Beauty

Hawaijilaisia ihotaikoja Suomen suvessa

Beauty | 3.8.2016 | Katja Kokko

Yhteistyössä Naturelle.fi, postaus sisältää kilpailun

DSC_0157

Kautta blogihistoriani en muista minkään uuden tuotemerkin aiheuttaneen sellaista kuhinaa lukijoideni keskuudessa, kuin hawaijilaisen Mahalon, josta kirjoitin ensimmäistä kertaa kuukausi sitten. Myös Naturellesta kerrottiin heidän asiakaspalvelunsa ruuhkautuneen kyselyistä, milloin näitä viehättäviä puisia purnukoita saisi myös Suomesta. Minulla on ilouutisia: nyt niitä saa!

Edellisessä postauksessani kerroin sarjan taustoista ja esittelin perusteellisesti kokeilemani Rare Indigo kauneusbalsamin sekä Vitality Elixir öljyseerumin. Tämä timanttinen kaksikko kuuluu edelleen päivittäiseen ihonhoitooni: kirkastava ja heleyttävä Vitality Elixir aamuisin sekä rauhoittava ja uudistava Rare Indigo iltaisin. Ihoni tämän hetkistä kuntoa voin itse vaan hämmästellä ja meikkiä en ole tarvinnut koko kesän aikana aurinkosuojan sisältävää CC-voidetta lukuun ottamatta.

Tässä postauksessa perehdyn Mahalon kahteen naamioon; kosteuttavaan ja kirkastavaan The Petaliin sekä puhdistavaan Pele MaskiinMahalo Balm hoitobalsamiin sekä Vacation Glow vartalo- ja hiuseliksiiriin. Pitäkäähän penkeistänne kiinni, sillä hawailijaiset ihotaiat tempaavat mukaansa melkoisella voimalla!

mahalo1

Ruusunpunainen The Petal naamio on jumalaisen tuoksuista, pehmeää ja täyteläistä geeliä. Naamio sisältää 28 aktiivista ainesosaa eikä yhden yhtäkään turhaketta – tuotteen säilyvyyskin perustuu eteerisiin öljyihin ja antioksidantteihin säilöntäaineiden sijasta (joka pätee myös muihin Mahalon tuotteisiin).

The Petalin voisi sanoa olevan kauneusnaamioiden kuningatar, sillä se tekee aivan kaiken: hawaijilainen hunaja, manuka-hunaja sekä betahydroksihapot pajusta kirkastavat, elvyttävät ja tasoittavat ihon pintaa, poistavat kuollutta ihosolukkoa ja aktivoivat solujen uusiutumista. Matalamolekyylinen hyaluronihappo syväkosteuttaa ja antaa iholle täyteläisyyttä madaltaen juonteita. Amazonialainen mineraalirikas valkoinen savi, kurkuma ja hopeavesi tasapainottavat ihon talineritystä, poistavat tulehduksia aiheuttavia bakteereja ja supistavat ihohuokosia. Naamio on täynnä entsyymejä ja antioksidantteja, jotka tekevät ihosta elinvoimaisen sekä neutraloivat ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä aiheuttavia vapaita radikaaleja.

The Petal on pakattu reilun kokoiseen 100 ml purnukkaan ja siitä riittää käytettäväksi päivittäin useita kuukausia.

mahalo2

Pele Mask on viikottaiseen käyttöön tarkoitettu detox-naamio, joka antaa kasvoille ”kävin juuri kasvohoidossa” -ilmeen. Vedellä aktivoitava 26 aktiivista ainetta sisältävä jauhe turpoaa pehmeäksi ja kuplivaksi moussemaiseksi tahnaksi ruokasoodan ansiosta. Naamio lämpenee iholla sisältämänsä inkiväärin vuoksi, mutta halutessaan tuntemusta voi neutraloida sekoittamalla jauheen hunajaan tai jogurttiin.

Peleä ei ole turhaan nimetty hawaijilaisen tulivuoren jumalattaren mukaan: se sisältää vulkaanista tuhkasavea, joka toimii toksiinimagneettina vetäen puoleensa ilmansaasteita ja epäpuhtauksia iholta. Aktivoitu bambuhiili on puolestaan antibakteerinen ja tulehduksia rauhoittava. Neem-lehti ehkäisee ja hoitaa pigmenttiläiskiä ja aknearpia sekä tasoittaa ja kosteuttaa ihoa. Hibiskus on puolestaan yksi harvoista kasveista, joita kutsutaan luonnon omaksi botoxiksi sen ihoa kiinteyttävän ja napakoittavan vaikutuksen vuoksi. Kasvi tunnetaan myös runsaasta määrästä antioksidantteja. Kurkuma kirkastaa ja parantaa tulehduksia, C-vitamiini buustaa kollageenin tuotantoa, taikapähkinä tasapainottaa talineritystä, pyhä basilika, eli tulsi hoitaa aknea ja epäpuhtauksia ja guava-hedelmä siloittaa juonteita.

