Beauty

Genuine Beauty Awards 2018: vartalonhoito

Beauty | 25.12.2018 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Vuoden 2018 Genuine Beauty Awardsit jatkuvat timanttisimmilla tuotteilla uskomattoman vartalon hoitoon ja mukana on myös lista päivittäiskosmetiikkatuotteita. Vuoden parhaat hiustenhoitotuotteet löydät täältä.

Ennen kuin päästän tuotteet estradille, haluan sanoa muutaman sanasen vartalonhoidosta. Minulle on nimittäin itsestään selvää, että hoidan vartaloni ihoa päivittäin. En hutiloiden, vaan kosketukseen ja hieromiseen keskittyen sekä ihanista tuoksuista nauttien. Vartalonhoito on minulle niin automaattinen osa päivittäisiä rutiinejani etten tule aina ajatelleeksi, etteivät kaikki panosta siihen yhtä paljon. Ystäväni Kirsikka on kommentoinut monta kertaa sileää ja hänen sanojensa mukaan mehukkaan näköistä ihoani ja hän tiedusteleekin usein mitä tuotteita käytän ihollani. Veikkaanpa, että moni jättää vartalon ihon hoitamatta ihan vain laiskuuttaan, mutta suosittelen lämpimästi kokeilemaan mitä ihanilla tuotteilla ja säännöllisellä rutiinilla voi saada aikaan. Lopputuloksena kun ei ole vain pehmeä ja sileä iho, vaan myös rakastavampi suhde omaan kehoon – kosketuksen parantavaa voimaa ei voi vähätella.

Vuoden 2018 parhaat vartalonhoitotuotteet ovat:

1. Suihkugeeli: Neal’s Yard Remedies Aromatic Shower Gel

Neal’s Yard Remediesillä on mielestäni maailman paras vartalonhoitotuotteiden valikoima ja etenkin 100 % eteerisistä öljyistä peräisin olevat tuoksut ovat taivaallisia. Tämän vuoden vartalonhoitouutuudet ovat Aromatic-tuoteperhettä, jonka tuoksu nostattaa aistit seitsemänteen taivaaseen. Aromatic suihkugeeli onkin ollut tämän vuoden koukuttavin vartalonpesutuote.

2. Vartalokuorinta: Absolution Le Gommage Corps Éclat vartalokuorinta

Absolutionin uutuusvartalokuorinta on puhdasta nautintoa kaunista purkkia, jumalaista tuoksua ja täydellistä koostumusta myöten, joka sisältää muun muassa vulkaanista, hienoksi jauhettua hohkakiveä.

3. Vartalovoide: Neal’s Yard Remedies Aromatic Body Lotion

Mitkään sanat maailmassa eivät tee oikeutta tämän vartalovoiteen tuoksulle! Voiteen koostumus on ohut, nopeasti imeytyvä ja se jättää ihon sileäksi kuin silkki. Jos puolestaan kaipaat vartalon ihon water creamia, sellainen löytyy Absolutionilta.

4. Vartaloöljy: Nazan Schnapp Lightweight Nourishing Body & Hair Oil

Tämän vuoden ylivoimaisesti haastavin vartalonhoitotuote oli vartaloöljy, sillä halusin löytää uuden suosikin entisten luottotuotteiden rinnalle. Lopulta sellainen tuli vastaan sveitsiläiseltä luksussarja Nazan Schnappilta, jonka tuoksu ei jätä taatusti ketään kylmäksi ja kaiken lisäksi se tekee ihosta mehukkaan ja kuultavan näköisen.

5. Dekolteen ja rintojen hoito: Haut-Segala Beauty Bust Oil

Rinnat ja dekoltee jäävät monella unohduksiin vartalonhoitorituaaleissa. Olen kuitenkin vakuuttunut, että lisäämällä myös nämä unohdetut alueet rutiiniin, et paitsi paranna niiden ulkonäköä, vaan myös suhdetta omaan vartaloosi ja naiseuteesi. Suosikkirintaöljyni on jo toista vuotta peräkkäin Haut-Segalan päivänkakkarauutetta sisältävä öljy.

