Beauty

Joululahja, joka voi muuttaa elämän

Beauty | 4.12.2018 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Viikonlopun tietoisku Whamisan Water Creamista herätti aivan valtavan viestitulvan Instagramini inboxiin: mitä ihmettä, perusihotyyppejä onkin vain kolme?! Miten PODia tulisi hoitaa? Mitkä tuotteet sopii rosacealle ja atopialle? Viestejä tuli 24 h melkein tauotta. Olin kuvitellut, että kertomani asiat olisivat jo peruskauraa suurimmalle osalle, joten yllätyin kysymyksien määrästä ja sisällöstä.

Käsitys kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta on monelle sumea. Sanat holistisuus ja kokonaisvaltaisuus ovat jo kärsineet inflaation, mutta samalla harva oikeasti edes sisäistää kuinka suuri merkitys niillä on ja mitä ne edes tarkoittavat. Monelle ihonhoito ja ruokavalio ovat kaksi täysin eri asiaa, joilla ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Suurin osa hakee edelleen iho-ongelmiin apua purkeista. Iho-ongelmien syy on kehon sisällä ja siksi ruokavaliolla on suuri merkitys. Yksi ohjeistus ei kuitenkaan toimi kaikille, koska ongelmien syyhyn pitää paneutua kunnolla. Tämän vuoksi esimerkiksi pelkästään maidon, sokerin ja gluteenin pois jättäminen ruokavaliosta ei välttämättä tuo mitään tuloksia. Eri iho-ongelmien taustalla on myös hieman erilaisia asioita, mutta yhteistä niille kaikille on suoliston heikentynyt bakteeritasapaino ja kehon hiljainen tulehdustila.

Piilevä tulehdus kehossa voi ilmentyä myös muilla tavoin kuin iho-ongelmina, kuten jatkuvana väsymyksenä, turvotuksena ja pöhötyksenä. Aika moni pistää ongelmiensa syyksi stressin, mikä on ihan taatusti totta monen kohdalla, mutta varmasti syynä vetämättömyyteen on monella myös piilevän tulehduksen aiheuttama alhainen vireystaso, jolloin kaikki stressi tuntuu liian kuormittavalta.

Kokonaisvaltainen ihonhoito voi tuntua monimutkaiselta, koska muutoksia täytyy yleensä tehdä elämän jokaisella osa-alueella. Siksi on myös tärkeää oppia ymmärtämään mieltä ja tunteita saamalla yhteys omaan kehoon ja toimia läsnäolosta käsin sen sijaan, että toimii reaktiivisesti kohdatessaan epämiellyttäviä tunteita herättäviä tilanteita tai ihmisiä. Elämä on niin paljon helpompaa, onnellisempaa ja runsaampaa, kun reaktiivinen mieli ei hallitse elämää ja myötätunnosta sekä ymmärryksestä tulee pysyvä olotila!

Muun muassa tämän takia olemme tehneet Re-Start valmennuksen aitoon hyvinvointiin. Missiomme on auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja olemaan onnellisempia. Ja saavan apua niihin iho-ongelmiin.

Re-Startin ihonhoitovalmennuksesta saat todella perusteelliset ja kattavat työkalut ihonhoitoon. Opastan yksityiskohtaisesti ihonhoitorutiinin jokaisen vaiheen ja valmennuksesta löytyy myös ihana kasvohieronta, mikä on herättänyt viime aikoina erityistä kiinnostusta. Valmennuksen jälkeen ymmärrät todella syvällisesti miten ihoa tulisi hoitaa.

Jos olet puolestaan harkinnut joogan aloittamista, yin-jooga valmennuksessa saat minut ohjaajaksi vaikka omaan olohuoneeseesi.

Re-Start on yksi parhaista joululahjoista, mitä voit tänä jouluna antaa tavaran sijasta. Re-Start on enemmän kuin pelkkä elämys. Se voi olla joululahja, joka muuttaa koko elämän.

Valmennus on jouluaattoon asti 4.-24.12.2018 todella reilussa tarjouksessa:

Koko valmennus +  kolme valitsemaasi luonnonkosmetiikkatuotetta 195 € (arvo 460 €), osta tästä

tai

Valmennuksen yksi osio (iho, yin-jooga, keho, mieli, ayuverda tai ravinto) + yksi valitsemasi luonnonkosmetiikan VARTALOtuote 45 € (arvo 90 €), osta tästä

Jos ostat lahjaksi useita lahjakortteja valmennukseen, saat jokaista lahjakorttia vastaan luonnonkosmetiikkatuotteita. Eli jos ostat esimerkiksi kaksi lahjakorttia koko valmennukseen, saat yhteensä kuusi luonnonkosmetiikkatuotetta. Valittavana on tuotteita Madaralta, Mossalta ja Whamisalta – pääset halutetessasi rakentamaan itsellesi vaikka heti korealaista ihonhoitorutiinia.

Mitä vielä mietit?! Lähde mukaan valmennukseen!

Kuinka moni teistä on jo osallistunut Re-Startiin?

Avainsanat: , , , , , , , ,