Beauty

Flumine kauneudenhoitotarvikkeet Proloque webshopissa

Beauty | 21.10.2016 | Katja Kokko

dsc_0053

Lupasin hihkaista teille, kun minun ja Ihohoitola Lupauksen Tarjan kanssa suunnittelmat ja Ikituulen Hennan käsin valmistamat keraamisen kauneudenhoitotarvikkeet ovat myynnissä verkkokaupassa. Nyt ne ovat! Kaikki valikoiman tämän hetkiset tuotteet löytyvät Proloquen verkkokaupasta kategorian Parfumerie alta.

Keraaminen spaatteli ja naamiokulho ovat jokaisen naisen must have! Pitkällä spaattelilla saa muuten kätevästi kaivettua pumppupullojen pohjalta viimeisetkin voiteiden ja seerumien rippeet, jotka jäisivät muuten käyttämättä. Keraaminen spaatteli on myös aivan ihana lahjaidea, joka taatusti ilahduttaa saajansa.

dsc_0018

Uusin tuotteemme on kasvohöyrytyskulho. Voit lukea lisää kasvohöyrytyksestä täältä. Sarjaan saapuu vielä yksi tuote ennen joulua, mutta vielä en paljasta, mikä se on. Jotain todella ihanaa kuitenkin!

Sarjamme sai lopulta nimen Flumine, joka on latinaa ja tarkoittaa virtaa ja jokea. Ajatuksemme kauneudenhoidosta on, että kauneus on energiaa, jonka kuuluisi saada virrata meissä jokaisessa vapaasti ja esteettömästi.

Joko olette hankkineet tarvikkeita itsellenne?

keramiikkaprojekti2

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , ,

Beauty

4 kommenttia artikkeliin “Flumine kauneudenhoitotarvikkeet Proloque webshopissa”

  1. Katja

    Hei ja kiitos ihanasta blogista! Oon lueskellut sun blogia jo aiemmin, mutta vasta viime aikoina on tullut perehdyttyä ja lueskeltua enemmänkin.

    Lueskelin noita sun vähän jo vähän vanhempia epäpuhtaaseen ihoon liittyviä postauksia ja mulla heräsi halu kokeilla jotain öljyä ihonhoitorutiinissa. Eniten kiinnostusta herätti Suki Balancing facial oil, Neal´s Yard Remedies Frankincense Facial Oil ja helmikuussa esittelemäsi Absolution Addiction kasvoöljy. Osaatko äkkiseltään suositella tilattavaksi jotain näistä kolmesta, jos iho on sekaiho ja löytyy vähän sellaista ihonalaista tukkeumaa ja mustapäitä?

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>