Beauty

Gwyneth Paltrow x Juice Beauty

Beauty | 23.10.2016 | Katja Kokko

dsc_0045

Yhteistyössä Naturelle.fi

Vihdoinkin saan putkauttaa teille salaisuuden, jota olen vaalinut jo yli kuukauden päivät! Osa teistä on huomannutkin salaperäiset Instagram-otokseni uudesta meikkisarjasta, josta olen mennyt täysin sekaisin ja nyt on aika paljastaa, mistä sarjasta on kyse. Gwyneth Paltrown Juice Beautylle suunnittelemista Phyto-Pigments-meikeistä tietenkin! (Kuka ei olisi arvannut tätä?!)

Kun Gwynethin ja Juice Beautyn yhteistyö julkistettiin reilu vuosi sitten, en meinannut pysyä liitoksissani, sillä tiesin jo silloin, että lopputulos ei voi olla mitään muuta, kuin hyvä! Odotukseni olivat siis pilvissä asti, enkä joutunut pettymään, kun vihdoin sain sarjan ensimmäiset meikkituotteet testiin syyskuun alussa. Joskaan odotukseni eivät kuitenkaan kohdanneet todellisuuden kanssa – vaan suorastaan räjäyttivät ne! En esimerkiksi osannut odottaa, että joku osaisi oikeasti valmistaa luonnonkosmetiikkaripsivärin, joka päihittäisi kirkkaasti edellisen suosikkini, tai meikkivoiteen, joka näyttäisi ja tuntuisi yhtä hyvältä, kuin synteettisen kosmetiikan tähtimeikkivoiteet aiheuttaen wau-reaktion kanssaihmisissä.

dsc_0034

Tässä siis jo pähkinänkuoressa kokemukseni Juice Beautyn Phyto-Pigments -meikeistä. Teitä varmasti kuitenkin kiinnostaa lukea tuotteista syvällisempi analyysi, jonka päätin toteuttaa teille käytännön kautta yksityiskohtaisen raaka-aineanalyysin sijasta. Osa Phyto-Pigments-meikeistä odottaa vielä rekisteröintiä Euroopan markkinoille, jonka vuoksi en saanut aivan kaikkia meikkejä vielä testiin, mutta onnekseni huippumeikkisarja RMS Beautyn uudet ja kauan odotetut puuterimaiset Swift Shadows luomivärit tulivat juuri sopivasti myyntiin Naturelleen, joten nappasin juttua varten luomivärit RMS:ltä ja osan tuotteista puolestaan Hynt Beautylta. Raaka-aineista haluan kuitenkin sanoa sen verran, että kaikki Juice Beautyn Phyto-Pigments -meikkien väripigmentit ovat luonnollisia, eli tuotteissa ei ole lainkaan synteettisiä pigmenttejä, josta täytyy ehdottomasti antaa sarjalle kunniamaininta.

juicebeauty

Sitten itse asiaan. Ajatukseni oli toteuttaa meikkilookit teemalla ”Juice Beautylla arjesta juhlaan”, joten loihdin teille kaksi lookia: ensimmäinen on luonnollinen nudelook ja toinen intensiivinen iltameikki.

Pohja on molemmissa meikeissä sama: levitin ensin koko kasvoille Juice Beautyn Phyto-Pigments Illuminating Primer -meikinpohjustusvoiteen, jossa on kaunis ja hento kuulto. Tuotetta voi loistavasti käyttää kasvoilla ilman meikkivoidettakin kosteusvoiteeseen sekoitettuna ja se saa kasvot sädehtimään luonnollisesti. Meikkivoide on Juice Beautyn Phyto-Pigments Flawless Serum Foundationin sävy Sand, jossa on upeasti levittyvä, samettinen ja ohut koostumus. Peittävyys on tismalleen sopiva ja luonnollinen, ja ihon kiilto pysyy poissa hyvin päivän aikana. Toisinaan olen käyttänyt meikkivoidetta jopa kokonaan ilman puuteria!

dsc_0022

Tummat silmänaluset häivytin Juice Beautyn Perfecting Concealer peitevoiteen sävyllä Cream ja sipaisin sitä kevyesti myös yläluomelle pohjustamaan silmämeikkiä. Peitevoiteessa on runsaasti väripigmenttiä ja pieni määrä riittää peittämään ihon pikkuiset virheet, kuten punoituksen ja näpyt. Tämän jälkeen varjostin poskikuopat ja hiusrajan Tata Harperin voidemaisella varjostusvärillä, jonka levittämiseen RMS Beautyn poskipunasivellin toimii parhaiten.

dsc_0021

Poskipuna on Juice Beautyn Last Looks Blush voidemaisen poskipunan sävy Orange Blossom. Poskipunien koostumus on kevyt ja väripigmentin määrää on hillitty niin, ettei poskipunilla mene överiksi hieman tumpelompikaan meikkaaja. Lopuksi kiinnitin meikkipohjan RMS Beautyn Tinted Un Powder irtopuuterin sävyllä 0-1. Odotan mielenkiinnolla Juice Beautyn Phyto-Pigments irtopuuterin rantautumista Suomeen, sillä toistaiseksi RMS:n puuteria unelmaisempaa kootumusta ei löydy muilta sarjoilta.

juicebeauty2

Arkisessa nudelookissa käyttämäni luomivärit ovat RMS Beautyn Swift Shadow luomivärien sävyt Tempting Touch 71 ja Sunset Beach 46. Levitin ensin koko luomelle sävyn TT 71, jonka jälkeen sipaisin silmien sisänurkkiin aavistuksen valoa sävyllä SB 46. Nudelookiin käytin värit kuivana, mutta iltameikkiin puolestaan kosteana. RMS Beautyn uusia luomivärejä voi siis käyttää kuivalla ja kostealle siveltimellä riippuen halutusta lopputuloksesta. Kostealla siveltimellä efekti on intensiivisempi, metallinhohtoinen eivätkä värit karise lainkaan. Tämä onkin loistava ominaisuus ajatellen juuri sen tyyppistä meikkaamista, että arkimeikistä muutetaan kesken päivän iltameikki vain tummentamalla silmiä, sillä yleensä meikkipohja suttaantuu tässä vaiheessa.

Itse en ole koskaan aiemmin ollut kostealla siveltimellä levitettävien luomivärien ystävä, mutta RMS:n uudet luomivärit olivat suorastaan tyrmäävän hyviä juurikin kosteana. Värivalikoima on loistava ja pidän erityisesti siitä, että kerrankin joku sarja on valmistanut runsaasti vaihtoehtoja luonnollisista sävyistä kirkkaiden värien sijaan –  väriperheitä on yhteensä kuusi, joissa on kussakin kolme eri sävyä, eli värejä on yhteensä kahdeksantoista. Luomivärit olivat yhtä hyviä, kuin RMS:n kaltaiselta huippubrändiltä saattoikin odottaa. Silmiä en rajannut nudelookiin olleenkaan, vaan ainoastaan taivutin ripset ja harjasin niihin muutaman kerroksen Juice Beautyn Ultra-Natural Mascaraa.

dsc_0119

Sananen tuosta huippumaskarasta. Se on siis HUIPPU! Ripsiväri on välittömästi korkkaamisestaan lähtien loistava ja se pitää ripset erittäin hyvin taivutettuina. Olin aivan puulla päähän lyöty ensimmäisten testikertojen jälkeen. Muutaman käyttökerran myötä ripsivärin koostumus vain paranee entisestään ja sillä saa loihdittua todelliset räpsyripset, jotka ovat parhaimmillaan keränneet osakseen ihastelevia kommentteja. Ripsiväri pysyy myös hyvin, mutta iltapäivisin silmien alla saattaa olla hieman murusia. En kuitenkaan ole pitänyt tätä ongelmana, sillä olen muuten ennemmän kuin tyytyväinen tuotteeseen.

dsc_0123

Olen täysin rakastunut nudelookin huulimeikkiin. Muistatteko, kun muutama kuukausi sitten haaveilin huulikiillosta, jossa ei olisi kimalletta? Silmissäni siinti mielikuva vanhasta kunnon glossymaisesta pinnasta ja neutraalista väristä, mutta en löytänyt miltään sarjalta mielikuviani vastaavaa tuotetta. Juice Beautyn Phyto-Pigments Sheer Lip Glosseista niitä löytyy kaksin kappalein! Sävyt Naked ja Bikini ovat käytössäni vuorotellen joko yksinään, tai Satin Lip Creamin nudesävyn Rose päällä käytettynä. Rakastan tätä herkullista nudenväristä, kosteapintaista huulimeikkiä todella paljon. Näissä kuvissa (yläpuolella) Rose-nudepunan päällä on sävy Bikini.

Koska kaikki eivät ole iltameikissä tumman silmämeikin ystäviä, tarjoilen vaihtoehdoksi nudelookin silmät yhdistettynä tummiin huuliin. Juice Beautyn Phyto-Pigments meikeistä löytyy niin uskomattoman herkullinen värivalikoima huulimeikkejä, että voisin tehdä kokonaisen postauksen pelkästään niistä!

juicebeauty3

Valikoin näyttävämpään huulimeikkiin kaksi väriä: Liquid Lip huulivärin sävyn Chelsea sekä Luminous Lip Crayon huulipunakynän sävyn Zuma. Liquid Lip on koostumukseltaan kuin nestemäinen huulipuna – huulikiiltomaisen kevyt, mutta erittäin peittävä. Ensimmäisellä kerralla väriä tuli aivan liikaa ja lopputuloksena melkein mustat huulet, kuten kuvista näkyy yllä (mutta itse asiassa pidän niistäkin!). Ylimääräiset värit kannattaa siis sipaista purkin suulle, jolloin väriä tulee sopivasti ja tummalla Chelseallakin lopputulos on hillitty (kuvat alla, joista ei edes tunnista, että väri on sama kuin yläpuolella!).

dsc_0076 dsc_0081 dsc_0083

Luminous Lip Crayon huulipunakynä on puolestaan koostumukseltaan unelmaisen kevyttä ja kosteuttavaa kiiltopunamaista, mutta silti runsaspigmenttistä. Koska tuote on kynämuodossa, huulten rajaaminen onnistui sillä helposti ja pidänkin sen vuoksi erittäin paljon tästä huulipunakynäkonseptista.

Ah, molemmat sävyt – sekä Chelsea että Zuma – ovat niin herkullisia, etten osaa päättää suosikkiani! Alla olevissa kuvissa huulilla on huulipunakynän sävy Zuma.

juicebeauty4dsc_0056

Halusin kuitenkin tehdä myös iltalookin, joka on todella intensiivinen syksyn juhlakauteen ja tunnelmaan sopivasti. Arkeen sopivasta nudemeikistä on helppo muuntaa juhliin sopiva versio tummentamalla silmiä. Rajasin ensin yläripsen tyven Hyntin mustalla rajauskynällä ja tein sillä myös sisäkajalit ylä- ja alaluomen sisäpinnalle.

juicebeauty5

Tämän jälkeen lisäsin RMS:n luomivärin sävyä Garden Rose 13 yläluomen ulkonurkkaan ja pitkälle luomivakoon kohti silmän sisänurkkaa. Alaripsen tyven varjostin puolestaan sävyllä Tobacco Road 97, jolla tummensin myös silmien ulkonurkat yläluomelta. Aivan silmien sisänurkkiin lisäsin kostealla siveltimellä sävyä Sunset Beach 46. Lopuksi sudin ripsiin reilusti lisää Juice Beautyn ripsiväriä. Tämä kaikki tapahtui ilman ainuttakaan karisevaa luomivärin murusta kostean siveltimen ansiosta.

dsc_0101 dsc_0102 dsc_0105 dsc_0106dsc_0150

Iltalookiin voi yhdistää huulet haluamallaan tavalla. Tummien silmien ja nudehuulien yhdistelmä on pomminvarma, mutta tummat huulet ja tummat silmät ovat myös toimiva kombo – kaikki riippuu omasta tyylistä, persoonasta ja kokonaisuudesta! Siksi ei kannata noudattaa kirjaimellisesti kaikkea, mitä naistenlehtien meikkivinkeissä sanotaan, vaan luottaa omaan fiilikseen.

Alla tummien silmien ja Satin Lip Creamin sävyn Rose kombo. En lisännyt huulipunan päälle enää lainkaan huulikiiltoa, sillä halusin huulista täysin matat. Tällä lookilla ei voi mennä pieleen.

juicebeauty6

Meikki muuttui aivan toisen tyyliseksi, kun vaihdoin nudepunan Lip Crayon huulipunakynän sävyyn Zuma. Oma suosikkini iltameikkilookeista onkin juuri tämä, jossa huulet ovat perinteiset pariisinpunaiset. Vaikka silmät ovat tummat, kokonaisuus ei silti ole tippaakaan överi, vaan päinvastoin: puhtaan punainen huulipuna raikastaa ilmeen.

juicebeauty7

Liquid Lip Chelsea yhdistettynä iltalookiin vaatiikin jo hieman enemmän rohkeutta, sillä kokonaisuus on todellakin voimakas! Mutta kylläpä vain pidän tästäkin. Jos menisin juhliin tällä lookilla, pitäisin korut ja asusteet minimissä, hiukset tiukasti nutturalla ja pukukin saisi olla hyvin yksinkertainen: kevyttä, kauniisti laskeutuvaa kangasta ja väritykseltään musta tai tumma. Mielestäni toimii!

juicebeauty8

Meikin korjailuun kulkee mukana Hyntin kaunis puuterirasia, jonka sisältö on saanut ylistäviä kommentteja Naturellen asiakkailta ja minä liityn heidän joukkoon. Puristepuuteri on erittäin hienojakoista eikä tee iholle mitään muuta, kuin pitää meikkipohjan paikoillaan ja kauniin näköisenä koko päivän, ilman puuteroitua ja pakkeloidun näköistä pintaa.

Näiden tuotteiden myötä voi kyllä jälleen todeta, että synteettiset meikit ovat niin last season, eikö vain?

Mikä näistä lookeista on teidän suosikkinne? Joko olette kokeilleet Juice Beautyn meikkiuutuksia?

Muistutuksena lopuksi, että Naturellessa on We Love You -hinnat vielä tämän päivän 23.10. -15% alennuksen saa koodilla LOVE15 kaikista muista sarjoista, paitsi Nuorista, Kypriksestä ja May Lindstromista. Eli nyt meikkiostoksille hop! 

hyntbeauty

Kuvat Mariko Pajalahti

Avainsanat: , , , , , , , , , , , , , , ,