Beauty

Eco by Sonya -20 % (+ Winter Skin in action)

Beauty | 8.5.2016 | Katja Kokko

DSC_0027-3

Kesävaatekriisi ei iskenyt tänä vuonna, mutta sen sijaan sääret näyttävät broilerinkoivilta. Kaipaan niihin edes hennon häivähdyksen päivettyneestä ihosta, ennen kuin olen valmis sujahtamaan shortseihin ja hameeseen.

Eco by Sonyan tuotteista* on toivottu ennen ja jälkeen kuvia. Tässäpä teille sarjan asteittain itseruskettava Winter Skin* in action, yhden ja kahden levityskerran jälkeen. Ylemmässä kuvassa vitivalkoiset broilerinkoivet, toisessa kuvassa yhden levityskerran jälkeen ja kolmannessa kuvassa kaksi levityskertaa.

Winter Skin* sopii loistavasti erittäin vaalealle iholle. Vaikeinta on mielestäni saada väri tasaisesti jalkapöytien alueelle, mutta sekin onnistui tällä kertaa täydellisesti. Itse pidän sävystä kahden levityskerran jälkeen, mutta yhdelläkin tulee jo kaunis häivähdys.

DSC_0007DSC_0026 DSC_0049

Kunhan sääret ovat saaneet oikeaa rusketusta hieman, siirryn käyttämään sarjan itseruskettavaa Invisible Tania*, joka on luottotuotteeni varsinkin loppukesästä.

Vartalon itseruskettavien lisäksi sarjan itseruskettava kasvovesi* on huipputuote. Menee kyllä maailman parhaiden kosmetiikkatuotekeksintöjen kategoriassa heittämällä top kymppiin. Sävystä tulee yhdellä kerralla riittävä, mutta luonnollinen ja parasta tuotteessa on se, ettei se tuki ihoa lainkaan, joka on mielestäni aina ollut itseruskettavien kasvovoiteiden haaste. Kasvovesi on myös helppo levittää tasaisesti. Itse käytän sitä normaalin kasvoveden tapaan, pyyhin koko kasvot (myös silmänympärysihon) sekä kaulan ja niskan. Tämän jälkeen lisään normaalisti seerumin, ihoöljyn ja kosteusvoiteen.

Eco by Sonyan tuotteet* ovat vielä tänään -20 % alennuksessa Joliessa*, ehdit siis vielä käydä ostoksilla!

Millaisia kokemuksia teillä on Eco by Sonyasta?

DSC_0041

Kuvat Katja Kokko

*Affiliate-linkki

Avainsanat: ,