Beauty

Putsarikombo, jota et halua missata

Beauty | 11.11.2019 | Katja Kokko

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Tämä postaus on sinulle, joka arvostat puhdistusrituaalia ja laadukasta sekä hoitavaa puhdistusainetta.

Kuten tiedätte, olen hulluna puhdistustuotteisiin. Siksipä Inken purkkinurkassa juuri nähty Holifrog herätti myös itsessäni poikkeuksellista kiinnostusta, mutta Inken arvio tuotteista ei toisaalta vakuuttanut niin paljon, että olisin sännännyt putsariostoksille.

Tänä vuonna olen testannut niin suuren joukon toinen toistaan loistavampia putsareita, että lienee paikallaan tehdä vuoden lopussa vielä erillinen kooste pelkästään tämän vuoden parhaista putsareista.

Alkuvuodesta esittelin blogissa ayurvedisen ihonhoitosarja Dafna’sin, jonka kohdalla meinaavat edelleen ylistyssanat loppua kesken. Sarjan putsarit olivat tuolloin uudistuksessa, jonka vuoksi ne eivät ehtineet tuohon esittelyyn. Sarjan maahantuoja OM Organic Beauty lähetti minulle uudet putsarit kuitenkin testiin jälkikäteen ja tuo kombo sinetöi jo entuudestaan vahvan mielipiteeni sarjasta: se on kertakaikkiaan timanttinen.

Mietin usein, että jos minulla olisi oma kauneushoitola, mitkä sarjat valitsisin sinne. Dafna’s olisi ehdottomasti yksi loistavista vaihtoehdoista ja itse asiassa tätä pohtiessani inspiroiduin niin paljon, että postausidealistallani roikkuukin postaus parhaista hoitolasarjoista, eli tällainen postaus on luvassa!

Dafna’s on erinomainen sarja herkällekin iholle, eli laittakaas vinkki korvan taakse kaikki te, joille esimerkiksi Whamisan tuotteet ovat liian aktivoivia.

Mutta niihin putsareihin. Dafna’silla on kaksi puhdistusainetta, joita suosittelen ehdottomasti käyttämään kombona: Recovery Cleanser puhdistusbalmi ja Purify Cleanser puhdistusemulsio.

Recovery Cleanser on öljymäinen puhdistusbalmi, joka huuhtoutuu iholta vedellä, joten halutessaan sitä voi käyttää myös yksinään ja puhdistukseen saa tarvittaessa lisää tehoa musliiniliinalla. Balmi on korallinväristä, tuoksuu herkulliselle appelsiinille ja sitruunaheinälle, mutta mikä kiinnostavinta, tuote lämpenee, kun sitä levittää iholle. Tämä balmi on todellakin paljon enemmän kuin puhdistustuote: siinä yhdistyvät tehokas ja hellävarainen puhdistusteho sekä ravitseva, uudistava ja ihoa heleyttävä vaikutus. Sanoisin, että jos olet kokeillut ja rakastunut Mahalon The Unveil puhdistusbalmiin, tulet rakastamaan myös tätä.

Purify Cleanser puhdistusemulsion koostumusta kuvailisin erittäin lempeäksi geeliksi, jota uskallan suositella lämmöllä myös kuivaihoiselle yhdessä Recovery Cleanserin kanssa. Olen testannut molempia putsareita myös erikseen, mutta ne ovat aivan lyömätön yhdistelmä kaksoispuhdistuksena, joka tekee puhdistuksesta täydellisen tehokkaan aloituksen koko ihonhoitorutiinille.

Purify Cleanser saa herkullisen värinsä runsaasti antioksidantteja sisältävästä granaattiomenauutteesta ja se tuoksuu yhtä hedelmäiselle kuin puhdistusbalmi. Candeia-puun uutteesta, kameliaöljystä ja geraniumin eteerinen öljystä valmistettu yhdiste tasapainottaa ihon talineritystä, rauhoittaa tulehduksia ja kirkastaa ihon väriä. Geelimäinen putsari on koostumukseltaan ohutta eikä se vaahtoa oikeastaan lainkaan saatika pese ihoa liian voimakkaasti. Se on täydellinen vaihtoehto niille, jotka kaipaavat tavanomaista puhdistusmaitoa pesevämpää tuotetta, mutta joille geelit ja vaahdot ovat yleensä liikaa.

Puhdistus tällä kombolla kannattaa tehdä antaumuksella ja käyttää huolella aikaa tuotteiden hieromiseen iholle, jotta ne pääsevät vaikuttamaan kunnolla. Voit yhdistää rituaaliin esimerkiksi kiinteyttävän ja kirkastavan kasvohieronnan ohjeen, jonka löydät Kuulaan kaunis -kirjastani (kirja on muuten tällä hetkellä aivan älyttömän hyvässä alessa Adlibriksessä, vain 14,90 €). Voit puhdistaa balmin iholta ennen geeliputsarin levittämistä tai tehdä kuten minä eli levittää geelin suoraan balmin päälle.

Dafna’sin tuotteet ovat myynnissä mm. Joliessa, PUR Kaupassa sekä OM Organic Beautyssa.

Millaisia kokemuksia teillä on Dafna’sin tuotteista?

Kuvat Katja Kokko

Tuotteet saatu maahantuojalta

Avainsanat: , , , ,