Beauty

Genuine Beauty Guide: toukokuun suosikit

Beauty | 3.6.2015 | Katja Kokko

DSC_0018

Siinä missä huhtikuu kului ihon keväträjähdystä hoidellessa, toukokuussa sain keskittyä räjähdysten jälkeisiin arpiin ja todella pintakuivaan ihoon, aivan kuten arvelinkin.

Kosteuttava naamio, arpia silottava öljyseerumi sekä ohut, kuultava meikkipohja olivat toukokuun tärkeimmät tuotteet ja niillä jatketaan edelleen.

May Lindstrom Skin The Youth Dew*

Mayn jumalainen öljyseerumi on tällä hetkellä luottoöljyni. Kun kevään ensimmäiset auringonsäteet alkavat lämmittää, kaivan kaapistani aina beetakaroteenia sisältävät tuotteet esiin, sillä ne antavat jo levitysvaiheessa iholle lämpöisen hennon sävyn, auttavat ihoa päivettymään, mutta toisaalta korjaavat myös UV-säteilyn haittavaikutuksia ja häivyttävät arpia. Youth Dew tuoksuu taivaalliselle sekoitukselle sitruksia yhdistettynä makeaan luumu- ja tyrniöljyyn. Seerumi on kahdenkymmenen kallisarvoisen kylmäpuristetun kasviöljyn, eteerisen öljyn sekä ubikinonin nuorennuscocktail kaikille ihotyypeille.

Neal’s Yard Remedies Wild Rose Hand Cream

Käteni ovat olleet kuin kiristävät nahkahansikkaat koko kevään. Kokeilin talvella Neal’s Yard Remediesille järjestämässäni pressitilaisuudessa Wild Rose -tuoteperheen käsivoidetta ja rakastuin oitis tuohon täyteläiseen, mutta nopeasti imeytyvään villiruusun tuoksuiseen käsien siloittajaan. Oma tuubi lähti tilaukseen välittömästi edellisen käsivoiteen loputtua. Mikään suomalaisista verkkokaupoista ei ole ottanut vielä voidetta valikoimaansa, mutta toivottavasti asia korjaantuu pian, sillä tuubini vetelee jo viimeisiään ja näyttää siltä, että täyteläiselle voiteelle on edelleen tarve.

Amala Hydrating Yoghurt Mask

Taannoisista Amala-kokeiluista viedään jo viimeisiä. Kasvovettä on jäljellä enää pikku tupsaus, naamiosta riittänee vielä muutaman kerran ja seerumi loppuu tänä iltana. Kermainen jasmiinijugurttinaamio on ollut pintakuivan ihoni ja keväträjähdysnäppyarpieni ylin ystävä ja kiristävä tunne onkin pysynyt kasvoilta poissa ahkeran naamiokuorrutuksen ansiosta. Aiemmin ihoni ei ole kaivannut kosteuttavia naamioita, vaan kasvovedet, seerumit ja öljyt ovat riittäneet ihon kosteuttamiseen ja ravitsemiseen. Nyt olen kenties ensimmäistä kertaa elämässäni saanut todeta omalla ihollani kosteuttavien naamioiden tehon.

Amala Brightening Corrective Concentrate

Tästä Amalan luksusseerumista riittää enää yhteen käyttökertaan ja voin sanoa, että jokainen tippa on ollut suuri nautinto. Tuote on erityisesti maksaläiskien hoitoon kehitelty, joita minun ihollani ei esiinny ”viiksiä” lukuunottamatta, kun kunnon helteet saapuvat. Tai kenties seerumi on auttanut karkoittamaan viiksiläiskien alut täysin! Kuten epäilinkin, ei seerumi karkoittanut toiselle poskipäälle ilmestynyttä kesakkorykelmää, mutta tätä en odottanutkaan, sillä kesakot ovat luonteeltaan erilaisia kuin maksaläiskät. Mutta keväträjähdysarvista ei ole tietoakaan ja ihoni on palannut takaisin täydellisen sileäksi ja hehkuvaksi, vaikka pintakuivuutta saakin hoitaa jatkuvasti.

DSC_0022

Tata Harper Rebuilding Moisturizer*

Tatan kosteusvoide pääsi tehokäyttöön toukokuun aikana ja sillä jatkan varmasti koko kesän. Nyt aikomuksena on ottaa kaveriksi sarjan kollageeniseerumi*, kun Amalan kirkastava seerumi loppuu. Tatan kosteusvoide on ylistyssanoja säästelemättä ihanin kosteusvoide, mitä olen koskaan kokeillut. Tuotteessa toimii ihan kaikki upeaa pakkausta myöten, tuoksu on sekoitus vastapuristettuja viher- ja hedelmämehuja ja vaikuttavista raaka-aineista ei ole tingitty. Voide toimii täydellisesti meikkivoiteen alla yhdessä seerumin ja öljyn kanssa. Jokaisen sentin arvoinen voide, jonka reilu pakkaus kestää pitkään. Toivon kovasti pärjääväni tällä kesän yli, sillä voide ei kuitenkaan ole ihan halvimmasta päästä.

Absolution La Creme du Teint Light*

Sain testiin Absolutionin La Creme du Teint-meikkipohjan uuden, vaaleamman sävyn ja kuinkas kävikään? Olen koukussa. Kjaer Weisin ja RMS Beautyn meikkivoiteet ovat loistavia ikisuosikkeja, mutta juuri nyt kaipaan todella ohutta ja hehkuvaa meikkipohjaa ja Absolutionin kanssa iho vaan tuntuu näyttävän parhaimmalle. Uusi sävy on lisäksi aivan nappi, ei tippaakaan liian vaalea tai tumma. Voide levittyy täydellisen tasaisesti Mayn Youth Dewn ja Tatan voiteen päälle ja puuteria tupsautan päälle aivan olemattoman vähän.

Lavera Basis Sensitive Shower Body Milk*

Kuka kertoo mistä tätä ihanaa suihkukermaa voi ostaa lisää?? Laveran maahantuoja lähetti tämän minulle testiin ja vaikka pakkaus ei todellakaan ole kylpyhuoneen ylellisin sisustuselementti, en ole eläessäni kokeillut parempaa suihkuvoidetta. Tämä on koostumukseltaan todella kermaisen täyteläistä ja toimii vieläkin paremmin säärikarvojen sheivauksessa kuin edellinen suosikkini Cattierilta. Nyt en kaipaa ollenkaan perinteisiä suihkugeelejä, kun ihoni on alkanut kuivumaan kropasta tavallista enemmän, vaan vannon täyteläisten suihkuvoiteiden nimeen, joista tämä on kirkkain ykkönen. Ongelma vaan on, etten löytänyt tätä yhdestäkään verkkokaupasta tai Ruohonjuuresta Suomessa. Ilmiantakaa, mikäli törmäätte! (Edit. suihkuvoide tuli myyntiin Biodellyyn, jee!)

Alla olevassa kuvassa kasvoilla Absolutionin La Creme du Teint sävy Light*. Nenänpään pisamajoukko on jo alkanut kasvaa auringon myötä!

DSC_0013

*Affiliate-linkki

Käsivoidetta lukuunottamatta tuotteet saatu testiin

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , , , , , ,