Beauty

Flumine kauneudenhoitotarvikkeet Proloque webshopissa

Beauty | 21.10.2016 | Katja Kokko

dsc_0053

Lupasin hihkaista teille, kun minun ja Ihohoitola Lupauksen Tarjan kanssa suunnittelmat ja Ikituulen Hennan käsin valmistamat keraamisen kauneudenhoitotarvikkeet ovat myynnissä verkkokaupassa. Nyt ne ovat! Kaikki valikoiman tämän hetkiset tuotteet löytyvät Proloquen verkkokaupasta kategorian Parfumerie alta.

Keraaminen spaatteli ja naamiokulho ovat jokaisen naisen must have! Pitkällä spaattelilla saa muuten kätevästi kaivettua pumppupullojen pohjalta viimeisetkin voiteiden ja seerumien rippeet, jotka jäisivät muuten käyttämättä. Keraaminen spaatteli on myös aivan ihana lahjaidea, joka taatusti ilahduttaa saajansa.

dsc_0018

Uusin tuotteemme on kasvohöyrytyskulho. Voit lukea lisää kasvohöyrytyksestä täältä. Sarjaan saapuu vielä yksi tuote ennen joulua, mutta vielä en paljasta, mikä se on. Jotain todella ihanaa kuitenkin!

Sarjamme sai lopulta nimen Flumine, joka on latinaa ja tarkoittaa virtaa ja jokea. Ajatuksemme kauneudenhoidosta on, että kauneus on energiaa, jonka kuuluisi saada virrata meissä jokaisessa vapaasti ja esteettömästi.

Joko olette hankkineet tarvikkeita itsellenne?

keramiikkaprojekti2

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , ,