Beauty

Blogitiimi saa uuden vahvistuksen, tervetuloa Mariela Sarkima!

Beauty | 21.11.2017 | Katja Kokko

Olen vajaan parin vuoden ajan pyöritellyt mielessäni blogin tulevaisuutta ja sen kehittämistä. Milloin olen vakavissani harkinnut assarin palkkaamista ja milloin vieraskirjoittajia. Vuorokaudessa ei riitä tunnit kaikkien niiden juttujen kirjoittamiseen ja ideoiden toteuttamiseen, mitä mielessäni pulppuaa ja kaiken työn lisäksi tarvitsen rutkasti aikaa harrastuksilleni ja luovalle joutilaisuudelle. En kuitenkaan helpolla lyö hynttyitä yhteen kenenkään kanssa ja muutoksien sekä uusien henkilöiden pitää tuntua kaikin puolin oikeilta. Vaikeinta on ollut tehdä itselleni selväksi mihin suuntaan olen menossa ja millaista vahvistusta blogiin oikein haluan. Blogi kulkee käsi kädessä muun työni ohella ja myös sillä puolen, joka ei näy ulospäin, on suunnitteilla uusia tuulia, joten palikoiden pitää sopia yhteen.

Ensimmäinen ja kaikista luonnollisin vahvistus blogiin oli rakas ystäväni Inke, jonka purkkinurkasta saa taatusti kahdesti kuussa makoisat naurut sekä kuumimmat päivitykset maailman kauneusilmiöistä. Inke pitää jopa minut ajan tasalla purkkimaailman uusista tuulista, jos en itse ehdi seuraamaan aktiivisesti mitä maailmalla oikein tapahtuu. (Olen myös vakavasti harkinnut Inken miehen palkkaamista blogin viralliseksi purnukkakuvaajaksi, koska Jan ottaa ihan mielettömän hienoja kuvia ihmeellisen yksinkertaisella tavalla.)

Inken lisäksi olen kaivannut vielä toista lisävahvistusta, joka toisi blogiin lisää hyvinvointipuolta, mutta freesin hihhulilla ja skarpilla tavalla. Sen suhteen löi täysin tyhjää erittäin pitkään. Olen kuitenkin oppinut luottamaan siihen, että oikeat ihmiset tulevat vastaan tismalleen oikeaan aikaan. Muistatte varmasti taannoisen bloggaukseni Lumenesta. Kerroin tuolloin ettei koko tapahtuma kiinnostanut minua ensialkuun tippaakaan. Kun sitten selvisi mistä on kyse, sain vahvan tunteen, että minun pitäisi mennä paikan päälle. Kuvittelin tietenkin, että tunne liittyisi vain siihen suureen uutiseen, että Lumene oli vihdoin lanseerannut lähes 100 % luonnonkosmetiikkalinjan. Jotain muutakin oli kuitenkin luvassa.

Pressipäivän aikana kauneuden superammattilainen ja Lumenen kauneusasianaisena tunnettu Mariela Sarkima, joka on paitsi meikkaaja ja kampaaja, myös kundaliinijoogaopettaja sekä äänimaljaterapeutti, piti meille äänimaljarentoutuksen ja hengitysharjoituksen. Oma joogataustani on vahvasti astangassa, josta on riisuttu pois kaikki turha keijukaisenergia ja muu ylimääräinen bohochic-kuorrutus. Sen vuoksi en pahemmin perusta joogaopetuksessa ja joogatunneilla korkealentoisesta tarinoinnista, koska mielestäni joogassa ei ole mitään mystistä tai taianomaista. Marielan äänimaljarentoutus oli yksinkertaisesti loistava. Hän veti koko setin mielettömän hyvin ja se upposi suoraan omaan ytimeeni. Oli pakko kiittää Marielaa päivän päätteeksi todella hyvin vedetystä harjoituksesta.

Meni muutama päivä, kun tein omaa yin joogaharjoitustani kotona ja minulle iski yhtäkkiä vahva tunne, että meidän pitäisi järjestää Marielan kanssa yhteinen workshop. Naputtelin hänelle viestin sillä sekunnilla ja hän vastasi heti takaisin – asia oli sillä selvä. Kuulette lisää myöhemmin. Kului viikko ja muistaakseni toinenkin, kun eräänä aamuna kahvikupin äärellä minulle tuli täysin kirkas tunne, että Mariela on juuri se henkilö, jota olen blogiini kaivannut. Ja viesti naiselle lähti jälleen saman tien. Mariela sattui olemaan elämässään juuri sellaisessa pisteessä, että kirjoittaminen jollekin toiselle olisi juuri tähän hetkeen sopiva juttu.

Toisinaan jotkut muutokset ja ideat vaativat pitkää muhittelua. Osa ideoista hautautuu ja sellaiset ideat, jotka on jo unohtanut voivat pulpahtaa uudelleen pinnalle. Osa puolestaan toteutuu välittömästi ja nopealla aikataululla. Pitkän muhittelun jälkeen oikeat ihmiset vihdoin löytyivät ja palaset blogin puolella asettuivat paikoilleen nopeasti. Marielan saaminen blogin vahvistukseksi tuntuu yhtä oikealta kuin Inken kohdalla ja minulla on tästä naisjoukosta aivan timanttinen olo. Olemme kaikki tahoillamme itsenäisiä ja idearikkaita puuhanaisia, erilaisia ja sopivalla tavalla samoilla leveleillä sekä toisiamme täydentäviä. Mariela kirjoittaa Inken tavoin blogiin noin joka toinen viikko.

Uskon, että tämän myötä voimme tarjota blogissa vielä rikkaampaa ja voimaannuttavampaa naisenergiaa, inspiraatiota jokaisen omalle hyvinvointipolulle, tiukkaa faktaa kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja maailman purkkikummajaisia teidän iloksenne – paino sanalla ilo, koska hyväntuulisuus on se energia, jota haluan blogilla välittää, olivatpa aiheet sitten purkkihypetystä, syvällisempiä pohdiskeluja tai sitä keijukaishötöä.

Tutustu Marielaan lisää haastattelussa, jonka voit lukea blogista tällä viikolla! Liity myös Marielan seuraajiin Instagramissa.

Kuva Mikko Rasila

Avainsanat: , , ,