Beauty

Valitse ihanin lahja joululahjakatalogista (arvonta)

Beauty | 15.12.2014 | Katja Kokko

DSC_0643

Edit: arvonta on suoritettu ja voittajaksi osui tällä kertaa Sini!

Nyt kun joululahjakatalogin viimeinenkin osa on julkaistu, on aika kysyä teidän mielipidettänne katalogista. Vastaamalla osallistut arvontaan, jossa voit voittaa suosikkijoululahjan itsellesi.

Joululahjakatalogin tekeminen oli itselleni todella inspiroivaa puuhaa. Kuvien rekvisiittojen suunnittelu oli kenties kaikista hauskinta, sillä kaikki teemat toivat mieleeni hyvin vahvoja visuaalisia kuvia, tarinoita tai tunnelmia, jotka tempaisivat mukaansa mielikuvamatkailemaan. Samalla oli kuitenkin mukavaa yhdistää tunnelmat käytännönläheisiin lahjoihin.

Toivottavasti inspiraatio tavoitti myös teidät ja saitte hyviä lahjaideoita!

DSC_0800

Osallistut arvontaan vastaamalla kommenttiboksissa seuraaviin kysymyksiin:

Mikä oli sinun suosikkilahjasi katalogista?

Antoiko katalogi sinulle aidosti hyödyllisiä lahjavinkkejä?

Mikä katalogissa oli parasta tai kiinnostavinta?

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 21.12.2014 klo 24 saakka. Julkaisen voittajan nimen tässä samassa postauksessa ja häneen otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

DSC_0820DSC_0858DSC_1003DSC_0753

Kuvat Katja Kokko

Avainsanat: , , , ,

Beauty

53 kommenttia artikkeliin “Valitse ihanin lahja joululahjakatalogista (arvonta)”

 1. jenni

  Lempituote on näin joulun alla cinnamon spice tuoksukynttilä.

  Juttu kasviöljyistä ja -vesistä oli mielenkiintoinen myös. Kiinnostaa kokeilla kasvivesiä lakanatuoksuna. Laventelihan rauhoittaa, joten sen tuoksuun olisi ihana mennä nukkumaan 🙂

 2. Musc

  Suosikkilahja on Enkelituoksu! Tosin kaikki muutkin ovat yhtä ihania, mutta jos nyt kerran on pakko valita…..
  Tuoksut tuntuu riskaabeleilta lahjoilta, mutta saippua ja kynttilät on aivan aidosti potentiaalisia lahjoja 🙂
  Kiinnostavinta oli saada vinkkejä ihan uusista tuotteista!

 3. tiina

  Omaksi lahjasuosikiksi nousi Milo Mill-saippuioden sarja, ihania pieniä paketteja niin itselle kuin lahjaksi!

  Katalogista sai aidosti tarpeellisia vinkkejä, parasta oli ehdottomasti uusien kokeilunarvoisten tuotteiden löytäminen -sekä tietysti ihanan ylellinen joulutunnelma, joka välittyi laadukkaasta kokonaisuudesta. 🙂

 4. Jennie

  Suosikkilahja olisi Madaran time miracle seerumi, se vaan alkaa kait olla jo vähän ajankohtainen, enkä ole sitä kokeillut ja edellinen seerumi taitaa kohta nähdä loppunsa.
  Mietin, että aidosti hyviä lahjavinkkejä ne olisi kohderyhmälle, joka osaa arvostaa luonnollisia valintoja. Esimerkiksi äitini ei jaksa innostua ja kiinnostua vaikka sille mitä ostaa niin usein totean, että purnukat kestävät kumman pitkään… Itselläni on ystäviä, joita jossain määrin kiinnostaa, joten olisivat varmaan ikionnellisia kun joku tekisi valintoja heidän puolestaan 🙂 Ja voihan sitä itselle ostaa lahjoja joskus.. Parasta ja kiinnostavinta oli henkilökohtaisesti ne kukkaisvedet, joita jäin myös haikailemaan (eivät kyllä olleet pahan hintaisiakaan), mutta aika parasta ja helppoa on myös kun joku luotettava kosmettikkaguru antaa valmiit vinkit.

 5. Sini

  Suosikkia on vaikea valita, eniten kiinnostusta herätti kasviöljyt ja -vedet, mutta noi ”susikynntilät” on ihan älyttömän ihania ja sellainen kelpais kyllä tuoksumaan kotiin!

  Joulukatalogissa oli paljon kiinnostavaa luettavaa, olen seuraillut blogiasi jo pidemmän aikaa, mutta usein selaillut ehkä vain kuvia pintapuolisesti. Nyt erityis-ihanat kuvat ja kiinnostavat aiheet innostivat lukemaan oikein juurta jaksaen ja kommenttiboxia myöten. Minusta on hienoa, että vastaat huolella aina esitettyihin kysymyksiin, vaikka se varmasti vie aikaakin. Intouduin lukemaan huolellisemmin aiempiakin postauksiasi tämän inspiroimana! Eli katalogista oli sekin yllätyshyöty, että havahduin tosiaan lukemaan blogiasi .- Mielestäni valitsemasi tuotteet oli ajatuksella valittuja ja vinkkien myötä kiinnostavasti esilletuotuja.

 6. Ella

  Suosikkini olivat ehdottomasti suloiset saippuat, joista April in Paris nousi ihan nimensä puolesta ykköseksi. Se ei voi tuoksua muuta kuin hurmaavalle!

  Itseni lahjomiseen kaikki vinkit olivat hyödyllisiä, tuoksut kuitenkin haastavin verkko-ostos koska ennen ostopäätöstä haluan itse tietää miten tuoksu reagoi omalla iholla. Perhe- ja ystäväpiirin lahjoisin jo mainitsemillani saippuoilla.

  Katalogin huiman kaunis visuaalinen toteutus oli ihan parasta.

 7. RoosaH

  Suosikkilahjani oli Madaran hedelmähappokuorinta, sillä en ole koskaan AHA-kuorintaa kokeillut mutta toivoisin kovasti pääseväni kokeilemaan. En meinaa uskaltaa itse ostaa, koska ihoni on herkkä ja akne, kuiva ja epäpuhdas ja pelkään että hedelmähappokuorinta on liikaa iholleni. MUTTA jos saan sen lahjaksi eikä se sovi minulle, voin lahjoittaa sen eteenpäin jollekin toiselle. Tuplailo!

  Katalogi antoi useita hyviä lahjavinkkejä, erityisesti inspiroiduin kovasti saippuoista ja kukkaisvesistä.

  Kiinnostavinta ja parasta katalogissa oli ehdottomasti kukkaisvesistä ja kasviöljyistä kertova osio. Se toi intoa aamuuni ja lähetin linkin heti äidillekin, että voivat kotikaupungissa siskon kanssa katsoa mitä voitaisiin yhdessä tilata. Innostuin kovasti ja ilahduin edullisista hinnoista. Koska en tiedä kauheasti luonnonkosmetiikasta, minulle jäi vähän epäselväksi, että voinko tosiaan korvata päivittäisen kasvoveden kukkaisveden suihkinnalla?

  Pidin myös kaamoksen karkotus -osiosta hyvin paljon ja sain uutta tietoa. Muutenkin olen löytänyt blogisi vasta hiljattain ja se puhuttelee ja innostaa minua paljon. Kiitos siitä ja suloista joulun aikaa!

 8. Eelu

  Kaikki jutut ja tuotteet olivat ihania. Eniten itseä jäi kiinnostamaan kukkaisvedet ja öljyt. Erityisesti ruusuvesi ja arganöljy. Katalogi oli erittäin kiva ja oli kiva tutustua uusiin mielenkiintoisiin tuotteisiin. Visuaalisesti myös karkkia esteetikolle!