6. Deodorantti: Weleda Citrus Deodorant

Rehellisyyden nimissä todettakoon etteivät Weledan dödöt ole kaikista pitävimpiä ja lisään tuotetta yleensä kerran päivässä, mutta mitään voimakkaita hajuja ne eivät päästä läpi ja rakastan niiden tuoksuja todella paljon. Sitrus ja salvia ovat suosikkejani ja käytän dödöistä seka roll-onia että suihkutettavaa sprayta. Tuoksun ja riittävän pidon lisäksi ne eivät tahraa puseroiden kainaloita.

7. Monitoimivoide: Pure Papaya Ointment

Tämä fermentoitua papaijaa sisältävä monitoimisalva iski suoraan sydämeeni heti kertalaakista, kun kokeilin tuotetta ensi kertaa viime kesänä. Kasvoille en tätä käytä, vaan kuiville ja karheille kohdille vartalossa kuten kantapäille, kyynärpäihin, kuiville säärille, polviin, käsiin ja kynsinauhoille.

8. Käsivoide: Neal’s Yard Remedies Wild Rose Hand Cream

Koitan joka vuosi vaihtaa käsivoidesuosikkia: joka toinen vuosi Neal’s Yard Remediesin Bee Lovely käsivoide ja joka toinen vuosi saman sarjan Wild Rose Hand Cream. Täytyy varmaan listata jo ensi vuoden postausluonnoksiin valmiiksi Bee Lovely.

9. Kynsienhoitotuote: YA Naturae Hoitoöljy ripsille ja hiuksille

Huvittavaa sinänsä, että tuotteen nimi viittaa ripsiin ja hiuksiin mihin tämä 100 % risiiniöljy toki sopiikin, mutta itselläni tämä on luottotuote kynsien kasvattamiseen ja vahvistamiseen sekä kynsinauhojen pitämiseen joustavina. Säännöllisesti käytettynä tuote tuuheuttaa myös ripsiä.

10. Jalkavoide: Neal’s Yard Remedies Comfrey & Mallow Foot Balm

Myös tästä tuotteesta voisi tehdä kiinnityksen seuraavien vuosien purkkigaaloihin. Monia hyviä jalkavoiteita on kyllä olemassa, mutta palaan aina käyttämään tätä Weledan jalkavoiteen lisäksi.

11. Hammastahna: Ecodenta hiilihammastahna

Tälle hammastahnalle voisi antaa vuoden ihmetuote-tittelin. Kaikki värjäymät hampaistani ovat puhdistuneet tällä tahnalla ja hammaskiven syntyminen loppui myös kuin seinään.

12. Aurinkovoide: Biosolis SPF 50 aurinkosuojaspray

Tässä aurinkovoiteessa on kaikki enemmän kuin kohdallaan. Korkean suojakertoimen ja todella hyvän tehon lisäksi tuotteessa on onnistuttu maksimoimaan ihoa hoitavat vaikutukset, joka on aurinkovoiteelle todella haastavaa. Perinteisten fysikaalisten UV-filttereiden lisäksi aurinkosuojaa täydentää karanjaöljy, joka sisältää luonnollisen kemiallisen UV-filtterin lisäksi runsaasti antioksidantteja. Loistava teho voimakkaassakin auringossa, mutta vaaleiden vaatteiden kanssa käytettynä saa olla tarkkana ettei tule tahrineeksi vaatteita, sillä voide on väriltään keltaista.

13. Itseruskettava: Eco by Sonya Cacao Firming Mousse

Tunnustettakoon etten ole itseruskettavaan tarttunut koko vuonna, mutta jos tarttuisin, se olisi luottotuotteeni Eco by Sonyalta. Tämä vaahto levittyy täydellisen tasaisesti, tuoksuu niin vähän kuin itseruskettava voi tuoksua ja lopputulos on prikulleen sopivan sävyinen.

14. Parfyymi: In Fiore Saffron of Kashmir

Maailman paras tuoksu. Rasia on kaunis kuin koru. Raaka-aineet 100 % luonnollisia. Hienovaraiset vaikutukset ulottuvat energiakehoon asti. Taivaallisen ihana parfyymi.

Millaisia vartalonhoitosuosikkeja teillä on ollut tänä vuonna?

Kuvitus Pauliina Holma

Avainsanat: ,