Beauty

Festarilook

Beauty | 12.8.2016 | Katja Kokko

DSC_0018

Kun ei ole koko kesänä käyttänyt ripsiväriä tai juuri muutakaan meikkiä ja tarttuu ensimmäistä kertaa meikkisuteihin, tuijottaa peilistä tyyppi, jota ei tunnista itsekseen. Ensimmäistä kertaa elämässäni pidän itseäni kauniimpana ilman meikkiä. En tiedä mitä tapahtui? Bali, ja itsensä näkeminen uusin silminkö?

Joka tapauksessa, purnukkahulluja tässä ollaan ja vähän harakoitakin. Kiiltävät luomivärit vetoavat yhtäkkiä. Ja sahraminkeltainen väri.

DSC_0004

En suunnitellut meneväni Flowhun. Pari viikkoa sitten ajatus yhdestä päivästä alkoi kuitenkin kutkuttaa, sillä harvoin sitä saa koko kaveriporukan koolle yhtäaikaa. En kuitenkaan ostanut lippua, vaan jätin universumin päätettäväksi, osallistunko festareille vai en. Eilen se lippu sitten tupsahti eteeni juuri kun ajattelin, että onpas tulossa leppoisa ja rauhallinen viikonloppu.

Suomalaisen muodin ja designin myymälä TRE avasi eilen ovensa. Sain hyvän syyn testata kiiltäviä luomivärejä avajaisbileisiin. Ne näyttivät niin ihanalta, että lanseeraan tämän viralliseksi festarilookiksi. Luomivärit ovat Alima Puren, jota myydään Joliessa. Kiiltoa on kahta eri sorttia, minä ostin vähemmän kiiltävät, mutta aion käydä nappaamassa vielä tänään yhden erikoiskiiltävän.

festarilook2

Väreiksi valikoitui Chai ja Brown Sugar. Chaita sisänurkkaan ja Brown Sugaria ulkonurkkaan. Vähän Kjaer Weisin Earthy Calmia ripsen tyveen ulkonurkkaan tuomaan intensiivisyyttä. Sitten vaan ripsiväriä. En viihdy vieläkään meikkivoiteessa, joten käytän kasvoilla Juice Beautyn Warm Glow CC-voidetta. Olen koukuttunut Kjaer Weisin Dazzling Bronzeriin, jolla varjostan poskikuopat. Lopuksi sipaisen poskipäille Kjaerin Sun Touched poskipunaa. Huuliin riittää Tata Harperin sävytetty huulirasva Be Adored. Laitoin myös vähän kulmia Hyntin kulmakarvavärillä.

Kynsilakka on kesän ihanin, Kure Bazaarin Saffron. Voiko olla ihanampaa väriä?

DSC_0039

Haaveilen, että voisin mennä tässä asussa festareille. Samujin silkkihousuissa ja ohuessa verkkoneuleessa, jotka nappasin alesta. Housuissa tulisi kuitenkin kylmä, joten festarilookiin päätyvät varmaan luottofarkkuni, jotka saattavat hajota päälle minä hetkenä hyvänsä, sekä villapaita. Ajatus Sportmaxin sandaalien yhdistämisestä renttulookiin kutkuttelee kuitenkin. Ehkä pakkaan varakengät mukaan.

festarilook

Ainiin, yksi oleellinen osa festarilookia on koko viikonlopun kestävät kampaus. Letit. Sen taikoi lettimestari Mariko, jolta voi buukata koko viikonlopun ajan aikoja letitykseen. Yksi kampaus maksaa 60 € ja kestää niin monta päivää, kunnes itse kyllästyy. Parhaimmillaan olen huidellut itse samoilla leteillä neljä yötä yhtäkään suortuvaa korjaamatta. Aikoja voi tiedustella osoitteesta marikovibes(at)gmail.com

Oletteko tulossa Flowhun? Mitä festarilookiinne kuuluu? Mitä tykkäätte tästä meikistä?

festarilook3

Kuvat minusta Mariko Pajalahti

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Avainsanat: , , , , , , , , , , ,

Beauty

10 kommenttia artikkeliin “Festarilook”

 1. sanna

  Ihana look, aivan super ❤

  Voihan letit! Odottelen, millaiseksi lapseni hiuskuontalo muotoutuu. Selkeät kiharat on, mutta tuleva kiharan tiukkuus on arvoitus. Pääsen varmasti lettihommiin melko pian. Vielä hetken hän saa näyttää resupekalta tai kiharatukkaiselta Mac Gyveriltä, hehe. En ole letittänyt omia hiuksia vuosiin. Mulla puhkes kaksi ja puoli vuotta sitten reumasairaus. Alku oli synkkää, mutta mä letitin paljon. Se oli terapeuttista. Vois taas harjoitella, kun on vähän unohtunut.

 2. Miia

  Ihana hillitty meikki ja ihanat Samujin housut! Itsekin ihastuin eteläisellä pallonpuoliskolla meikittömyyteen. Muutenkin liian kuuma ja sitten se päivetys! Suomessakin kuljen aika ajoin meikittömänä, mutta jotenkin aina tietoisena siitä. Kuumassa taas ei tew mieli laittaa naamaan mitään ylimääräisrä. Asiasta viidenteen: mitä keinoja suosittelet arven hoitoon? Luin, että käytit NYRin rose balmia, mutta olisiko Mahalon tuotteissa joku vielä parempi? Jälkihoitoon, kyseessä kaksi viikkoa vanha jälki kasvoissa (hammas pureutui ylähuuleen).

 3. Ulpu

  Kaunis, kesäisen kevyt meikki. Ja ihanan seesteiset kuvat. >3 Ja nuo letit on kyl niin hienoja! Mä oon yrittänyt opetella letittään tyttösen hiuksia, oon jo saanut jopa aikaiseksi pään kiertävän letin. 😀

  Varattiin toissapäivänä matka Nusa Dualle, lokakuuhun tarttis odotella, iiks. ❤

 4. Mika

  Heippa!

  Saako udella, että mihin päin Keniaa olet matkalla? Ilahduttaa aina, kun joku koto-Suomesta on matkalla tännepäin.

  T. ekspatti Taitavuorilta

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>