Beauty

Joululahjakatalogi osa 6/6: Enkelituoksu

Beauty | 15.12.2014 | Katja Kokko

DSC_0784

Kaupallinen kampanja – yhteistyössä Natural Goods Company

Joululahjakatalogini viimeiseen osaan valitsin teille hieman ylellisemmän lahjan: saksalaisen Florascentin huumaavan tuoksuisen parfyymin.

Luonnollisiin parfyymeihin erikoistuneita tuoksutaloja ei maailmasta liioin löydy ja hiljattain Natural Goods Companyn valikoimiin rantautunut Florascent onkin erittäin tervetullut täydennys tällä saralla.

DSC_0780

Florascentin parfyymit elvyttävät 1700-luvun Euroopan parfyymien taiteen, joihin käytetään perinnettä seuraten vain puhtaimpia kukkien ja parfyymien valmistukseen tuotettuja aromikasvien uutteita, jotka luovat Florascentin tuoksujen perustan. Ainesten luonnollisen ja tahraamattoman auran säilyttämiseksi on käytetty perinteisiä tislaus- ja uuttomenetelmiä. Tuoksut kypsyvät useita kuukausia, jonka aikana niille kehittyy tunnusomainen, täyteläinen luonne.

Florascentin valikoimaan kuuluu kymmeniä erilaisia parfyymeja ja eau de toiletteja, joiden ulkoasu henkii belle epoquemaista aikakautta. Florascentille tunnusomainen enkeli sopiikin koristamaan täydellisesti pakkausten kylkiä.

DSC_0785

Pääsin nuuhkuttelemaan läpikotaisin kaikki Natural Goods Companyn Suomeen valikoimat tuoksut ja pitkän ja hartaan tuoksuttelun jälkeen yksi nousi selkeästi ylitse muiden: pehmeän makea Umami.

Herkullisen makeassa tuoksussa vanilja ja sitruksinen yuzun luovat ihastuttavan alkusoiton. Sydäntuoksun aromaattisen harmonian muodostavat paprika ja inkivääri yhdessä asmanthuksen kukan kanssa. Juurituoksu on peräisin tonkapavusta sekä santelipuusta.

Luonnonkosmetiikan tuoksut haihtuvat usein iholta parissa tunnissa, mutta Umamia voi nuuhkuttaa korvan takaa vielä illallakin.

DSC_0753

Toinen makea suosikkini on Pivoine – raikas kukkakimppu pioneja, jasmiinia, ruusua ja sitruksia. The Vert sopii raikkaiden ja kirkkaiden tuoksujen ystäville ja Rose perinteistä ruusuntuoksua rakastavalle, joskin tässä tuoksussa Grassen keväisen herkkiin ruusuihin yhdistyy hedelmäinen aprikoosi ja ripaus neilikkaa.

Miehille sopii Du Soleil – tuulahdus välimerellisiä yrttejä kuten villirakuunaa, salviaa ja sitruunaa juurituoksunaan toscanalaista seetriä yhdessä pehmeiden puutuoksujen kanssa.

Oletteko jo kokeilleet Florascentin tuoksuja ja minkä näistä valitsisit pukinkonttiin?

Natural Goods Companyn verkkokaupassa on ilmaiset toimituskulut ja toimitusaika 2-5 arkipäivää.

DSC_0786

Posliinienkeli Espan Enkeleistä

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , , , ,