Lifestyle

Follow me

Lifestyle | 14.12.2014 | Katja Kokko

Kuvankaappaus 2014-12-14 kello 15.51.46

Olen hieman laiskanpuoleisesti promonnut sosiaalisen median kanaviani, joten nettisivu-uudistuksen myötä päätin muistutella, mistä kaikkialta minut voi löytää.

Näistä uusista sivuistani muuten myös sen verran, että etusivulla näet aina uusimmat postaukset vasemman puolen laatikoissa ja oikealle puolelle nostan puolestaan vanhoja, ajankohtaisia bloggauksia. Blog-osion alta voit selata kaikkien kategorioiden postaukset aikajärjestyksessä, jos et halua missata mitään. Kunkin bloggauksen perässä on myös aina linkit edelliseen ja seuraavaan postaukseen. Vasemman yläkulman mökin kuvasta tai banneria klikkaamalla pääset aina takaisin etusivulle.

Käykäähän tykkäämässä Facebook-sivuistani ja muistakaa myös lisätä tykkäys-nappulan alasvetovalikosta sivuni ”saa päivitykset” -listalle. Muuten postaukseni ja tiedotukseni Facebookissa menevät sivu suun. On itse asiassa hämmentävää kuinka harva postauksia näkee tykkääjien määrään verrattuna. Koitetaan saada tuhat tykkääjää täyteen, niin järjestän teille sitten jotain kivaa!

Kuvankaappaus 2014-12-14 kello 15.55.49

Instagramini löytyy nimellä @katjakokko, jonne postailen myös hetkiä arjestani sekä random-tuotesuosituksia. Instagramini on myös ainoa paikka, jonne kuvaan ruokaa (reseptejä kun edelleenkin minulta kysellään) sekä huonolaatuisia asukuvia, joista aamujoogalookit ovat kyllä ehdoton suosikkini ja huvituksen aiheeni.

Pinterest löytyy myös omalla nimelläni ja sinne kasaan säännöllisen epäsäännöllisesti inspiraatiota minua ihastuttavista asioista sekä ideoista.

Kuvankaappaus 2014-12-14 kello 15.54.26

Bloglovin lienee yksi helpoin tapa suosikkiblogien seuraamiseen – ainakin itse käytän sitä päivittäin. En tiedä miksei oman blogini kohdalla näy kuvia, pitäisi selvittää asia, koska postaukset voivat jäädä huomaamatta. Tätäkin kautta seuraamiseni kuitenkin onnistuu.

Mielenkiintoista nähdä tuoko tämä muistutustempaus uusia seuraajia ja kuinka paljon!

Kuvankaappaus 2014-12-14 kello 15.59.02