeen ihonhoitorutiinini ovat saaneet uuden suunnan. Oikean helläväraisen puhdistustavan löydyttyä, ihon pintakuivuus on kadonnut ja tukkeumat vähentyneet merkittävästi.

 171. Anni

  En enää muista, milloin ja mitä kautta löysin edellisen blogisi. Ennen Jolien avaamista se joka tapauk-sessa oli, sillä sen ensihetkiä muistan seuranneeni mielenkiinnolla ja toki sitten siitä auennutta menes-tystarinaa edelleenkin.

  Blogiasi tai yksittäisiä vinkkejäsi tärkeämpää minulle on osoittamasi esimerkki unelmien toteuttamisesta ja miten sen nyt sanoisi, vastakarvaan elämisestä. Siis siitä että aina ei tarvitse valita sitä ilmeisintä tapaa olla, elää ja tehdä uraa. Siitä että vaikka suoraan eteenpäin jatkaminen vaikuttaisi ihan kivalta ratkaisulta, kannattaa silti ottaa riski ja tehdä mutka matkaan. Kulman takana voi olla jotain vielä parempaa luvassa. En tiedä, ajatteletko itse elämästäsi ja valinnoistasi näin mutta niin minä olen rivien välistä tulkinnut.

  Etsin vielä omaa unelmaani, sitä matkan varrelle osuvaa risteystä, jolla kääntyä pois suoralta tieltä. En tiedä, olisiko minusta heittäytymään tyhjän päälle. Uskon kuitenkin, että esimerkkisi voimalla saattaisin edes varovaisesti kurkata kulman taakse.

 172. vanamo

  — ja kommentti lähti keskenkaiken matkaan…!

  Löysin blogisi vasta jonkin aikaa sitte sattumien kautta ja käytännössä olet muuttanut kauneudenhoitorutiineissani kaiken. Elän suhteellisen pienillä rahoilla, joten laatutuotteisiin panostaminen on vaatinut niin sanottuja puuroviikkouhrauksia. 😀 Viimeisin löytö, kiitos sinun!, oli Tata Harperin persikkainen poskipuna, joka sai ongelmaihoni näyttämään huiman raikkaalta. Olin ihan häkeltynyt peilin edessä. Pieniä juttuja, mutta niin tärkeitä. <3

  Olen muutamien raskaiden sairaslomavuosien jälkeen kiinnittänyt huomiota lähinnä sisältäpäin tulevaan hyvinvointiin erilaisten uutteiden ja kapseleiden ja ties minkä vaaihtoehtohoitojen muodossa, totta puhuen jopa vähätellen ulkoisen puolen hoitamisen merkitystä. Melkoisen suuri oivallus on ollut se, ettei moinen ole millään muotoa turhamaista vaan itsensä syvää kunnioittamista ja samalla myös eräänlaista meditaatiota (ainakin se fiilis tulee kaikkien ihanien aidoilta kasveilta tuoksuvien tuotteiden keskellä!). Olet positiivinen ja syvällinen poikkeus pintapuolisessa kauneusblogivirrassa, joten tarvitsin kai joltain sellaiselta taholta tulevan "luvan" – on ok pitää huolta kauneudestaan!

  Opiskelen luontoalaa ja mielessä on alkanut kyteä kaikenlaisia hulluja haaveita siitä, mihin oma polkuni voisi tulevaisuudessa viedä. Olen ollut aina tavattoman kiinnostunut kasvilääkinnästä, villiyrteistä ja ylipäänsä luonnon potentiaalista. Siksi kai inspiroiduin taannoisesta May Lindströmin haastattelustasi erityisesti – kukaties minusta voisi olla joskus viisauden karttuessa samaan, oman rakkaudella luodun tuotemerkin kehittelyyn. Toistaiseksi jatkan yrttivoiteiden ja kasvovesien puuhailua kotikutoisesti vain omaan käyttööni 🙂 let's see what happens, elämä on aikamoista!

 173. Mari

  Blogiisi ”ajauduin” googlettaessa itsetehtyä kosmetiikkaa. Blogista olen ehtinyt tutustua vasta kauneusasioihin, muut on vielä tutkimatta 🙂 Blogisi pohjalta olen innostunut kokeilemaan luonnollisia tuoksuja, tosin en ole vielä niitä ehtinyt ostamaan, mutta ensi viikolla, kun kesäloma alkaa, niin meinaan käydä hankkimassa.

 174. sikkuralla

  Onnea blogille! Olen seurannut blogiasi satunnaisen säännöllisesti jo jokusen kuukauden. Pidän blogisi raikkaudesta ja voimaannuttavasta kirjoitustyylistäsi. Luonnonkosmetiikkaan tutustumisessa blogisi on innoittanut, mutta myös hyvinvointiin liittyvät postaukset ovat kiinnostavia.

 175. Merderi

  Hassua, kun sitä ei enää edes muista mistä saakka jonkun kirjoittamaa blogia tai sivustoa on seurannut. Se oli varmasti aikaa ennen Jolieta, mutta ehkei sillä niin väliä olekaan.

  Olen tällä hetkellä uuden äärellä, pitäisi luottaa elämään. Että se tuo kyllä varmasti jotain hyvää tullessaan teinpä mitä tai miten tahansa. Olet monesti antanut kirjoittamallasi ajatuksen aihetta, välillä ärsytyksestä ja välillä taas ylitse vuotavaa inspiraationa. Kiitos. Viime aikoina olen yrittänyt keskittyä enemmän omaan hyvinvointiin, pienen tyttäreni lisäksi. Monesti on hankalaa iskostaa ajatus ”kun äiti voi hyvin, myös lapsi voi hyvin” päähän, mutta kun oikein keskittyy niin oikeassahan tämäkin klisee loppujen lopuksi on. Ehkä siitä jossain vaiheessa tulee elämäntapa. 🙂

  Vaikka olen käyttänyt luonnonkosmetiikka jo kohta kahdeksan vuotta, valaistuin vasta nyt ihon lempeästä puhdistuksesta. Voihan öljy! Minulla on sekaiho ja jonkin verran näppyjä, mutta samaan aikaan on pintakuivuutta havaittavissa. Olen käyttänyt nyt muutaman viikon kasvojen puhdistamiseen pelkästään kookosöljyä ja täytyy myöntää, että jo nyt ihoni ei puske enää tulehtuneita näppyjä juurikaan ja muutenkin ihoni on ollut tasaisempi. Seuraavaksi aijon ostaa kunnon öljypuhdistustuotteen ja jatkan samalla tiellä. Kiitos jälleen. Ja onnea tulevaan!

 176. tiinah

  Seurasin itse luonnonkosmetiikkaan hurahtaneena sinua jo Jolien aikaan, ja sieltä sitten joustavasti katjakokko.comin lukijaksi. Valoisa persoona ja ammattitaitoinen ote kirjoituksissasi saivat koukkuun, ja sillä tiellä olen edelleen 🙂 mielenkiinnolla seuraan blogiasi ja uusia tuuliasi, tsemppiä kirjaprojektiin Katja! <3

 177. Tiina N

  En enää muista mitä kautta löysin sinut, mutta se oli ennen Jolien perustamista. Varmaan etsiskelin jotain luonnonkosmetiikkamerkkiä ja sitä kautta osuin blogiisi. Olen löytänyt monta hyvää tuotetta suositustesi perusteella.
  Kiitos tähänastisesta ja onnea ja tsemppiä jatkoon.

 178. Kaisa

  Kaunis Katja, olen löytänyt luonnonkosmetiikan sinun ansiostasi. Ihoni voi sata kertaa paremmin sen jälkeen kun olen alkanut pesemään sitä hellävaraisilla luonnonmukaisemmilla tuotteilla ja kosteuttamaan sitä ravitsevilla voiteilla. Suki ja Kjaer Weiss ovat lemppareita. Seuraavaksi olisi tarkoitus siirtyä hoitamaan hiuksia luonnonmukaisemmilla aineilla. En osallistu kilpailuun, haluan vain kiittää sinua ja toivottaa blogillesi ihanaa 1-vuotissyntymäpäivää! Kaikkea hyvää elämääsi ja iloa ja onnea tulevaisuuteen!

 179. Anna

  Onnea 1-vuotiaalle blogille! Oi, mikä mahtava palkinto onkaan jaossa! 🙂

  Kiinnostuin luonnonkosmetiikasta toisen raskauteni myötä v.2008 ja löysin blogisi Jolien sivuilta. Siitä asti olen lukenut tekstejäsi ja tällä hetkellä lähes kaikki käyttämäni kosmetiikka on luonnonkosmetiikkaa. Olen kärsinyt pahoistakin iho-ongelmista ja saanut luonnonkosmetiikan ja sinun vinkkiesi avulla ihoni todella hyvään kuntoon. Lempeä puhdistus, kasvoveden tärkeys ja öljyjen käyttö ihonhoidossa ovat enemmän tai vähemmän sinulta opittua.

  Blogisi on lempparini, sillä asiantuntemuksesi, innostuksesi ja kuvasi ovat aivan omaa luokkaansa! Luen postaukset usein montakin kertaa ja ehkä mieleenpainuvin niistä on ensimmäinen postaus Mayn tuotteista. Se oli niin upeasti ja koukuttavasti kirjoitettu ja kuvitettu, että ymmärsin heti, että näissä tuotteissa on jotain taianomaista ja niitä on pakko päästä kokeilemaan! Mieleenpainuva on myös ollut atooppisen ihon ja ruusufinnin hoitoa koskevat jutut. Ajatus siitä, että oikeat luonnonkosmetiikan tuotteet ja ihonhoitorutiinit saavat aikaan tuloksia, joihin ihotautilääkärit reseptilääkkeineen eivät pysty, on huikea!

  Onnea ja tsemppiä jatkoon! 🙂

 180. eila

  Olen seurannut blogiasi vasta tämän vuoden, en siis kovin kauan, mutta minua on kiehtonut palava rakkautesi luonnonkosmetiikkaa kohtaan. Se on lisännyt omaa kiinnostustani luonnonkosmetiikkaan. Blogisi kautta olen löytänyt monia kokeilemisen arvoisia vinkkejä, kuten Naturellen ja Biodellyn , joista olen löytänyt ja myös tilannut tuotteita. Aikaisemmin en tiennyt sellaisia ostosmahdollisuuksia olevankaan. Olen sinulle hyvin kiitollinen, että olen löytänyt oikean aarreaitan näiden sivujen kautta.
  Olen muuten ihooni tyytyväinen, mutta poskipäillä on vähäistä couperosaa, ihoni on herkästi reagoiva, pintakuivaan taipuvainen, joten joudun paljon kikkailemaan erilaisilla tuotteilla. Löysin sivujesi kautta Absolutionin ja Sukin tuotteita, joita olen varovasti kokeillut ja ilokseni tuntuvat sopivan. Usein käy niin, että ostamani tuotteet aiheuttavat järkyttävän lehahduksen (paloauton punainen) naamalle, jota sitten yritän rauhoitella erinnäisillä tuotteilla.
  Kävin monta kertaa lukemassa juttusi matkakokoisista tuotteista, joita sai tilata Naturellestä ja pähkäilin, mitä uskaltaisin tilata ihoni herkkyyden vuoksi. Sitten joitakin matkakokoisia tilasinkin, ihan vain kokeilun kannalta, eikä tilaus mennyt pieleen. Hyvin sopivat iholleni.
  Sinulla on upea arvonta menossa ja haluan olla siinä mukana tuomalla julki oman pienen ja vähäisen tarinani.

 181. Miila

  Olen seurannut blogiasi alusta asti ja sitä ennen luin Moments-blogiasi. Ihonhoito ja kauneudenhoito yleensäkin (ja ennen kaikkea luonnonkosmetiikka, tietysti) on minulle intohimo ja siksi olen itsekin tälle alalle lähtenyt. Sinun kirjoituksesi ovat ihana piristysruiske tieteellisen tutkimuksen ja maallikkoblogien ohessa, joita aiheeseen liittyen lueskelen, koska niissä yhdistyvät syvällinen asiantuntemus ja ammattitaito sekä elämänilo! Luenkin ilolla kaikki ihonhoito- ja kosmetiikkapostaukset tyytyväisenä nyökytellen ja usein itsekin tuotevinkkejä löytäen.

  Jollain tavalla koskettavimpia ovat kuitenkin fiilispostaukset oman elämäsi rottakokeesta. On rohkaisevaa nähdä, kuinka elämä kantaa ja pitkälle, vaikka välillä tekisikin järjellä ajatellen epätavanomaisia ratkaisuja. Siitä saa intoa kokeilla omiakin siipiään tutun ja turvallisen, mutta ehkä vähän tylsän elämän sijaan.

 182. Irene

  🙂

  Löysin alunperin kirjoituksesi Moments-blogin kautta (Onko se muuten vielä jäljellä jossakin? Välillä haikailen mansikkakakun ohjetta.). Momentsin myötä siirryin seuraamaan Jolieta ja tätä nykyistä blogiasi.

  Olen saanut monta hyvää vinkkiä blogistasi. Etenkin on jäänyt mieleen postaus atopiasta ja sen hoitoon liittyvistä tuotteista. Ehdottaisin, että jokainen ihotautilääkäri (tai itseasiassa kaikki lääkärit) ottaisivat oppia näistä asioista. Äsköittäin julkaistu postaus kasvopyyhkeiden käytöstä oli myöskin valaiseva.

  Olet vaikuttanut suuresti tietoisuuteeni luonnonmukaisesta ja turvallisemmasta kosmetiikasta. Sairastan kroonista sairautta ja tämän takia olen herännyt kiinnittämään huomiota erityisesti ympäristön kuormitukseen. Lääkärini mainitsi, että eräitä lääkkeitä voi käyttää transdermaalisesti eli ihon kautta otettuna. Tämä viimeistään sai minut tajuamaan miten kosmetiikka, shamppoot ym. imeytyvät elimistöön ja miten tärkeää olisi, että ne ovat turvallisia! Aiemmin saatoin pitää kauneudenhoitoon liittyviä asioita hivenen pinnallisena. Etenkin kun niitä peilasi sairauteen ym. Matkan varrella näkemykseni on muuttunut. Kauneudenhoito on yhtälailla itsestä huolehtimista mitä ruokavalio, liikunta ym. Meikkaaminen ja kauneudesta huolehtiminen saattaa olla erityisesti sairaille ihmisille yksi pieni valonpilkahdus arjessa. Hetki jolloin tekee jotain normaalia ja antaa arvostusta keholleen. Se voi myös olla hetki juhlistaa itseään ja naiseuttaan. Ja hetki jolloin saattaa unohtaa olevansa sairas. Olen sitä mieltä, että nämä pienet hetket voivat olla myös niitä jotka auttavat pitämään elämästä kiinni haasteiden keskellä.

  Kiitos siis blogistasi <3

 183. Elise

  Vau, mikä arvonta! Olen tehnyt päätöksen, että aina, kun synteettinen tuote loppuu, pyrin löytämään sille korvaajan luonnonkometiikan puolelta. Sinun blogistasi olen löytänyt lukuisia uusia tuotteita, joita useampikin on jo kotiutettukin tyytyväisenä.

 184. Jasmin

  Tämä blogi on ehdoton suosikkini, olen ollut matkassa mukana Jolien alusta asti :). Blogi ja luomukosmetiikka ovat minulle paljon enemmän kuin ”pelkästään” ihonhoitoa. Hetkittäin paineisessa ja hektisessä äiti-arjessa olen ymmärtänyt itsestään huolen pitämisen tärkeyden. Kun hellin ihoani vastuullisesti tehdyillä hyvillä tuotteilla, tuntuu että seerumit menevät sieluun asti ja kuiskuttelevat lempeitä viestejä siitä miten olen tärkeä, rakas ja kaiken hyvän ja hellyyden arvoinen. Haluan myös opettaa lapsilleni miten tärkeää itsestä tykkääminen on, siksi näihin kokonaisvaltaisesti hyviin tuotteisiin satsaaminen pienistä rahoista ei tee edes tiukkaa. Muita vaihtoehtoja ei enää ole. Paras muisto minulle on kun onnetar suosi minua ja voitin Zuiin meikkipaketin vain päiviä sen jälkeen kun tyttäreni oli seikkaillut tiensä peilikaappiin ja tutkinut viimeisen huulipunani täysin käyttökelvottomaan kuntoon. Eihän universumi niin kaheli voi olla, että soisi minulle vielä toisen yllätyksen, eihän?!

 185. Anna-Greta

  Huh! Jo Jolien aikana seurailin sivusilmällä mutta vasta raskauden jäläkee aloin lukemaan ja ihastelemaan kunnolla! Iho on heittelehtiny puolelta toiselle näiden raskauden jälkeisten kuukausien aikana ja välillä on ollu todellisia epätoivon hetkiä, mutta blogin vinkkien (kommenttiboksitkin koluttu) avulla peilistä vihdoin kurkistelee tuttu ja turvallinen iho. Kiitos siis blogista ja ennen kaikkea puhdistukseen liittyneistä vinkeistä!

 186. Hedelmasalaatti

  Olen lukenut blogiasi parisen vuotta ja käyttöön hyvistä neuvoista on jäänyt kasvoveden käyttö. Aamulla käytän Madaran kasvovettä ja iltaisin Frantsilan ruusuvettä. Olen myös miettinyt seerumin hankkimista, kunhan ilmat tästä kylmenevät (kesäisin en käytä kasvovoiteita tms kuin ehkä kerran kahdessa viikossa).

  Täytyy muuten sanoa näin ensi kertaa kommentoidessa, että kuvat blogissasi ovat todella kauniita! Ja muutenkin blogisi on aivan ihana!

 187. Synday

  Uutiskirje tilattu! Olen ihan vasta ylipäätänsä löytänyt blogimaailman, nyt seurailen muutamia. Tänne löysin K&T:n Facebookista. Oisko siitä kolmisen vuotta, kun kiinnostuin luonnonkosmetiikasta ja vaihdoinkin siihen hetkeksi, mutta en onnistunut löytämään mieluisia tuotteita ja kokeilut oli opiskelijalle liian kalliita. Nyt harkitsen taas niihin siirtymistä, kehon kuormittaminen kemikaaleilla mietityttää.

 188. iduska

  Seurasin sinua tänne Jolien jälkeen. Olen saanut tosi monia hyviä tuotevinkkejä kirjoituksistasi ja sitä kautta apua ongelmaihoni hoitoon. Esmerkiksi Juice Beautyn puhdistava seerumi ja Sukin peitevoide kuuluvat suosikkeihin, mutta näitä on paljon. Tämä on ainoa kosmetiikkablogi jota luen ja olen oppinut luottamaan sanaasi kun jotakin suosittelet 🙂

  Pidän kovasti tavastasi kirjoittaa ja sivusto on tosi kaunis (ja nykyään myös selkeämmin navigoitava, kun on vähän harjoitellut). En malta odottaa kirjaa. Tulisi vain jo syksy.

 189. Jenni

  Löysin vanhan blogisi silloin kun uudet tuulet ja teidän yhteiset haaveenne Jutan kanssa olivat muodostumassa. Seurailin Jolien alkumetrejä kiinnostuneena, koska olin jo jonkun aikaa ollut valmis vaihtamaan iho-ongelmia aiheuttaneen kosmetiikan luonnonmukaisempaan. Pääsin kerran myös sinun meikattavaksesi ja olin enemmän kuin tyytyväinen minulle valitsemiisi sävyihin ja tuotteisiin. Nykyisin deodorantti taitaa olla ainut synteettinen kosmetiikkatuote – muut ovat vaihtuneet pikkuhiljaa luonnonkosmetiikkaan. Ainiin, ja sain sinulta myös superhyviä ihonhoitovinkkejä sähköpostitse, kiitos niistä! Oikein paljon onnea blogisynttäreiden johdosta ja kiitos vinkeistä ja inspiraatiosta <3

 190. Heleää

  Heippa Katja ja onnea nykyisen blogisi 1-vuotissynttäreiden johdosta!

  Olen seurannut kirjoituksisasi jo blogspot-Moments-ajoilta, jolloin löysin tieni sinne raakaruokahommien johdosta. Mieleeni on jäänyt mangoraakakakku-postaus jossa irtopohjavuokasi petti kahdesti ja keltainen täyte tipahti molemmilla kerroilla harmaalle puulattiallesi 😀 se oli vielä Kumpulan ajoilta. Sitten perustitte pian Jutan kanssa Jolien ja edelleen seurailen taivaltasi!

  Ihailen tyylitajuasi kuvien ja postausten sommittelun suhteen, puhumattakaan kauniista meikeistä. Ilahduttavia ovat aina seikkaperäiset meikkitutorialit. Minusta on vakuuttavaa kun tiedät niin paljon ihonhoidosta myös kemiallisesti. 🙂

 191. Ninni

  Wow, mikä kattaus kosmetiikkaa, eikä ihan mitätahansa, vaan supertuotteita!
  Seurasin juttujasi jo aiemmin Jolien sivuilla ja tätä blogia aivan alusta asti. Löysin sinut, kun etsin tietoa ja kokemuksia luonnonkosmetiikasta. Olen avullasi löytänyt mm.Tata Harperin tuotteet, NYR.in ja parhaat shampoot John Masters.ilta. Ihanin muisto liittyy kuitenkin joogaan ja mula bandhaan. Asia avautui ihan uudella tavalla, Kiitos ❤️

 192. Eeva

  Aloin seurata aiempaa Moments-blogiasi jo muutamia vuosia sitten, ja kirjoituksesi ovat inspiroineet asiassa jos toisessakin. Erityisesti minua ovat miellyttäneet elämänviisautesi sekä itsensä kuuntelemiseen ja joogaan liittyvät ajatukset. Luontoa ja ympäristöä kunnioittava elämäntapa on minulle itsestäänselvyys, ja luonnonkosmetiikka olennainen osa sitä. Blogisi kirjoituksineen ja kuvineen on ollut olennaisena osana edesauttamassa tutustumistani luonnonkosmetiikkaan ja toisaalta lisäämässä ihastustani kauniisiin asioihin. Opiskelijabudjetilla eläessäni omat luonnonkosmetiikkavalintani ovat toistaiseksi kohdistuneet edullisimpien merkkien tuotteisiin, ja blogissasi esittelemäsi ihanuudet ovat vielä jääneet haaveiksi. Toivon kuitenkin saavani tutustua moniin ihastuttaviin luonnonkosmetiikkamerkkeihin tulevaisuudessa!
  Kiitos blogistasi, ja paljon lämpöisiä ajatuksia jatkoon ja kirjan kirjoittamisprosessiin!

 193. Maruski

  Johan on kattaus, kaikkea sellaista mistä olen päiväunissani haaveillut! Olen seurannut blogejasi ja kirjoituksiasi jotakuinkin tuon viisi vuotta, koska uppouduin atk:ssa blogien salattuihin maailmoihin viettäessäni hoitovapaata nuorimmaiseni kanssa, joka muuten alkukesästä täytti 8. Sain silloin hormonihuuruissani (ilmeisesti oikein hyvissä sellaisissa) ahaa-elämyksen, että omaan, maan vetovoiman aiheuttamien tuhojen korjaukseen, ja lapsen nahkaan on mukavampi laapustaa luonnollisia asioita. Aloin tutkia luonnonkosmetiikkaa enemmän, ja myös yhden lapseni atooppisen ihon kortisonikuurit suorastaan saivat karvani pystyyn. Pakko olla muitakin voiteita. Löysin blogisi muistaakseni Uuden Mustan ja Noran bloggausten kautta. Silloin, ja vielä kyllä nykyisinkin, harhalaukaukset kismittävät sen verran, että on mukavaa kun joku tutkii ja testailee rehellisesti puolestani voiteet, ja minun ei tarvitse kuin poimia rusinat pullasta. Erityisesti sydäntäni lämmittää cheap & chic -sivu, haluan hinta-laatu-suhteen kohdilleen, tällainen sniidu perheenemäntä kun olen. Laveran seerumista on tullut tapa (myös työkavereilleni), on nimittäin täysosuma hinta-laadultaan. Ai ai, monta muutakin helmeä löytyy kaapistani, mutta toki moni vielä on jonossa ( ja kyseisessä potissa)! Kiitos antaumuksellisesta omistautumisesta aiheeseen, sen hedelmiä poimivat myös seuraava sukupolvi, ajoitttaisesta pakollisesta teinivastustuksesta huolimatta!

 194. Iina

  Hei Katja! Olen seurannut blogiasi Moments-ajoista, jolloin kirjoitukset taisivat pyöriä enemmän ravinnon ja reseptien ympärillä. On ollut mielenkiintoista seurata matkaasi! Luonnonkosmetiikka on ollut tuttu jo ennen blogiasi, mutta tätä kautta olen saanut hurjasti vinkkejä ihonhoitoon ja tietoa laadukkaista tuotteista, joiden metsästäminen itse olisi ollut paljon suuremman työn takana. Kirjoitat mukavan monipuolisesti myös muusta, ihanan lempeällä tavalla. Kiitos kun edelleen jaat osaamistasi ja iloasi <3

 195. Rosalin

  Löysin aikoinaan blogisi etsiessäni tietoa John Friedan hiustuotteista ja jäin selaamaan kirjoituksiasi joogasta ja laadukkaasta luonnonkosmetiikasta. Jokin valovoimaisessa olemuksessasi ja räväkkään punaisissa hiuksissasi kolahti syvälle ja siitä lähtien olen käynyt säännöllisin väliajoin kurkkaamassa blogiasi. On ollut hieno seurata kasvu -ja eheytymisprojektiasi täältä ruudun takaa. Tuot valovoimaisuudellasi energiaa niihin harmaampiinkin syyspäiviin ja lisäsäteitä auringon täyttämiin kesäpäiviin. Kiitos Katja.

 196. sarianna

  Olen lukenut blogiasi varmaan melkein niin kauan kuin olet sellaista kirjoittanut, Moments-blogista vai oliko sitä ennen vielä joku? raakaruoka juttujen perässä sinut löysin ja sille tielle jäin. Vaihtelee kausittain mikä aiheistasi on ollut ajankohtaisin, toisinaan ahmin kaiken tiedon luonnonkosmetiikasta ja ostelin ties mitä ihania rasvoja ja meikkejä, mutta näinä kotiäiti-vuosina hoitovapaalla ei oikein ole ollut varaa panostaa luonnonkosmetiikkaan (tai kosmetiikkaan ylipäätänsä :D). Tällä hetkellä odottelen eniten joogaan liittyviä postauksia ja haaveilen, josko joskus olisi lapsivapaata aikaa ja tulisin tunnillesi. Astro eli nämä uuden kuun ajankuva-postaukset ovat myös blogissasi olleet todella mielenkiintoisia ja luen ne aina monewn kertaan. Pidän blogistasi todella kovasti, vaikka elämäntilanteeni on vaihdellut kovasti, blogistasi löytyy aina sopivaa ja ihanaa ja mielenkiintoista luettavaa. blogisi ulkoasu on ihanan rauhallinen ja samoin kirjoitustyylisi. vaikutat todella sydämelliseltä ihmiseltä. kiitos kuluneista vuosista, toivottavasti niitä tulee vielä monta lisää!

 197. Miia

  Törmäsin blogiisi, kun etsin apua iho-ongrlmiini ja olen todellakin saanut paljon apua ongelmaiselle iholleni blogistasi ja guidelinesta! Niin ihonhoidon kuin meikkauksen suhteen! Kiitän tästä ja olen myös kiitollinen siitä, että noin valovoimainen persoona ilahduttaa ja auttaa kirjoituksillaan niin monia. 🙂

 198. MaijaElisa

  Hei Katja,
  Olet niin ammattitaitoinen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin expertti ja kosmetiikan/ehostuksen ylivoimainen taitaja, joten olen seurannut kirjoituksiasi jo pitkään.

  Olet aina ”ajan hermolla” ja tiedän että tekstiisi voi luottaa. Vinkkejä on niin monia, etten voi valita yhtä, sanottakoot että paras juttu on se, että kaikista postauksista löytyy jotain vinkkiä & inspiraatiota!

  Innolla uusia juttuja ja kirjaasi odotellen!

 199. Isadora

  Moi Katja! Apua minkä ihanan megaluxuspaketin oot järkännyt arvottavaksi. 😉
  Itse olen lukenut blogiasi sieltä Moments blogin ajoilta. Joliessa kävin sun meikattavana myös pari kertaa ennen kesäjuhlia.
  Blogin kautta olen saanut valtavan paljon hyviä ihonhoito vinkkejä ja tuotesuosituksia, esim Zuin Mango poskipuna ja Rose balmi on mun lemppareita! Vanhasta blogista olen vähän jäänyt kaipaamaan reseptejä, niitä oli kiva testailla. 🙂
  Kaiken kaikkiaan sun juttuja on ollut mukava lukea, kun on sujuvaa tekstiä ja kauniita kuvia, merci!
  T. Stella

 200. Yiayia

  Ihanaa tietoutta luonnonkosmetiikkan saloista ja ihanasta laadusta ja sen tuomasta hyvinvoinnista. Sen myötä laajempaankin kehon hyvinvointiin, lempeyteen.
  Jolien alkutaipaleesta lähtien olen tutustunut ihanaan luonnonkosmetiikkaan lähemmin. Siellä kivijalassa asiantuntijuuteesi ”törmäsin” .
  Jolien uutiskirjeeseen ensin tutustuin ja sitä seurailin ja edelleen seuraan. Sen myötä laajemmin Sinun asiantuntijuuteesi ja omiin kirjoituksiisi ja sitten blogiisi tutustuin. Sieltä saa niin ihanaa oikeaa tietoutta luonnonkosmetiikasta kuin myös kehon ja mielen hyvinvoinnista. Olet kirjoituksissasi niin upean avoin(tiettyyn pisteeseen saakka). Kaikki ei ole vain päivänpaistetta ja ihanaa, vaan sitä ihan oikeaa elämän ylä-ja alamäki, eteenpäin menemistä. Kirjoituksistasi huokuu se elämän kokonaisvaltaisuus ja kehon- mielen – ihon hyvinvoinnin yhteenkuuluvuus. Ihminen on kokonaisuus
  Olen nyt lähemmin tutustuttuani ja kokeiltuani löytänyt ihania tuotteita luonnonkosmetiikasta ja niihin siirtynyt. Ihoni voi edelleen hyvin ja mieleni myös. Jooga on myös se ihmeellinen sana ja sen salaisuudet hyvinvoinnille.
  Kiitos Sinulle Katja kirjoituksistasi

 201. Anastasia

  Olen seurannut blogia jo Jolien ajoista ja löytänyt tätä kautta luonnonkosmetiikasta ihan uusia ulottuvuuksia. Esim. en varmaan vieläkään tietäisi muuten ihanasta, iholleni sopivasta, Absolution-tuotesarjasta. Mieleeni on jäänyt jostain syystä se kun sait töitä joogasalin siivoojana. Tuollaisen diilin itsekin haluaisin. 🙂

 202. Johanna

  Huhtikuussa pikkusiskoni sairastuttua vakavasti aloin miettimään myös sitä, kuinka paljon jatkuvasti altistamme itseämme erilaisille kemikaaleille edes tiedostamattamme sitä. Tutkiessani netissä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin luonnollisia ja eettisesti oikeita vaihtoehtoja törmäsin myös luonnonkosmetiikkaan ja tajusin, etteivät siihen saakka käyttämäni synteettiset kosmetiikkamerkit olleetkaan paras vaihtoehto.
  Tutustuin silloin blogiisi ja sen viikonlopun aikana olin lukenut kaikki artikkelisi vanhimpia arkistointeja myöten.
  Olen oppinut sinulta valtavasti, löytänyt oikeat tuotteet, liikkeet ja hoitolat sisarelleni ja itselleni. Kirjoitustesi kautta ajatusmaailmani on kääntynyt täysin päälaelleen. Olen siitä valtavan kiitollinen sinulle.
  Kiitos ja kaikkea hyvää elämääsi.

 203. Olen lukenut blogiasi noin vuoden. Löysin tänne, kun etsin tietoa luonnonkosmetiikasta. Kiitos mahtavasta blogista 🙂
  Käytin luonnonkosmetiikkaa jo ennen kuin löysin blogisi, mutta olen silti saanut täältä oikeasti ihoni kuntoon vaikuttaneita vinkkejä. Tärkein muutos oli se, että vaihdoin öljyputsareihin. Tämän jälkeen epäpuhtauksiin taipuvainen ihoni on ollut todella paljon paremmassa kunnossa. Kirjoitin itsekin öljypuhdistuksesta uudessa blogissa. On todella hienoa, että puhut hellävaraisten putsareiden puolesta! Lisäksi otin seerumit käyttöön erään sinun postauksesi ansiosta. Siitäkin iho tykkäsi 🙂

 204. Kesäyö

  Mikä I-H-A-N-A mahdollisuus! Tuosta paketista riitäisi iloa pitkäksi aikaa siskoilleni, äidilleni ja tietenkin myös minulle! <3
  Olen seurannut sinun, Jutan ja Jolien kehitystä aika lailla alusta asti, kun Jolie aukaistiin Uudenmaankadulla. Teillä leideillä on ollut suuri merkitys elämässäni, niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, mutta totta se vaan on.

  Löysin teidät ja luonnonkosmetiikan samoihin aikoihin kun olin pitkällä sairauslomalla viitisen vuotta sitten, ja kun tajusin, mitä luonnonkosmetiikka on ja mitä se edustaa, niin paluuta entiseen ei ollut. Luonnonkosmetiikasta tulee hyvä mieli, kun tietää antavansa iholle pelkästään hyviä ja ravitsevia ainesosia, koska siinä samalla kun auttaa ihoaan, auttaa myös itseään. Muutitte näkemykseni kosmetiikkaan, ihoon, ja sitä kautta itsensä arvostamiseen ja rakastamiseen.

  Kiitos, että, seuraat sydäntäsi, jaat oivalluksiasi, ja ennenkaikkea uskallat olla alan pioneeri!! Tämän tytsyn sydämeen olet tehnyt lähtemättömän vaikutuksen. YOU GO GIRL! <3

 205. Lovisa

  Kun Jolie aikoinaan avautui, löysin blogisi sitä kautta ja jäin välittömästi koukkuun. Paljon olen vuosien myötä saanut täältä inspiraatiota, suuri kiitos siitä. Nykyinen elämäntilanne ei salli eksklusiivisten merkkien hankintaa, eli luonnonkosmetiikka-arsenaalini koostuu lähinnä halvemmista merkeistä. Onneksi kaikkea ei tarvitse omistaa, vaan iloa saa jo haaveilusta ja kauniiden kuvien katselusta 🙂

 206. MariaK

  Hei Katja! Olen seurannut blogitaivaltasi jo Momentsin ajoista lähtien, mutta olen tällainen ujo lukija, enkä ole juurikaan postauksiasi kommentoinut. Löysin blogisi alunperin, kun googlailin vinkkejä iho-ongelmiin. Kärsin tuolloin pahasti näppyläihosta. Nyt näiden vuosien jälkeen ihoni voi paremmin kuin koskaan – lieneekö siihen syynä kahden lapsen saaminen, siirtyminen kokonaan luonnonkosmetiikan käyttämiseen vai elämääni tullut rentous. Joka tapauksessa blogisi on ollut minulle valtava informaation ja ilon lähde. Vaikka intouduin näin arvonnan myötä kommentoimaan, niin ennen kaikkea haluan sanoa KIITOS, kun bloggaat – sillä on merkitystä!

 207. Sini

  Hei Katja,

  Minulle puhkesi noin vuosi sitten kosmetiikka allergia. Luomeni verestivät ja niistä tihkui kudosnestettä, samoin oli huulissa. Välillä silmäluomet olivat niin kipeät että räpsyttäminen sattui. Etsin apua tähän ja sitä kautta aloin seuraamaan blogiasi. Paras artikkeli on ollut kirjoutus Marikon iho-ongelmista. Löysin siitä myös itselleni todella hyviä tuotteita. Ja nyt ihoni on rauhottunut.

  Samalla tajusin että miksi tyttäreni (7v.) jolla on atopia käsissä välttelee käsien rasvausta. Kaikissä lääkäreiden määräämissä voiteissa oli paraben liquid joka kirveli aivan vietävästi. Kun lopetimme kaikki lääkäreiden määräämät rasvat (myös kortisoni) ja aloimme kokeilemaan luonnollisia tuotteita alkoi ihana paramenimen. Kädet ovat edelleen kuivat mutta eivät halkeile ja mikä parasta ei kirvele ja kutise.

  Kiitos tästä ihanasta blogista.

  Sini

 208. Elina H

  Hei. Olen kulkeutunut blogisi pariin jo vuosia, vuosia sitten. Uskaltaisin sanoa jopa että sen viisi ja puoli vuotta sitten. Seurasin jolien syntyä ja kasvua, vierailin liikkeessä aina kaupungissa käydessäni. Olet myynyt minulle mm. elämäni parhaan poskipunan ja luomivärin 🙂 olen myös tilannut nettikaupasta ja käsikirjoitettu viesti tilauksen mukana on aina ollut päiväni piristys. Käytän lähes yksinomaan luonnonkosmetiikkaa. Aina tuotteita itselleni valitessani päädyn blogisi arvosteluja lukemaan. Ai niin, kävinhän joitain vuosia sitten meikattavanasikin, taisi olla aikaa ennen jolien tilojen avaamista 🙂

 209. pinka

  Ooohh mikä paketti!
  Blogiisi olen päätynyt Jolien kautta, jota aloin ihan mielenkiinnosta seuraamaan heti perustamisesta lähtien. Jolie on ollut sellainen inspiraatio- ja uskonvahvistuspaikka, eräänlainen esimerkki omille unelmilleni (vaikkei ala ole lainkaan sama).
  Blogisi myötä kiinnostus ihonhoitoa kohtaan on kasvanut huimasti ja olen vihdoin tajunnut oikeiden tuotteiden vaikutuksen 😀 Kasvovettä kuluu nykyään melkein puteli kuukaudessa verrattuna siihen että ennen sama määrä kesti elkein pari vuotta (tähän sellainen apinahymiö kädet silmillä…) ja tuotteet on myös vaihtuneet huomattavasti hellävaraisempiin.
  Eniten mua viehättää täällä ajatus siitä että kaiken ammattimaisuuden ja luksuksen, ehkä itselleni vieraan maailman takana, on lopulta tavallinen heppatyttö! Se luo jotain sympaattista kosketuspintaa 😉

 210. Ellen

  Olen seurannut blogiasi Jolien ajoista asti. Mieleeni on jäänyt tekemäsi Zuii:n-meikkitutorial:it, esimerkiksi nyt viimeisimpänä metallic purple smokey eyes ja pink begonia lips. Niistä on saanut hyviä vinkkejä muun muassa eri luomivärisävyjen yhdistelyyn ja huulipunan käyttöön 🙂 Lisäksi olen innoittamanasi alkanut käyttää säännöllisesti kasvovettä 3o-vuotta täytettyäni. Blogisi kuvat ovat todella kauniita ja niitä on aina ilo katsella. Blogisi seuraaminen tuo muutenkin iloa päivääni ja saa unohtamaan arjen huolet! 🙂

 211. Mari

  Olen seurannut blogiasi parin vuoden verran en muista miten eksyin sivuillesi olen löytänyt monia mielenkiintoisia ihonhoitovinkkejä kun katson kasvojasi sinusta huokuu hyvä olo ilo kaunis elämää rakastava nainen Kaunista Ikimuistoista kesää sinulle!

 212. lottaemilia

  Hei!
  Oiii miten mielettömän ihanan lahjan joku voi saada!! Kaikkien aikojen paketti! Minulla on ollut mielenkiintoa luonnonkosmetiikkaa kohtaan jo muutaman vuoden ajan ja nyt raskauteni aikana olenkin siirtynyt siihen lähestulkoon kokonaan. Taisin löytää blogisi jostain instagramin uumenista, varmaan jolien sivun kautta. Näin kuvasi ja se todella kiinnitti huomioni. Punertava tukka, luonnollisen kaunis nainen, jonka iho suorastaan hehkui. Selasin kuviasi ja postauksiasi blogin puolelta ja olin koukussa! Mieleenpainuvin postauksesi taitaa olla se, jossa kerroit kasvojen hellävaraisesta puhdistuksesta. Se todella avasi minulle uutta perspektiiviä kasvojen ihon hoitoon! Muutenkin olen saanut hyviä ihonhoitovinkkejä ja ne todella ovat olleet toimivia sekä mieleisiä. Tuntuu kuin olisin itsekin alkanut enemmän hehkua. Toivonkin että jaksat olla edelleen inspiroitunut luonnonkosmetiikasta ja että jaksat päivittää somea tiedoillasi. Se antaa meille lukijoille niin paljon! Joten kiitos kaikesta ja toivotan lämpimästi tsemppiä tälle valitsemallesi tielle!! 🙂

 213. Ansku

  Löysin aikoinaan moments-blogin kun aloin kiinnostumaan luonnonkosmetiikasta. Kirjoitin googleen couleur caramel josta olin kuullut ja sitä kautta löytyi sinun blogi ja sillä tiellä ollaan vieläkin 🙂 parhaita hetkiä on varmasti ollut se kun on päässyt itse meikkituoliisi pari kertaa. Hämmästelin että miten sinä osaat noin hyvin ja sanoit minulle että voit oppia myös, kun vaan harjoittelet. Kerroin myös haaveistani opiskella meikkaajaksi. No nyt se toive on toteutunut ja koen että tällä blogilla ja tutustumalla luonnonkosmetiikan maailmaan on ollut paljon vaikutusta asiaan, että uskalsin lähteä toteuttamaan unelmaani. Olen löytänyt paljon helmiä joilla on voinut korvata tavanomaista kosmetiikkaa. Olen saanut blogin kautta lukemattomia vinkkejä ja niihin voi luottaa täysin. Blogin löytäminen aikoinaan siis mullisti kyllä elämääni suuresti, ja erittäin hyvällä tavalla 🙂 kiitos kaikesta!

 214. Janniina

  Sinä ja blogisi ovat todella olleet kasvojen hoitoni raamattu ja kulmakivi. Löysin blogisi noin vuosi sitten jonkun haastattelusi myötä ja siitä lähtien aktiivisuuteni blogiasi kohtaan on kasvanut kokoajan. Beauty Guiden tilaamisen jälkeen ja sen myötä luonnonmukaisen kosmetiikan pariin kokonaan vaihtamisen jälkeen olen saanut taas myös uutta puhtia myös terveellisempään ravintoon ja elämäntapoihin. Esim olit innoitukseni joogan aloitukseen, ja se vasta on parantanut stressaantunutta ja jumiin helposti menevää kroppaani 🙂 En voi kun kiittää nöyrästi työstäsi ja blogistasi mihin jaksat avuliaasti päivittää apuja naisihmisen kauneusongelmiin ! Kiitos Katja.

 215. Leonor

  Seurasin telkkarista hömppäsarjaa suomitytöistä New Yorkissa vuonna 2012. Siinä Annabella Åsvik (nyk. Daily) kertoi elämästään vegaanina, joka ulottui tietysti myös kauneuden hoitoon. Olen ollu meikki- ja kosmetikkakoukussa pienen ikäni, mutta luonnonmukaisuus viehättää kovasti. Annabellan innostamana aloin googlailla lisää luonnonkosmetiikasta ja nimenomaan meikeistä, joita olisi mahdollista saada Suomesta. Silloin eksyin Katja Kokon Moments-blogiin, joka tuntui olevan ainoa suomenkielinen luonnonkosmetikkablogi. Ahmin siltä istumalta kaikki luonnonkosmetikkaan liittyvät kirjoitukset. Sen jälkeen oma kosmetikkakäyttäytymiseni muuttui täysin ja nyt suosin pääasiassa ja ainoastaan luonnonkosmetiikkaa. Vuoden 2012 ajoista on myös tultu hulluna eteenpäin! Laadukkaita merkkituotteita ja muuta kosmetiikkaa on saatavilla nyt helpommin ja valikoimaa löytyy. Mutta edelleen, niin kuin jo vuonna 2012, yritän aina ensin lukea Katja Kokon tuotearvostelut, ennen kuin ostopäätöstä teen. Kiitos siis työstä, jota teet! Arvostan.

 216. sofia

  Olen innokkaasti ahminut blogitekstejäsi aina Jolien alkuajoilta asti. Vaikka aloitinkin vähittäisen siirtymisen luonnonkosmetiikkaan jo lähes kymmenen vuotta sitten, on käsitykseni ja tietämykseni ihonhoidosta ja luonnonkosmetiikan mahdollisuuksista kasvanut muutaman viime vuoden aikana suunnattomasti ja suurelta osin juuri sinun postaustesi kautta. Kun aiemmin pyrin lähinnä välttelemään haitallisia synteettisiä ainesosia ja löytämään niille luonnonmukaisia korvikkeita, olen nyt tutustunut suureen määrään ihania ja inspiroivia luonnonkosmetiikkasarjoja, joiden käyttö tuntuu todelliselta luksukselta. Vaikka budjettini ei sallikaan kaikkien ihanuuksien hankkimista, pyrin silti panostamaan muutamiin laadukkaisiin perustuotteisiin ja koen, että blogisi on ollut suurena apuna juurikin hutiostosten välttämisessä. Ihonhoidon suhteen suurimpia muutoksia – palopuheidesi ansiosta – ovat olleet kasvovesien uudelleenlöytäminen vuosien laiminlyönnin jälkeen sekä seerumien käytön aloittaminen. Luulen, että seuraava askel on suositustasi noudattaen luopuminen puhdistusvaahdoista ja siirtyminen puhdistusbalmeihin ja kasvopyyhkeisiin – minkä inspiroitumisen kyseinen postaus saikaan aikaan! 🙂

 217. Olen seurannut blogia silloin tällöin tämän kevään aikana. Olen hakenut vinkkejä kosmetiikkaan ja löytänyt niitä mukaavsti. Minua on miellyttänyt blogin ilmapiiri ja juttuja on ollut todella kiva lueskella. Kiitos kauniista blogista!!

 218. Sonja

  Innostuin luonnonkosmetiikasta viime vuoden talvella pitkään jatkuneen ihoärsytyksen vuoksi. Samoihin aikoihin löysin Jolien blogit ja ilahduin kesällä tästä blogista 🙂 Eniten olen tykännyt ennen/jälkeen-tarinoista eli serkkusi ja Marikon tapauksista, joissa todella on nähnyt miten paljon luonnonkosmetiikalla saa helpotettua vaikeita iho-oireita. Nykyisin oma ihoni on todella hyvässä kunnossa, mistä olen iloinen ja kiitollinen. Hyvät tuotteet, runsas veden juominen (2 l ei todellakaan riitä) ja sokerin välttäminen toimivat minulla (ja varmasti muillakin) tosi hyvin.

  Kauneusrutiinejani muutin toukokuussa, kun kirjoitit ihon puhdistuksesta ja kasvopyyhkeistä. Otin heti käyttöön kasvopyyhkeen iltapuhdistukseen ja voi pojat miten ihanan sileältä iho tuntuukaan! Nykyisin en voisi edes kuvitella peseväni kasvoja muutoin kuin kasvopyyhkeen avulla ja kannan pyyhkeen mukanani matkoille ja salille 🙂 Käytin jo ennestään lempeää puhdistusmaitoa (suosikkini on Madara) ja kasvopyyhkeen käyttö tosiaan saa ihon tuntumaan puhtaammalta. Kiitos siis tästä ja muistakin hyvistä vinkeistä!

  Olisin onnellinen jo yhdestäkin arvonnan tuotteesta, mutta tosiaan se joka tuon mahtavan paketin voittaa, on todella onnentyttö 🙂

 219. AnKa

  Olen lukenut blogiasi vasta noin muutaman kuukauden ja hurahtanut ihan täysin! Luin K&T:n blogeista siitä numerosta jossa ne olivat esittelyssä. Ja olen joskus luonnonkosmetiikkaa googlaillessani eksynyt blogiisi jo aiemmin.

  Luonnonkosmetiikkaa olen käyttänyt jo parisen vuotta ja saan blogistasi hyviä vinkkejä uusista tuotteista ja merkeistä, joita en ole vielä kokeillut.
  Taistelen epäpuhtaan kuivahkon ja atoppisen ihon kanssa, ja ongelmat ovat pääosin hormonaalisesta ehkäisystä johtuvia.
  Minulle uusi tieto oli se, että puhdistusaineiden tulisi olla hellävaraisempia (voidemaisia jne). Sellainen onkin hankintalistalla seuraavana.

 220. pietus

  Synttärionnea Katja!
  Olen blogisi aivan uusi seuraaja, mutta ihastunut ikihyviksi 🙂 Sinulla on rento, rehellinen ja raikas tapa kirjoittaa ja kerrankin blogista saa myös ihan konkreettista apua ja hyötyä arkielämään. Tilasin vastikään Personal beauty guidesi ja olen noudattanut ohjeitasi nyt kiltisti ja muutos ihossa on lyhyessäkin ajassa jo ihan hämmästyttävä! Luonnonkosmetiikka sai minusta kerralla fanin ja lempparini on ehdottomasti May Lindstromin Clean Dirt, niin outo mutta toimiva tuote 😀 Iho-ongelmien kanssa vuosikymmeniä tuskailleena olen kiitollinen ja arvostan suuresti sitä, että ihonhoito voi olla katastrofin hallinnan sijasta näin hauskaa.
  Kaikkea hyvää seuraavillekin kierroksille auringon ympäri, lyhyen tuttavuuden perusteella vaikuttaa siltä, että sinulla on rohkeutta tavoitella omia unelmiasi, pidä siitä kiinni ja keep up the good work!

 221. Sanna R

  Mä olen seurannut sun blogia Moments ajoilta saakka. Päädyin lukemaan blogia joogajuttujen ja silloisen superfood innostuksen myötä. Itse en ole ollut kovin innostunut meikkaamisen maailmasta mutta myrkyttömästä kosmetiikasta kylläkin. Blogin myötä olen kiinnostunut myös luonnonkosmetiikka-meikeistä, huomattavasti pienemmällä intensiteetillä kuitenkin kuin sinä 🙂 Joku tässä blogissa nyt vain on ollut, että olen jäänyt sitä seuraamaan vaikkei aiheet aina kosketakaan itseäni syvimmistä syövereistä. Ymmärsin tämän koukuttavuuden johtuvan Katja sun ihanasta, pirskahtelevasta kirjoitustyylistä sekä innostuneisuudesta ja intohimosta kirjoittamiisi asioihin!

 222. Minttu

  Olen päätynyt lukijaksesi Jolien kautta. En muista tarkalleen kuinka kauan olen blogiasi seurannut. Olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa pari vuotta mutta en ole harmikseni löytänyt vieläkään sopivia tuotteita. Luotan että löydän ne tuotesuositustesi ansiosta (beauty guide olisi unelmien täyttymys).
  Blogissasi tykkään eniten kauniista kuvista ja kattavista tuotearvosteluista (mitään yksittäistä juttua ei ole jäänyt mieleen). Tekstejä on kiva lukea sillä kirjoitat niin hyvin.

 223. HeidiPee

  Katselin pitkään Facebook seinälläni blogisi artikkeleita, joista kaverini olivat tykänneet. Toisinaan lukaisin artikkelin ja pian huomasin, että olinkin jo lukemassa kaikkia artikkeleita. Olen vasta-alkaja luonnonkosmetiikan parissa ja etsin blogistasi tietoa, jos olen ostamassa jotakin uutta tuotetta. Parasta on, että et edusta mitään yhtä tuotesarjaa, vaan esittelet kaikkia tuotteita ja annat hyviä vinkkejä eri ihotyyppien hoitoon. Blogisi avulla, olen alkanut ymmärtämään ihoani paremmin.

 224. Annika

  Olen seurannut blogiasi Jolien ajoista lähtien. Blogisi on ollut minulle suurena inspiraation lähteenä uusien tuotteiden hankinnassa! Nykyään jos olen ostamassa uutta tuotetta tulen ensimmäiseksi blogiisi etsimään mahdollisesta tuotteesta lisäinfoa. Olenkin ostanut monia suosittelemisiasi tuotteita aina edellisten (synteettisten) tuotteiden tilalle, jotka ovat päässeet loppumaan. Ja ihon kunto on selvästi parantunut! Olin ennen se, joka pesi iltaisin naamansa natisevan puhtaaksi kuivattavilla putsareilla ja pesun jälkeen piti tietenkin käyttää kasvovettä jossa oli mahdollismman paljon alkoholia. Blogisi ansiosta olenkin siirtynyt nyt öljypuhdistukseen ja muutenkin entistä enemmän luonnonkosmetiikan puolelle. Kiitos blogistasi, odotan innolla aina uusia postauksiasi :).

 225. Jolien kautta olen minäkin tullut nykyistä blogia lukemaan. Pidän teksteissäsi rauhallisuudesta ja siitä, että esim. kosmetiikkajuttujen takana on aina kunnon perehtyminen aiheeseen. Ei vain ”sutaisin voidetta aamulla ja ihan kiva oli” -tyyppistä löperöintiä vaan paneutuneempaa tekstiä. Vaikka kosmetiikka-aihekin kiinnostaa (en nykyään osta muuta kuin luonnonkosmetiikkaa harvoja poikkeuksia lukuunottamatta), vielä enemmän ilahdun joogapostauksista ja tietenkin Romppu-kissasta. Romppu saa onneksi ruutuaikaa instan puolella vielä lisää. 🙂 Oman tien etsiminen, itsen kuunteleminen ja sen näkeminen, että eri asiat toimivat eri ihmisille on tärkeää. Kun kirjoitat joogasta, kirjoitat itsestäsi ja siitä, mitä sinussa on herännyt. Se ei välttämättä toimi muilla samalla tavalla, mutta se ei olekaan se tärkein juttu. Vaan se, että se toimii hyvänä peilinä, saa miettimään omia valintoja ja harjoitusta. Kiitos siitä.

 226. Virpi

  Päädyin Moments-blogiisi aikoinaan Jolien perustamisen aikaan Kemikaalicoctailin kautta. Ja mikä onni, että päädyin! Luen juttujasi ja niihin kertyneitä kommentteja sekä ihastelen ottamiasi kuvia usein moneen kertaan, vaikka kommentoinkin itse blogiin harvoin. Olen oppinut sinulta ihonhoidosta näiden vuosien aikana aivan valtavan paljon. Enpä olisi vielä viisi vuotta sitten voinut kuvitellakaan, että käyttäisin joskus ihonhoidossa erilaisia öljyjä tai että puhdasta voi tulla ilman vaahtoakin… Ilman sinua tuskin olisin löytänyt ihania tuotemerkkejä kuten Tataa, May Lindstromia, Sukia, Patykaa, Absolutionia ja niin edelleen. Tuotearvostelujesi avulla uusien tuotteiden hankkiminen on suorastaan ihanaa :). Ainakaan omalle kohdalleni ei ole sattunut huteja. Laadukas luonnonkosmetiikka onkin minulle blogisi myötä aivan itsestäänselvä valinta enkä voisi enää kuvitellakaan käyttäväni mitään muuta. Kosmetiikan lisäksi minuakin kiinnostaa myös muut blogisi aihealueet. Blogisi on upea kokonaisvaltainen kokonaisuus. Tuhannet kiitokset!

 227. Niinanen

  Tämähän olikin tehtävä, joka herätti vastaajassa vastakysymyksen: Milloin aloitit bloggaamisen? Olen lukenut Moments-blogiasi jo kauan ennen Jolien aikoja (muistan innostuneet kirjoitukset, kun ilmoitit Jolien ”syntymästä”), mutten muista tarkkaa ajankohtaa, jolloin aloin seurata ensimmäistä blogiasi. Kuten varmasti monelle muullekin lukijalle, kirjoituksesi ovat tuoneet minulle tietynlaisen pelastuksen omaan ihonhoitooni. Kärsin muutamia vuosia sitten jonkinlaisesta aikuisiän aknesta ja olo oli lohduton, kun mikään ei tuntunut auttavan huonoon ihoon. Muutos parempaan tapahtui vasta, kun luovuin kokonaan tavallisesta kosmetiikasta ja aloin kiinnittää huomiota syömisiini. Sinun blogisi oli yksi niistä, joista sain valtavasti apua ja vinkkejä oikeanlaiseen ihonhoitoon sekä syömiseen. Kaverini kuluttivat rahansa vaatteisiin, minä luomukosmetiikkaan ja superfoodeihin. 🙂 Ja sama meno jatkuu edelleen. Minusta on ihanaa lukea arvostelusi eri tuotteista ja valita niistä itselle sopivimman oloiset kokeiluun. Kiitos siis kaikista näistä vuosista ja vinkeistä. 😀

  P.S. Tulee varmasti ihan mielettömän hyvä fiilis lukea kaikkia näitä kommentteja! Ovat niin ihanan positiivisia. 🙂

  • Niinanen

   Ehehe, heti kommentin kirjoittamisen jälkeen huomasin, että tuollahan tuo ylhäällä lukee: blogin aloittamisaika. Eli perun kysymykseni ja totean vain, että melkoisen pitkään olet jo rustaillut. 😀

 228. pauliina

  Onnea ja iloa blogillesi ja tietysti sinulle! Jolien kautta olen päätynyt seuraamaan blogejasi ja samalla saanut tarpeellista faktaa ihonhoidon saralla. Kaunis kiitos sinulle asiantuntevasta ja paneutuvasta otteestasi. Kirjoituksistasi käy selväksi, että kirjoitat esim. tätä blogia ja jaat tietojasti aidosta halusta auttaa ihmisiä hoitamaan itseään ja pitämään itsestään huolta. Muutenkin kuin purnukoiden avulla ; Respect!

 229. Luru

  Päädyin seuraajaksesi Moments-blogin kautta. Olen löytänyt lukemattomia hyviä vinkkejä täältä blogistasi ja onnistunut pääsemään eroon hormonaalisesta aknesta niiden avulla (viime käynnillä kosmetologi kutsui ihoani keijukaisihoksi). Eniten minua kuitenkin sykähdytti silloin kun kirjoitit että blogisi käännetään englanniksi – sinussa on kansainvälistä ainesta ja se tuntui jotenkin oikelta. Blogissasi on kaikki kohdallaan, ja huomaan että olet tinkimätön oikealla tavalla – ja se näkyy kaikin tavoin tasapainoisena lukuelämyksenä. Kiitos että muistutat meitä itsensä hoitamisen (rakastamisen) tärkeydestä.

 230. Jenni

  Kiinnostuin noin vuosi sitten luonnonkosmetiikasta ja varmaankin sen vuoksi ”eksyin” blogiisi. Sinulla on ihana blogi ja se on varmasti suuri tekijä siinä että koitan siirtyä käyttämässäni kosmetiikassa luonnonmukaisempiin vaihtoehtoihin. Olet saanut kyllä purnukkahulluutesi tartutettua minuunkin! Kahden pienen lapsen äitinä koen joskus huonoa omaatuntoa kun käytän aikaa ihonhoitooni mutta täytyy äitienkin saada hemmotella itseään!

 231. Ansku

  Lämpimät onnittelut synttärisankarille! On ollut ilo lukea blogiasi. Löysin sivustosi sattumalta muutama kuukausi sitten etsiessäni lisätietoa luonnonkosmetiikasta. Sain todellisen tietopaketin eri tuotteista käyttökokemuksineen kaikkineen. Itselleni uusia ja käänteentekeviä ihonhoitovinkkejä ovat olleet miselliveden (Cattier) ja seerumin (Mia Höytö) käyttöönotto päivittäiseen ihonhoitoon.
  Tuotetiedon lisäksi blogisi muistuttaa hyvällä tavalla kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, rauhoittumisesta ja arjen kauneudesta. Kiitos siitä.

 232. RipRap

  Blogisi löysin ehkä vuosi sitten jonkun toisen kosmetiikkabloggaajan (olisiko Saara Sarvaan) vinkistä ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Pidän blogisi lempeästä tunnelmasta, enkä ehkä nimeäisi yhtä lempimuistoa vaan enemmän kaikki luonnonkosmetiikkaan liittyvät jutut ovat lemppareita. Käytin luonnonkosmetiikkaa jo ennen blogisi löytämistä ja se sopii arvomaailmaani kuin nappi silmään. Joskus kuitenkin meinaan lipsua kun synteettistä kosmetiikkaa on saatavilla helpommin ja ennen kaikkea halvemmalla. Työttömyys ja rakkaus kosmetiikkaan ovat hankala yhdistelmä 😉 blogistasi olen kuitenkin saanut monia tuotevinkkejä, löytänyt kalliimpia tuotteita joista voin haaveilla ja ennen kaikkea rohkaisua pysytellä edelleen kaikesta huolimatta luonnonkosmetiikassa. Siitä todisteena kynsilakan aiheuttamista oireista kertova kirjoituksesi. Luin sen illalla ja se jäi vahvasti mieleeni. Lopulta en saanut rauhaa ennen kuin olin noussut keskellä yötä ylös ja poistanut varpaista ja sormista vasta samana iltana lakkaamani lakat. Heti helpotti henkisesti. Olen lakannut kynteni jatkuvasti 12-vuotiaasta asti! Nämä pari päivää ovat pisin aika ilman kynsilakkaa neljään vuoteen. En tajua miten olen ollut niin sokea. En ole ilmeisesti edes ajatellut asiaa käyttäessäni kuitenkin muuten pääasiallisesti luonnonkosmetiikkaa. Eli siis jaarittelun tarkoitus on sanoa kiitos kun herättelet minua silloin tällöin, toivottavasti intohimosi bloggaamiseen pysyy yllä kauan ja hyvää blogisynttäriä!

 233. RipRap

  Niin ja aion tilata Logonalta sen vinkkaamasi lakan punaisena. Nyt kuitenkin yritän hetken keskittyä löytämään omien kynsieni kauneuden (hakusessa) ja annan kynsieni toipua vuosien lakan käytöstä. Jännästi sormen päitä särkee…

 234. Paihel

  Alun perin löysin Moments-blogisi Quinoaa-Heidin blogin kautta, jos oikein muistan. Pari viime vuotta olen seuraillut blogiasi satunnaisemmin ja silloinkin enimmäkseen henkistä puolta koskevia postauksiasi, koska en kokenut kauneusjuttuja niin sanotusti omakseni. Viime kuukausien aikana kiinnostus kosmetiikkaan, meikkaamiseen ja hiusjuttuihin on kuitenkin herännyt ihan uudella tavalla ja puhdistusainepalopuheesi ja jumalaisten putsareiden esittelysi räjäytti tajuntani. 😀 Nyrin balmi lähti heti tilaukseen enkä malta odottaa, että pääsen testaamaan sitä ja uutta tapaa puhdistaa kasvot. 🙂 Tähän asti kun olen ollut vaahtoavien putsareiden ja sen ”narskuvan” tunteen ystävä. 😉

  Laitoin uutiskirjeesi tilaukseen ja nyt pidän peukkuja, että onnetar suosii arvonnassa. 🙂 Kiitos ihanasta blogista!

 235. Pia R

  Olen saanut ihonhoitooni ison avun. Täältä löysin öljypuhdidtuksen. Paluuta muuhun ei enää ole. Kuitenkin suurin ja mahtavin asia jonka olen saanut on rohkeus. Seuraamalla kuinka olet muuttanut elämääsi, sain itselleni rohkeuden tehdä saman. Vaikka siitä seurasi itkua ja kyyneleitä, ei lähteminen ole helppoa ikinä, tunnen nyt voivani hengittää vapaasti syvään. Kaikki on minulle avoinna, koko maailma. Tästä aloitan hitaasti tekemään elämästäni sellaisen kuin haluan. Kiitos.

 236. selina

  Löysin blogisi Jolien aikoina ja jolien nettisivujen kautta. Etsin hyvinvointijuttuja netistä ja sitä kautta sitten löysin sivuillesi. Tykkään kaikista jutuistasi ja mielestäni kosmetiikkavinkkisi ovat hyvin ja luotettavasti kirjoitettuja. Hurahdin Neils Yardin Remedin-sarjaan lähes yksinomaan juttujesi ansiosta (ja Madaraakin käytän) ja ei ole tarvinnut katua.

  Mieleenpainuvin juttusi ehkä oli koskettava Romppu soturi-juttu, josta mieleen jäi ajatus että eläimet ovat täällä opettamassa meitä. Niinhän se on. Kun näkee söpön ja ihanan kissasi nukkumiskuvia, voi vaan miettiä mikä se paras kauneus ja hyvinvointilääke olikaan… nukkuminen ja nukkuminen.

  Mukavaa kesän jatkoa ja kaikkea kivaa! 🙂

 237. Sini

  Blogiasi olen seurannut Moments aikojen loppupuolelta asti ja sitten sen jälkeen aktiivisesti Jolien puolella ja nyt täällä niin usein kuin vain ehdin. Blogistasi viime ajoilta on eniten jäänyt mieleen jooga jutut ja tietysti Romppua fanitan Instagramissa paljon 😀 Aiemmasta blogistasi on minulla edelleen käytössä joitakin reseptejäsi 🙂 Nykyisestä blogistasi on jäänyt mieleen kauniit inspiroivat kuvat sekä suosituksesti edullisesta luonnonkosmetiikasta, jonka myötä löysin monia uusia hyviä tuotteita.
  P.S. Uutiskirjeesi pitäisi olla tilattuna, mutta juuri tarkistin, että viimeisin uutiskirje on tullut huhtikuussa.

 238. Meri

  Lueskelen blogiasi säännöllisen epäsäännöllisesti, yleensä palaan tänne aina, kun mieleeni tulee jotain luonnonkosmetiikkaan liittyen. Olen saanut täältä paljon apuja ja vinkkejä, kiitos siitä! Olen viimeisen parin vuoden aikana lisännyt luonnonkosmetiikan käyttöä, viime aikoina eritoten meikkien osalta. Putsarit, voiteet, hiustuotteet jne, niitä minulla on ollut luomuna, mutta nyt testailen tosiaan myös meikkejä. Zuiit tässä paketissa olisi siten erityisen kiinnostavia! Toivottavasti voitan! 🙂

 239. sonsaa

  Löysin blogisi matkaan Jolien kautta (vai oliko se toisinpäin?) vajaa pari vuotta sitten ja siitä lähtien olen ollut täällä ruudun toisella puolella imemässä vinkkejä ja inspiraatiota. Johdatuksellasi olen löytänyt tieni nautinnollisen kosmetiikan polulle. Lähinnä luonnonkosmetiikkaa olen käyttänyt jo kuuden vuoden ajan, mutta olin pitkään alistunut ajatukseen, että luonnonkosmetiikan tuotteet nyt ovat käyttömukavuudeltaan ja lopputulokseltaan lähempänä market-tason kosmetiikkaa kuin ylellistä luksusta ja huomaamatta esimerkiksi meikkaaminen oli jäänyt minimiin kehnojen tuotteiden takia. Alkuun Kemikaalicocktailin, mutta erityisesti sinun kauttasi olen kuitenkin löytänyt aivan uuden maailman luonnonkosmetiikan sisällä tuotteista, joita on ilo ja nautinto käyttää, jotka toimivat loistavasti ja ovat aivan huumaavia niin koostumukseltaan, ominaisuuksiltaan kuin tuoksultaan. Olen avullasi löytänyt omia suosikkituotteita ja ennen kaikkea uskaltautunut kokeilemaan uusia tuotteita, kun joku on niitä jo testannut ja julkisesti arvioinut. Ihonhoitorutiineista on tullut nautinnon hetkiä, meikkaamisesta taas lähes päivittäinen tapa ja väitän, että vaikka se turhamaista onkin, niin myös elämään on tullut ripaus luksusta tämän kultaisen materian myötä. Kiitos sinulle!

  Ps. On kyllä onnentyttö todellakin se, joka tuon pakkauksen voittaa. Niin paljon kaikkia ihania herkkuja mukana!

 240. Miia Haavisto

  Ensinnäkin iso kiitos, että olet tehnyt elämästäni helpomman blogisi ja jakamasi tiedon kautta. Olen seurannut blogia Jolien alkutaipaleilta saakka ja hurahtanut sitä mukaa täysin luonnonkosmetiikan käyttäjäksi. Ok, ripsaria ja satunnaista huulipunaa lukuunottamatta. Paras ns. muistoni tai kokemukseni on se kun sain avun raskauden tai oikeastaan imettämisen lopettamisen jälkeen syntyneen hormonaalisen aknen tainnuttamiseen. Sitkeästi testasin ja koitin eri sarjoja kunnes lopulta löysin blogisi avulla Sukin tuotteet avuksi. Helpotus! Nyt vuotta myöhemmin käytän sekalaisesti May Lindstömiä, Sukia, Absolutionina, mitä kulloinkin ihoni vaatii ja mitä kaikkea innostun kokeilemaan. Myönnän olevani hieman putelihörhö…. Simmut pikkasen kiiluu tällaisen palkinnon perään… Teethän jatkossakin meidän kaikkien elämästä hieman puhtaampaa ja parempaa!

 241. Mari

  Olen lukenut kirjoituksiasi Jolien alkuajoista lähtien. Kiitos näistä vuosista ja paljon iloa tuleville! Blogistasi välittyy lempeys, ilo, nautinto, rauha ja asiantuntijuus, jotka tarttuvat! Ja saavat minut palaamaan uudestaan ja uudestaan.

  Yksi (konkreettinen) ahaa-elämys jonka olen saanut blogisi kautta, on happojen mielettömyys (hennolle) epäpuhtaalle iholle!

  Kiitos vielä kerran.

 242. Karkki

  Blogisi löysin varmaankin Jolien kautta. Luonnonkosmetiikkaa olin silloin jo tottunut käyttämään, mutta on nämä sinun postaukset tuoneet paljon uutta näkökulmaa ja inspiraatiota. Blogissa minua on viehättänyt eniten sen seuraaminen miten omien unelmien siipien alle tulee ilmaa ja miten ne kantaa. Mielestäni blogi kuuluu jumalattaren paluu maan päälle -teemaan alle 😉 Ihan yleisen fiiliksen takia luen 🙂

 243. Viivitys

  Käsittämättömän hieno palkinto!
  En muista, miten olen alunperin päätynyt blogiisi, mutta se tapahtui vuosia sitten. Joskus ennen Jolieta, en muista yhtään missä sitä ennen vaikutit, mutta siitä asti kuitenkin olen seuraillut välillä tiiviimmin ja välillä satunnaisemmin. Muistan sinun tehneen joskus juttua hiustesi värjäämisestä ja mietin silloin, että onpa makea väri. Se jäi mieleen.
  Olen päättänyt siirtyä kokonaan luonnonkosmetiikan käyttäjäksi ja olen saanut blogistasi aivan mahtavia vinkkejä. Kiitos niistä! Olen löytänyt mahtavia tuotteita mm. Sukilta, Juice Beautylta ja NYR:ltä. Budjetti ei salli ihan kaikkien mielenkiintoisten tuotteiden tilaamista, joten tämä palkinto olisi kuin lottovoitto :).
  Seuraavaksi minun olisi syytä oppia elämänasennettasi ja olla stressaamatta niin paljon..
  Kiitos inspiroivasta blogista ja toivon sille monia vuosia eteenkin päin!

 244. Johanna

  Heippa,

  En yhtään muista miten aikoinaan löysin blogisi.. Ainakin ennen Jolien perustamista, koska muistelen, että koitimme kovasti keksiä ystäväni kanssa, että mitä ihmettä pian on tulossa, kun hehkuttelit asiaa etukäteen blogissasi 🙂
  Kirjoitat niin kauniisti, että tekstejä on aina nautinto lukea. Olen myös saanut paljon apua kosmetiikkavalintoihini ja tilasinpa itsekin Beauty Guiden, josta on ollut kyllä kovasti iloa. Luonnonkosmetiikkaa olen käyttänyt jo vuosia mutta oikeastaan vasta Jolien perustamisen jälkeen olen ollut siihen täysin tyytyväinen. Jolie mahdollisti ensimmäisenä laadukkaan luonnonkosmetiikan myös Kehä 3 ulkopuolelle 😉 Oma ihoni on tällä hetkellä oikein kauniiissa kunnossa ja kiitos siitä kuuluu puhtaalle kosmetiikallle ja oikeille, ihotyypilleni sopiville tuotteille.
  Kiitos siitä sinulle, ilolla odotan jatkoa.

 245. Satu

  Onnea ”1-vuotiaalle” :D. Olen käyttänyt aiemminkin jonkin verran luonnonkosmetiikkaa, mutta olen lisännyt sitä blogin innoittamana. Löysin jonkun toisen blogissa olleen linkin kautta tänne, mutta luin vanhemmatkin tekstit ja jäin lukijaksi. Paras oivallus on ollut riittävän hellävaraisen tuotteiden käyttö myös herkästi kiiltelevän ihon kanssa!

  Ps. Minun onkin pitänyt kysellä uutiskirjeen perään, voisitko vinkata täällä blogin puolella kun laitat kirjeen matkaan :). Tilasin sen heti kun ilmoitit että se on tulossa mutta yhtään en ole saanut vaikka olen yrittänyt s-postin roskapostilaatikkoakin vilkuilla.

 246. anu

  Onnea sinulle ja blogillesi :)! Onpa tosiaan muhkea palkinto. Olen lukenut kirjoituksiasi jo useamman vuoden. Tämän blogin löysin, kun googlettelin kokemuksia jostain luonnonkosmetiikkatuotteesta. Sen jälkeen olen säännöllisesti käynyt lukemassa juttujasi. Tykkään :)!

 247. hannele

  Hei! Jolie johdatteli minut luonnonkosmetiikan maailmaan ja blogisi on ollut piste i:in päälle. Ihoni voi paremmin kuin koskaan siirryttyäni maitomaiseen putsariin geelien ja vaahtojen sijasta ja käytän laadukasta seerumia, olen siis oppinut noudattamaan neuvojasi. Parastahan tässä on, että jaat paljon ihan ilmaiseksi niin hyviä ja käyttökelpoisia neuvoja. Arvostan asiantuntijuuttasi ja suuret kiitokset blogillesi!

 248. Mönkkeli

  Olen seurannut matkaasi Jolien perustamisesta lähtien, ja tykkään tästä uudesta ”konseptistasi” todella paljon :). Mieleenpainuvin kirjoitus on ollut Marikon matka atoopian kanssa. Miehelläni on myös paha atoopia (tosin päänahassa enimmäkseen) ja hänkin yllättyi, kun linkkasin tulokset. Hän on perus mies, eli ei hoida ihoaan oikein millään lailla, ja tämä kirjoitus sai hänetkin hautomaan ajatusta, että jos joskus sen ihon haluaa kuntoon niin se kyllä onnistuu. Nyt odottelen rauhassa milloin ajatus kypsyy ja otamme ehdottomasti sinuun sitten yhteyttä ^_^. Itse vaihdoin luonnonkosmetiikkaan täysin Jolien aikoinasi ja sillä tiellä on pysytty. On ihanaa kun tuotteet kehittyvät ja vastaavat teknisyydeltään jo huipputeknologiaa.

 249. Johanna

  Löysin blogisi, kun seuraan Kauneus & Terveys -lehteä Facebookissa. Olen aina ollut kiinnostunut kosmetiikasta ja blogisi kautta olen tutustunut nyt myös enenevässä määrin luonnonkosmetiikkaan. Samaan aikaan olen tutustunut myös työni kautta Supermood-sarjaan ja sekin on lisännyt kiinnostustani luonnonkosmetiikkaan. Mielestäni on todella hienoa, että jaksat kirjoittaa laajoja ja yksityiskohtaisia kuvauksia kokeilemistasi tuotteista. Niistä on lukijoillesi paljon enemmän hyötyä kuin valmistajien tuottamasta informaatiosta. Uskommehan mieluusti käyttökokemuksia ja suosituksia. Onnitteluni yksivuotiaalle blogille!

 250. Jarna

  Kerkesinpäs vielä osallistumaan arvontaan! 😀
  Päädyin lukemaan blogiasi Biodellyn kautta, sen jälkeen kun Biodelly uudistui ja yhteistyönne alkoi. Kahden pienen lapsen äitinä en ehdi kauheasti blogeja seurailla vaikka haluaisinkin ja mielelläni kirjoittaisin itsekin. Sinun blogisi on kuitenkin ollut niin koukuttava (toki aihekin kiinnostava), että olen ahminut sitä siitä lähtien!
  Olen saanut paljon vinkkejä ihonhoitoon ja löytänyt paljon uusia ihania tuotteita suositustesi kautta. Päädyin myös Naturellen asiakkaaksi blogisi kautta 😉
  Oma ihoni on oikutellut teini-iästä lähtien, ja kaikki hormonaaliset muutokset ovat saaneet sen kukkimaan kerta toisensa jälkeen. Nämä ovat harmikseni jättäneet jälkensä ihooni myös arpien muodossa. Olen ollut melko epätoivoinen välillä ja hävennyt huonoa ihoani puolet elämästäni, enkä ole juuri kehdannut liikkua ilman peittäviä tuotteita. Kun päädyin sivuillesi ja luin kokemuksiasi ja historiaasi, heräsi ihan mieletön toivon kipinä siitä, että ihollani on kuitenkin vielä toivoa! Joten kiitos Katja sinulle inspiroivasta blogista ja sivustosta sekä oman tietämyksesi avoimesta jakamisesta muiden hyödynnettäväksi. Olet varmasti ansainnut kaiken sen hyvän, mitä kulunut vuosi on sinulle tuonut 🙂

 251. Marie

  Selätettyäni teini-iän aknen sain nauttia sileästä ja hehkuvasta ihosta, kunnes kymmenen vuotta myöhemmin ihoni puhkesi kukkaan nimeltä aikuisiän akne. Lääkäri määräsi akneeni antibiotit, mutta en pystynyt syömään niitä suolisto-ongelmien vuoksi. Minua myös hirvitti ajatus siitä, että antibioottikuurin jälkeen iho-ongelmat voisivat palata. Olin turhautunut ja puhuin iho-ongelmistani ystävälleni, joka kertoi tutustaan, joka oli saanut apua iho-ongelmiinsa ruokavalion avulla. Aluksi pidin ajatusta humpuukina, mutta toisaalta mietin, ettei minulla olisi mitään menetettävää. Iho ei ainakaan enää huonompaan kuntoon voisi mennä! 😀 Tästä alkoi armoton googlaaminen. Vietin kaikki illat läppärin ääressä ja yllätyksekseni löysinkin aiheesta paljon tietoa. Ja löysin myös toisen asian, nimittäin Jolien ja luonnonkosmetiikan. Olen siis seurannut Jolien tarinaa alusta asti. Ruokavaliomuutosten ja luonnonkosmetiikan käytön avulla ihoni kunto parani huomattavasti, mutta olin kuitenkin vielä hyvin kaukana siitä siloposkesta, joka olin joskus ollut. Muutos tapahtui, kun aloitit tämän uuden konseptin ja tutustuin mm. beauty guidesi avulla Sukin, May Lindströmin ja Tatan tuotteisiin. Ihoni on nyt parempi kuin vuosiin ja kiitos siitä kuuluu sinulle :). Blogiasi on ollut muutenkin mielenkiintoista seurata, sillä harrastan itsekin joogaa. Onnea vielä 1-vuotiaalle blogillesi! 🙂

 252. emma

  Löysin Moments-blogiisi Nooran Kemikaalicocktail-blogin kautta. Ensin luin erityisesti jooga-aiheisia postauksia, mutta myös luonnonkosmetiikka alkoi kiinnostamaan yhä enemmän ja enemmän. Kun sinä ja Jutta perustitte Jolien, olin todella innoissani! Weledan ja Dr.Hauschkan rinnalle saatiin paljon uusia laadukkaita kosmetiikkasarjoja (toki ei noissa kahdessakaan mitään vikaa ole, mutta hienoa, että valikoima Suomen markkinoilla monipuolistui). Kun jätit Jolien taaksesi, olin suoraan sanoen hieman tyrmistynyt. Nyt jälkeenpäin ajatellen voin kuitenkin todeta, että teit oikean ratkaisun kuuntelemalla sisintäsi: työsi Jolien ”rakentajana” oli tehty ja oli aika jatkaa kohti uutta, kenties jotain vielä suurempaa.

  Olen saanut sinulta niin paljon inspiraatiota ja vinkkejä ihonhoitoon, joten vaikea mainita vain yhtä… Koin kuitenkin ehkä suurimman ”ahaa-elämyksen”, kun vinkkasit kerran, että kasvojen iltapesun yhteydessä voi pitää rentouttavan spa-hetken. Tosiaan, joka iltaisen kasvojen puhdistuksen ei tarvitsekaan olla se ”ikävä iltarutiini, joka pitää suorittaa ennen nukkumaanmenoa”, vaan sen voi myös ajatella pienenä arjen hemmotteluhetkenä. Suurimmassa osassa luonnonkosmetiikan tuotteissa tuoksut ovat mitä huumaavampia ja koen, että niistä virkistyy niin keho kuin mielikin. Patykan face&body seerumin tuoksuun en ole kyllästynyt vielä kolmen vuoden jälkeenkään.

 253. Liisa Kokko

  Hei Katja,
  tavallaan ajauduin blogisi pariin koettuani viime syksynä luonnonkosmetiikkaan liittyvän ahaa elämyksen.
  Olen koko elämäni enemmän tai vähemmän tapellut ihoni kanssa,lapsuuden atopiasta aikuisiän hormoni näppyihin.
  Lisäksi stressaava hoitotyö ja viisilapsisen perheen pyörittäminen nekin pahensivat ihoni kuntoa entisestään eli aloin saamaan kaikenlaisia iho-oireita…
  Neuvosi ovat todellakin auttaneet eli ehkä suurin muutos on ollut ymmärtää, että kukkiva ihoni tarvitseekin kuivattamisen sijaan kosteutta!
  Blogiasi on ilo lukea, ja minua on alkanut yhä enemmän ja enemmään inspiroimaan joogaan liittyvät aiheet sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi.
  Lisäksi blogisi visuaalinen ilme on todella kaunis…
  Kiitän sinua jo etukäteen kaikista tulevista,mielenkiintoisista postauksista!

 254. Mirja

  Joskus aikoinaan Pariisi päivityksistä se seuraaminen lähti. Joliessa oli pakko piipahtaa kun Helsingissä kävi, parasta palvelua putiikissa ja nettiputiikissa. Täällä äiti ja tytär lumoutuu luonnollisesta, 40 ja 15 veet, samaa blogia luetaan.

 255. Katinka

  Löysin blogisi netin kautta, kun etsin tuotteita ja hoito-ohjeita iho-ongelmiini, jotka ovat alkaneet nyt aikuisena. Itseni hoito laajentui tätä kautta ruokavalioonkin. Olen jatkanut blogin seuraamista Facebookin kautta. En ole pystynyt vielä hankimaan luonnonkosmetiikkaa niin kuin tarvitsisin. Toivotaan, että onni on myötä.

 256. Sanna-Maria

  Löysin blogisi ehkä puolisrn vuotta sitten, kun etsin tietoa ekologisista tuotteista ihonhoitoon. Nyt tuleudun siihen valinnoissa ni yhä useammin. Parasta ja mieleenpainuvin sekä hyödyllisin juttu on tämä: Mikään iho ei tykkää liian vahvoista putsareista!

 257. Paulal

  Tutustuin luonnonkosmetiikkaan ja raakaruokailuun ensimmäistä kertaa entisessä Moments-blogissasi. Tekstiesi ansiosta käytän nykyään ainoastaan luonnonkosmetiikkaa; raakaruokailijaa minusta ei koskaan tullut, mutta ruokailutottumukseni ovat muuttuneet merkittävästi terveellisempään suuntaan kuluneiden vuosien aikana. Olin surullinen, kun Moments loppui, sillä blogissasi oli paljon minulle tärkeitä tekstejä kauneusjuttujen ja reseptien lisäksi erityisesti henkiseen hyvinvointiin liittyen. Olen kärsinyt vakavasta masennuksesta hyvin pitkään, ja olen välillä henkisesti todella huonossa jamassa. Minusta on upeaa, että kirjoitat myös tässä blogissa mielen ja kehon hyvinvoinnista, sillä nämä kirjoitukset ovat minulle – varmasti monelle muullekin – henkilökohtaisesti erittäin tärkeitä. Kirjoituksesi ovat auttaneet ajattelemaan asioita eri tavalla, kiitollisuuden kautta. Tämä oivallus on tukenut minua vaikeina aikoina huomattavasti enemmän kuin mikään lääkäreiden tai terapian tarjoama apu. Taisinpa joskus kysellä sinulta henkiseen hyvinvointiin liittyvää kirjallisuuttakin, ja olen hyvin iloinen, että vastasit ja neuvoit.

  Blogisi on nykyään osa aamurutiineitani, sillä käyn tarkastamassa uudet tekstit päivittäin aamukahvia siemaillessani. Hyvin usein vierailen blogissasi malttamattomuuttani myös iltaisin. Kiitos sinulle ajatuksia herättävästä, inspiroivasta ja kauniista blogista!

 258. OutiS

  Löysin blogisi Jolien aikaan ja ihastuin silloin Absolutionin tuotteisiin, osa on käytössä yhä. Silloin opin hoitamaan ihoani hormonaalisen kierron mukaan, mikä ihana huomio! Aikaa on kulunut ja uusia suosikkeja on löytynyt, meikkejäkin on alkanut tulla ihonhoidon rinnalle vihreistä merkeistä, Zuiin luomivärit ja Melon-poskipuna ovat aivan huiput. Nyt tällä hetkellä ihoni voi paremmin kuin koskaan, kiitos monien ahaa-elämysten, joita olen blogistasi saanut. <3

  Paljon onnea 1-vuotiaalle ja monia ihania vuosia eteenpäin.

 259. Nina

  Voi miten kiva oli lueskella näitä kommentteja ❤️ Minä saan kiittää sinua ja blogiasi täysin siitä, että aloin käyttää luonnonkosmetiikkaa noin vuosi sitten. Tarkkaan lueskelin vinkkejäsi ja niiden avulla oli helppo oikaista turhat kokeilut ja ostaa heti alusta asti laadukkaita tuotteita. Minä ja ihoni kiitämme Sinua ison halauksen kera! Kyllä aika paljon kiinnostaisi myös Personal beautyguide ja varmasti vielä jokin päivä otan yhteyttä. Kiitos, juttujasi on ilo lukea! Ja olet ihana esimerkki siitä, että ihminen voi todella elää sillä, että tekee asioita jotka aidosti tuntuvat hyvältä. Kumpa vielä jokin päivä olisin yhtä rohkea!

 260. Mira

  Olen varmaan reilun vuoden lukenut blogiasi. Ensimmäinen herätys oli Zuii-merkki, jonka meikkivoiteeseen ihastuin. Silloin jäin kai koukkuun? Viimeisin ahaa elämys on tullut luettuani Tuli, maa, vesi -kirjan innoittamanasi. Astrologiset jutut on kans aika mielenkiintoisia (y)

 261. pomeliina

  Jouduin oikein pähkäilemään kauan olen seuraillut blogia, semmoinen nelisen vuotta varmaan. Tuorein mukavin lukumuisto on äskeinen astangajoogapostaus, jaan mielipiteesi siitä että joogaharjoituksessa tulisi muistaa ahimsa, näin osa vammoista jäisi varmaan syntymättä ja jos sen muistaisi muussakin elämässä, jäisi monet kärhämät väliin. Nostan hattua sille että olet uskaltanut nostaa kytkintä, silloin kun tilanne vaatii, itseään pitää kuunnella ja väkisin vääntämisestä ei saa kukaan mitään. Itse täällä keräilen rohkeutta ja voimaa uusiin kuvioihin. Hei joo!!! Olen siirtynyt Acorellen tuoksuihin blogisi ansiosta, nyt käytössä vain kaksi tuoksua, kaapissa tosin edelleen ne 19 synteettistä, osa on jo kirpparilootassa. Tämä on saavutus tuoksufriikille, mulla on ollut sexy -tuoksu, supersexy, työhaastatteluhajuvesi, kesätuoksu, piristävä tuoksu, disco-tuoksu, joulun ajan tuoksu, diskreettejä työtuoksuja, mökkeilytuoksu – u name it 🙂 Osaisikos joku muuten vinkata, mikä luonnonkosmetiikan tuoksu olisi sukua Chanelin nr 19 Poudrelle tai Pradan Infusion d’Irikselle? Hyvää loppukesää Katja ja toivottavasti pääset ensi talvena tropiikin lämmön hellittäväksi!

 262. Liisamaaria

  Kiitos inspiroivasta blogistasi Katja! Olen lukenut tekstejäsi Jolien ajoilta lähtien ja uuden blogisi myötä olet saanut minusta uskollisen opetuslapsen. Kasvoveden poisjättö tuntuisi neuvojesi jälkeen suoranaiselta piittaamattomuudelta. Ensikosketukseni luonnonkosmetiikkaan olen saanut sinun ohjauksessa Joliessa. Sen jälkeen olen vaihtanut kaikki ihonhoitotuotteet luonnonkosmetiikkan ja samoin valtaosan meikeistä.

  Blogisi on ihana hyvänmielen tyyssija. Kauneuspostaukset ovat mukavia, mutta eniten voimaa olen saanut unelmia ja toiveita käsittelevistä postauksista. Myös joogapostauksia odotan innolla. Ensimmäinen alkeiskurssisi täyttyi välittömästi ja jäin toivomaan josko toinen tilaisuus tarjoutuisi myöhemmin. Harmikseni en voinut ilmoittautua uusimmallekkaan kurssillesi matkan takia. Harkitsin jo Italian matkani peruuttamista päästäkseni kursille.

  Onnea sinulle Katja uusiin koitoksiin. Tuot valtavasti hyvää mieltä monien ihmisten elämään- Elämänasenteestasi voi ottaa oppia. Joku onnekas saa avustuksellasi olla hetken luonnonkosmetiikkakuningatar. Kaikkea hyvää sinulle.

 263. Estella

  Heippa! Olen tuore blogisi seuraaja ja sinut löysin Facebookista. Rakastan luonnonkosmetiikkaa ja blogisi kautta olen löytänyt uusia mielenkiinnonkohteita.

 264. Lotta K

  Oih! Olen seurannut blogiasi lähes vuoden alusta lähtien. Etsin tietoa rms beautyn meikkipohjasta ja sille tielle jäin 🙂

 265. AnniinaTee

  Voiiii mikä ihana arvonta! Ja onnea yksivuotiaalle blogille 🙂

  Olen seurannut blogiasi jo todella pitkään – ”raakaruokailuajoiltasi”, jo ennen Jolieta – ja vaikein onkin valita se kaikkein mieleenpainuvin postaus. Luulen kuitenkin sen olevan se, jossa itse kerroit hormonaalisesti kiukuttelevasta ihostasi, ja miten olit itse saanut sen lempeästi luonnonkosmetiikalla ja hyvällä syömisellä noin upeaksi kuin se on nyt. Tämä oli NIIN rohkaisevaa, ja sen ansioista itsekin uskalsin jättää hormonaaliset ehkäisyt iho-ongelmien pelosta huolimatta pois pari vuotta sitten, vaikka alun perin nimenomaan akneen e-pillerit oli määrättykin ja niitä oli lähes 10v syöty. Koen saaneeni tähän isoon, isoon prosessiini tosi paljon vertaistukea, konkreettisia ohjeita ja lempeää turvaa blogistasi (ja myös paikan päällä Joliessa aikoinaan) myös tuon jälkeen. Ja tuo päätös on ollut yksi elämäni merkittävimmistä! Ihan kuin joku harso olisi nostettu pois: aloin todella tuntea eläväni, tunnekirjoni laajeni valtavasti ja maailma sai ihan uusia sävyjä. Pääsin vasta sen jälkeen todella kosketuksiin oman herkkyyteni ja naiseuteni kanssa – kosketuksiin siihen, joka pohjimmiltani olen. Ei siis mitään pieniä juttuja! Joten lämmin KIITOS, että olet alun perin puhunut niin avoimesti, lempeästi tuosta aiheesta joka koskettaa meistä monia ja tulee kirjaimellisesti iholle. Sinulla on ollut tässä iso rooli. <3

 266. Löysin blogisi vasta tänään Instagramin kautta, joten paljoakaan en vielä ole ehtinyt lueskella. Todella mielenkiintoiselta blogisi kyllä vaikuttaa, ja aionkin heti mennä tutustumaan siihen tarkemmin. Luonnonkosmetiikka on minulle melko uusi juttu, ja temppuilevan ihon kanssa eläneenä hyvät neuvot ja tuotevinkit tulevat tarpeeseen. Niitä näyttääkin blogissasi olevan reilusti. 🙂 Luonnonkosmetiikka tuli minulle tänä kesänä ajankohtaiseksi häävalmisteluiden ja häämeikin suunnittelun kautta, ja siksi päätinkin ruveta aktiivisemmin tutustumaan ja kokeilemaan sopivia tuotteita. Ja ostopäätöksiä helpottaa se, kun voi lukea muiden kokemuksia. 🙂 Kiitos jo etukäteen informatiivisesta, inspiroivasta blogista, ja kesäisen aurinkoiset 1-vuotissynttärionnittelut!

 267. Essi M.

  En kyllä muista, mitä kautta blogiisi päädyin, se taisi olla jo niin monta vuotta sitten. Ja kyllä, luonnonkosmetiikan käyttäjäksi päädyin pitkälti juuri kirjoitustesi myötä ja paluuta ei ole. Atooppinen ja herkkä ihoni on voinut jo vuosia hyvin ja olen löytäny monia ihania purnukoita niin Jolien kuin muidenkin putiikkien hyllyiltä juuri blogisi vinkeistä! Niin että onnea vuosipäivälle ja kiitos, että jaksat levittää iloa, valoa ja jakaa tietoasi meille. ☀️❤️

 268. Elisa Virtanen

  Heippa Katja! =)

  Aloitin blogisi lukemisen vajaa kuukausi sitten, kun päätin kesäkuussa Joliesta tilata luonnonkosmetiikkaa (Patykaa, tätini suosittelemana), hormonaalisen aknen avuksi, ja palasten loksahdellessa paikoilleen löysin taas lisää sitä omaa juttua, ja löysin sinut! (Tai nettisivusi, mutta myönnän, etten enää muista mitä kautta tänne eksyin!:D)

  Abivuosi, syksyllä e-pillereiden lopettaminen, talvella tärkeän ystävyyssuhteen kariutuminen, keväällä hyvän ystävän menetys ja pääsykokeet unelmien ammattiin stressasivat ja kroppa joutui koville! Hormonaalinen aknehan siitä seurasi, josta enää jäljellä on melkein vain arvet.. Kiitos luonnonkosmetiikan! Näppyjä vielä toki on, leuassa erityisesti, mutta lähes koko kesä ilman meikkiä on tehnyt tehtävänsä ja iho paranee!
  Olen päättänyt siis vaihtaa kaikki kosmetiikkatuotteeni luonnonkosmetiikkaan myöskin siitä syystä, että kosmetologinikin totesi ihoni olevan erityisen tuoteherkkä: Deodorantti ja ripsiväri ovat jo (Phyts), puhdistustuotteet myös (phyts ja patyka) mutta vielä puuttuvat meikit sekä kuorinta ja naamio! Koska nyt valitettavasti välivuosi on edessä, ja aion mennä iltalukioon opiskelemaan, niin olisi kiva hieman saada kevyttä meikkiä naamaan, mutta vain jos se on luonnonkosmetiikkaa! Opiskelijana kaikki tosin ei tapahdu hetkessä taloudellisista syistä! :S

  Blogissasi mieleenpainuvimmat artikkelit olivat
  -MYSTISEN KUTINAN TARINA: Orly epix kynsilakkaa kahdesti sormien ja varpaiden kynsissä, ja kynteni eivät ikinä ole olleet yhtä huonossa kunnossa! Ja myös ekaa kertaa kynsilakan laiton jälkeen sekä sääret että käsivarret kutisivat! Vitsit miten pystyin samaistumaan tuntemuksiisi! :/

  -TÄRKEÄÄ ASIAA KASVOJEN PUHDISTAMISESTA: Kirjoituksesi sai ajattelemaan vielä lisää kasvojen puhdistamisen tärkeyttä ja kuten myös muutkin kirjoituksesi, niin huomasin ajattelevani tätä jo enemmän hemmotteluhetkenä -en enää pakollisena arjen askareena..Luonnonkosmetiikan myötä ihon kiristäminen, kirvely ja punoitus on loppunut ja tästä on tullut nautintoa! Käytössä on tällä hetkellä Patykan puhdistusmaito (koska erittäin pintakuiva iho!!) kasvovesi ja voide sekä konjac sponge, josta viimeisin eli konjac sieni tulee vaihtumaan heti musliiniliinaan kun vain sellaisen saan käsiini! Odotan innolla lisähehkua kasvoihini, kuten sinä olet saanut! 🙂

  -RESEPTI SILKKISÄÄRIIN JA SILOPEPPUUN: Vuoden verran kaapissa lojuneet kaksi kuivaharjauskinnasta tulivat uudelleen päivttäiseen käyttöön, enää puuttuvat vain ylelliset öljyt ja voiteet, joita niin hehkutit! =) Tällä hetkellä Phytsin vartalovoide pitää ihoni kosteutettuna! =)

  Siinä mieleenpainuvimmat ja itseeni eniten vaikuttavimmat artikkelit! Parhaillaan luen hiustenhoitoon liittyviä artikkeleitasi ja pohdin sopivaa shampoota ja hoitoainetta, jos ne auttaisivat saamaan näpyt katoamaan selästä (selkärangan mukaisesti näppyjä, kohdissa jossa shampoo ja hoitoaineet eritoten valuvat??) =)

  MAHTAVAA KESÄÄ SINULLE KATJA!

 269. Maisukka

  Mietin mistä aloitan sillä blogisi on avannut minulle ihan uuden elämän.4Vuotta sitten opastit minua ihonhoidon suhteen ja se oli menoa! Ihoni ja kehoni voivat paremmin kuin koskaan ansiostasi ja blogista löytyy aivan mahtavia vinkkejä ja yksi tärkeimmistä liittyy kasvovesiin joita ilolla käytän.
  Löysin uuden ihanan maailman ja uskonkin että juuri apusi saivat aikaan niin suuren mullistuksen henkisen ja fyysisen hyvinvointini suhteen!Lämmin kiitos siitä xx

 270. ElinaL

  Hei!
  Kiitos ihanasta blogista ja paljon onnea 1-vuotiaalle! Olen seurannut blogiasi alusta saakka, oikeastaan aloitin sen jo Jolien aikana. Päädyin sattumalta sivuillenne jonkun lehtiartikkelin seurauksena ja siitä lähtien olen lukenut kirjoittelujasi säännöllisesti. Jäin koukkuun luonnonkosmetiikkaan.
  Paljon on tullut vuosien varrella kokeiltua erilaisia tuotteita ja paneuduttua ihonhoitoon sekä meikkeihin. Ihastuin mm. Patykan tuotteisiin. Seuraava hankintani on pigmenttiläiskiä vaalentava Sukin tuote. Otsani on kuin pieni mantereen kartta raskauksien ja imetykseen jälkeen.. Kirjoitit keväällä siitä artikkelin juuri kun asia oli omassa mielessä pyörinyt.
  Blogiinsa kirjoitustyyliäni on ihana. Ihan tavallinen koti-äiti saa valtavasti tsemppiä ja energiaa jutuistasi ja elämään luksusta erilaisten putelien myötä. Mikäli universumi on sitä mieltä, että tämä paketti kuuluu minulle otan sen kiitollisena vastaan. Aurinkoa loppukesääsi!❤️ Elina

 271. Elina Tuulia

  Onnittelut yksivuotiaalle! Mukana oltu seuraamassa Jolien ajalta. Ensimmäiset luonnonkosmetiikat tulikin tilattua sieltä. Ihana paketti, jossa se tuttu visuaalisuus oli tarkoin ja tyylillä mukana. Mahtavaa luksusta! Mielessäni on myös se avoimuus, rehellisyys ja elämän läsnäolo ja utelias jano. Ahmin kauniita kuviasi ja aistin tunnelmia. Instagramissa myös kuvien kauneus ilahduttaa paljon. Ja se tatuointi, niin hieno! Nyt on sellainen synttäriarvonta, huh huh <3 meitä on monia, jotka ilahtuisivat voitosta ihan älyttömästi. Aurinkoa sateen ropinaan..jos voittaisin juoksisin tuolla sateessa ja ravistelisin lisää vettä niskaani puiden oksilta ja nauraisin ihmeissäni. <3 kaikkea hyvää jatkoonkin, askelia, harppauksia ja pysähtymisiä. Elämää!

 272. Laura

  Olen seurannut blogiasi muistaakseni vuoden 2011 keväästä asti, olin tuolloin kiinnostunut raakaruuasta ja löysin sitä kautta Moments-blogisi. Sen kautta ja Jolien perustamisen myötä kiinnostuin sitten luonnonkosmetikkasta, ja Joliesta tuli hankittua ensimmäiset luonnonkosmetiikka-tuotteet. Sittemmin mm. Irosie, Patyka ja Absolution ovatkin korvanneet Biothermit, Lancomet, Cliniquet, Clarinsit ja muut kylpyhuoneessani. Ja iho voi paremmin kuin koskaan. Blogisi kautta opin että luonnonkosmetiikkaan on olemassa myös ihanaa, ylellistä ja kauniisti pakattua, kun aiemmin mielikuvani luonnonkosmetiikasta rajoittuvat niihin muutamiin tavarataloista/ekokaupoista saataviin merkkeihin, jotka varmasti ovat myös ihan toimivia, mutta joista puuttuu se arjen ylellisyys ja ihanuus, jota kosmetiikalta kaipaan. Myös kasvoveden käytön tärkeys on tullut täältä opittua! 🙂
  Kiitos siis, paljon on tämä blogi muuttanut ihonhoito tottumuksisni! 🙂

 273. muinaisjuttu

  Löysin blogisi viime vuoden lopulla. Tuolloin olin raskaana ja kärsin, normaalin atoppisen ihon ilojen lisäksi, myös mitä monimuotoisemmista raskausihottumista. Sitä ennen olin toisinaan kokeillut luonnonkosmetiikkaa, sillä olisin halunnut käyttää enemmän luonnonmukaisia tuotteita. Valitettavan usein sain niistä kuitenkin monenlaisia allergisia reaktioita.
  Suositustesi avulla olen lopultakin löytänyt tuotteita, joiden ansiosta ihoni voi paremmin kuin koskaan. Myös päänahan ongelmat ovat helpottaneet ja halu kokeilla vielä lisää tuotteita on kova. Nälkä kasvaa syödessä.
  Kiitos siis blogistasi ja siitä mitä olet sen avulla opettanut. Toivon voivani tarjota luonnonmukaisempia vaihtoehtoja myös tulevaisuudessa lapsilleni.

 274. Jona

  Tämä tuotepaketti olisi todellakin kosmetiikkaunelmieni täyttymys! Niin paljon ihania tuotteita, joita en ole vielä ehtinyt testaamaan!

  Jolie tutustutti minut kirjoituksiisi. Vaikka en olekaan ollut nykyisen blogisi aktiivinen seuraaja, olen kuitenkin onnistunut löytämään itseni lukemasta sitä monet kerrat, kun olen hakenut tietoa ja kokemuksia luonnonkosmetiikasta. Jokin aika sitten aloin seurata sinua Instagramin puolella. Erityisesti ilahduin siitä, kun kirjoitit blogissa hetki sitten lasten ihonhoidosta. Kävin jutun luettuani ostamassa Weledan White Mallow-vartalovoidetta, jota olen käyttänyt sekä lapseni iholla että omalla ihollani. Minuun teki vaikutuksen myös juttusarja Marikon atooppisen ihon hoidosta, koska olen itse atoopikko ja näyttää pahasti siltä, että myös 1,5-vuotias tyttäreni on perinyt tämän taipumuksen. Hän on onneksi innoissaan kosteusvoiteen levittämisestä ja haluaa itse päästä levittämään voidetta kuiviin jalkoihinsa.

  Vielä loppuun onnittelut sinulle ja yksivuotiaalle blogillesi! Kaikkea hyvää tulevaan ja toivottavasti saat jatkossakin tehdä juuri sitä mikä tuntuu oikealta ja tekee sinut onnelliseksi!

 275. Olen melkoisen tuore lukija. Olen seurannut blogiasi aktiivisesti vasta parisen kuukautta. Olen kyllä tiennyt jo edellisen blogisi olemassaolosta varmaankin lähes alusta asti, mutta olen karttanut blogiasi kuin ruttoa. Tämä ei kuitenkaan ole ollut henkilökohtaista, vaan olen vältellyt kaikkia luonnonkosmetiikasta kirjoittavia. Innostuin itse luonnonkosmetiikasta vuosia sitten, kauan ennen Jolieta. Luin asiasta paljon lähinnä englanninkielisiä kirjotuksia, sillä Suomessa ei paljon vielä luonnonkosmetiikasta kirjoitettu. Olin varma, että siinä oli vastaus kaikkiin iho-ongelmiin. Toisin kävi kuitenkin ja ihoni meni vain huonompaan kuntoon. Jotenkin minua sen jälkeen ärsytti kaikki luonnonkosmetiikan hehkutus. Se oli ollut taas yksi pettymys ihonhoidon saralla ja kaikki puhe luonnonkosmetiikasta tuntui olevan vain valhetta.
  Jossain mielen sopukoissa luonnonkosmetiikka kyllä kiinnosti koko ajan, koska muutenkin välttelemme kemikaaleja ja kävin välillä vilkaisemassa aiheesta kirjoittavia blogeja, kun niitä alkoi Suomeenkin tulla. Tällöin olen joskus sinunkin blogiisi törmännyt. Ärsytys kuitenkin säilyi voimakkaana, joten yritin pysyä näistä blogeista poissa.
  Sitten tässä keväällä tajusin, että oikeasti minulla taisi olla vain väärät tuotteet tuolloin vuosia sitten. Eihän kaikki tuotteet sovi kaikille ja valikoima oli tuolloin vielä niin olematonta, että ehkä en vain löytänyt niitä oikeita. Asian vaikutti varmasti, että olin päätynyt luonnonkosmetiikasta kirjottavan bloggaajan ”vaikutuspiirin”. Aloin vierailla sinunkin blogissasi yhä usemmin. Kesäkuun alussa sitten tilasin itselleni Madaran 24h alesta koko arsenaalin, sillä en uskaltanut mistään kalliista tuotteista aloittaa kokeilua. Nyt ihoni ei ole vielä täydellinen, mutta ehdottomasti paremmassa kunnossa kuin vuosiin.
  Blogisi on saanut minut tajuamaan, että luonnonkosnetiikan käyttäjälläkin voi olla purkkimania. Minulla on aina ollut se tilanne, että kosmetiikalle pitäisi olla oma huone. Jotenkin tuosta vuosien takaisesta kokemuksestani minulle oli jäänyt luonnonkosmetiikasta sellainen hippiäinen fiilis. Ajatukseni oli, etteivät ne ole ollenkaan niin ihania kuin tavallinen kosmetiikka. Blogisi on näyttänyt, että kyllä on ja vielä ihanampaa! Esimerkiksi Tata Harper houkuttaisi kovasti juurikin kirjoitustesi perusteella. Myös Beauty Guidestasi on ollut apua. Suurimman vaikutuksen yksittäisistä postauksista on tehnyt postaus ”Tärkeää asiaa ihonhoidosta”. Vielä en ole sen oppeja noudattanut täysin, mutta monta kertaa olen sen lukenut ja haluan kokeilla. Vielä vain pitäisi osata valita tuotteet. 😉

  • Jatkanpa vielä, vaikkei sillä arvonnan kannalta olekaan merkitystä, että toivon tätä voittoa enemmän kuin lottovoittoa. Saishan silläkin vinot pinot luonnonkosmetiikkaa, mutta ei se ole sama asia ostaa niitä itse kuin saada iso paketti toisen valitsemaa kosmetiikkaa.

 276. tanjis

  Löysin ihanan blogisi Momentsin aikoihin ja seurasin kiinnostuneena Jolien matkaa ja tätä kaunista yksivuotiasta.Onnea!Olen oppinut matkalla paljon luonnonkosmetiikasta ja löytänyt avullasi hyviä uusia tuotteita ja sarjoja.Jatkan mukana ilolla ja haaveilen tuosta järisyttävän upeasta arvontapaketista.Menestystä ja onnea jatkossakin,olet upea luonnonkosmetiikan lähettiläs ja ihanan selkeästi tutustutat meitä lukijoita uusiin löytöihin.Kiitos Katja!

 277. NinaS

  Olen seurannut sinun blogiasi ihan alusta asti. Löysin tänne tieni siinä vaiheessa kun ilmoitit lähteväsi Joliesta. Erikoista kyllä, Jolien blogeja en ole koskaan lukenut, mutta tänne kun saavuin tiesin olevani heti kotonani.

  Olen saanut täältä huikeasti hyviä vinkkejä loisto tuotteista. Paras oppi on ollut ehkä juuri putsareiden vaihtaminen hellempiin versioihin. Olen ollut aina se enemmän on enemmän tyyppi, mutta koska ihoni voi paremmin kuin koskaan tiedän, että ohjeesi ovat olleet toimivia.

  Vinkkien lisäksi olen saanut blogistasi mielenrauhaa ja uskoa omaan tekemiseen. Tapa jolla elät elämääsi, etkä suorita sitä on motivoivaa. Olet ollut osasyy siihen, miksi olen jaksanut seurata unelmiani ja miksi ne alkavat vihdoinkin tuottaa tulosta. On ilo olla työssä jota rakastaa! Yritän jatkossakin muistaa, että jos työ alkaa jossain vaiheessa olla muuta kuin iloa, on aika jatkaa eteenpäin.

  Olen yhden kerran (jolie aikana tosin) saanut olla myös meikattavanasi ja siitä asti olen tiennyt, että jos joskus menen naimisiin tiedän kuka minut meikkaa 😉 En tiedä miten tämä käytännössä onnistuu koska asun Tampereella, mutta minä laitan sen onnistumaan. Ymmärsit lähes sanomatta millainen meikki paitsi sopii minulle, on myös sellainen jossa viihdyn.

  Ainoa negatiivinen ( vai onko se? 😉 ) asia joka täältä mukaan on tarttunut on purnukkahulluus! Haluisin enemmän kuin mihin minulla on varaa. Haluaisin kokeilla, kosketella ja tuoksutella kaikkea mahdollista. Pakkohan minun on siis olla arvonnassa mukana. Uutiskirje minulle jo entuudestaan tulee, mutta en muista mihin sähköpostiin se minulla tulee, joten laitetaan nyt varuiksi uudestaan uutiskirjetilaus menemään. Tuskinpa se kahteenkertaan tulee kuitenkaan?

  Mutta kiitos sinulle ihanista ajoista! 🙂

 278. Neska

  Olen löytänyt blogiisi Jolien kautta. Minulla on myös hämärä muistikuva, että olen saattanut lukea jostain aikaisemmasta blogistasi (jos sinulla on sellainen ollut) postauksia, joissa kerroit iho-ongelmistasi. Itselläni on ollut hormonaalisista syistä johtuvia iho-ongelmia parikymppisestä asti ja olen niiden takia siirtynyt ihonhoidossa luonnonkosmetiikkaan. Ehkäpä suosituksiisi tulee luotettua enemmän kuin monien muiden, kun tietää, ettei sinullakaan ole aina ollut ihan ruusuista ihon kunnon suhteen. Olen löytänyt blogisi kautta mm. NYR:in Wild Rose Beauty Balmin, joka on yksi suosikkituotteistani. Blogiasi tulee selattua aina läpi, kun yritän löytää jotain uutta toimivaa tuotetta. Esim. nyt on hakusessa shampoo ja hoitoaine luonnonkosmetiikkapuolelta, ja olen siis viettänyt aikaa lukemalla postauksiasi hiustenhoitotuotteista.

 279. Henna

  Olen seuraillut blogiasi säännöllisesti vasta tästä kesästä. Olen innostunut osin blogisi ansiosta viimein, kahden vuoden suunnittelun jälkeen, joogaamaan! Saan myös positiivista energiaa elämänasennetta koskettelevista kirjoituksistasi. Kiitos siis moninaisesta inspiraatiosta!

 280. Laura

  Lämpimät 1-vuotisonnittelut!
  Keveys ja vapaus, ne huokuvat niin blogistasi kuin Instagram -tililtäsi, ja ovat saaneet minutkin varovaisen uteliaana seuraamaan molempia muutaman kuukauden ajana. Kuvasi ovat kauniita, raikkaita, samoin tekstit ja niiden informatiivinen sisältö. Tunnustaudun kosmetiikan ’sekakäyttäjäksi’; välillä maksan itseni kipeäksi, toisinaan taas olen mainonnan urhi. Liekö lähestyvä keski-ikä, joka on saanut pohtimaan kokonaisvaltaista hyvää oloa ja tässä kohtaa myös kiinnostus luonnonkosemtiikkaan on kasvanut. Kaukaa ihaillen, kurkistellen blogeihisi olen saanut paljon hyviä neuvoja. Josko onnetar olisi puolellani, pääsisin viimein perehtymään pintaa syvemmälle luonnonkosmetiikan ihmeelliseen maailmaan!

 281. Johanna

  Ajauduin blogiisi alunperin googlettamalla hiusten kasvivärjäyksestä. Löysin kuvasi, jossa ihastuin ihanaan hiusten väriisi! Itselläni on myös kuparin sävyiseksi värjätyt hiukset, enkä haluaisi sävystä luopua. Ihoni on herkistynyt parin vuoden sisään hurjasti ja etenkin hiustenvärjäys kemiallisilla aineilla ärsyttää päänahkaa, joten täytyy vielä perehtyä niihin kasviväreihin lisää ja kokeilla. Olen ehdottomasti siirtymässä käyttämään vain luonnonkosmetiikkatuotteita ja blogiasi selailemalla vaihtoehdoista saa oikein kattavan käsityksen.

  Aikomuksena on ollut myös aloittaa jooga, mutta olen pitkään pähkäillyt, että mihin salille sitä menisi. Huomasin blogissasi jutun syksyn alkeis- ja joogakurssista ja luin läpi kaikki joogaan liittyvät kirjoituksesi. Ajatuksesi joogasta kuulostivat hyvältä ja ilmoittauduin heti mukaan 🙂

  Blogisi on todella innostava, kauniita kuvia ja ihania värejä! Kiitos inspiroivista jutuista!

 282. Ihana arvonta!

  Minulla on (ent) ongelmaihoisena ollut viha-rakkaus -suhde ihonhoitoon. Olen kokenut teini-iän clearasilit ja huonojen kohtien piilottelut, itsetunto-ongelmat ja supermeikit. Blogistasi olen löytänyt ihanan kokonaisvaltaisen tavan lähestyä ihonhoitoa. Hyvän olon tunteen, kosketuksen luontoon, hiljaisuuden. Luksusta! Kiitos! Alun perin löysin sinut, kun googlasin infoa jostain tuotteesta.

  Luonnonkosmetiikan avulla ongelmat ovat jääneet melkein kokonaan, uskomatonta! Ekat askeleet luonnonkosmetiikan suuntaan otin teininä, kun selasin Yves Rocherin vihreää kirjaa ja ihailin laventelipeltojen kuvia. Siitä on edetty hiukan, mutta fiilis on edelleen sama. Kuin raikas tuulahdus.

  Tällä hetkellä haastetta itselle tuo rahapula ja neljän pikkulapsen arjen hulina. Ei ole juuri aikaa itselle. Blogisi on tarjonnut ihanan suvantohetken, jossa hengähtää. Kiitos myös edullisemmista vinkeistä, ne ovat tulleet tarpeeseen!

 283. Eeva

  En muista tarkalleen mitä kautta blogiin päädyin, mutta viimeisimpänä kivana vinkkinä sain tietää NYR:n parfyymien olemassaolosta – ruusutuoksu pääsi heti himotuslistalleni! Muhkeasta palkinnosta riittäisi jaettavaa kavereillekin. ^_^

 284. Meri

  Moi,

  Oii mitkä ihanat tuotteet arvonnassa!
  Olen siirtynyt luontaiskosmetiikkaan tyttäreni innoittamana mutta kaiken tiedon näistä upeista tuotteista ja niiden käyttötarkoituksesta olen saanut Sinun kirjoituksista. Olen seurannut nyt puolisentoista vuotta postauksiasi ja kirjoittamasi kokemustesi perusteella löytänyt itselleni (vaihtuvat) lempituotteet, jotka aina toimii. Kun valmistelin omaa siirtymistäni luontaiskosmetiikkaan, ajattelin että joudun nyt luopumaan itselleni jostakin tärkeästä mutta päinvastoin kävi, sain tilalle jotain paljon parempaa, jota en tuolloin osannut vielä kuvitellakaan. Kiitos Sinulle Katja, olet avannut silmäni näiden upeiden tuotteiden osalta – uuteen terveeseen ja kauniiseen maailmaan. Mieleeni on jäänyt kirjoituksistasi kun kerroit miltä jokin tuote on tuntunut ihollasi. Totta, joka pitää kokea, luontaiskosmetiikan parhaimmat tuotteet eivät vain kaunista ihmistä ulkoisesti, vaan ne tuntuvat iholla ihanalta ja saavat myös sitä kautta ihmisen kauniina hehkumaan. Iho ja keho rakastaa luonnon omaa ja tekee valinnan, joka toimii jos vain pysähtyy kuulemaan viestin. Olen 54 vuotias ja käyttänyt kuivaihoisena kosmetiikkaa, jo 10-vuotiaasta, jolloin aloitin peach milkillä. Voin sanoa että ihoni ei ole ollut näin kaunis aiemmin, kuin se on nyt (rypyt mukaan lukien) noin 2 luontaiskosmetiikka vuoden jälkeen, lisäksi itse voin hyvin, ihoallergioista huolimatta olen täysin terve ja nautin joka päivästä. Värikosmetiikkaa voin käyttää edelleen päivittäin, koska se ei näytä ”vanheltavalta” iholla vaan sulautuu kauniisti ihon ja hiusten omiin väreihin, toisin kuin ihon pinnalle asettuva synteettinen värikosmetiikka. Lisäksi tämä rakkauteni näihin purnukoihin : ) toistaiseksi olen halunnut säilyttää ne vielä tyhjänäkin etenkin NYR siniset, joita voi tosiaan käyttää vaikka maustepurkkeina. Kaikista tuoksuista, öljyistä, kukista, vesistä ja yrteistä puhumattakaan, joista menee välillä melkein sekaisin. Onnekseni minulla on tytär ja tyttären kaksoistyttäret joiden kanssa voin jakaa intohimoni jatkossakin. Tietämykseni tuotteista on lisääntynyt kirjoitustesi ansiosta ja tuotteiden ainesisältöjä on kiinnostavaa lukea netissä. Olen matkalla , kiitollinen ja Onnittelen hienosta työstäsi, minulla on vielä paljon uutta opittavaa tällä aihealueella, joka On minulle niin rakas harrastus.

 285. Essi

  Hei.
  Olen vältellyt kaikkea ylimääräistä kemiallista ruuassa jo vuosia. En ollut kuitenkaan kiinnittänyt huomiota meikkeihin ja muuhun kosmetiikkan aiemmin. Seurasin ensin kemikaalococtail-blogia. Tämän blogin löysin instagramin kautta. Ensimmäinen juttu, jonka luin oli Marikosta ja atooppisesta ihosta kertova. Sen jälkeen innostuin paljon ja tilasin tuotteita netistä. Käänteentekevin oli sitten se puhdistusbalmi-juttu. Tilasin misellivettä, jolla puhdistan aamulla naaman ja carrot butteria, jota käytän illalla. Olen todella tyytyväinen tuloksiin. Sekaiho näyttää tosi hyvältä ja heleältä. Takaisin entiseen ei ole paluuta. Kiitos siis 🙂

 286. Noora

  Heippa!
  Eihän tällaista pakettia vaan voi jättää yrittämättä. 🙂 Blogia olen lukenut jo sieltä Moments-ajoilta asti. Silloin muistaakseni päädyin sinne etsiessäni uusia ruokavalio-vinkkejä pahan aknen takia, ja jäin vakituiseksi lukijaksi. Näiden vuosien aikana olen siirtynyt täysin luonnonkosmetiikkaan ja yleensä aina shoppaillessani uusia tuotteita (esim. jos lempiputsarini onkin yhtäkkiä lopetettu) googletan aina ensimmäisenä, että olisitko sinä sattunut kirjoittamaan tuotteesta jotain suuntaa antavaa vinkkiä. Ja yleensä olet. 🙂 Joten vaikken vielä personal beauty quidea ole tilannut, tukeudun sinuun Katja kuitenkin kaikissa kosmetiikkavalinnoissani. Se ei vaan sinnepäin taida näkyä. 😀

  Mutta tästä blogista poimimani ehdottomasti hienoin juttu oli kevään joogakurssi. Se oli mahtavaa ja itselleni hyvin tärkeä juttu. Kiitos siitä. <3

 287. Anne

  Blogisi kautta löysin Beauty Guiden ja pitää sanoa, että sen ansiosta säästyi paljon rahaa luonnonkosmetiikan ”harhakokeiluiden” loputtua. Blogisi sai minut lopullisesti vakuuttumaan luonnonkosmetiikasta ja aivan huippu palvelu yhdistää henkilökohtainen konsultointi Beauty Guiden muodossa blogiin. Kiitos.

 288. Minna

  Moi ja onnea blogille! Olen seurannut blogia reilu pari vuotta. Kiinnostus luonnonkosmetiikkaa kohtaan voimistui tullessani raskaaksi. Blogisi kautta monet tuotteet ovat avautuneet ihan uudella tavalla. Ihonhoitofilosofiasi on ihana! Ja tuntuu, että todella tiedät, mitä iho tarvitsee! Unohtamatta kaunistautumista. Blogisi toimii oppaana luonnonkosmetiikan ihmeelliseen maailmaan. Maailmassa monta on ihmeellistä purnukkaa, ne hämmästyttää, kummastuttaa pientä käyttäjää 🙂

 289. jenni

  upea arvonta <3

  tutustuin teksteihisi aluksi jolien kautta ja muutin mukanasi tänne 🙂
  luonnonkosmetiikasta olin kiinnostunut jo aiemmin, mutta mm. tekstiesi myötä kiinnostukseni laajentui puhdistuksesta ja voiteista meikkeihin, parfyymeihin ja hiusten hoitoon. olen nyt 29-vuotias ja aloin tehdä meikkikokeiluja vasta kun muutin elämääni ja asennettani itseeni, vasta kun opin arvostamaan ja rakastamaan itseäni. tähän liittyen pidän blogissasi myös tavasta jolla kirjoitat 🙂 parhaimmat ja konkreettisimmat ihonhoitovinkit, jotka olen kirjoituksistasi saanut ovat kuitenkin kasvoveden käytön tärkeys sekä ihonpuhdistus. olin aikaisemmin aina puhdistanut kasvoni kun ihoni oli märkä ja vinkki siitä että luonnonmukaiset puhdistusaineet toimivat parhaiten kuivalle iholle sai aikaan ison ahaa-elämyksen ja näkyviä muutoksia!
  kiitos vinkeistä ja kiitos ihanasta blogista!

 290. Minttu

  Aloin lukea blogiasi jo vuosia sitten, kun sen nimi oli vielä Moments, eikä Joliekaan ollut vielä syntynyt. Muistan, kun aloit vihjailla uusista tuulista. Jäin koukkuun kertalaakista ja olen innoissani seurannut matkaasi Jolien kautta tänne omalle saitillesi, joka on todella kaunis.

  Olin jo alkanut siirtyä luonnonkosmetiikkaan ennen blogisi löytämistä, mutta olen saanut sinulta kyllä tosi hyviä ihonhoitovinkkejä ja tuotesuosituksia. Kasvovesisaarna on yksi vahvimmin mieleen painuneista jutuistasi – en varmasti koskaan enää luovu siitä! 😀 Lisäksi olen löytänyt seerumit, joita en aikaisemmin osannut käyttää. Meikkaaminenkin oli minulle ihan outo juttu ennen Joliea, mutta siellä sinulta saadun opastuksen ansiosta osaan nykyään tehdä itselleni perusmeikin ilman ongelmia 😀 Viimeisimpänä olen siirtynyt kasvojen puhdistukseen, jossa käytän maitomaista tuotetta ja musliiniliinaa. Ihan kamalasti on siis tullut vaikutteita sinulta! Kiitos siitä, voin paremmin, kun tuotteet on eettisiä ja kauttasi olen saanut paljon vinkkejä.

 291. Marika

  Olen lukenut blogiasi n. vuoden verran ja ihaillen ja toisinaan jopa liikuttuen seuraan paneutumistasi ja osaamistasi luonnonkosmetiikkaan liittyen. Vakuutuin niin paljon, että päätin tilata Beauty guiden ongelmaista ihoani auttamaan. Ja toden totta, apua siitä on ollut!

  Alettuani lukemaan blogiasi olin jo siirtynyt käyttämään luonnonkosmetiikka ihonhoidossa, mutta suureksi osaksi vinkkiesi ja suositustesi takia kaikki käytämäni kosmetiikka meikit mukaan lukein ovat nykyään täysin luonnonkosmetiikkaa. Lisäksi olen löytänyt avullasi minulle juuri sopivat tuotteet luonnonkosmetiikan valtavasta viidakosta. Kiitos siitä!

 292. Farine

  Kiitos blogistasi. Hassua. Se on toiminut monenlaisesta balsamina haavoihini. Kiitos, että olet jakanut niin kauniisti elämäsi kasvunpaikkoja. Blogisi mukana on saatu perustaa bisnestä, kasvattaa sitä, uskoa unelmiin ja kuunnella syvintä itseä, hypätä tuntemattomaan ja luottaa silti elämän kantokykyyn….
  Luonnonkosmetiikan käyttäjäksi siirryin nelisen vuotta sitten. Halusin helpottaa kehon synteettisten aineiden kuormaa, jos niin voi sanoa. Ihonhoidon neuvoillasi olen päässyt jo aika hyvälle mallille oman ihoni kanssa….vaikka vielä haastetta riittää… jo ihan vuodenaikojen vaihteluiden takia. Rakastan kauniita purkkeja ja purnukoita ja oikeastaan ilman neuvojasi, olisin vararikon partaalla 😀
  Toivotan parasta onnea jatkossakin. Toivottavasti saamme matkata kanssasi vielä pitkän tovin.

 293. Kirsma

  Olen seurannut blogia vuoden ajan. Lopetettuani e-pillerien syömisen, ihoni alkoi jälleen kukkia. Olin jo alkanut vähentää erilaisten kemikaalien ja keinotekoisten aineiden määrää elämässäni, joten luonnonkosmetiikkaan siirtyminen tuntui hyvin luontevalta. Mutta en arvannut, että blogisi innostamana hurahtaisin siihen niin totaalisesti! 🙂 Luonnonkosmetiikkaan siirtymisen lisäksi olen myös uudistanut ihonhoitorutiinini vinkkiesi perusteella. Vaikka iho vieläkin pukkaa epäpuhtauksia aina silloin tällöin, on silti tapahtunut suuri muutos: suhtautumiseni ihooni ja ihonhoitoon on nykyään aivan erilainen. Ihoa pitää helliä ja sen kiukutteluihin suhtautua kärsivällisesti ja lempeästi. Joten en voi todeta muuta kuin KIITOS!

 294. Ansku

  Olen seurannut blogia alusta asti ja joka kerta se kivasti ilahduttaa. Vaikea sanoa mikä olisi ollut sykähdyttävin juttu, mutta tasaisin kiinnostavaa juttua ollut.

  Rahuan shampoot on huippuja! Voi kun onnetar suosisi minua 😉

 295. OutiKoo

  Olen seurannut kirjoituksiasi Jolien perustamisesta asti ja tätä blogiasi samoin sen alusta asti. Kauttasi olen saanut eniten tietoa luonnonkosmetiikasta, kuten myös ihonhoitorutiinien tärkeydestä. Kasvoveden käyttöni on kasvanut eksponentiaalisesti 😉 Minulla on myös ollut onni olla meikattavanasi, minkä ansiosta olen tullut mm. rohkeammaksi huulipunien käyttäjäksi. Blogissasi nautin eniten sen kokonaisvaltaisesta kauneudesta, ihanista kuvista (plussaa kissakuvista 😀 ) ja ulkoasusta ylipäätänsä. Iso Kiitos Katja, blogisi tuo iloa ja onnea elämääni.

 296. OutiKoo

  Olen seurannut kirjoituksiasi Jolien perustamisesta asti ja tätä blogiasi samoin sen alusta asti. Kauttasi olen saanut eniten tietoa luonnonkosmetiikasta, kuten myös ihonhoitorutiinien tärkeydestä. Kasvoveden käyttöni on kasvanut eksponentiaalisesti 😉 Minulla on myös ollut onni olla meikattavanasi, minkä ansiosta olen tullut mm. rohkeammaksi huulipunien käyttäjäksi. Blogissasi nautin eniten sen kokonaisvaltaisesta kauneudesta, ihanista kuvista (plussaa kissakuvista 😀 ) ja ulkoasusta ylipäätänsä. Iso Kiitos Katja, blogisi tuo iloa ja onnellisuutta elämääni.

 297. Saara

  Siis, asumme ilmeisesti lähekkäin niim usein tulet minua vastaan. En stalkkaa, vaan hehkuasi on vaikea olla huomaamatta. Niin kaunis, niin puhdas ja niin keveät hartiat. Aina nähdessäni sinut koitan etsiä niksejä sille, että saisin edes palan itseeni tuota minkä näen sinussa. Sitähän tämä blogikin on, jakamista, meidän jokaisen lukijan hyväksi. Kiitos!

 298. Ira R

  Herkullinen blogi sinulla!

  Löysin blogisi tänään :). Vuosi sitten omaelämäni oli myös kuin tyhjä paperi,
  joten tämän blogi kirjoituksen alku oli juuri se mihin jäin kiinni.
  Päästin vuosi sitten irti turvallisuuden hakuisuudestani ja tänään saan tehdä työtä,
  jossa yhdistyy intohimoni kohteet. Koska olen innokas opiskelemaan edelleen,
  niin uskon että työnkuva muuttuu matkallani edelleen- valmista tuskin tulee koskaan!

  Luonnon kosmetiikan olen ominut jo -70 luvulla äidiltäni. Huippua, että nyt luonnon kosmetiikka elää vahvaa kautta.
  Nuo Hurraw- huulirasvat ovat olleet oikea löytö tältä keväältä. Niistä ehdoton suosikkini on suklaa. Nam!
  Kosmetiikan suhteen olen tällä hetkellä kiinnostunut erityisesti hiusten pesuaineista,
  joita voisi suruttaa käyttää ajatuksella: mitä voisin myös syödä! Tästä toivoisin postausta sinulta 🙂

  Onnea matkaan!

 299. Piupau

  Olen seurannut blogiasi lähes alusta asti. Aloitin tuolloin astangajoogan ja oli ihana lukea erityisesti joogapostauksia, joissa käsiteltiin paljon samoja asioita, joita itsellä pyöri tuolloin mielessä. Edelleen jooga-aiheiset postaukset ovat lähellä sydäntäni. Luonnonlosmetiikkaa olen myös blogisi kautta alkanut enemmän käyttää ja nykyään kaapista löytyy vain luonnonkosmetiikka tuotteita. Blogiasi on ilo seurata. Toivotan sinulle tulevaan paljon iloa ja valoa.

 300. makitalokaroliina

  Törmäsin blogiisi noin puolivuotta sitten etsiessäni tietoa kemiallisista kuorinnasta. kolmen lapsen äitinä olen saanut taas kipinän itseni hoitamiseen ja huolehtimiseen blogisi johdosta! Melkein Kaikki tuotteeni ovat luonnonkosmetiikkaa. Kiitos blogillesi!

 301. NinaK

  Useamman vuoden olen jo seuraillut blogiasi, niin etten enää muista mitä kautta sinne ensin päädyin. Todennäköisesti etsiessäni tietoa luonnonkosmetiikasta. Monta hyvää vinkkiä olen saanut, kuten esimerkiksi kasvoveden tärkeyden (itse olin pitänyt sitä ”turhana”) ja öljyputsareiden käytön. Blogiasi on siinä mielessä hieman riskialtista seurata, kun siitä monesti iskee hinku ”tuotakin haluan kokeilla” 😉

 302. Johanna K.

  Ensiksikin lämpimät onnittelut kaikesta, mitä uusi blogi on vuoden aikana tuonut sinulle mukanaan!

  Itse olen pitänyt kaikkein eniten siitä tavasta, jolla pohdit kirjoituksissasi henkiseen kasvuun ja hyvinvointiin liittyviä juttuja. Esimerkiksi juuri viime kesänä tätä uutta blogia aloitellessasi oli kannustavaa, ja turvallisenkin tuntuista, lukea tuntemuksistasi, koska itsellä oli ollut paljon samankaltaisia ajatuksia oman sisimmän kuuntelemisesta ja intuitioon luottamisesta. Ja on toki vieläkin, mutta oli myös tuolloin vuosi sitten. 🙂 Myös astrologiajutut ovat olleet mielenkiintoisia ja persoonallinen lisä blogissasi.

  Täytyy myöntää, että itse olenkin lukenut enemmän noita tuollaisia elämän pohdintaan liittyviä tekstejä ja kosmetiikkajutut ovat omalla kohdallani jääneet vähemmälle huomiolle. Kuitenkin olen monesti ajatellut, että joku kerta tutustun vielä tarkemmin tuote-esittelyihisikin, sinulla kun tuntuu olevan valtavan paljon asiantuntemusta aiheesta!

  Ihan muutama päivä sitten sain todella hyödyllisen tiedon, kun luin kirjoitustasi kynsilakasta saamistasi allergisista oireista, tai pikemminkin kun luin jutun kommentteja. Siinä vastasit jollekulle, että Urtekramin shampoissa käytettävät sulfaatit aiheuttavat helposti kutinaa. Tämä oli meikäläiselle erittäin hyödyllinen tieto, kun olin jo pidemmän aikaa käyttänät juuri Urtekramin hiustuotteita ja ollut samaan aikaan hieman ihmeissäni pään kutinasta. Jätinpä siis Urtekramit pois ja hankin uudet tuotteet. Ja nyt jo heti tuntuu oireet helpottuneen. Tämä oli ehkä melko pieni juttu, mutta itselleni kuitenkin tärkeä vinkki, joten kiitos siitä. 🙂

 303. Minnakoo

  Eksyin blogiisi joskus jo edellisen blogin aikana kun vielä asuit Kumpulassa. Olen aina pitänyt kuvistasi valtavasti. Ja jotenkin saanut inspiraatiota etenkin kotikuvistasi, vaikka oma tyylini ei ihan samanlainen olekaan. Miten kauniisti osaatkaan kuvata valoista kotiasi, josta huomaa, että sitä on rakennettu sydämellä. Ja kaiken kruunaa tietysti Romppu! Mukava muisto on, kun ostit tuolia, jonka vahingossa tilasit väärään värisenä ja lopulta kuitenkin sait mitä halusit 🙂 Itse olisin toiminut ihan samalla tavalla!

  Joskus kun olen väsynyt tai vähän allapäin, tulen usein blogiisi selaamaan vain kauniita kuvia. Toki luen myös postaukset, etten pelkästään kuvia katso, ja pidän myös tavastasi kirjoittaa. Kauneusvinkki voisi olla se, että taannoisen blogikirjoituksesi ansiosta ostin miselliveden, josta on tullut suosikkipuhdistustuotteeni!
  Onnea 1-vuotiaalle blogille, ja myös omalle ensimmäiselle kommentilleni täällä 😉

 304. Merituuli

  Hei,

  Blogisi on suhteellisen tuore tuttavuus, löysin sen keväällä ja olen kiinnostuneena seurannut hienoja ja hauskoja kirjoituksiasi. Erityisesti joogasta, sillä olen itsekin joogaopettaja ja myöskin inpiroitunut kokeilemaan joitain luonnonkosmetiikkavinkkejäsi. Ihana palkinto 🙂 Kiitos tästä mahdollisuudesta jo etukäteen ja antoisia uusia vuosia ja seikkauluja…

 305. sannak

  Oi, muistinpas vielä osallistua, hih! Mahtava tuotepaketti! :O

  Päädyin blogiisi Jolien kautta. Blogisi on ainoa riippumaton kauneusblogi, jota jaksan seurata. Tämä on sekä esteettisesti että tekstisisällöltään inspiroiva. ( Kunpa saisi itsekin taas jatkettua aktiivista valokuvaamista! :D) Olen (ollut) arka kommentoimaan, mutta tuotevinkeistäsi on ollut kyllä suurta iloa. Ihoni kun ei pysykään enää niin helposti ”kunnossa” kuin nuorempana… Sinun Jolien kirjoitustesi myötä löysin seerumit ja tämän blogin myötä myös ihoöljyt ja hedelmähappokuorinnat. <3 Olen uskaltautunut ostamaan joitakin kalliimpiakin tuotteita toimivien testikokemustesi perusteella. En voi kyllä kuin kiittää!

  Lisäksi pakko mainita, että kissa- ja heppajutut ovat olleet piristävä plussa tällaiselle eläinten ystävälle ja kaikki eettiseen kuluttamiseen liittyät lifestyle- ja tyylijutut ovat myös aina kiinnostavia.
  Onneksi olkoon 1-vuotias uusi alku! 🙂 Ihanaa, että unelmat kantavat!

 306. Annu

  En ensin ajatellut osallistua lainkaan, mutta muutin kuitenkin viime hetkellä mieleni, koska halusin samalla kiittää sinua innostuksesta ja kaikesta siitä arvokkaasta tiedosta, jota olet viime kuukausien aikana minulle tarjonnut.
  Löysin blogisi muutamia kuukausia sitten, kun olin tehnyt päätöksen siirtyä luonnonkosmetiikkaan osin terveydellisistä syistä, osin ympäristöystävällisyyden vuoksi. Tarkoituksena oli siirtyä pois tavallisesta kosmetiikasta asteittain, vaihtaa tuotteita sitä mukaan kun vanhat loppuvat – mutta kävipä kuitenkin niin, että vain muutaman viikon kuluttua olin jo korvannut kaikki tuotteet ja hävittänyt kaikki vanhat purkit. Siinä sitä olin, kolmekymppisenä, sen innostavan kutkuttavan tunteen kanssa, jota tuntee silloin kun on oivaltanut jotain oleellista.
  Kasvoin ja sain ihonhoito-oppini kosmetiikkaan hyvin negatiivisesti suhtautuvassa, aknekammoisessa kodissa, enkä viisitoista vuotta väärin ihoani hoitaneena ollut koskaan voinut ajatella, että kosmetiikan käytön ei itse asiassa tarvitse sattua, vaan se voi tuntua taivaallisen ihanalta! En olisi voinut puoli vuotta sitten ajatellakaan itseäni ihmisenä, joka viettää iltakausia haaveillessa mitä uusia tuotteita ja ihonhoitovinkkejä voisin seuraavaksi kokeilla, mutta tähän on kuitenkin päädytty. Paitsi että ihoni voi valtavan paljon paremmin kuin ennen, on myös mieleni paljon valoisampi. Osa kiitoksesta kuuluu sinulle.
  Onnea taaperoikäiselle blogille, jään innolla odottamaan uusia postauksia.

 307. PiiaP

  Olen seurannut blogiasi jo Jolien ajoista lähtien ja olet ollut korvaamaton apu luonnonkosmetiikan ihanaan maailmaan sukeltaessani. Kuitenkin vasta tämä uusi blogisi on kolahtanut jollain syvemmällä tasolla ja nyt sen lisäksi, että tämä on karttani luonnonkosmetiikan ihmemaassa, tunnen saavani täältä vertaistukea luodessani uutta ja minunnäköistäni elämää. Lähipiirissäni ei ole muita tässä tilanteessa, mutta onneksi energiasi tulee ruudunkin läpi. Saat kirjoituksillasi muistamaan miten tärkeää on luottaa intuitioonsa ja universumiin.
  Kiitos että kirjoitat!

 308. Olen seurannut blogiasi Jolien ensiaskelista lähtien ja olet ollut suurin innoittajani luonnonkosmetiikkaan tutustumisessa ja siirtymisessä. Mieleenpainuvin kirjoituksesi oli ehkä se, kun kerroit luopuneesi Joliesta. Olin aluksi vähän järkyttynyt siitä, miten joku voi päästää irti unelmastaan, jonka eteen on tehnyt niin valtavan paljon töitä. Vasta myöhemmin ymmärsin, kuinka suurta rohkeutta sen on täytynyt vaatia, huomata, että unelma ei enää olekaan sitä, mitä sen luuli olevan tai muuttuneensa itse niin paljon matkalla, että unelma ei olekaan enää oma ja hypätä tyhjyyteen löytääkseen uuden, oikeammalta tuntuvan tavan elää. Arvostan valtavan paljon ihmisiä, jotka uskaltavat päästää irti varmuudesta ja turvallisuudesta ja ottaa riskejä omia unelmia tavoitellessaan, olivat ne askeleet sitten miten yleisistä normeista ja odotuksista poikkeavia tahansa.
  Paketti on aivan huikea, kuin joulu, synttärit ja lottopotti yhtäaikaa 😀

  • Pöh, unohdin onnitella… ONNEA ja aurinkoista taivalta tästä eteenkin päin! Ja suloiselle Rompulle rapsutuksia 🙂

 309. Heiska

  Muistaakseni joku ”terveysbloggaaja” mainitsi vuosia sitten käyneensä sinun meikkiopastuksessasi ja tämän luettuani varasin sinulle ajan. Se oli aikaa jolloin Jutan kanssa vielä suunnittelitte Jolieta jonkun valokuvaamon/mainostoimiston (?) alakerrassa Manskulla. Siellä meikkausopastuskin tapahtui, ja sen jälkeen vaihdoin loputkin synteettiset kosmetiikan luonnonmukaiseen. Tuolloin kuulin myös blogistasi ja olen siitä saakka (vuodesta 2011-12?) ollut blogisi uskollinen lukija 🙂 Kiitos Katja, olet inspiraation lähde <3

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>