Beauty

Haastatteluni TerveysSummitissa

Beauty | 23.11.2020 | Katja Kokko

Postauksen linkit ovat mainoslinkkejä

Puhun noin tunnin mittaisessa haastattelussa kokonaisvaltaisesta kauneudenhoidosta ja erityisesti tuotteettomuudesta. Tuotteet ovat vain kirsikka kakun päällä – todelliset tulokset tapahtuvat pintaa syvemmällä.

TerveysSummit on heittämällä koko vuoden inspiroivin ja antoisin hyvinvointitapahtuma, joka tapahtuu verkossa. Olen itse ollut joka vuosi kirjaimellisesti aivan liekeissä toinen toistaan inspiroivimmista haastatteluista, joista saa todella paljon hyödyllistä tietoa ja intoa omaan hyvinvointiin ja terveyteen. Parasta tapahtumassa on se, että haastattelut ovat perusteellisia, antoisia ja sisältävät arvokasta informaatiota tarjottimella kannettuna, jota muuten saa kaivaa kirjallisuudesta ja sadoista eri lähteistä, joista suurin osa on englanninkielisiä.

Vuosi sitten TerveysSummitin haastatteluja katsoessani ajattelin mielessäni, että tuonne kyllä menisin, jos joskus pyydettäisiin. Saan paljon kutsuja erilaisiin tapahtumiin, mutta olen todella valikoiva sen suhteen, missä haluan olla mukana. Kun TerveysSummitin valovoimainen haastattelija Karita Aaltonen otti minuun yhteyttä alkusyksystä ja pyysi haastatteluun, en miettinyt sekunnin sadasosaakaan olisinko mukana. Jos kerran pääsen puhumaan näistä asioista suuresti arvostamaani tapahtumaan, se olisi puhtaasti kunnia.

Haastatteluni on katsottavissa nyt tämän linkin takaa. Näet sen ilmaiseksi 24.11. klo 9 asti rekisteröitymällä tapahtumaan, joka ei maksa mitään. TerveysSummit toimii siis siten, että kun rekisteröidyt sinne, näet kunkin päivän haastattelut 24 h ilmaiseksi. Joka päivä on tarjolla useita mielenkiintoisia haastatteluita, joita vain harva jaksaa tai ehtii katsoa vuorokaudessa. Siksi paras tapa osallistua tapahtumaan on VIP-passi, joka maksaa 79 €. VIP-passilla TerveysSummitin kaikki haastattelut on katsottavissa vuoden ajan milloin tahansa. Voit ostaa VIP-passin täältä.

Puhumme haastattelussani Karita Aaltosen kanssa mm. siitä, mitä kokonaisvaltainen kauneudenhoito on, tunteiden vaikutuksesta fyysiseen kehoon, Kiinalaisesta lääketieteestä, kosmeettisesta gua shasta, kuivaharjauksesta ja tuotteettomien ihonhoidon metodien vaikutuksista, joogasta, ravintolisistä ja omasta asenteesta.

Katsoin eilen oman haastatteluni kokonaan ja toivon, että sen katsoisi mahdollisimman moni, sillä näistä asioista ei puhuta kauneudenhoidon saralla Suomessa oikein missään, varsinkaan kovin syvällisellä tasolla. Jaa siis haastattelua eteenpäin, jos katsot sen, niin saadaan vietyä sanomaa yhdessä eteenpäin!

Oman haastatteluni lisäksi olen ehtinyt katsoa vasta David Wolfen sekä Harri ja Ilkka Virolaisen haastattelut, joissa he menevät todella syvälle aiheisiin, jotka mainitsen myös omassa haastattelussani. Erityisesti Harri ja Ilkka Virolaisen haastattelun tukahdutettujen tunteiden vaikutuksesta terveyteen suosittelen katsomaan.

Löydät tapahtuman koko aikataulun ja ohjelman täältä.

Toivottavasti osallistutte TerveysSummitiin! Mitkä haastattelut ovat teidän TOP3:ssa?

Avainsanat: , , , ,