 9. papayana

  Itseasiassa noista kiinnostaisi sekä madaran seerumi että ihanat kynttilät ja hajuvedet! On kiva, että vinkit kattoivat monille sopivia lahjoja monesta hintaluokasta. Aina kun ei esim. kalliita ihonhoitotuotepaketteja ole mahdollista ihmisille ostaa, vaikka kovin haluaisikin 🙂

 10. Marikki

  Ihana ja herkullinen katalogi!
  Tutustuin sen kautta minulle uusiin tuotesarjoihin, joten lahjoja löytyi muille ja itsellekin. Ja jo pelkät kuvat toivat energiaa!
  Itseäni kiinnostavat eniten tällä hetkellä kukkaisvedet ja öljyt, jospa niillä saisin oikutteleva ihon hellään kuriin.

  Ihanaa joulunodotusta sinulle!

 11. Sanna S

  Umami-tuoksu on suosikkini!

  Sain ihan oikeita joululahjavinkkejä… Saippuoita ainakin hankittiin. 🙂

  Luomu-parfyymit kiinnostavat erityisesti.

 12. siru

  Oikeastaan kaikki joululahjakatalogin tuotteet olivat kivoja mutta suosikiksi nousu enkelituoksut. 🙂 Omiin lahjoihin en näistä löytänyt vinkkejä (paitsi ehkä jos ostaisi lahjoja itselle). Yhtä lailla näissä kun muissakin kosmetiikkapostauksissa mun mielestä on kiinnostavaa nähdä itselle uusia tuotteita. Vaikka yritän pitää omat ostokset minimissä on kiva nähdä mitä kaikkea on olemassa.

 13. maria

  Suosikkini olisi Rose tuoksu tai Umami, myös Milo Mill saippuat ihastuttivat, ja niitä taitaakin paketteihin päätyä niin houkuttelevilta tuoksuyhdistelmät kuulostivat. Parasta joulukatalogissa oli tutustuminen uusiin tuoksuviin tuotteisiin, kasvoni eivät juuri meikkituotteita kestä mutta onneksi tuoksut ja tuoksuvat saippuat sopivat kun ovat luonnonmukaisia joten niistä on aina ihana lukea!

 14. Tiina

  Joululahjasuosikkini on Rose Absolute – tuoksukynttiä.
  Nämä postaukset ovat niin kauniita katsella, blogi on visuaalisesti jo tosi kaunis ja kuvat tekevät siitä vielä kauniimman. Taikapölyä on lähes jokaisessa kuvassa, tunnelmallista, kaunista, ihanuutta <3
  Ruusuvesi olisi kova kakkonen. Ihanaa että muistutit että sitä voisi suihkutella tyynylle ja vuodevaatteille, se on ihanuutta ja luksusta.
  Pidin myös Madaran Time Miracle tuotteiden esittelystä, sillä etsiskelin uutta tuotetta kasvojen kosteutukseen joka olisi laadukas (ja elämänmutoksen ja pienentyvien tulojen myötä sopivampi kukkarolle).

 15. Sanna

  Sain inspiraatiota joululahjojen hankintaan äidilleni ja siskoille. Oma suosikkini oli ehdottomasti Madaran Time Miracle -tuotteet joista ajattelin kokeilla ensimmäisenä AHA hedelmähappo kuorintaa sekä öljyjä.

 16. Mari

  Ihan paras tämän joulun lahjakatalogeista! Kuvat ovat kauniita ja houkuttelevia, värit herkullisia ja selostukset asiantuntevia. Enemmän-on-enemmän -tyyliä on kiva makustella kuvien kautta, vaikkei sellaista muuten toteuttaisikaan. Oma jouluni tulee olemaan aikalailla lahjaton ja eteen päin aion lahjoittaa vain itsetehtyä. Tulevaisuuden hankintoja silmälläpitäen joulukatalogista löytyi kuitenkin useampiakin itselleni mieluisia tuotteita, kiinnostavia ja tutustumisen arvoisia tuoksuja, hurmaavia saippuoita ja iki-ihanat Madarat. Joulupukille jos kirjoittaisin, toivoisin Madaran seerumia. Sille olisi varmasti eniten käyttöä ja varsinkin tarvetta 😀

 17. Heini

  Hyödyllisin juttu oli kasvovesi ja -öljy. Sainkin siitä inspiraation tehdä äidille joululahjan laittamalla pieniin pulloihin ruusuvettä ja moringa-öljyä. Itseltä kun löytyy niin paljon suihkeita ja öljyjä ettei isoja pulloja ehdi käyttää.
  Umami-tuoksu kiinnostais itseäni, aiemman postauksen tuoksuja olen testannut ruohonjuuressa eivätkä ne olleet kiinnostavia. Tuoksujen antaminen lahjaksi toiselle on hankalampaa.
  Milo Millin saippuoita olen katsellut kiinnostuneena jo aiemminkin ja miettinyt ovatko hyviä. Kun olen saippuakasastani päässyt eroon on niitä testattava.
  Ja toki Madaraan voi aina luottaa kun haluaa laatua halvalla.

 18. Anska

  Haluaisin voittaa Isle of Wolf tuoksukynttilän, koska ne tuoksuvat taivaallisilta sekä ovat todella kauniita näin pimeään aikaan ja tietenkin jouluna.

  Katalogi oli hyödyllinen, löysin monia uusia ja kiinnostavia tuotteita tätä kautta. 🙂

 19. Anni

  Madaran Time Miracle -seerumi ehdottomasti! Olen nyt siirtynyt Madaran tuotteiden käyttäjäksi ja olen koukussa! Varsinkin Peel-kuorintanaamio on super! Postaukset oli niin kauniita ja ajatuksella kirjoitettuja, kiitos Katja! Tuli paljon uusia tuttavuuksia joita tulen varmasti kokeilemaan 🙂

 20. Anna

  Joululahjakatalogi oli visuaalisesti upeasti toteutettu. Itse olen herkkänenäinen ja siksi tuoksukynttilät ja -saippuat jäävät ostamatta, mutta on niistä silti kiva lukea. Mielenkiintoisin juttu itselleni oli kukkaisvesistä ja öljyistä kertova juttu, niistä kun on itselläkin kokemusta. Jos voittaisin arvonnassa, toivosin kuitenkin Mádaran Time Miracle seerumia, jonka lahjoittaisin äidilleni 🙂

 21. Päivi

  Suosikkini katalogissa olivat Isle of Wolf -kynttilät. Sain katalogista aidosti hyödyllisiä lahjavinkkejä siinä mielessä, että jos lahjavinkeille olisi nyt ollut tarvetta, niin monet esittelemistäsi tuotteista olisivat voineet hyvinkin tullaa hankituksi. Mielenkiintoisinta oli tutustua itselle täysin uusiin tuotteisiin ja brändeihin.

 22. merikukka

  Florascentin tuoksut vaikuttivat aika mielenkiintoisilta. Ja koska pioni on minun lempikukkani, Pivoine olisi kyllä paras lahja.

 23. Annasofia

  Suosikkini joululahjakatalogista oli Madaran time miracle -seerumi. Oli ihana saada siitä kunnon esittely, tuote on kiinnostanut minua pitkään. Kiinnostavaa, että Madara tekee yhteistyötä yliopiston kanssa, lisää entisestään sarjan uskottavuutta ja tehokkuutta. 🙂

  Pidin joululahjakatalogista! Kuten koko blogistasi! Tässä postaussarjassa tuli monia minulle tuntemattomia merkkejä ja tuotteita, jotka jäivät kiinnostamaan. Kiitos siis tutustuttamisesta. Pidin myös siitä, että katalogissa esitellyt tuotteet ovat kohtuuhintaisia ja niin myös aidosti toteuttamiskelpoisia lahjaideoita. 🙂