Jos May Lindstromin Problem Solver on jäänyt hankkimatta hintansa vuoksi, Pele Mask on muutaman kympin edullisempi – eikä taatusti jätä kylmäksi vaikutuksillaan.

mahalo3

Mahalo Balm on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu 24 aktiiviainetta sisältävä hoitobalsami kaikille ihotyypeille. Balsamit ovat loistavia tuotteita lukitsemaan kosteus ihoon ja suojaamaan sitä, mutta toisaalta ne voivat myös tukkia. Mahalo Balm on onnistuttu formuloimaan ihanan kevyeksi ja hyvin imeytyväksi eikä oma helposti tukkeutuva ihoni ole ollut moksistaan siitä (paitsi hyvällä tavalla!).

Yksi suurin syy rakastaa Mahalon tuotteita on niiden raaka-aineiden laatu ja hoitavuus: halpoja täyteöljyjä ei tästäkään silkkisestä balsamista löydy yhden yhtä. Sen sijaan se sisältää talineritystä tasapainottavaa macadamiaöljyä, jonka oleiinihappo uudistaa ihoa, linoleenihappo parantaa ihon kosteuspitoisuutta, palmitoleiinihappo suojaa kuivumiselta sekä ihon sebumin eli talin kanssa lähes identtisen koostumuksen omaavat fytosterolit vahvistavat ihon suojabarriäärin toimintaa. Lempiöljyni, ruusunmarjaöljy, sisältää runsaasti uudistavia omegoita. Porkkana ja tyrni tuovat iholle heleän sävyn betakaroteenin ansiosta, pehmittävät ja siloittavat ihoa sekä toimivat erinomaisina auringon haittavaikutusten ehkäisijöinä ja neutraloijina. Kurkuma parantaa tulehduksia, puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Kukui-öljy uudistaa ihosoluja ehkäisten ja parantaen arpia ja antibakteerinen tamanu-öljy on puolestaan erinomainen epäpuhtaan ja akneihon kosteuttaja.

Mahalo Balm sopii ympärivuotiseen käyttöön, mutta erityisesti talvella se ehkäisee kosteuden haihtumista ja näin loppukesästä elvyttää auringossa kylpenyttä ihoa.

mahalo4

Vacation Glow vartalo- ja hiuseliksiiri on osuvasti nimetty: tämä on lomalaisen ja loppukesän must have -tuote ja erityisen ihana korostamaan päivettyneitä sääriä, olkapäitä ja dekolteeta. 17 aktiiviaineen öljyseerumi antaa iholle päivettyneen sävyn tyrniöljyn betakaroteenin ansiosta, jota kultaiset, pienen pienet mineraalihippuset korostavat miltei huomaamattomasti. Vacation Glow toimii myös hentona parfyymina, sillä hawaijilainen jasmiini, ylang ylang ja tuberoosa muodostavat mukaansa tempaavan ja pitkäkestoisen kukkaistuoksun. Kukui-öljy siloittaa kuivimman ja karheimmankin ihon, sillä öljy sisältää runsaasti monityydyttymättömiä rasvahappoja sekä A-, C- ja E-vitamiineja, jotka heleyttävät ympäristön haitoille ja ilmansaasteille altistunutta ihoa. Hierontarituaali Vacation Glowlla rentouttaa kehon ja aistit niin, että tuntuu kuin olisit elämäsi parhaalla lomamatkalla.

Täällä ollaan Mahalon pauloissa. Vaikka sarja onkin kotoisin maapallon toiselta puolelta, siinä on jotain täydellisesti suomalaiseen saunakulttuuriin istuvaa – ja rakastaahan sarjan perustaja Maryna itsekin Suomea valtavasti täällä muutamaan otteeseen vierailtuaan. Hmm… voisin lähteä vastavierailulle Kauaille milloin tahansa…

Lopuksi pyöräytetään käyntiin ihana kilpailu: kerro kommenttiboksissa mikä Mahalon tuotteista saa eniten pyörimään sukat jaloissasi ja miksivalitsen voittajan sunnuntaina 14.8. ja hän saa omakseen kyseisen tuotteen! 

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , , ,