Lifestyle

Follow me

Lifestyle | 14.12.2014 | Katja Kokko

Kuvankaappaus 2014-12-14 kello 15.51.46

Olen hieman laiskanpuoleisesti promonnut sosiaalisen median kanaviani, joten nettisivu-uudistuksen myötä päätin muistutella, mistä kaikkialta minut voi löytää.

Näistä uusista sivuistani muuten myös sen verran, että etusivulla näet aina uusimmat postaukset vasemman puolen laatikoissa ja oikealle puolelle nostan puolestaan vanhoja, ajankohtaisia bloggauksia. Blog-osion alta voit selata kaikkien kategorioiden postaukset aikajärjestyksessä, jos et halua missata mitään. Kunkin bloggauksen perässä on myös aina linkit edelliseen ja seuraavaan postaukseen. Vasemman yläkulman mökin kuvasta tai banneria klikkaamalla pääset aina takaisin etusivulle.

Käykäähän tykkäämässä Facebook-sivuistani ja muistakaa myös lisätä tykkäys-nappulan alasvetovalikosta sivuni ”saa päivitykset” -listalle. Muuten postaukseni ja tiedotukseni Facebookissa menevät sivu suun. On itse asiassa hämmentävää kuinka harva postauksia näkee tykkääjien määrään verrattuna. Koitetaan saada tuhat tykkääjää täyteen, niin järjestän teille sitten jotain kivaa!

Kuvankaappaus 2014-12-14 kello 15.55.49

Instagramini löytyy nimellä @katjakokko, jonne postailen myös hetkiä arjestani sekä random-tuotesuosituksia. Instagramini on myös ainoa paikka, jonne kuvaan ruokaa (reseptejä kun edelleenkin minulta kysellään) sekä huonolaatuisia asukuvia, joista aamujoogalookit ovat kyllä ehdoton suosikkini ja huvituksen aiheeni.

Pinterest löytyy myös omalla nimelläni ja sinne kasaan säännöllisen epäsäännöllisesti inspiraatiota minua ihastuttavista asioista sekä ideoista.

Kuvankaappaus 2014-12-14 kello 15.54.26

Bloglovin lienee yksi helpoin tapa suosikkiblogien seuraamiseen – ainakin itse käytän sitä päivittäin. En tiedä miksei oman blogini kohdalla näy kuvia, pitäisi selvittää asia, koska postaukset voivat jäädä huomaamatta. Tätäkin kautta seuraamiseni kuitenkin onnistuu.

Mielenkiintoista nähdä tuoko tämä muistutustempaus uusia seuraajia ja kuinka paljon!

Kuvankaappaus 2014-12-14 kello 15.59.02

Lifestyle

3 kommenttia artikkeliin “Follow me”

  1. Mari Vee

    Kuulun nykyaikana niihin outoihin tapauksiin, joilla ei ole facebook- eikä instagram-tiliä. Joskus on kilpailuja ja keskusteluita joihin voi osallistua vain edellämainituiden medioiden kautta eikä esim kommentoimalla blogiin ja se hieman harmittaa vaikka omaa syytäni ehkä onkin. En vain ole kokenut tarvetta avata tiliä noissa medioissa vaan ihan yksinkertaisesti rakastan muutamien blogien seuraamista ja pidän siitä tavasta eniten. Toki availen FB ja instagram sivujen kuvia niiltä osin kuin pääsen ilman kirjautumista eli kuvia ja tekstejä näkee onneksi ilman kirjautumista

    • Instagram on ihana inspiraation lähde! Voit kirjautua sinne ja laittaa profiilisi yksityiseksi. Näin voit seurata, kommentoida ja osallistua kilpailuihin, mutta kukaan ei pääse ilman hyväksymistä seuraamaan sinua. Tai eihän sinne ole pakko postata yhtäkään kuvaa. Facebookin ymmärrän, on itselläkin muutamia ystäviä, jotka eivät ole siellä. Ja siinä ei ole kyllä mitään huonoa, säästyypä aikaa muuhun. Facebookin kautta bongaan kuitenkin monet itseäni kiinnostavat uutiset ja ilmiöt ja toki ammatin puolesta tärkeä kanava myös. Toistaiseksi en ole järjestänyt pelkästään Facebookissani mitään kilpailuja, vaan kaikki on aina blogin puolella 🙂 Poikkeuksena tuhannen tykkääjän täyttyminen, kun se jonain päivänä tulee vastaan 🙂

  2. Mari Vee

    Juu, tuo Instagram on ihan kiva mutta en ole saanut aikaiseksi opetella profiilin tekoa tai muutakaan, mutta on kyllä käynyt mielessä. Kuvia kyllä katson ja huomasin juuri Instagramin yhdestä kuvasta, että odotettu Kjaer Weis silmämeikkipostaus on tulossa. Eli katson kyllä yksittäisiä kuvia samalla kun seuraan, onko blogiin tullut uusia juttuja tai kommentteja. Ja sinun tilanteessa ilman muuta kaikki sosiaalisen median kanavat kannattaa olla käytössä. Jos itse joskus olen yrittäjä, niin olen ilman muuta näkyvillä monessa mediassa, josta voi sitten valita mieleisensä tai seurata vaikka kaikkien kautta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>