 24. Maiju

  Suosikkilahjani oli ehdottomasti Florascentin Umami. Sattumalta tuoksuttelin sitä pari päivää sitten ja ihastuin.
  Lähipiirissä on sen verran itseni kaltaisia herkkiksiä, etten uskaltaisi tilata netistä tuoksuvia tuotteita lahjaksi, ainakaan testaamatta niitä ensin itse. Tässä tuli kuitenkin monta uutta tuotetta, joihin voisi yrittää perehtyä tulevia lahjomisen tarpeita ajatellen.
  Katalogi oli visuaalisesti omaa luokkaansa ja suosikkini oli tuoksukynttiläpostaus. Auuu, mitkä kuvat!

 25. Mun suosikkeja olivat appelsiininkukkavesi, aprikoosinkiviöljy ja Hibiscus Orangery -kynttilä. En osaa valita yhtä! Äää! No okei, aprikoosinkiviöljy.

 26. Laura

  Kuivalle ja herkälle iholle sopivat appelsiininkukkavesi ja manteliöljy – näitä käyttäisin mieluusti.
  Oletpa ottanut kauniita kuvia!

 27. sikkuralla

  Madaran Time Miracle -tuotteet kiinnostaisivat minua erityisesti ja olisivat suosikkilahjani. Olit valinnut kivoja tuotteita katalogiin, niistä sain monta hyvää ideaa joululahjoja varten. Parasta katalogissa oli jotenkin jännästi huumaavat kuvat, niiden sisäiseen tunnelmaan oikein suorastaan upposi 😀

 28. Riitta S

  Suosikkilahjani katalogista oli ehdottomasti Madaran Time Miracle seerumi. Monet lahjavinkit olivat hyödyllisiä.
  Katalogi oli visuaalisesti erittäin hieno! Kiinnostavalla ja asiantuntevalla tavalla kirjoitettu.

 29. Mari Vee

  Kaikki jutut ja niissä olevat tuotteet olivat todella kiinnostavia ja kaikki kuvat ovat todella laadukkaita ja kauniita. Eniten kiinnosti kukkavesi- ja öljy juttu jos on pakko valita. Myös susikynttilät kiinnostivat. Sekä kaikki muukin. Ylipäätään tällainen katalogi-idea on ihana.

 30. Raisa

  Eniten kiinnosti Isle of wolfin green tea&linen kynttilä. Koen vähän huonoa omaatuntoa tavallisten polttelusta :/
  Eniten hyödyllisiä vinkkejä sain itseni lahjomiseen. Kiinnostavin oli MyTaon tuoksujen arvostelu, koska ostin jo syksyllä yhden netistä ja Se oli itselle täysi huti. Taisi olla juurikin Se jota kuvailit maskuliiniseksi.

 31. Sonja

  Toivoisin löytäväni kuusen alta Laboratoire du Haut-Segalan appelsiinikukkaveden ja manteliöljyn 🙂 Rakastan kasvosuihkeita, jotka piristävät päivällä, ja öljyjä, joita talven herkkä ihoni janoaa.

 32. Paular

  Suosikkilahjani oli ehdottomasti Florascentin Umami-parfyymi. Tänä vuonna ei valitettavasti ole oikein ketään henkilöä, jolle voisin katalogista jonkun lahjan valita, mutta sainpahan ainakin ideoita omaan lahjaani (on tosin vielä ostamatta!). Katalogissa kivointa oli monipuolisuus ja ainakin itselleni täysin uudet tuttavuudet.

 33. hukka

  Suosikkini on Madara Time Miracle silmänympärysvoide, vaikutti tosi laadukkaalta tuotteelta! Kyllä todellakin sain aidosti hyödyllisiä lahjavinkkejä erityisesti juuri luonnonkosmetiikan alueelta, joka on itselleni vielä melko tuntematon aihepiiri. Ehdottomasti parasta olivat selkeät eri kategoriat ja niiden monipuolisuus laidasta laitaan.

 34. Miila

  Voisin ostaa lahjan saajasta riippuen useampaakin katalogin tuotteista, erityisesti syötävän herkullisia saippuoita ja Madara-tuotteita. Itselleni kelpaisi myös esimerkiksi Madara Time Miracle -silmänympärysvoide ja varmaan lähestulkoon mikä tahansa noista saippuoista. Kuvat olivat ihanan inspiroivia! Kuten koko blogisi. Olen itsekin luonnonkosmetiikkaan hurahtanut kosmetologi, joka etsii väylää intohimonsa toteuttamiseen ja välittämiseen, ja olen useasti ammentanut blogistasi inspiraatiota ja rohkeutta ison askeleen ottamiseen!

 35. katalogista oli paljon apua, kiitos! yleensä en ole palasaippuoiden ystävä, mutta nyt koko sarja ihastutti! vielä kun pääsen pohjoisesta etelään ja nuuskimaan tuoksuja, voin valita mielenkiintoisimmat pukin konttiin. ja ne kaikki muutkin katalogin tuoksut… täsmäisku Helsinkiin mietteissä!

  itselleni olen toivonut tuoksukynttilää jo ties kuinka kauan (diptyque’t mielessäni, tosin niitä ei omatuntoni anna ostaa – epäoptimaaliset raaka-aineet & hinta), joten olisipa ihanaa tuoksuttaa joulua Isle of Wolfin Cinnamon Spicen palaessa. (Hibiscus Orangeryn aika on uudelle vuodelle ja Sensual Pionyn voisin ostaa lumen suliessa muodostuneiden purojen aikaan) . kynttilät kuuluvat joka vuodenaikaan, niinkun joogakin. ihana aamun oma hetki, vienolla tuoksulla terästettynä.

  lumentäytteistä joulua, k!

 36. Eevis

  Milo Mill saippuat olivat kaikki suosikkeja, jota kelpuuttaisin pukinkonttiin. Kiva saada luonnonkosmetiikkalahjavinkkejä, niitä on niin harvassa. Tuotteita oli esitelty kauniisti ja monipuolisesti.

 37. Sandelsson

  Ihastuin Milo Mill-saippuoihin jo kesällä 2013. Niitä oli silloin jo Latviassa, ihanaa että nyt Suomessakin. Pidän tuoksuvista saippuasta ja kynttilöistä. Kauniita ja persoonallisia kaikki joulukatalogin kuvat.

 38. Mirene

  Oma suosikkini piilotteli osassa 4/6. Mitään lahjavinkkejä en katalogista saanut irti, sillä kukaan lähipiirissäni ei ole kiinnostunut vastaavista tuotteista. Itse olisin kuitenkin voinut ottaa melkein minkä tahansa 😀

 39. minttu47

  Lempparini on silmänympärysvoide. Mielenkiiintoinen idea, vaikka lahjavinkkejä ei näistä omille läheisille nyt löytynyt.

 40. Hiisukas

  Ihania kuvia! Madara-silmänympärysvoidetta olisi kiva päästä kokeilemaan. Saippuoita on aina mukava antaa lahjaksi, niistä kelpaa aina uudet vinkit.

 41. Mona

  Katalogin tuotteista minua eniten kiinnostaa Florascentin hajuvedet, etenkin Pivoine kuulostaa omalta. Katalogissa parasta olivat kauniit asetelmat, jotka olit kuvia varten tehnyt. Ihanat, kiitos kun olet jaksanut nähdä vaivaa. Ja kyllä sain ihan oikeita lahjavinkkejä.. Tosin tuoksuja en varmaan uskaltaisi muille ihmisille ostella ellen tuntisi lahjan saajaa todella hyvin 🙂

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>